Barsels-fup hos Star Tour: Her er tilbuddet der ikke er et tilbud

Star Tours nye "Barsels Break" er et rigtig godt tilbud til dem, der er på barsel. Bortset fra, at det ikke er noget tilbud. Og heller ikke er forbeholdt folk på barsel.

"Spar op til kr. 6.000,- ved at bestille vores barselspakke nu."

Sådan hedder det på Star Tours' hjemmeside om rejsebureauets nyeste tiltag - "Barsels Break". Her tilbyder Star Tour med egne ord alle, der er på barsel i forsommeren 2014, en ferie til en god pris under varmere himmelstrøg i rummelige ferielejligheder i Star Tours Blue Village-hoteller på Cypern, Kreta, Mallorca, Gran Canaria og i Tyrkiet. Forudsat, at man rejser i april eller maj og er mindst fire personer - for eksempel to voksne og to børn.

Men hvis man forlader siden med specialtilbud og på helt almindelig vis booker en rejse for fire personer i samme periode og på et af de nævnte hoteller, er prisen nøjagtig den samme som ved "Barsels Breaket".

- Hvorfor siger I, at man kan spare op til 6.000 kr., hvis man køber det særlige "Barsels Break", når det koster det samme som en almindelig rejse?

- Altså, vi har generelt sænket priserne på de nævnte hoteller i forhold til, hvad det normalt koster. Det har vi gjort, fordi vi har ledige pladser på hotellerne i netop den periode. Og så vil vi med "Barsels Breaket" gerne gøre netop den gruppe - altså mødre og fædre, der er på barsel, og som måske trænger til at komme lidt væk fra det hele og få lidt sol og varme - opmærksom på, at vi har det tilbud til dem. Det er jo i forvejen børnevenlige steder med blandt andet baby pools og baby lounges," siger Stige Elling, salgsdirektør i Star Tour.

Læs om ferie med småbørn her.

- Jo, men det er stadig ikke et særligt tilbud til netop folk på barsel?

- Vi mener, at det er et godt tilbud til netop den gruppe. Men vi kan jo ikke diskriminere andre gæster ved at kræve, at de skal betale mere end dem på barsel. Og samtidig kan vi ikke forlange, at folk skal dokumentere, at de rent faktisk er på barsel, for at de kan købe rejserne," siger Stig Elling.

Læs om flyveture med småbørn her.

- Men noget særligt tilbud er det jo ikke, når alle kan købe det til samme pris?

- Det kan du godt sige. Men jeg vil gerne understrege, at vi ikke er ude på at snyde nogen. Priserne er reelt sænket i forhold til normalprisen, og der er tale om særlige steder, der er indrettet specielt til børnefamilier. Så jo, tilbuddet er til alle.