Den tidligere kronprins har i flere år opholdt sig i Thailand og hans mildt sagt noget udsvævende liv har flere gange bragt ham på forsiden af landets aviser.
Den tidligere kronprins har i flere år opholdt sig i Thailand og hans mildt sagt noget udsvævende liv har flere gange bragt ham på forsiden af landets aviser. Foto: EPA

Nepals tidligere kronprins, Paras Shah, er blevet indlagt på et hospital i Bangkok efter at han fik et hjerteanfald, oplyser den nepalesiske ambassade i Thailand

Den 42-årige Shah ligger på intensivafdelingen på Samitvej-hospitalet, men ifølge ambassaden er han i bedring, selv om han stadig skal gennemgå flere undersøgelser.

Paras Shah har i flere år opholdt sig i Thailand og hans mildt sagt noget udsvævende liv har flere gange bragt ham på forsiden af landets aviser. I oktober sidste år blev han arresteret på ferieøen Phuket for besiddelse af hash og i december blev han lagt i håndjern af ordensmagten i Bangkok, hvor han havde smadret en luksuslejlighed. Han nægtede sig skyldig i begge tilfælde og blev løsladt mod kaution.

Allerede i sin tid som kronprins - frem til 2008, hvor Nepal afskaffede kongedømmet - var Paras Shah berygtet for sin playboy-livsstil.

Shah blev tronarving i 2001 efter at hans fætter, den tidligere kronprins Dipendra, i en alkohol- og narkorus dræbte ni medlemmer af den kongelige familie, inklusiv kongen og dronningen. Efter udåden rettede Dipendra våbnet mod sig selv og begik selvmord.

SMS

Hitter på Facebook