Har du svært ved at sige til din ægtefælle eller kæreste, hvad du mener? Svært ved at sige nej? Her er 27 sider med gode råd til at åbne munden.

Fleksibilitet er vigtig for et godt parforhold. Og det er vigtigt at tage hensyn til hinanden. Men ligeså vigtigt er det, at vide, hvornår man skal give sig.

I denne BT PLUS-pakke får du:

Det er en dårlig idé at rette sig efter partneren, hvis det betyder, at man må gøre vold på værdier, prioriteringer og holdninger, som virkelig betyder noget for én. Parforholdet lider skade, hvis vi bliver så tolerante over for vores partners opførsel, at vi forventer for lidt eller går med til noget, der virker uretfærdigt. Sommetider er vi nødt til at udfordre tingenes tilstand ved at sige ”Så er det nok” – og virkelig mene det.

Her er der gode råd til at finde dine grænser og hvordan du får dem frem overfor din partner - uden at ødelægge forholdet.

Guiden er et 27 siders uddrag fra bogen "Pas godt på dit parforhold - 106 gode råd, der får det til at hænge sammen". Den er skrevet af den amerikanske psykolog Harriet Lerner. Bogen er udgivet af forlaget Bogan.

Modtag det ugentlige nyhedsbrev fra BT PLUS her