Er Kate endelig gravid?

Så skete det igen. Kate Middleton alias hertuginden af Cambridge er atter blevet gravid. I hvert fald hvis man spørger flere af de engelske avisers forsider.

Her pryder den smukke, nygifte prinsesse nemlig igen forsiderne med historier om, at den ellers så åleslanke prinsesse er spottet med en lille bule på maven.

Denne gang er Kate sågar fotograferet med hænderne foldet beskyttende over maven, som gravide helt ubevidst har for vane at gøre.

Billederne, der satte gang i de nye graviditetsspekulationer, blev taget onsdag, da hertuginden sammen med sin mand, prins William, kastede glans over et velgørenhedsarrangement for hjemløse i Chamberwell Foyer.

Siden Kate Middleton og prins William var i Danmark i begyndelsen af november ,har de engelske medier gang på gang spekuleret i, at hun er gravid. Det skyldtes, at Kate under rundvisningen hos UNICEF, som den eneste, pænt takkede nej til at smage på den peanutpasta, de nødlidende i Afrika får tilsendt fra nødhjælpsorganisationen.

LÆS OGSÅ:  Mary og Kate er prinsessekloner

Og eftersom lægerne i England anbefaler gravide ikke at spise peanut, har de engelske medier spekuleret i, om hertugindens nej skyldes en royal graviditet.

Ved velgørenhedsarrangementet blev der kastet yderligere graviditetsblus på rygtebålet. For ikke nok med at Kate holdt hænderne ”beskyttende” for sin mave, fra det øjeblik hun stod ud af bilen, til hun var indenfor, så strålede hertuginden, som bar hun på en sød hemmelighed. Derudover var Kate iført en afslappet, olivengrøn Ralph Lauren-strikkjole, der på grund af sin størrelse dækkede for en eventuel tidlig graviditet.

Så nu løber rygterne hurtigere, end julemanden kan sige hyp til rensdyrene i England. Er der mon et nyt kongeligt barn på vej?

Læs også:

Lige nu på BT PLUS

Mode og skønhed
Effektivt 14 dages video trænings- program

Effektivt 14 dages video trænings- program

07/08
Mode og skønhed
Kom i form på hjul - på 8 uger

Kom i form på hjul - på 8 uger

29/04
Mode og skønhed
2,5 pct: Historisk lån på gaden

2,5 pct: Historisk lån på gaden

26/08
Mode og skønhed
Slankehit: Få hurtige resultater med simple fastekure

Slankehit: Få hurtige resultater med simple fastekure

15/08