Politik

Ny SFer forlader partiet i protest mod Vilhelmsen

Tak for tilmeldingen!

X

Vi har også masser af andre gode nyhedsbreve. Du kan til- og framelde dig dem her, hvor du også kan opdatere dine personlige oplysninger og interesser.

Venlig hilsen BT.dk

(Arkivfoto) Foto: Jeppe Bjørn Vejlø

Han var en central del af Astrid Krags formandskamp, men nu har Jens Anton Tingstrøm Klinken meldt sig ud af SF i protest mod Annette Vilhelmsen

Endnu et SF-medlem har valgt at melde sig ud af partiet i protest mod formand Annette Vilhelmsen (SF). Det skriver jyllands-posten.dk.

Der er tale om formanden for SF Østerbro, Jens Anton Tingstrøm Klinken, der i en intern mail forklarer sin udmeldelse således:

- SFs nuværende ledelse står nu på nogle mere »gammeldags« venstrefløjsstandpunkter, som jeg har svært ved at forlige mig med, skriver han ifølge jyllands-posten.dk i mailen.

Læs også: Tesfaye afviser ikke S-medlemskab

Læs også: Få synes godt om Annette Vilhelmsen

Jens Anton Tingstrøm Klinken var aktiv i sundhedsminister Astrid Krags (SF) kamp for at blive SF-formand i efteråret, men hun måtte se sig slået af Annette Vilhelmsen, der fik et markant flertal i ryggen.

- Min vision for SF var, at SF blev det førende røde indflydelsesparti i Danmark med en realistisk politik. Man kan sige, at den politiske idé er blevet demokratisk stemt ud af SF, skriver Jens Anton Tingstrøm Klinken.

- Jeg er med på, at der måske ikke er sket de store revolutioner i SF i løbet af Annette Vilhelmsens første 100 dage, men formandsvalget er jo i sig selv et politisk valg, skriver han.

Tidligere er Mattias Tesfaye gået af som næstformand, og landsledelsesmedlem Kasper Bjerring har meldt sig ud af partiet, fordi de ikke kunne bakke op om Annette Vilhelmsen som formand.

Relaterede

Det læser andre