KØB PLUS!

Vælgerne dumper Vilhelmsen

SF-formand Annette Vilhelmsen har ikke imponeret vælgerne som minister. Danskerne vurderer dog, at regeringens ministre klarer sig en smule bedre end sidste år.

Efter få måneder som minister får SF-formand Annette Vilhelmsen en særdeles kølig vurdering af sin indsats i regeringen.

Erhvervs- og vækstministeren, som i oktober fejede al modstand af banen og slog Astrid Krag i SFs formandsopgør, får den femtedårligste vurdering af alle regeringens ministre i en måling, hvor Gallup har bedt danskerne om at vurdere hver enkelt ministers indsats i året, der går på hæld. Det skriver Berlingske.

På en skala fra 1-100 får den læreruddannede Vilhelmsen karakteren 34,5, hvilket svarer til en karakter på under 5 på den gamle 13-skala.

DELTAG I DEBATTEN UNDER ARTIKLEN

Afstemning

Målingen er opsigtsvækkende, da flere andre SF-ministre klarer sig væsentligt bedre end formanden. Miljøminister Ida Auken rangerer blandt regeringens mest populære ministre, Vilhelmsens modstander fra formandsopgøret, sundhedsminister Astrid Krag, får også en bedre evaluering af vælgerne, mens handels- og investeringsminister Pia Olsen Dyhr er årets højdespringer sammenlignet med vurderingen fra 2011.

Selv om Annette Vilhelmsen allerede kort tid efter sin ministerdebut blandt andet præsenterede et konkurrenceudspil, konstaterer lektor i statskundskab Rune Stubager fra Aarhus Universitet, at hun ikke har markeret mange SF-synspunkter i offentligheden.

- Hun har ikke gjort så meget væsen af sig, siden hun blev SF-formand og minister. Mit bud er, at hun har travlt med at være partiformand og minister og derfor ikke rigtig har haft tid til noget mere offensivt arbejde, siger Rune Stubager.

Men det skulle der meget gerne laves om på, hvis det står til SFs top. Vilhelmsen har igangsat et internt arbejde med en ny politisk strategi, der skal afpudse profilen og vende SFs lunkne opbakning i meningsmålingerne. Særligt partiets grønne profil skal have mere plads, da det samtidig er et af de politiske områder, hvor SF kan få mulighed for at profilere sig i regeringssamarbejdet.

- Vi gør os selvfølgelig vores overvejelser om, hvordan vi skal komme tilbage i forhold til meningsmålingerne og få et bedre resultat end ved sidste valg, siger SFs politiske ordfører, Jesper Petersen.

Han opfordrer vælgerne til at udvise tålmodighed med SFs to nye ministre.

- Jeg synes, at man lige skal give dem lov til at sætte sig i stolen. Vi vil selvfølgelig hellere have pæne skudsmål end at ligge i bunden i sådanne opgørelser, men det er ikke det, som får os til at ligge søvnløse om natten, siger Jesper Petersen.

Mens efteråret bød på flere politiske aftaler med Enhedslisten, som foreløbig kunne tilfredsstille det kritisk indstillede SF-bagland, venter der en række svære udfordringer for Annette Vilhelmsen i det nye år.

Både den kommende kontanthjælpsreform, reform af SUen og opgøret med skolelærernes arbejdstid kan give oprørte vande i dele af SFs bagland. For ikke at nævne kommunalvalget, hvor SF står til lokale lussinger mange steder i landet.

Selv om mange ministre fortsat får dumpekarakter af danskerne, går den generelle vurdering af statsminister Helle Thorning-Schmidts (S) regeringshold langsomt i en positiv retning. I forhold til den identiske måling fra 2011 scorer ministrene samlet set 8,9 point højere i år.

De Radikales politiske leder, Margrethe Vestager, er fortsat regeringens mest populære minister, mens by- og boligminister Carsten Hansen (S) atter kan finde sig selv i bunden af popularitetsmålingerne.

Kigger man nærmere på de største udsving i vælgernes dom, er vurderingen af beskæftigelsesminister Mette Frederiksen iøjnefaldende.

Den 35-årige minister blev efter regeringsskiftet fremhævet som et af regeringens allerstærkeste kort, men får en dårligere vurdering i 2012 efter et år med intens debat om dagpengeregler, førtidspensionister og akutjob.

- Der er en del af regeringspartiernes vælgere, som ikke er helt tilfredse med, at regeringen ikke har villet forlænge dagpengeperioden. Og det er Mette Frederiksen, som har stået som eksponenten for det, siger lektor Rune Stubager.

Han mener i det hele taget, at regeringen kan kigge tilbage på et år, hvor den ikke har været bange for at lægge sig ud med sine nærmeste.

- Regeringen har fortsat en kurs, som på lange stræk generer dens kernevælgere. Man kan ikke beskylde regeringen for at føre en politik, der lefler for dens egne vælgere. På nogle punkter snarere tværtimod. Det er bemærkelsesværdigt, at den fortsætter med den kurs. Og der er ikke noget, der tyder på, at det bliver meget anderledes i begyndelsen af det nye år, siger Rune Stubager.

Hvordan synes du, at SFs nye formand, Annette Vilhelmsen, klarer sit job som erhvervs- og vækstminister?

Deltag i debatten under artiklen. De bedste indlæg bliver bragt i BT torsdag

Din kommentar

Kommentarer

Ansvarsløse politikere skal fratages regeringsretten.!!!

Skrevet af Hansen, Torsdag den 3. januar 2013, 06:24

Og her hentyder jeg til De RadiGale, S (Asocialdemokratiet) SF (Socialistisk Fup), og hele den borgerlige fløj generelt!

Nogle mennesker siger, at hvis man ikke kan bekæmpe politisk idioti retorisk, må man bare lære at leve med uretfærdigheden, hvor intelligent er det lige???

Og mon det hjælper alle de arbejdsløse, som mister et eksistens-, og forsørgelsesgrundlag efter 1 januar, og måske må gå fra hus og hjem, med brudte ægteskaber og uskyldige børn som de sikre ofre???

Hvis man havde fulgt den filosofi under anden Verdenskrig, så havde Hitler vundet krigen dengang!!!
Så skriver nogle at befolkningen skal spare på deres vrede, men når jeg ser nogle mennesker blive behandlet uanstændigt og uretfærdigt, uanset om det er børn, unge mennesker, voksne eller gamle mennesker det går ud over, så bliver jeg f***** G******* vred og aggressiv, og giver udtryk for min vrede overfor de uansvarlige (ansvarlige), uanset om det er forældre, politikere eller myndigheder!!!

Der er et gammel filosofisk mundheld der lyder: “Med ondt skal ondt fordrives”!

”Den filosofi er evig gyldig”, måske bliver det også konsekvenserne p. g. a. den asociale og egoistiske politik, der bliver ført i vor tid!

Vi har faktisk en lovgivning i Danmark, hvor forældre kan fratages deres forældremyndighed, hvis de ikke røgter deres opgave som forældre ordentligt, og børnene bliver forsømt eller går for lud og koldt vand og derfor mistrives!

Befolkningen må kræve en lignende lovgivning for de folkevalgte, hvor en politiker kan fratages retten til at sidde i folketinget, når de ikke røgter deres opgave som folkevalgte tjenere ordentligt, og derfor er uansvarligt (ansvarlige) for, at store dele af befolkningen lever i nød og mistrives, enten fordi de må leve langt under fattigdomsgrænsen, eller risikerer at blive sat på gaden med deres børn, og må leve som hjemløse i et helvede, især om vinteren!

Sådan en uanstændig politisk adfærd er ikke et rigt land værdigt, og slet ikke når man samtidig ser, hvordan politikerne rager goder til sig selv med både arme og ben, og forgylder sig selv, deres håndlangere, de rige, velbjergede og især de mest indflydelsesrige i samfundet, for at tækkes den økonomiske elite!

Den slags uanstændige politikere skal fratages retten til at sidde i folketinget, og retten til på nogen måder at have politisk indflydelse på noget som helst overhovedet, altså fratages enhver form for legitim regeringsret!

Og send så alle de asociale akademiske politiske plattenslagere ud og arbejde f.eks. som jordbærplukker, gadefejere, sneryddere eller som opvasker på et hotel i Skagen eller (Metrobyggeriet) til 65 kr. i timen, hvis det er godt nok til slaverne, må det også være mere end rigeligt til politikere som startløn, og de asociale bumser er jo ikke demokratisk valgt til folketinget, men udpeget af de forskellige partiers top ”pamperlakajerne” (vælgerforeningerne) og aner i øvrigt intet om hvad arbejde er for noget!

Det eneste Margrethe, Helle, Annette, Jesper, Corydon, Løkke & Co er gode til er at plyndre befolkningen og retorisk løgne, men det er de så til gengæld også virkelig så gode til, så de mere minder om politiske amatører eller andenrangs ”spindoktorer” (løgnefabrikanter) a la Mogensen & Christiansen!

Nej danskere brug den indvendige side af hovedet, “TÆNK JER DOG OM”!

Vi skal ud af den europæiske røverorganisation, lige som den engelske og tyske befolkning nu også kræver det, EU og de rabiate, udemokratiske og teknokratiske tyveknægte i EU, er ikke løsningen på noget som helst, “de er derimod selve det politiske, økonomiske og demokratisk europæiske problem”, hele Europas nedtur startede i 1972, lige så snart EF afstemningen var gennemført, og en totalt voldtaget dansk befolkning havde stemt “ja” til dette Hitlerske projekt!

At Danmark og flere andre lande har et økonomisk underskud er ren manipulation, fake meningsmålinger, RETORIK, FUP, SVINDEL og fiduser af banditter i habitter (bl.a. politikerne og deres håndlangere i medierne)!

Det er så let som at klø sig selv, der hvor ryggen bliver fræk, at skaffe milliarder til dagpenge og velfærd!

Smatsoen Margrethe Vestager skal bare jages ned til Bruxelles og kræve de 40 milliarder tilbage, som hun og Hexia de Trix (Helle Thorning) har foræret væk af de skatteplagede danske skatteborgeres penge helt uden et folkeligt mandat, til de ødsle og gældsplagede lande i Sydeuropa “Grækenland, Spanien, Italien m.fl.”

http://politiken.dk/udland/ECE1474308/danmark-skyder-40-milliarder-krone...

Det er utroligt at danske politikere S og SF i særdeleshed og måske også Enhedslisten, vil plyndre de dårligst stillede danskere med en så asocial politik, så man skal se at få sparket alle de asociale og udemokratiske politikere ud af folketinget, de bumser har ikke noget folkeligt mandat overhovedet, til at føre en så hensynsløs politik, de er folkets tjenere ikke deres diktatorer, deres opgave er at efterleve deres parlamentariske grundlags ønsker?

Desuden kan en udmelding af forbryderorganisationen EU, spare det danske samfund for 18 Milliarder årligt!

http://www.business.dk/oekonomi/danmarks-bidrag-til-eu-vokser-lystigt

En løsrivelse fra Euroen kan desuden gøre Danmark til et nyt Schweiz, et tilflugtssted for hele den Europæiske økonomiske elite, hvor svært kan det være?????

Men Johanne Schmidt Nielsen giv nu jeres kampagne pondus, gør det klart for Margrethe, Helle, Corydon og Mette Frederiksen, at hvis de ikke gør noget effektivt, så vil i stille et mistillidsvotum til den RadiGale dominerede regering, og i kan da ikke være interesseret i at holde hånden under en ”såkaldte venstrefløjs regering, som fører en ultra neo-konservativ blå politik!

Annette Vilhemsen er ansat med tilskud kr 25.000.-.

Skrevet af Michael, Tirsdag den 1. januar 2013, 17:42

Anette Vilhemsen kender intet til erhvervslivet, så hun er en af de første som uden kvalifikationer er ansat med tilskud på kr. 25.000 kr, da hun har gået ledig i 2 år, og stopper med kontanthjælp.

Den røde Regeringen er uvidende og naive.

Ja ja

Skrevet af Omnivor, Tirsdag den 1. januar 2013, 02:01

Anthon..nu er det jo liberale mennesker der normalt står for at være lidt smådumme. Og det har du så lige bevist nedenfor. Ellers kik til USA hvor de liberale, som i DK, ødelægger demokratiet og landet. Vågn op og begynd en uddannelse.

en gammel bedstemor der bør gå på pension

Skrevet af helle , Tirsdag den 1. januar 2013, 01:00

hor er hun kedelig og ser gammel ud. i stedet for at passe børnebørn og forbeberede otium og kirkegrav prøver denne gamle heks at styre landets økonomi. fy for den lede. Gå hjem gammel bedtsemor og forbered dit hvilested !

Annette er en snylter

Skrevet af Maiken Hansen, Mandag den 31. december 2012, 16:28

Endnu en rød minister som er der, men ikke ved hvorfor hun er der !!

Annette Vilhelmsen, kan ikke redde det danske arbejdsmarked, hun er grå og usynlig ..... hun sidder og gemmer sig og scorer kassen, som den fede kat som sidder på flæsket.... der er ingen på den røde fløj som er ærlige, vennetjenester, kammerateri, pampere, !!!

Man kan læse i historien, at de var kommunisterne som snød befolkningen mest, og dræbte flest uskyldige mennesker.

Vi skal have en minister der sparker røv, på den post med succes fra erhvervslivet på sin CV.

SF - ER DESVÆRRE BLEVET TÆMMET AF DE RADIKALE

Skrevet af SMEDEN, BO RASMUSSEN, Mandag den 31. december 2012, 12:04

Og det kan jo kun lade sig gøre - når taburetterne betyder mere end selve politikken.......................og så er det ligemeget om formanden hedder Villy eller Annette.

skide god

Skrevet af ole sohn, Mandag den 31. december 2012, 11:28

hun er sgu da skide god, næsten lige så god som mig.

Annette er grå og kedelig ..... GAB

Skrevet af Anthon, Mandag den 31. december 2012, 02:52

Annette Vilhelmsen har ikke hjerne og hjerte, til at redde erhvervslivet. Hun ligner en grå børnehave leder, som er svag og initativløs. Hvor har Annette erfaring og en baggrund til at bestride
posten som erhvervs- og vækstminister. ????

Hun burde blive på rød stue, og lade en mere skarp person overtage erhvervspinden.

Ligegyldigheder har vi nok af.

Skrevet af Niels Klausen, Mandag den 31. december 2012, 14:54

Anthon: Det var da den mest overfladiske og ligegyldige kommentar, kender du hende? Ligegyldigheder har vi nok af. Hvordan ser du selv ud?

Lad os se

Skrevet af René, Søndag den 30. december 2012, 22:47

Den såkaldte "Danske model" er spillet fallit og er ved at blive afviklet! Det som overrasker mig er den fart det sker med og at det er en S-SF-R regering som fører an!

Kort fortalt er skal overførselsindkomsterne ned. Der er simpelhen ikke råd til det og der har aldrig været råd til det. Kontanthjælpen er simpelhen for høj, i forhold lønningerne.

Folkepensionen har reelt haft karakter af et pyramidespil, hvor man har udbetalt pension til folk som ikke har tjent op til pensionen.

Disse folk har bevilliget sig selv pension og smidt regningen ind på børneværelset til dig og mig.

Det kunne gøres primært pga. af de store årgange i 60'erne og 70'erne, hvor en gennemsnitsfamilie havde 4-5 børn, hvorved beskatningsbasen hele tiden steg.

Det er derfor politikkerne i dag taler om at der ikke er råd til pension, men sandheden er at der aldrig har været råd til pension, til folk som ikke har sparet op!

Min overraskelse er, at SF udviser økonomisk forståelse og jeg glæder mig til foråret, for når regeringen kommer de nedskæringer som er nødvendige, så tror jeg at SF og Anette Vilhemsen forlader regeringen, fordi en gennemsnits SF er for snæversynet til at forstå nødvendigheden heraf!

Og helt galt bliver det, når man sænker skatten, fordi man ikke længere vil udbyde samme sikkerhedsnet!

Ikke mærkeligt

Skrevet af Michael Pedersen, Mandag den 31. december 2012, 13:45

Velfærdsstaten er Socialdemokraternes barn, derfor er det bedst at det er dem der tilpasser den til den økonomiske virkelighed, så bliver det gjort med kærlighed og så nænsomt som muligt. ikke som Venstre som bare hader den og altid har arbejdet imod den.

sådan et parti fortjener sådan en formand

Skrevet af hans , Søndag den 30. december 2012, 21:24

et parti af hjernedøde kan kun have en hjernedød formand.
tillykke til jer alle der har stemt på disse idioter. men 15-20% der stemmer på de hjernedøde SF og EL svarer meget godt til deres %-vis andel af den danske befolkning - med IK under 90

Mærkeligt vandsystem i Danmark og vand afgifter

Skrevet af Niller, Søndag den 30. december 2012, 14:37

Jeg drikker kun vand, og tager ikke bad i hjemmet. Det betyder at det vand jeg drikker, skal jeg betale miljø, og spildevandsafgifter for ? Jeg træner og løber meget, og det vand jeg drikker sveder jeg ud ??

Hvad med de mange tusinde ældre damer 35+, som farver hår og sviner spildevandet med giftige kræftfremkaldene kemikalier, sæt afgifter på hårfarve 500 % .... og så oplyser de ældre damer med hårfarven at de er miljøbevidste imens de fyrer op i den gamle brændeovn med giftigt træ, og hele vilakvarteret lugter.

De kører også i ældre dieselbil, uden partikel filter.... dobbeltmoral for dovenskaben og skønheden .. til helvede med miljøet.

Skatter, oms og afgifter plyndrer danskerne!

Skrevet af Hansen, Søndag den 30. december 2012, 05:21

Hvornår begynder danskerne at bruge den indvendige side af hovedet?

Du køber en ny bil!
Men betaler for 3 biler! Bilens pris foruden indregistreringsafgift til staten + moms af både bilens pris og indregistreringesafgiften!

Derudover bliver bilejere plyndret for en halvårlig vægtafgift.

Du køber 1 liter benzin!
Men betaler for 3 liter, 1 benzinens pris foruden afgift til staten + moms af både benzinens pris og afgiften til staten!

Du bruger 1 KWatt lys i din bolig!
Du betaler for 3 KWatt, 1 KWats pris forudn afgift til staten + moms af både pris og afgiften!

Du bruger 1 M3 vand og varme til din bolig!
Du betaler for 3 m3 vand og varme, foruden afgift til staten + moms af både vand og varmeforbruget!

Og sådan kunne jeg blive ved, befolkningn bliver plyndret for at kunne bo rimeligt komfortalbelt.

Så er der leveomkostningerne!

Når du skal købe 1 steak eller Bøf.
Skal du betale for 3 steak eller bøf inkl. afgift og moms

Og sådan er det med alle fødevarer!

Når en fabrikant i industrien skal producere en vare!
så skal en forbrugeren betale 3 x produktionsprisen + moms, hvis nogen skal købe fabrikantens produkter!

Altså hvis en vare med fortjeneste for virksomheden kan produceres for 100 kr, så skal den kunne sælges for 200 kr. + moms = 250 kr. i en forretning.

Eller hvis en vare med fortjeneste for virksomheden kan produceres for 1.000 kr, så skal den kunne sælges for 2.000 kr. + moms = 2.500 kr. i en forretning o.s.v.

Men for at en kunde skal kunne købe en vare til 2.500 kr, så skal han tjene mindst 5.000 kr + alle de udgifter familierne har til bolig, lys varme telefon og transport til og fra arbejde!

Når man tager leveomkostningerne i betragtning, så er det altså kun hjernedøde Arbejdsgiver og arbejdsgiverorganisationer, der kan juble ved udsigten til en lønnedgang, for det er jo det samme som at sige, vi vil ikke betale jer for at arbejde for os, men vi forventer da naturligvis at i køber vores varer!!!

Hvad skal kunderne købe for, når i ikke vil betale dem mere, end de skal bruge blot for at have et sted at bo, transport til og fra arbejde og at opretholde livet???

NEJ! Hvis arbejdsgiverne ikke var totalt hjernedøde, og havde lidt mere end to brikker at flytte med, så ville de kræve en afgifts og momsreduktion, så forbrugerne igen kunne købe de varer de selv og virksomhederne producerer!

Og så den sidste grund til virksomhedernes problemer er, at hvis en arbejdsgiver eller virksomhed er så hjernedød, at de med glæde vil betaler en direktion med mellem 1 - 10 ledere lige så store honorarer tilsammen, som de skal bruge til at aflønne resten af medarbejderstaben, ja så har virksomheden og ledelsen faktisk heller ingen eksistensberettigelse!

Det er ikke lønmodtagerne (forbrugerne), der er arbejdsgivernes fjender og plyndrer virksomhederne, det er virksomhedernes ledelse og STATEN!

Afgift på afgift

Skrevet af John Olsen, Søndag den 30. december 2012, 12:13

Hansen peger ganske rigtigt på afgifts problematikken, som ingen i den nuværende regering desværre ønsker at tale politisk om. Eller blot forsøge at komme økonomisk til bunds i.
Vel også fordi, at der til denne omfattende danske afgift del, hører et meget omfattende offentligt kontrolsystem, som igen skal kontrolleres af andre offentlige kontrolsystemer, der forudsætter masser af offentlige embedsansatte medarbejdere.

Dette har herhjemme skabt en betydeligt tung økonomisk administration, som vokser med omfanget af afgifter der pålægges lønmodtagerne og arbejdsmarkeds parter.

Når der så skal afskediges inden for det offentlige, fyrer regeringen hellere pædagoger, lærer sosu assistenter, balletdansere, operasangere og skuespillere, end offentlige ansatte i kontroladministrationen. Hvor flere tusind varme hænder ansat i det offentlige til at hjælpe andre mennesker har fået deres opsigelser, er der blot fyret nogle ganske få hundrede ud af flere hundrede tusind inden for den offentlige administration.

Det er efterhånden den rene ynk at høre på undskyldningerne der især kommer fra Mette Frederiksen.
Jo, socialdemokraterne har virkelig siden 1960erne fået sat sine politiske afgiftsspor. Alt er gennemtænkt og blevet iværksat med den største nidkærhed, desværre blandet med misundelsen. Og på den måde blevet indsat i et embedsmands kontrolleret politisk økonomisk system. Der nu har vokset sig til denne verden største og mest omfattende offentlige kontrollerede afgifts systemer. Almendelige mennesker ikke kan gennemskue.
Bagsiden af denne socialdemokratiske politiske medalje koster bare kassen. Hvert år postes milliarder af danskernes og virksomhedernes surt betalte skattekroner over i dette kontrolhul.
Havde socialdemokraterne været lige så nidkære målrettet omkring at løse arbejdsmarkeds og arbejdsløsheds problemet gennem lige så mange år, uden den socialdemokratiske nidkære misundelse. Havde Danmark bredt politisk, økonomisk og menneskeligt set, været langt bedre stillet og fuldt rustet til krisen vi befinder os midt i lige nu. Hvor flere tusind mennesker styrer direkte mod fattigdoms afgrunden.

Det er det socialdemokraternes sande forbundsfælle de radikales Margrethe Vestager forklarer med,
"DET ER VILKÅRENE VENNER, SÅDAN ER DET JO"

Ret tankevækkende iskolde udsagn, fra denne regerings sande politiske forstanderinde, der politisk, "vil lade falde der ikke kan stå". Uanset de menneskelige tragedier.

Og det værste er, at både socialdemokraterne og medlemmer af Socialistisk Folkeparti, indtager rollen som medskyldige logrende lammehaler. Margrethe Vestager bruger disse partiers medlemmer som klappekage gøglere, efter behag.
Men der er rent faktisk heller ikke ret mange af de unge eller nuværende gamle regerings medlemmer, som vil være i stand til at forklare sig politisk korrekt om hvorfor, der her oven i denne menneskelige arbejdsløshedtragedie der aktuelt lurer lige om hjørnet, tænkes i fornyet afgifts skruer, der skal gælde på alle fronter. Uanset at disse afgifts indgreb, beviseligt, yderligere kommer til at forværre arbejdsløsheden ganske betragteligt i dette land.
Tænker de unge "håbfulde" politikere slet ikke på, at der igennem 6 årtier er blevet strammet op på afgifterne i sådan et omfang, så afgifterne nu opfattes direkte som en økonomisk plage, uanset om man er lønmodtager, arbejdsløs, kontanthjælps modtager, pensionist, førtids pensionist, virksomhedejer, forretningsdrivende, skibsreder, selvstændig skorstensfejer, landmand, fisker eller noget helt andet.
Når man så syntes de gammelkendte afgifter lige skal have en pause, "opfinder" man blot nye afgifter. Kan man så ikke lige "opfinde" et par nye, sker det som altid, at der ofte som ovre i Miljøministeriet, ligger afgiftsforslag klar til finpudsning i Aukens skuffer.
Man føler efterhånden når man hører afgifts skruen skurre i nyhederne, at man bare skal flås for den sidste femøre der ligger i sparegrisen.
De kære politikere der tegner denne regering ved jo udmærket godt, at enhver inde fra Christiansborg, der enten prøver at forklare enkelthederne eller nødvendighederne til denne afgifts jungle. Ganske hurtigt, og i samme takt som afgifterne sprøjtes ud fra Borgen, bevæger sig ud i noget politisk nonsens.

Grækenland

Skrevet af michael pedersen, Søndag den 30. december 2012, 10:44

I Grækenland betalte de stort set ikke skat, hvordan er det lige gået der?

Grækere har ingen arbejdsmoral, kun på øerne 4 mdr om året.

Skrevet af MP, Søndag den 30. december 2012, 14:30

I Grækenland har de dårlig arbejdsmoral, og arbejder kun 2 timer om dagen. Deres system er forkert opbygget, og har været uden kontrol i generationer. Sort arbejde 80% 20 % officielt arbejde .... så skal det gå galt uansat regeringens farve.

nemlig

Skrevet af michael pedersen, Søndag den 30. december 2012, 20:09

Og sådan er vi danskere ikke, derfor er jeg glad for at regeringen ikke vil pantsætte landet, så der også i fremtiden vil være råd til noget velfærd i lille Danmark.

Anette ..... gør noget.

Skrevet af Jan O, Søndag den 30. december 2012, 02:30

Evighedsstudenter, kommunale ansatte, ufaglærte, statsansatte, kan ikke hjælpe det danske erhvervsliv.

For at komme i folketinget, burde det være et krav, at man er fyldt 35 år, og mindst har 10 års erhvervserfaring efter endt uddannelse.

Det er det danske erhvervsliv som skal redde DK, og det skal gøres nemmere at drive virksomhed, færre skatter, arbejdslønnen skal ned, mod at den personlige skat kommer tilsvarende ned.

Annette Vilhemsen har endnu ikke kommet med 1 forslag, til lempelse af virksomhederne. Hun ved sikkert intet om området, eller hun tænker og tænker til der kommer endnu flere ledige.

Vil Anette fra SF redde Danmark, eller se det køre endnu dårligere, med dertil mange personlige ulykker for den ansatte, eller butiksejeren.

rimeligt?

Skrevet af michael pedersen, Lørdag den 29. december 2012, 20:27

Er det rimeligt at bedømme folk så hurtigt?

Sf'er som erhvervs og vækstminister ....

Skrevet af Jonas Petersen, Lørdag den 29. december 2012, 15:57

er i sig selv en vittighed.
Ikke at jeg tror at de ovre i de københavnske ministerier i forvejen har nogen ide om dansk erhvervsliv - Men en SF'er har da slet ingen ide om hvad der sker ude på de danske arbejdspladser - som ikke er kommunale eller statslige.
Og jeg har da heller ikke hørt en eneste ide fra hende eller hendes ministerium om hvad vi skal leve af i fremtiden.
Vi har under krisen mistet 4.000 arbejdspladser i Silkeborg. Det svarer til over 50.000 arbejdspladser i København - Derovre havde man nok gjort noget ... Men når det sker i Jylland er ministeriet og regeringen ligeglade.

Skat og fagforeningerne har sejret sig ihjel

Skrevet af MP, Fredag den 28. december 2012, 22:41

Annette Vilhelmsen er værdiløs overfor erhvervslivet, som trækker Danmark og skal redde os alle fra ruin a la Grækenland.

Offentlige udgifter skal ned, mere effektivitet indenfor det offentlige,
skatten skal ned, lønninger skal tilsvarende ned, så vi kan konkurrere med udlandet og få gang i exporten og det resterende erhvervsliv.

Danskerne er et rabatfolkefærd pga de høje skatter, som løbende et sat op pga de høje lønstigninger presset fra fagforeningerne, som har samarbejdet med de røde regeringer. Man glemte eu og Schengenaftalen, så vi blev invaderet af østeuropæisk arbejdskraft, til halv pris.
Danmark er et rabatfolkefærd, med grænsehandel, nethandel, og billig arbejdskraft.... vi har via fagforeningerne sejret os ihjel.

Skat og fagforeningerne har sejret sig ihjel

Skrevet af MP, Fredag den 28. december 2012, 22:40

Annette Vilhelmsen er værdiløs overfor erhvervslivet, som trækker Danmark og skal redde os alle fra ruin a la Grækenland.

Offentlige udgifter skal ned, mere effektivitet indenfor det offentlige,
skatten skal ned, lønninger skal tilsvarende ned, så vi kan konkurrere med udlandet og få gang i exporten og det resterende erhvervsliv.

Danskerne er et rabatfolkefærd pga de høje skatter, som løbende et sat op pga de høje lønstigninger presset fra fagforeningerne, som har samarbejdet med de røde regeringer. Man glemte eu og Schengenaftalen, så vi blev invaderet af østeuropæisk arbejdskraft, til halv pris.
Danmark er et rabatfolkefærd, med grænsehandel, nethandel, og billig arbejdskraft.... vi har via fagforeningerne sejret os ihjel.

Lad os få Akademikervældet afskaffet og Kongedømmet genindført.!

Skrevet af Hansen, Fredag den 28. december 2012, 18:34

Det har aldrig nogensninde været målet, at få skabt fuld beskæftigelse hverken i Danmark eller EU, tværtimod har målet hele tiden været at skabe frgt, massearbejdsløshed og økonomisk kaos, og Bilderbergerbandens lakajer Heller Thorning Schmidt og Margrethe Vestager, følger nøjagtig de underhåndsdirektiver Bilderbergerbandens Håndlangere teknokraterne i EU befaler dem, det er den eneste måde de kan undertrykke hele den europæiske befolkning, ved at ruinere dem!

Hele det politiske system er sammenspist og gennemkorrupt, og desværre har de en flok villige og billige lakajer, til at udføre alt det beskidte arbejde for dem, men bare rolig, de Konservative kommer ikke over spærregrænsen ved næste valg, og inden længe kommer Venstre også ned på samme niveau som Socialdemokratiet og SF, det bliver straffen for deres storhedsvanvid, og leflen for de rige, samtidig som de tramper hen over de fattige og dårligst stillede i samfundet!

Spindoktorer og de (Konservative forklædt som RadiGale og Socialdemokrater), er et problem for et hvilket som helst anstændigt samfund, lige som alle de “såkaldte eksperter” kommentatorer, økonomer, politiske redaktører og alle regeringernes lakajer, for den udemokratiske og asocial Helle Thorning gør nøjagttig hvad Bilderbergerbanden har dikteret hende, og med støtte fra alle deres lakajer i medierne, hun har lige som alle de lakajer ikke hjerne til andet, eller at gøre noget på egen hånd, til gavn for danskerne og det danske samfund, og så håber hun naturligvis, at hun kan få alle de narre de villige spytslikkere i fagbevægelsen, til at gør nøjagtig det samme overfor samfundets slaver!

Og enhedslisten skal nok falde til patten, de skal som små babyer bare lige op at bøvse, før de igen falder til patten, så de vælter desværre ikke den asociale S-SF-R regering, der vil ikke ske noget som helst før befolkningen tager affære, og sparker hele det tyvagtige og korrupte slæng ud af Christiansborg, for hovedparten af dem er med i Bilderbergerbanden, nu med deres kyniske darling Helle Thorning Schmidt i spidsen!

Den danske befolkning kan roligt være særdeles bekymrede, for hun skal nok få hjælp af alle de andre udemokratiske kapitalistiske lakajer fra den borgerlige fløj, det er jo netop en så asocial politik, de havde planlagt før valget, og en så asocial politik kan kun gennemføres af (kapitalistiske pamper-lakajer), forklædt som socialdemokrater, akademikere som aldrig nogensinde har lavet andet, end at leve som parasitter på ryggen af slaverne, lige som alle de faglige organisationers plattenslagere!

Hvis de borgerlige havde gennemført den politik, havde det skabt et oprør a la Grækenland og Mellemøsten!

Og lakajerne i mediernes opgave er desværre blevet, at få folk til at tror på, at Danmark er et demokratisk samfund, og at det er demokratiske beslutninger der bliver serveret for den sagesløse befolkning gennem medierne, men det er så langt fra sandheden som noget overhovedet kan være, lige som det er blevet deres opgave, at få befolkningen til at tror, at vi har kapitalisme her i Danmark, men det har vi ikke og har faktisk aldrig nogensinde haft!

Sandheden er at vi har et ekstremt udemokratisk og topstyret “Partidiktatur og Kapitalsocialisme”!

Danmark er ikke et kapitalistisk system, men er ved hjælp udspekulerede akademiske og teknokratiske lakajer, gennem årtier udviklet et ”kapitalsocialistisk” system, som betyder at:

Når kapitalen har profit, kan den frit stikke pengene i sine egne lommer!

Når den har tab, går den til staten (skatteborgerne) og får pengene tilbage!

For finansselskaber og virksomheder ejer hinandens gæld, og hvis én virksomhed går fallit, er der stor chance ”risiko” for, at to eller flere andre også går konkurs!

Og så kommer de grådige politikere, finansselskaber og industrier i vanskeligheder, og begynder at klynke som små pattebørn, afskediger alle de lavestlønnede medarbejdere, i stedet for at sparke et par af de værdiløse højtlønnede “såkaldte ledere” ud, for at reducere det ekstreme lønomkostningsniveauet!

Det er det værste scenarie overhovedet de politiske akademikere kan tænke sig, for så mister han/hun stemmer og befolkningens tilslutning, og det må undgås med alle til rådighed stående midler, selv halve sandheder eller halve og hele fabrikerede løgne!

Befolkningen må vælge, enten skal vi have “kapitalisme og demokrati” eller også skal vi have “socialisme”, hvis vi skal have “kapitalisme og demokrati”, må samfundet have et system, hvor kapitalen skal stå på egne ben, og selv betale sin regninger og gæld!

Så vil “kapitalisterne” være mere forsigtig med de helt store risikable transaktioner, med “chance” for de helt store profitter, men også “risiko” for endnu større tab, som går ud over både virksomhederne, ejerne, ledelserne og medarbejderne, en chance som skatteyderne så i sidste ende kommer til at betale regningen for!

Kapitalisterne ved alt om, hvordan man beregner risiko, men industriens spekulanter, profit-, og fidusmagere bruger ikke den slags beregninger længere!

Risiko betyder ikke noget i vor tids Danmark, og det er vel nogenlunde det samme i EU og resten af den kapitalistiske verden!
Systemerne er opbygget og udviklet således, at “Staten” skatteborgerne, deres børn og børnebørn altid kommer til at betale regningen, for politikernes og kapitalisternes tab p. g. a. deres uansvarlige handlinger!

Medier, redaktører og journalister er blevet de asociale akademiske plattenslagere og elitens skødehunde!

Eller sagt med andre ord, de er ikke befolknings vagthunde mod magtmisbrug, de er blevet politikernes håndlangere ” svinehunde”, for at støtte op om alle former for politisk magtmisbrug og snavs!

Det har været underligt at se TV2-News faktisk i en ”presseloge” stillede spørgsmålstegn ved, om det overhovedet er moralsk rigtigt, at tage kritiske emner og spørgsmål om politisk magtmisbrug op, og ikke mindst kritik af politikernes handlinger bag lukkede døre, når ord og handlinger er to modsat rettede kræfter, og deres beslutninger helt tydeligt ikke kan tåle dagens lys!

Vi så også et eksempel på hvor farligt det er, at give medierne alt for stor magt, hvor TV2-News for nogen tid siden kom med endnu en af TV2 og Berlinskes utallige ”falske og manipulerede megafonmålinger”, som de igen med assistance af et par højt offentligt lønnede professorer postulerede viste, at danskerne ville acceptere en udvidet brugerbetaling i sundhedsvæsnet og forringet velfærd, det viser helt klart hvor farligt det er for den alm. befolkningen, når medierne den 4 statsmagt (hvem har i øvrigt stemt på dem) og deres ansatte, bliver brugt som politikernes logrende skødehunde, frem for det der normalt er deres opgave, at være på befolkningens side som bidske vagthunde overfor politisk magtmisbrug!

Faktisk indrømmede ”den såkaldte journalist” (oplæseren), at det på grund af en massive politiske ”brainstorming” med mediernes hjælp, var lykkedes at ændre den politiske situation i Danmark, så politikerne ikke mere var befolkningens tjenere, men at der er vendt helt op og ned på den situation, så befolkningen nu er blevet politikernes tjenere!

Men det var jo også hensigten med oprettelse af DR-update og TV2-news, de skulle jo netop bruges som en moderne digital Göbbelske propagandakanaler, i første omgang for at retfærdiggøre de fabrikerede løgne om grundlaget for krigsforbrydelserne mod Irak, Afghanistan og nu også Libyen, og da politikerne fandt ud af hvor nemt det egentlig var, at få den naive befolkning til at acceptere alle deres fabrikerede løgne (skræmmekampagner), når de blot blev positivt kommenteret af højtstående offentligt lønnede lakajer, de “såkaldte spindoktorer” (løgnefabrikanter), kommentatorer, ”eksperter”, økonomer og professorer alle af tvivlsom karakter, så blev den politiske manipulation sat i system og massivt organiseret!

Der er ikke og har aldrig været en økonomisk krise i verden, det er et konstrueret kaos for at ruinere middel-, og underklassen, og på den måde få 100 % kontrol over slaverne på alle måder, med assistance fra mediernes og lakajernes massebombardement af manipulerede meningsmålinger, det er også den direkte grund til, at myndigheder og politikere kan slipper godt fra næsten alt, ved hjælp af alle de konstruerede og manipulerede meningsmålinger, fup, svindel, fabrikerede løgne, vælgerbedrag, brud på valgløfter og Danmarks Grundloven, ja sådan set slipper godt fra hvad som helst, selv de planlagte verdensomspændende organiserede klimarøverier m.m.

Det kan vel ikke komme bag på nogen, at indlæg forsvinder og at politikerne har travlt med at destruere eller slette belastende materiale, det er jo ikke på nogen måder en ny praksis, det har man gjort hele vejen tilbage i historien, det har jo altid været ”vinderne”, som skriver og redigerer historien, så det med at forskere vil have lov til at studere gamle dokumenter, det kan ikke bruges til noget som helst, for den historie de vil komme frem til, vil altid være vindernes konstrueret og redigeret sandhed, som så igen vil blive farvet af forskerens egen politiske holdning, så vi vil aldrig nogensinde få det virkelige billede og sandheden, om magthavernes og deres lakajers barbariske gerninger!

I vor tid er det Bilderbergerbanden, eliten og erhvervslivets udemokratiske topfolk (lakajer), der dikterer, skriver og redigerer historien, indtil den danske og europæiske befolkning vågner op, arresterer Bilderbergerbanden og deres topfolk over hele verden, og smider alle deres sleske spytslikkere på porten, men indtil da er det ikke så underligt, at myndighederne har nemt ved, at plyndre middelklassen og især de lavtlønnede, fattige, pensionisterne, studerende, børnefamilierne og de handikappede, når de har asociale lakajer som Margrethe, Helle Thorning, Villy og mange andre toppolitikere både på højre og venstrefløjen, til at sløre kendsgerningerne og begrænse ytringsfriheden, for at hjælpe politikerne og myndighederne med at camouflere det organiserede magtmisbrug!

Nej lad os få det teknokratiske ”Akademikervælde” afskaffet og Kongedømmet genindført!!!

For desværre ville et valg ikke ændre noget som helst, alle partier fører nøjagtig DEN politik, som bliver dikteret dem af Bilderbergerbanden i EU, så om de er røde, blå, gule grønne, orange, violette eller sorte er bedøvende ligegyldigt, deres mål er at skabe kaos, nød og elendighed, og på den måde få mennesker til at give afkald på alle deres friheder og demokratiske rettigheder, som så kan skabe en grobund for, at befolkningen stille og roligt accepterer en indførelse af et verdensomspændende diktatur (New World Order), styret og kontrolleret af den diktatoriske og Nazistiske Bilderbergerbande og deres udemokratiske slyngler!

http://euro-med.dk/?p=11825

Folketinget har været et værdiløst akademisk plattenslagerforetagende de sidste mange år, de har helt sikkert fået en god akademisk og teoretisk uddannelse både politikere, økonomer, vismænd, rådgivere, embedsmænd og topfolk i erhvervslivet m.fl., men de har ingen faglig indsigt og kompetence overhovedet, så godt som ingen af dem!

Det eneste de sidste 40 års topfolk og politikere har været gode til, det er at rage til sig med både arme og ben, og ruineret Danmark og danskerne nøjagtig som den “græske elite”, og varetaget egne interesser frem for samfundets, men det har de så til gengæld også været rigtig gode til, nå ja og så til at overlade magten over Danmark til teknokrater i det udemokratiske EU-Parnas!

Nu er det jo ikke første gang, at vandallister har ruineret og solgt Danmark til en fremmed magt, i fortiden var det ødsle Kongers udsvævende livsførelse, udvidelse og finansieringer af luksus for kongehuset og deres trofaste lakajer, finansieret ved at belåne Danmark til langt op over Skagens Gren, der ruinerede Danmark og tvang Konger til at overdrage magten og kontrollen af Danmark til fremmede lande!

I vor tid er det politiske pamperi udvidet på samme måde, så det er helt ude af kontrol, både i den borgerlige og venstrefløjens lejr, alle deres støtter og tilhængere kræver nu en del af kagen, for at støtte og holde hånden over de korrupte magthavere!

Nu kan vi jo desværre ikke trylle alle de akademiske og udemokratiske/teknokrater politikere og deres embedsmænd/lakajer væk i Danmark og EU, det ville ellers være en mirakelkur for både Danmark og hele Europa, som så helt stensikkert ville gå frem igen, både hvad sikkerhed, vækst, økonomi og velfærd angår!

Der er kun én eneste løsning, nemlig at alliere os med Kronprins Frederik, og få ham placeret på Danmarks trone hurtigst muligt, afskaffe de korrupte parti-diktaturer betegnet som danske “folkestyre”, og så få genindført “Kongedømmet”!

Pålægge Frederik som sin første og vigtigste opgave, at gennemføre en øjeblikkelig udmelding af ”den udemokratiske Bilderbergstyrede og kontrollerede forbryderorganisationen” og deres lakajer i EU, og så nedsætte et forretningsministerium ledet af 10 -12 VISE og KLOGE ministre, som alle skal kunne fremstilles for en domstol, og stilles til ansvar for deres ”eventuelle kriminelle handlinger” af Kong Frederik, og straffes “HVIS” de begår samme forbrydelser mod den danske befolkning og samfundet, som de sidste 40 års topfolk, politikere og embedsmænd har gjort!

Og alle de “goder” politikerne og deres lakajer har tilkendt sig selv, annulleres med øjeblikkelig virkning deres handlinger gennem de sidste 40 år undersøges, og de bliver stillet til ansvar for deres uansvarlige adfærd og organiserede hjemmerøverier!

Gennemføre en lynhurtig pengeombytning, så alle sorte og kriminelle penge, bliver ugyldige med øjeblikkelig virkning, og kun de penge der er tjent på en helt legal dokumenterbar, kontrollerbar, lovlig, ærlig og redelig måde bliver godtgjort!

At tro på, at de samme politikere, med samme politik, udpeget af de samme ensrettede, indoktrinerede og topstyrede partisystemer, kan rette landet op igen, med nøjagtig den samme politik, som de helt beviseligt har kørt Danmark/EU i sænk med, skulle være den helt rigtige og geniale løsning, det kan man simpelthen kun overbevise en befolkning om, som enten er konstant stive af druk, bedøvet af narko eller er totalt hjernedøde!

Det ville jo være det samme som at tro på, at hvis en læge har stillet en diagnose og ordineret patienten en medicin, og det så skader patienten mere og mere, så hans tilstand bliver værre og værre for hver dag, og at den slet ikke gavner patienten på nogen måder, at det så ville være klogt at lade den samme læge, som så bare ville bruge den samme medicin, i en kraftigere dosis til at helbrede patienten, at det skulle være den helt geniale løsning!

Hvordan mon lægen så ville forklare sine fejl retorisk, mon han så også som erhvervslivets og politikernes akademiske topfolk, og alle deres hjernedøde rådgivere, igen og igen og igen og igen vil påstå, at diagnoserne var den helt rigtige, kuren var også den eneste rigtig, men desværre døde patienten!

Som tidligere nævnt: Er det også helt utrolig trættende, konstant at se og høre Løkke, Helle, Villy, Margrethe og de andre 175 på overførselsindkomst, der er ansat i aktiveringsprojektet “ødelæg alt for Danmark og danskerne” i folketinget!

Velfærd????

Nej som før nævnt, politikerne er en flok korrupte og grådige akademiske plattenslagere, og det uanset om de er røde, blå, grønne, gule, orange, violette eller sorte, og jeg forstår godt at specielt S & SF er på vej ned mod spærregrænsen, for er der nogen, som i den grad har svigtet sine vælgere lige siden “Holger og Konen sagde nej til Unionen”, så er det da den udemokratiske fidusmager Helle og hendes hæmoride Villy!

Det er ikke den alm. befolknings interesser og velfærd, som bekymrer de korrupte akademiske topfolk og politikere i hverken EU, Folketinget, Regionerne eller Kommunerne tænker på, tværtimod er det ved at være mange år siden, at erhvervslivets top, politikere, administratorer og “ALLE” deres lakajer holdt op med at tænke på andet end deres egen velfærd!

Både venstrefløjen og højrefløjen, har i fællesskab brugt alle deres kræfter, på at undergrave dansk demokrati og velfærd på alle måder, ved at de har bevilliget sig selv offentlig støtte, på så at sige alle mulige områder, både til dem selv og lakajerne på europæisk plan, landspolitisk, partierne og alle deres interesse-, og ungdomsorganisationer!

Amts og kommunale politikeres ombud, har tidligere været et ulønnet job, de valgte politikere blev ikke forgyldt, men fik et mindre honorar, fri transport og rimelige omkostninger dækket, i dag farer højt lønnede politikere med storhedsvanvid, sammen med et hav af deres trofaste lakajer verden rundt i privatfly, bor på de dyreste hoteller med eksklusiv roomservice, både når det er i embeds medfør eller det er på de “såkaldte private” skatteyderbetalte ferier, så betegnes det bare som studieture, og på den slags luksusferier har de en hel stab af deres mest trofaste lakajer med til at more sig sammen med!

Så når politikerne som Helle, Margrethe, Villy, Mette Frederiksen og andre S, R og SF-profiler lige som ALLE de borgerlige ledere og håndlangerne, i medierne konstant står og resiterer, vi er stolt og utrolig glad for det danske velfærd, det skal vi gøre alt muligt for at bevare, så er det hykleri langt ud over alle grænser, for hvis de virkelige var så glade for det “såkaldte danske velfærd”, hvorfor i himlens navn gør politikere på både højre og venstrefløjen så alt muligt for at føre EU politik, som helt klart går ud på at smadre den europæiske velfærd totalt?????

“Reform” er jo bare et andet ord, for “nedskæring” af de ydelser og goder, som danske borgere selv har betalt for i form af et af verdens højeste skattetryk, man bevarer altså ikke nogen former for velfærd, ved at fjerne de ydelser og goder som har været hele grundlaget for, at danskerne helt ukritisk har accepteret en hæmningsløs skatteplyndring, hvor de korrupte politikere nu også er begyndt at kræve brugerbetaling for de goder, som befolkningen kollektivt HAR BETALT for a-konto med ekstreme og tårnhøje skatter, moms og et totalt afgifts vanvid langt ud over alle grænser!

Underligt nok er det også altid dem, som har mindst at leve af, politikere vil gennemføre disse reformer (nedskæringer) over for, det er aldrig nogen sinde politisk-, finans-, og erhvervslivets spidsers helt ukontrollable plyndrings politik, med ekstremt høje lønninger og goder, som de vil gennemføre reformere (nedskære) overfor, dem smører (køber) politikerne tværtimod med støtte og alle mulige lempelser, og forgylder dem med ekstra og helt ekstremt høje lettelser i top og mellemskatten, for den slags støtte, lempelse og skattelettelser, har politikerne og embedsmænd jo også selv gavn af!

Her er eksempler på reformer, som ville være mere socialt retfærdige, i stedet for helt asocialt at plyndre dem, som i forvejen har alt alt for lidt at leve af:

1. Valgreform: Fjern fradragsberettiget støtte til politikere og partiers valg-kampagner!

2. Politikerreform: Fjern statstilskud til politikere, politiske partier og deres ungdomsorganisationer, hvis de vil holde sammenkomster og reception (drukfester) m.m., må de som alle andre mennesker selv betale, det kan ikke være de hårdtarbejdende skatteyderes opgave, at betale den slags regninger!

3. Pensionsreform: Reguler pensioner så den slags privatopsparing ikke kan trækkes fra i skat, og indfør en garanti for at alm. mennesker ALDRIG får lavere pension end politikerne og embedsmænd!

4. Mediereform: Fjern alle former for tilskud og licens m.m., til både de trykte og skrevne medier, lad dem leve af de fabrikerede propaganda kampagner de producerer, hvis befolkningen ikke gider betale prisen for at blive manipuleret med, af den slags politiske propaganda kanaler og det bras de sender, eller læse deres politisk ensrettede aviser, ja så må de jo lukke biksen!

5. Kulturreform: Fjern tilskud til teatre og filmindustrien m.m., hvis folk ikke gider betale prisen, for at se de forestillinger, som de vil lokke og terrorisere tilskuerne med, så er det måske på tide, med en kunstnerisk skærpet selvkritik af format, og så producere og sætte forestillinger op, som befolkningen gider betale prisen for at se!

6. Kunstreform: Fjern alle former for kunsttilskud, hvis de ikke kan sælge det bras de laver, ja så må de jo som alle andre i samfundet, søge ind i et andet erhverv og evt. omskoles, at belønne de dygtigste med en livslang bonus fra staten, det er da helt og aldeles galimatias!

Det er jo rablende vanvid, at give mennesker, som kan afsætte og nogle endda leve fedt af deres håndværk (kunst og kultur) statstilskud, men hvis de ikke kan leve af deres håndværk, så må de jo finde ud af at lave noget andet, det må alle andre jo gøre!

7. Sportsreform: Stop alle former for statstilskud til elitesport og sportsklubber, såfremt de har ekstremt højt lønnede professionelle teams ansat, og samtidig bliver forgyldt af private virksomheder!

8. Afskrivnings-, og fradragsreform: Fjern alle mulige former for afskrivnings og fradrag, for den slags sponsorater til elite sporten, som kun har et eneste formål, nemlig at forgylde de klubbers “såkaldte stjerner” med helt vanvittige millionlønninger.
Når vi dagligt af medierne bliver bombarderet med propaganda kampagner, om erhvervslivets forringede konkurrenceevne og dårlige økonomi, og samtidig oplever at virksomhederne samtidig har råd til at forgylde elitesport med (skatteyderfinansierede) millionsponsorater, og ligeledes har råd til at forgylde virksomhedernes ledelse med helt vanvittigt ekstreme millionlønninger, men ikke har råd til at betale deres alm. medarbejdere (slaverne) en anstændig løn!

9. Reklamereform: Fjern alle mulige former for reklamefradrag, så skatteyderne/forbrugerne ikke selv skal betale, for at blive terroriseret af alle de pop op vinduer på internet, og de irriterende reklametilbud i både medierne og postkasserne!!!!!

Det er nøjagtig det samme, som når virksomheder vil have omverdenen til at tro de er åhhhhh så humane, får deres virksomhed nævnt i TV til velgørenheds-show for store donationer, og lige som alle andre virksomheder, så trækker donationerne fra i skat, eller når de sponsorerer sportens professionelle klubber med enorme millionbeløb, teams og klubber som aflønner deres sportsudøvere med mange millioner i lønninger, og trækker sponsoraterne fra i skat, så det i sidste ende er de hårdt plagede danske skatteborgere det går ud over, som af den grund kun har lønnedgang, velfærdsforringelser, ekstreme skatte-, og afgiftsforhøjelser i udsigt så langt ud i fremtiden som øjet rækker, så det kun kan ende med at den alm. befolkning må gå fra hus og hjem, den slags er i min filosofi hjernedød reklame og falsk humanitet “på andres bekostning”!

Nu er det jo ikke noget nyt, at helt utrolig mange mennesker føler sig tiltrukket af mennesker med magt og penge, journalister er ikke anderledes, de elsker at kline sig op af den slags mennesker, for dermed at udstille sig som noget særligt, at være en af dem som medierne ynder at betegne som “kendisser”, og så er det næsten ligegyldigt hvor klamme og ulækre den slags er, bare se Hugh Hefner “er det ikke sådan han hedder ham fra Playboy”, selv unge og meget smukke kvinder sværmer omkring ham, som fluer omkring en stor fed og vammel lort, og danskere er ikke spor anderledes, de vil prostituere sig på alle mulige måder for ussel mammon, uanset hvordan disse personer har skaffet dem!

Det er jo heller ikke noget nyt for den logisk tænkende del af menneskeheden, at Danmark også på dette område er snobberiets højborg i højeste potens, bare se mediehysteriet om Mærsk og Breivik, der er rigtig mange ellers fornuftige mennesker, der ofte er så spytslikkeragtige, slimede og fedterøvsagtige, så hvis man klaskede dem op af en mur, så ville de aldrig nogen sinde slippe fri igen, i hvert fald ikke ved egen kraft!

ANNETTE ´BLÅLYS´ VILHEMSEN....

Skrevet af C..L..L og S. M. L, Fredag den 28. december 2012, 11:17

KLARER IKKE NOGET SOM HELST!!!

ANNETTE ER EN NY SKANDALE, HUN LOGRE MED HALEN OG NIKKER JA - TIL ALT HVAD MAGRETHE ´ROBÅT´ VESTAGER SIGER OG GØR!!!

LØFTEBRYDEREN HELLE THORNING UNDERHOLDER BEFOLKNINGEN MED SINE PERSONSAGER. SOM KOSTER BEFOLKNINGEN EN STOR BONDEGÅRD, MED UNDERSØGELSE MIG HER OG DER!!!

DESVÆRRE HAR JOHANNE SCHMIDT, ENHEDSLISTEN - DET HELE I KÆFTEN OG ER HANDLINGSLAMMET.
TRUER OG TRUER, PUSTER SIG OP - OG FALDER NED SOM ET LAM.

HUSK DET NÅR DU SKAL STEMME TIL KOMMUNEVALGET OG FOLKETINGSVALGET NÆSTE GANG!!!

GØR RØDT OG LYSERØDT TIL BLÅT FREMOVER.

sig mig

Skrevet af michael pedersen, Lørdag den 29. december 2012, 20:17

Er du egentlig klar over hvor meget kritik regeringen har fået, fordi de fører blå økonomisk politik? Det sætter unægteligt dit indlæg i et komisk lys.

Ja, det er mere end frygteligt

Skrevet af Jeppe Larsen, Torsdag den 27. december 2012, 23:45

Det er mere end frygteligt at Danmak i øjeblikket har en Socialdomkratisk regering som nedriver mere en den opbygger oven på 10 års regering med Venstre i spidsen. Og hvor socialdemokraterne under venstre rasede.

Nedskæringspolitikken under Thorning har været den værste Danmark nogen siden har set i efterkrigstiden. Og den er sket på bekostning af en dolk direkte i ryggen på lønmodtagerne samt de handikappede, og særligt den del der forsøger at bruge deres rest erhvervsevne.

Alle de ikke optimale men rimelige lønmodtager ordninger som Poul
Nurup lavede Flekjob - Skånejob mv. frem for passiv forsøgelse har Mette Fredriksen - Corydon - Astrid Krag mfl. smadret til ukendelighed - og med menneske skæbner som resultat.
Tilmed har den nuværende regering ikke bestilt andet end at modarbejde de org. som varetager disse menneskers interesser.

Thornings regering er en katastrofe for både SF & Socialdemokratiet.

Udover at de har smidt LO ud af 3 partsforhandlingerne, har de pis... de ledige ret op af ned af ryggen. Og siger her til andre at det er deres skyld, at de blev ofre for 10 års venstre styre.
En katastrofe, og helt igennem pinligt for Regeringen men primært Socialdemokratiet.

De blev dog advaret af Nurup under deres kongres.

Men Akedemikerne i soc. kunne klare det hele uden problemer.

Amatører siger jeg bare ...I kunne ikke andet end at fremvise en Soc. beskæftigelsesminister på tv2 som nermest på bedste Akedemiske vis rystede i bukserne af skræk pga. jeres egen fejlslagne politik på beskæftigelsesområdet.
Akutjobbene udeblev.
Og det gjorde desværre også forskellen på Socialdemokratisk & og venstre Politik.

De svageste i Danmark skal forsat betale ved kasse 1. Ellers var der jo ingen grund til at indgå skattereform med V & K.

Skam jer Socialdemokrater.
Befolkningen vil ikke vente længere på resultater !
De skal komme NU ! Og helst med tilbagevirkedne kraft på bla. Dagpenge området.

tja

Skrevet af michael pedersen, Lørdag den 29. december 2012, 20:25

Det var nu LO med dansk metal i spidsen der forlod 3-parts forhandlingerne.
Ellers har dagens historie været at der kommer flere og flere akutjob.
Jeg kan huske at fagforeningsfolk gik rundt med et billed af Nyrup på t-shirten, hvor der stod "ham har vi ikke været heldige med". Lykketoft førte nemlig også ansvarlig økonomisk politik dengang.

tja

Skrevet af michael pedersen, Lørdag den 29. december 2012, 20:25

Det var nu LO med dansk metal i spidsen der forlod 3-parts forhandlingerne.
Ellers har dagens historie været at der kommer flere og flere akutjob.
Jeg kan huske at fagforeningsfolk gik rundt med et billed af Nyrup på t-shirten, hvor der stod "ham har vi ikke været heldige med". Lykketoft førte nemlig også ansvarlig økonomisk politik dengang.

frygtelig

Skrevet af lone lund, Torsdag den 27. december 2012, 22:43

har lige set TV avis og hørte om små/halvstore firmaer som flytter til Tyskland
i stedet for at have så travlt med at redde jer selv/jeres pension/klæben til taburetterne og det gælder S/SF/og de radigale

hvoefor kan ikke lide Danmark siden i gør alt for at smadre vores erhvervsfirmaer, i får da aldrig lavet JOB til nogen når firmaerne flygter til udlandet

HVAD er jeres agenda - siden alle fra udlandet kan få i hoved og R..

hvorfor smadrer i DANMARK - GUD bevare hvad der er tilbage i hyklere