Prins Charles
Camilla ser lidt betænkelig ud i baggrunden. Foto: VANESSA KERTON/AFP
Prins Charles
Det er ikke kun til ære for fotograferne, at stammefolket var iført bastskørter og bare overkroppe. Foto: EOIN BLACKWELL/EPA
Prins Charles
Foto: EOIN BLACKWELL
Prins Charles
Foto: CARL COURT
Dronning Elizabeth 60 års jubilæum
Elegant kysser prins Charles sin mors hånd som afslutning på sin tale, der greb briterne så meget om hjertet, at de nu vil have ham som konge før William. Foto: LEON NEAL

Det er ikke altid kedelige pligter, der følger med at være kongelig!

Forleden indledte prins Charles og fruen deres officielle besøg i Papua Ny Guinea. Og det har næppe været kedeligt. I hvert fald ikke for prins Charles.

Parret blev nemlig modtaget af lokale dansere, som helt ifølge landets tradition havde bare bryster og kun var iført et bastskørt. Det gjaldt også 15-årige Jessie David, som personligt bød velkommen til Prinsen.

Og selvom fru Camilla ser lidt betænkelig ud i baggrunden over sin mands lidt for tætte kontakt til de unge pigebryster, var smilet tilbage på plads, da hun selv fik en blomsterkrans fra en af de unge piger.

Besøget er i anledning af dronning Elizabeths 60-års jubilæum som regent og udover ø-gruppen, besøger de også Australien og New Zealand.

Papua Ny Guinea har siden 1975 været en del af det engelske commonwealth. I landet tales der ikke mindre end 800 forskellige sprog, men det officielle er Pidgin engelsk.
SMS

Tophistorier

Hitter på Facebook