Hedeture, søvnløshed, migræne? Med den rette kost, træning og behandling kan de fleste kvinder slippe for hormoner. Læge Søs Wollesen guider dig til en naturlig overgangsalder uden hormoner.

Hedeture og hormoner! To skrækord, der popper op sammen med 'overgangsalder'. Men hedeture og hormonbehandling behøver ikke gå hånd i hånd. Faktisk kan de fleste kvinder slippe igennem overgangsalderen uden de store gener - og helt uden at tage hormoner.

I denne BT PLUS-pakke får du:

  • Slip for hormoner - træn og spis dig til en nem overgangsalder!
  • Tjek: Er du i overgangsalderen?
  • Guide: Fire veje til en nem og naturlig overgangsalder
  • Madplan: sådan spiser du hormonvenligt fra morgen til aften
  • Fakta om hormonbehandling
  • Akutguide: Fjern de værste gener her og nu

Med et BT PLUS-abonnement får du adgang til alle guider om sundhed, kost og motion og meget mere. Du kan blandt andet læse om: 

- De fleste symptomer kan du få væk eller lindret uden hormoner. Vægten kan du få under kontrol. Søvnen kan du få på plads. Din mentale habitus kan du få styr på. Og du kan reducere intensiteten og antallet af hedeture, mener Søs Wollesen, der både er læge, zoneterapeut, akupunktør og psykoterapeut.

Hun har gjort sig til fortaler for en mere naturlig og nuanceret tilgang til behandlingen af kvinders gener ved overgangsalder, og har skrevet bøgerne 'Fri mig for flere hedeture' og 'Hedeturen går til køkkenet'.

Få hendes gode råd her.

Modtag det ugentlige nyhedsbrev fra BT PLUS her