Når du i dine kærlighedsrelationer er I stand til at lytte med dit hjerte, opnår du som oftest at kunne bevare det intense og mest dyrebare i et forhold. Når du lytter med dit hjerte, har du bevidst lagt alle dine fordomme og dine antagelser på hylden, og åbnet op for dine reelle følelser og valgt at være nærværende.

Det er videnskabeligt bevist, at par som kender hinandens inderste tanker og følelser godt, har en bedre chance for at få et langt og lykkeligt liv sammen end par, der ikke har helt så meget øje for hinandens inderste.

I denne BT PLUS-pakke får du:

Denne PLUS-pakke indeholder:

  • Det sker der når du lytter forkert.
  • Derfor gør det en forskel
  • Hvad du undgår, når du lytter med hjertet.
  • Sådan øver du dig i at lytte med hjertet:

Artiklen er lavet i samarbejde med parforholdsraad.dk

Med et BT PLUS-abonnement får du adgang til alle guider om sex og samliv, parforhold, familie og meget mere. Du kan blandt andet læse om: 

Derfor giver det rigtig god mening at øve sig i at forstå sin partner - og andre nære relationer - bedst muligt. Og det gør man ifølge parforholdsekspert og coach Mette Haulund bedst ved at lære at lytte med hjertet.

Mette Haulund fra www.parforholdsraad.dk har lavet denne guide til, hvordan du og din partner bliver bedre til at lytte med hjertet. At lytte med hjertet frem for blot at høre med ørerne, kan give jeres parforhold en helt ny dimension med større intimitet og respekt for hinanden - og det gør parforholdet langt bedre på både den korte og lange bane.

Parforholdsraad.dk

Denne guide er lavet i samarbejde med Parforholdsraad.dk, Danmarks største online samling af viden, opgaver og ressourcer indenfor parforhold. Vil du have endnu flere råd og professionel hjælp til dit parforhold, så se mere på www.parforholdsraad.dk. Eksperterne i denne guide er parterapeuterne Karens Sveistrup og Ingrid Ann Watson. Læs mere om parterapeut Ingrid Ann Watson, der har skrevet bogen ‘Elsk ham igen - Sådan får I kærligheden tilbage i jeres parforhold’ Læs mere om parterapeut og sexolog Karen Sveistrup

Eksperten: Mette Haulund


Mette Haulund er forfatter til den nye e-bog 'Sådan får du børnene gennem skilsmissen', der skal hjælpe forældre til at håndtere børnene bedst muligt under og efter skilsmissen. Hun har desuden stiftet parforholdsraad.dk.

Modtag det ugentlige nyhedsbrev fra BT PLUS her