Her får du eksperternes hjælp til at tale med dine børn, at forstå dine børns reaktioner og til hvad du ALDRIG må gøre, når det gælder børn og skilsmisse.

Denne guide er lavet i samarbejde med Skilsmisseraad.dk - Danmarks største online samling af viden, opgaver og ressourcer til tiden før, under og efter skilsmisse.

Når kærligheden mellem to voksne blegner, og forholdet bliver for problemfyldt, trist eller uoverskueligt, vælger mange at gå hver til sit og søge om skilsmisse. Hvis der er børn involveret, gør det oftest beslutningen mere besværlig, da de er uforskyldte i at deres fremtid bliver påvirket af, at de voksne ikke længere ønsker at fortsætte deres liv sammen. Nogle ægtepar vælger at vente med skilsmisse, indtil børnene er blevet større, eller endda helt indtil de flytter hjemmefra, fordi de ikke kan overskue konsekvenserne og måske har den holdning, at det er bedst for børnene at mor og far bliver sammen, selvom der ikke er kærlighed og sammenhold mellem dem mere.

Der findes ingen undersøgelser, der kan bevise om den beslutning er det bedste for barnet, men vi ved, at selvom mor og far er skilt, kan barnet sagtens få et godt liv og en strålende fremtid fyldt med gode oplevelser og minder.

Men kritisk er det, når skilsmissen bliver så konfliktfyldt de voksne imellem, at det påvirker barnet negativt.

Her kan du få adgang til hele e-bogen 'Sådan får du børnene bedst gennem skilsmissen - og undgår den gnavende utilstrækkelighed'. E-bogen er ikke omfattet af BT PLUS-abonnement. Den er alene tilgængelig som styksalg.

Eksperten: Mette Haulund


Mette Haulund er forfatter til den nye e-bog 'Sådan får du børnene gennem skilsmissen', der skal hjælpe forældre til at håndtere børnene bedst muligt under og efter skilsmissen. Hun har desuden stiftet parforholdsraad.dk.

Modtag det ugentlige nyhedsbrev fra BT PLUS her