Royale

Forfatter: Silvia var desperat for at undgå skilsmisse

Tak for tilmeldingen!

X

Vi har også masser af andre gode nyhedsbreve. Du kan til- og framelde dig dem her, hvor du også kan opdatere dine personlige oplysninger og interesser.

Venlig hilsen BT.dk

Svensk erhvervsmand revser Dronningens undskyldning for, hvorfor hendes far var en del af nazistbevægelsen under Anden Verdenskrig. Foto: Foto: Scanpix

Mens ægtemanden sværmede for unge skønheder, måtte den svenske dronning Silvia ty til drastiske metoder for at fastholde sin mands opmærksomhed.

Skeletterne vælter i øjeblikket ud af skabet i det svenske kongehus, og efter et forår, der stod i prinsesse Madeleines forliste forholds tegn, er det nu kong Carl Gustafs hunger efter unge kvinder, der står for skud.

Blandt andet har 'Army of Lovers'-sangerinden Camilla Henemark stået frem og i detaljer fortalt om sin affære med kongen tilbage i 90'erne.

Det skete efter at kongen i bogen 'Den modvillig monark' er blevet udstillet som en mand der har haft endog meget svært ved at holde sig til én kvinde.

Ifølge Det sætter rygterne om Dronning Silvias storforbrug af plastikkirurgiske indgreb tilbage i samme periode i et nyt perspektiv.

Første gang hun benyttede sig af en operation var, ifølge en af forfatterne bag bogen, Deanne Rauscheri, forbindelse med sin 50 års fødselsdag.

- Silvia har altid været smuk - og når nu hendes mand elsker unge, smukke kvinder, er det jo ikke så underligt, at hun kæmper for forsat at se attraktiv ud, siger Deanne Rauscher til Ekstra Bladet.

Hun slår samtidig fast, at regentparret var meget tæt på at blive skilt tilbage i starten af 90'erne, men at de kongelige forpligtelser vandt over krisen i ægteskabet.

De plastikkirurgiske operationer er nu, ifølge forfatterens kilder, noget som Dronning Silvia benytter sig af på årlig basis på en klinik i Rio de Janeiro i Brasilien.

Netop Deanne Rauscher barsler i øvrigt med en afslørende bog om dronning Silvia.

_________________________________

'Synes godt om' B.T. på Facebook. Så deltager du automatisk i konkurrencen om et pocket-videokamera og tre måneders abonnement på B.T.

Vinderne trækkes den 30. november.

Relaterede

Det læser andre