Selvom du lever i et fast forhold kan ensomhed være en fast del af dit liv. Her får du redskaber til at ændre ensomheden til samhørighed.

Denne guide er lavet i samarbejde med Parforholdsraad.dk - Danmarks største online samling af viden, opgaver og ressourcer til dit parforhold.

Selvom du er i et parforhold, og har været det i mange år, er det ikke altid ensbetydende med, at du føler det sådan. Du indgår måske nok fysisk i et forhold med et andet menneske, men mentalt er det ikke sikkert, at det føles sådan.

I det daglige har du og din partner måske fordelt diverse arbejdsopgaver mellem jer, således at familielivet kører bedst muligt på det praktiske plan. Den ene af jer er måske den, der gør rent og køber ind, henter og bringer børn, hvorimod den anden er den, der slår græsset, vasker bilen og ordner de håndværksmæssige ting på huset – eller opgaverne er fordelt på en anden måde. I føler, at I har en fornuftig fordeling af opgaver, som bidrager til at jeres familie kører uden de store problemer og praktiske forhindringer. Men ...

Hvis parforholdet alene bygger på et fælles hjem, hvor det praktiske fungerer, og hvor dialogen handler om det og børnene, så er sandsynligheden stor for at mærke ensomheden, selvom du ikke er alene. I mangler ”noget” sammen. Altså på det mentale plan. Du - og dermed også din partner - mangler, at I ikke længere sidder sammen om aftenen med fjernsynet slukket og bare snakker om alt andet end børn, hus og hvor næste sommerferie skal gå hen.

I denne guide får du redskaber til at ændre ensomhed til samhørighed og få et bedre forhold og liv.

Parforholdsraad.dk

Denne guide er lavet i samarbejde med Parforholdsraad.dk, Danmarks største online samling af viden, opgaver og ressourcer indenfor parforhold. Vil du have endnu flere råd og professionel hjælp til dit parforhold, så se mere på www.parforholdsraad.dk. Eksperterne i denne guide er parterapeuterne Karens Sveistrup og Ingrid Ann Watson. Læs mere om parterapeut Ingrid Ann Watson, der har skrevet bogen ‘Elsk ham igen - Sådan får I kærligheden tilbage i jeres parforhold’ Læs mere om parterapeut og sexolog Karen Sveistrup

Eksperten: Mette Haulund


Mette Haulund er forfatter til den nye e-bog 'Sådan får du børnene gennem skilsmissen', der skal hjælpe forældre til at håndtere børnene bedst muligt under og efter skilsmissen. Hun har desuden stiftet parforholdsraad.dk.

Modtag det ugentlige nyhedsbrev fra BT PLUS her

Denne guide er lavet i samarbejde med Parforholdsraad.dk - Danmarks største online samling af viden, opgaver og ressourcer til dit parforhold.