Se om dit selskab giver et godt afkast, eller om du er en af dem, der får for lidt i udbytte. Denne 60-siders e-bog giver dig overblik og gode råd til, hvordan du kan gøre situationen bedre og få mere ud af dine penge.

En million kroner. Eller 50.000 kroner udbetalt hvert år i pensionisttilværelsen. Så mange penge mister en million danskere, fordi de har deres pensionsopsparing i det forkerte selskab.

De danske pensionsopsparere sidder tilsammen på 3.000 milliarder kroner - en kapitalmagt uden lige i Danmark. Men den enkelte opsparer er ofte frataget sin frihed og bundet til pensionsselskaber, som fagforeninger og arbejdsgiver har besluttet. Og for halvdelen af opsparerne koster det dyrt.

Det påviser finansjournalist Hugo Gården i bogen "Du mister en million på din pension", som er tilgængelig her på B.T. Plus.

Det får du med B.T. Plus:
- En 60 siders e-bog, der gennemgår det danske pensionsmarked. Se om dit selskab giver et godt afkast, eller om du er en af den million danskere, der får for lidt i udbytte.
- Se hvad du kan gøre for at gøre situationen bedre.
- Du kan enten læse bogen direkte på din skærm - eller du kan hente den som en pdf-fil, du kan printe ud eller gemme og læse senere på din tablet, pc eller smartphone.
- Bogen udgives for første gang her på B.T. Plus.

OBS! Denne e-bog er IKKE en del af et normalt plus-abonnement og kun til salg i styksalg.