En diva og en baby

VMH

Månedens hundeejer

Hundenes navne, race og alder:

 eg er den lykkelige ejer af to volpino italiano-hunde: Mille og Abbie. Milles rigtige navn er Hedehusets Bellina Da Fino, og hun spillede sammen med Hedehusets Gemma rollen som Doggy i TV3's serie ”2900 Happiness”. På billedet sidder jeg med den lille, som er Abbie, en hvalp efter Mille. Mille er to år gammel, og Abbie er tre måneder gammel.

Valget af race:

Jeg bestemte mig for racen efter et besøg på Vi med Hund Messen i Brøndby Hallen for to år siden. Vi gik og kiggede rundt på messen, og pludselig så vi denne utrolig smukke lille hvide "ræv". Min kæreste og jeg kiggede på hinanden og blev hurtigt enige om, at vi skulle spørge ejeren, hvad racen hed. Da vi fik at vide, at det var den sjældne volpino italiano, gik vi direkte hjem og lavede lidt research om racen. Efter lidt læsning var vi fuldstændig enige om, at det lige var den race, vi ville have. Vi tog derfor kontakt til Kennel Hedehuset og blev skrevet op på hvalpelisten. En dag fik vi en mail, der meddelte, at Mille var til salg, efter hun havde gjort sin filmkarriere færdig hos TV3, og at hun nu ledte efter et godt hjem. Og det blev heldigvis hos os! Abbie fik vi den 21. februar i år, da Mille fødte fire sunde, raske og helt vidunderlige hvalpe.

Mille og Abbies særlige talenter:

Mille må være ekspert i at være en rigtig diva-hund – på den gode måde! Hun er ikke i tvivl om, at hun er midtpunkt, og hun elsker det. Hvis hun et øjeblik føler sig overset, tager hun sin pote og skubber lidt til os, og så er det problem løst. Derudover kan hun give highfive og rulle rundt. Abbie er bare lille, sød og dejlig!

Det bedste/værste ved at have hund:

Det bedste ved at have hund er helt sikkert, at lige meget hvor dårlig en dag man har haft, bliver man altid hilst velkommen af ens dejlige, glade hunde. Det kan få selv det dårligste humør i top igen. Det værste er bekymringen over, om der sker ens små ”babyer” noget …

Artiklen er fra Vi med Hund nr. 09/2011, som fås i webshoppen. Du kan også blive Månedens hundeejer. Send en mail til anette@vimedhund.dk med din(e) hund(e)s navn, race og alder, om dit valg af race, hunden(e)s særlige talenter og det bedste/værste ved at have hund.

Del