KØB PLUS!

Søvndal sender bøn på Facebook efter SF-flugt

Den tidligere formand er ikke enig i, at partiet har skiftet kurs siden formandsvalget. Han opfordrer SFerne til at blive i partiet og bakke den nye formand op.

- Bliv i SF og vær med til at gøre SF stærkere.

Tidligere formand for SF Villy Søvndal forstår ikke, hvorfor de markante SFere Mattias Tesfaye og Kasper Bjering har forladt deres poster i partiet med henvisning til, at de er uenige i den politiske linje, der er lagt siden formandsvalget, hvor Annette Vilhelmsen blev ny formand.

Afstemning

Udenrigsministeren er på vej på officielt besøg i Kina, men inden sin afgang sender han en opfordring til SFerne om at støtte partiet og bakke den nye formand op.

- Jeg er på vej til Kina, men vil gerne lige kommentere på, at der er en række mennesker, der melder sig ud af SF i disse dage, indleder Søvndal et indlæg på sin Facebook-profil og fortsætter:

- Jeg synes ikke, der er noget i de seneste måneder, der kan siges at have ændret væsentligt på SFs projekt eller profil: Danmark er kåret som det mest klimafornuftige land, Palæstina opgraderet i FN og en finanslov i hus med Enhedslisten. Gode SF-resultater og gode resultater for regeringen, lyder det fra ministeren.

Kasper Bjering offentliggjorde mandag, at han forlader det parti, som han har været medlem af i 18 år, fordi han ikke er enig i den kurs, der bliver ført under den nye formand.

Meldingen fra Kasper Bjering kommer mindre end en uge efter, at Mattias Tesfaye trak sig fra både næstformandsposten og posten som folketingskandidat i Køgekredsen med den begrundelse, at han havde foretrukket Astrid Krag, der i oktober tabte partiets formandsvalg til netop Vilhelmsen.

Villy Søvndal mener, at man bør blive i partiet og støtte Vilhelmsen, forklarer han.

- Min opfordring er: Bak op om SFs nye formand. Giv Annette tid til at sætte sit hold og formulere sin strategi. Og bliv i SF og vær med til at gøre SF stærkere, forklarer han.

Tidligere på dagen meldte SFs næstformand Mette Touborg ligeledes ud, at hun ikke kan få øje på en ændret politisk linje i kølvandet på formandsvalget.

- Jeg har svært ved at genkende, at der skulle være en ændret politisk linje, og derfor synes jeg egentlig også, det er en lidt mærkelig begrundelse, sagde Mette Touborg.

Både Mattias Tesfaye og Kasper Bjering støttede sundhedsminister Astrid Krag i formandskampen mod Vilhelmsen.

Hvad mener du - Vil det lykkedes at skabe ro i SF?

DELTAG I DEBATTEN HERUNDER

Din kommentar

Kommentarer

Uintelligente Søvndal

Skrevet af Leif Juhl Pedersen, Tirsdag den 1. januar 2013, 10:49

Fjolset er idiot, men nu har han jo fået ministerbilen, med chauffør, der er han jo heldig, for manden kan nok ikke selv køre, men hvad kan denne enfoldige plattenslager? han er kun god til at lyve, absolut ikke andet. Hvad denne gammelkommunist lovede før valget, var ikke småting, men han overholdt ingenting, akkurat som Gucci og kammeraterne.

Villy Ingenting

Skrevet af Knud Daugaard, Tirsdag den 25. december 2012, 18:48

Villy Søvndal er så ubegavet og stupid, at han kun kan være politiker, thi hertil kræves ingen kvalifikationer ej heller som minister! Det synes jeg lige (hossst hossst) man sku´ tænke lidt over!

Vilhelmsen ikke regeringsduelig

Skrevet af G. Mortensen, Fredag den 14. december 2012, 11:14

Vilhelmsen skaber ro i SF. De "gamle" bliver tilfredse og de yngre forlader partiet, som efter valget vil gå ud af regeringen og tilbage til den tilbagelænede, utilfredse, ikke ansvarspåtagende oppositionsrolle, hvor de befinder sig bedst.

Vilhelmsen har ikke levet op til løfterne i hendes valgkamp og svigter vælgerne.

Margrethe Auken og Åge Frandsen

Skrevet af Carina, Tirsdag den 11. december 2012, 21:15

Nu mangler vi bare, at Margrethe auken og Åge Frandsen gør come back - så er fornyelsen" af partiet da fuldkommen.

Hyænen

Skrevet af Knud Daugaard, Tirsdag den 25. december 2012, 18:50

Margrethe Auken - det er hende der bliver kaldt hyænen - uden sammenligning i øvrigt. Der er jo ingen grund til at genere hyænerne!

Politikere er et destruktivt folkefærd m/Rocker-mentalitet.!!!

Skrevet af Hansen, Tirsdag den 11. december 2012, 19:14

Ja det blev hurtigt klart, at Vilhelmsen var lige så korrupt, som både Astrid Kragh og Möger tilsammen, SF har i den grad svigtet de arbejdsløse og dårligst stillede i samfundet, så man kan placere dem på samme asociale niveau, som både Socialdemokraterne og de RadiGale tilsammen!

Politisk nepotisme er efterhånden mere reglen end undtagelsen i folketinget, det foregår i både højre og venstrefløjen, Elbæk er ikke den eneste, flere af politikerne har jo enten ægtefæller, elskere/elskerinder eller familiemedlemmer som rådgivere/sekretærer eller andre jobs i partierne, var der ikke også noget med at Corydon fik sin kone ansat i folketinget, og Margrethe Vestager fik sin far ind i folketinget, desuden er flere af de politiske opkomlinge sønner eller døtre, af tidligere eller nuværende toppolitikere!

Hvordan kan Danmark overhovedet have en flok politikere, som har samme adfærdsmønster som ledere i bananrepublikker, kan man overhovedet stole på den slags som ledere af landet, de varetager jo i realiteten mere deres egne, familiens og venners interesser, frem for hele den danske befolknings og samfundets interesser!

Et gammelt ordsprog lyder sådan: "Den kloge narrer den mindre kloge!" Men det er så forkert som noget kan være, når f.eks. banker med politisk assistance plyndrer kunder og skatteydere, så er det tydeligt hvor forkert denne floskel er, så er ordsproget i stedet: "De begærlige snyder og bedrager hinanden og de mindre kloge efter behag"! Et klogt og anstændigt menneske snyder ingen, det er han/hun både for klog og anstændig et menneske til!!!!!

De moderne hjemme-, og bankrøvere er blevet til banditter i habitter, hvis vi har underskud i ststskassen, så vi ikke har råd til dagpenge og velfærd, så er det jo bare at sende Pestager og skatteålen ned til Bruxelles, og forlange de penge tilbage, som de har stjålet af skatteborgernes penge, og helt uden folkeligt mandat, og melde Danmark ud af den europæiske røverorganisation, så kan vi spare 18 milliarder + stigninger årligt, så danskerne kan få den velfærd, som de har betalt mere end rigeligt for, med verdens højeste skattetryk!

Det er jo ved at være generelt for politikere uanset farve, at det korrupt gen blomstrer livligt, når de får magt og poster de kan udnytte til egen fordel, og det bliver næsten generelt at deres handlinger sjældent tåler dagens lys, og det er uanset om de tilhører højre eller venstrefløjen, de er værre end den “cicilianske mafiosa”, for dem kan man i det mindste arrestere, når de plyndrer befolkningen, men den nationale politisk organiserede mafiosa ændrer bare lovgivningen, hvis den står i vejen for deres organiserede og kriminelle person-, og hjemmerøverier!

Der var en meget ”VIS” statsleder engang, som KLOGT sagde:

Demokrati er den værst tænkelige af alle styreformer, og det har jo vist sig at han havde ret, det eneste folkevalgte politikere evner, er at smadre det demokrati og den velfærd, de hyklerisk påstår at ville kæmpe for at bevare, plyndre landet og befolkningen og køre det hele i sænk, indføre diktatoriske arbejdsprogrammer for slaverne, for at DE (politikerne) kan få penge nok i statskassen, til fortsat at spille karl smart rundt omkring i verden på 1st klasse, luksus destinationer som (Rio De Jainero, Doha og et hav af andre ”såkaldte topmøder” eller ”såkaldt studieture” (SKATTEYDERBETALTE FERIER) all over the World ) og til at dække deres eget luksusforbrug!

Nej send Løkke, Børsting og alle de andre fedtbjerge i fagbevægelsen, arbejdsgiverforeningerne og det politiske system ud på arbejdsmarkedet, evt. til Skagen, gadefejer/snerydder eller ud og plukke jordbær til max. 128 kr. i timen!

Så i stedet for at afskaffe velfærden, så lad os komme af med alle de asociale politiske pampere, både i regeringskontorerne og organisationerne, alle deres pamperfest er alt for dyr og totalt værdiløse, politikerne varetager kun deres egne interesser, og de faglige organisationer er jo alligevel ikke lønmodtagernes (slavernes) repræsentanter mere, de er blevet den til enhver tid siddende regering og arbejdsgivernes slavepiskere, den eneste tilknytning de har til slaverne er, at de lever højt og fedt som parasitter på ryggen af slaverne!

Lønmodtagerne kan så melder sig ud af de asociale pamperes fagforeningsforetagende, så kan de penge der spares næsten dække prisstigningerne og de stigninger, deres asociale "såkaldte repræsentanter" med hjælp af Løkke og Co., de RadiGale, S & SF har belemret slaverne med!

Hvis der stadig mangler arbejdskraft i industrien og erhvervslivet, så sende alle de andre fagforenings-, og mediepampere, Hexia de Trick (Helle Thorning Schmidt), Villy, Annette, Krag, Jesper Corydon og alle fedtbjergene i EU-parlamentet, folketinget og statsadministrationen, regionerne, kommunerne, og de administrative systemer ud og arbejde, så de kan få svedt alt det fedt af, som helt klart fylder så meget i deres hoveder, så de ikke mere er i stand til at tænke en eneste logisk og anstændig tanke!

Det samme gælder faktisk for de overfede ledere i industrien, finans-, og erhvervssektoren, de faglige organisationer og arbejdsgiverorganisationerne, send dem ud på arbejdsmarkedet til 128 kr. i timen, hvis der virkelig mangler arbejdskraft og de mener det er en anstændig løn for slaverne, så er det vel mere end rigeligt i løn også til dem, og helst til noget enormt fysisk hårdt arbejde, så de kan få alt deres fedt også mellem ørerne svedt ud, så vi ikke også skal bruge skattekroner til fedtsugning af de dovne flæskebjerge!

Alle de overfede økonomer, vismænd, kommentatorer, analytikere, bankøkonomer, spindoktorer, forskere, kunstnere, redaktører, journalister m. fl., trænger også til at komme ud og arbejde med noget produktivt, for lige som de ovenfor nævnte, har de selv aldrig nogensinde lavet andet i hele deres elendige liv, en at leve som parasitter på ryggen af slaverne, så de kunne også have godt af at komme ud i praktisk fysisk ekstremt hårdt arbejde, i stedet for at sidde og spille kloge på noget, de helt klart ikke aner en hujende fis om, for hvis de virkelig vidste hvad de snakkede om, hvorfor er vi så endt i et totalt økonomisk kaos, nej hvorfor betale for den slags plattenslagere, som helt tydeligt har taget fejl på alle områder de sidste 50 år ?????

Hvis industrien så stadig ikke har "løntrykkere" nok, for det er jo det alle de reformer handler om, for når vi i forvejen har ca. 180.000 arbejdsløse, er der jo ikke arbejde til alle de ekstra mennesker, som politikerne og arbejdsgiverne vil have importeret og presset ind i aktivt arbejde, for der er jo ingen virksomheder med en normal ledelse, som fordobler produktionen eller tager flere ind end de har brug for, produktion og afsætning skal jo svare til hinanden!

Og efterhånden som virksomhederne udsulter slaverne, så har deres underbetalte slaver jo heller ikke råd til at købe virksomhedernes produkter, og så er der ikke mere grundlag for at producere varerne, så de bliver nødt til at fyre endnu flere, eller flytte produktionen til lande, hvor slaverne vil arbejde (næsten gratis), men det gavner da ikke hverken virksomhederne udlandets eller den hjemlige købekraft, tværtimod!

Det kaldes en nedadgående destruktiv dødsspiral uden ende, ”før den når afgrundens bund”!

Men hvis ikke politikerne, den finansielle sektor og arbejdsgiverne med djævelens vold og magt, vil ruinere danskerne, Danmark, det danske samfund og dermed også ødelægge deres egne muligheder, for fortsat at leve deres luksusliv med tårnhøje lønninger, så er det pinedød nødvendigt at slaverne også tjener penge, for ellers går vi alle neden om og hjem i et ”symbolsk Titanic”, for vi er jo “på trods af alt” alle i samme båd!

Hvis de alligevel vælger en kollisionskurs, så ville det da være mere fornuftigt at nedlægge folketinget, de danske politikere og alle deres håndlangere har jo alligevel solgt Danmarks selvstændighed, til den forbryderiske, asociale og udemokratiske Bilderbergerbande i EU, og helt udemokratisk skrevet under på, at EU-lovgivningen er over de tilhørende landes nationale lovgivninger, dermed har politikerne jo faktisk også afskaffet bl.a. Den Danske Grundlov!

På det område har hverken venstrefløjen eller højrefløjen noget at lade hinanden høre, socialister, kommunister eller borgerlige er hverken værre eller bedre end andre i folketinget, så hvis man skulle erklære nogen uegnet til at sidde i folketinget, så bør det jo retfærdigvis også gælde Holger K og alle EU-fanatikerne, de har alle svigtet den danske befolkning, og med løgne, trusler og manipulation underlagt Danmarks selvstændighed under en fremmed magt, så hvis tidligere "såkaldte kommunister" er uværdig til at sidde i folketinget, så må det samme jo gælde alle andre i folketinget, som har konspireret mod og overdraget myndigheden over Danmark, til den diktatoriske og udemokratiske Bilderbergerbandes teknokrater i EU-parlamentet!

Folketinget er jo i realiteten omdannet til EN STAT i EU (Nord Deutche region Dänemark), et ekspeditionskontor for EU’s lovgivning under EU-teknokraternes overformynderi, hvorfor vi fortsat fejrer en Grundlov, som reelt er afskaffet og reduceret til at være en forhistorisk museumsgenstand, er jo også en gåde og et camoufleret bedrageri, i øvrigt har danske politikere jo heller ikke mere respekt for grundloven, menneskerettighederne og demokratiet, end at de gang på gang overtræder dem helt åbenlyst og efter behag, og systemets 100% dreserede, indoktrinerede og velorganiserede håndlangere freder helt åbenlyst alle magthavernes Grundlovsbrud!

Hvorfor være så NEGATIV

Skrevet af Sven Erik Frederiksen, Onsdag den 12. december 2012, 14:17

Hvorfor være så negativ og bruge så meget af din tid til at skrive så meget lort, vær dog positiv og vær glad for at du ikke lever i et andet land som Sudan,Nordkorea, cuba osv hvor folk af en anden mening som dig bliver buret inde eller det der er værre.
Vi har de politikere vi nu en gang har valgt , jeg ved godt at nogle fra Enhedslisten for ikke så længe siden gik ind for at afskaffe demokratiet ved revolution og indføre et socialistisk diktator , men det var heldigvis for meget for partiet der fik det dysset ned.
Al venstreorienteret politik bygger på misundelse, men fik de det bedre i Rusland efter revolutionen og Saren blev myrdet , hvis der var frie valg i det land ville det formodentlig blive er rungende nej.

Islam over den danske grundlov.

Skrevet af Muhammed, Tirsdag den 11. december 2012, 18:36

Ikke før at alle sidder som Villy Søvndahl (billedet for oven), som beder til Allah, om at Danmark må blive muslimsk inden for de næste 25 år.

Eat shit

Skrevet af ALLAH THE UNDER-DOG, Torsdag den 13. december 2012, 12:27

Islam og Allah fuck det, ude for enden af udløbet fra rensningsanlægget Lynetten er der nedsunket en kopi af koranen (fastgjort og indpakket)så hver gang vi Københavnere pisser eller skider så løber/flyder det ud over bogen som er grundlag for terror og fordummende mennesker på denne jord!

Den bliver hævet en gang om året og nedsænket igen, så tænk over det når du skider, du må hellere æde din egen afføring så ikke du kommer til og vandhellige din tegneseriefigur (Muhammed) af en gud, men det gør du vel allerede jeres mad lugter da at lort!

NB.: der er nu indsamling og åben for medlemskab i Esbjerg Aarhus samt Odense hvor der påtænkes og få udhugger koranen has en stenhugger med koranen indeni og sænke den ned foran udløbet fra rensningsanlæggene i de respektive byer.

Grundlov afløst af islam om 25 år Ja det mener Muhamed

Skrevet af Sven Erik Frederiksen, Onsdag den 12. december 2012, 23:50

Skulle Islam afløse den danske Grundlov om 25 år , er der ikke flere etniske danskere ,de er flygtet til Norge eller Østrig. Og så kan islamisterne piske kvinderne, hugge hænder af osv . som de lyster , men hvor vil Muhamed så flygte hen og få bistand.

tilbage som oppositionsparti

Skrevet af G. Mortensen, Tirsdag den 11. december 2012, 16:30

Anette Vilhelmsen forbliver leder i SF, men partiet mister yngre vælgere og de træder ud af regeringen ved næste valg.

De gamle SF'ere, som Vilhelmsen repræsenterer, befinder sig bedre i opposition, hvor man kan have de "rigtige" holdninger og meninger uden ansvar.

Vilhelmsen vil føre partiet ind i "rundkredsen" igen og på med hønsestrikken.

Kina.

Skrevet af jbj, Tirsdag den 11. december 2012, 15:26

Et mega fup

Skrevet af J.P.Madsen, Tirsdag den 11. december 2012, 15:12

Man kan sammeligne det med fyrværkeri der står altid på pakkerne det er så flot,men når det så skal fyres af så er det meste bare fuser,det samme her...husk man skal aldrig gå tilbage til en fuser ( SF)

sf nye formand

Skrevet af finn hugo larsen , Tirsdag den 11. december 2012, 15:04

Det er ikke sikkert at du tør indrømme , at der er ugler i mosen Villy . Men alle kan jo se at den stramme dame er kommet til fadet , nu skal damen sku vise jer grønskolinger . Jeg troede at det var et parti i fornyelse , men nej ud med de unge . Vi har da stadig det gamle guld , desværre døde Ebba Strange . Hun kunne jo have hævet gennemsnitsalderen betydeligt , men der må da være andre gamle kyrofæer der trækkes frem . Jesper Pedersen det er ynkeligt at se hvor underdanig du er blevet , har damen løftet pegefingeren .

Villy

Skrevet af Shc, Tirsdag den 11. december 2012, 15:00

Så får vi billigere offentlig transport.

dårlig politik

Skrevet af krestine, Tirsdag den 11. december 2012, 12:04

Man har da så meget, politiker lede at man ikke gider, høre eller se det mere føj.