Sex og parforhold

Køb billige kondomer

Tak for tilmeldingen!

X

Vi har også masser af andre gode nyhedsbreve. Du kan til- og framelde dig dem her, hvor du også kan opdatere dine personlige oplysninger og interesser.

Venlig hilsen BT.dk

Foto: Simon Knudsen

De billige kondomer er lige så sikre, som de dyre, viser ny test fra ’Tænk’

Der findes et gummi til enhver smag. De fås i alle regnbuens farver, med eller uden smag og diverse cremer og i en størrelse og pris, der passer dig. En enkelt knaldhætte kan koste fra 2 kr. til 52 kr.

Men der er ingen grund til at købe dyrt. For der er ingen sammenhæng mellem pris og kvalitet, når det handler om kondomer. Den billigste beskytter lige så godt som den dyreste mod graviditet og kønssygdomme. Det afslører Forbrugerrådets nye kondomtest.

De to dyreste kondomer Blausiegel Sensitive til 52 kr. stykket og Durex avanti ultima til 20 kr. stk. er begge latexfri modeller, som kan bruges af folk med latexallergi.

Ifølge Thomas Pedersen fra kondomland.dk er det dog sjældent på grund af allergi, at folk vælger at købe de dyre kondomer. Det gør de derimod, fordi gummiet er væsentligt tyndere end almindelige kondomer, siger han til ’Tænk’.

Det handler alt sammen om følelsen. Og den har ’Tænk’ ikke tænkt på.

Det læser andre