KØB PLUS!

Ritt er ikke i tvivl: Derfor går Thorning frem i ny måling

Socialdemokratiet oplever en svag fremgang i den seneste meningsmåling fra Gallup. Tidligere overborgmester Ritt Bjerregaard (S) giver folkeskolereformen en stor del af æren for partiets comeback.

Det er folkeskolereformen, som får danskerne til at se med mildere øjne på statsminister Helle Thorning-Schmidt (S) og socialdemokraterne i en ny Gallup-måling lavet for Berlingske, mener tidligere S-profil Ritt Bjerregaard.

I målingen går Socialdemokraterne frem til 23,1 procent af vælgerne mod 19,8 procent i målingen fra november.

- Jeg tror i høj grad, det hænger sammen med udspillet omkring folkeskoleloven. De socialdemokratiske vælgere kan pludselig se en socialdemokratisk politik, og en linje, hvor man tager det alvorligt, at børnene ikke har fået nok ud af deres skolegang, siger tidligere overborgmester i København Ritt Bjerregaard.

HVORFOR TROR DU, AT THORNING NU GÅR FREM I MENINGSMÅLINGERNE? DELTAG I DEBATTEN UNDER ARTIKLEN

Hun peger på, at mange socialdemokratiske vælgere har været skuffede over, at det indimellem har været svært at se den politik, som de havde stemt på.

- Regeringen ville alligevel ikke forbyde prostitution, og hvad blev der er af den med barsel til fædre? Der har været sådan nogle markante ting, hvor man synes, de svigter nogle af de ting de sagde i valgkampen. Men det gør de ikke med skoleudspillet. Der ligger de en klar linje, siger hun.

For at holde fremgangen er partiet derfor nødt til at fortsætte med klare forslag i forhold til de ting, de meldte ud i valgkampen.

- Det, man kan lære af det, er, at det er klogt at komme med nogle udspil, hvor vælgerne kan genfinde partiets principper. Jo mere man står ved de principper, som folk har valgt én ind på, jo bedre går det. Det er faktisk meget logisk, siger Ritt Bjerregaard.

Derudover skal Socialdemokraterne først og fremmest kæmpe for folkeskolereformen for at få så meget som muligt igennem, og det skal nok vise sig at blive ganske hårdt, mener Ritt Bjerregaard. Til gengæld har Socialdemokratiet den fordel, at de ikke har andre ting ved siden af, som de skal kæmpe med.

- De radikale skal i et stykke tid slås med efterdønningerne på Uffe Elbæk. Det kommer selvfølgelig til at spille en rolle for dem. SF skal slås med beskyldninger, som jeg nu synes er grundløse, i forhold til at Annette Vilhelmsen skulle rense ud. På den måde står socialdemokraterne stærkere for øjeblikket, fordi de ikke har sådan nogle mere ligegyldige ting ved siden af, som de skal kæmpe med, siger hun.

Ritt Bjerregaard understreger dog, at meningsmålinger aldrig er det samme som valg. Man kan glæde sig over, at det går frem, men man kan ikke stole alt for meget på det.

Hvorfor tror du, at Thorning nu går frem i meningsmålingerne?

Deltag i debatten herunder. De bedste indlæg bliver bragt i BT

Din kommentar

Kommentarer

info

Skrevet af Mie Hansen, Søndag den 16. december 2012, 18:05

En lærd som skriver på letforståelig sprog om nationens tilstand:

Læs dette:

http://www.danjohannesson.dk/1244

info

Skrevet af Mie Hansen, Søndag den 16. december 2012, 18:05

En lærd som skriver på letforståelig sprog om nationens tilstand:

Læs dette:

http://www.danjohannesson.dk/1244

Tja

Skrevet af Michael Pedersen, Lørdag den 15. december 2012, 09:50

når de røde er sure på regeringen og de blå er sure på regeringen, så er det er tegn på at der bliver ført den midter politik der har gjort det her land til et af de rigeste.

skolereformen

Skrevet af pelle priis, Fredag den 14. december 2012, 15:18

Var det ikke den tidligere regering der satte gang i en ny skolereform, men fik aldrig gennemført den pga. valget????

Den nuværende regering har tyvstjålen skolereformen fra den tidligere regering og høster frugterne nu.

Det er de borgelige ikke kede af

Skrevet af Sven Erik Frederiksen, Lørdag den 15. december 2012, 01:12

det kan godt være at skolereformen er de borgeliges ide , men de havde aldrig fået den gennemført, Bondo ville have kæmpet imod og det ville de røde også.
Så borgelige partier skal være lykkelige over at den nuværende regering får gennemført de nødvendige forandringer.

Det er de borgelige ikke kede af

Skrevet af Sven Erik Frederiksen, Lørdag den 15. december 2012, 01:12

det kan godt være at skolereformen er de borgeliges ide , men de havde aldrig fået den gennemført, Bondo ville have kæmpet imod og det ville de røde også.
Så borgelige partier skal være lykkelige over at den nuværende regering får gennemført de nødvendige forandringer.

Jep

Skrevet af mm , Torsdag den 13. december 2012, 21:07

Det bedste der kunne ske er opgør med kapitalismen.
Der er ingen hjælp at hente fra S, SF og EL hvad fanden venter vi på.

Opgør med Kapitalismen

Skrevet af Sven Erik Frederiksen, Lørdag den 15. december 2012, 11:20

Det bliver en ulige borgerkrig , da 90 % af alle danskere går ind for kapitalisme, jeg syntes du skal accepttere demokratiet og vente til Enhedslisten er oppe på 51 % . Så bøjer vi os.

Nedad

Skrevet af Olsen, Torsdag den 13. december 2012, 19:26

Efter de sidste økonomiske væksttal og prognoser er kommet kan det da kun gå een vej for F A RV EL regeringen.

Lad os få Akademikervældet afskaffet og Kongedømmet genindført.!

Skrevet af Hansen, Torsdag den 13. december 2012, 18:43

Hele det politiske system er sammenspist og gennemkorrupt, og desværre har de en flok villige og billige lakajer, til at udføre alt det beskidte arbejde for dem, men bare rolig, de Konservative kommer ikke over spærregrænsen ved næste valg, og inden længe kommer Venstre også ned på samme niveau som Socialdemokratiet og SF, det bliver straffen for deres storhedsvanvid, og leflen for de rige, samtidig som de tramper hen over de fattige og dårligst stillede i samfundet!

Spindoktorer og de Konservative er et problem for et hvilket som helst anstændigt samfund, lige som alle de “såkaldte eksperter” kommentatorer, økonomer, politiske redaktører og alle regeringernes lakajer, for den udemokratiske og asocial Helle Thorning gør jo bare hvad Bilderbergerbanden har dikteret hende, og med støtte fra alle deres lakajer i medierne, hun har lige som alle de lakajer ikke hjerne til andet, eller at gøre noget på egen hånd, til gavn for danskerne og det danske samfund, og så håber hun naturligvis, at hun kan få alle håndlangerne i fagbevægelsen, til at gør nøjagtig det samme overfor samfundets slaver!

Og enhedslisten skal nok falde til patten, de skal bare som små babyer lige op at bøvse, før de igen falder til patten, så de vælter desværre ikke den asociale S-SF-R regering, der vil ikke ske noget som helst før befolkningen tager affære, og sparker hele det tyvagtige og korrupte slæng ud af Christiansborg, for hovedparten af dem er med i Bilderbergerbanden, nu med deres darling Helle Thorning Schmidt i spidsen!

Den danske befolkning kan være ganske rolig, hun skal nok få hjælp af de udemokratiske kapitalistiske lakajer fra den borgerlige fløj, det er jo netop en så asocial politik, de havde planlagt før valget, og den kan kun gennemføres af socialdemokratiske pampere, som aldrig nogensinde har lavet andet, end at leve som parasitter på ryggen af slaverne, lige som alle de faglige organisationers plattenslagere!

Hvis de borgerlige havde gennemført den politik, havde det skabt et oprør a la Grækenland og Mellemøsten!

Nej mediernes opgave er desværre blevet, at få folk til at tror på, at Danmark er et demokratisk samfund, og at det er demokratiske beslutninger der bliver serveret for den sagesløse befolkning gennem medierne, men det er så langt fra sandheden som noget overhovedet kan være, lige som det er blevet deres opgave, at få befolkningen til at tror, at vi har kapitalisme her i Danmark, men det har vi ikke og har faktisk aldrig nogensinde haft!

Sandheden er at vi har et ekstremt udemokratisk og topstyret “Partidiktatur og Kapitalsocialisme”!

Danmark er ikke et kapitalistisk system, men er ved hjælp udspekulerede akademiske og teknokratiske lakajer, gennem årtier udviklet et ”kapitalsocialistisk” system, som betyder at:

Når kapitalen har profit, kan den frit stikke pengene i sine egne lommer!

Når den har tab, går den til staten (skatteborgerne) og får pengene tilbage!

For finansselskaber og virksomheder ejer hinandens gæld, og hvis én virksomhed går fallit, er der stor chance ”risiko” for, at to eller flere andre også går konkurs!

Og så kommer de grådige politikere, finansselskaber og industrier i vanskeligheder, og begynder at klynke som små pattebørn, afskediger alle de lavestlønnede medarbejdere, i stedet for at sparke et par af de værdiløse højtlønnede “såkaldte ledere” ud, for at reducere det ekstreme lønomkostningsniveauet!

Det er det værste scenarie overhovedet de politiske akademikere kan tænke sig, for så mister han/hun stemmer og befolkningens tilslutning, og det må undgås med alle til rådighed stående midler, selv halve sandheder eller halve og hele fabrikerede løgne!

Befolkningen må vælge, enten skal vi have “kapitalisme og demokrati” eller også skal vi have “socialisme”, hvis vi skal have “kapitalisme og demokrati”, må samfundet have et system, hvor kapitalen skal stå på egne ben, og selv betale sin regninger og gæld!

Så vil “kapitalisterne” være mere forsigtig med de helt store risikable transaktioner, med “chance” for de helt store profitter, men også “risiko” for endnu større tab, som går ud over både virksomhederne, ejerne, ledelserne og medarbejderne, en chance som skatteyderne så i sidste ende kommer til at betale regningen for!

Kapitalisterne ved alt om, hvordan man beregner risiko, men industriens spekulanter, profit-, og fidusmagere bruger ikke den slags beregninger længere!

Risiko betyder ikke noget i vor tids Danmark, og det er vel nogenlunde det samme i EU og resten af den kapitalistiske verden!
Systemerne er opbygget og udviklet således, at “Staten” skatteborgerne, deres børn og børnebørn altid kommer til at betale regningen, for politikernes og kapitalisternes tab p. g. a. deres uansvarlige handlinger!

Medier, redaktører og journalister er blevet de asociale akademiske plattenslagere og elitens skødehunde!

Eller sagt med andre ord, de er ikke befolknings vagthunde mod magtmisbrug, de er blevet politikernes håndlangere ” svinehunde”, for at støtte op om alle former for politisk magtmisbrug og snavs!

Det har været underligt at se TV2-News faktisk i en ”presseloge” stillede spørgsmålstegn ved, om det overhovedet er moralsk rigtigt, at tage kritiske emner og spørgsmål om politisk magtmisbrug op, og ikke mindst kritik af politikernes handlinger bag lukkede døre, når ord og handlinger er to modsat rettede kræfter, og deres beslutninger helt tydeligt ikke kan tåle dagens lys!

Vi så også et eksempel på hvor farligt det er, at give medierne alt for stor magt, hvor TV2-News for nogen tid siden kom med endnu en af TV2 og Berlinskes utallige ”falske og manipulerede megafonmålinger”, som de igen med assistance af et par højt offentligt lønnede professorer postulerede viste, at danskerne ville acceptere en udvidet brugerbetaling i sundhedsvæsnet og forringet velfærd, det viser helt klart hvor farligt det er for den alm. befolkningen, når medierne den 4 statsmagt (hvem har i øvrigt stemt på dem) og deres ansatte, bliver brugt som politikernes logrende skødehunde, frem for det der normalt er deres opgave, at være på befolkningens side som bidske vagthunde overfor politisk magtmisbrug!

Faktisk indrømmede ”den såkaldte journalist” (oplæseren), at det på grund af en massive politiske ”brainstorming” med mediernes hjælp, var lykkedes at ændre den politiske situation i Danmark, så politikerne ikke mere var befolkningens tjenere, men at der er vendt helt op og ned på den situation, så befolkningen nu er blevet politikernes tjenere!

Men det var jo også hensigten med oprettelse af DR-update og TV2-news, de skulle jo netop bruges som en moderne digital Göbbelske propagandakanaler, i første omgang for at retfærdiggøre de fabrikerede løgne om grundlaget for krigsforbrydelserne mod Irak, Afghanistan og nu også Libyen, og da politikerne fandt ud af hvor nemt det egentlig var, at få den naive befolkning til at acceptere alle deres fabrikerede løgne (skræmmekampagner), når de blot blev positivt kommenteret af højtstående offentligt lønnede lakajer, de “såkaldte spindoktorer” (løgnefabrikanter), kommentatorer, ”eksperter”, økonomer og professorer alle af tvivlsom karakter, så blev den politiske manipulation sat i system og massivt organiseret!

Der er ikke og har aldrig været en økonomisk krise i verden, det er et konstrueret kaos for at ruinere middel-, og underklassen, og på den måde få 100 % kontrol over slaverne på alle måder, med assistance fra mediernes og lakajernes massebombardement af manipulerede meningsmålinger, det er også den direkte grund til, at myndigheder og politikere kan slipper godt fra næsten alt, ved hjælp af alle de konstruerede og manipulerede meningsmålinger, fup, svindel, fabrikerede løgne, vælgerbedrag, brud på valgløfter og Danmarks Grundloven, ja sådan set slipper godt fra hvad som helst, selv de planlagte verdensomspændende organiserede klimarøverier m.m.

Det kan vel ikke komme bag på nogen, at indlæg forsvinder og at politikerne har travlt med at destruere eller slette belastende materiale, det er jo ikke på nogen måder en ny praksis, det har man gjort hele vejen tilbage i historien, det har jo altid været ”vinderne”, som skriver og redigerer historien, så det med at forskere vil have lov til at studere gamle dokumenter, det kan ikke bruges til noget som helst, for den historie de vil komme frem til, vil altid være vindernes konstrueret og redigeret sandhed, som så igen vil blive farvet af forskerens egen politiske holdning, så vi vil aldrig nogensinde få det virkelige billede og sandheden, om magthavernes og deres lakajers barbariske gerninger!

I vor tid er det Bilderbergerbanden, eliten og erhvervslivets udemokratiske topfolk (lakajer), der dikterer, skriver og redigerer historien, indtil den danske og europæiske befolkning vågner op, arresterer Bilderbergerbanden og deres topfolk over hele verden, og smider alle deres sleske spytslikkere på porten, men indtil da er det ikke så underligt, at myndighederne har nemt ved, at plyndre middelklassen og især de lavtlønnede, fattige, pensionisterne, studerende, børnefamilierne og de handikappede, når de har asociale lakajer som Margrethe, Helle Thorning, Villy og mange andre toppolitikere både på højre og venstrefløjen, til at sløre kendsgerningerne og begrænse ytringsfriheden, for at hjælpe politikerne og myndighederne med at camouflere det organiserede magtmisbrug!

Nej lad os få det teknokratiske ”Akademikervælde” afskaffet og Kongedømmet genindført!!!

For desværre ville et valg ikke ændre noget som helst, alle partier fører nøjagtig DEN politik, som bliver dikteret dem af Bilderbergerbanden i EU, så om de er røde, blå, gule grønne, orange, violette eller sorte er bedøvende ligegyldigt, deres mål er at skabe kaos, nød og elendighed, og på den måde få mennesker til at give afkald på alle deres friheder og demokratiske rettigheder, som så kan skabe en grobund for, at befolkningen stille og roligt accepterer en indførelse af et verdensomspændende diktatur (New World Order), styret og kontrolleret af den diktatoriske og Nazistiske Bilderbergerbande og deres udemokratiske slyngler!

http://euro-med.dk/?p=11825

Folketinget har været et værdiløst akademisk plattenslagerforetagende de sidste mange år, de har helt sikkert fået en god akademisk og teoretisk uddannelse både politikere, økonomer, vismænd, rådgivere, embedsmænd og topfolk i erhvervslivet m.fl., men de har ingen faglig indsigt og kompetence overhovedet, så godt som ingen af dem!

Det eneste de sidste 40 års topfolk og politikere har været gode til, det er at rage til sig med både arme og ben, og ruineret Danmark og danskerne nøjagtig som den “græske elite”, og varetaget egne interesser frem for samfundets, men det har de så til gengæld også været rigtig gode til, nå ja og så til at overlade magten over Danmark til teknokrater i det udemokratiske EU-Parnas!

Nu er det jo ikke første gang, at vandallister har ruineret og solgt Danmark til en fremmed magt, i fortiden var det ødsle Kongers udsvævende livsførelse, udvidelse og finansieringer af luksus for kongehuset og deres trofaste lakajer, finansieret ved at belåne Danmark til langt op over Skagens Gren, der ruinerede Danmark og tvang Konger til at overdrage magten og kontrollen af Danmark til fremmede lande!

I vor tid er det politiske pamperi udvidet på samme måde, så det er helt ude af kontrol, både i den borgerlige og venstrefløjens lejr, alle deres støtter og tilhængere kræver nu en del af kagen, for at støtte og holde hånden over de korrupte magthavere!

Nu kan vi jo desværre ikke trylle alle de akademiske og udemokratiske/teknokrater politikere og deres embedsmænd/lakajer væk i Danmark og EU, det ville ellers være en mirakelkur for både Danmark og hele Europa, som så helt stensikkert ville gå frem igen, både hvad sikkerhed, vækst, økonomi og velfærd angår!

Der er kun én eneste løsning, nemlig at alliere os med Kronprins Frederik, og få ham placeret på Danmarks trone hurtigst muligt, afskaffe de korrupte parti-diktaturer betegnet som danske “folkestyre”, og så få genindført “Kongedømmet”!

Pålægge Frederik som sin første og vigtigste opgave, at gennemføre en øjeblikkelig udmelding af ”den udemokratiske Bilderbergstyrede og kontrollerede forbryderorganisationen” og deres lakajer i EU, og så nedsætte et forretningsministerium ledet af 10 -12 VISE og KLOGE ministre, som alle skal kunne fremstilles for en domstol, og stilles til ansvar for deres ”eventuelle kriminelle handlinger” af Kong Frederik, og straffes “HVIS” de begår samme forbrydelser mod den danske befolkning og samfundet, som de sidste 40 års topfolk, politikere og embedsmænd har gjort!

Og alle de “goder” politikerne og deres lakajer har tilkendt sig selv, annulleres med øjeblikkelig virkning deres handlinger gennem de sidste 40 år undersøges, og de bliver stillet til ansvar for deres uansvarlige adfærd og organiserede hjemmerøverier!

Gennemføre en lynhurtig pengeombytning, så alle sorte og kriminelle penge, bliver ugyldige med øjeblikkelig virkning, og kun de penge der er tjent på en helt legal dokumenterbar, kontrollerbar, lovlig, ærlig og redelig måde bliver godtgjort!

At tro på, at de samme politikere, med samme politik, udpeget af de samme ensrettede, indoktrinerede og topstyrede partisystemer, kan rette landet op igen, med nøjagtig den samme politik, som de helt beviseligt har kørt Danmark/EU i sænk med, skulle være den helt rigtige og geniale løsning, det kan man simpelthen kun overbevise en befolkning om, som enten er konstant stive af druk, bedøvet af narko eller er totalt hjernedøde!

Det ville jo være det samme som at tro på, at hvis en læge har stillet en diagnose og ordineret patienten en medicin, og det så skader patienten mere og mere, så hans tilstand bliver værre og værre for hver dag, og at den slet ikke gavner patienten på nogen måder, at det så ville være klogt at lade den samme læge, som så bare ville bruge den samme medicin, i en kraftigere dosis til at helbrede patienten, at det skulle være den helt geniale løsning!

Hvordan mon lægen så ville forklare sine fejl retorisk, mon han så også som erhvervslivets og politikernes akademiske topfolk, og alle deres hjernedøde rådgivere, igen og igen og igen og igen vil påstå, at diagnoserne var den helt rigtige, kuren var også den eneste rigtig, men desværre døde patienten!

Som tidligere nævnt: Er det også helt utrolig trættende, konstant at se og høre Løkke, Helle, Villy, Margrethe og de andre 175 på overførselsindkomst, der er ansat i aktiveringsprojektet “ødelæg alt for Danmark og danskerne” i folketinget!

Velfærd????

Nej som før nævnt, politikerne er en flok korrupte og grådige akademiske plattenslagere, og det uanset om de er røde, blå, grønne, gule, orange, violette eller sorte, og jeg forstår godt at specielt S & SF er på vej ned mod spærregrænsen, for er der nogen, som i den grad har svigtet sine vælgere lige siden “Holger og Konen sagde nej til Unionen”, så er det da den udemokratiske fidusmager Helle og hendes hæmoride Villy!

Det er ikke den alm. befolknings interesser og velfærd, som bekymrer de korrupte akademiske topfolk og politikere i hverken EU, Folketinget, Regionerne eller Kommunerne tænker på, tværtimod er det ved at være mange år siden, at erhvervslivets top, politikere, administratorer og “ALLE” deres lakajer holdt op med at tænke på andet end deres egen velfærd!

Både venstrefløjen og højrefløjen, har i fællesskab brugt alle deres kræfter, på at undergrave dansk demokrati og velfærd på alle måder, ved at de har bevilliget sig selv offentlig støtte, på så at sige alle mulige områder, både til dem selv og lakajerne på europæisk plan, landspolitisk, partierne og alle deres interesse-, og ungdomsorganisationer!

Amts og kommunale politikeres ombud, har tidligere været et ulønnet job, de valgte politikere blev ikke forgyldt, men fik et mindre honorar, fri transport og rimelige omkostninger dækket, i dag farer højt lønnede politikere med storhedsvanvid, sammen med et hav af deres trofaste lakajer verden rundt i privatfly, bor på de dyreste hoteller med eksklusiv roomservice, både når det er i embeds medfør eller det er på de “såkaldte private” skatteyderbetalte ferier, så betegnes det bare som studieture, og på den slags luksusferier har de en hel stab af deres mest trofaste lakajer med til at more sig sammen med!

Så når politikerne som Helle, Margrethe, Villy, Mette Frederiksen og andre S, R og SF-profiler lige som ALLE de borgerlige ledere og håndlangerne, i medierne konstant står og resiterer, vi er stolt og utrolig glad for det danske velfærd, det skal vi gøre alt muligt for at bevare, så er det hykleri langt ud over alle grænser, for hvis de virkelige var så glade for det “såkaldte danske velfærd”, hvorfor i himlens navn gør politikere på både højre og venstrefløjen så alt muligt for at føre EU politik, som helt klart går ud på at smadre den europæiske velfærd totalt?????

“Reform” er jo bare et andet ord, for “nedskæring” af de ydelser og goder, som danske borgere selv har betalt for i form af et af verdens højeste skattetryk, man bevarer altså ikke nogen former for velfærd, ved at fjerne de ydelser og goder som har været hele grundlaget for, at danskerne helt ukritisk har accepteret en hæmningsløs skatteplyndring, hvor de korrupte politikere nu også er begyndt at kræve brugerbetaling for de goder, som befolkningen kollektivt HAR BETALT for a-konto med ekstreme og tårnhøje skatter, moms og et totalt afgifts vanvid langt ud over alle grænser!

Underligt nok er det også altid dem, som har mindst at leve af, politikere vil gennemføre disse reformer (nedskæringer) over for, det er aldrig nogen sinde politisk-, finans-, og erhvervslivets spidsers helt ukontrollable plyndrings politik, med ekstremt høje lønninger og goder, som de vil gennemføre reformere (nedskære) overfor, dem smører (køber) politikerne tværtimod med støtte og alle mulige lempelser, og forgylder dem med ekstra og helt ekstremt høje lettelser i top og mellemskatten, for den slags støtte, lempelse og skattelettelser, har politikerne og embedsmænd jo også selv gavn af!

Her er eksempler på reformer, som ville være mere socialt retfærdige, i stedet for helt asocialt at plyndre dem, som i forvejen har alt alt for lidt at leve af:

1. Valgreform: Fjern fradragsberettiget støtte til politikere og partiers valg-kampagner!

2. Politikerreform: Fjern statstilskud til politikere, politiske partier og deres ungdomsorganisationer, hvis de vil holde sammenkomster og reception (drukfester) m.m., må de som alle andre mennesker selv betale, det kan ikke være de hårdtarbejdende skatteyderes opgave, at betale den slags regninger!

3. Pensionsreform: Reguler pensioner så den slags privatopsparing ikke kan trækkes fra i skat, og indfør en garanti for at alm. mennesker ALDRIG får lavere pension end politikerne og embedsmænd!

4. Mediereform: Fjern alle former for tilskud og licens m.m., til både de trykte og skrevne medier, lad dem leve af de fabrikerede propaganda kampagner de producerer, hvis befolkningen ikke gider betale prisen for at blive manipuleret med, af den slags politiske propaganda kanaler og det bras de sender, eller læse deres politisk ensrettede aviser, ja så må de jo lukke biksen!

5. Kulturreform: Fjern tilskud til teatre og filmindustrien m.m., hvis folk ikke gider betale prisen, for at se de forestillinger, som de vil lokke og terrorisere tilskuerne med, så er det måske på tide, med en kunstnerisk skærpet selvkritik af format, og så producere og sætte forestillinger op, som befolkningen gider betale prisen for at se!

6. Kunstreform: Fjern alle former for kunsttilskud, hvis de ikke kan sælge det bras de laver, ja så må de jo som alle andre i samfundet, søge ind i et andet erhverv og evt. omskoles, at belønne de dygtigste med en livslang bonus fra staten, det er da helt og aldeles galimatias!

Det er jo rablende vanvid, at give mennesker, som kan afsætte og nogle endda leve fedt af deres håndværk (kunst og kultur) statstilskud, men hvis de ikke kan leve af deres håndværk, så må de jo finde ud af at lave noget andet, det må alle andre jo gøre!

7. Sportsreform: Stop alle former for statstilskud til elitesport og sportsklubber, såfremt de har ekstremt højt lønnede professionelle teams ansat, og samtidig bliver forgyldt af private virksomheder!

8. Afskrivnings-, og fradragsreform: Fjern alle mulige former for afskrivnings og fradrag, for den slags sponsorater til elite sporten, som kun har et eneste formål, nemlig at forgylde de klubbers “såkaldte stjerner” med helt vanvittige millionlønninger.
Når vi dagligt af medierne bliver bombarderet med propaganda kampagner, om erhvervslivets forringede konkurrenceevne og dårlige økonomi, og samtidig oplever at virksomhederne samtidig har råd til at forgylde elitesport med (skatteyderfinansierede) millionsponsorater, og ligeledes har råd til at forgylde virksomhedernes ledelse med helt vanvittigt ekstreme millionlønninger, men ikke har råd til at betale deres alm. medarbejdere (slaverne) en anstændig løn!

9. Reklamereform: Fjern alle mulige former for reklamefradrag, så skatteyderne/forbrugerne ikke selv skal betale, for at blive terroriseret af alle de pop op vinduer på internet, og de irriterende reklametilbud i både medierne og postkasserne!!!!!

Det er nøjagtig det samme, som når virksomheder vil have omverdenen til at tro de er åhhhhh så humane, får deres virksomhed nævnt i TV til velgørenheds-show for store donationer, og lige som alle andre virksomheder, så trækker donationerne fra i skat, eller når de sponsorerer sportens professionelle klubber med enorme millionbeløb, teams og klubber som aflønner deres sportsudøvere med mange millioner i lønninger, og trækker sponsoraterne fra i skat, så det i sidste ende er de hårdt plagede danske skatteborgere det går ud over, som af den grund kun har lønnedgang, velfærdsforringelser, ekstreme skatte-, og afgiftsforhøjelser i udsigt så langt ud i fremtiden som øjet rækker, så det kun kan ende med at den alm. befolkning må gå fra hus og hjem, den slags er i min filosofi hjernedød reklame og falsk humanitet “på andres bekostning”!

Nu er det jo ikke noget nyt, at helt utrolig mange mennesker føler sig tiltrukket af mennesker med magt og penge, journalister er ikke anderledes, de elsker at kline sig op af den slags mennesker, for dermed at udstille sig som noget særligt, at være en af dem som medierne ynder at betegne som “kendisser”, og så er det næsten ligegyldigt hvor klamme og ulækre den slags er, bare se Hugh Hefner “er det ikke sådan han hedder ham fra Playboy”, selv unge og meget smukke kvinder sværmer omkring ham, som fluer omkring en stor fed og vammel lort, og danskere er ikke spor anderledes, de vil prostituere sig på alle mulige måder for ussel mammon, uanset hvordan disse personer har skaffet dem!

Det er jo heller ikke noget nyt for den logisk tænkende del af menneskeheden, at Danmark også på dette område er snobberiets højborg i højeste potens, bare se mediehysteriet om Mærsk og Breivik, der er rigtig mange ellers fornuftige mennesker, der ofte er så spytslikkeragtige, slimede og fedterøvsagtige, så hvis man klaskede dem op af en mur, så ville de aldrig nogen sinde slippe fri igen, i hvert fald ikke ved egen kraft!

En lang sikker nedtur

Skrevet af L. Johansen, Torsdag den 13. december 2012, 18:34

Helle er garant for en lang, sikker nedtur for danskerne!

Og alle hendes løgne burde for længst have fået andre partier i folketinget til at afsætte hende pga utroværdighed.

Hvornår er det HELLES tur til at blive afhørt i skattekomissionssagen???

Hun undgår via pamperi igen og igen at skulle svare på noget, der afslører hende.
Sæt hende i forhør! Hun har sørget for, at ALLE andre SKAL og VIL blive afhørt...

CIRKUS

Skrevet af Kc, Torsdag den 13. december 2012, 10:53

Det hjælper altså ikke på Danmarks situation,at hver gang HTS toner
frem på skærmen forsikrer hun om, at det hele går i den rigtige ret-
ning og at hun er såååå glad for alt det regeringen har udrettet.

For at dysse befolkningen hen, laves den ene latterlige og ubrugelige
pakke efter den anden. Spild af penge er det eneste resultat, men HTS
er kisteglad. Dette politiske cirkus er simpelthen så kvalmende, at det
ikke er til at holde ud.

Gør nu noget rigtigt: Ryd op i indvandreflokken, få de fleste sendt
hjem, så jøder og alle andre grupper kan leve i fred og fri for den
muslimske trussel, det ville klæde de danske politikere.

op og ned i målingerne

Skrevet af sa, Torsdag den 13. december 2012, 08:39

Så blev regeringen lige pludselig klar over at regeringens beregninger på arbejdsløshedstallene i 2013 heller ikke holder stik. Det er ellers, på det kraftigste, blevet benægtet, trods økonomernes forudsigelser.

Der er efterhånden ikke noget skatteålen og hende´s slæng af medløbere er ærlige omkring.

Befolkningen kvitterer med dårlige meningsmålinger og et katastrofevalg - og det er vel ganske velfortjent.

!

Skrevet af Michael Pedersen, Onsdag den 12. december 2012, 23:03

Når man læser indlæggene fra folk der er imod regeringen, så kan man godt forstå at den går frem i meningsmålingerne:-)

Nok må da snart være nok

Skrevet af Holger Danske, Onsdag den 12. december 2012, 16:23

Nu må det da snart være nok med de politikkere
Og at meningsmålingerne stiger lidt og så falder igen kan vel ikke komme bag på nogen
Men at de er så arogante som de er er næsten ufatteligt Prøv bare at se den forhenværende kulturminister der nu skal på kæreste orlov føj for den lede og dem han man valgt ind kun ved hjælp at topstyre og ikke andet
Det må da være på tide at befolkningen gør oprør og sætter dem fra den bestaltning
Der er jo ingen af dem der sidder derinde der er værdige til det
Vi må snart kræve at de stilles for en rigsret og gerne en med dødsdom

Danmark frit

Kapitalismelakajer

Skrevet af Mille, Onsdag den 12. december 2012, 10:53

Regering går i spagat når den skal forklare sig.

Dansk politik går ud på at undertrykke folket, holde sig på god fod med bagland og samtidig fremme egen karriere.

----------

Lettere omskrevet og alligevel dækkende for Radikale; de mener som bekendt:

Hvis du ikke har råd til tre måltider hver dag må du spise kage.
Så meget for solidaritet for folket. Og det samme synspunkt er gældende for S.

Ja

Skrevet af Martin , Onsdag den 12. december 2012, 14:41

Der er kun revolution tilbage der kan ændre sygt system der forgylder parasitter f.eks. banker.

God mine til slet spil

Skrevet af Mille, Onsdag den 12. december 2012, 10:27

Regering kan ikke tænke klart.

Løvinde Astrid Krag fra SF kan ikke forstå at ufaglærte lever 10 år kortere end akademikere. Men altså S, SF og R og med EL's velsignelse har skabt enorm ulighed ved nuværende skattereform, efterløn, dagpenge etc. Og snart kommer kontanthjælpsreform hvor 1/5 af befolkningen bliver fastholdt i ulighed og fattigdom til dages ende.

Regeringen er hyklere.

Desværre er alternativet endnu værre.

Pris på offentlig transport

Skrevet af Kamma, Onsdag den 12. december 2012, 08:37

Så blev vi snydt igen af regeringen, det er rigtig ærgeligt at sammenslutningen R S SF med støtte fra lille Johanne ikke holder hvad de lover.
HTS har igen vist sit sande jeg og at hun kun vil magt for magtens skyld - Helle flyt ned til dit eleske EU så slipper du også for skat.

Det går dårligt!

Skrevet af Peter, Tirsdag den 11. december 2012, 22:30

Det går ikke godt for Danmark. Reallønnen er faldet mens vi har haft den røde regering.

Og vi får alt for mange indvandre/flygtninge - de koster kassen.

Blå

Skrevet af ALLAH THE UNDER-DOG, Tirsdag den 11. december 2012, 16:28

At føre den blå bloks pulitik har jo altid været populært! nu mangler de blot resten så som og værne om danske arbejdspladser ved og lukke grænserne, og forbyde diktatorene på set danske arbejdsmarked nemlig 3F.

socialdemokratiet er syge i hovedet

Skrevet af jane eriksen, Tirsdag den 11. december 2012, 16:05

Igår blev det vist i tv at narkokriminelle som har søgt asyl i italien har huseret i Danmark i over 6 måneder. De blev dømt som kriminelle allerede i april måned 2012.

Hvad gør soc/radikale/sf ved disse kriminelle elementer.

Svar absolut ingenting

På vores asylcentre, som Røde Kors er ansvarlige for er ca. 50% af "klienterne" narkomaner og sælgere af disse stoffer.

Hvvad ad gør regeringen: absolut ingenting Morten Bøsdegård vores Justitsminister er komplet uduelig og burde fyres øjeblikkeligt.

Der sidder kriminelle østeuropæere i vores fænsler som koster samfundet 500 millioner årligt, hvor vi har en aftale med at kunne hjemsende disse til straf i deres hjemlande. Hvad har vores justitsminister gjort. Joh, han har siden han har tiltrådt stillingen som justitsminister stoppet for tilbageførslen af disse kriminelle elementer.

Denne regering er komplet uduelig ovenfor er der en masse mennesker som skader vores samfund med salg af narko og anden kriminalitet men hvag gør vores idiotiske regering absolut ingenting.

NÆH regeringen har haft travlt med at forøge ulandsbistanden og skaffe endnu flere kriminelle indvandrer til Danmark, nedens resten af landet taber arbejspladser på daglig basis.

Denne latterlige regering har forudsagt, at Danmark ikke taber arbejdspladser i 2013 mens alle andre økonomer mener, at Danmark taber yderligere 15.000 arbejdspladser i 2013,.

Så skal det sgu nok hjælpe at vi har en Statsminister, som er ligeså stor skatteundrager som Glistrup i sin tid.

Hmm...

Skrevet af Pedersen, Onsdag den 12. december 2012, 01:13

Jeg giver dig helt ret i det hele, du skriver, undtagen det sidste!
Glistrup kan ikke sammenlignes med den Sandhedsfjendske Statsminister, der lyver, bedrager samfundet, snakker udenom og bryder det ene løfte efter det andet,- sammen med sine medsammensvorne, som naturligvis holder hånden over hinanden, uanset!
Havde det stået til Glistrup,-og havde han haft noget at skulle have sagt i dag, VAR grænserne lukkede, og kriminelle indvandrere smidt ud af landet, samt stoppet for indvandring,- ydermere meget strengere fængselsstraffe!

Glistrup

Skrevet af G. Blåmand, Onsdag den 12. december 2012, 10:25

Du har ret Pedersen, lige mine ord. De diotisle røde vælgere graver deres egen grav (og desværre vores med). De røde bliver desværre aldrig klogere!!!!!!!

Til G.Blåmand

Skrevet af Pedersen, Torsdag den 13. december 2012, 02:26

Tak.
Nej,- de er helt uden for almindelig fornuft, tankevirksomhed og anstændighed,- nærmest robotter!

socialdemokratiet er syge i hovedet

Skrevet af jane eriksen, Tirsdag den 11. december 2012, 16:05

Igår blev det vist i tv at narkokriminelle som har søgt asyl i italien har huseret i Danmark i over 6 måneder. De blev dømt som kriminelle allerede i april måned 2012.

Hvad gør soc/radikale/sf ved disse kriminelle elementer.

Svar absolut ingenting

På vores asylcentre, som Røde Kors er ansvarlige for er ca. 50% af "klienterne" narkomaner og sælgere af disse stoffer.

Hvvad ad gør regeringen: absolut ingenting Morten Bøsdegård vores Justitsminister er komplet uduelig og burde fyres øjeblikkeligt.

Der sidder kriminelle østeuropæere i vores fænsler som koster samfundet 500 millioner årligt, hvor vi har en aftale med at kunne hjemsende disse til straf i deres hjemlande. Hvad har vores justitsminister gjort. Joh, han har siden han har tiltrådt stillingen som justitsminister stoppet for tilbageførslen af disse kriminelle elementer.

Denne regering er komplet uduelig ovenfor er der en masse mennesker som skader vores samfund med salg af narko og anden kriminalitet men hvag gør vores idiotiske regering absolut ingenting.

NÆH regeringen har haft travlt med at forøge ulandsbistanden og skaffe endnu flere kriminelle indvandrer til Danmark, nedens resten af landet taber arbejspladser på daglig basis.

Denne latterlige regering har forudsagt, at Danmark ikke taber arbejdspladser i 2013 mens alle andre økonomer mener, at Danmark taber yderligere 15.000 arbejdspladser i 2013,.

Så skal det sgu nok hjælpe at vi har en Statsminister, som er ligeså stor skatteundrager som Glistrup i sin tid.

op i r....

Skrevet af sa, Tirsdag den 11. december 2012, 12:27

Nok om den uduelige, løgnagtige taske der tror hun er en rigtig statsminister.
Hvad med om de penge der bliver brugt på ulandshjælp, istedet blev brugt på kræftforskningen? Dér ville pengene blive brugt til noget fornuftigt, og ikke bare blive smidt i bundløse huller i de lortelande der aldrig kommer ud af islam´s kløer alligevel.

Sådan er det jo

Skrevet af Sille, Tirsdag den 11. december 2012, 11:07

Politik er blevet uinteressant, det skyldes den svinestreg Enhedslisten lavede med Finansloven. Eftersom EL ikke er i besiddelse af rygrad
og ikke kan sige fra når det virkelig gælder og med krokrodilletårer støtter usympatisk regime.

Vil ikke længere inddirekte støtte hot cougar Helle og hendes nyliberalistiske S-parti samt ryggeløse SF og fattighånere R ved at stemme på EL.

S og SF er langt ude i hampen.

Sådan er det jo

Skrevet af Sille, Tirsdag den 11. december 2012, 10:57

Politik er blevet uinteressant, det skydes den svinestreg Enhedslisten lavede med Finansloven. Eftersom EL ikke er i besiddelse af rygrad
og ikke kan sige fra når det virkelig gælder og med krokrodilletårer støtter usympatisk regime.

Vil ikke længere inddirekte støtte hot cougar Helle og hendes nyliberalistiske S-parti samt ryggeløse SF og fattighånere R ved at stemme på EL.

S og SF er langt ude i hampen.

Stavefejl

Skrevet af Sille, Tirsdag den 11. december 2012, 11:13

Stavefejl/rettelse: Skydes=Skyldes