KØB PLUS!

Søren Pind: Jeg blev tilbudt formandsposten i Ny Alliance

Venstres Søren Pind fortæller, at Naser Khader og Anders Samuelsen tilbød ham posten som formand i Ny Alliance.

- Jeg fik på et tidspunkt et tilbud med et ganske, ganske stort kontantbeløb, om jeg ville være med til at danne noget nyt. På et tidspunkt fik jeg en henvendelse fra Ny Alliance, hvor Anders Samuelsen og Naser Khader var blevet enige om, at hvis jeg ville være partileder for dem, ville de begge acceptere det.

Sådan siger Venstres Søren Pind til Politiken søndag om et tilbud han fik på et tidspunkt, hvor Pind var upopulær i Venstres daværende partitop efter talrige slag om retningen i partiet. Tilbuddet kom, da Naser Khader stadig var partiformand og dets nuværende leder, Anders Samuelsen, var nummer to.

- Vi var i en situation, hvor vi blev betegnet som partiskadelige, hvor man på skift gik efter os, og hvor Leif Mikkelsen (tidligere venstremand, red.) blev fuldstændig maltrakteret. Selvfølgelig var der i den forbindelse forskellige overvejelser, siger Søren Pind til avisen.

Hverken Liberal Alliances leder, Anders Samuelsen, eller Naser Khader ønsker overfor Politiken at be- eller afkræfte tilbuddet.

Afstemning

Ville det have gået Ny Alliance anderledes, hvis Søren Pind havde været partiets leder? Tror du, han ville have været en god leder?

Deltag i debatten under artiklen


Afstemning

Din kommentar

Kommentarer

ny alliance m.m.

Skrevet af eva just, Tirsdag den 20. november 2012, 14:05

ny alliance har kun et budskab - ned med skatterne - spare mere på de offentlige kasser, men ikke hvordan og hvor.
Nej det danske medievæsen er mest interesseret i Anne Linnets offentliggørelse af hendes sex liv, som om det skulle være interessant, når vi har så store problemer i Danmark.
Alle skal spare siger regeringen, og samtidig laver de større afgifter, større betaling for alt. Men ikke folketinget og politikkerne nej de er fredet, de er uden for loven, derfor kan de gøre alt. Laver en politiker en fadæse er straffen en næse, i værste fald bliver de forflyttet til et andet ministerium, så kan den der overtager rodet efter fadæsen med rette sige, at det skete før min tid. Dette er teknikken i en nøddeskal, ingen forandring af fejlen, så man kan få den demokratiske ordning. Nej Danmark er et land hvor få ja meget få har taget magten, nedbrudt demokratiet, nedbrudt borgernes ønske om at få en afstemning om vi stadig skal være i EU, Vi borgere har ALDRIG stemt på eu men på EF, vi blev igen og igen og igen gjort forståeligt at EU ALDRIG ville blive en union. Men det blev den. Og nu kan regeringen så få alt gennemført enten med deres egen magtarrogance eller med deres EU magt der siger hvad vi må og hvad vi ikke må. Vi har ikke som borger bestemmelses ret over hvem og hvor mange der skal have lov at indvandre til landet.
Man siger man har religions frihed. Det er den største løgn på verdens plan, vi er tvunget til at accepterer tørklæder, undertrykkelse af pigerne, kriminalitet af ikke danskere. At betale ekstra for undervisning i dansk, samtidig med at eleverne i de danske skoler heller ikke kan læse og skrive godt nok. JEG HAR IKKE NOGET IMOD UDLÆNDINGE, men jeg har noget imod at muslimer skal bestemme hvad den danske tro går ud på, hvad danske traditioner går ud på, tag nu f.eks. juletræssagen, er de personer der sidder i den boligforenings bestyrelse i det hele taget danske statsborgere. Ja det melder historien jo ikke noget om. Folk der ikke er danske statsborgere kan endda stemme ved kommunevalgene. EN SKANDALE MOD DET DANSKE FOLK. Man dømmer til udvisning men kommer så i tanke om at det kan man ikke for det ville da være synd for de dømte. Man bør aldeles omgående få styr på udlændinge problematikken, helst sammen med indvandrer der ER BLEVET DANSKE STATSBORGERE. De ved hvad de taler om..
Vi danskere skal turde at administrer vores land, som det passer os, uden diverse indgriben af andre landes vedtagne forfejlede regler. Se nu f.eks. FN det VAR en god ide, men det er det ikke mere når få lande kan have veto ret. Det hører absolut ingen steder hjemme.
Man slås i Afghanistan, men man slås ikke for Tibet. Nej der er sandelig forskel på hvad man siger og hvad man gør. Luk alle grænser for indvandring uden grund andet at de vil have et bedre liv. Det forstår jeg godt, men det er der millioner og atter millioner der også gerne vil. Vi bør hente virkelig flygtninge fra flygtninge lejrene til Danmark. De skal ikke kunne få blive danske statsborgere før efter 10 år.. De skal ikke kunne stemme ved folketings/kommune valgene før de er blevet danske statsborgere. Jeg har selv boet i Japan i 8 år, og kan fortælle at det tager 5 år at forstå samfundets grundregler og sprog. Det tager andre 5 år at forstå samfundets ideologier i diverse politiske områder. Man kan da ikke stemme når man ikke ved hvad man stemmer på. Jeg ved at det er der mange danske politikere der gør, derfor er det også gået så galt som det er. For den politikere der råber højest og ikke lytter til andre end sig selv. Ja de bør slet ikke have lov til at være folkevalgt politiker.
Der er mange der vil sige at jeg kun kommer med den samme svada hele tiden. Men forskellen på mig og politikkerne er at jeg aldrig bliver spurgt af journalisterne - politikkerne - eller andre borgere hvorfor jeg mener som jeg gør. Derfor bliver jeg jo ikke klogere og kan skifte min mening ved overbevisning. Jeg vil så gerne have at vi danskere forstår muslimerne bedre, men de rabiate muslimer forhindrer os i at forstå hvorfor de gør som de gør. Man skal forstå at i Danmark har vi religions frihed, man kan have den tro man vil, siges der men man kan ikke vælge andre trossamfund fra, de er blevet en del af det offentlige billede.

TIL Politik I Danmark

Skrevet af Cleunides souza silva, Tirsdag den 20. november 2012, 10:44

Allan Andersen. Danmark har overhovedet ikke gjort mit land rigere, tværtimod. Det er vidst dig der skal gå skolen om igen, du har vidst ikke hørt efter i timen… Som sagt er der korruption i alle lande, min pointe er at danmark ikke stå ved det og slet ikke gør noget ved det, der skal jeg så hilse og sige at det gør de i mit land (Brasilien)!! Og forresten, ved ikke om du har børn selv, men det er ikke noget med sagen at gøre, du har vidst ingen forståelse. – Jeg efterlader ikke mit barn i danmark og tro mig, så snart jeg har fået mit barn hjem, så skrider jeg for det her diskriminerende land, fri få hånd, trusler og hvad i dansker nu har imod andre ind jer selv. Få dog noget empati! Du er en mand man kun kalde en racist. Jeg er ikke født eller opvokset her, om du kan læse min kommentar eller ej, er ikke mit problem, hvis jeg skrev det på mit sprog vil du ingen gang kunne komme igennem det første ord!!!! – Du kender ikke til reglerne overhovedet i Brasilien åbenbart, så her kan jeg lige fortælle, at hvis mit barn eller andre børn blev misbrugt i sin børnehave, ville de ikke blive fjernet fra sin mor, tværtimod…Børne og forældrene vil ikke betale prisen, men staten i Brasilien vil gå en og give en form for støtte og et behandlings tilbud!!

Det er egentligt en spændende tid

Skrevet af Philip, Mandag den 12. november 2012, 20:53

Eftersom så mange åbenbart har et stort behov for at bekende fortidens gerninger og oplevelser.
Pind kunne blive formand og Linnet praler med att dem hun har lebbet med uden at tænke på om de involverede er lige så begejstrede for at blive nævnt i hendes erindringer.
Hvad bliver det næste ?
En bog af Pind om alle de elskere han har haft ?

Ja tiden må vise hvike "spændende" ting der kommer frem.

Nej

Skrevet af Stefan W. Olsen, Mandag den 12. november 2012, 13:49

Ny Alliance var jo ingen succes - og det er Liberal Alliance heller ikke. Dog er de mere liberale end Venstre - de er snart for tæt på DF.

Pind.LA

Skrevet af kroyers, Mandag den 12. november 2012, 12:46

Pind og LA er totalt ligegyldige i dansk politik.Stemmespild

Forstår ikke en pind

Skrevet af Karl Therkelsen, Søndag den 11. november 2012, 21:01

Danmarks nyere politiske historie vil ellers være ændret, hvis Søren Pind havde sagt ja tak til partileder i NA, gud ske lov - forstod han ikke en pind - sådan som vi dødelige har forventet.

Hvad er forskellen?

Skrevet af Hans Eriksen, Søndag den 11. november 2012, 17:48

Med den hast Venstre bevæger sig til højre, kan de snart slå sig sammen med LA. Der er ikke den store forskel. De er lige asociale og menneskefjendske. Så splinten kan nok snart komme i spids for begge partier. Så længe den rå liberalisme, styret af Cepos, bestemmer hvordan medierne skal fremlægge ”virkeligheden”, har de gode chancer for at ødelægge samfundet helt.

Niveauet.

Skrevet af Gerhard, Søndag den 11. november 2012, 17:00

Debatnivauet her taler for sig selv.

Borgen er besat af politiske galninge!

Skrevet af Hansen, Søndag den 11. november 2012, 12:44

Nej galningen Pind er lige så hjernedød som resten af de asocial politiske bumser i Liberal Aliance og i folketinget generelt!

politik go dansk

Skrevet af Cleunides silva, Søndag den 11. november 2012, 11:31

Dansk og politik TALE OM ET JULETRÆ TALE IKKE OM BARN BLEV MISBRUGT I BØRNEHAVEN KORRUPT DANSK MISBRUGT BARN I danmark og jeg er ikke dansk lov i danmark er ikke jeg skal ret dansk korrupt i danmark

Intet over islam

Skrevet af Muhammed, Søndag den 11. november 2012, 11:22

Det havde ikke hjulpet en skid, hvis Søren Pind var blevet Ny Alliance's leder, men hvis Allah var blevet Ny Alliance's leder, havde Ny Alliance været Danmark i særklasse største parti, og Danmark havde næsten været muslimsk i dag. Nu vil det måske tage 20 op til 40 år inden Danmark bliver 100% muslimsk, men det vil ske, og det vil ske lige meget om danskerne kan lide det eller ej.

Danmark muslimsk

Skrevet af Ben, Søndag den 11. november 2012, 11:56

What?
Laver du sjov? Om 20 til 40 er der højere sandsynlighed for at islam er helt udryddet eller i hvertfald voldsomt marginaliseret.

Intet over islam

Skrevet af Muhammed, Søndag den 11. november 2012, 12:02

Nej jeg laver ikke sjov, det vil ske, og der er ingen der kan forhindre det. Jeg vil sige at det er Danmark selv der har startet islamiseringen af Danmark, ved at lægge sig på ryggen for islam, så nu er der ingen vej tilbage.

"Muhammed"- det er een stor LØGN!

Skrevet af Siliana, Søndag den 11. november 2012, 18:33

Det her lyder som en vis "I.Svångberg`s" dystre, fejlagtige såkaldte forudsigelser og uforskammede, samt nedladende måde at omtale DANSKERNE på!

Nu skal jeg komme med en SAND forudsigelse:

1) Meget snart vil der komme DEN STORE OPRYDNING!
D.v.s. Rigtig mange af de MØRKE mennesker,- kan ikke længere være her på Planeten,- p.g.af Lyset, der hele tiden stiger,- da vi er ved at nå slutningen på denne 5. Tidsalder,- hvor Jorden skal stige i vibrationer, -fra 3.- 5 plan, -tiden udløber en gang i december 2012!
Det medfører enorme forandringer, udrensninger, og kaos, når alt, som det er nu falder sammen: Mørke regeringer, hele Det Offentlige System,Pengesystemet, EU,-ja hele Samfundet, som det er nu! Derefter kommer der Interplanetarisk Styring,-indtil Jordens Store Skift!

Nu her fremover vil KUN SANDHEDEN overleve-og herske!!
I hele Universet, kaldes Planeten Jorden for Løgnens Planet,- det er ved at være slut!
Muslimer har knyttet sig til Den Onde via deres såkaldte religion, opfundet af Den Onde selv,- og må betale prisen derfor!
Al tumult og det, der sker nu- er blot Mørkets sidste desperate kamp,-inden det er helt forsvundet for altid!
Vi går ind i Lysets og Lærdommens Tidsalder, hvor mennesker, der er kommet dertil i deres udvikling, kan starte forfra på Den Nye Jord,- efter 30 år,- og for første gang, VIRKELIG LÆRE,- som det har været til nu,- har mennesket kun kunnet lære hvad man IKKE skal gøre,- og at komme galt afsted!

Sikke noget at skrive

Skrevet af Stefan W. Olsen, Tirsdag den 13. november 2012, 07:46

Er du spåkone eller noget?

Den store oprydning - hvad skal vi rydde op i? Har vi ikke nok med at rydde op efter VKO's efterladenskaber?

Husk nu, at ikke alle muslimer laver ballade, og at det intet har med religion at gøre, men er et SOCIALT problem! Du er muslim, hvis du er islamist, men man er ikke nødvendigvis islamist, når man er muslim!

Danmark muslimsk

Skrevet af Ben, Søndag den 11. november 2012, 13:35

Er det Allahs vilje, eller har du et egentlig argument?

Intet over islam

Skrevet af Muhammed, Søndag den 11. november 2012, 15:45

Det er Allah's vilje, og alle andre muslimer's vilje i Danmark og resten af verden. Ben du kan nå at konventere til islam endnu, inden det er for sent.Skynd dig inden det er for sent.

søren pind

Skrevet af bjarne hansen, Søndag den 11. november 2012, 11:21

søren ville have passet perfekt i et parti med samuelsen-kuglestøderen
og ammitzbøl -thyra med den grå eminence direktøren seier som
cirkus direktøren der trækker i trådene med støtte fra firmaet Saxo Bank

Det ville han

Skrevet af Stefan W. Olsen, Tirsdag den 13. november 2012, 07:48

Der ville han passe fint ind. Partiet, der skifter holdning hvert 5. minut.

Nu er den jo gal i Venstre igen (overrasket?), nu da et af deres forslag er på kant med grundloven (noget vi har set før, ikke?)!