Politik

Venstre: Finanslov uden vækst

Tak for tilmeldingen!

X

Vi har også masser af andre gode nyhedsbreve. Du kan til- og framelde dig dem her, hvor du også kan opdatere dine personlige oplysninger og interesser.

Venlig hilsen BT.dk

Den røde finanslov løser ikke de problemer, som dansk erhvervsliv står over for, siger Venstre politiske ordfører, Ellen Trane Nørby.

En perspektivløs finanslov, der ikke løser udfordringerne for dansk økonomi. Sådan betegner Venstres politiske ordfører, Ellen Trane Nørby, den aftale, som regeringen søndag har indgået med Enhedslisten.

- Det er ikke en finanslov, der sætter gang i væksten og skaber arbejdspladser i Danmark. Den modsvarer ikke de bekymringer, som man møder det danske samfund og i særdeleshed i de danske virksomheder, der flytter ud af landet, fordi væksten er gået i stå. Regeringen kommer ikke med konkrete svar på, hvordan den vil ændre situationen, siger hun til Berlingske Nyhedsbureau.

Ellen Trane Nørby afviser, at Venstre gav for hurtigt op, da partiet forlod forhandlingsbordet i Finansministeriet og overlod banen til Enhedslisten.

- Vi viste en klar vej til at skabe arbejdspladser, blandt andet ved afskaffe byrderne for virksomhederne. Det er så et valg fra regeringens side, at man hellere vil lave en smal, rød aftale med Enhedslisten, der ikke rummer perspektiver for dansk økonomi, siger V-ordføreren.

Det læser andre