Stort interview om kombinationen af sprut og mindreværd - og om at zappe mellem miljøer.

- Jeg har altid haft så skidesvært ved at begå mig i filmmiljøet, også herhjemme. Ikke når vi optager, det er kun til filmfestivalerne og receptionerne. Det var det samme, da vi var i Cannes med ’Jagten’ sidste år. Jeg er blevet bedre, klart bedre, men jeg føler mig stadig usikker, stiv, forkert, indrømmer
Thomas Bo Larsen.

Han tager et langt sug af sin el-cigaret, der lyser blåt, hver gang han hiver vejret indad. Stemmen er stadig mørk og karakteristisk, men lysere end Theos i ’Jagten’.

- Jeg tror, jeg har det lidt ligesom, når jeg skulle have gabordinebukser på som teenager. Stoffet fik det til at klø overalt på mig, det kløede og kløede, indimellem var jeg ved at blive vanvittig og gjorde halv-mærkelige ting, fordi det kløede så meget.

Mærkelige ting gjorde han også til ’Golden Globe’-prisuddelingen. Ting, han sidenhen har glemt, siger han. Husker dog, at der på et tidspunkt kom et par vagter og ville smide ham ud.

Her kommer du ind under huden på den feterede skuespillere. BT mødte dansk films enfant terrible, Thomas Bo Larsen, til en ærlig snak om blandt andet den manglede tro på nogensinde at lære kunsten at læse.

Modtag det ugentlige nyhedsbrev fra BT PLUS her