Prinsesse Elisabeths mareridt: Har ikke råd til huset i Holte

Væggene i huset på Gl. Dronninggårds Allé er allerede blevet mere nøgne end sædvanligt, og møblementet er også blevet mere sparsomt. Prinsesse Elisabeth er nemlig allerede begyndt at sælge ud af malerier og møbler, og huset i palæ-stil er også for længst sat til salg.

Det er ikke med sin gode vilje at den ugifte prinsesse, der er søster til grev Ingolf og datter af arveprins Knud, har sat huset og de øvrige ejendele til salg, skriver Billed Bladet. Men hun har ganske enkelt ikke økonomi til at blive boende.

- Har man ikke råd til at blive boende, må man jo flytte. Det er der vel ikke noget flovt i at indrømme. Det er der jo så mange andre, der også må, siger 78-årige prinsesse Elisabeth til ugebladet.

Se billederne: Prinsesse Elisabeths mulitimillion-villa er til salg

Prinsessen har boet på adressen i Holte i 33 år. Derfor har det heller ikke været nogen nem beslutning at sætte huset til salg.

- I begyndelsen var det da forfærdeligt at tænke på, og jeg kunne heller ikke sove om natten, fordi jeg lå og spekulerede på, hvor dét eller dét nu skulle stå i den lejlighed, hvor jeg formentlig ender. Men jeg vil nødig ind i en hatteæske. Mine kæreste møbler må jeg have med mig, siger prinsesse Elisabeth.

Det er dog ikke alle møbler, som kommer med i den nye lejlighed. Prinsessen har blandt andet solgt sine forældres spisestuemøbler bestående af skænk, bord og 18 stole.

- Jeg må indrømme, at jeg ikke så, da de bar det ud. Det havde jeg bare ikke lyst til. Jeg har jo kendt den spisestue, siden jeg var barn siger Elisabeth til Billed Bladet.

Prinsessen afslører samtidig, at hun foretrækker at blive boende i Holte. Som medlem af kongefamilien indgår prinsesse Elisabeth i arvefølgen, og betaler dermed heller ikke statsskat. 

Prinsessen sælger ud af arven

Se billederne: Prinsesse Elisabeths mulitimillion-villa er til salg
 

Læs også: