Royale

Sangfugl vild med hertuginden: Kate har flotte bryster

Tak for tilmeldingen!

X

Vi har også masser af andre gode nyhedsbreve. Du kan til- og framelde dig dem her, hvor du også kan opdatere dine personlige oplysninger og interesser.

Venlig hilsen BT.dk

Foto: AFP og Action Images
Den engelske sangerinde har kun rosende ord at sige om Kate Middleton - og hendes bryster. Foto: Andrew Cowie
Det var en royale skandale af dimensioner da fotos af en topløs Kate Middleton kørte først i et fransk blad og senere i flere andre blade verden over. Foto: Steven Paston

Engelsk sangstjerne roser hertuginde Kates omtalte bryster

I et stort interview med The Sunday Times røg snakken ind på den nylige royale skandale, da fotos af en topløs Kate Middleton gik verden over. Den smukke sangerinde Cheryl Cole veg ikke tilbage fra at vise sin afsky overfor billederne, der var taget mens prinsesse Kate var på et privat sted i Frankrig.

- Ulækkert.De nød et privat øjeblik og det blev fuldstændig invaderet, var Coles uforbeholdne mening om de kontroversielle fotos.

Læs også: Se billederne: Tapper Kate upåvirket efter nøgenskandalen

Men snakken stoppede ikke der.

Cheryl Cole og Kate Middleton mødte hinandens til den engelske dronnings jubilæum tidligere i år, og sangerinden har kun rosende ord om prinsessen, for eksempel at hun er nede på jorden og rart at snakke med og være i nærheden af.

Ifølge Huffington Post udtrykte Cole også sin mening om prinsessens attributter, som der også kun var gode ting at sige om:

- Men hun har et par flotte bryster, ikke? lød det fra en bramfri Cheryl Cole.

Relaterede

Det læser andre