KØB PLUS!

Pia K. i hårdt angreb: Du vildleder befolkningen, Løkke

Lars Løkke Rasmussen fortier konsekvenserne af nulvækst over for danskerne, mener Dansk Folkepartis Pia Kjærsgaard. Venstre afviser, at Løkke har puttet med sandheden.

Venstre-formand Lars Løkke Rasmussen (V) stikker befolkningen blår i øjnene, når han lader som om, at nulvækst i det offentlige forbrug ikke betyder nedskæringer i velfærden.

Sådan lyder den kontante konklusion fra Dansk Folkepartis afgåede formand, Pia Kjærsgaard (DF), der i et interview med Berlingske søndag udpeger væksten i den offentlige sektor som et centralt stridspunkt, hvis der kommer en ny borgerlig regering.

Dels fortier Lars Løkke Rasmussen (V), at der skal bruges ekstra penge til for eksempel ældre og sundhedsområdet, og at der derfor skal spares andre steder. Dels overdriver han muligheden for at effektivisere den offentlige sektor, mener Pia Kjærsgaard.

- Systemet er nu engang, som det er. Man skal ikke tro, at man kan diktere nulvækst, og så går det egentlig fint, og ingen kan mærke det, fordi der er effektiviseringer. Det sker jo ikke sådan her. Det ved Løkke jo bedre end nogen, siger Pia Kjærsgaard, der peger på, at en mere effektiv offentlig sektor har stået på den politiske dagsorden i årtier.

I sidste måned gik flere Venstre-borgmestre frem med en opfordring til Lars Løkke Rasmussen om at erkende, at nulvækst i det offentlige forbrug vil betyde besparelser. De har fuldstændig ret, men Lars Løkke Rasmussen kunne bare ikke erkende det åbent, mener Pia Kjærsgaard.

- Hvis han havde sagt, at det er rigtigt, det betyder nedskæringer, så tror jeg, det var gået vældigt, vældigt galt. Men det er jo sandheden, siger Pia Kjærsgaard.

Ifølge de økonomiske vismænd betyder befolkningens aldersforskydning, at det kræver en realvækst i det offentlige forbrug på omkring 0,8 procent at holde standarden i velfærden.

Indtil for nylig har Venstre også ønsket at bruge flere penge på sundhedsvæsenet og betragtede derfor nulvækst som urealistisk. Men på Venstres landsmøde i november lagde Lars Løkke Rasmussen kursen om fra en årlig realvækst på 0,8 procent til en realvækst på nul. Det vil betyde en forskel på 30 milliarder kroner, når man når frem til 2020.

Afstemning

Politisk ordfører Ellen Trane Nørby (V) afviser blankt kritikken. Hun fastholder, at en markant effektivisering af den offentlige sektor er tilstrækkelig til at finansiere Løkkes plan om nulvækst og afviser, at Venstres top fortier sandheden.

- Der er rigtigt mange penge at hente, hvis man vender hver en krone og sørger for, at vi får mest mulig offentlig velfærd for pengene. Selvfølgelig kræver det her en indsats. Det sagde Lars Løkke Rasmussen også meget klart, men jeg synes, der har været fuld åbenhed og ærlighed omkring det, siger Ellen Trane Nørby til Berlingske.

Hun opfordrer Dansk Folkeparti til at begrave stridsøksen og støtte Venstres politik om at hjælpe erhvervslivet.

- Jeg håber, at Pia Kjærsgaard og Dansk Folkeparti er lige så enige med os i, at det, der er vores vigtigste fokus i de kommende år, er at sikre, at der overhovedet er job til de danskere, der står i en arbejdsløshedskø og venter, siger Ellen Trane Nørby.

Har Løkke ret i, at nulvækst ikke vil betyde besparelser i det offentlige? Vil ingen mærke forringelser, hvis bare man effektiviserer det offentlige, eller har Pia K. ret i, at færre penge giver ringere velfærd? Deltag i debatten herunder.

Din kommentar

Kommentarer

At gøre den amrikanske drøm, blive til et dansk mareridt.

Skrevet af H.C, Søndag den 30. december 2012, 10:51

Løkke og 10 år med VKO, og skatte stop. Er skyld i danmarks problemer. Man kan ikke stikke af, fra sine regninger. Man kan ikke effektiviserer det offentlige uden, at det koster mange penge. Pia K. har ret i, at færre penge giver ringere velfærd. Og mange flere arbejdsløse.

Skatter, moms og afgifter plyndrer danskerne!

Skrevet af Hansen, Søndag den 30. december 2012, 05:42

Hvornår begynder danskerne at bruge den indvendige side af hovedet?

Du køber en ny bil!
Men betaler for 3 biler! Bilens pris foruden indregistreringsafgift til staten + moms af både bilens pris og indregistreringesafgiften!

Derudover bliver bilejere plyndret for en halvårlig vægtafgift.

Du køber 1 liter benzin!
Men betaler for 3 liter, 1 liter benzins pris foruden afgift til staten + moms af både benzinens pris og afgiften til staten!

Du bruger 1 KWatt lys i din bolig!
Du betaler for 3 KWatt, 1 KWats pris forudn afgift til staten + moms af både pris og afgiften!

Du bruger 1 M3 vand og varme til din bolig!
Du betaler for 3 m3 vand og varme, foruden afgift til staten + moms af både vand og varmeforbruget!

Og sådan kunne jeg blive ved, befolkningn bliver plyndret for at kunne bo rimeligt komfortalbelt.

Så er der leveomkostningerne!

Når du skal købe 1 steak eller Bøf.
Skal du betale for 3 steak eller bøf inkl. afgift og moms

Og sådan er det med alle fødevarer!

Når en fabrikant i industrien skal producere en vare!
så skal en forbrugeren betale 3 x produktionsprisen + moms, hvis nogen skal købe fabrikantens produkter!

Altså hvis en vare med fortjeneste for virksomheden kan produceres for 100 kr, så skal den kunne sælges for 200 kr. + moms = 250 kr. i en forretning.

Eller hvis en vare med fortjeneste for virksomheden kan produceres for 1.000 kr, så skal den kunne sælges for 2.000 kr. + moms = 2.500 kr. i en forretning o.s.v.

Men for at en kunde skal kunne købe en vare til 2.500 kr, så skal han tjene mindst 5.000 kr + alle de udgifter familierne har til bolig, lys, varme, telefon og transport til og fra arbejde!

Når man tager leveomkostningerne i betragtning, så er det altså kun hjernedøde Arbejdsgiver og arbejdsgiverorganisationer, der kan juble ved udsigten til en lønnedgang, for det er jo det samme som at sige, vi vil ikke betale jer for at arbejde for os, men vi forventer da naturligvis at i køber vores varer!!!

Hvad skal kunderne købe varerne for, når i ikke vil betale dem mere, end de skal bruge blot for at have et sted at bo, transport til og fra arbejde og at opretholde livet???

NEJ! Hvis arbejdsgiverne og deres organisatoners repræsentanter ikke var totalt hjernedøde, og havde lidt mere end to brikker at flytte med, så ville de kræve en afgifts og momsreduktion istedet, så forbrugerne igen kunne købe de varer de selv, fabrikanter og virksomhederne producerer!

Og så den sidste grund til virksomhedernes problemer er, at hvis en arbejdsgiver eller virksomhed er så hjernedød, at de med glæde vil betaler en direktion med mellem 1 - 10 ledere lige så store honorarer tilsammen, som de skal bruge til at aflønne resten af medarbejderstaben, ja så har virksomheden og virksomhedens ledelse faktisk ingen eksistensberettigelse!

Det er ikke lønmodtagerne (forbrugerne), der er arbejdsgivernes fjender og plyndrer virksomhederne, det er virksomhedernes ledelse og STATEN!

Vi har via fagforeningerne sejret os ihjel.

Skrevet af MP, Fredag den 28. december 2012, 22:48

Annette Vilhelmsen er værdiløs overfor erhvervslivet, som trækker Danmark, og skal redde os alle fra ruin, a la Grækenland.

Offentlige udgifter skal ned, mere effektivitet indenfor det offentlige, skatten skal ned, lønninger skal tilsvarende ned, så vi kan konkurrere med udlandet og få gang i exporten og det resterende erhvervsliv.

Danskerne er et rabatfolkefærd pga de høje skatter, som løbende et sat op pga de høje lønstigninger presset fra fagforeningerne, som har samarbejdet med de røde regeringer.

Man glemte EU og Schengenaftalen, så vi blev invaderet af østeuropæisk arbejdskraft, til halv pris.
Danmark er et rabatfolkefærd, med grænsehandel, udenlandsk nethandel, og billig arbejdskraft.... vi har via fagforeningerne sejret os ihjel.

tja

Skrevet af Michael pedersen, Lørdag den 29. december 2012, 12:48

Så vidt jeg ved er vi da ikke døde endnu.
Ellers er det vel lidt hurtigt at dømme en minister, efter få måneder.
Desuden er der jo gang i en masse reformer, som får rettet op på tingene, det er den danske metode, ikke revolutioner, men fornuft.

Vi har via fagforeningerne sejret os ihjel.

Skrevet af MP, Fredag den 28. december 2012, 22:47

Annette Vilhelmsen er værdiløs overfor erhvervslivet, som trækker Danmark, og skal redde os alle fra ruin, a la Grækenland.

Offentlige udgifter skal ned, mere effektivitet indenfor det offentlige, skatten skal ned, lønninger skal tilsvarende ned, så vi kan konkurrere med udlandet og få gang i exporten og det resterende erhvervsliv.

Danskerne er et rabatfolkefærd pga de høje skatter, som løbende et sat op pga de høje lønstigninger presset fra fagforeningerne, som har samarbejdet med de røde regeringer.

Man glemte EU og Schengenaftalen, så vi blev invaderet af østeuropæisk arbejdskraft, til halv pris.
Danmark er et rabatfolkefærd, med grænsehandel, udenlandsk nethandel, og billig arbejdskraft.... vi har via fagforeningerne sejret os ihjel.

Lad os få Akademikervældet afskaffet og Kongedømmet genindført.!

Skrevet af Hansen, Fredag den 28. december 2012, 18:38

Det har aldrig nogensninde været målet, at få skabt fuld beskæftigelse hverken i Danmark eller EU, tværtimod har målet hele tiden været at skabe frygt, massearbejdsløshed og økonomisk kaos, og Bilderbergerbandens lakajer Heller Thorning Schmidt og Margrethe Vestager, følger nøjagtig de underhåndsdirektiver Bilderbergerbandens Håndlangere teknokraterne i EU befaler dem, det er den eneste måde de kan undertrykke hele den europæiske befolkning, ved at ruinere dem!

Hele det politiske system er sammenspist og gennemkorrupt, og desværre har de en flok villige og billige lakajer, til at udføre alt det beskidte arbejde for dem, men bare rolig, de Konservative kommer ikke over spærregrænsen ved næste valg, og inden længe kommer Venstre også ned på samme niveau som Socialdemokratiet og SF, det bliver straffen for deres storhedsvanvid, og leflen for de rige, samtidig som de tramper hen over de fattige og dårligst stillede i samfundet!

Spindoktorer og de (Konservative forklædt som RadiGale og Socialdemokrater), er et problem for et hvilket som helst anstændigt samfund, lige som alle de “såkaldte eksperter” kommentatorer, økonomer, politiske redaktører og alle regeringernes lakajer, for den udemokratiske og asocial Helle Thorning gør nøjagttig hvad Bilderbergerbanden har dikteret hende, og med støtte fra alle deres lakajer i medierne, hun har lige som alle de lakajer ikke hjerne til andet, eller at gøre noget på egen hånd, til gavn for danskerne og det danske samfund, og så håber hun naturligvis, at hun kan få alle de narre de villige spytslikkere i fagbevægelsen, til at gør nøjagtig det samme overfor samfundets slaver!

Og enhedslisten skal nok falde til patten, de skal som små babyer bare lige op at bøvse, før de igen falder til patten, så de vælter desværre ikke den asociale S-SF-R regering, der vil ikke ske noget som helst før befolkningen tager affære, og sparker hele det tyvagtige og korrupte slæng ud af Christiansborg, for hovedparten af dem er med i Bilderbergerbanden, nu med deres kyniske darling Helle Thorning Schmidt i spidsen!

Den danske befolkning kan roligt være særdeles bekymrede, for hun skal nok få hjælp af alle de andre udemokratiske kapitalistiske lakajer fra den borgerlige fløj, det er jo netop en så asocial politik, de havde planlagt før valget, og en så asocial politik kan kun gennemføres af (kapitalistiske pamper-lakajer), forklædt som socialdemokrater, akademikere som aldrig nogensinde har lavet andet, end at leve som parasitter på ryggen af slaverne, lige som alle de faglige organisationers plattenslagere!

Hvis de borgerlige havde gennemført den politik, havde det skabt et oprør a la Grækenland og Mellemøsten!

Og lakajerne i mediernes opgave er desværre blevet, at få folk til at tror på, at Danmark er et demokratisk samfund, og at det er demokratiske beslutninger der bliver serveret for den sagesløse befolkning gennem medierne, men det er så langt fra sandheden som noget overhovedet kan være, lige som det er blevet deres opgave, at få befolkningen til at tror, at vi har kapitalisme her i Danmark, men det har vi ikke og har faktisk aldrig nogensinde haft!

Sandheden er at vi har et ekstremt udemokratisk og topstyret “Partidiktatur og Kapitalsocialisme”!

Danmark er ikke et kapitalistisk system, men er ved hjælp udspekulerede akademiske og teknokratiske lakajer, gennem årtier udviklet et ”kapitalsocialistisk” system, som betyder at:

Når kapitalen har profit, kan den frit stikke pengene i sine egne lommer!

Når den har tab, går den til staten (skatteborgerne) og får pengene tilbage!

For finansselskaber og virksomheder ejer hinandens gæld, og hvis én virksomhed går fallit, er der stor chance ”risiko” for, at to eller flere andre også går konkurs!

Og så kommer de grådige politikere, finansselskaber og industrier i vanskeligheder, og begynder at klynke som små pattebørn, afskediger alle de lavestlønnede medarbejdere, i stedet for at sparke et par af de værdiløse højtlønnede “såkaldte ledere” ud, for at reducere det ekstreme lønomkostningsniveauet!

Det er det værste scenarie overhovedet de politiske akademikere kan tænke sig, for så mister han/hun stemmer og befolkningens tilslutning, og det må undgås med alle til rådighed stående midler, selv halve sandheder eller halve og hele fabrikerede løgne!

Befolkningen må vælge, enten skal vi have “kapitalisme og demokrati” eller også skal vi have “socialisme”, hvis vi skal have “kapitalisme og demokrati”, må samfundet have et system, hvor kapitalen skal stå på egne ben, og selv betale sin regninger og gæld!

Så vil “kapitalisterne” være mere forsigtig med de helt store risikable transaktioner, med “chance” for de helt store profitter, men også “risiko” for endnu større tab, som går ud over både virksomhederne, ejerne, ledelserne og medarbejderne, en chance som skatteyderne så i sidste ende kommer til at betale regningen for!

Kapitalisterne ved alt om, hvordan man beregner risiko, men industriens spekulanter, profit-, og fidusmagere bruger ikke den slags beregninger længere!

Risiko betyder ikke noget i vor tids Danmark, og det er vel nogenlunde det samme i EU og resten af den kapitalistiske verden!
Systemerne er opbygget og udviklet således, at “Staten” skatteborgerne, deres børn og børnebørn altid kommer til at betale regningen, for politikernes og kapitalisternes tab p. g. a. deres uansvarlige handlinger!

Medier, redaktører og journalister er blevet de asociale akademiske plattenslagere og elitens skødehunde!

Eller sagt med andre ord, de er ikke befolknings vagthunde mod magtmisbrug, de er blevet politikernes håndlangere ” svinehunde”, for at støtte op om alle former for politisk magtmisbrug og snavs!

Det har været underligt at se TV2-News faktisk i en ”presseloge” stillede spørgsmålstegn ved, om det overhovedet er moralsk rigtigt, at tage kritiske emner og spørgsmål om politisk magtmisbrug op, og ikke mindst kritik af politikernes handlinger bag lukkede døre, når ord og handlinger er to modsat rettede kræfter, og deres beslutninger helt tydeligt ikke kan tåle dagens lys!

Vi så også et eksempel på hvor farligt det er, at give medierne alt for stor magt, hvor TV2-News for nogen tid siden kom med endnu en af TV2 og Berlinskes utallige ”falske og manipulerede megafonmålinger”, som de igen med assistance af et par højt offentligt lønnede professorer postulerede viste, at danskerne ville acceptere en udvidet brugerbetaling i sundhedsvæsnet og forringet velfærd, det viser helt klart hvor farligt det er for den alm. befolkningen, når medierne den 4 statsmagt (hvem har i øvrigt stemt på dem) og deres ansatte, bliver brugt som politikernes logrende skødehunde, frem for det der normalt er deres opgave, at være på befolkningens side som bidske vagthunde overfor politisk magtmisbrug!

Faktisk indrømmede ”den såkaldte journalist” (oplæseren), at det på grund af en massive politiske ”brainstorming” med mediernes hjælp, var lykkedes at ændre den politiske situation i Danmark, så politikerne ikke mere var befolkningens tjenere, men at der er vendt helt op og ned på den situation, så befolkningen nu er blevet politikernes tjenere!

Men det var jo også hensigten med oprettelse af DR-update og TV2-news, de skulle jo netop bruges som en moderne digital Göbbelske propagandakanaler, i første omgang for at retfærdiggøre de fabrikerede løgne om grundlaget for krigsforbrydelserne mod Irak, Afghanistan og nu også Libyen, og da politikerne fandt ud af hvor nemt det egentlig var, at få den naive befolkning til at acceptere alle deres fabrikerede løgne (skræmmekampagner), når de blot blev positivt kommenteret af højtstående offentligt lønnede lakajer, de “såkaldte spindoktorer” (løgnefabrikanter), kommentatorer, ”eksperter”, økonomer og professorer alle af tvivlsom karakter, så blev den politiske manipulation sat i system og massivt organiseret!

Der er ikke og har aldrig været en økonomisk krise i verden, det er et konstrueret kaos for at ruinere middel-, og underklassen, og på den måde få 100 % kontrol over slaverne på alle måder, med assistance fra mediernes og lakajernes massebombardement af manipulerede meningsmålinger, det er også den direkte grund til, at myndigheder og politikere kan slipper godt fra næsten alt, ved hjælp af alle de konstruerede og manipulerede meningsmålinger, fup, svindel, fabrikerede løgne, vælgerbedrag, brud på valgløfter og Danmarks Grundloven, ja sådan set slipper godt fra hvad som helst, selv de planlagte verdensomspændende organiserede klimarøverier m.m.

Det kan vel ikke komme bag på nogen, at indlæg forsvinder og at politikerne har travlt med at destruere eller slette belastende materiale, det er jo ikke på nogen måder en ny praksis, det har man gjort hele vejen tilbage i historien, det har jo altid været ”vinderne”, som skriver og redigerer historien, så det med at forskere vil have lov til at studere gamle dokumenter, det kan ikke bruges til noget som helst, for den historie de vil komme frem til, vil altid være vindernes konstrueret og redigeret sandhed, som så igen vil blive farvet af forskerens egen politiske holdning, så vi vil aldrig nogensinde få det virkelige billede og sandheden, om magthavernes og deres lakajers barbariske gerninger!

I vor tid er det Bilderbergerbanden, eliten og erhvervslivets udemokratiske topfolk (lakajer), der dikterer, skriver og redigerer historien, indtil den danske og europæiske befolkning vågner op, arresterer Bilderbergerbanden og deres topfolk over hele verden, og smider alle deres sleske spytslikkere på porten, men indtil da er det ikke så underligt, at myndighederne har nemt ved, at plyndre middelklassen og især de lavtlønnede, fattige, pensionisterne, studerende, børnefamilierne og de handikappede, når de har asociale lakajer som Margrethe, Helle Thorning, Villy og mange andre toppolitikere både på højre og venstrefløjen, til at sløre kendsgerningerne og begrænse ytringsfriheden, for at hjælpe politikerne og myndighederne med at camouflere det organiserede magtmisbrug!

Nej lad os få det teknokratiske ”Akademikervælde” afskaffet og Kongedømmet genindført!!!

For desværre ville et valg ikke ændre noget som helst, alle partier fører nøjagtig DEN politik, som bliver dikteret dem af Bilderbergerbanden i EU, så om de er røde, blå, gule grønne, orange, violette eller sorte er bedøvende ligegyldigt, deres mål er at skabe kaos, nød og elendighed, og på den måde få mennesker til at give afkald på alle deres friheder og demokratiske rettigheder, som så kan skabe en grobund for, at befolkningen stille og roligt accepterer en indførelse af et verdensomspændende diktatur (New World Order), styret og kontrolleret af den diktatoriske og Nazistiske Bilderbergerbande og deres udemokratiske slyngler!

http://euro-med.dk/?p=11825

Folketinget har været et værdiløst akademisk plattenslagerforetagende de sidste mange år, de har helt sikkert fået en god akademisk og teoretisk uddannelse både politikere, økonomer, vismænd, rådgivere, embedsmænd og topfolk i erhvervslivet m.fl., men de har ingen faglig indsigt og kompetence overhovedet, så godt som ingen af dem!

Det eneste de sidste 40 års topfolk og politikere har været gode til, det er at rage til sig med både arme og ben, og ruineret Danmark og danskerne nøjagtig som den “græske elite”, og varetaget egne interesser frem for samfundets, men det har de så til gengæld også været rigtig gode til, nå ja og så til at overlade magten over Danmark til teknokrater i det udemokratiske EU-Parnas!

Nu er det jo ikke første gang, at vandallister har ruineret og solgt Danmark til en fremmed magt, i fortiden var det ødsle Kongers udsvævende livsførelse, udvidelse og finansieringer af luksus for kongehuset og deres trofaste lakajer, finansieret ved at belåne Danmark til langt op over Skagens Gren, der ruinerede Danmark og tvang Konger til at overdrage magten og kontrollen af Danmark til fremmede lande!

I vor tid er det politiske pamperi udvidet på samme måde, så det er helt ude af kontrol, både i den borgerlige og venstrefløjens lejr, alle deres støtter og tilhængere kræver nu en del af kagen, for at støtte og holde hånden over de korrupte magthavere!

Nu kan vi jo desværre ikke trylle alle de akademiske og udemokratiske/teknokrater politikere og deres embedsmænd/lakajer væk i Danmark og EU, det ville ellers være en mirakelkur for både Danmark og hele Europa, som så helt stensikkert ville gå frem igen, både hvad sikkerhed, vækst, økonomi og velfærd angår!

Der er kun én eneste løsning, nemlig at alliere os med Kronprins Frederik, og få ham placeret på Danmarks trone hurtigst muligt, afskaffe de korrupte parti-diktaturer betegnet som danske “folkestyre”, og så få genindført “Kongedømmet”!

Pålægge Frederik som sin første og vigtigste opgave, at gennemføre en øjeblikkelig udmelding af ”den udemokratiske Bilderbergstyrede og kontrollerede forbryderorganisationen” og deres lakajer i EU, og så nedsætte et forretningsministerium ledet af 10 -12 VISE og KLOGE ministre, som alle skal kunne fremstilles for en domstol, og stilles til ansvar for deres ”eventuelle kriminelle handlinger” af Kong Frederik, og straffes “HVIS” de begår samme forbrydelser mod den danske befolkning og samfundet, som de sidste 40 års topfolk, politikere og embedsmænd har gjort!

Og alle de “goder” politikerne og deres lakajer har tilkendt sig selv, annulleres med øjeblikkelig virkning deres handlinger gennem de sidste 40 år undersøges, og de bliver stillet til ansvar for deres uansvarlige adfærd og organiserede hjemmerøverier!

Gennemføre en lynhurtig pengeombytning, så alle sorte og kriminelle penge, bliver ugyldige med øjeblikkelig virkning, og kun de penge der er tjent på en helt legal dokumenterbar, kontrollerbar, lovlig, ærlig og redelig måde bliver godtgjort!

At tro på, at de samme politikere, med samme politik, udpeget af de samme ensrettede, indoktrinerede og topstyrede partisystemer, kan rette landet op igen, med nøjagtig den samme politik, som de helt beviseligt har kørt Danmark/EU i sænk med, skulle være den helt rigtige og geniale løsning, det kan man simpelthen kun overbevise en befolkning om, som enten er konstant stive af druk, bedøvet af narko eller er totalt hjernedøde!

Det ville jo være det samme som at tro på, at hvis en læge har stillet en diagnose og ordineret patienten en medicin, og det så skader patienten mere og mere, så hans tilstand bliver værre og værre for hver dag, og at den slet ikke gavner patienten på nogen måder, at det så ville være klogt at lade den samme læge, som så bare ville bruge den samme medicin, i en kraftigere dosis til at helbrede patienten, at det skulle være den helt geniale løsning!

Hvordan mon lægen så ville forklare sine fejl retorisk, mon han så også som erhvervslivets og politikernes akademiske topfolk, og alle deres hjernedøde rådgivere, igen og igen og igen og igen vil påstå, at diagnoserne var den helt rigtige, kuren var også den eneste rigtig, men desværre døde patienten!

Som tidligere nævnt: Er det også helt utrolig trættende, konstant at se og høre Løkke, Helle, Villy, Margrethe og de andre 175 på overførselsindkomst, der er ansat i aktiveringsprojektet “ødelæg alt for Danmark og danskerne” i folketinget!

Velfærd????

Nej som før nævnt, politikerne er en flok korrupte og grådige akademiske plattenslagere, og det uanset om de er røde, blå, grønne, gule, orange, violette eller sorte, og jeg forstår godt at specielt S & SF er på vej ned mod spærregrænsen, for er der nogen, som i den grad har svigtet sine vælgere lige siden “Holger og Konen sagde nej til Unionen”, så er det da den udemokratiske fidusmager Helle og hendes hæmoride Villy!

Det er ikke den alm. befolknings interesser og velfærd, som bekymrer de korrupte akademiske topfolk og politikere i hverken EU, Folketinget, Regionerne eller Kommunerne tænker på, tværtimod er det ved at være mange år siden, at erhvervslivets top, politikere, administratorer og “ALLE” deres lakajer holdt op med at tænke på andet end deres egen velfærd!

Både venstrefløjen og højrefløjen, har i fællesskab brugt alle deres kræfter, på at undergrave dansk demokrati og velfærd på alle måder, ved at de har bevilliget sig selv offentlig støtte, på så at sige alle mulige områder, både til dem selv og lakajerne på europæisk plan, landspolitisk, partierne og alle deres interesse-, og ungdomsorganisationer!

Amts og kommunale politikeres ombud, har tidligere været et ulønnet job, de valgte politikere blev ikke forgyldt, men fik et mindre honorar, fri transport og rimelige omkostninger dækket, i dag farer højt lønnede politikere med storhedsvanvid, sammen med et hav af deres trofaste lakajer verden rundt i privatfly, bor på de dyreste hoteller med eksklusiv roomservice, både når det er i embeds medfør eller det er på de “såkaldte private” skatteyderbetalte ferier, så betegnes det bare som studieture, og på den slags luksusferier har de en hel stab af deres mest trofaste lakajer med til at more sig sammen med!

Så når politikerne som Helle, Margrethe, Villy, Mette Frederiksen og andre S, R og SF-profiler lige som ALLE de borgerlige ledere og håndlangerne, i medierne konstant står og resiterer, vi er stolt og utrolig glad for det danske velfærd, det skal vi gøre alt muligt for at bevare, så er det hykleri langt ud over alle grænser, for hvis de virkelige var så glade for det “såkaldte danske velfærd”, hvorfor i himlens navn gør politikere på både højre og venstrefløjen så alt muligt for at føre EU politik, som helt klart går ud på at smadre den europæiske velfærd totalt?????

“Reform” er jo bare et andet ord, for “nedskæring” af de ydelser og goder, som danske borgere selv har betalt for i form af et af verdens højeste skattetryk, man bevarer altså ikke nogen former for velfærd, ved at fjerne de ydelser og goder som har været hele grundlaget for, at danskerne helt ukritisk har accepteret en hæmningsløs skatteplyndring, hvor de korrupte politikere nu også er begyndt at kræve brugerbetaling for de goder, som befolkningen kollektivt HAR BETALT for a-konto med ekstreme og tårnhøje skatter, moms og et totalt afgifts vanvid langt ud over alle grænser!

Underligt nok er det også altid dem, som har mindst at leve af, politikere vil gennemføre disse reformer (nedskæringer) over for, det er aldrig nogen sinde politisk-, finans-, og erhvervslivets spidsers helt ukontrollable plyndrings politik, med ekstremt høje lønninger og goder, som de vil gennemføre reformere (nedskære) overfor, dem smører (køber) politikerne tværtimod med støtte og alle mulige lempelser, og forgylder dem med ekstra og helt ekstremt høje lettelser i top og mellemskatten, for den slags støtte, lempelse og skattelettelser, har politikerne og embedsmænd jo også selv gavn af!

Her er eksempler på reformer, som ville være mere socialt retfærdige, i stedet for helt asocialt at plyndre dem, som i forvejen har alt alt for lidt at leve af:

1. Valgreform: Fjern fradragsberettiget støtte til politikere og partiers valg-kampagner!

2. Politikerreform: Fjern statstilskud til politikere, politiske partier og deres ungdomsorganisationer, hvis de vil holde sammenkomster og reception (drukfester) m.m., må de som alle andre mennesker selv betale, det kan ikke være de hårdtarbejdende skatteyderes opgave, at betale den slags regninger!

3. Pensionsreform: Reguler pensioner så den slags privatopsparing ikke kan trækkes fra i skat, og indfør en garanti for at alm. mennesker ALDRIG får lavere pension end politikerne og embedsmænd!

4. Mediereform: Fjern alle former for tilskud og licens m.m., til både de trykte og skrevne medier, lad dem leve af de fabrikerede propaganda kampagner de producerer, hvis befolkningen ikke gider betale prisen for at blive manipuleret med, af den slags politiske propaganda kanaler og det bras de sender, eller læse deres politisk ensrettede aviser, ja så må de jo lukke biksen!

5. Kulturreform: Fjern tilskud til teatre og filmindustrien m.m., hvis folk ikke gider betale prisen, for at se de forestillinger, som de vil lokke og terrorisere tilskuerne med, så er det måske på tide, med en kunstnerisk skærpet selvkritik af format, og så producere og sætte forestillinger op, som befolkningen gider betale prisen for at se!

6. Kunstreform: Fjern alle former for kunsttilskud, hvis de ikke kan sælge det bras de laver, ja så må de jo som alle andre i samfundet, søge ind i et andet erhverv og evt. omskoles, at belønne de dygtigste med en livslang bonus fra staten, det er da helt og aldeles galimatias!

Det er jo rablende vanvid, at give mennesker, som kan afsætte og nogle endda leve fedt af deres håndværk (kunst og kultur) statstilskud, men hvis de ikke kan leve af deres håndværk, så må de jo finde ud af at lave noget andet, det må alle andre jo gøre!

7. Sportsreform: Stop alle former for statstilskud til elitesport og sportsklubber, såfremt de har ekstremt højt lønnede professionelle teams ansat, og samtidig bliver forgyldt af private virksomheder!

8. Afskrivnings-, og fradragsreform: Fjern alle mulige former for afskrivnings og fradrag, for den slags sponsorater til elite sporten, som kun har et eneste formål, nemlig at forgylde de klubbers “såkaldte stjerner” med helt vanvittige millionlønninger.
Når vi dagligt af medierne bliver bombarderet med propaganda kampagner, om erhvervslivets forringede konkurrenceevne og dårlige økonomi, og samtidig oplever at virksomhederne samtidig har råd til at forgylde elitesport med (skatteyderfinansierede) millionsponsorater, og ligeledes har råd til at forgylde virksomhedernes ledelse med helt vanvittigt ekstreme millionlønninger, men ikke har råd til at betale deres alm. medarbejdere (slaverne) en anstændig løn!

9. Reklamereform: Fjern alle mulige former for reklamefradrag, så skatteyderne/forbrugerne ikke selv skal betale, for at blive terroriseret af alle de pop op vinduer på internet, og de irriterende reklametilbud i både medierne og postkasserne!!!!!

Det er nøjagtig det samme, som når virksomheder vil have omverdenen til at tro de er åhhhhh så humane, får deres virksomhed nævnt i TV til velgørenheds-show for store donationer, og lige som alle andre virksomheder, så trækker donationerne fra i skat, eller når de sponsorerer sportens professionelle klubber med enorme millionbeløb, teams og klubber som aflønner deres sportsudøvere med mange millioner i lønninger, og trækker sponsoraterne fra i skat, så det i sidste ende er de hårdt plagede danske skatteborgere det går ud over, som af den grund kun har lønnedgang, velfærdsforringelser, ekstreme skatte-, og afgiftsforhøjelser i udsigt så langt ud i fremtiden som øjet rækker, så det kun kan ende med at den alm. befolkning må gå fra hus og hjem, den slags er i min filosofi hjernedød reklame og falsk humanitet “på andres bekostning”!

Nu er det jo ikke noget nyt, at helt utrolig mange mennesker føler sig tiltrukket af mennesker med magt og penge, journalister er ikke anderledes, de elsker at kline sig op af den slags mennesker, for dermed at udstille sig som noget særligt, at være en af dem som medierne ynder at betegne som “kendisser”, og så er det næsten ligegyldigt hvor klamme og ulækre den slags er, bare se Hugh Hefner “er det ikke sådan han hedder ham fra Playboy”, selv unge og meget smukke kvinder sværmer omkring ham, som fluer omkring en stor fed og vammel lort, og danskere er ikke spor anderledes, de vil prostituere sig på alle mulige måder for ussel mammon, uanset hvordan disse personer har skaffet dem!

Det er jo heller ikke noget nyt for den logisk tænkende del af menneskeheden, at Danmark også på dette område er snobberiets højborg i højeste potens, bare se mediehysteriet om Mærsk og Breivik, der er rigtig mange ellers fornuftige mennesker, der ofte er så spytslikkeragtige, slimede og fedterøvsagtige, så hvis man klaskede dem op af en mur, så ville de aldrig nogen sinde slippe fri igen, i hvert fald ikke ved egen kraft!

Alt for langt et indlæg.

Skrevet af Sven Erik Frederiksen, Søndag den 30. december 2012, 00:43

Det er synd du spilder tiden med så langt et indlæg . Hvor mange læsere tror du egentlig du har. Skriv dog af flere gange , jeg skimmede lidt hen over det og meget lød rigtigt , desværre orker jeg ikke at læse det hele men det er jo ikke dit problem.

Effektivisering??

Skrevet af Annalise, Torsdag den 27. december 2012, 22:32

Der er i årenes løb set mange tanker om effektivisering komme ud af Venstres tænketank - senest vel oprettelsen af regionerne og kommunesammenlægningen.
Hvornår begynder effektiviseringeffekten mon at vise sig?? Omlægningen af begge dele kostede os i alt fald hulens dyrt, så der er meget at skulle indhente. Mange mistede deres job på den konto og måtte overgå til arbejdsløshedskøen - for en stor del den ældre del af medarbejderne. Mange ude i befolkningen har det svært med at komme i forbindelse med kommunen, nu hvor det hele skal ske via computer, som mange ældre ingen forudsætninger har for at kunne anvende - og tilmed selv må bekoste ud af en mager pension.
Venstres ideer om effektivisering finder jeg grund til at stille spørgsmålstegn ved. Som vanlig vil det vel igen blive de ældre, der må stå på mål for ideerne fra Venstres tænketank.

Så længe Venstre ikke fatter, at landets pengepung ikke strækker til også at underholde alverdens fremmede, og viser mod til den reelle effektivisering der her kan findes - er der ingen udsigt til økonomisk forbedring.
Hvem har i grunden - privat eller på statslig niveau - en pengepung der kan strække til blivende "gæster" på livstid??

Dansk arbejdskraft

Skrevet af Mads, Torsdag den 27. december 2012, 16:42

Der skal spares og effektiviseres indenfor det offentlige. Der er endnu mange som kan gemme sig uden at præstere.

Vores skat er for høj, og vi kan ikke konkurrere med udlandet, og vi mister arbejdspladser.

Med den høje skat og svære konkurrence betingelser, kan jeg godt forstå at der bliver ansat flere østeuropæer i DK.

Folk vil ikke betale de høje priser, de tager til Tyskland, køber gaver i udlandet på nettet, pengene flyver ud af landet og vi mister arbejdspladser i DK.

Skatten skal ned, og ind med dansk arbejdskraft.

Fakta

Skrevet af Michael Pedersen, Fredag den 28. december 2012, 10:56

Grænsehandlen er mindre end gennemsnittet de sidste 10 år, ikke det indtryk man får fra Venstres pressetjeneste.

Politikere er et destruktivt folkefærd m/Rocker-mentalitet.!!!

Skrevet af Hansen, Onsdag den 26. december 2012, 17:53

Det er ikke kun Løkke og hans band, der villeder befolkningen, det gør alle politikere, selv Enhedslisten folketingsgruppe er blevet så korrupt, at de er villig til at sælge deres egen bedstemor, for en gammel rusten, beskidt og bøjet 25 øre, hvis de ikke kan få mere for hende!

Politisk nepotisme er efterhånden mere reglen end undtagelsen i folketinget, det foregår i både højre og venstrefløjen, Elbæk er ikke den eneste, flere af politikerne har jo enten ægtefæller, elskere/elskerinder eller familiemedlemmer som rådgivere/sekretærer eller andre jobs i partierne, var der ikke også noget med at Corydon fik sin kone ansat i folketinget, og Margrethe Vestager fik sin far ind i folketinget, desuden er flere af de politiske opkomlinge sønner eller døtre, af tidligere eller nuværende toppolitikere, det er som et gammelt ordsprog siger FANDEN hytter sine!

Hvordan kan et "såkaldt demokrati" som Danmark overhovedet have en flok politikere, som har samme adfærdsmønster som ledere i selv de værste bananrepublikker, kan man overhovedet stole på den slags som ledere af landet, de varetager jo i realiteten mere deres egne, familiens og venners interesser, frem for hele den danske befolknings og samfundets interesser!

Et gammelt ordsprog lyder sådan: "Den kloge narrer den mindre kloge!" Men det er så forkert som noget kan være, når f.eks. banker med politisk assistance plyndrer kunder og skatteydere, så er det tydeligt hvor forkert denne floskel er, så er ordsproget i stedet: "De grådige og begærlige snyder og bedrager hinanden og de mindre kloge efter behag"!

Et klogt og anstændigt menneske snyder ingen, det er han/hun både for klog og anstændig et menneske til!!!!!

De moderne hjemme-, og bankrøvere er blevet til banditter i habitter, og det er både politikere og erhvervsledere, hvis vi har underskud i ststskassen, så vi ikke har råd til dagpenge og velfærd, så er det jo bare at sende Pestager og skatteålen ned til Bruxelles, og forlange de 40 Milliarder tilbage, som de har stjålet af skatteborgernes penge, og endog helt uden folkeligt mandat, og så melde Danmark ud af den europæiske røverorganisation, så kan vi spare 18 milliarder + stigninger årligt, så danskerne kan få dagpenge og den velfærd, som de har betalt mere end rigeligt for, med verdens højeste skattetryk!

Det er jo ved at være generelt for politikere uanset farve, at det korrupt gen blomstrer livligt, når de får magt og poster de kan udnytte til egen fordel, og det bliver næsten generelt at deres handlinger sjældent tåler dagens lys, og det er uanset om de tilhører højre eller venstrefløjen, de er værre end den “cicilianske mafiosa”, for dem kan man i det mindste arrestere, når de plyndrer befolkningen, men den nationale politisk organiserede mafiosa ændrer bare lovgivningen, hvis den står i vejen for deres organiserede og kriminelle person-, og hjemmerøverier!

Der var en meget ”VIS” statsleder engang, som KLOGT sagde:

Demokrati er den værst tænkelige af alle styreformer, og det har jo vist sig at han havde ret, det eneste folkevalgte politikere evner, er at smadre det demokrati og den velfærd, de hyklerisk påstår at ville kæmpe for at bevare, plyndre landet og befolkningen og køre det hele i sænk, indføre diktatoriske arbejdsprogrammer for slaverne, for at DE (politikerne) kan få penge nok i statskassen, til fortsat at spille karl smart rundt omkring i verden på 1st klasse, luksus destinationer som (Rio De Jainero, Doha og et hav af andre ”såkaldte topmøder” eller ”såkaldt studieture” (SKATTEYDERBETALTE FERIER) all over the World ) og til at dække deres eget luksusforbrug!

Nej send Løkke, Børsting og alle de andre fedtbjerge i fagbevægelsen, arbejdsgiverforeningerne og det politiske system ud på arbejdsmarkedet, evt. til Skagen, gadefejer/snerydder eller ud og plukke jordbær til max. 128 kr. i timen!

Så i stedet for at afskaffe velfærden, så lad os komme af med alle de asociale politiske pampere, både i regeringskontorerne og organisationerne, alle deres pamperfest er alt for dyr og totalt værdiløse, politikerne varetager kun deres egne interesser, og de faglige organisationer er jo alligevel ikke lønmodtagernes (slavernes) repræsentanter mere, de er blevet den til enhver tid siddende regering og arbejdsgivernes slavepiskere, den eneste tilknytning de har til slaverne er, at de lever højt og fedt som parasitter på ryggen af slaverne!

Lønmodtagerne kan så melder sig ud af de asociale pamperes fagforeningsforetagende, så kan de penge der spares næsten dække prisstigningerne og de stigninger, deres asociale "såkaldte repræsentanter" med hjælp af Løkke og Co., de RadiGale, S & SF har belemret slaverne med!

Hvis der stadig mangler arbejdskraft i industrien og erhvervslivet, så sende alle de andre fagforenings-, og mediepampere, Hexia de Trick (Helle Thorning Schmidt), Villy, Annette, Krag, Jesper Corydon og alle fedtbjergene i EU-parlamentet, folketinget og statsadministrationen, regionerne, kommunerne, og de administrative systemer ud og arbejde, så de kan få svedt alt det fedt af, som helt klart fylder så meget i deres hoveder, så de ikke mere er i stand til at tænke en eneste logisk og anstændig tanke!

Det samme gælder faktisk for de overfede ledere i industrien, finans-, og erhvervssektoren, de faglige organisationer og arbejdsgiverorganisationerne, send dem ud på arbejdsmarkedet til 128 kr. i timen, hvis der virkelig mangler arbejdskraft og de mener det er en anstændig løn for slaverne, så er det vel mere end rigeligt i løn også til dem, og helst til noget enormt fysisk hårdt arbejde, så de kan få alt deres fedt også mellem ørerne svedt ud, så vi ikke også skal bruge skattekroner til fedtsugning af de dovne flæskebjerge!

Alle de overfede økonomer, vismænd, kommentatorer, analytikere, bankøkonomer, spindoktorer, forskere, kunstnere, redaktører, journalister m. fl., trænger også til at komme ud og arbejde med noget produktivt, for lige som de ovenfor nævnte, har de selv aldrig nogensinde lavet andet i hele deres elendige liv, en at leve som parasitter på ryggen af slaverne, så de kunne også have godt af at komme ud i praktisk fysisk ekstremt hårdt arbejde, i stedet for at sidde og spille kloge på noget, de helt klart ikke aner en hujende fis om, for hvis de virkelig vidste hvad de snakkede om, hvorfor er vi så endt i et totalt økonomisk kaos, nej hvorfor betale for den slags plattenslagere, som helt tydeligt har taget fejl på alle områder de sidste 50 år ?????

Hvis industrien så stadig ikke har "løntrykkere" nok, for det er jo det alle de reformer handler om, for når vi i forvejen har ca. 180.000 arbejdsløse, er der jo ikke arbejde til alle de ekstra mennesker, som politikerne og arbejdsgiverne vil have importeret og presset ind i aktivt arbejde, for der er jo ingen virksomheder med en normal ledelse, som fordobler produktionen eller tager flere ind end de har brug for, produktion og afsætning skal jo svare til hinanden!

Og efterhånden som virksomhederne udsulter slaverne, så har deres underbetalte slaver jo heller ikke råd til at købe virksomhedernes produkter, og så er der ikke mere grundlag for at producere varerne, så de bliver nødt til at fyre endnu flere, eller flytte produktionen til lande, hvor slaverne vil arbejde (næsten gratis), men det gavner da ikke hverken virksomhederne udlandets eller den hjemlige købekraft, tværtimod!

Det kaldes en nedadgående destruktiv dødsspiral uden ende, ”før den når afgrundens bund”!

Men hvis ikke politikerne, den finansielle sektor og arbejdsgiverne med djævelens vold og magt, vil ruinere danskerne, Danmark, det danske samfund og dermed også ødelægge deres egne muligheder, for fortsat at leve deres luksusliv med tårnhøje lønninger, så er det pinedød nødvendigt at slaverne også tjener penge, for ellers går vi alle neden om og hjem i et ”symbolsk Titanic”, for vi er jo “på trods af alt” alle i samme båd!

Hvis de alligevel vælger en kollisionskurs, så ville det da være mere fornuftigt at nedlægge folketinget, de danske politikere og alle deres håndlangere har jo alligevel solgt Danmarks selvstændighed, til den forbryderiske, asociale og udemokratiske Bilderbergerbande i EU, og helt udemokratisk skrevet under på, at EU-lovgivningen er over de tilhørende landes nationale lovgivninger, dermed har politikerne jo faktisk også afskaffet bl.a. Den Danske Grundlov!

På det område har hverken venstrefløjen eller højrefløjen noget at lade hinanden høre, socialister, kommunister eller borgerlige er hverken værre eller bedre end andre i folketinget, så hvis man skulle erklære nogen uegnet til at sidde i folketinget, så bør det jo retfærdigvis også gælde Holger K og alle EU-fanatikerne, de har alle svigtet den danske befolkning, og med løgne, trusler og manipulation underlagt Danmarks selvstændighed under en fremmed magt, så hvis tidligere "såkaldte kommunister" er uværdig til at sidde i folketinget, så må det samme jo gælde alle andre i folketinget, som har konspireret mod og overdraget myndigheden over Danmark, til den diktatoriske og udemokratiske Bilderbergerbandes teknokrater i EU-parlamentet!

Folketinget er jo i realiteten omdannet til EN STAT i EU (Nord Deutche region Dänemark), et ekspeditionskontor for EU’s lovgivning under EU-teknokraternes overformynderi, hvorfor vi fortsat fejrer en Grundlov, som reelt er afskaffet og reduceret til at være en forhistorisk museumsgenstand, er jo også en gåde og et camoufleret bedrageri, i øvrigt har danske politikere jo heller ikke mere respekt for grundloven, menneskerettighederne og demokratiet, end at de gang på gang overtræder dem helt åbenlyst og efter behag, og systemets 100% dreserede, indoktrinerede og velorganiserede håndlangere freder helt åbenlyst alle magthavernes Grundlovsbrud!

Livet er for kort

Skrevet af Sven Erik Frederiksen , Torsdag den 27. december 2012, 13:02

Livet er for kort til at læse mega lange indlæg . Om jeg er enig eller uenig kan jeg ikke svare på , men spørgsmålet var om nul vækst er en realitet du vil gå ind for eller ej. Hvorfor ikke blot svare på det .

Tja

Skrevet af Michael pedersen, Onsdag den 26. december 2012, 10:29

Det kan da godt være at vi har bevilget os bedre vilkår, end vi samlet set er villige til at betale, men det virker som om regeringen er igang.

Regeringen er igang

Skrevet af Annalise, Onsdag den 26. december 2012, 12:42

Regeringen er afgjort igang - med at formøble hele vores land! Fra arbejdspladser til vores tilkæmpede og skattebetalte sociale goder!
Alt sætter de over styr. Tager fra deres eget folk for at berige vildt fremmede. Jo, de er igang, de uansvarlige.

Vel har vi midler til at tage os af vore egne, så ingen skal lide økonomisk nød, men pengepungen strækker umuligt til også at fungere som åbentstående socialkasse for alverden. DET har regeringen ingen intentioner eller vilje til at ville forstå.

for pokker

Skrevet af michael pedersen, Onsdag den 26. december 2012, 19:36

Dem der betaler jeres tilkæmpede og skatte betalte sociale goder, gider jo ikke betale det mere, det viste valgresultatet jo.
Der er jo blåt flertal.

Det er tid til lidt selvreflektion, Michael

Skrevet af Annalise, Torsdag den 27. december 2012, 17:08

Prøv lige engang at reflektere en smule over tingenes sammenhæng. Du er tydeligvis en af dem, der ikke gider betale til samfundets fælles goder. OG DOG har DU og dine årgange nydt uendelig godt af VORES lidt ældre årganges samfundsindsats, for det er OS der har givet dig og dine årgange de flotte muligheder for både uddannelse og et hav af fritidstilbud i alle udgaver.
Indse din utaknemmelighed - og påtag dig det samme ansvar som vi ældre årgange har vist dig og hele samfundet. Først da er du socialt moden.

Ja

Skrevet af Michael Pedersen, Fredag den 28. december 2012, 00:33

Det kan du have året i, men jeg reflektere bare på hvad valgresultatet fortæller mig, ikke om det er snyd eller ej.
Desuden er de offentlige ydeler ikke afskaffet endnu, det er de jo nok når jeg skal have.
Men du kommer aldrig til at høre mig klage over at mine børn ikke vil bundløst forgælde sig for at forsørge mig, aldrig.
Så hellere gå ud på isen.
Jeg mener oprigtigt at det er den gamle generations ansvar at hjælpe den næste på vej, ikke at tømme kassen inden man dør.

Netop, Michael

Skrevet af Annalise, Fredag den 28. december 2012, 11:34

Jeg er meget enig med dig i, at vi må opføre os ansvarlige overfor samfundets kasse, og ikke må overlade den tom eller i direkte gæld til den fremtidige generation.
Det er også derfor, jeg finder det så uansvarligt, når en regering (uanset farve) lader vores midler fungere som en åbentstående socialkasse for alverdens fremmede, og dermed yderligere bebyrder vores kommende generation(er) med evig forsørgelse af de tilkomne. Det er en umulig opgave, og det kan simpelthen ikke være rigtigt!
Og så må vi nok også til virkelig at indse, at det moralske ansvar er skredet gevaldigt i forhold til samfundsfølelse og ansvar - at man godt kunne være mere påpasselig med, hvad vi hver især tror er nødvendigt for at kunne leve et godt liv.

Den offentlige slendrian og ligegyldighed.

Skrevet af MP, Onsdag den 26. december 2012, 02:25

De offentligt ansatte er blevet mere effektive, men der er stadigvæk for mange som gemmer sig i slow tempo, med ligegyldig mentalitet.

Alle offentligt ansatte belønnes med pension og 30 minutters mindre arbejde hver dag, fordi de har gratis frokostpause ???

De har flere sygedage, selvom de arbejder mindre.

I skolevæsnet har skolelærere et gyldet job, med kort arbejdstid, lange ferier, og de fleste kører rutineundervisning, så de kan bijobbe, eller holde økologisk landbrug ved siden af. Det er det rene slendrian.

I private virksomheder, laver man kundetilfredshedsundersøgelser, for at kunne udføre en bedre service, og dem som ligger under middel bliver fyret.

Hvornår har jeg fået et tilfredshedsskema fra mit barns folkeskole, tandlægen, sygehuset, rådhuset, SKAT, Vej & Park, politiet, den lokale læge, ..... tør i spørge borgerne efter hver besøg, og evaluere skemaer seriøst ??

Kaffestue, aftalte sygedage, slow motion, lange ferier, tøsesnak, møde på møde kultur, derfor har vi verdens højeste skat.

Det skal strammes op.

Den offentlige slendrian og ligegyldighed.

Skrevet af MP, Onsdag den 26. december 2012, 02:24

De offentligt ansatte er blevet mere effektive, men der er stadigvæk for mange som gemmer sig i slow tempo, med ligegyldig mentalitet.

Alle offentligt ansatte belønnes med pension og 30 minutters mindre arbejde hver dag, fordi de har gratis frokostpause ???

De har flere sygedage, selvom de arbejder mindre.

I skolevæsnet har skolelærere et gyldet job, med kort arbejdstid, lange ferier, og de fleste kører rutineundervisning, så de kan bijobbe, eller holde økologisk landbrug ved siden af. Det er det rene slendrian.

I private virksomheder, laver man kundetilfredshedsundersøgelser, for at kunne udføre en bedre service, og dem som ligger under middel bliver fyret.

Hvornår har jeg fået et tilfredshedsskema fra mit barns folkeskole, tandlægen, sygehuset, rådhuset, SKAT, Vej & Park, politiet, den lokale læge, ..... tør i spørge borgerne efter hver besøg, og evaluere skemaer seriøst ??

Kaffestue, aftalte sygedage, slow motion, lange ferier, tøsesnak, møde på møde kultur, derfor har vi verdens højeste skat.

Det skal strammes op.

Hvem er Lykke - Hjort - Coridon & & Helle ?

Skrevet af Madsen, Onsdag den 26. december 2012, 02:05

Undskyld ! - Men jeg har ikke helt styr på Bibelhistorien.

I min søns Folkeskole i (1 klasse i Faxe) nedlage lærene herunder (de tjenestemanadsatte lærer arbejdet 1 dec) Og gik over til juleklip de resterende 18 dage i december. Så jeg ved ikke... (de kunne formentlig ikke holde til mere med 26.000 + om måneden + en fed tjenestemandspension). Lige som dem der er politi tjenestemænd !
med ret til fuld pension fra de er 63 år. + deltidsjob i politiets ATK biler. De bur tvinges på pension !

Begge parter skulle reelt sparkes ud - eller tvinges på samme løn/pensionsvilkår som resten af arbejdsmarkedet! - så er det sagt !
Hvorfor skal de have særlig farvoable vilkår i forhold til resten af samfundet.

Hvorfor skal en tidl. tjenestemandsansat DSB medarbejder have gratis togtur ? - betalt af skatteborgerne !- når han har forladt sit job og modtaget medalie for god trofast tjeneste !

Lars Lykke eller Claus Hjort eller Pia villeder da ikke !

Venstre & særligt Hjort gik da til valg på at Regeringen havde afværget i tide ! Hvad angår den økonomiske krise i Europa.

Men måske har DF (dansk folkeparti pludselig fået ond af de 1000 vis af alm, lønbmodtagere - som nu må gå fra hus og hjem, pga. af den dp. reform som de selv lagde stemmer til, sammen med Det Radikale Venstre. - imens forsaætter de gylde håndtryk v. danmarks lærerforening samt dansk polititjenbestemandsforbund, med den hårndsrækning at de kan skrave lidt mere sammen ved at læse knaldromaner i statens ATK vogne for pensionerede polititjenestemænd - imens der tages foto af Befolkningen !

(Det var ellers et job for en stor del af Danmarks 80.000 Ledige Fleksjobbere da det kun drejer sig om at forny den formue de ikke har). Nettop derfor er det et Politijob! kun for særligt inviede. - De er trenede i jobbet omkring penge! (eller er det en del af af politiskolens pensum for 40 år siden, at OVERVÅGE automatiske billeder af Audi VW og BMV ?)

Det er sgu. da godt at der er lidt ekstre indtjening til Danmatks Tjenestemænd efter at de er gået på pension. - Hvordan skulle de ellers få råd til at invitere resten af familien til de Canariske øer 2 gange om året ?

De Rdikale er iøvrigt gode nok i alm. forstand. Men de har ikke FATTET at der ikke er plads til hele den danske arbejdsstyrke på Kbh.Universitet - og div. Læreanstaleter i DK !!!!

Ang. Socilademokraterne så lader de hellere partiet nedlægge - frem for et internt opgør i partiet.! Deres vælgere har jo retten til hvor skellet til naboen ifølge loven står . Tror de da !

Men de har mistet dem der holder hånden over legusta retten. Det stemmeberettiget flertal som bor i div. boligforeninger - Herunder dk største parte partier 3F - FOA mv.
Det er ikke hverken de ansatte på vejlegården - SAS - Eller de forh. servicemdarbejderne v. Dansk Politi der belønner dem !!!!

(Stauning - Krag - HC - mv. roterer så meget i deres grav at det kan hører helt på Amager hvor hvor den socialdemokratiske finansminister bruger sin tid på - Nye ademiske udfordringer - Når han og hans parti - Ikke bliver smidt - men sparket ud af den alm. Dansker - Fleksjobber - Førtidspensionist - 3F"er ved først kommende valg !

Det var nemlig dem der ikke fik noget under Lykke.

Og de fike INTET under Helle - udover en ikke dækkende chek, som skulle underskrrives.

Samtidig skrev de under på deres job v. saten skulle udliciteres til privat virksomhed. Som om ganske få månneder kan fyrre dem, og ansætte Lituiske undebetale lønmodtagere i stedet - til det halve i løn ! Farvel Thorning ! Hyggeligt men dyrt bekendskab !
Er du i tvivl - så spørg LO !

Pia og Løkke - godt nytår.

Skrevet af Lis Noer, Tirsdag den 25. december 2012, 17:30

Kære Pia - tænk dig nu om. selvfølgelig kan vi klare en nulvækst - uden det går ud over de svage. Tal nu fornuft med din nyudvalgte formand Kristian T.D., der er en kapasitet. Du ved lige så godt som jeg, at "STATEN over individet" er ren socialisme, og når vi ser, hvad den røde regering bruger penge på, så tro ikke, at de - uanset hvor mange penge de rager til sig - vil skabe et retfærdigt velfærdssystem.
Der vil blive brugt flere og flere penge på U-hjælp - her har de Radikale ingen grænser - de overgår EL ve. om. Jeg synes, at oppositionen er alt for "pæn" kom nu ud af starthullerne - og det gælder også Løkke, fint nok med nulvækst - med der skal mere til.
Jeg er en af dem, der ikke forstår, at man stemmer FOR finansloven, når man er uenig i mange af de ting, de RØDE lægger på bordet.
Jeg forstår godt ændringsforslag ( der iøvrigt bliver stemt ned) og
at "Riget skal jo have en finanslov", men det lever Regeringen højt på.De skoser VENSTRE hele tiden - urimeligt - og får ikke den modstand de fortjener - når jeg mindes. hvordan de opførte sig, da de var i opposition. Så Pia - støt nu VENSTRE og til VENSTRE - kom nu mere på banen. Se dog, hvad der sker i vores samfund af mord, tyveri - ja uhyrligheder. Vi hører hele tiden om VELFÆRD - jammer. men med en justitsminister, der nærmest minder om en nikkedukke og en Statsminister, der skulle ha' valgt modebranchen - eller noger helt andet, - og de Radikale, der ødelægger vore Folkekirke og vil have Kongehuset nedlagt samt byder hele verden velkommen i Danmark, - så må oppositionen mere på banen, folk hungrer efter tryghed. Som det udvikler sig - på alle måder, må der tages fat og det er nu. - SÅ Pia - det handler ikke kun om nulvækst - og Lars Løkke vi forventer mere skarphed over tingenes tilstand - og ikke kun økonomi. Jeg følger alle debatter, så mit indlæg er ikke grebet ud af den disede vinterluft.

liberal

Skrevet af Michael pedersen, Tirsdag den 25. december 2012, 21:21

Støt Venstre skriver du, men Venstre er jo liberale, det er ikke liberal politik at give penge til pensionister, syge eller arbejdsløse. Det vil DF jo, forudsat at de er indfødte danske.
Hvis Socialdemokraterne havde været småracistiske og imod EU, så havde der ikke været et DF.
Forstår du ikke at den eneste grund til at DF støttede VK var at de var de eneste partier, der ville ofre deres anstændighed for magten?

Hvad med at starte med at definere velfærd?

Skrevet af rené r hansen, Tirsdag den 25. december 2012, 13:56

Danmark har verdens dyreste offentlige sektor. Det burde betyde, at man på alle områder også havde den bedste offentlige sektor.
Hvis nogen virkelig tror på, at det skulle være tilfældet, så må det skyldes ukendskab til andre lande, kombineret med den for mange fejlagtige tro på at Danmark er verdens navle.
Velfærd er aldrig egent difineret. Den danske opfattelse af velfærd, er at man brandskatter dem som tjener noget mere end gennemsnittet, samt dem der ikke har brugt alt hvad de tjener til forbrug i den erhvervsaktive del af livet, men har sparet op til sit otium.
Den såkaldte velfærd er derfor kun til for en del af befolkningen, mens en stor del hele livet igennem kun betaler for en alt for stor offentlig sektor.
De gamle såkaldte socialiske stater, med sovjet i spidsen, var en stor offentlig sektor, hvor man hævdede. at alle var lige, med lige løn, en ekstra indsats blev ikke økonomisk belønnet, og der er vel ingen der vil hævde, at det gav bedre velfærd.
Derfor må politikerne definerer, hvad er velfærd?, og i den forbindelse glemme alle de venstreorienterede utopiske idealismer, og i den forbindelse begynde på at tilrette den offentlige sektor, til en størrelse der matcher indbyggertallet set i lyset af øvrige europæiske lande.
En blid overgang til at nå målet er netop nulvækst, indtil sektoren er tilpasset.

Ja

Skrevet af Michael pedersen, Tirsdag den 25. december 2012, 15:11

Jeg er så vidt enig med dig i at vi må tilpasse væksten med hvad vi har råd til.
Men hvorfor er det en hemmelighed at nulvækst betyder besparelser?
Tør Løkke ikke fortælle sandheden?
Det er jo det der er debatten her.

Hvad med at starte med at definere velfærd?

Skrevet af ´rené r hansen, Tirsdag den 25. december 2012, 13:34

Danmark har verdens dyreste offentlige sektor. Det burde betyde, at man på alle områder også havde en bedste offentlige service.

Ingen tvivl

Skrevet af Knud, Tirsdag den 25. december 2012, 11:31

Det må selvfølgelig blive DF der næste gang skal have ens stemme, hvis man vil forsøge at forhinde, at pengene til velfærd i overvejende del skal gå til de mange fremmede der vælter ind i vores land.
Om det så var julehjælp, så skulle de også ha det selvom de ikke holdt jul. Det går ad H til i vores land, skide med vores egne svage, utroligt!!!!!!!!!!!!!

ENIG!

Skrevet af Annalise, Tirsdag den 25. december 2012, 12:52

Fuldstændig enig! Kun ved at stemme på DF, får vi retfærdigheden og fornuften genindført. Under denne regering gives ALT, hvad vi møjsommeligt har kæmpet os til gennem flere generationer, væk til muslimerne. Et folkefærd der på ingen måde er foreneligt med os, og aldrig kan blive det.
Ja, der skal stemmes DF ved næste valg. VALGET der efter al sandsynlighed vil blive det afgørende for vores fremtid som danskere i eget land - eller fortsatte undersåtter for de fremmede, med hvad deraf følger ....

Må de blinde tørre søvnen af øjnene og blive seende!

Mærkelig afstemning

Skrevet af p thomasen, Mandag den 24. december 2012, 06:47

Det er da en mærkelig afstemning.

Hvem har talt om færre penge ?

Nul vækst er vel samme beløb som sidst.

nul vækst = nul besparelser

Men regning er vel ikke jornalistens stærke side ...

Regning?

Skrevet af Michael pedersen, Tirsdag den 25. december 2012, 00:06

Så hvis behovet stiger, fx flere ældre, og indtægten er den samme, så skal der ikke spares?
Det virkelige problem er at man ikke tør fortælle sandheden til vælgerne.
jeg er i tvivl om det er fordi vælgerne ikke kan håndtere sandheden, eller om det er angst for ikke at blive valgt. det vil jeg lige tænke over.