Royale

Pippa taler ud: Overrasket over at blive numse-kendis

Tak for tilmeldingen!

X

Vi har også masser af andre gode nyhedsbreve. Du kan til- og framelde dig dem her, hvor du også kan opdatere dine personlige oplysninger og interesser.

Venlig hilsen BT.dk

Pippa Middletons optræden som brudepige til sin søster Kates bryllup med prins William, i en stramtsiddende hvid kjole, gjorde hendes numse verdensberømt. Foto: KIRSTY WIGGLESWORTH / AFP
Pippa Middleton fortæller nu for første gang, hvordan hun har oplevet den pludselig berømmelse, der fulgte i kølvandet på søsterens bryllup. Foto: CLIVE BRUNSKILL

For første gang fortæller Pippa Middleton, hvordan det har været at blive verdensberømt fra den ene dag til den anden på grund af sin søster og sin numse. 

Hertuginde Kates søster Pippa stjal fuldstændig billedet, da hun fulgte sin søster op ad kirkegulvet ved brylluppet med prins William sidste år.

Pludselig var hele verden for fornavn med den kommende dronnings velformede lillesøster, og hendes privatliv var pludselig rigtig godt stof i aviser og blade over hele kloden.

Læs også: Pippa poserer på forsiden af sin egen bog

Læs også: Pippa tjener millioner på sin søster

I sin nye bog - festplanlægningsbogen 'A Year Of British Festivities For Families And Friends' - kommenterer hun for første gang offentligt sit livs store omvæltning.

- Det var en smule overraskende at opnå verdensomspændende anerkendelse, før man er fyldt 30 (hvis anerkendelse er det rette ord) på grund af sin søster, sin svoger og sin numse, siger Pippa i bogen.

- En dag vil jeg måske være i stand til at finde meningen med det her. I mellemtiden tror jeg, det er fair at sige, at det har sine fordele og sine ulemper.

Relaterede

Det læser andre