Royale

Prins Charles ser på bare bryster

Tak for tilmeldingen!

X

Vi har også masser af andre gode nyhedsbreve. Du kan til- og framelde dig dem her, hvor du også kan opdatere dine personlige oplysninger og interesser.

Venlig hilsen BT.dk

Det er ikke altid kedelige pligter, der følger med at være kongelig!

Forleden indledte prins Charles og fruen deres officielle besøg i Papua Ny Guinea. Og det har næppe været kedeligt. I hvert fald ikke for prins Charles.

Parret blev nemlig modtaget af lokale dansere, som helt ifølge landets tradition havde bare bryster og kun var iført et bastskørt. Det gjaldt også 15-årige Jessie David, som personligt bød velkommen til Prinsen.

Og selvom fru Camilla ser lidt betænkelig ud i baggrunden over sin mands lidt for tætte kontakt til de unge pigebryster, var smilet tilbage på plads, da hun selv fik en blomsterkrans fra en af de unge piger.

Besøget er i anledning af dronning Elizabeths 60-års jubilæum som regent og udover ø-gruppen, besøger de også Australien og New Zealand.

Papua Ny Guinea har siden 1975 været en del af det engelske commonwealth. I landet tales der ikke mindre end 800 forskellige sprog, men det officielle er Pidgin engelsk.

Relaterede

Det læser andre