KØB PLUS!

Ole Birk: Regeringen har holdt danskerne for nar

Regeringen nedjusterer de økonomiske forventninger

Liberal Alliance er ude med riven, efter regeringen har nedjusteret de økonomiske forventninger for 2012 og nu regner med minusvækst og flere ledige.

Regeringen har spildt tiden på urealistiske vækstskøn i stedet for at lave seriøse økonomiske reformer.

Det mener Liberal Alliances finansordfører, Ole Birk Olesen, om den økonomiske redegørelse, som økonomi- og indenrigsminister Margrethe Vestager (R) fremlægger torsdag formiddag.

Ifølge TV2 har regeringen endegyldigt opgivet sit vækstskøn på 0,9 procent og forventer i stedet en tilbagegang i økonomien på 0,4 procent i år. Desuden forudser den, at der vil være 168.000 ledige til nytår, hvilket er 4.000 mere end i seneste prognose.

- De fleste økonomer har sagt, at regeringen har været alt for optimistisk. Først i dag melder regeringen sig ind i denne virkelighed. Det er alt for sent, for mens regeringen har rendt rundt som jubeloptimister, har den ført en politik, der har slået fuldstændig fejl, udtaler Ole Birk Olesen i en pressemeddelelse og tilføjer:

- Hverken kickstart eller akutjob har løst noget som helst. Regeringen har kun holdt danskerne for nar.

DELTAG I DEBATTEN UNDER ARTIKLEN

Afstemning

LA-ordføreren hæfter sig sær ved, at regeringen først afviste at revidere sin 2020-plan og siden erkendte, at der er behov for en ny.

- Når det bliver forår, vil regeringen fremlægge dens nye 2020-plan, men der er ingen grund til at vente så længe, for allerede nu ved vi, hvad en ny plan bør indeholde. Nemlig et opgør med det enorme offentlige forbrug og verdens højeste skattetryk, siger Ole Birk Olesen, der mener, at »hvis ikke regeringen melder sig ind i den samme virkelighed, som virksomheder og deres ansatte lever i, så ender det galt.«

HVAD MENER DU? DELTAG I DEBATTEN NEDENFOR ELLER PÅ FACEBOOK HER

Din kommentar

Kommentarer

Det tangerer nærmest taburet klæberi

Skrevet af Phiip, Mandag den 7. januar 2013, 06:59

For endnu har jeg ikke set at der er udført noget fornuftigt arbejde i folketinget der gavner de arbejdsløse og landet.

Og had fanden gavner det at piske,jage og stresse de arbejdsløse til at søge og tage jobs der ikke er der.

Ja de giver jo nærmest de arbejdsløse skylden for at der intet arbejde er til dem så dem der tror på hvad regeringen siger går helt ned med flaget og føler sig skyldige og ubrugelige fordi de ikke kan finde et job og blive ansat.

Det hjælper ikke meget at regeringen står stejlt på at der skal spares i kommunerne når faktum er at der vil komme mange i arbejde hvis kommunerne begyndte at lave renoveringer af skoler og instituationer og hvor der ellers trænger til at blive renoveret.

Der spares og gives simpelthen penge de forkerte steder og spildes tid på de forkerte projekter som feks at sænke dagpenge fra 4 til 2 år og stor reform af social loven når det eneste der kan få gang i landet igen er flere i arbejde og lavere skatter.

Som et exempel kan nævnes Vest badet hvor det før kostede 425 kr pr måned at gå i svømmehal og motionere med få besøgende og underskud.
Nu betales der kun for enten svømmehal eller motion hvorved begge nu er ca halv pris med resultat der er mange flere besøgende og der tjenes flere penge end før.
Og hvad kan man så lære af det ?
Ja hvis kommunerne sætter gang i renoveringer vil der jo være færre på dagpenge og kontanthjælp med mindre udgifter på de kontis og sænkes skatterne vil der være flere der bruger penge til mere end mad og husleje og det højst nødvendige og flere i salg vil blive ansat og hjulene begynder at rulle igen

politikere

Skrevet af eva just, Søndag den 6. januar 2013, 20:46

at politikkerne holder borgerne for nar, er jo ingen nyhed MEN HVAD BORGERNE KAN GØRE VED DET VILLE VÆRE EN KÆMPE NYHED. borger demonstrationer i et stort antal, underskriftindsamlinger i tusindvis, hjælper ikke, for borgerne har INGEN rettigheder kun skatte, moms, vægt, bøder, osv osv. at se frem til for politikkerne tror de KUN er ansat til at lave nye love. Sætte de gamle ud af drift, og derefter ved et regeringsskifte at genindfører lovene igen. Se nu bare undervisnings diktaterne, man har lavet om og om i en uendelighed siden jeg gik i skole i 60erne lad kongedømmet genindføres og og statsminister posten skrottes. For øvrigt er jeg helt enig med Hansen fra fredag den 28.12.2012 LUK EU, fyr alle eu politikkerne, genindfør grænse kontrol. Lad landenes egne regeringer sel bestemme hvem og hvorfor folk skal bo i landet, udvisninger er et lands legale ret, ikke menneskerettigheds kommisioner, Røde kors osv. De skal blande sig uden om landenes politik, og kun beskæftige sig med sociale støtte foranstaltninger i katastrofe områderne. Man kan da ikke få fred i et land hvor hele den uddannede befolkning er flygtet, så andre af deres mindre bemidlede landsmænd alene skal slås for demokrati i deres egne lande. Dette er nu min mening, rabiat ja måske, men det er bedre end den uinteresse for DK som mange borgere udviser grundet at DE INGEN RETTIGHEDER HAR MERE KUN SLAVEPISKERE, der så kan danse rundt på de bonede gulve. Er vi virkeligt gået tilbage til den tid hvor man havde HOVERI???

Lad os få Akademikervældet afskaffet og Kongedømmet genindført.!

Skrevet af Hansen, Fredag den 28. december 2012, 19:08

Det har aldrig nogensninde været målet, at få skabt fuld beskæftigelse hverken i Danmark eller EU, tværtimod har målet hele tiden været at skabe frygt, massearbejdsløshed og økonomisk kaos, og Bilderbergerbandens lakajer Heller Thorning Schmidt og Margrethe Vestager, følger nøjagtig de underhåndsdirektiver Bilderbergerbandens Håndlangere teknokraterne i EU befaler dem, det er den eneste måde de kan skabe løntrykkere og undertrykke hele den europæiske befolkning, ved at ruinere "SLAVERNE"!

Hele det politiske system er sammenspist og gennemkorrupt, og desværre har de en flok villige og billige lakajer, til at udføre alt det beskidte arbejde for dem, men bare rolig, de Konservative kommer ikke over spærregrænsen ved næste valg, og inden længe kommer Venstre også ned på samme niveau som Socialdemokratiet og SF, det bliver straffen for deres storhedsvanvid, og leflen for de rige, samtidig som de tramper hen over de fattige og dårligst stillede i samfundet!

Spindoktorer og de (Konservative forklædt som RadiGale og Socialdemokrater), er et problem for et hvilket som helst anstændigt samfund, lige som alle de “såkaldte eksperter” kommentatorer, økonomer, politiske redaktører og alle regeringernes lakajer, for den udemokratiske og asocial Helle Thorning gør nøjagttig hvad Bilderbergerbanden har dikteret hende, og med støtte fra alle deres lakajer i medierne, hun har lige som alle de lakajer ikke hjerne til andet, eller at gøre noget på egen hånd, til gavn for danskerne og det danske samfund, og så håber hun naturligvis, at hun kan få alle de narre de villige spytslikkere i fagbevægelsen, til at gør nøjagtig det samme overfor samfundets slaver!

Og enhedslisten skal nok falde til patten, de skal som små babyer bare lige op at bøvse, før de igen falder til patten, så de vælter desværre ikke den asociale S-SF-R regering, der vil ikke ske noget som helst før befolkningen tager affære, og sparker hele det tyvagtige og korrupte slæng ud af Christiansborg, for hovedparten af dem er med i Bilderbergerbanden, nu med deres kyniske darling Helle Thorning Schmidt i spidsen!

Den danske befolkning kan roligt være særdeles bekymrede, for hun skal nok få hjælp af alle de andre udemokratiske kapitalistiske lakajer fra den borgerlige fløj, det er jo netop en så asocial politik, de havde planlagt før valget, og en så asocial politik kan kun gennemføres af (kapitalistiske pamper-lakajer), forklædt som socialdemokrater, akademikere som aldrig nogensinde har lavet andet, end at leve som parasitter på ryggen af slaverne, lige som alle de faglige organisationers plattenslagere!

Hvis de borgerlige havde gennemført den politik, havde det skabt et oprør a la Grækenland og Mellemøsten!

Og lakajerne i mediernes opgave er desværre blevet, at få folk til at tror på, at Danmark er et demokratisk samfund, og at det er demokratiske beslutninger der bliver serveret for den sagesløse befolkning gennem medierne, men det er så langt fra sandheden som noget overhovedet kan være, lige som det er blevet deres opgave, at få befolkningen til at tror, at vi har kapitalisme her i Danmark, men det har vi ikke og har faktisk aldrig nogensinde haft!

Sandheden er at vi har et ekstremt udemokratisk og topstyret “Partidiktatur og Kapitalsocialisme”!

Danmark er ikke et kapitalistisk system, men er ved hjælp udspekulerede akademiske og teknokratiske lakajer, gennem årtier udviklet et ”kapitalsocialistisk” system, som betyder at:

Når kapitalen har profit, kan den frit stikke pengene i sine egne lommer!

Når den har tab, går den til staten (skatteborgerne) og får pengene tilbage!

For finansselskaber og virksomheder ejer hinandens gæld, og hvis én virksomhed går fallit, er der stor chance ”risiko” for, at to eller flere andre også går konkurs!

Og så kommer de grådige politikere, finansselskaber og industrier i vanskeligheder, og begynder at klynke som små pattebørn, afskediger alle de lavestlønnede medarbejdere, i stedet for at sparke et par af de værdiløse højtlønnede “såkaldte ledere” ud, for at reducere det ekstreme lønomkostningsniveauet!

Det er det værste scenarie overhovedet de politiske akademikere kan tænke sig, for så mister han/hun stemmer og befolkningens tilslutning, og det må undgås med alle til rådighed stående midler, selv halve sandheder eller halve og hele fabrikerede løgne!

Befolkningen må vælge, enten skal vi have “kapitalisme og demokrati” eller også skal vi have “socialisme”, hvis vi skal have “kapitalisme og demokrati”, må samfundet have et system, hvor kapitalen skal stå på egne ben, og selv betale sin regninger og gæld!

Så vil “kapitalisterne” være mere forsigtig med de helt store risikable transaktioner, med “chance” for de helt store profitter, men også “risiko” for endnu større tab, som går ud over både virksomhederne, ejerne, ledelserne og medarbejderne, en chance som skatteyderne så i sidste ende kommer til at betale regningen for!

Kapitalisterne ved alt om, hvordan man beregner risiko, men industriens spekulanter, profit-, og fidusmagere bruger ikke den slags beregninger længere!

Risiko betyder ikke noget i vor tids Danmark, og det er vel nogenlunde det samme i EU og resten af den kapitalistiske verden!
Systemerne er opbygget og udviklet således, at “Staten” skatteborgerne, deres børn og børnebørn altid kommer til at betale regningen, for politikernes og kapitalisternes tab p. g. a. deres uansvarlige handlinger!

Medier, redaktører og journalister er blevet de asociale akademiske plattenslagere og elitens skødehunde!

Eller sagt med andre ord, de er ikke befolknings vagthunde mod magtmisbrug, de er blevet politikernes håndlangere ” svinehunde”, for at støtte op om alle former for politisk magtmisbrug og snavs!

Det har været underligt at se TV2-News faktisk i en ”presseloge” stillede spørgsmålstegn ved, om det overhovedet er moralsk rigtigt, at tage kritiske emner og spørgsmål om politisk magtmisbrug op, og ikke mindst kritik af politikernes handlinger bag lukkede døre, når ord og handlinger er to modsat rettede kræfter, og deres beslutninger helt tydeligt ikke kan tåle dagens lys!

Vi så også et eksempel på hvor farligt det er, at give medierne alt for stor magt, hvor TV2-News for nogen tid siden kom med endnu en af TV2 og Berlinskes utallige ”falske og manipulerede megafonmålinger”, som de igen med assistance af et par højt offentligt lønnede professorer postulerede viste, at danskerne ville acceptere en udvidet brugerbetaling i sundhedsvæsnet og forringet velfærd, det viser helt klart hvor farligt det er for den alm. befolkningen, når medierne den 4 statsmagt (hvem har i øvrigt stemt på dem) og deres ansatte, bliver brugt som politikernes logrende skødehunde, frem for det der normalt er deres opgave, at være på befolkningens side som bidske vagthunde overfor politisk magtmisbrug!

Faktisk indrømmede ”den såkaldte journalist” (oplæseren), at det på grund af en massive politiske ”brainstorming” med mediernes hjælp, var lykkedes at ændre den politiske situation i Danmark, så politikerne ikke mere var befolkningens tjenere, men at der er vendt helt op og ned på den situation, så befolkningen nu er blevet politikernes tjenere!

Men det var jo også hensigten med oprettelse af DR-update og TV2-news, de skulle jo netop bruges som en moderne digital Göbbelske propagandakanaler, i første omgang for at retfærdiggøre de fabrikerede løgne om grundlaget for krigsforbrydelserne mod Irak, Afghanistan og nu også Libyen, og da politikerne fandt ud af hvor nemt det egentlig var, at få den naive befolkning til at acceptere alle deres fabrikerede løgne (skræmmekampagner), når de blot blev positivt kommenteret af højtstående offentligt lønnede lakajer, de “såkaldte spindoktorer” (løgnefabrikanter), kommentatorer, ”eksperter”, økonomer og professorer alle af tvivlsom karakter, så blev den politiske manipulation sat i system og massivt organiseret!

Der er ikke og har aldrig været en økonomisk krise i verden, det er et konstrueret kaos for at ruinere middel-, og underklassen, og på den måde få 100 % kontrol over slaverne på alle måder, med assistance fra mediernes og lakajernes massebombardement af manipulerede meningsmålinger, det er også den direkte grund til, at myndigheder og politikere kan slipper godt fra næsten alt, ved hjælp af alle de konstruerede og manipulerede meningsmålinger, fup, svindel, fabrikerede løgne, vælgerbedrag, brud på valgløfter og Danmarks Grundloven, ja sådan set slipper godt fra hvad som helst, selv de planlagte verdensomspændende organiserede klimarøverier m.m.

Det kan vel ikke komme bag på nogen, at indlæg forsvinder og at politikerne har travlt med at destruere eller slette belastende materiale, det er jo ikke på nogen måder en ny praksis, det har man gjort hele vejen tilbage i historien, det har jo altid været ”vinderne”, som skriver og redigerer historien, så det med at forskere vil have lov til at studere gamle dokumenter, det kan ikke bruges til noget som helst, for den historie de vil komme frem til, vil altid være vindernes konstrueret og redigeret sandhed, som så igen vil blive farvet af forskerens egen politiske holdning, så vi vil aldrig nogensinde få det virkelige billede og sandheden, om magthavernes og deres lakajers barbariske gerninger!

I vor tid er det Bilderbergerbanden, eliten og erhvervslivets udemokratiske topfolk (lakajer), der dikterer, skriver og redigerer historien, indtil den danske og europæiske befolkning vågner op, arresterer Bilderbergerbanden og deres topfolk over hele verden, og smider alle deres sleske spytslikkere på porten, men indtil da er det ikke så underligt, at myndighederne har nemt ved, at plyndre middelklassen og især de lavtlønnede, fattige, pensionisterne, studerende, børnefamilierne og de handikappede, når de har asociale lakajer som Margrethe, Helle Thorning, Villy og mange andre toppolitikere både på højre og venstrefløjen, til at sløre kendsgerningerne og begrænse ytringsfriheden, for at hjælpe politikerne og myndighederne med at camouflere det organiserede magtmisbrug!

Nej lad os få det teknokratiske ”Akademikervælde” afskaffet og Kongedømmet genindført!!!

For desværre ville et valg ikke ændre noget som helst, alle partier fører nøjagtig DEN politik, som bliver dikteret dem af Bilderbergerbanden i EU, så om de er røde, blå, gule grønne, orange, violette eller sorte er bedøvende ligegyldigt, deres mål er at skabe kaos, nød og elendighed, og på den måde få mennesker til at give afkald på alle deres friheder og demokratiske rettigheder, som så kan skabe en grobund for, at befolkningen stille og roligt accepterer en indførelse af et verdensomspændende diktatur (New World Order), styret og kontrolleret af den diktatoriske og Nazistiske Bilderbergerbande og deres udemokratiske slyngler!

http://euro-med.dk/?p=11825

Folketinget har været et værdiløst akademisk plattenslagerforetagende de sidste mange år, de har helt sikkert fået en god akademisk og teoretisk uddannelse både politikere, økonomer, vismænd, rådgivere, embedsmænd og topfolk i erhvervslivet m.fl., men de har ingen faglig indsigt og kompetence overhovedet, så godt som ingen af dem!

Det eneste de sidste 40 års topfolk og politikere har været gode til, det er at rage til sig med både arme og ben, og ruineret Danmark og danskerne nøjagtig som den “græske elite”, og varetaget egne interesser frem for samfundets, men det har de så til gengæld også været rigtig gode til, nå ja og så til at overlade magten over Danmark til teknokrater i det udemokratiske EU-Parnas!

Nu er det jo ikke første gang, at vandallister har ruineret og solgt Danmark til en fremmed magt, i fortiden var det ødsle Kongers udsvævende livsførelse, udvidelse og finansieringer af luksus for kongehuset og deres trofaste lakajer, finansieret ved at belåne Danmark til langt op over Skagens Gren, der ruinerede Danmark og tvang Konger til at overdrage magten og kontrollen af Danmark til fremmede lande!

I vor tid er det politiske pamperi udvidet på samme måde, så det er helt ude af kontrol, både i den borgerlige og venstrefløjens lejr, alle deres støtter og tilhængere kræver nu en del af kagen, for at støtte og holde hånden over de korrupte magthavere!

Nu kan vi jo desværre ikke trylle alle de akademiske og udemokratiske/teknokrater politikere og deres embedsmænd/lakajer væk i Danmark og EU, det ville ellers være en mirakelkur for både Danmark og hele Europa, som så helt stensikkert ville gå frem igen, både hvad sikkerhed, vækst, økonomi og velfærd angår!

Der er kun én eneste løsning, nemlig at alliere os med Kronprins Frederik, og få ham placeret på Danmarks trone hurtigst muligt, afskaffe de korrupte parti-diktaturer betegnet som danske “folkestyre”, og så få genindført “Kongedømmet”!

Pålægge Frederik som sin første og vigtigste opgave, at gennemføre en øjeblikkelig udmelding af ”den udemokratiske Bilderbergstyrede og kontrollerede forbryderorganisationen” og deres lakajer i EU, og så nedsætte et forretningsministerium ledet af 10 -12 VISE og KLOGE ministre, som alle skal kunne fremstilles for en domstol, og stilles til ansvar for deres ”eventuelle kriminelle handlinger” af Kong Frederik, og straffes “HVIS” de begår samme forbrydelser mod den danske befolkning og samfundet, som de sidste 40 års topfolk, politikere og embedsmænd har gjort!

Og alle de “goder” politikerne og deres lakajer har tilkendt sig selv, annulleres med øjeblikkelig virkning deres handlinger gennem de sidste 40 år undersøges, og de bliver stillet til ansvar for deres uansvarlige adfærd og organiserede hjemmerøverier!

Gennemføre en lynhurtig pengeombytning, så alle sorte og kriminelle penge, bliver ugyldige med øjeblikkelig virkning, og kun de penge der er tjent på en helt legal dokumenterbar, kontrollerbar, lovlig, ærlig og redelig måde bliver godtgjort!

At tro på, at de samme politikere, med samme politik, udpeget af de samme ensrettede, indoktrinerede og topstyrede partisystemer, kan rette landet op igen, med nøjagtig den samme politik, som de helt beviseligt har kørt Danmark/EU i sænk med, skulle være den helt rigtige og geniale løsning, det kan man simpelthen kun overbevise en befolkning om, som enten er konstant stive af druk, bedøvet af narko eller er totalt hjernedøde!

Det ville jo være det samme som at tro på, at hvis en læge har stillet en diagnose og ordineret patienten en medicin, og det så skader patienten mere og mere, så hans tilstand bliver værre og værre for hver dag, og at den slet ikke gavner patienten på nogen måder, at det så ville være klogt at lade den samme læge, som så bare ville bruge den samme medicin, i en kraftigere dosis til at helbrede patienten, at det skulle være den helt geniale løsning!

Hvordan mon lægen så ville forklare sine fejl retorisk, mon han så også som erhvervslivets og politikernes akademiske topfolk, og alle deres hjernedøde rådgivere, igen og igen og igen og igen vil påstå, at diagnoserne var den helt rigtige, kuren var også den eneste rigtig, men desværre døde patienten!

Som tidligere nævnt: Er det også helt utrolig trættende, konstant at se og høre Løkke, Helle, Villy, Margrethe og de andre 175 på overførselsindkomst, der er ansat i aktiveringsprojektet “ødelæg alt for Danmark og danskerne” i folketinget!

Velfærd????

Nej som før nævnt, politikerne er en flok korrupte og grådige akademiske plattenslagere, og det uanset om de er røde, blå, grønne, gule, orange, violette eller sorte, og jeg forstår godt at specielt S & SF er på vej ned mod spærregrænsen, for er der nogen, som i den grad har svigtet sine vælgere lige siden “Holger og Konen sagde nej til Unionen”, så er det da den udemokratiske fidusmager Helle og hendes hæmoride Villy!

Det er ikke den alm. befolknings interesser og velfærd, som bekymrer de korrupte akademiske topfolk og politikere i hverken EU, Folketinget, Regionerne eller Kommunerne tænker på, tværtimod er det ved at være mange år siden, at erhvervslivets top, politikere, administratorer og “ALLE” deres lakajer holdt op med at tænke på andet end deres egen velfærd!

Både venstrefløjen og højrefløjen, har i fællesskab brugt alle deres kræfter, på at undergrave dansk demokrati og velfærd på alle måder, ved at de har bevilliget sig selv offentlig støtte, på så at sige alle mulige områder, både til dem selv og lakajerne på europæisk plan, landspolitisk, partierne og alle deres interesse-, og ungdomsorganisationer!

Amts og kommunale politikeres ombud, har tidligere været et ulønnet job, de valgte politikere blev ikke forgyldt, men fik et mindre honorar, fri transport og rimelige omkostninger dækket, i dag farer højt lønnede politikere med storhedsvanvid, sammen med et hav af deres trofaste lakajer verden rundt i privatfly, bor på de dyreste hoteller med eksklusiv roomservice, både når det er i embeds medfør eller det er på de “såkaldte private” skatteyderbetalte ferier, så betegnes det bare som studieture, og på den slags luksusferier har de en hel stab af deres mest trofaste lakajer med til at more sig sammen med!

Så når politikerne som Helle, Margrethe, Villy, Mette Frederiksen og andre S, R og SF-profiler lige som ALLE de borgerlige ledere og håndlangerne, i medierne konstant står og resiterer, vi er stolt og utrolig glad for det danske velfærd, det skal vi gøre alt muligt for at bevare, så er det hykleri langt ud over alle grænser, for hvis de virkelige var så glade for det “såkaldte danske velfærd”, hvorfor i himlens navn gør politikere på både højre og venstrefløjen så alt muligt for at føre EU politik, som helt klart går ud på at smadre den europæiske velfærd totalt?????

“Reform” er jo bare et andet ord, for “nedskæring” af de ydelser og goder, som danske borgere selv har betalt for i form af et af verdens højeste skattetryk, man bevarer altså ikke nogen former for velfærd, ved at fjerne de ydelser og goder som har været hele grundlaget for, at danskerne helt ukritisk har accepteret en hæmningsløs skatteplyndring, hvor de korrupte politikere nu også er begyndt at kræve brugerbetaling for de goder, som befolkningen kollektivt HAR BETALT for a-konto med ekstreme og tårnhøje skatter, moms og et totalt afgifts vanvid langt ud over alle grænser!

Underligt nok er det også altid dem, som har mindst at leve af, politikere vil gennemføre disse reformer (nedskæringer) over for, det er aldrig nogen sinde politisk-, finans-, og erhvervslivets spidsers helt ukontrollable plyndrings politik, med ekstremt høje lønninger og goder, som de vil gennemføre reformere (nedskære) overfor, dem smører (køber) politikerne tværtimod med støtte og alle mulige lempelser, og forgylder dem med ekstra og helt ekstremt høje lettelser i top og mellemskatten, for den slags støtte, lempelse og skattelettelser, har politikerne og embedsmænd jo også selv gavn af!

Her er eksempler på reformer, som ville være mere socialt retfærdige, i stedet for helt asocialt at plyndre dem, som i forvejen har alt alt for lidt at leve af:

1. Valgreform: Fjern fradragsberettiget støtte til politikere og partiers valg-kampagner!

2. Politikerreform: Fjern statstilskud til politikere, politiske partier og deres ungdomsorganisationer, hvis de vil holde sammenkomster og reception (drukfester) m.m., må de som alle andre mennesker selv betale, det kan ikke være de hårdtarbejdende skatteyderes opgave, at betale den slags regninger!

3. Pensionsreform: Reguler pensioner så den slags privatopsparing ikke kan trækkes fra i skat, og indfør en garanti for at alm. mennesker ALDRIG får lavere pension end politikerne og embedsmænd!

4. Mediereform: Fjern alle former for tilskud og licens m.m., til både de trykte og skrevne medier, lad dem leve af de fabrikerede propaganda kampagner de producerer, hvis befolkningen ikke gider betale prisen for at blive manipuleret med, af den slags politiske propaganda kanaler og det bras de sender, eller læse deres politisk ensrettede aviser, ja så må de jo lukke biksen!

5. Kulturreform: Fjern tilskud til teatre og filmindustrien m.m., hvis folk ikke gider betale prisen, for at se de forestillinger, som de vil lokke og terrorisere tilskuerne med, så er det måske på tide, med en kunstnerisk skærpet selvkritik af format, og så producere og sætte forestillinger op, som befolkningen gider betale prisen for at se!

6. Kunstreform: Fjern alle former for kunsttilskud, hvis de ikke kan sælge det bras de laver, ja så må de jo som alle andre i samfundet, søge ind i et andet erhverv og evt. omskoles, at belønne de dygtigste med en livslang bonus fra staten, det er da helt og aldeles galimatias!

Det er jo rablende vanvid, at give mennesker, som kan afsætte og nogle endda leve fedt af deres håndværk (kunst og kultur) statstilskud, men hvis de ikke kan leve af deres håndværk, så må de jo finde ud af at lave noget andet, det må alle andre jo gøre!

7. Sportsreform: Stop alle former for statstilskud til elitesport og sportsklubber, såfremt de har ekstremt højt lønnede professionelle teams ansat, og samtidig bliver forgyldt af private virksomheder!

8. Afskrivnings-, og fradragsreform: Fjern alle mulige former for afskrivnings og fradrag, for den slags sponsorater til elite sporten, som kun har et eneste formål, nemlig at forgylde de klubbers “såkaldte stjerner” med helt vanvittige millionlønninger.
Når vi dagligt af medierne bliver bombarderet med propaganda kampagner, om erhvervslivets forringede konkurrenceevne og dårlige økonomi, og samtidig oplever at virksomhederne samtidig har råd til at forgylde elitesport med (skatteyderfinansierede) millionsponsorater, og ligeledes har råd til at forgylde virksomhedernes ledelse med helt vanvittigt ekstreme millionlønninger, men ikke har råd til at betale deres alm. medarbejdere (slaverne) en anstændig løn!

9. Reklamereform: Fjern alle mulige former for reklamefradrag, så skatteyderne/forbrugerne ikke selv skal betale, for at blive terroriseret af alle de pop op vinduer på internet, og de irriterende reklametilbud i både medierne og postkasserne!!!!!

Det er nøjagtig det samme, som når virksomheder vil have omverdenen til at tro de er åhhhhh så humane, får deres virksomhed nævnt i TV til velgørenheds-show for store donationer, og lige som alle andre virksomheder, så trækker donationerne fra i skat, eller når de sponsorerer sportens professionelle klubber med enorme millionbeløb, teams og klubber som aflønner deres sportsudøvere med mange millioner i lønninger, og trækker sponsoraterne fra i skat, så det i sidste ende er de hårdt plagede danske skatteborgere det går ud over, som af den grund kun har lønnedgang, velfærdsforringelser, ekstreme skatte-, og afgiftsforhøjelser i udsigt så langt ud i fremtiden som øjet rækker, så det kun kan ende med at den alm. befolkning må gå fra hus og hjem, den slags er i min filosofi hjernedød reklame og falsk humanitet “på andres bekostning”!

Nu er det jo ikke noget nyt, at helt utrolig mange mennesker føler sig tiltrukket af mennesker med magt og penge, journalister er ikke anderledes, de elsker at kline sig op af den slags mennesker, for dermed at udstille sig som noget særligt, at være en af dem som medierne ynder at betegne som “kendisser”, og så er det næsten ligegyldigt hvor klamme og ulækre den slags er, bare se Hugh Hefner “er det ikke sådan han hedder ham fra Playboy”, selv unge og meget smukke kvinder sværmer omkring ham, som fluer omkring en stor fed og vammel lort, og danskere er ikke spor anderledes, de vil prostituere sig på alle mulige måder for ussel mammon, uanset hvordan disse personer har skaffet dem!

Det er jo heller ikke noget nyt for den logisk tænkende del af menneskeheden, at Danmark også på dette område er snobberiets højborg i højeste potens, bare se mediehysteriet om Mærsk og Breivik, der er rigtig mange ellers fornuftige mennesker, der ofte er så spytslikkeragtige, slimede og fedterøvsagtige, så hvis man klaskede dem op af en mur, så ville de aldrig nogen sinde slippe fri igen, i hvert fald ikke ved egen kraft!

socialdemokratisk regering.

Skrevet af erik bøgh larsen, Onsdag den 26. december 2012, 15:35

rend mig et hvist sted,det er jo at gøre grin med vælgerne.
sig mig en ting kære helle,hvad betyder social og demokrati,når man kan sidde på sin flade røv og sende tusindevis på gaden og fra hus og hjem.
den skide regering du skulde lede er jo ikke styret af dig,og alt det du har lovet,er en gang pølsesnak ,uden visioner og handling.
du er en logrende og ubetydelig kransekagefigur,så indrøm det baredet er margrete der styrer butikken.
så hvis du ikke vil ende som en karikatur for eftertiden,så udskriv valg inden det er for sent.
mvh fra fastlandet.

fy fann

Skrevet af erik bøgh larsen, Onsdag den 26. december 2012, 15:01

stop så det cirkus,miliarderne fosser ud af statskassen til militær issekram.og underskuds falenten dsb,har gjort det igen,drænet
statskassen for miliarder.
så det må være på tide at få rydet godt og grundigt ud i ledelser bestyrelser og kommisioner.
de er alle til hobe samfundsnassere tildelt et ben,de ikke er værdige
til at forvalte.
i det hele taget,så er den siddende regering at sammenligne med
en bananrepublik.

@Ole

Skrevet af Hansen, Tirsdag den 25. december 2012, 21:51

Det er ikke smart at generalisere dine svar, jeg har vist ikke på noget tidspunkt givet udtryk for, at Jorden skulle tømmes for mennesker i 30 år, og når du skriver at kristendom og religion er årsagen til alle krige, så er jeg helt og aldeles uenig med dig, det er derimod de falsk og ugudelige kristne, der er årsagen til hele den djævelskab Jorden er besat af, hvis menneskeheden levede i overensstemmelse med den lære Jesus forkyndte, så ville der ikke være noget der hed krig, kaos, nød og elendighed, tværtimod ville vores lode så et fredeligt Paradis!

Og jeg tror ikke på "Marsmænd eller Aliens", men jeg er overbevist om, at Jesus er særdeles nærværende, og i overensstemmelse med Guds vilje og forudsigelser i Bibelen, er klar til at påtage sig den Guddommelige opgave, så snart Gud giver ham den ultimative ordre om, at tiden nu er inde til at gribe ind, og fjerne alle de destruktive magter og den ugudelige menneskehed, og som planlagt sætte sig på den Himmelske trone som Jordens Konge i de forudsagte 1000 år, og gennemfører det forudsagte nødvendige opgør (dommedag), reformere den villige befolkning og rense Guds forurenede og mishandlede skaberværk Jorden, til skade for hele menneskeheden!

Det jeg derimod har sagt er, at det da ikke var utænkeligt Maya folket havde været i stand til at beregne tiden, men at jeg anså det for at være utænkeligt, for når ikke engang Guds søn Jesus kendte dagen, hvor Hans Far Gud ville gribe ind, så ville jeg anse det for at være usandsynligt, men at Jorden skulle forgå er utænkeligt, Gud har i sit ord Bibelen klart sagt, at Jorden skal bestå til EVIG TID!

Nå han i Bibelen siger Himmelen og Jorden skal forgå, så er det ikke den bogstavelige Himmel og Jord, i Bibelen bliver Himmel ofte sammenlignet med magthaverne og Jorden med klodens befolkning, det stemmer også med de hellige skrifter i Johannes Åbenbaring, fra kapitel 17 til og med kapitel 22, med hensyn til Himmel og Jord så læg særlig mærke til hvad der står i begndelsen af kapitel 21, der står: "Og jeg så en ny himmel (Regering under Guds ledelse "Jesus") og en ny Jord (en menneskehed helt i overensstemmelse med Guds vilje); Den tidligere Himmel og den tidligere Jord, var nemlig forsvundet, og havet (en menneskehed i oprør) er ikke mere".

Ved at bruge en logisk tankegang, hvis Jord og himmel skulle gå under, hvordan skulle der så komme en ny "fysisk" Himmel og Jord ned til menneskene?

De rige og mest velbjergede er de største klynkere i samfundet.!

Skrevet af Hansen, Fredag den 21. december 2012, 17:52

Er det lavtlønnede hårdt arbejdende slaver i kalder røde tabere og nasserøve?

Det er de rige og mest velbjergede i samfundet, de der aldrig har løftet på noget, som var tungere end en Laptop og ikke aner hvad arbejde er for noget, der er de største nasserøve i det danske velfærdssamfund, forsvaret af typer som Brüchmann, Mogensen & Christiansen, Anders Langballe og alle de andre sleske og klamme elite-røvslikkere!!!!!

Når de rige og mest velbjergede i samfundet, som bl.a. Clausen og Bosse m.fl. klynker og rager til sig, så er det af grådighed og egoisme, når de lavtlønnede, svage, mindrebemidlede og fattige klynker, så er det af nød i en kamp for overlevelse, på en værdig og anstændig måde!

http://www.bt.dk/politik/danmarks-rigeste-faar-milliarder-i-sociale-ydelser

De rige klynker mest i vor tid, de er alle smittet af en slags grådigheds virus!

Det er helt utroligt så hurtigt de borgerlige politikere og deres lakajer glemmer, for hvem er det egentlig, som har haft magten de sidste 10 år, så Danmark og danskerne nu er på fallittens rand, det har de tidligere borgerlige magthavere, så derfor har de naturligvis hovedansvaret for den dårlige danske økonomi, men venstrefløjen har et medansvar, for de har stemt ja til finanslovene hvert år, så de kan ikke bare fralægge sig ethvert ansvar!

At de borgerlige politikere og deres lakajer så, som Venstre igen og igen og igen og igen og igen og igen påstår: Det er ikke Venstres skyld, det er ikke Venstres Skyld, det er ikke Venstres skyld, det er ikke Venstres skyld, så er det jo en kendsgerning, at løgne ikke bliver sande, selv om politikerne og deres spinn lakajer gentaget dem igen og igen og igen og igen og igen og igen og igen!

Men ja Quinder med stort Q, har næsten altid været dyre i drift, både i folketinget, Regioner, Kommuner, erhvervslivet og i privatlivet, så Margrethe/Helle og Co’s. grådighed, kunne vel ikke komme bag på nogen, men ekstremt grådige spekulanter, fidusmagere, borgerlige/venstrefløjs politikere, finans-, og erhvervsfolk på topposter, har nu heller ikke holdt sig tilbage, tværtimod!

Men at påstå det ville have været bedre, hvis Løkke & Co. havde fortsat som Regering, det er altså helt ude i hampen, og at bruge samme løgne igen og igen om, at Løkke & Co. skulle have særlige evner som leder i modsætning til Margrethe, Helle & Co., det er altså løgn så det smælder i Valby Bakke, deres evner som ledere har ført os på vej ud over afgrundens rand, om Helle og Co, kan gøre det bedre, eller bare skubber os det sidste stykke, det ved vi endnu ikke, men vi har indtil videre ikke set beviser for at det er blevet bedre, men de kan vel dårligt blive værre, bare husk Løkkes skandale ”banging COP15”!

Løkke og Co. har kørt den danske velfærd, sikkerhed og økonomi totalt i sænk, så konstant at prale af Lars Løkkes helt fantastiske evner er da helt ude i skoven, med et underskud på 34,5 milliarder i 2011, og et budgetforslag for 2012 med et underskud på 85 milliarder (korrigeret til 95 -100 milliarder), og så et gennemsnitligt underskud på 65 milliarder frem til år 2020, hvis man undlader at bruge den tidligere borgerlige Regeringens regnemodel, men bruger logiske regnebegreber: Så er 34,5milliarder + 95 milliarder + (7 år x gennemsnitligt 65 Milliarder) = 584,5 milliarder i underskud i 2020 med en borgerlig regering, det kalder jeg altså ikke en god og ansvarlig økonomisk politik, tværtimod!!!

Men nu er jeg jo så heller ikke en, af de borgerliges eller venstrefløjens højt lønnede økonomer eller politiske spindoktorer, og får over en million om året, for at manipulere med den måde, man fabrikere løgnene på eller sælger sin propaganda-politik til samfundet på!

Jeg skriver ikke det her, for at forsvare Margrethe, Helle, Villy & Co’s. vælgerbedrag, for venstrefløjen er mindst lige så korrupt og utroværdige som højrefløjen er og har været, i de 10 år de har haft magten, faktisk virker det mere som om rød og blå blok konkurrerer kraftigt om, hvem der er bedst til at plyndre, snyde, svindle, og tage røven på de alm. danskere på, den lavtlønnede danske befolkning og de fattige i særdeleshed!

Men uanset om det er den ene eller den anden side, der har haft magten i Danmark, så er det og vil altid være de fattigste, der kommer til at betale regningen for den fest de aldrig nogensinde selv har eller kommer til at deltage i, for de rige har altid gjort alle mulige krumspring, for at undgå at betale for noget som helst, ikke engang deres egne regninger har de haft lyst til at betale, og det har de aldrig nogensinde haft, så hvorfor skulle deres moral pludselig ændre sig nu?

Da jeg var dreng, jamrede bønderne sig konstant over trange kår, efterhånden fik de så overbevist politikerne om, at skatteyderne skulle betale dem landsbrugsstøtte (bistandshjælp)!

Den fidus lurede fiskerne så og kopierede den, for også at købe deres stemmer, fik fiskerierhvervet så også fiskeristøtte (bistandshjælp)!

Næste gruppe i samfundet, der kopierede dette klynkeri var rederne, så fik de særordninger, og alle former for tilskud ”bistandshjælp”, for at de skulle kunne konkurrere på verdensmarkedet med lave lønninger, det medførte at de skiftede danske søfolk ud med udlændinge, det var godt nok en umoralsk måde at sige tak til de danske skatteydere på!

Den næste gruppe, der kopierede klynkefidusen var industrien, virksomhederne og erhvervslivet, så måtte politikerne igen grave dybt i de alm. skatteyderes lommer, og forære dem enorme afskrivninger, fradrag, industristøtte og billige lån (bistandshjælp) for at købe industriens og erhvervslivets stemmer!

Og nu her sidst har vi set hvordan den økonomiske sektor især bankerne får den ene Bankpakke efter den anden (bistandshjælp), for at politikerne også kan købe deres stemmer, og for at partierne så kan få lidt økonomisk støtte tilbage til valgflæsk!

Ups jeg havde nær glemte en helt speciel gruppe af klynkere, medierne, sportseliten, kunst og kulturen, for der er vel ingen som dem, der har forstået at nasse på det danske samfund, med tvangs-licens og alle mulige former for tilskud og støtteordninger (bistandshjælp)!

Men de forskellige nævnte grupper, har aldrig nogensinde selv forsikret sig, som f.eks. lønmodtagerne har med Fagforeninger og A-kasser, så når lønmodtagerne klynker over tabte arbejdspladser, så har de selv kollektivt forsikret hinanden, men de penge har politikerne, embedsmænd, medierne og erhvervslivet raget til sig, og ikke nok med det, erhvervslivet lever også højt af lønmodtagernes feriepenge, ATP og andre pensionsfonde, men naturligvis kun for den del af lønmodtagernes penge, som korrupte politikere i Danmark og EU ikke har turdet lægge deres klamme hænder på!

Ja vi har fået et klynkesamfund, men dem der klynker højest og mest, er de rigeste og mest velbjergede i samfundet/Europa, dem vi kan læse om på linket øverst i indlægget, de rager så meget til sig, så der ikke er penge til velfærd, til de arbejdsløse, familier og enlige (med børn), studerende, nedslidte, syge, handikappede, og pensionisterne, alle de virkelig fattige og nødstedte i Danmark!

Det er jo helt klart at ledelserne og bestyrelserne i finanssektoren og virksomhederne, har ruineret og plyndret virksomhederne fra direktionslokalerne, der kan nævnes et hav af eksempler fra finanssektoren, offentlige og private virksomheder, Amagerbanken, Tryg m.fl., - SAS, DSB, DR, og Dong m.fl. - Vestas, Torm og Cimber Air m.fl, ja jeg kunne fortsætte i en uendelighed, var/er de ledelser deres vanvittige høje løn værd?????

NEJ de er ikke en pot pis værd!!!!!!

Hvis deres løn var resultatorienteret, ville de være på sulteløn eller kontanthjælp alle sammen, Engel kostede Vestas ca. 100 Milliarder sidste år, Bosse var ved at køre Tryg i sænk, og vi har vel alle fulgt Dong og SAS skandalen i den sidste tid, ja rækken af ”såkaldt velkvalificerede ledere”, som har kørt virksomhederne i sænk er efterhånden uendelig lang!

Skattely

Skrevet af Vibeke Henriksen, Torsdag den 20. december 2012, 14:55

I går kunne man erfare, at den stenrige franske skuespiller Gérard Depardieu agter at flytte til Belgien for at undgå den ekstra beskatning, som den franske socialistiske regering pålægger de rige.

Almindelige mennesker med sund fornuft vil nok synes, at de rige har råd til at spytte lidt mere i fælleskassen, end de gør.
Problemet opstår, når staten tvinger dem til det, og resultatet bliver, at de slår sig ned i skattely.

Hvad giver mest i kassen?:
1) At de rige betaler den skat, de hidtil har gjort, men til gengæld forbliver som skatteborgere i landet.
2) De rige skal betale mere i skat og flytter ud af landet.

Uden at være professor i økonomi vil jeg mene, at landet er bedst tjent med at holde de rige hjemme.
Men der kan være politiske synsvinkler, som ikke kun handler om økonomi, men om lighed i samfundet. Enhedslisten og trosfæller ser hellere, at landet bliver fattigere, hvis blot forskellen mellem rig og fattig blev mindre. Så ud med de rige, hvis de ikke vil brandbeskattes!
Der er jeg lodret uenig.

Op og ned på én gang

Skrevet af Magnus Klein, Onsdag den 19. december 2012, 18:10

Det er Venstres ansvar, at skatterne er steget så meget, kan man læse.
Noget af det, den gamle regering blev kritiseret mest for, var, at den gav ufinansierede skattelettelser.
De to udsagn kan jeg ikke få til at harmonere med hinanden.

Hvor længe skal vi finde os i...?

Skrevet af Hans Peter Nikolajsen, Onsdag den 19. december 2012, 10:40

Dansk Folkeparti fik indført de såkaldte grænsebomme. Villy Søvndal latterliggjorde dem ved at tale om ”tre tykke toldere” – eller var det fire?
Regeringen fjernede grænsekontrollen som noget at det første.
Hvad vi i disse tider - og endnu værre i fremtiden - kan opleve, er, at et utal af illegale indvandre smugles ind i landet, at landet hærges af østeuropæiske bander, som bortfører fladskærme, computere, mobiltelefoner, cykler og mange andre salgbare varer. Terrorister og andre uønskede personer har fri adgang til landet.
På et tidspunkt, når problemet er blevet så stort, at selv Morten Bødskov kan få øje på det, bliver der grebet ind, men så er det nok for sent.
Når landet har mange grænseovergange, forslår det som en skrædder i helvede at bevogte en enkelt. Hvis det skal være effektivt, må der være kontrol overalt. Og mon ikke i virkeligheden alle lande i Europa er interesseret i at gøre det samme? Det er blot ikke politisk korrekt.
”Det må være en menneskerettighed uhindret at komme til Danmark, fylde en lastbil med tyvekoster og uhindret vende hjem til udgangspunktet.” Det er som at høre Zenia Stampe.
Hvor længe skal vi finde os i den trafik?

En argument-resistent klippe

Skrevet af Michael Verner Olsen, Onsdag den 19. december 2012, 10:19

De, der fulgt folketingsdebatten om finansloven i går, vil kunne bevidne, at hvert spørgsmål til regeringens elendige resultater blev ”besvaret” med en kritik af alle de fejl, den gamle regering havde begået.
Så var økonomien overophedet, så var der givet ufinansierede skattelettelser, så havde den indført fedtafgift, så var arbejdsløsheden steget, så var konkurrenceevnen svækket, så havde den siddet på hænderne eller sovet i timen.

Selv om der kan være rigtige momenter i kritikken, kommer vi ikke videre ved kun at fokusere på fortidens synder.
Corydon påstod, at regeringen havde gjort konkurrenceevnen bedre, hvortil Jakob Ellemann svarede, at hvis 5 milliarder ekstra skatter havde forbedret konkurrenceevnen, måtte regeringen se at hæve skatterne yderligere.

Corydon på talerstolen – det er et kapitel for sig. Uden at løfte et øjenbryn og uden at hæve stemmen en eneste gang preller al kritik af, som når man hælder vand på en gås. Han står som en argument-resistent klippe.

Inden nogen falder i svime over den egenskab, så husk lige, at Corydon var arkitekten bag ”Fair Løsning”, som det ikke lykkedes Helle Thorning at forklare meningen med, og som regeringen efter valget måtte indrømme var underfinansieret med 39 milliarder. Som så meget andet endte planen i skraldespanden.

Nye emner, tak!

Skrevet af Dorthe Petersen, Onsdag den 19. december 2012, 09:10

Der er mange indlæg, som handler om noget helt andet end det, der er emnet her: Ole Birks påstand om at regeringen holder os for nar.

Kan BT ikke oprette nogle tråde, hvor emnerne ikke dukker op som i en blandet landhandel, men sorteres?
Der kan fx være spørgsmål til folkeskolereformen eller til finansloven, som er højaktuel.

NEJ !

Skrevet af Pelle, Onsdag den 19. december 2012, 15:20

Den clairvoyante

Skrevet af Hansen, Onsdag den 19. december 2012, 08:54

Du har nok ikke helt ret med hensyn til datoen, måske har du som medierne ikke brugt den Gregorianske kalender, jeg har en serie DVD’er, udgivet af “Time Life’s” om verdensrigernes opståen og fald “Lost Civilizations”, når jeg i TV2-news hører oplæserne kommentere det, og lige som BT nu nævner datoen 21 December 2012, så måtte jeg lige se MAJA (The blood of Kings) en gang mer, og jeg må sige at både du, TV2-news og BT er lidt for tidlig på den, ifølge den Gregorianske kalender stopper denne tids-cyklus den 23 December 2012 og ikke den 21 december!

For det andet er det i.flg. Mayakulturen denne skabels-cyklus, som vi og hele Universet befinder os i nu, som ophører den 23 december 2012, men nu er det jo ikke kun Maya’erne, der forudsiger en dramatisk hændelse i vor tid, det gør næsten alle både kendte og af mange ukendte kulturer og religioner, men selv om de alle er helt enige om den samme forudsigelse, så er de også alle dybt uenige om det nøjagtige tidspunkt og hvilke konsekvenser det får for menneskeheden!

Maya’folket havde udviklet et matematisk system, hvor kun 4 bøger overlevede spaniolernes vandalisme og afbrænding af alle Maya’kulturens optegnelser, ud fra dem har man så formået at afkode et helt unikt og avanceret matematisk system, deres matematik var nøje forbundet med et komplext astronomisk system, deres detaljerede observationer af nattehimlen blev nedskrevet med forbløffende præsition, det blev klart at dette folk havde givet sig tid til, nøje at studere himmelrummet og tidens betydning!

1000 år før den første computer, nedskrev de hændelser i himmelrummet, som lå en halv milliard år tilbage i tiden, men hvad var årsagen til disse utroligt indviklede beregninger, man mente Maya’ernes samfund var næsten utopisk, et fredeligt folk som tilbad tiden, en verden styret af sindige præster og tidtagere, med hellige observatorier hvorfra man fulgte stjernernes baner, man konkludede at Maya kulturen var en idealverden, som byggede på hellig tro og højere lærdom, den antagelse har dog vist sig at ikke holde vand!

Mayaerne byggede pyramider, som var gigantiske kalendere og solure, El Castillio den store pyramide ved Tjitcinitca har 365 trin og afsatser, som markerer dagene i et år, vinklerne og opbygningen er så præcis, at de 1 gang om året kaster en særlig skygge, som markerer forårsjævndøgn, lige som en astrologs stjernekort, viste deres håndskrifter stjerners og planeters positionerelt flere århundreder frem i tiden, Mayaernes kalender var ganske enestående, store tandhjul illustrerer deres tidsbegreb, hiroglyfferne på det store hjul markerer de 365 dage i solåret, de på de to mindre hjul repræsenterer de 260 dage i præsternes hellige kalender, sammen udgør de en tidsmaskine, som viser hver eneste dags astrologiske særkende, ved hjælp af denne kalender, kunne præsterne forudsige tid og sted, for solformørkelser helt præcist, den jævne befolking må have troet, at deres ledere kunne styre himlens almægtige kræfter!

Maya’ernes præcise astrologiske beregninger forbløffer stadig, månens cyklus blev kortlagt med så stor præcision, at i vore dage efter 1500 år, er deres fejlberegning kun på 33 sekunder, selv May’ernes tilblivelse for over 5000 år siden, er angivet med en præcis dato i den hellige kaldender, uhyggeligt nok, er der også sat dato på denne verdens undergang, i.flg Maya-kalenderen, vil denne skabelses-cyklus ophøre med at eksistere præcist 4 ahau 3 kankin, søndag den 23 december 2012, i dag ser mange Maya’er frem til denne dag med rædsel, i Guatemalas højland, udregner de sidste tilbageværende Maya’chamaner og de sidste kalender præster, stadig tidens gang på grund af de gamle former, den har ikke rykket sig 1 dag i over 2500 år.

Jordens undergang er også beskrevet i Biblen, som den blev forudsagt og forkyndt af Jesus for 2000 år siden, men når Jesus sagde at Himlen og Jorden skulle forgå, så var det ikke den bogstavelige Himmel og Jord’s undergang han omtalte, i Biblen beskrives magthaverne ofte som Himmelen og Jorden som menneskeheden, så det Jesus forudsagde var ikke klodens undergang, men et verdensherredømme og den ugudelig menneskeheds undergang, som det skete i Noahs tid!

Nøjagtig hvornår og hvordan vidste ikke engang Jesus, men måske har maya’erne været kloge nok til at beregne Guds indgriben, faktisk står der jo også, at lyset vil blive klarere og klarere jo nærmere vi kommer dagen, hvor Gud eksekverer sine domme over den troløse menneskehed, så vi må jo bare vente, se og håbe på det bedste!

Til Hansen:

Skrevet af Den Clairvoyante, Torsdag den 20. december 2012, 00:47

Jeg har læst en del kanaliseringer,-meget interesante,-kan søges på nettet-
under: ("Channellings Lightworkers org.")- fra USA,- hvor mange forskellige medier har modtaget, nedskrevet og lagt deres modtagne åndelige meddelelser, samt meddelelser fra forskellige højtudviklede stjernesystemer/planeter ud på nettet så du,- samt alle søgende mennesker i denne tid, kan læse de kanaliseringer, de har brug for!
Det skal dog pointeres, at ikke alle er lige seriøse,- så man skal bruge sin intuition og fornemmelser meget!
Jeg vil sige, at søger man efter hvad der sker,-og vil ske i den allernærmeste tid, er Kanaliseringerne fra den Øverste på "Sirius" : "SaLuSa"- en af de bedste.
Det er "up to date" løbende kanaliseringer, hele tiden de nyeste nyheder- men man kan også se de ældre!
God læsning!

Ud over det, så får jeg selv informationer, på forskellig vis, om hvad der skal ske her fremover,- dog ikke datoen for Det Store, der skal ske,- jeg vil hellere kalde det for det, det er,- nemlig " Jordens Skift" fra 3. - til 5. Plan- (Jordens Ascension")-eller opstigning,- er der absolut INGEN der ved, heller ikke de, der påstår det!
Ja, det kan da godt være som du skriver, at tiden udløber d. 23, december 2012,- men ingen ved stadigvæk, hvornår Jorden selv begynder på sit oprør, og efterfølgende regeringers, EU`s samt samfundenes fald,- det kan være om 2 dage- eller lige omkring jul,- men dog ikke efter jul!
Og da det hele har været udsat længere tid end beregnet, for menneskenens skyld,- vil det hele ske pludseligt og rimelig voldsomt,- så menneskene kan få øjnene op, og lære, samt forstå,-dette er vigtigt! Men det vil så til gengæld vare forh.vis kort tid! D.v.sige, at PLANEN er ændret!
Og det hele starter med,- såvidt jeg er informeret,- at der fra Interplanetarisk side, bliver sendt alle afsløringer omkring bl.a."Den Mørke Elite`s" kriminelle gerninger, og onde planer ud over hele Jorden,- dette vil ALLE kunne se på TV, høre i radioen, læse, eller modtage telepatisk!
Nu må vi så bare vente og se...
Spændende bliver det!
Nogle tror, at overgangen fra livet på Jorden, som det er nu, -og til den Ny Jord/Tidsalder vil være en flydende overgang, men fakta er, at mennesker,- dem der er udset til det, skal evakueres, Interplanetarisk,- og de højst udviklede kan komme ned på Den Ny Jord efter 30 år,- indtil da, er Jorden ubeboelig,- for den skal virkelig gennemgå en meget stor renselse, samt healing fra Interplanetarisk side, p.g.af menneskets store misbrug og ødelæggelse af den!
Og det er i sidste ende, derfor denne store plan skal sættes i værk,- ellers ville Jorden ikke overleve!

Til Hansen og "Den Clairvoyante"

Skrevet af Ole, Torsdag den 20. december 2012, 12:34

Jeg har med en blanding af nysgerrighed og sund skepsis fulgt lidt med i Jeres kommunikation her vedr den nuværende tidsalders sidste dage, og jeg har i den forbindelse konstateret, at mange af de hændelser, som I forudser, er blevet omtalt i rigtig mange år af mere eller mindre religiøst overspændte personer i kredse, hvor man praktiserer massehysteri om emnet.

I al sin korthed er det min opfattelse, at vi efter ca 2000 år i fiskens tidsalder nu er ved at komme ind i vandbærerens tidsalder, hvilket afstedkommer en masse omvæltninger blandt os mennesker og for vores planet, der står overfor en stor indvielse, hvilket vi alm jord-mennesker og et kæmpe antal individer fra andre planeter hjælper til med - idet vi er så at sige en del af jordens aura.

Men man behøver ikke at læse i Biblen eller i gamle folkeslags kalendre for at kunne forudse, at vi står overfor en snarlig eskalering af begivenhederne i Mellem-østen med hvad dette vil afstedkomme for hele den vestlige verden.

Og teorien om, at jorden skal være mennesketom i 30 år er ren fantasi, ligesom det er helt vildt at påstå, at nogle særlig udvalgte mennesker i den periode skal bo på en anden planet for efterflg at returnere til Jorden.

Sådan fungerer det simpelthen ikke - det er alene virkningen af overspændt religiøs fanatisme = årsag til alle krige.

Derfor skal den slags bekæmpes - ikke med våben men med visdom.

Til Ole

Skrevet af Den Clairvoyante, Fredag den 21. december 2012, 03:02

Du må have din tro om det der vil ske,- jeg er godt klar over, at det er en ordentlig mundfuld at skulle sluge,- endsige forstå,- for faktisk næsten alle mennesker!
Men ikke desto mindre sandt, for det er den eneste måde Planeten Jorden kan blive renset for alle de umådelige mange menneskeskabte ting, bygninger, industri,- forurening, som er langt værre end vi tror,- ALT skal destrueres,-for at kunne begynde HELT påny, -og det gøres ikke blot på få år! I den tid er den UBEBOELIG!
Jorden skal jo ændres til en HELT NY JORD!
Det, som skal ske snart, er noget der ALDRIG i Universets historie er sket før,- ej heller måden det vil ske på!
Og du er helt galt afmarcheret,- det har intet med religiøs fanatisme at gøre,- det er den virkelige verden, modsat det mennesker går og laver her på denne jord,-een stor illusion!!!
Den bliver derfor også i Universet kaldt for "Løgnens Planet",- og "Universets Børnehave"- og det er snart slut med løgnen og Mørket for altid.
I øvrigt er vi et par stykker, der har arbejdet som Lysarbejdere i mange år, og har en ren forbindelse til Den Interplanetariske Verden,-har fået mange beskeder, meddelelser, osv. Interplanetarisk,- samt har samarbejde med "Det Interplanetariske Broderskab",-som lige nu befinder sig i deres lysfartøjer langt oppe over (hele)Jorden, og overvåger denne nøje lige nu,- for at den store PLAN kan blive sat i værk uden menneskets onde indblanding!
Der er meget, du ikke ved, så du kan ikke udtale dig om dette emne uden at få en masse løgne blandet ind i det!
Problemerne i mellemøsten vil -ja,-udspilles lige til Skiftet,-(da vil menneskene få nok at tænke på,) -for menneskene skal lære,- MEN det afstedkommer hverken atomkrig eller lign,-dette er blevet forhindret fra udenjordisk side! Men mørket i mennesker dør p.g.af LYSET, som intensiveres mere og mere,- og en stor del vil ikke klare skiftet.
Og det er ikke Bibelen jeg går efter her,- selvom meget i den er sandt,- men den er omskrevet i år 325, så den kom til at bestå af 49% Løgn og 51 % sandhed!
Menneskene i dag er blevet så formørkede og forførte, at de ikke evner at skelne mellem sandhed og løgn,- og videnskabsfolk kan man så absolut ikke stole på!
Vi står nu lige ved tærskelen til Det Store Skift og Jorden begynder om kort tid at fortælle mennesker via sit oprør, om deres modsatte måde at leve på, - for at få dem til at vågne op!
Og den fortsætter med dette mere og mere,- mens verdenssamfundet begynder at falde fra hinanden- dette sker på forhv. kort tid, INTET af den gamle verden samt det mennesker har skabt, skal bruges længere.

Alt dette er visdom fra LYSET,-og LYS kan ikke bekæmpes med uvidenhed,samt Løgne- som er lig med MØRKET!

Det går fantastisk godt - det kan enhver da se

Skrevet af Bent K. Andersen, Tirsdag den 18. december 2012, 12:34

Selvfølgelig har den røde regering gjort en forskel. Det kører derudad. Flere selvmord, færre pensioner. Håbløs arbejdsløshed vil føre til endnu flere selvmord. Men en selvmordspolitik er godt for økonomien, ligesom når en virksomhed fyrer ansattte, så stiger aktiekursen. Lad os da håbe at Mayaindianerne har ret. Denne verden er da for primitiv til at kunne fortsætte.

Til Bent K. Andersen

Skrevet af Den clairvoyante, Onsdag den 19. december 2012, 01:49

Mayaindianerne HAR ret! Ingen folkeslag har været så dygtige og præcise astronomer, matematikere og videnskabsfolk som dem!
Det var et højtudviklet folk, som siges at have haft kontakt med udenjordiske,-deraf deres viden.
Ja, denne verden er blevet primitiv- og folk er blevet mørke og forførte,- ondskaben er intensiveret,-som alle jo tydeligt kan se,- det er de sidste tiders tegn!
Ja,- dagen kommer,- ingen kender datoen,- men det er meget tæt på, og det kommer hurtigt, -og der kommer den ene hændelse oveni den anden, så mennesker burde kunne få øjnene op,- det er tiltrængt i den grad, for de har sovet længe!
Jorden går ikke under,- den forandrer sig fuldstændig i stedet, ligeså mennesker, der ønsker det og er klar til det!
Alt som det er nu, falder sammen,- regeringer, offentlige systemer, pengesystemet,osv.osv.. og masseafsløringer om den Mørke Elites onde handlinger og planer på jorden, vil snart udbredes over hele Jorden,- det vil være optakten til den nye tidsalder,- ( Mayaerne forudsagde jo at tiden som den er nu, udløber d.21/12-2012!)- så tiden er kort nu!
Glæd dig kun, - alt bliver MEGET bedre, meget mere end mennesker kan forestille sig!

Det går fantastisk godt - det kan enhver da se

Skrevet af Bent K. Andersen, Tirsdag den 18. december 2012, 12:31

Selvfølgelig har den røde regering gjort en forskel. Det kører derudad. Flere selvmord, færre pensioner. Håbløs arbejdsløshed vil føre til endnu flere selvmord. Men en selvmordspolitik er godt for økonomien, ligesom når en virksomhed fyrer ansattte, så stiger aktiekursen. Lad os da håbe at Mayaindianerne har ret. Denne verden er da for primitiv til at kunne fortsætte.

Amatører

Skrevet af Jens Pedersen , Tirsdag den 18. december 2012, 07:52

De er en flok amatører der ikke ved hvordan man styre en forretning i skal holde det i lover, men ikke love mere end i kan holde.

Sandheden

Skrevet af Michael Pedersen, Tirsdag den 18. december 2012, 00:01

Arbejdsløse sept. 2011 163000.
Arbejdsløse sept. 2012 165000.
Prognose 2013 168000.
Det er lidt svært at se at arbejdspladserne flyver ud af landet.
Flot at holde så mange beskæftiget i så dårlige tider.

Men det er da forfærdeligt for dem der gerne vil arbejde, som ikke kan få noget, det er en helt anden snak.

Sejrsrus

Skrevet af Fritz Folehave, Tirsdag den 18. december 2012, 10:49

Din optimisme er grænseløs.
Når vi taber 2-0 i fodbold, vil du sikkert kalde det en sejr, for vi kunne have tabt meget mere. Og ligeledes med håndboldpigerne.
Og når Villy Søvndals største projekt, betalingsringen, røg i skraldebøtten, kaldte han det en stor sejr, at han i stedet for fik en sølle milliard til både billetpriser og materiel.
Det er en stor sejr, at S kun er gået et par procent tilbage efter historiens dårligste valg.

Det er et positiv træk at være optimist, men man kan være det i en sådan grad, at det bliver komisk.

Det kunne altid være værre

Skrevet af Holger Johannesen, Tirsdag den 18. december 2012, 07:19

Prognosen kun du ikke regne med. Den er præget af jubeloptimisme og fejlberegninger.
At arbejdspladserne flyver ud af landet, kan du høre ved at åbne for fjernsynet: Der går næsten ikke en dag, uden at vi hører om et firma, som lukker eller afskedier en del af personalet.
Allerhelst ville regeringen nok ansætte alle arbejdsløse i det offentlige og lade skatterne stige til 100 % for alle dem i arbejde, og i løbet af meget kort tid ville Danmarks økonomi ligne Grækenlands.
Eneste løsning ud af krisen er at give private firmaer så gode rammevilkår, at de blomstrer op af sig selv, udvider personalet og tjener penge hjem til velfærdssamfundet; men penge, som socialisterne så ville kaste i grams, indtil der ikke var flere.
Borgerlige er bedst til at sikre landet indtægter.
Socialister bedst til at dele dem ud.

Det er jo ikke sandt Johansen

Skrevet af Knud Mortensen, Onsdag den 19. december 2012, 11:54

Holger Johansen: Du tager helt fejl, at komme med sådanne påstande, men sådan er de Borgerlige jo.
- Venstres beskyldninger om stigende skatter er i strid med sandheden og på grænsen til det uvederhæftige. Når skattetrykket stiger, så skyldes det næsten udelukkende Venstres gamle aftaler. I de her år betaler danskerne blandt andet for »rødvinsreformen«, som sænkede marginalskatten og gav større skattelettelser til de rigeste. Jo mere du tjente, jo større skattelettelse.

Lovændring påkrævet

Skrevet af Caroline Westdahl, Mandag den 17. december 2012, 19:02

De omtalte ekstremistiske muslimer driver statsfjendlig virksomhed.
Er der ikke allerede en lov, der gør det muligt at landsforvise dem, bør Folketinget hurtigtst muligt vedtage en lov, der muliggør det.
Selv om Enhedslisten og De Radikale sandsynligvis vil stemme imod, udgør de heldigvis ikke et flertal.

Hvem har dog inviteret disse fantaster

Skrevet af SE, Mandag den 17. december 2012, 21:19

Ja husk det er de Radikale og Enhedslisten der har inviteret disse fantaster ind i landet , vi andre må samle flertal for at få dem deporteret.
Det er synd for moderate muslimer, det går ud over muslimske Pizzza ejere, Kebak barer og Grønthandlere. Hvis de ikke tager offentlig afstand fra disse galdninge vil jeg ikke mere handle hos dem , jeg håbr andre får samme tanke.

god idé

Skrevet af andersen, Tirsdag den 18. december 2012, 07:59

@ SE
Det er længe siden jeg har handlet i en muslimsk butik - men det var nu mest p.g.a. hygiejnen at jeg nægter at støtte det svinere de får lov til at slippe afsted med.

Men din idé er faktisk ikke helt dum. Hvis du vil få en muslim til at lytte, skal det koste ham noget at lade som ingenting.

Det er jo virkeligt underligt at der ikke er nogen af de ellers højtråbende islamister der tager afstand fra deres hjernedøde trosfæller - det ligner en stiltiende godkendelse af deres indstilling til det land der holder røven oppe på dem.

Jamen..

Skrevet af L.P., Tirsdag den 18. december 2012, 00:45

Boycut dem dog med det samme!! Og vis sympati for fædrelandet, - som desværre allerede er ved at blive muslimsk, det må vi forhindre!
De snyder og bedrager Danmark, så det stinker!!
De undlader at betale Skat- arbejder sort, osv.osv..
og Skat kommer sjældent på besøg disse steder,-det tør de nok ikke,- jo det ER kultur,- og samfundsberigere!!!

Der er KUN en udvej

Skrevet af Sanne, Mandag den 17. december 2012, 17:50

Der er kun en udvej ud af dette politiske kaos med Danmarks mest uduelige regering.

Kære opposition: Stil et mistillidsvotum til denne arrogante og uduelige regering, så vi kan få det valg, inden skatteålen og Co. har kørt økonomien helt i sænk med deres "kejserens nye klæder" politik, og Thornings evendelige "det er den tidligere regerings skyld", "der kommer en rigtig god løsning i morgen". Den eneste gode løsning er at smide denne uduelige, arrogante regering på porten, de er ikke dygtige nok til at løse landets problemer, men tilgodeser bare sig selv og har taburetlim i rumpen.

Regeringen har endda været så uhørt arrogant at forhøje deres ufortjente alt for høje lønninger med 13 % i år og vil forhøje dem med endnu 6% næste år, en uhørt flabethed, når andre må gå fra hus og hjem på grund af regeringens helt fejlslagne politik.

Politikerne skulle jo nødig mærke deres høje afgifter, de selv har pålagt borgerne. Mad el, vand, bensin, forsikringer mm. er da lige så dyre for arbejdsløse, kontanthjælpsmodtagere, syge, førtidspensionister og folkepensionister, de må alle bare spænde livremmen ind , og så forstår regeringen ikke, at der ikke kommer gang i forbruget.