Skilsmisser boomer efter jul og nytår. Her får du 10 siders guide til, hvordan I kommer bedst gennem skilsmissen

Guiden er lavet i samarbejde med Skilsmisseraad.dk.

Skilsmisseraad.dk oplever ifølge skilsmissecoach og stifter Mette Haulund , at telefonen er rødglødende netop nu, og at nye medlemmer strømmer til.

Mange mennesker har ønsket at få julen overstået, inden skilsmissen skulle realiseres, eller også har man haft et inderligt ønske om juleferien gjorde, at man fandt tilbage til hinanden.

Men julen gør det ikke alene, og ensomheden, afstanden fra hinanden og de mange behov, der ikke er blevet opfyldt gennem lang tid, er endnu mere udpræget i en tid, hvor familie, nærhed og kærlighed er i højsædet. Og når samhørigheden og glæden ved at være sammen ikke kom i ferien, er det for mange svært at se vejen videre sammen.

Skilsmissen er nu en realitet, og spørgsmålene er mange og rækker lige fra konkrete problemer med, hvordan man laver en bodeling, hvordan man fortæller børnene, at mor og far skal skilles, eller det mere psykologiske behov for at få talt om de mange triste tanker og følelser, der skal håndteres, imens alle de praktiske beslutninger skal træffes.

At være helt afklaret om at skilsmissen er nødvendigt. Selvom man er den, der er blevet forladt, giver afklaringen det mest optimale grundlag for at komme bedst muligt videre i livet. Skilsmissecoach Mette Haulund giver i denne guide svar på en række af dine spørgsmål.

Eksperten: Mette Haulund


Mette Haulund er forfatter til den nye e-bog 'Sådan får du børnene gennem skilsmissen', der skal hjælpe forældre til at håndtere børnene bedst muligt under og efter skilsmissen. Hun har desuden stiftet parforholdsraad.dk.

Parforholdsraad.dk

Denne guide er lavet i samarbejde med Parforholdsraad.dk, Danmarks største online samling af viden, opgaver og ressourcer indenfor parforhold. Vil du have endnu flere råd og professionel hjælp til dit parforhold, så se mere på www.parforholdsraad.dk. Eksperterne i denne guide er parterapeuterne Karens Sveistrup og Ingrid Ann Watson. Læs mere om parterapeut Ingrid Ann Watson, der har skrevet bogen ‘Elsk ham igen - Sådan får I kærligheden tilbage i jeres parforhold’ Læs mere om parterapeut og sexolog Karen Sveistrup

Se eventuelt mere på Skilsmisseraad.dk - Danmarks største online-samling af viden, opgaver og ressourcer til livet før, under og efter en skilsmisse.

Modtag det ugentlige nyhedsbrev fra BT PLUS her