Vi giver dig her en hjælpende hånd til, hvordan du bedst kan investere dine penge i aktier og booste din opsparing.

Tal fra Nationalbanken viste i November, at hver dansker i gennemsnit har 146.000 kroner stående på lønkontoen og med skattelettelser i 2013, får danskerne måske endnu flere penge mellem hænderne. 

I denne BT PLUS-pakke får du:

  • Boost din opsparing med aktier
  • 3 gode aktier i 2013
  • De 3 danske aktier der steg i 2012
  • Ti gyldne aktieråd

Med et BT PLUS-abonnement får du adgang til alle guider om privatøkonomi og meget mere. Du kan blandt andet læse om: 

Formuen kan dog blive større, hvis man har is i maven og sætter sin opsparing i aktier. På sigt kan det give en større gevinst, hvis man dropper at lade formuen trække renter i banken. Det mener Rune Wagenitz Sørensen partner i virksomheden Miranova, der er specialister i formuepleje.

- På den lange bane tror jeg helt sikkert, at det er bedre at investere sin opsparing i aktier. Men man skal være tålmodig. for aktiemarked går op og ned. Med en tidshorisont på 10 år kan man opnå et afkast på 4-9 procent, siger Rune Wagenitz Sørensen.

Få her en mini-guide til, hvordan du bedst investerer dine penge.

Hvis du vil vide endnu mere om aktier og, hvordan hele aktiemarkedet fungerer, kan du med fordel købe et BT PLUS abonnement , hvor du får adgang til vores kæmpe guide: Aktieskole: Investering i aktier - et godt tilbud? . Her får du 35 sider om alt, hvad du skal vide om aktier.

Modtag det ugentlige nyhedsbrev fra BT PLUS her