____simple_html_dom__voku__html_wrapper____>____simple_html_dom__voku__html_wrapper____>WWF Verdensnaturfonden arbejder blandt andet for en bæredygtig verden, hvor der bliver tænkt over, hvad der man skal gøre ved miljøet og klimaet. Og det afspejler også aftenens menu ved festmiddagen i anledning af den danske afdelings 40 års jubilæum.

- Menuen er blevet godkent af fonden, og den er bæredygtig og biomekanisk. Vinen er også økologisk og bæredygtig, siger generalsekretær Gitte Seeberg.

De 4800 kroner, som gæsterne hver betaler for deltagelsen, går til fondens arbejde og til at dække udgifterne for aftenens fest i Orangeriet ved Fredensborg slot.

Her er menuen:

Aperitif: champagne Fleury Fleur de l'Europe * Extra Brut * Magnum

WWF Biovin - Biodynamique

Forret: Dampet Sandartfilet og ørredfilet Spæde salater og friske krydderurter garneret med vagtelæg og ørredrogn Hertil Vincent Gaudry - Sancere Vieilles Vignes 2010 - WWF Biovin - Biodynamique

Hovedret Duet af Trøffelpiqueret, Kalvemørbrad og dyrefillet Forårsløg, danske asparges, smørstegte, nye kartofler Hertil Jean-Claude Rateau - Beaune 'Les Beaux & Bons 2009 - WWF Biovin - Biodynamique

Ost: Danske oste Vesterhavsost, Rød Christian, Cognacrørt blåskimmelost, tørrede abrikoser, oliven samt syltede nødder. Hertil Peter Sisseck - Quinta Sardonia - Q2 Sardonia 2009 - WWF Biovin - Biodynamique

Gateau Succes: Domaine Cazez - Riversaltes Ambre 1995 - Biodynamique