Vi giver dig her en hjælpende hånd til, hvordan du bedst kan investere dine penge i aktier og booste din opsparing.

Tal fra Nationalbanken viste i November, at hver dansker i gennemsnit har 146.000 kroner stående på lønkontoen og med skattelettelser i 2013, får danskerne måske endnu flere penge mellem hænderne. 

I denne BT PLUS-pakke får du:

  • Boost din opsparing med aktier
  • 3 gode aktier i 2013
  • De 3 danske aktier der steg i 2012
  • Ti gyldne aktieråd

Med et BT PLUS-abonnement får du adgang til alle guider om privatøkonomi og meget mere. Du kan blandt andet læse om: 

Formuen kan dog blive større, hvis man har is i maven og sætter sin opsparing i aktier. På sigt kan det give en større gevinst, hvis man dropper at lade formuen trække renter i banken. Det mener Rune Wagenitz Sørensen partner i virksomheden Miranova, der er specialister i formuepleje.

- På den lange bane tror jeg helt sikkert, at det er bedre at investere sin opsparing i aktier. Men man skal være tålmodig. for aktiemarked går op og ned. Med en tidshorisont på 10 år kan man opnå et afkast på 4-9 procent, siger Rune Wagenitz Sørensen.

Få her en mini-guide til, hvordan du bedst investerer dine penge.

Hvis du vil vide endnu mere om aktier og, hvordan hele aktiemarkedet fungerer, kan du med fordel købe et Hvad er BT PLUS? Få svar her , hvor du får adgang til vores kæmpe guide: Aktieskole: Investering i aktier - et godt tilbud? . Her får du 35 sider om alt, hvad du skal vide om aktier.

Modtag det ugentlige nyhedsbrev fra BT PLUS her