Per Ørum vil skabe landets mest folkelige parti

Den tidligere formand for Kristendemokraterne, Per Ørum Jørgensen, er nu klar med det nye parti, Demokraterne. Vi skal være det mest folkelige parti i Danmark, lyder det fra partistifteren.

Demokraterne er lørdag klar til at afholde stiftende generalforsamling efter cirka fire måneders forberedelse. Initiativtager er Per Ørum Jørgensen, tidligere konservativ folketingspolitiker samt formand for Kristendemokraterne, og han har ambitioner om at gøre Demokraterne til landets mest folkelige og borgernære parti.

- Jeg er meget begejstret over den udvikling, vi har oplevet de seneste måneder. Jeg har fået selskab af nogle dygtige og kompetente mennesker, som er villige til at arbejde benhårdt for, at vi når vores mål. Vi er et parti, som adskiller sig fra andre ved at opbygge en social organisation ved siden af den politiske. Vi skal være det mest folkelige og borgernære parti i Danmark, siger Per Ørum Jørgensen i en pressemeddelelse.

Han oplyser, at partiet inden længe vil sætte gang i konkrete projekter i København og Holstebro.

- Vi ønsker at bidrage til en positiv forandring i samfundet og udleve vores mantra om respekt, inkludering og medborgerskab helt konkret ved at vise vores værdigrundlag i praksis, og det er en meget stærk og troværdig måde at drive et politisk parti på, siger Per Ørum Jørgensen.

Demokraterne vælger lørdag hovedbestyrelse, som kommer til at bestå af 18 medlemmer. Der mangler at blive valgt otte medlemmer, og der er således lagt op til kampvalg, da 10 kandidater har stillet op. Per Ørum Jørgensen er eneste formandskandidat, lyder det.

Demokraterne vil inden sommer etablere syv regionale partiforeninger.

Lige nu på BT PLUS

Mode og skønhed
Effektivt 14 dages video trænings- program

Effektivt 14 dages video trænings- program

07/08
Mode og skønhed
Kom i form på hjul - på 8 uger

Kom i form på hjul - på 8 uger

29/04
Mode og skønhed
2,5 pct: Historisk lån på gaden

2,5 pct: Historisk lån på gaden

26/08
Mode og skønhed
Slankehit: Få hurtige resultater med simple fastekure

Slankehit: Få hurtige resultater med simple fastekure

15/08