KØB PLUS!

Vred Zenia Stampe: Absurd heksejagt på Elbæk

Uffe Elbæk (R) har valgt at gå af som kulturminister, efter han er blevet stærkt kritiseret for at have placeret fem arrangementer til en værdi af 180.000 kroner på Akademiet For Utæmmet Kreativitet (AFUK), hvor hans mand er ansat.

- Jeg har her til eftermiddag truffet en meget svær, men rigtig beslutning, og har meddelt statsministeren, at jeg ønsker at trække mig som kulturminister, skriver Uffe Elbæk på sin Facebook-profil.

Og flere politikere kommenterer nu hans afgang på Facebook. En af dem, der var hurtigst ude var Zenia Stampe (R), der hele vejen har forsvaret Elbæk og afvist, at han har gjort noget forkert. På Facebook skriver hun:

- Jeg er vred og trist over, at min gode kollega og samarbejdspartner Uffe Elbæk har været nødt til at trække sig på baggrund af det, som jeg opfatter som en absurd heksejagt. Uffe Elbæk er en helt særlig og fantastisk politiker. Jeg ser frem til hans come back.

HVAD MENER DU? ER DET KLOGT AF HAM AT TRÆKKE SIG? DELTAG I DEBATTEN NEDENFOR ELLER PÅ BT'S FACEBOOK-SIDE HER

Din kommentar

Kommentarer

hvor er forskellen?

Skrevet af karin, Mandag den 17. december 2012, 18:35

det er utroligt at Stampe er forarget over at kollegaerne driver en heksejagt over Elbæk.Jeg har bemærket at uanset hvad Pia Kjærsgård siger og mener,kommer der straks en bredside fra fr. Stampe,men hun må måske gerne,

Forsva

Skrevet af T Jensen, Søndag den 16. december 2012, 13:41

Det er da mærkeligt at fr. Stampe ikke allerede har været ude og forsvare Elbæk mod de nyeste oplysninger om uregelmæssigheder og nepotisme hos kulturministeren og hans ministerium. Selvfølgelig kan det skyldes, at fr. Stampe er optaget af sine bestræbelser på at få afskaffet Kongehuset eller at hun og hendes mand hygger sig sammen med hr. Elbæk og dennes - også stærkt begunstigede - kæreste et sted, der ikke er for småt for en peronlighed som Uffe Elbæk. Det er Århus - iflg. hans udtalelser da han forlod byen til fordel for et job i Berlin - ikke.

zenia stampe

Skrevet af poul erik, Fredag den 14. december 2012, 15:34

det er ikke særlig inteligent at forsvare nepotisme men radigale er heller ikke så smarte at det gør noget og Zenia er dog det dummeste de radigale har fået stemt ind på tinge lige bortset fra uffe elbæ/prut for han er dog det ringeste, at han nu skal have orlov det var bedre at han tilbagebetalte det han har sollet op på sin MAND ( idioti )
men hvor er marianne og helle,De er krøbet i skjul for deres naivitet skinner her igennem KLOVNER.

Den skal være god nok

Skrevet af Bent, Fredag den 14. december 2012, 09:39

er blevet fortalt at Zenia Stampe er blevet tilbudt et job på Københavns universet man mangler en når man skal nul stille apparater til at måle inteligens.

Endnu en gang blev Thorning og Vestager til grin

Skrevet af Sanne, Fredag den 14. december 2012, 02:33

Helle Thorning forsvarede Uffe Elbæk og udtalte, at hun havde fuld tilid til ham, og at han ville være kulturminister i mange år endnu, også Vestager forsvarede ham og udtrykte sin fulde tillid til ham.

Atter en gang blev de rent til grin og viste, hvor uprofessionelle politikere de er. Lad os nu se, hvad Rigsrevisionen finder, der er allerede fejl i moms i afregning af bilag, bilag vedr. et arrangement i AFUK, der ikke er nummereret og påført cvr. nr., hvor mon de penge er forsvundet hen? Bilag på arrangementer, hvor der hverken er opgiver formål eller deltagere. Så bliver de nok endnu mere til grin, når Rigsrevisionen er færdig med deres undersøgelse af diverse afregninger i kulturministeriet i Uffe Elbæks tid, men Thorning kan vel bare undskylde Uffe Elbæks "fejl" som en "sløset fejl" ligesom hendes løgnagtige opgørelse af optalte dage, for hvor mange dage hendes mand var i Danmark, sjovt nok var "fejlen" begge gange til fordel for hende selv, mon skatteministeriet og justitsministeriet også godtog en løgn som en "sløset fejl", hvis det havde været enhver anden skatteyder?

Vedr. Zenia Stampes kritik og forsvar af Uffe Elbæk, viser kun en spejlblank, uduelig levebrødspolitikers og et forsvar af, at hendes samlever er blevet begunstiget af Uffe Elbæk - måske var det også værd at få undersøgt.

Men hensyn ril Zenia Stampes kritik af Pia Kjærsgård, Udstiller ZS kun sin egen uduelighed som poliriker, hun når ikke Pia Kjærsgård til "sokkeholderne", Pia Kjærsgård er en af de mest ærlige og troværdige politikere, hun siger sin mening og står ved den, og hun er en dygtig og troværdig politiker.

D. 13-12-2012 Valg nu

Skrevet af Kirao, Torsdag den 13. december 2012, 22:44

Muslim go home, sataner, vi har ikke brug for jer, nu prøver de at få penge ud af kirkerne,og præsterne er en flok socialister alle sammen.
Det har de rigtig godt af, naive idioter, det er socialister der har ødelagt Danmark, med alle de naive socialister, plads til alle, nej nej og atter nej, der er ikke plads til alle, de nasser fra mellemøsten, dansker kommer først.
Zenia, du er en katastrofe for Danmark, du er fræk som en stagter hund. Landsforræder.

Pladder

Skrevet af Olsen, Torsdag den 13. december 2012, 19:22

Og ZS pladrer som en papegøje! Elbæ'en er jo lige taget i en gang nepotisme mere - med at begunstige et firma, hvor hans søn er ansat. Elbæ'en har åbenbart ikke altid været til sport i 2'eren:)))))

rigor mortis

Skrevet af ambrose bierce, Torsdag den 13. december 2012, 19:02

De radi-gale hunde tror, at et stykke med rigor mortis er lækkert smørrebrød. Det er i virkeligheden en lækker bøsserøv - spørg bare Effe Ullehæk, uægte søn af Effe Ullemann.

Hende Zenia Stampe

Skrevet af Kurt, Torsdag den 13. december 2012, 18:53

Giver mig RØDE knopper, ja, hun er den værste af slagsen, og det siger jo ikke så lidt.

Ham Jens Pedersen

Skrevet af Keld, Torsdag den 13. december 2012, 16:13

er bestemt heller IKKE for klog, når han kan gå ind for deres idioti.

Ingen tvivl om, At ingen af de to radigale, når ikke Pia Kjærsgaard til sokkeholderne.

Var man i tvivl før?

Skrevet af Knud, Torsdag den 13. december 2012, 16:07

Så ved man nu, at hende Stampe er ikke vel for varret.

Det er utroligt at man kan være så toxxxx.

Radi-gale.....

Skrevet af L.P., Torsdag den 13. december 2012, 19:14

Korrekt,-men det er endnu mere utroligt, der er SÅ mange tosser, der ikke kan se det mindste forkert i hvad afsporede Stampe- og alle hendes sammensvorne til døden-kammerater siger og gør!!!
Intelligensen er på et lavt stade i den lejr, må man konstatere!

Spejlblank ...

Skrevet af Peter P, Torsdag den 13. december 2012, 14:33

... som et rungende hul i jorden.

Kunne Stampe ikke gøre menneskeligheden den tjenste og gå på orlov fra politik og offenlige meningsudgydelser iøvrigt ...... permanent.

JEG MIG TIL AT.

Skrevet af Bent, Torsdag den 13. december 2012, 14:02

Jeg glæder mig til den dag hvor Zenia Stampe lære at "Holde Kæft" men det er hun nok for dum til at lære!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!.

Zenia Stampe ikke for klog

Skrevet af conny Andersen, Torsdag den 13. december 2012, 13:57

Det viser da hun ikke er for klog, selvfølgelig har Elbæk trådt ved siden af sine beføjelser ellers ville hans samvittighed vel ikke gøre at han gik af fri vilje eller måske med hjælp af Vestager hvem ved ?? Så det er noget fis af Stampe at komme med, forstår for øvrigt ikke man kan bruge sådan et ubehøvlet kvindemenneske i folketinget der ikke gider rejse sig for de Kongelige men bare bliver siddende nej hun skulle aldrig have været der ind men det er jo typisk radikale vendekåber. Så hendes rejekælling smælderi mod Pia Kjærsgaard er absurd.

Stampet

Skrevet af Danielle Christoff, Torsdag den 13. december 2012, 13:56

Damen må have stampet sin hjerne hos pantelåneren - det gav 1 krone.

DF og SF .

Skrevet af Jens Pedersen, Torsdag den 13. december 2012, 12:44

Der hersker da ingen tvivl om, at det er Zenia Stampe fra SF der er den person, der har ret, Pia Kjærsgård (DF) har den beskidte vane altid at hakke på den person . der har ret. Derfor hendes vredes udbrud,

Hmm

Skrevet af Bjarne Andersen, Torsdag den 13. december 2012, 14:27

Ikke særlig elegant formuleret.

Selvfølgelig støtter Zenia Stampe Uffe Elbæk

Skrevet af Sanne, Søndag den 9. december 2012, 04:03

Selvfølgelig støtter Zenia Stampe Uffe Elbæk, den ene tjeneste er vel den anden værd.

Er der ikke noget om, at Zenia Stampes mand/samlever blev begunstiget af Uffe Elbæk? Det er vel derfor den spejlblanke Zenia Stampe støtter Uffe Elbæk og ikke kan se problemerne i nepotisme.

Godt hun ikke har fik kulturministerposten, som hun slet ikke er kvalificeret til. Hun er bare endnu en uduelig levebrødspolitiker i denne skandaløse regering, der tilgodeser indvandrere fremfor vores egne.

STOP DET BØSSE PARTI

Skrevet af Lone Andersen, Fredag den 7. december 2012, 04:42

DE RADIKALE er blevet et bøsseparti- En led klam bøsse svin som elbæk der sidder som over bøsse og slikker de andre i røven med statens penge! FY FOR SATAN

det er kun rimeligt

Skrevet af bob, Torsdag den 6. december 2012, 10:39

ligemeget om de stemmer til højre eller venstre i folketinget kan vi vel allesammen ( eller næsten alle) blive enige om at det ikke er ok at bruge skatteydernes penge på sig selv og fest og ballade sådan som Uffe drengen har gjort det. Det her har intet med en hetz at gøre manden har jo ingen fornemmelse for tingene. Det er som om at når men bliver minister glemmer man ret hurtigt hvad der er mit og dit og hvad der er rigtig og forkert hvis en alm. person havde gjort det som uffe drengen har gjort i vores egen firma havde det så vidt jeg ved været piv ulovligt og end i noget grimt. Så helt ærligt når han er så dum så er han efter min mening heldig at han kun bliver fyret nu skal han jo så desværre for ham selv betale næste gang surt

Fornuften sejrede trods alt

Skrevet af Henning Thorsen, Torsdag den 6. december 2012, 10:23

At Zenia Stampe er oprevet og mener, at hele sagen er en heksejagt undre mig i den grad ikke. Hvornår er dette gyselige kvindemeneske sidst taget i at sige noget fornuftigt? Denne Uffe Elbæk var fuldstændig uegnet som kulturminister.

En af mine meddebattører, J.J., beskylder en journalist på BT for at være årsagen til Elbæks Fald. Hvilken gang vrøvl. Han falder på grund af nepotisme af værste skuffe. En disiplin han gennem tiden har mestret til fuldkommenhed. Men for mig er det bedste ved, at denne umulius stopper, at han i fuld alvor kan sløjfe eller kraftigt minimerer støtten til gamle nationalklenodier som bla. den Gamle By i Aarhus og Fregatten Jylland i Ebeltoft til fordel for en flok badutspringere. En flok badutspringere som han uden den mindste rødmen tildeler 6 milioner eller 2 millioner MERE end fregatten Jylland fik før han tog over. Det var simpelthen kvalmende i den grad.

Saglighed og forståelse ?

Skrevet af Martin Hansen, Torsdag den 6. december 2012, 15:35

Henning Thorsen: Du har selvfølgelig ret til din mening, ligegyldigt hvor uenig jeg er med dig, hvor sagligheden og redeligheden knækker for mig, er din åbenlyse foragt for mennesker med en anden mening, det er IKKE bekommende for nogen form for saglig diskussion, eller sammenhængskraften i Danmark, at der er folk, der har en anden mening har jeg forlængst lært at akcepterer, hvilket åbenlyst er svært for dig. Betegnelser som “En flok badutspringere“ siger vel egentlig det hele om din forståelse for andre.

Et lille citat for ligesom at sætte tingene i deres rette kontekst:
“Med 6,25 mio. kr. fra Københavns Kommune og seks mio. kr. fra Kulturministeriet er der nu grønt lys for at starte arbejdet med at etablere en ny artistuddannelse, der skal drives i et samarbejde mellem kommunen og AFUK, Akademiet For Utæmmet Kreativitet. Formåler er at fostre talenter inden for nycirkus, en teaterform med appel til både voksen- og børneteatermiljøet.

AFUK har i forvejen en produktionsskole og en daghøjskole, men den nye artistskole bliver den første af sin art i Danmark. Uddannelsen skal være tre-årig og der regnes med et optag på ni studerende årligt.
Den nye artistuddannelse skal ligge i lokaler på Bavnehøj på Vesterbro og forventes at gå i luften næste sommer eller efterår.
’Nycirkus er en internationalt anerkendt kunstform, og det er utrolig vigtigt, at vi kan fastholde og udvikle Københavns position inden for nycirkus. Vi skal brande os på at være en kreativ storby med højt til loftet og plads til eksperimenter og ideer – og det bliver den nye skole med AFUKs store ekspertise en fremragende medspiller til at gøre’, lyder det bl.a. i en pressemeddelelse fra Københavns kultur- og fritidsborgmester Pia Allerslev (V).“

Journalisten på BT

Skrevet af J.J, Onsdag den 5. december 2012, 23:50

Så lykkedes det endelig journalisten på BT at få skovlen under Uffe. Journalisten har nu i flere år kørt en personlig hetz mod ham, og fik desværre denne gang held med sit foretagende.
Det var ikke Uffe der tabte - det var Danmark, som mistede en oprigtig engageret, kreativ og iderig minister.
Hverken du Uffe (eller andre) fortjener den galde der bliver lukket ud på facebook og andre steder i ly af tastaturet.
Hvor ville det være interessant hvis medierne kiggede nærmere på BT journalisten og hans personlige vendetta mod Uffe.

Lad dem dog have deres særheder

Skrevet af Jens, Onsdag den 5. december 2012, 21:30

For fanden da. Jeg har hørt rygter om at Anders Fogh engang imellem trækker i transvestitkostume. Han gik rundt med strutskørt og stiletter i HC Ørsted Parken i København, men da han mødte en journalist som genkendte ham løb han skrigende væk. Han fik vist nok den gyldne laks af bøssekomitteen og var gode venner med Lomborg som er bøsse.

Stakkels Uffe!

Skrevet af Kong Vinter, Onsdag den 5. december 2012, 21:09

Jeg ved det ikke, men der må være noget helt galt med klimaet..synes vintrene bliv!er koldere og koldere og kommer tidligere end før i tiden. Deuden er somrene blevet koldere og vådere. Imens isen smelter på Grønland kunne nordpolen med arktisk kulde være ved at rykke tættere på skandinavien..kan en ny istid være på vej?

Ja,-ellers SKULLE han fyres!

Skrevet af Pedersen, Onsdag den 5. december 2012, 20:27

Ja, kun rimeligt at U.E måtte gå af,- nu kommer der vel så en ny klovn på banen?!!
Ja, der er jo ikke noget at sige til, at Zenia Stampebarnet, nu er vred og forurettet,- nu kan løgnene jo ikke længere beskyttes!!
Nu går det henad mod lidt mere normale tilstande,- ( selvom vi stadig mangler rigtig meget endnu at få afsløret i den korrupte røde bande!)- og det kan hun ikke forenes med!
Nej, Zenia,- fremover vil tingene ikke gå som DU og dine medsammensvorne vil,- eller ønsker!
De tider er ved at ændre sig hastigt !

Amalie 2

Skrevet af Bent Nørgaard, Onsdag den 5. december 2012, 20:00

Utroligt godt billede af en blondine, der skal svare på hvor ofte ugeskrift for læger udkommer.

Heksejagt?

Skrevet af lars hansen, Onsdag den 5. december 2012, 19:39

Det kan ikke undre nogen, at lille Zenia synes det er heksejagt. Men i den virkelige verden er det ikke heksejagt, når kulturudvalget stiller kritiske spørgsmål til en minister, der forfordeler opgaver efter, hvor hans mand eller venner er ansat. Det er jo helt grotesk, at ud af kulturministeriets 15 arrangementer, så vælger cirkus-Uffe at placere de 5 på en totalt intetsigende artistskole - til overpris. Ikke engang Brixtofte kan matche cirkus-Uffes kuvertpris.
Det kan heller ikke undre nogen, at Helle T. synes sagen er for lille. Hun og manden(som efter sigende ikke er bøsse) er jo selv sluppet billigt i skat, fordi partimedlemmer i Skat ordnede den lille sag. Hun fik også lige ordnet en VW Polo til billig tysk pris, inden leasingreglerne blev ændret.
Men for at bruge en kendt radikal talemåde. Du må gå af cirkus-Uffe, fordi Enhedslisten ikke ville dække over dit misbrug af skattekroner - sådan er det jo.

Zenia Stampe

Skrevet af Allan Johannesen, Onsdag den 5. december 2012, 19:35

Zenia er jo blot en fjollet skole pige der intet fatter, de folk
der har stemt hende ind i Folketinget, må sidde med en meget
dårlig smag i munden.