Her er håndbogen for de giftelystne. 89 sider med gode råd til, hvordan den store dag, bliver den bedste dag - og ikke mindst bryllupsrejsen.

Et bryllup er en lykkelig fest. Tiden op til brylluppet kan dog være stressende og uoverskuelig. Der er masser af planlægning og hvis man har mangel på inspiration til at gøre festen uforglemmelig, kan det være ekstra svært. Her giver vi dig en lang række artikler, der omhandler dit livs største fest. Artiklerne kommer bl.a. fra Berlingske, BT, FRI, Rejseliv og Weekendavisen.

I denne BT PLUS-pakke får du:

  • En guide på 89 sider om brylluppets traditioner, frieriet, råd til brudgommen, find den type bryllup du ønsker dig – økologisk, i kirken, på vand, på land og i luften, kendte og kongeliges bryllupper, bryllupsbudgetter, brudekjolen, homoseksuelles bryllupper, bryllup i andre kulturer, derfor lykkes de gode ægteskaber og lidt om, hvordan du kommer i form til den store dag.

Med et BT PLUS-abonnement får du adgang til alle guider parforhold, sex og samliv og meget mere. Du kan blandt andet læse om: 

Du kan læse om tidens tendenser indenfor bryllupper, finde inspiration til alternative steder at blive viet og drømme dig væk til eksotiske bryllupsdestinationer.

Vi deler vores bryllupsguide med dig og giver brudgommen uundværlige 20 tip til et vellykket bryllup. Hvis du kunne tænke dig, at komme i form til den store dag, kan du finde øvelser der trimmer kroppen og introduktion til hvordan du kan tælle dine kalorier.

Modtag det ugentlige nyhedsbrev fra BT PLUS her