Mangler kærligheden i livet? Netdating være en af de nemme og spændende veje at søge den bedre halvdel. Vi ser på mulighederne og giver dig grundig indføring og baggrund om netdating for alle over 30 år.

Før i tiden var det ikke 'acceptabelt' at møde sin partner over nettet. Mange så det som et desperat forsøg på at finde kærligheden. Nu, i dag, er det blevet mere acceptabelt at bruge nettet til at møde sin partner.

I denne BT PLUS-pakke får du:

Guide på 19 sider, der blandt andet indeholder:

  • Kemi, kemi, kemi og atter kemi - historien om netdating
  • 6 gode grunde til at prøve netdating
  • 12 bud på datingsider
  • "Tak for dit blink" - de fandt hinanden på nettet

Med et BT PLUS-abonnement får du adgang til alle guider om sex og samliv, og meget mere. Du kan blandt andet læse om: 

Der kommer hele tiden flere og flere enlige derude, men det bliver ikke lettere at finde kærligheden af den grund og mange er trætte af at hænge ud på barene til lukketid uden at finde en mulig partner. Derfor bruger flere netdating til at finde kærligheden og det er nu fuldstændig klart, hvem der finder sammen og hvorfor.

Mangler du kærligheden i livet, så kan netdating være den nemme og spændende vej til at finde den eneste ene. Internettet er de sidste par år begyndt at bugne med datingsider, som henvender sig til forskellige målgrupper. Det kan derfor være svært at finde den rigtige, som passer dig og dine ønsker.

Her giver vi dig en grundig baggrund om netdating og hvordan du finder den rigtige side for dig. Læs blandt andet om udviklingen inden for netdating - hvordan begyndte det, hvad har det betydet for vores måde at mødes på - og hvilke muligheder giver det os i dag?

Modtag det ugentlige nyhedsbrev fra BT PLUS her