KØB PLUS!

Peter Mogensen: Lykketofts kritik gør ondt på Thorning

Midt i en krise med manglende tillid fra baglandet og fagbevægelsen til Statsminister Helle Thorning-Schmidt kommer Lykketoft kritik på et uheldigt tidspunkt, mener politisk kommentator Peter Mogensen.

I et jubilæumsskrift for Det Økonomiske råd retter Lykketoft kritik mod regeringens skattereform, som han tvivler på kan sætte gang i samfundshjulene og sænke arbejdsløsheden.

- Det er en uheldig situation og den skubber i en uheldig retning for Thorning på grund af timingen, men debatten er god. Den politiske virkelighed er, at det skubber på en bølge, som er der i forvejen, med kritik af hendes politik, siger han.

DELTAG I DEBATTEN UNDER ARTIKLEN

Afstemning

Og det er ikke første gang, at en af de store i Socialdemokratiet sår alvorlig tvivl om Thornings politik. I sommers kritiserede samme Lykketoft finansminister Bjarne Corydon for ikke, at gøre op med finansministeriets embedsmænd og deres regnemetoder, som han selv gjorde da han overtog finansministeriet fra Schlüter-regeringen i 1993, og senest ved Socialdemokraternes kongres i september langede tidligere statsminister Poul Nyrup Rasmussen ud efter regeringens dagpengereform.

Fra talerstolen opfordrede han blandt andet regeringen til at ændre på genoptjeningsretten for dagpenge. Talen blev mødt med stående applaus fra omkring 800 partimedlemmer i salen - lige på nær Thorning, der blev siddende i stolen med hænderne foldet i skødet.

Når kritikken kommer fra så fremtrædende medlemmer af partiet er det klart, at det generer Helle Thorning og resten af regeringen ekstra meget, vurderer Peter Mogensen.

- Det er klart, at det er det. I sig selv er det jo kæmpe store kapaciteter, dels er de jo også nogle der selv har siddet i samme job og truffet nogle beslutninger, så de ved, hvad der foregår rent ud sagt. Og det ved offentligheden jo også, og derfor når de udtaler sig, så er det noget andet end hvis du og jeg gør det, siger han.

Statsministeren har været inde i en stormfuld periode, hvor anonyme kilder i Socialdemokraterne har stillet spørgsmålstegn ved hendes lederevner som S-formand i medierne, og den generelle utilfredshed er Lykketofts kritik med til at køre videre.

- Når jubilæumsskriftet kommer op nu, så generer det ved at skubbe på en almindelig utilfredshed, der findes i det socialdemokratisk bagland, og det skaber netop den diskussion om folks lederskaber, siger Peter Mogensen.

Din kommentar

Kommentarer

TIL Politik I Danmark

Skrevet af Cleunides souza , Torsdag den 24. januar 2013, 16:16

Klage Får politiet hjælp ikke i Danmark jeg undertegnede, vil hermed bevidne, at jeg har været med til møder kommune, læge, familiehus og Cleunides og børnehave.Til det ene møde, bekræftede lægen, at Guadalupe bærer præg af at have været misbrugt seksuelt. Cleunides har i flere år bedt om hjælp hos læge og Brøndby kommune, men har ikke modtaget den hjælp psykolog til Guadalupe på 4 år Ja en pædagog sagt til min barn du kommer aldrig hjem hun er fjenet fra mig 2 år i dag jeg er klage hjælp ikke og 1 1/2 år jeg må kun se min datter 1 1/2 time 1 gang om måneden jeg er ikke mibruger og kar aldrig været jeg har aldrig været på psykiarisk hospital og bruger ikke nogen form for medicin.Min barn er blevet fjenet hun blev misbrugt i børnehaven,Brøndby er urimeligt kommune er korrupt BARN SKAL HJEM TIL MOR OG MOR ER IKKE MISBRUGT BARN KOMMUNE HJÆLP IKKE BARN ER MOD BARN KOMMUNE ER KORRUPT JEG VIL FRA MIT BARN HUN BLEV MISBRUGT I BØRNEHAVEN, OG HUN ER BLEVET FJENET FRA MIG DET ER URIMELIGT jeg tale med kommunen jeg har båndoptaglser der beviser dette om mit barn HUN BLEV MISBRUGT I BØRNEHAVEN, HUN ER BLEVET FJENET FRA MIG JEG HAR UDTALT DER BEVISER DETTE. Jane jeg må ikke holder jul min barn 3 år jeg er bekymret for mit barn PÅ BØRNEHJEMMET HAR 1 BARN TIL JUL ER MIN BARN I DANMARK OG BRØNDBY KOMMUNE ER KORRUPT

Vore forfædre roterer af skam i graven over vor tids politikere!

Skrevet af Hansen, Onsdag den 16. januar 2013, 14:08

Ja hun er et "O" som lever højt som en mide på ryggen af naive slaver!

Hun er opstået af ingenting, hun er ingenting og kan ingenting udover at svindle og fylde befolkningen med løgn, min forfar Kong Charlemange ville vende sig i sin grav, hvis han vidste hvor let det er i vor tid, at manipulere med en ellers "såkaldt oplyst" befolkning i vor tid!

Forklædt som socialdemokrat

Skrevet af Hubert C., Mandag den 14. januar 2013, 20:03

Det er med skamme at måtte erkende,at H.T.S burde havde holdt sig fra magten. Damen skulle havde ladet det borglig sammenrend reddet Danmark ud af krisen som de havde en mega andel i.
Man ser nu hvordan det før så stolte arbejderparti er ved,at springe til atomer.Man kan stille spørgsmål om H.T.S nogensinde har været socialdemokrat,intet tyder på det,hverken i den førte politik eller social forståelse for Danmarks svage.

Rød eller blå?

Skrevet af John Doe, Søndag den 13. januar 2013, 12:56

Det er, hvad jeg kalder magi, fordi hver gang HTS åbner munden, så er det ikke hende, men Tante Vestager stemme, der kommer ud.

Rød stue

Skrevet af Lillian A, Søndag den 13. januar 2013, 09:20

Hele regeringen er en fejltagelsen,den ene ved ikke hvad den anden mener.Helle som leder er helt grotesk,Fejl på fejl,regne kan de røde heller ikke.men sætte skatter og afgifter op,det er de gode til.De giver os alle 1 kr mere om måneden men tager 5 tilbage.
Jubii hvor det går.
men Helle og co. må jo gå ud fra at vi alle er tumper.Alle må melde sig ind i en fagforening og når der så intet arbejde er så må de på dagpenge indtil de finder et job.Væk med kontanthjælpen,den skal kun være til syge og handicappede.raske personer må .om tvungen være med til opsparing til ledige tider.Den går ikke længere med at -"hvorfor skal jeg betale til en dyr fagforening,jeg får jo kontanthjælp hvis jeg mister mit job,"Duer ikke-væk med den holdning.Og få så fat i alle de som er sociale snyltere,rige som fattige,inden for alle grupper,det er myndighederne der skal TURDE tage det ansvar,for alles bedste.
Så ville vi få råd til billigere daginstitutioner,transport og penge til læger og sygehuse.Som det er nu går alt ned ad bakke i en hulens fart.
Folk som er uden arbejde og er i en fagforening skal hjælpes til de finder nyt arbejde,uanset hvor længe.Det er regeringerne som skal sørge for at vi holder arbejdspladserne her i landet.og arbejderne skal lade være med at kræve mere i løn end der er råd til.ellers er de jo selv med til at sende arbejdet ud af landet.

Lad os få Akademikervældet afskaffet og Kongedømmet genindført.!

Skrevet af Hansen, Søndag den 13. januar 2013, 03:45

Det har aldrig nogensninde været målet, at få skabt fuld beskæftigelse hverken i Danmark eller EU, tværtimod har målet hele tiden været at skabe frygt, massearbejdsløshed og økonomisk kaos, og Bilderbergerbandens lakajer Heller Thorning Schmidt og Margrethe Vestager, følger nøjagtig de underhåndsdirektiver Bilderbergerbandens Håndlangere teknokraterne i EU befaler dem, det er den eneste måde de kan skabe løntrykkere og undertrykke hele den europæiske befolkning, ved at ruinere "SLAVERNE"!

Hele det politiske system er sammenspist og gennemkorrupt, og desværre har de en flok villige og billige lakajer, til at udføre alt det beskidte arbejde for dem, men bare rolig, de Konservative kommer ikke over spærregrænsen ved næste valg, og inden længe kommer Venstre også ned på samme niveau som Socialdemokratiet og SF, det bliver straffen for deres storhedsvanvid, og leflen for de rige, samtidig som de tramper hen over de fattige og dårligst stillede i samfundet!

Spindoktorer og de (Konservative forklædt som RadiGale og Socialdemokrater), er et problem for et hvilket som helst anstændigt samfund, lige som alle de “såkaldte eksperter” kommentatorer, økonomer, politiske redaktører og alle regeringernes lakajer, for den udemokratiske og asocial Helle Thorning gør nøjagttig hvad Bilderbergerbanden har dikteret hende, og med støtte fra alle deres lakajer i medierne, hun har lige som alle de lakajer ikke hjerne til andet, eller at gøre noget på egen hånd, til gavn for danskerne og det danske samfund, og så håber hun naturligvis, at hun kan få alle de narre de villige spytslikkere i fagbevægelsen, til at gør nøjagtig det samme overfor samfundets slaver!

Og enhedslisten skal nok falde til patten, de skal som små babyer bare lige op at bøvse, før de igen falder til patten, så de vælter desværre ikke den asociale S-SF-R regering, der vil ikke ske noget som helst før befolkningen tager affære, og sparker hele det tyvagtige og korrupte slæng ud af Christiansborg, for hovedparten af dem er med i Bilderbergerbanden, nu med deres kyniske darling Helle Thorning Schmidt i spidsen!

Den danske befolkning kan roligt være særdeles bekymrede, for hun skal nok få hjælp af alle de andre udemokratiske kapitalistiske lakajer fra den borgerlige fløj, det er jo netop en så asocial politik, de havde planlagt før valget, og en så asocial politik kan kun gennemføres af (kapitalistiske pamper-lakajer), forklædt som socialdemokrater, akademikere som aldrig nogensinde har lavet andet, end at leve som parasitter på ryggen af slaverne, lige som alle de faglige organisationers plattenslagere!

Hvis de borgerlige havde gennemført den politik, havde det skabt et oprør a la Grækenland og Mellemøsten!

Og lakajerne i mediernes opgave er desværre blevet, at få folk til at tror på, at Danmark er et demokratisk samfund, og at det er demokratiske beslutninger der bliver serveret for den sagesløse befolkning gennem medierne, men det er så langt fra sandheden som noget overhovedet kan være, lige som det er blevet deres opgave, at få befolkningen til at tror, at vi har kapitalisme her i Danmark, men det har vi ikke og har faktisk aldrig nogensinde haft!

Sandheden er at vi har et ekstremt udemokratisk og topstyret “Partidiktatur og Kapitalsocialisme”!

Danmark er ikke et kapitalistisk system, men er ved hjælp udspekulerede akademiske og teknokratiske lakajer, gennem årtier udviklet et ”kapitalsocialistisk” system, som betyder at:

Når kapitalen har profit, kan den frit stikke pengene i sine egne lommer!

Når den har tab, går den til staten (skatteborgerne) og får pengene tilbage!

For finansselskaber og virksomheder ejer hinandens gæld, og hvis én virksomhed går fallit, er der stor chance ”risiko” for, at to eller flere andre også går konkurs!

Og så kommer de grådige politikere, finansselskaber og industrier i vanskeligheder, og begynder at klynke som små pattebørn, afskediger alle de lavestlønnede medarbejdere, i stedet for at sparke et par af de værdiløse højtlønnede “såkaldte ledere” ud, for at reducere det ekstreme lønomkostningsniveauet!

Det er det værste scenarie overhovedet de politiske akademikere kan tænke sig, for så mister han/hun stemmer og befolkningens tilslutning, og det må undgås med alle til rådighed stående midler, selv halve sandheder eller halve og hele fabrikerede løgne!

Befolkningen må vælge, enten skal vi have “kapitalisme og demokrati” eller også skal vi have “socialisme”, hvis vi skal have “kapitalisme og demokrati”, må samfundet have et system, hvor kapitalen skal stå på egne ben, og selv betale sin regninger og gæld!

Så vil “kapitalisterne” være mere forsigtig med de helt store risikable transaktioner, med “chance” for de helt store profitter, men også “risiko” for endnu større tab, som går ud over både virksomhederne, ejerne, ledelserne og medarbejderne, en chance som skatteyderne så i sidste ende kommer til at betale regningen for!

Kapitalisterne ved alt om, hvordan man beregner risiko, men industriens spekulanter, profit-, og fidusmagere bruger ikke den slags beregninger længere!

Risiko betyder ikke noget i vor tids Danmark, og det er vel nogenlunde det samme i EU og resten af den kapitalistiske verden!
Systemerne er opbygget og udviklet således, at “Staten” skatteborgerne, deres børn og børnebørn altid kommer til at betale regningen, for politikernes og kapitalisternes tab p. g. a. deres uansvarlige handlinger!

Medier, redaktører og journalister er blevet de asociale akademiske plattenslagere og elitens skødehunde!

Eller sagt med andre ord, de er ikke befolknings vagthunde mod magtmisbrug, de er blevet politikernes håndlangere ” svinehunde”, for at støtte op om alle former for politisk magtmisbrug og snavs!

Det har været underligt at se TV2-News faktisk i en ”presseloge” stillede spørgsmålstegn ved, om det overhovedet er moralsk rigtigt, at tage kritiske emner og spørgsmål om politisk magtmisbrug op, og ikke mindst kritik af politikernes handlinger bag lukkede døre, når ord og handlinger er to modsat rettede kræfter, og deres beslutninger helt tydeligt ikke kan tåle dagens lys!

Vi så også et eksempel på hvor farligt det er, at give medierne alt for stor magt, hvor TV2-News for nogen tid siden kom med endnu en af TV2 og Berlinskes utallige ”falske og manipulerede megafonmålinger”, som de igen med assistance af et par højt offentligt lønnede professorer postulerede viste, at danskerne ville acceptere en udvidet brugerbetaling i sundhedsvæsnet og forringet velfærd, det viser helt klart hvor farligt det er for den alm. befolkningen, når medierne den 4 statsmagt (hvem har i øvrigt stemt på dem) og deres ansatte, bliver brugt som politikernes logrende skødehunde, frem for det der normalt er deres opgave, at være på befolkningens side som bidske vagthunde overfor politisk magtmisbrug!

Faktisk indrømmede ”den såkaldte journalist” (oplæseren), at det på grund af en massive politiske ”brainstorming” med mediernes hjælp, var lykkedes at ændre den politiske situation i Danmark, så politikerne ikke mere var befolkningens tjenere, men at der er vendt helt op og ned på den situation, så befolkningen nu er blevet politikernes tjenere!

Men det var jo også hensigten med oprettelse af DR-update og TV2-news, de skulle jo netop bruges som en moderne digital Göbbelske propagandakanaler, i første omgang for at retfærdiggøre de fabrikerede løgne om grundlaget for krigsforbrydelserne mod Irak, Afghanistan og nu også Libyen, og da politikerne fandt ud af hvor nemt det egentlig var, at få den naive befolkning til at acceptere alle deres fabrikerede løgne (skræmmekampagner), når de blot blev positivt kommenteret af højtstående offentligt lønnede lakajer, de “såkaldte spindoktorer” (løgnefabrikanter), kommentatorer, ”eksperter”, økonomer og professorer alle af tvivlsom karakter, så blev den politiske manipulation sat i system og massivt organiseret!

Der er ikke og har aldrig været en økonomisk krise i verden, det er et konstrueret kaos for at ruinere middel-, og underklassen, og på den måde få 100 % kontrol over slaverne på alle måder, med assistance fra mediernes og lakajernes massebombardement af manipulerede meningsmålinger, det er også den direkte grund til, at myndigheder og politikere kan slipper godt fra næsten alt, ved hjælp af alle de konstruerede og manipulerede meningsmålinger, fup, svindel, fabrikerede løgne, vælgerbedrag, brud på valgløfter og Danmarks Grundloven, ja sådan set slipper godt fra hvad som helst, selv de planlagte verdensomspændende organiserede klimarøverier m.m.

Det kan vel ikke komme bag på nogen, at indlæg forsvinder og at politikerne har travlt med at destruere eller slette belastende materiale, det er jo ikke på nogen måder en ny praksis, det har man gjort hele vejen tilbage i historien, det har jo altid været ”vinderne”, som skriver og redigerer historien, så det med at forskere vil have lov til at studere gamle dokumenter, det kan ikke bruges til noget som helst, for den historie de vil komme frem til, vil altid være vindernes konstrueret og redigeret sandhed, som så igen vil blive farvet af forskerens egen politiske holdning, så vi vil aldrig nogensinde få det virkelige billede og sandheden, om magthavernes og deres lakajers barbariske gerninger!

I vor tid er det Bilderbergerbanden, eliten og erhvervslivets udemokratiske topfolk (lakajer), der dikterer, skriver og redigerer historien, indtil den danske og europæiske befolkning vågner op, arresterer Bilderbergerbanden og deres topfolk over hele verden, og smider alle deres sleske spytslikkere på porten, men indtil da er det ikke så underligt, at myndighederne har nemt ved, at plyndre middelklassen og især de lavtlønnede, fattige, pensionisterne, studerende, børnefamilierne og de handikappede, når de har asociale lakajer som Margrethe, Helle Thorning, Villy og mange andre toppolitikere både på højre og venstrefløjen, til at sløre kendsgerningerne og begrænse ytringsfriheden, for at hjælpe politikerne og myndighederne med at camouflere det organiserede magtmisbrug!

Nej lad os få det teknokratiske ”Akademikervælde” afskaffet og Kongedømmet genindført!!!

For desværre ville et valg ikke ændre noget som helst, alle partier fører nøjagtig DEN politik, som bliver dikteret dem af Bilderbergerbanden i EU, så om de er røde, blå, gule grønne, orange, violette eller sorte er bedøvende ligegyldigt, deres mål er at skabe kaos, nød og elendighed, og på den måde få mennesker til at give afkald på alle deres friheder og demokratiske rettigheder, som så kan skabe en grobund for, at befolkningen stille og roligt accepterer en indførelse af et verdensomspændende diktatur (New World Order), styret og kontrolleret af den diktatoriske og Nazistiske Bilderbergerbande og deres udemokratiske slyngler!

http://euro-med.dk/?p=11825

Folketinget har været et værdiløst akademisk plattenslagerforetagende de sidste mange år, de har helt sikkert fået en god akademisk og teoretisk uddannelse både politikere, økonomer, vismænd, rådgivere, embedsmænd og topfolk i erhvervslivet m.fl., men de har ingen faglig indsigt og kompetence overhovedet, så godt som ingen af dem!

Det eneste de sidste 40 års topfolk og politikere har været gode til, det er at rage til sig med både arme og ben, og ruineret Danmark og danskerne nøjagtig som den “græske elite”, og varetaget egne interesser frem for samfundets, men det har de så til gengæld også været rigtig gode til, nå ja og så til at overlade magten over Danmark til teknokrater i det udemokratiske EU-Parnas!

Nu er det jo ikke første gang, at vandallister har ruineret og solgt Danmark til en fremmed magt, i fortiden var det ødsle Kongers udsvævende livsførelse, udvidelse og finansieringer af luksus for kongehuset og deres trofaste lakajer, finansieret ved at belåne Danmark til langt op over Skagens Gren, der ruinerede Danmark og tvang Konger til at overdrage magten og kontrollen af Danmark til fremmede lande!

I vor tid er det politiske pamperi udvidet på samme måde, så det er helt ude af kontrol, både i den borgerlige og venstrefløjens lejr, alle deres støtter og tilhængere kræver nu en del af kagen, for at støtte og holde hånden over de korrupte magthavere!

Nu kan vi jo desværre ikke trylle alle de akademiske og udemokratiske/teknokrater politikere og deres embedsmænd/lakajer væk i Danmark og EU, det ville ellers være en mirakelkur for både Danmark og hele Europa, som så helt stensikkert ville gå frem igen, både hvad sikkerhed, vækst, økonomi og velfærd angår!

Der er kun én eneste løsning, nemlig at alliere os med Kronprins Frederik, og få ham placeret på Danmarks trone hurtigst muligt, afskaffe de korrupte parti-diktaturer betegnet som danske “folkestyre”, og så få genindført “Kongedømmet”!

Pålægge Frederik som sin første og vigtigste opgave, at gennemføre en øjeblikkelig udmelding af ”den udemokratiske Bilderbergstyrede og kontrollerede forbryderorganisationen” og deres lakajer i EU, og så nedsætte et forretningsministerium ledet af 10 -12 VISE og KLOGE ministre, som alle skal kunne fremstilles for en domstol, og stilles til ansvar for deres ”eventuelle kriminelle handlinger” af Kong Frederik, og straffes “HVIS” de begår samme forbrydelser mod den danske befolkning og samfundet, som de sidste 40 års topfolk, politikere og embedsmænd har gjort!

Og alle de “goder” politikerne og deres lakajer har tilkendt sig selv, annulleres med øjeblikkelig virkning deres handlinger gennem de sidste 40 år undersøges, og de bliver stillet til ansvar for deres uansvarlige adfærd og organiserede hjemmerøverier!

Gennemføre en lynhurtig pengeombytning, så alle sorte og kriminelle penge, bliver ugyldige med øjeblikkelig virkning, og kun de penge der er tjent på en helt legal dokumenterbar, kontrollerbar, lovlig, ærlig og redelig måde bliver godtgjort!

At tro på, at de samme politikere, med samme politik, udpeget af de samme ensrettede, indoktrinerede og topstyrede partisystemer, kan rette landet op igen, med nøjagtig den samme politik, som de helt beviseligt har kørt Danmark/EU i sænk med, skulle være den helt rigtige og geniale løsning, det kan man simpelthen kun overbevise en befolkning om, som enten er konstant stive af druk, bedøvet af narko eller er totalt hjernedøde!

Det ville jo være det samme som at tro på, at hvis en læge har stillet en diagnose og ordineret patienten en medicin, og det så skader patienten mere og mere, så hans tilstand bliver værre og værre for hver dag, og at den slet ikke gavner patienten på nogen måder, at det så ville være klogt at lade den samme læge, som så bare ville bruge den samme medicin, i en kraftigere dosis til at helbrede patienten, at det skulle være den helt geniale løsning!

Hvordan mon lægen så ville forklare sine fejl retorisk, mon han så også som erhvervslivets og politikernes akademiske topfolk, og alle deres hjernedøde rådgivere, igen og igen og igen og igen vil påstå, at diagnoserne var den helt rigtige, kuren var også den eneste rigtig, men desværre døde patienten!

Som tidligere nævnt: Er det også helt utrolig trættende, konstant at se og høre Løkke, Helle, Villy, Margrethe og de andre 175 på overførselsindkomst, der er ansat i aktiveringsprojektet “ødelæg alt for Danmark og danskerne” i folketinget!

Velfærd????

Nej som før nævnt, politikerne er en flok korrupte og grådige akademiske plattenslagere, og det uanset om de er røde, blå, grønne, gule, orange, violette eller sorte, og jeg forstår godt at specielt S & SF er på vej ned mod spærregrænsen, for er der nogen, som i den grad har svigtet sine vælgere lige siden “Holger og Konen sagde nej til Unionen”, så er det da den udemokratiske fidusmager Helle og hendes hæmoride Villy!

Det er ikke den alm. befolknings interesser og velfærd, som bekymrer de korrupte akademiske topfolk og politikere i hverken EU, Folketinget, Regionerne eller Kommunerne tænker på, tværtimod er det ved at være mange år siden, at erhvervslivets top, politikere, administratorer og “ALLE” deres lakajer holdt op med at tænke på andet end deres egen velfærd!

Både venstrefløjen og højrefløjen, har i fællesskab brugt alle deres kræfter, på at undergrave dansk demokrati og velfærd på alle måder, ved at de har bevilliget sig selv offentlig støtte, på så at sige alle mulige områder, både til dem selv og lakajerne på europæisk plan, landspolitisk, partierne og alle deres interesse-, og ungdomsorganisationer!

Amts og kommunale politikeres ombud, har tidligere været et ulønnet job, de valgte politikere blev ikke forgyldt, men fik et mindre honorar, fri transport og rimelige omkostninger dækket, i dag farer højt lønnede politikere med storhedsvanvid, sammen med et hav af deres trofaste lakajer verden rundt i privatfly, bor på de dyreste hoteller med eksklusiv roomservice, både når det er i embeds medfør eller det er på de “såkaldte private” skatteyderbetalte ferier, så betegnes det bare som studieture, og på den slags luksusferier har de en hel stab af deres mest trofaste lakajer med til at more sig sammen med!

Så når politikerne som Helle, Margrethe, Villy, Mette Frederiksen og andre S, R og SF-profiler lige som ALLE de borgerlige ledere og håndlangerne, i medierne konstant står og resiterer, vi er stolt og utrolig glad for det danske velfærd, det skal vi gøre alt muligt for at bevare, så er det hykleri langt ud over alle grænser, for hvis de virkelige var så glade for det “såkaldte danske velfærd”, hvorfor i himlens navn gør politikere på både højre og venstrefløjen så alt muligt for at føre EU politik, som helt klart går ud på at smadre den europæiske velfærd totalt?????

“Reform” er jo bare et andet ord, for “nedskæring” af de ydelser og goder, som danske borgere selv har betalt for i form af et af verdens højeste skattetryk, man bevarer altså ikke nogen former for velfærd, ved at fjerne de ydelser og goder som har været hele grundlaget for, at danskerne helt ukritisk har accepteret en hæmningsløs skatteplyndring, hvor de korrupte politikere nu også er begyndt at kræve brugerbetaling for de goder, som befolkningen kollektivt HAR BETALT for a-konto med ekstreme og tårnhøje skatter, moms og et totalt afgifts vanvid langt ud over alle grænser!

Underligt nok er det også altid dem, som har mindst at leve af, politikere vil gennemføre disse reformer (nedskæringer) over for, det er aldrig nogen sinde politisk-, finans-, og erhvervslivets spidsers helt ukontrollable plyndrings politik, med ekstremt høje lønninger og goder, som de vil gennemføre reformere (nedskære) overfor, dem smører (køber) politikerne tværtimod med støtte og alle mulige lempelser, og forgylder dem med ekstra og helt ekstremt høje lettelser i top og mellemskatten, for den slags støtte, lempelse og skattelettelser, har politikerne og embedsmænd jo også selv gavn af!

Her er eksempler på reformer, som ville være mere socialt retfærdige, i stedet for helt asocialt at plyndre dem, som i forvejen har alt alt for lidt at leve af:

1. Valgreform: Fjern fradragsberettiget støtte til politikere og partiers valg-kampagner!

2. Politikerreform: Fjern statstilskud til politikere, politiske partier og deres ungdomsorganisationer, hvis de vil holde sammenkomster og reception (drukfester) m.m., må de som alle andre mennesker selv betale, det kan ikke være de hårdtarbejdende skatteyderes opgave, at betale den slags regninger!

3. Pensionsreform: Reguler pensioner så den slags privatopsparing ikke kan trækkes fra i skat, og indfør en garanti for at alm. mennesker ALDRIG får lavere pension end politikerne og embedsmænd!

4. Mediereform: Fjern alle former for tilskud og licens m.m., til både de trykte og skrevne medier, lad dem leve af de fabrikerede propaganda kampagner de producerer, hvis befolkningen ikke gider betale prisen for at blive manipuleret med, af den slags politiske propaganda kanaler og det bras de sender, eller læse deres politisk ensrettede aviser, ja så må de jo lukke biksen!

5. Kulturreform: Fjern tilskud til teatre og filmindustrien m.m., hvis folk ikke gider betale prisen, for at se de forestillinger, som de vil lokke og terrorisere tilskuerne med, så er det måske på tide, med en kunstnerisk skærpet selvkritik af format, og så producere og sætte forestillinger op, som befolkningen gider betale prisen for at se!

6. Kunstreform: Fjern alle former for kunsttilskud, hvis de ikke kan sælge det bras de laver, ja så må de jo som alle andre i samfundet, søge ind i et andet erhverv og evt. omskoles, at belønne de dygtigste med en livslang bonus fra staten, det er da helt og aldeles galimatias!

Det er jo rablende vanvid, at give mennesker, som kan afsætte og nogle endda leve fedt af deres håndværk (kunst og kultur) statstilskud, men hvis de ikke kan leve af deres håndværk, så må de jo finde ud af at lave noget andet, det må alle andre jo gøre!

7. Sportsreform: Stop alle former for statstilskud til elitesport og sportsklubber, såfremt de har ekstremt højt lønnede professionelle teams ansat, og samtidig bliver forgyldt af private virksomheder!

8. Afskrivnings-, og fradragsreform: Fjern alle mulige former for afskrivnings og fradrag, for den slags sponsorater til elite sporten, som kun har et eneste formål, nemlig at forgylde de klubbers “såkaldte stjerner” med helt vanvittige millionlønninger.
Når vi dagligt af medierne bliver bombarderet med propaganda kampagner, om erhvervslivets forringede konkurrenceevne og dårlige økonomi, og samtidig oplever at virksomhederne samtidig har råd til at forgylde elitesport med (skatteyderfinansierede) millionsponsorater, og ligeledes har råd til at forgylde virksomhedernes ledelse med helt vanvittigt ekstreme millionlønninger, men ikke har råd til at betale deres alm. medarbejdere (slaverne) en anstændig løn!

9. Reklamereform: Fjern alle mulige former for reklamefradrag, så skatteyderne/forbrugerne ikke selv skal betale, for at blive terroriseret af alle de pop op vinduer på internet, og de irriterende reklametilbud i både medierne og postkasserne!!!!!

Det er nøjagtig det samme, som når virksomheder vil have omverdenen til at tro de er åhhhhh så humane, får deres virksomhed nævnt i TV til velgørenheds-show for store donationer, og lige som alle andre virksomheder, så trækker donationerne fra i skat, eller når de sponsorerer sportens professionelle klubber med enorme millionbeløb, teams og klubber som aflønner deres sportsudøvere med mange millioner i lønninger, og trækker sponsoraterne fra i skat, så det i sidste ende er de hårdt plagede danske skatteborgere det går ud over, som af den grund kun har lønnedgang, velfærdsforringelser, ekstreme skatte-, og afgiftsforhøjelser i udsigt så langt ud i fremtiden som øjet rækker, så det kun kan ende med at den alm. befolkning må gå fra hus og hjem, den slags er i min filosofi hjernedød reklame og falsk humanitet “på andres bekostning”!

Nu er det jo ikke noget nyt, at helt utrolig mange mennesker føler sig tiltrukket af mennesker med magt og penge, journalister er ikke anderledes, de elsker at kline sig op af den slags mennesker, for dermed at udstille sig som noget særligt, at være en af dem som medierne ynder at betegne som “kendisser”, og så er det næsten ligegyldigt hvor klamme og ulækre den slags er, bare se Hugh Hefner “er det ikke sådan han hedder ham fra Playboy”, selv unge og meget smukke kvinder sværmer omkring ham, som fluer omkring en stor fed og vammel lort, og danskere er ikke spor anderledes, de vil prostituere sig på alle mulige måder for ussel mammon, uanset hvordan disse personer har skaffet dem!

Det er jo heller ikke noget nyt for den logisk tænkende del af menneskeheden, at Danmark også på dette område er snobberiets højborg i højeste potens, bare se mediehysteriet om Mærsk og Breivik, der er rigtig mange ellers fornuftige mennesker, der ofte er så spytslikkeragtige, slimede og fedterøvsagtige, så hvis man klaskede dem op af en mur, så ville de aldrig nogen sinde slippe fri igen, i hvert fald ikke ved egen kraft!

Krise

Skrevet af lars hansen, Lørdag den 12. januar 2013, 20:43

Nedgangstider er, når din nabo bliver fyret fra sit job. Økonomisk krise er, når du selv bliver fyret fra dit job. Økonomisk fremgang er, når Helle T. bliver fyret fra sit nuværende "job" (Vi ved jo godt, at det er Margrethe Vestager, som bestemmer, hvad Helle skal og må sige).

Vi har festet os ihjel, de fede tider er forbi ...

Skrevet af gæst, Lørdag den 12. januar 2013, 18:55

Det er godt at vi har østeuropæer, som vil arbejde til kr 110.- i timen.

Ellers var der endnu flere store danske virksomheder som flyttede til Tyskland. ellere endnu længere væk, de kan jo ikke have tomme fabrikker stående i DK, hvor er arbejderne ??

Arla, Danish Crown og mange andre forsvandt..... vi skal sætte den personlige skat ned, så købekraften bliver større.

Vi skal også lokke flere udenlandske virksomheder til DK, hvis vi får lavere skat og afgifter. Det vil skabe nye arbejdspladser...

Men, fagforeningerne har presset virksomhederne sammen med staten med højere skatter, så staten har malket alle i DK, og nu er flaskehalsen fyldt, og vi har sejret ihjel.

Staten skal ikke malke befolkningen, vi skal have attraktive exportpriser, så vi modtager flere penge fra udlandet. Det
er vejen frem.

VI skal stille krav til alle Robert, Carina, Hassan, at det kan betale sig at modtage arbejde, også til kr 110.- i timer, ellers har vores humanistiske samfund spillet fallit.

Gak,gak

Skrevet af J. Hansen, Lørdag den 12. januar 2013, 09:53

Havde danske journalister ikke rygrade af gummi, havde de for længe siden boycut Barbiedukkens tirsdagspressemøde. Istedet vælger de at klistre der hver tirsdag (altså når hun lige gider) og blive fyldt med udenadslære, tom luft og inkompetence!
Boycut hende.

HØRT

Skrevet af ALLAH THE UNDER-DOG, Lørdag den 12. januar 2013, 13:47

Godt formuleret!

Drøm

Skrevet af Hanne Jensen, Lørdag den 12. januar 2013, 08:08

Jeg er ret sikker på at Helle har opnået det hun ville, nemlig at blive landets første kvindelige statsminister, ministerpension o.s.v. Og så i et parti hun slet ikke tilhører, hun har vist aldrig prøvet at være en almindelig arbejder, det kan godt være at hun har empati for arbejderne men hun er ikke selv en. Tag dog at find en som Anker Jørgensen som ved hvad det vil sige at være på arbejdsmarkedet istedet for en akademiker, vågn dog op...

,

Skrevet af Michael pedersen, Lørdag den 12. januar 2013, 16:53

Hvis Anker havde været ung idag, ville han med sin intelligens også havde været akademiker, det er det smukke ved det samfund Socialdemokraterne har skabt. alle kan udnytte sine evner.
Ligesom Helle, det ville da være spild at sådan en klog kvinde ikke uddannede sig.

Øhhh?

Skrevet af lars hansen, Lørdag den 12. januar 2013, 20:58

Er du Helles mor? - eller hendes "mand"?
Hun er jo en notorisk lystløgner, som stjæler med arme og ben - uden at betale skat.
"Der kommer en god løsning i morgen"
"Min mand er ikke homoseksuel" - smart nok at hun ikke sagde biseksuel.
"Kaputpakken"
"Fair løsning"
"Fair forandring"
"Betalingsringen"
"Millardrabat i EU"

Barbiedukken er jo helt blank. Hun kan ikke forstå matematik for folkeskolens 4. klassetrin.

Helle er en katastrofe

Øhh

Skrevet af Michael pedersen, Søndag den 13. januar 2013, 14:04

at du ikke kan overskue de politiske processer, som et mudret folketing medføre, har vel ikke noget at gøre med at Helle havde evnerne til at tage en uddannelse.

utroligt

Skrevet af Michael pedersen, Fredag den 11. januar 2013, 20:48

Det er da helt vildt som det myldre ind med gode nyheder om dansk økonomi, nogen må gøre noget rigtigt.

Thorning og EU

Skrevet af sa, Fredag den 11. januar 2013, 12:02

Foresten... Hvor blev den milliard af, som skatteålen ville hente i EU ?
Har hun glemt den, eller fik hun også en kold skulder dér...?

Thomas Banke fik et diskret vink om at det nok var bedst at stå af - hvornår går det op for glatte Helle at hun burde følge Banke og cirkusklovnen ud ad døren.

Tja

Skrevet af Michael pedersen, Fredag den 11. januar 2013, 20:39

De opgav at lave et budget i EU., der var en del om det medierne i Danmark, og sikkert også i resten af Europa.

Politikere er et destruktivt folkefærd m/Rocker-mentalitet.!!!

Skrevet af Hansen, Fredag den 11. januar 2013, 09:30

Det var dog utroligt, så meget vand "Banke" var istand til at hælde ud af ørerne, og hvor villige journalister fra alle mulige medier var, til at give ham muligheden for at fremstå som en martyr, men endnu mere pinligt er det vel, at se og høre Løkkes fordømmelse, du har vist det man kalder en korttids hukommelse hr. Løkke, hvordan var det Jesus i fortiden udtrykte det, lad den der er uden synd, kaste den første sten, ved du hvad det betyder hr. eks. statsminister???

Nu vil de så indføre en lovgivning, som gør det muligt at afsætte en borgmester, men lige nøjagtig alle de argumenter Lars Løkke, Magnus Heunicke m.fl bruger som grundlag til at afsætte en valgt borgmester, hvis man bruger den samme argumentation for at afsætte en valgt landspolitiker statsministre eller ministre, så ville netop de argumenter ramme regeringen S og SF i særdeleshed som en boomerang, og både statsministeren, hovedparten af ministrene og folketingsmedlemmerne ville blive arbejdsløse!

Ikke fordi jeg mener det er forkert at afsætte en "løftebryder", men denne lov bør ikke kun være borgmestre og i kommunalt regi, denne lov bør også gælde statsminister, ministre og politikere, det bør derfor anstændigvis gælde for alle i det politiske liv, hvis ord og handlinger er to modsatrettede kræfter, så ud af klappen med dem, hvordan var det Løkke formulerede det, "når man bliver vagt til et tillidserhverv, skal man gøre sig fortjent til befolkningens tillid", hvis man svigter den er det ud af klappen, og den tillid har politikere i vor tid helt åbenlyst helt utrolig svært ved at leve op til!

Det er ikke kun Løkke og hans band, der svigter og villeder den danske befolkningen, det gør alle politikere, selv S'erne, SF'erne og Enhedslisten folketingsgruppe er blevet så korrupt, at de er villig til at sælge deres egen bedstemor, for en gammel rusten, beskidt og bøjet 25 øre for en position i denne politiske hjemmerøverbande!

Politisk Korruption, magtmisbrug og nepotisme er efterhånden mere reglen end undtagelsen i folketinget, regionerne og kommunerne det foregår i både højre og venstrefløjen, Elbæk er ikke den eneste, flere af politikerne har jo enten ægtefæller, elskere/elskerinder eller familiemedlemmer som rådgivere/sekretærer eller andre jobs i partierne, var der ikke også noget med at Corydon fik sin kone ansat i folketinget, og Margrethe Vestager fik sin far ind i folketinget, desuden er flere af de politiske opkomlinge sønner eller døtre, af tidligere eller nuværende toppolitikere, det er som et gammelt ordsprog siger FANDEN hytter sine!

Hvordan kan et "såkaldt demokrati" som Danmark overhovedet have en flok politikere, som har samme adfærdsmønster som ledere i selv de værste bananrepublikker, kan man overhovedet stole på den slags som ledere af landet, de varetager jo i realiteten mere deres egne, familiens og venners interesser, frem for hele den danske befolknings og samfundets interesser!

Et gammelt ordsprog lyder sådan: "Den kloge narrer den mindre kloge!" Men det er så forkert som noget kan være, når f.eks. banker med politisk assistance plyndrer kunder og skatteydere, så er det tydeligt hvor forkert denne floskel er, så er ordsproget i stedet: "De grådige og begærlige snyder og bedrager hinanden og de mindre kloge efter behag"!

Et klogt og anstændigt menneske snyder ingen, det er han/hun både for klog og anstændig et menneske til!!!!!

De moderne hjemme-, og bankrøvere er blevet til banditter i habitter, og det er både politikere og erhvervsledere, hvis vi har underskud i ststskassen eller kommunekasserne, så vi ikke har råd til dagpenge og velfærd, så er det jo bare at sende Pestager og skatteålen ned til Bruxelles, og forlange de 40 Milliarder tilbage, som de har stjålet af skatteborgernes penge, og endog helt uden folkeligt mandat, og så melde Danmark ud af den europæiske røverorganisation, så kan vi spare 18 milliarder + stigninger årligt, så danskerne kan få dagpenge og den velfærd, som de har betalt mere end rigeligt for, med verdens højeste skattetryk!

Det er jo ved at være generelt for politikere uanset farve, at det korrupt gen blomstrer livligt, når de får magt og poster de kan udnytte til egen fordel, og det bliver næsten generelt at deres handlinger sjældent tåler dagens lys, og det er uanset om de tilhører højre eller venstrefløjen, de er værre end den “cicilianske mafiosa”, for dem kan man i det mindste arrestere, når de plyndrer befolkningen, men den nationale politisk organiserede mafiosa ændrer bare lovgivningen, hvis den står i vejen for deres organiserede og kriminelle person-, og hjemmerøverier!

Der var en meget ”VIS” statsleder engang, som KLOGT sagde:

Demokrati er den værst tænkelige af alle styreformer, og det har jo vist sig at han havde ret, det eneste folkevalgte politikere evner, er at smadre det demokrati og den velfærd, de hyklerisk påstår at ville kæmpe for at bevare, plyndre landet og befolkningen og køre det hele i sænk, indføre diktatoriske arbejdsprogrammer for slaverne, for at DE (politikerne) kan få penge nok i stats-, og kommunekassen, til fortsat at spille karl smart rundt omkring i verden på 1st klasse, luksus destinationer som (Rio De Jainero, Doha og et hav af andre ”såkaldte topmøder” eller ”såkaldt studieture” (SKATTEYDERBETALTE FERIER) all over the World ) og til at dække deres eget luksusforbrug!

Nej send Løkke, Børsting og alle de andre fedtbjerge i fagbevægelsen, arbejdsgiverforeningerne og det politiske system ud på arbejdsmarkedet, evt. til Skagen, gadefejer/snerydder eller ud og plukke jordbær til max. 110 kr. i timen!

Så i stedet for at afskaffe velfærden, så lad os komme af med alle de asociale politiske pampere, både i regeringskontorerne og organisationerne, alle deres pamperfest er alt for dyr og totalt værdiløse, politikerne varetager kun deres egne interesser, og de faglige organisationer er jo alligevel ikke lønmodtagernes (slavernes) repræsentanter mere, de er blevet den til enhver tid siddende regering og arbejdsgivernes slavepiskere, den eneste tilknytning de har til slaverne er, at de lever højt og fedt som parasitter på ryggen af slaverne!

Lønmodtagerne kan så melder sig ud af de asociale pamperes fagforeningsforetagende, så kan de penge der spares næsten dække prisstigningerne og de stigninger, deres asociale "såkaldte repræsentanter" med hjælp af Løkke og Co., de RadiGale, S & SF har belemret slaverne med!

Hvis der stadig mangler arbejdskraft i industrien og erhvervslivet, så sende alle de andre fagforenings-, og mediepampere, Hexia de Trick (Helle Thorning Schmidt), Villy, Annette, Krag, Jesper Corydon og alle fedtbjergene i EU-parlamentet, folketinget og statsadministrationen, regionerne, kommunerne, og de administrative systemer ud og arbejde, så de kan få svedt alt det fedt af, som helt klart fylder så meget i deres hoveder, så de ikke mere er i stand til at tænke en eneste logisk og anstændig tanke!

Det samme gælder faktisk for de overfede ledere i industrien, finans-, og erhvervssektoren, de faglige organisationer og arbejdsgiverorganisationerne, send dem ud på arbejdsmarkedet til 128 kr. i timen, hvis der virkelig mangler arbejdskraft og de mener det er en anstændig løn for slaverne, så er det vel mere end rigeligt i løn også til dem, og helst til noget enormt fysisk hårdt arbejde, så de kan få alt deres fedt også mellem ørerne svedt ud, så vi ikke også skal bruge skattekroner til fedtsugning af de dovne flæskebjerge!

Alle de overfede økonomer, vismænd, kommentatorer, analytikere, bankøkonomer, spindoktorer, forskere, kunstnere, redaktører, journalister m. fl., trænger også til at komme ud og arbejde med noget produktivt, for lige som de ovenfor nævnte, har de selv aldrig nogensinde lavet andet i hele deres elendige liv, en at leve som parasitter på ryggen af slaverne, så de kunne også have godt af at komme ud i praktisk fysisk ekstremt hårdt arbejde, i stedet for at sidde og spille kloge på noget, de helt klart ikke aner en hujende fis om, for hvis de virkelig vidste hvad de snakkede om, hvorfor er vi så endt i et totalt økonomisk kaos, nej hvorfor betale for den slags plattenslagere, som helt tydeligt har taget fejl på alle områder de sidste 50 år ?????

Hvis industrien så stadig ikke har "løntrykkere" nok, for det er jo det alle de reformer handler om, for når vi i forvejen har ca. 180.000 arbejdsløse, er der jo ikke arbejde til alle de ekstra mennesker, som politikerne og arbejdsgiverne vil have importeret og presset ind i aktivt arbejde, for der er jo ingen virksomheder med en normal ledelse, som fordobler produktionen eller tager flere ind end de har brug for, produktion og afsætning skal jo svare til hinanden!

Og efterhånden som virksomhederne udsulter slaverne, så har deres underbetalte slaver jo heller ikke råd til at købe virksomhedernes produkter, og så er der ikke mere grundlag for at producere varerne, så de bliver nødt til at fyre endnu flere, eller flytte produktionen til lande, hvor slaverne vil arbejde (næsten gratis), men det gavner da ikke hverken virksomhederne udlandets eller den hjemlige købekraft, tværtimod!

Det kaldes en nedadgående destruktiv dødsspiral uden ende, ”før den når afgrundens bund”!

Men hvis ikke politikerne, den finansielle sektor og arbejdsgiverne med djævelens vold og magt, vil ruinere danskerne, Danmark, det danske samfund og dermed også ødelægge deres egne muligheder, for fortsat at leve deres luksusliv med tårnhøje lønninger, så er det pinedød nødvendigt at slaverne også tjener penge, for ellers går vi alle neden om og hjem i et ”symbolsk Titanic”, for vi er jo “på trods af alt” alle i samme båd!

Hvis de alligevel vælger en kollisionskurs, så ville det da være mere fornuftigt at nedlægge folketinget, de danske politikere og alle deres håndlangere har jo alligevel solgt Danmarks selvstændighed, til den forbryderiske, asociale og udemokratiske Bilderbergerbande i EU, og helt udemokratisk skrevet under på, at EU-lovgivningen er over de tilhørende landes nationale lovgivninger, dermed har politikerne jo faktisk også afskaffet bl.a. Den Danske Grundlov!

På det område har hverken venstrefløjen eller højrefløjen noget at lade hinanden høre, socialister, kommunister eller borgerlige er hverken værre eller bedre end andre i folketinget, så hvis man skulle erklære nogen uegnet til at sidde i folketinget, så bør det jo retfærdigvis også gælde Holger K og alle EU-fanatikerne, de har alle svigtet den danske befolkning, og med løgne, trusler og manipulation underlagt Danmarks selvstændighed under en fremmed magt, så hvis tidligere "såkaldte kommunister" er uværdig til at sidde i folketinget, så må det samme jo gælde alle andre i folketinget, som har konspireret mod og overdraget myndigheden over Danmark, til den diktatoriske og udemokratiske Bilderbergerbandes teknokrater i EU-parlamentet!

Folketinget er jo i realiteten omdannet til EN STAT i EU (Nord Deutche region Dänemark), et ekspeditionskontor for EU’s lovgivning under EU-teknokraternes overformynderi, hvorfor vi fortsat fejrer en Grundlov, som reelt er afskaffet og reduceret til at være en forhistorisk museumsgenstand, er jo også en gåde og et camoufleret bedrageri, i øvrigt har danske politikere jo heller ikke mere respekt for grundloven, menneskerettighederne og demokratiet, end at de gang på gang overtræder dem helt åbenlyst og efter behag, og systemets 100% dreserede, indoktrinerede og velorganiserede håndlangere freder helt åbenlyst alle magthavernes Grundlovsbrud!

Tænk

Skrevet af Michael Pedersen , Fredag den 11. januar 2013, 23:11

Tænk på alle de ting du ville gøre ved mennesker hvis du havde magt, og tænk på hvor lidt folk med magt gør ved dig,
Godt de har magt og ikke du.

Dagpengefuser

Skrevet af Kamma, Fredag den 11. januar 2013, 09:10

Så fejlede Thorning igen, se seneste vedr. de der falder for dagpengereformen nu er tallet fordoblet.
Det er nok den gamle regerings skyld at det går så dårligt for den nuværende, men der kommer en god løsning i morgen, hvis ikke så har vi flopjob ordningen som er en rigtig god løsning.
Thorning der er på tide du giver bolden til en regering der har erfaring og ambitioner og ikke bare vil ministerbil og eu.

Flotte socialdemokratiske reformer betalt af de svageste !

Skrevet af Olesen, Fredag den 11. januar 2013, 08:25

Om thorning bliver på posten indtil næste valg, kommer an på om det Socialdemokratiske bagland er ved at vågne op, eller om de vil forsætte med at sove videre.

Ja, socialdsemokraterne finnans politik har givet positive resultater.
Men der kommer desværre en efterregning til danskerne.

Thorning regeringen har pt. ikke bestilt andet end at hamre imod de grupper i samfundet som har det største behov for en hjælpende hånd efter 10 år med borlig regering.

Hun fører Venstre politik, så enkelt er det !

Skattereform, med skatelettelser.

En Fleksjob reform som er en ren spare manøvre, og gør det endnu sværre for ledige flekjobbere at komme i job. (flekjob til lavpris uden indragelse af de faglige org. som blev smidt ud af forhandlingerne.

En dagpenge reform som gør det stortset umuligt at genoptjene retten til dp. - sideløbende med en halvering af ydelsesperioden.

Det er muligt at Thornings akedemiske regnedrenge, kan få økonomisk balance på den overorndede finanspolitik.
Men det er fanden galme på bekosning af de grupper i samfundet, som havde mest brug en Socialdemokratisk regering efter Lykke.
Tilmed kan så tillæges at Regeringen har smidt LO ud af forhandlingerne på arbejdsmarkedes lige fra DP til Fleksjob.

Et godt råd til det Socialdemokratiske bagland. Tag et internt opgør i jeres parti, omkring den højredrejning som Thornning har været garent for.
Gør det, eller bliv smid på porten af befolkningen ved næste valg.

SOCIALDEMOKRATERNE FINANSPOLITIK HAR GIVET POSITIV RESULTATER

Skrevet af CRANBERRY, Fredag den 11. januar 2013, 02:53

en meget godt inlæg af Bo "svenderen", det er rigtig at der ahr været så mange arbejdskløse i danmark men de blev ikke jagtet og gjordt til skamme som man gør det idag.
og folk bliver ved med at komme med excpl af folk som ikke tage et arbejkde fordi det kan ikkebetale sig, men samtiig præsenter det som værenede en kontanthjælpmodtgager.. men det passer ikke! I alle expl som er blevet fremvist der var altid tale om en dagpengemodtagere! For hvilke det kan ikke betale sig at tage en ufaglæært eller lavlønnet jjob da vvedkommen modtager langt mere ved at froblive på dagpenge.. det er også derfor at de bliver så sur nu at de skal ud af dagpenge.. og så skal de resterende arbejdsløse bliver talt om med skældsord! hviorofr det? en på dagpenge får 80% AF LØNNEN UDBETALT AF STATEN!! OG KOSTER LANGT MERE END EN ALMINDELIG ARBEJDSLØS PÅ KONTNAT HJÆLP!
10 PÅ DAGPENGE KOSTER STATEN MELLEM 40 OG 100 PÅ KONTNATHJÆLP! VIST I DET!
SOM I ER MED AT BETALE!
SÅ HVBOROFR STØTTER MAN SÅ MEGET DEM PÅ DAGPENGE OG SKÆLDER DEM PÅ KONTNATHJÆLP?? KAN NOGEN FORKLARE MIG DET?
DET ER DAGPENGE MODTAGERE SOM KOSTER KASSEN!
OG DÅRLIG LÅN TIL DET DANSKE BANK..

krisen sluter aligevel i 2013.

jeg forstår ike læsere som bliver ved med at læse den pjat som BT skriver, vidende at det er en vesntre betalt avis, som siger en masse løgn hele tiden om regerignen.
som om der gik så galt for socialdemokrater.. det er det modsatte!
økoomien er allerede op igen, til troids for de 85 milairder hul i budgetet som lars løkke efterlod..

Vi er med til at betale for lars løkke dårlig sense for økonomien og uduelighed i finans politik.

istedet fro kritiser vestager og de radkale dumhed at slikke røv for venstre til trods for at de er i regeringen takket være os, socialdemokrater!!
liberal aliance, de radikale og konservative er 3 partiker som skal ud af folketinget!
de er bare oportunister som har aldrig arbejdet i deres liv og som er bare ud for at fylde deres lommer mens de spytter på befolkningen og den demokratie delever af, iostedet fro at takke os og værne for os og demokratiket.

med de resultater som vi har set i børsen for nyligt, havde det været venste ved magten, havde BT trujmpeter nyheden som bevis for venstres fuldkommen finaspolitik succes.. men vi har socialdemokraterne ved magten, derfor gør de som om alt gik fuldkommen galt i danmark..

Kom og se det virkelige liv

Skrevet af J.P.Madsen, Torsdag den 10. januar 2013, 22:39

Hvis nogen af de politiker der idag havde et arbejdsliv herude i det virkelige liv,og de var ansat i en virksomhed,privat som offentlig så vil I have et meget kort arbejdsliv for I ville blive fyret,der er ikke nogen af jer der har nogen kendskab til hvordan det hele kører herude.Det kan man jo også se at ikke ret mange af de pokitikere har nogen sinde haft et rigtigt arbejde og hvorfor mon?tja I mangler uddannelse de fleste af jer og indsigt..at stå og lave en lov for det danske folk er en ting men når jer som politiker ikke selv overholder nogen af de love selv,ja hvor plat er det så efterhånden blevet.

Formand og statsminister

Skrevet af Jørgen, Torsdag den 10. januar 2013, 20:02

Hun burde lære noget af borgmesteren i Fredericia, gå af inden du bliver midt ud.

HTS

Skrevet af Jesper R., Torsdag den 10. januar 2013, 19:26

Selvfølgeligt holder Thorning fast til det kommende valg, hun er så glad for sin mimnisterbil og beskyttelse af PET at hun ikke frivilligt går af.
Vær sikker efter det kommende "før vi ander det" er hun ude af S.

nullerne tog fra, ja de tog fra.

Skrevet af alf, Torsdag den 10. januar 2013, 18:22

Husk at de da fører blå politk men alligevel så er deres hjerter jo røde og blå block hvor mange af jer har tænkt på jeres rødder for mig at se så har i svigtet i er imod sammehold da i da hver gang der er noget med en fagforenning at gøre så vil i jo afskaffe strejkeretten i Danmark sammen med df og i har det lige lig let når der stå nogle finansmænd og lobbier til en lånetype som var selvmord før 2001. frihed til at gå på røven og i blev advaret ik venstre.

Rødblok kan ikke redde Danmark, det bliver kun værre og værre

Skrevet af Mads P, Torsdag den 10. januar 2013, 17:13

Ingen fra rødblok kan redde >Danmark, og slet ikke Lykketoft som vil kopiere fejlene fra 1980érne med at lade det offentlige betale gildet, så skatter og afgifter stiger endnu mere.

Resultatet bliver stor gæld til vores børn, det er ikke mange år siden at Danmark sidst blev gældsfri, efter socialdemokratisk økonomisk sløseri.

Afgifter og skatter skal ned, erhvervslivet skal redde Danmark, og ikke fremtvunget offentlig vedligeholdelse af offentlige bygninger, med dertil øgede offentlige udgifter og overdreven vedligeholdelse.

Vi kan ikke redde eksporten ved at fakturere til os selv, vi skal have gang i eksporten og tiltrække udenlandske virksomheder, så vi kan få folk i arbejde.

Jeg troede at socialdemokratiet have lært af deres fejl.

DU FORVEKSLE VENSTRE OG SOCIALDEMOKRATIET!

Skrevet af CRANBERRY, Fredag den 11. januar 2013, 03:01

SKATTE OG ALLE AFGIFTER BLEV SJKABT AF FOGH/LØKKE REGERINGEN.. SÅ PRØV AT FØLGE MED! SAMT HUL I STATSKASSEN PÅ 85 MILIARDER LIGE FØR DE VINKEDE FAVEL TIL MAGTEN..
DET ER DEN HUL SOM SOCIALDEMOKRATERNE GØR ALT FOR AT DÆKKE OVER. SÅ TAK VENSTRE FOR LORTET!

ERHVERVSLOIVET SKAL REDE DANMARK??
LOL
DU MKENER AT DE 68% FIRMAER I DANMARK SOM SLET IKKE BETALER SKAT SKAL BEGYNDE AT BETALE DEN? (SE LISTEN HOS SKAT)

ERHVERVS SUGE PENGE UD AF DANMARK DE BEIDRAGER IKE MEGET MED AT HJÆLPE ØKONOMI DE BARE RAGER TIL SIG.

NÅR MÆRSK NBETALE SOM ÅRLIG SKAT DET SOM SVARFER TIL DET DE TJEN ER I LØBET AF EN UGE, SÅ VED DU HVOR GALT DET ER!
DET FÅR VI IKKE LOV AT GØRE, OS DE ARBEJDENDE!!

LAD VÆRE MED AT SPYTTE I DEN SKÅL SOM DU FÅR MAD I.

Øhh

Skrevet af michael pedersen, Torsdag den 10. januar 2013, 18:26

Følg lidt med:
Eksporten går vildt godt, dagens store nyhed igår.
Fejlene i 80 erne, rødblok... Der var borgerlig regering dengang.

Butikken Danmark kører dårligt.

Skrevet af Petersen, Torsdag den 10. januar 2013, 17:50

Eneste løsning er at alle følgende punkter implementeres øjeblikkeligt:
- Det offentlige forbrug skal ned
- Den offentlige forvaltning skal reduceres
- Den offentlige forvaltning skal effektiseres
- Skatten skal ned for virksomheder og private
- Skattesystemet skal forenkles kraftigt
+50% af alle afgifter skal væk
+50% af alle på offentlig forsørgelse skal i arbejde (ydelser skal ned og udfases hurtigere)

- Alle mulige offentlige erhvervsstøtteordninger skal udfases og pengene skal bruges virksomhedernes til at sænke virksomhedernes omkostninger reelt (i stedet for red tape og naragtige virksomhedskonsulenter).

- Lønningerne skal ned.
- Der skal investeres kraftigt i erhvervsrelevant forskning og udvikling. 75% af den forskning der ikke er erhvervsrelevant skal omprioriteres.

- Al indvandring af folk der ikke er specialister der mangler i erhvervslivet skal stoppes (alm. model der anvendes mange andre steder).
.. tilføj så at alle politikere og journalister bør have relevant faglig- og erhvervsbaseret erfaring og det bør være forbudt at forsøge at påvirke offentligheden eller politiske beslutninger, hvis man kun har en RUC eller anden humanistisk uddannelse ;o)

..det er allerede for sent at komme i gang. Tro ikke at vi i DK er så dygtige at vi bare indhenter det vi er efter på et par år, når 10-øren først er faldet. Mange andre lande/kulturer er lige så dygtige og mere hårdtarbejdende.

Måske indhenter vi aldrig det tabte og ender som i Sydeuropa, uden reel industri/eksporterhverv. Det går kraftigt i den retning.