Prøv vores meditationsguide til gravide med to lyd-filer. Guiden hjælper dig til at forberede dig mentalt på fødslen, slappe af og skabe en bedre kontakt til barnet.

Her er vores guide til meditation for gravide, der kan hjælpe dig med at forberede dig på fødslen.

I denne BT PLUS-pakke får du:

  • To lydfiler med to meditationsforløb á ti minutter. Du kan downloade filerne til din smartphone, tavle-pc eller pc. - Den ene lydfil er generel meditation for gravide, mens den anden er forberedelse til selve fødslen. Begge filer er af ti minutters varighed, så du med lethed kan anvende dem, hvor det passer dig.

Med et BT PLUS-abonnement får du adgang til alle guides om sundhed, kost og motion og meget mere..

Ifølge psykoterapeut Elena Radef, som har lavet denne meditationsguide i samarbejde med PLUS, har meditation en række forskellige effekter.

- Vi opdager sider af os selv, hvilke historier vi fortæller om os selv, og hvilke roller vi spiller, når vi kommer dybere ind i meditationen. Vi får med andre ord en bedre selvforståelse.

Elena Radef er uddannet psykoterapeut og yogalærer. Hun har siden 1999 haft sin egen virksomhed, hvor hun underviser folk med en lang række problemer ved hjælp af både yoga og meditation. Hun afholder ligeledes kurser og foredrag for blandt andet det private erhvervsliv. Elena Radef har udgivet en terapeutisk yogabog, og ligeledes forskellige apps til at afhjælpe problemer - for eksempel stress og/eller angst. Læs mere om Elena Radef på hendes hjemmeside

Få et ugentligt nyhedsbrev fra BT PLUS her