En skilsmisse er oftest helt uoverskuelig. Hvorfor? Hvad med børnene? Kan vi blive enige? Hvordan bliver min fremtid? Er der ingen vej tilbage? Spørgsmålene er mange og følelserne er i kog.

Med denne skilsmisseguide, kan det blive lidt nemmere at få styr på følelserne og ikke mindst at overskue alle de praktiske ting om børn, økonomi og papirer, som er en del af skilsmissen.

I denne BT PLUS-pakke får du:

12 siders skilsmisse-guide, hvor du kan læse om:

  • Kom godt igennem skilsmissen
  • 7 gode råd - skilsmissen
  • Det skal du huske på
  • Dit nye liv
  • Sådan sikrer du dig, at du kommer videre og får det liv du drømmer om?

Med et BT PLUS-abonnement får du adgang til alle guides om sex og samliv, parforhold, skilsmisse, økonomi og meget mere. Du kan blandt andet læse om: 

Guide: Sådan bevarer du gløden i forholdet - hele livet

Guide: Sådan undgår du krig med familien

Guide: Sådan lærer I at tale sammen

40 % af alle ægteskaber ender med skilsmisse, og desværre er det ikke alle der ender med at komme gennem skilsmissen uden store udfordringer og konflikter.

En skilsmisse er en livskrise for begge parter, hvad enten man er er den, der tager beslutningen, eller den, der bliver forladt.

Se her, hvordan du kommer bedst igennem skilsmissen og bedst muligt videre.

Skilsmisseraad.dk

Denne guide er lavet i samarbejde med Skilsmisseraad.dk. Her kan du finde endnu mere viden og downloade konkrete opgaver, der kan hjælpe dig, hvis du overvejer eller er i gang med en skilsmisse.

Modtag det ugentlige nyhedsbrev fra BT PLUS