HiperBet, Tempobet, Forvetbet og Canli Casino. Disse bookmakere har ikke licens til det danske marked, men de optrådte alligevel på bandereklamerne, da AGF forleden mødte Galatasaray - og det er ulovligt.

Det skriver spillesitet BetXpert.

Træningskampen mellem det danske og tyrkiske hold blev sendt direkte på TV3 Sport 1, og loven er klar:

»Jeg kan ikke kommentere på den konkrete problemstilling, men generelt sige, at spilleloven giver mulighed for, at straffe den, som reklamerer for spiludbydere, der ikke har tilladelse efter loven,« siger Nicolai Lodberg, chefkonsulent hos Spillemyndigheden, til BetXpert.

Afviklingen af kampen blev klaret af Prime Sport Agency, der dog fortæller til BetXpert, at AGFs mediebureau har stået for at sælge bandereklamer til de tyrkiske og udenlandske bookmakere.

»Hvis det er tilfældet, har vi ikke været opmærksomme på det, og vi har ikke yderligere kommentarer,« siger AGFs pressechef Bo Jensen til mediet.

Hos TV3 Sport lyder det: »Vi sender tusindvis af timers livesport hvert år, og reklamer på stadions og i arenaer rundt om i verden er ikke noget, vi som udgangspunkt bruger tid på at koncentrere os om. Det må som udgangspunkt være arrangøren, der er ansvarlig,« siger Kim Mikkelsen, redaktionschef på TV3 Sport.