Se billederne: Dronningen i støvler igen - Mary luftede ny frisure - Royale | www.bt.dk

Se billederne: Dronningen i støvler igen - Mary luftede ny frisure

Dronningen havde igen trukket i de store støvler, da hun, efter turen i den gyldne karet, ankom sammen med prinsgemalen til tirsdagens nytårskur på Christiansborg.

Vi er ellers vant til at se Hendes Majestæt dronning Margrethe i flotte og ikke mindst farverige gevandter, når hun deltager eller er vært ved forskellige arrangementer. Det eneste fællestræk for dronningens beklædning plejer at være et par finpudsede sko med en lille hæl. Men Dronningen vælger åbenbart i disse dage det mere fornuftige fodtøj.

Efter at have givet et par af garderobens genbrugskjoler en tur i blitzlyset ved årets to første nytårskure ankom kronprinsesse Mary i dag i endnu en genbrugsmodel - en nederdel i fed silke med monokrome detaljer ved slæbet tilsat (som Mary bl.a. havde på ved prins Charles' 60-års-fødselsdag i 2008), en sort bluse med peplum og trekvartlange ærmer. Om halsen og højre håndled bar Mary imposante smykker med perler. Kronprinsessens hår var sat i en løs opsat frisure og som prikken over i'et, havde Mary igen lakeret sine negle med en feminin, højrød lak.

KLIK DIG VIDERE OG SE ALLE BILLEDERNE

7. januar 2014
1 / 18
Fotograf: Nikolai Linares