KØB PLUS!

Mette Frederiksens vilde plan: Ledige skal feje gader og slå græs

Nu skal der arbejdes for kontanthjælpen

I fremtiden skal jobklare kontanthjælpsmodtagere over 30 år arbejde i såkaldte nyttejob, hvis de vil beholde kontanthjælpen.

Det skal være slut med nytteløse jobsøgnings- og aktiveringskurser. Til gengæld skal kontanthjælpsmodtagere i fremtiden arbejde for at få pengene. Sådan lyder opskriften fra beskæftigelsesminister Mette Frederiksen, som snart fremlægger en omfattende kontanthjælpsreform, skriver Jyllands-Posten.

De jobklare kontanthjælpsmodtagere vil få et halvt år til selv at finde arbejde. Derefter vil de få anvist et såkaldt nyttejob.

I reformen lægger beskæftigelsesministeren op til et mere direkte og tættere samarbejde mellem jobcentre og virksomheder.

»Det har en grundlæggende værdi at arbejde. Vi møder folk med tillid og giver dem i første omgang et halvt år til selv at finde et arbejde. Derefter skal de arbejde for deres kontanthjælp,« siger Mette Frederiksen, der med reformen vil indføre økonomiske sanktioner over for kontanthjælpsmodtagere, der vægrer sig ved at tage et arbejde,« siger hun til avisen.

Kontanthjælpsmodtagerne skal i arbejde i private virksomheder i praktikordninger og løntilskud eller i kommunerne i såkaldte nyttejob, hvor man for havearbejde, snerydning eller oprydning modtager kontanthjælp.

Kommunernes Landsforening, LO og Dansk Socialrådgiverforening ser positivt på forslaget, mens arbejdsgiverne er skeptiske.

Dansk Arbejdsgiverforening (DA) mener ikke, at udspillet vil løse de grundlæggende problemer i kontanthjælpssystemet.

»Det er blot mere af det, som vi kender i forvejen. Hvis man vil undgå, at folk hænger fast i systemet, kommer man ikke uden om en ydelsesreform, så det bedre kan betale sig at være i arbejde eller i uddannelse,« siger administrerende direktør Jørn Neergaard til Jyllands-Posten.

HVAD MENER DU? DELTAG I DEBATTEN NEDENFOR ELLER PÅ BT'S FACEBOOK-SIDE HER

Din kommentar

Kommentarer

Det vil være rart med ro fremfor

Skrevet af Philip, Torsdag den 28. februar 2013, 00:28

alt det plidder pladder alle vegne.

1.Sænk skatter og afgifter for alle
2.Sæt gang i renoveringer af kommunale bygninger og tillliggenheder,veje,sygehuse og hvor der ellers trænger til at blive renoveret.
3.Start omgående med håndværker fradraget.
4.Send dem der kan læse,skrive og regne ud i de jobs der opstår
5.Send dem i skole som ikke kan læse.skrive og regne på normal kontanthjælps sats så de ikke skal hæmmes af sult og spekulationer over om de ryger ud af eget hjem
6.Fjern tilskud fra tabsgivende virksomheder,for når de giver tab er det jo fordi ingen rigtigt er interesserede i at benytte eller bruge dem og sælg sas samt udliciter jernbanedriften i Dk
7.Alle gifte med papir på hinanden med indtægt på over 30 000 kr skal klare sig med en løn

Det der skal til er ganske enkelt at alt overflødigt og tabsgivende fjernes samt at man opretholder en rimelig levestandard for dem der er på kontanthjælp hvilket de nuværende satser er,omend de ikke er store for at have en robust arbejdsstyrke.
Og send alle syge og nedslidte på førtidspension så de kan få ro og Jobcentrene ikke mere skal bruge tid på de 3 mdr's samtaler men kan koncentrere sig om noget vigtigere nemlig at få folk i job og på kurser,skole mv.

Hvor vil hun få plads til alle dem ?

Skrevet af Per, Tirsdag den 26. februar 2013, 03:11

Mette Frederiksen's idé er måske at smide kontanthjælpsmodtagerne rundt til flere forskellige kommuner for at udføre disse opgaver, hvor de ikke bruger private firmaer til vedligeholdelse ?

Nu er der lige det problem, at flere af landets kommuner har sparet deres egen kommunale vedligeholdelses afdelinger væk og har hyret private firmaer til at udføre disse opgaver i stedet for, så her må de pågældende kommuner ikke sende bistandsklienter ud for at udføre lignende opgaver, som disse firmaer tager sig af.
Det er brud på kontrakten med firmaerne, konkurrence stridende og sikkert også et brud på reglerne for licitation.

En storkommune som Odense er et sted hvor jobcentret ikke må sende bistandsklienter ud for at udføre denne form for opgaver. Her må bistandsklienter kun sendes i straks aktivering på Bygningsrenoveringen, der kun må tage sig af kommunens bygninger og institutioner eller sende dem til Haveservice, der udelukkende tager sig af pensionisternes haver.
Begge afdelinger er fyldt fuldt op, der er ikke plads til at få flere i aktivering.

Ellers må Mette Frederiksen tage en rundbordssnak med samtlige af disse kommuners borgmestre om at de skal opsige kontrakterne med disse private firmaer og indføre de kommunale vedligeholdelses afdelinger igen, for at disse kommuner kan føre hendes plan ud i livet.
For som det ser ud nu, der er hendes plan totalt umuligt at få gennemført for samtlige af landets kommuner.

bistandsklienter

Skrevet af Nielsen, Tirsdag den 26. februar 2013, 00:08

Hvad mon Mette så vil gøre for de bistandsklienter der står i mach 3 og som kommnerne bare har ladet stå der i mange år, fordi de er for syge til at arbejde og det er billigst for kommnernr. Mon de også skal jages eller mon de får den førtidspension som de er berettigt til, så de også kan få et værdig liv.

Mette Frederiksen gør det godt...

Skrevet af Søren Hansen, Mandag den 25. februar 2013, 19:46

Mette Frederiksen er en flot, dygtig og velbegavet pige. Gid hun må blive statsminister en dag ;-)

Til Mette Thomsen

Skrevet af Ove, Mandag den 25. februar 2013, 12:05

JA, rene og ordentlige omgivelser overalt i DK det har du ret i, men med ORDENTLIGE ANSÆTTELSER.
Hvilke argumenter kan bruges for at gadefejerne ikke skal ansættes på almindelige vilkår, og en løn på 65 kr. i timen????????????

Hvis man vil nyde må man yde

Skrevet af Mette Thomsen, Mandag den 25. februar 2013, 10:52

Tak til Mette Frederiksen for endelig at være vågnet op! Selvfølgelig skal man arbejde for kontanthjælpen - og det burde også gælde dagpengene. I Spanien f.eks. bliver alle, som får offentlige ydelser, sat i arbejde med at reparere og holde rent på gader, pladser o.lign., og det betyder rene og ordentlige omgivelser og ledige, som har et job at stå op til - hvad vi godt kunne trænge til i DK.

Ola Ola - sådan skal det gøre...

Skrevet af Søren Hansen, Mandag den 25. februar 2013, 19:42

Spanien har vist vejen :-)

Rød er mere blå end rød

Skrevet af Lisbeth, Mandag den 25. februar 2013, 10:24

Hvis der er brug for gadefejere - så ANSÆT dem dog på normale vilkår, andet er da umoralskt, usympatisk, løntrykkeri, slaveri.

Var det ikke en bedre ide at ansætte vagter som kunne give bøder til dem som smider affald - så behøver vi ikke gadefejerne.

affald

Skrevet af Gitte Malmberg, Mandag den 25. februar 2013, 09:13

Jeg kan da se det nyttige at der var nogen der gjorde rent i naturen, hvor det flyder med skræld alle vegne....Og jeg ville ikke selv have noget imod at fjerne skræld i naturen, hvis jeg var uden job.

Gitte Malmberg, Mandag den 25. februar 2013, 09:13

Skrevet af Philip, Onsdag den 27. februar 2013, 02:30

Hvis der er så svinsk der hvor du bor eller færdes i naturen vil jeg da opfordre dig og alle andre til at tage en stor sort affaldssæk med næste gang og fylde sækken med affald og så finde en container at smide det i eller på en forbrænding eller lignende for det hjælper jo ikke meget når du og andre bare render rundt og brokker sig og er utilfredse for der skal handling til og ikke en masse fraser og varm luft.

Nu kan vi sende alle øst arbejderne hjem igen...

Skrevet af Per Jacobsen, Søndag den 24. februar 2013, 19:27

Nu kan vi endelig sende alle øst arbejderne retur nu hvor dansken atter skal i arbejdstøjet. Jeg stemmer på Mette!

Ikke flovt at arbejde!

Skrevet af B. Geertsen, Søndag den 24. februar 2013, 16:30

De arbejdsduelige skal selvfølgelig hjælpe staten, sådan at dem som virkelig trænger til hjælp kan fo hverdagen til at hænge sammen og det samme gælder alle under 30 år, hvis de ikke tager en udannelse! På Island har det altid været sådan, at hvis du ingen job har, så kan staten anvise dig et eller andet, uanset hvad udannelse du har, kan du feks. blive sat til at hjælpe til i fiskeindustrien. Alternativet er en lukket kasse fra staten side. Hvad galt er der i det?

Det er der kun rimeligt...

Skrevet af Kim Lassen, Søndag den 24. februar 2013, 17:15

Det er der kun rimeligt at der bliver udført et eller andet form for arbejde for de mange milliarder som overførelsesindkomsterne koster det danske samfund. Ser frem til at møde Dovne Robert i gang med at rengøre fortorvet ;-)

Nationalsocialisme i forklædning

Skrevet af Jensenius Jørgensen, Søndag den 24. februar 2013, 15:55

Det bør stå mere og mere klart at Socialdemokratiet og Mette Frederiksen mere og mere nærmer sig de nationalsocialistiske holdningere fra 1930èrne. Der mangler bare at man skal internere de arbejdsløse og bistandsklienterne i arbejdslejre.

De ville klæde Mette Frederiksen bedre at få en reform gennem hvor arbejdstiden sættes ned så der kan blive arbejde tikl alle og at der lægges et lønloft over offentlige stillinger. Der er for mange der virkelig har sugerøret i de offentlige eller haloffentlige kasser og hvis læn vill kunne aflønne mange arbejdsløse.

Mette Frederiksen har jo sit på det tørre, men jeg så gerne hun blev tvunget til at klippehæk for 40 kr i timen et par år eller fem.

Aldrig tidligere har en socialdemokratisk regering foringet vilkårene for de svageste i samfundet som denne og aldrig har den beskide nationalsocialistiske fløj i partiet stået stærkere siden Buhls tid. Aldrig mere Socialdemokratiet.

Der er brug for reformer ...

Skrevet af Per Jensen, Søndag den 24. februar 2013, 17:10

Vrøvl! Mette Frederiksen er co. er bare vågnet op. Fattig-Carina og Dovne Robert sagerne har med al tydelighed vist at der i den grad er brug for reformer på kontanthjælpsområdet. Stor ros til Mette Frederiksen for hendes initiativ og mod. Det er det eneste rigtige. Blå blok er tamme lam der intet vil. En stemme til rød blok herfra!

Lønskudsarbejde bør tælle timer

Skrevet af Jens, Søndag den 24. februar 2013, 15:40

Nu, hvor understøttelsen er sat ned på kun 2 år, bør man overveje grundigt, om ikke løntilskudsarbejde skal tælle timer for genindplacering i systemet. Samtidigt kan tillades, at man er i et offentligt løntilskudsjob i over et år. Der skal naturligvis gives fuld timeløn, men eventuelt nedsat antal timer, således der ikke betales mere end fuld understøttelse. Jeg tror, at det vil være en stor fordel for det offentlige, fordi flere jobs i det offentlige derved besættes af dynamisk arbejdskraft, der arbejder færre timer om ugen, og derved fordeler jobsene bedre, samt søger jobs i erhvervslivet, og derfor også virker som buffer på arbejdsmarkedet. Naturligvis vil det medføre fyringer i det offentlige, og derfor flere arbejdsløse - men, det er jo konsekvensen, hvis arbejdstiden skal fordeles imellem dem der er her. Måske kan man tillade at offentligt ansatte opsiger deres job, uden de får karentæne som normalt, og at de må fortsætte i deres job på løntilskud, med reduceret antal ugentlige timer, så alle overenskomster opfyldes.

Overenstkomstmæssige vilkår

Skrevet af Jens, Søndag den 24. februar 2013, 15:08

Hvis kontanthjælpsmodtagere og arbejdsløse skal ud at arbejde, skal det naturligvis være på overenskomstmæssige vilkår. Det sker ikke idag.

En typisk arbejdsløs, eller kontanthjælpsmodtager, er kun i løntilskudsjobs eller praktik i 50% af tiden. Til gengæld, skal de i denne periode arbejde til alt for lav løn, og arbejde fuld tid. I stedet, bør gives overenskomstmæssig løn, og så reducere arbejdstiden til færre timer per uge.

For det offentlige bliver det jo det samme, hvis de så til gengæld sendes i jobs i mere end 50% af tiden. Det er kun et spørgsmål om timerne lægges i samme uge, eller om de spredes ud, med tid hvor de ikke er i løntilskudsjobs indimellem. Spredes de ud, så der opnås færre arbejdstimer per uge, men arbejdes i større procentdel af tiden, så er intet problem at opfylde overenskomsterne. Og mon ikke de fleste også hellere, vil have en eller to dage fri om ugen, fremfor at gå skiftevis og skal arbejde i 37 timer, og have halve år, hvor der kun er jobsøgning.

Når der vælges at lade kontanthjælpsmodtagere og arbejdsløse arbejde til lavere løn end overenskomsten, så er det alene for at presse arbejdsmarkedet. Der er ingen grund til det. Færre ugentlige antal timer, samme timeløn eller højere, og følg overenskomsterne, i stedet for at søge at bruge dem til at presse lønnen ned med. Det giver intet problem for det offentlige, at opfylde overenskomsten når de bruger løntilskudsarbejde, og eventuelt kan timelønnen lægges højere, da det er tale om deltid.

Jens, 15:08

Skrevet af Philip, Søndag den 24. februar 2013, 15:44

Uanset hvordan du eller de lægger timerne vil det stadig konkurere med dem der i forvejen har de jobs som Mette pigen stadig ikke har fattet er nogle som udfører hver dag.

Det er så absolut ingen god ide i at sende tusinder ud at arbejde,fordi man har ondt i roeven over de går hjemme,så man får tusinder der bliver arbejdsløse.

Og jeg tror næppe at dem der bliver arbejdsløse af den grund klapper i deres små hænder ved at være med i Mette pigens store job rotations cirkus og experiment for måske også at bevise at folk skam sagtens kan leve og arbejde til en løn på 10500 kr pr måned.
Men der ingen der ser bag facaden i de små hjem og ser hvordan nogle folk må spinke og spare og spise på et existens minimum.

IGEN en fuser fra Mette Frederiksen

Skrevet af Sanne, Søndag den 24. februar 2013, 13:54

Så kom der IGEN fra Mette Frederiksen et klodset forsøg på at få positiv opmærksomhed - lige så mislykket som alle de andre tiltag, der heller ikke virker, men kun nedgør vores svageste i samfundet.

Mette Frederiksen er med sit menneskesyn skadelig for danskerne, hun har ingen impati for vores svageste borgere, det er jo nemt at "kloge" sig, når man selv er på fed offentlig forsørgelse med fuld pension, optjent på kun ET år, hvor mange andre end politikerne kan gøre det?.

Endnu en gang vil Mette Frederiksen nedgøre de svageste i samfundet med denne regerings arrogante menneskesyn og politik, som efter min mening slet ikke er socialdemokratisk politik.

Hendes forslag vil lukke mange små firmaer, som yder hjemmeservice f.eks. havearbejde, rengøring, snerydning m.m. og på denne måde øge antallet af arbejdsløse.

Endvidere sorterer gadefejning og snerydning de fleste steder under kommunerne, der har kompetente medarbejdere og en maskinpark til at udføre disse arbejder. Skulle de så fyres for, at en kontanthjælps-modtager skulle ud med en KOST for at feje gade og rydde sne - så har Mette Frederiksen vist skruet tiden 50 år tilbage, men hun har jo heller ingen erhvervserfaring fra "det virkelige liv". Mette, vi lever i 2013, hvilket du åbenbart har "glemt". Teknologien ER indført, hvilket har medført, at vi så ikke har så mange ældre, der er totalt nedslidte efter et langt arbejdsliv.

Skulle det offentlige så skrotte alt EDB udstyr og anskaffe skrivemaskiner igen, det ville være lige så tåbeligt, som Mette Frederiksens forslag.

Selvfølgelig er det bedst for de ledige at komme i job, men det skal være et RIGTIGT job, som denne uduelige regering i 1½ år har lovet at skaffe, men det er som sædvanlig "kejserens nye klæder". De snakker og snakker for deres uduelige politik, der indtil nu ikke har mindsket arbejdsløshedskøen - tværtimod er den øget betydeligt under denne regering, de er simpelthen ikke dygtige nok til at løse samfundets vigtigste problemer.

Hvordan ville Mette Frederiksen mon klare sig for en kontanthjælp? Folk på kontanthjælp, der uforskyldt er blevet arbejdsløse, fordi der simpelthen ikke er job til alle eller på grund af sygdom, har selvfølgelig stadig et eksistensbehov, som denne regering tror kan dækkes en en lav kontanthjælp.

Det under denne regering "såkaldte velfærdssamfund" har pligt til at tage hånd om de svage i samfundet - de arbejdsløse, de syge og de gamle, der som regel har arbejdet og bidraget til samfundet i mange flere år, end denne regering nogen sinde kommer til.

Det skal bemærkes, at jeg ikke selv er arbejdsløs, men derfor kan jeg godt sætte mig ind i andre borgeres problemer, der er blevet meget værre under denne regering, lad os dog får det hårdt tiltrængte valg nu og lad alle danskere få lov til en anstændig tilværelse, selv om de ikke er politikere.

Til Cleudines Souza

Skrevet af Sanne, Søndag den 24. februar 2013, 13:11

Kan vi dog ikke snart blive fri for dine løgnagtige indlæg i BT, jeg fatter simpelthen ikke, at BT bliver ved med at optage dit indlæg.

Hvis du er så utilfreds med Danmark, så fis dog hjem til Brasillien, du er en nasser på det danske samfund og er uønsket i Danmark.

Hvad lever du mon af? Formentlig er du på offentlig forsørgelse af det danske samfund uden at yde noget til gengæld. Også dit tvangsfjernede barn er en stor udgift for det danske samfund.

Et barn bliver ikke fjernet uden grund i Danmark. Et barn bliver fjernet, når der for barnets skyld er vægtige grunde til det, nemlig omsorgs-svigt. Det er IKKE kommunen, der fjerner dit barn, beslutningen om tvangsfjernelse tages af et nedsat udvalg, der består af kompetente politikere, psykolog og advokat. Og forældremyndighedsindehaveren har også lov til at have bistand af en advokat - betalt af det offentlige.

Så stop din klagesang og fis hjem til Brasillien, så er der da en nasser mindre i vores samfund. Du har IKKE været dit ansvar overfor dit barn voksen.

Dine indlæg har ikke noget med det aktuelle emne at gøre.

Cleudines Souza tager ikke hjem til Brasilien...

Skrevet af Per Jensen, Søndag den 24. februar 2013, 17:38

Hendes indlæg kommer igen og igen og har som regel intet med emnet at gøre.
Hun tager ikke hjem til Brasilien fordi der findes der ikke statsbetalt arbejdsfrihed.

Hvem skal vi stemme på næste gang?

Skrevet af Marianne, Søndag den 24. februar 2013, 09:54

Politikerne både rød og blå forærer milliarder og atter milliarder væk til andre lande - og politikerne praler ovenikøbet af det. Skidt med danskerne, bare vi kan imponerer andre lande. Mærkelig politik.
Og nu skal danskerne ud på gaden og feje - tror Mette virkelig at Danmark bliver rigere af det.
Dem som sviner vores veje og skove skal have en bøde på 10.000 kr. ligesom i USA.

SKAM DIG METTE!!!

Skrevet af Lissa, Søndag den 24. februar 2013, 09:28

Jeg synes det er SÅ FLOT Mette, at du vil give kontanthjælps modtagere "værdi" i tilværelsen, ved at sende dem ud og feje gader og slå græs... Det skal nok få selvværdet op hos desperate arbejdsløse!!! Men, husk lige at give en overenskomstmæssig rigtig løn, ville du måske arbejde til 65 kr i timen?? Nej vel...

Social dumping

Skrevet af Morten S. Mogensen, Søndag den 24. februar 2013, 14:08

Ja helt enig med dig.Hvordan skal vi kunde forvente at arbejdsgiverne følger spillereglene på arbejdsmarkedet og betaler en løn tilsvarende overenskomstene,når det offentlige ikke gør det?Nej det her er et oplæg til social dumping i stor stil.

Gaderne trænger til en kost!

Skrevet af Gysse, Søndag den 24. februar 2013, 07:37

Dovne Robert! Gaderne trænger i høj grad til at blive fejet!!!!! Det flyder med skod, papir og pizzabakker alle vegne - især ved busstoppesteder!
Og eftersom det både er skatteyderne, der betaler for den gadefejning, der ikke bliver udført (fordi det er for dyrt at få det gjort tit nok!) - og din kontanthjælp, så må det være helt rimeligt at kombinere det.
Hvorfor skulle det være rimeligt, at du får penge uden at løfte en finger? Det er det ikke.

Som én sagde herunder: GØR DIN PLIGT OG KRÆV DIN RET! - I den rækkefølge!

Desuden - er det ikke tilfredsstillende at feje gade for kontanthjælpen, så søg dig et 'rigtigt' job!

Hvorfor har vi arbejdsløshed i Danmark?

Skrevet af Ovesen, Søndag den 24. februar 2013, 07:15

Fordi vi ikke er smarte nok og fordi vore omkostninger i Danmark er alt for høje i.f.t vore konkurrenters. Det hele starter med at boligerne og madvarerne er for dyre, momsen for høj, afgifterne for voldsomme, energien for dyr og togbilletterne, vægtafgiften etc. ligeså. Alt er blevet alt for dyrt. Se bare på hvordan grænsehandlen blomstrer...folk kører i karavane over grænsen, for at handle billigere, men hvad gør Skatteministeren - nothing! Skru ned for afgifter og udgifter og lad lønningerne følge med, så bliver vi pludselig konkurrencedygtige. Hvad er og hvor stor er den reelle forskel på at udbetale løn for udført arbejde i forhold til udgiften ved at udbetale bistandshjælp, kontanthjælp eller hvad de nu ynder at kalde det for lediggang? Er der nogen i Riget der kan svare på det? Og hve kigger på det scenarie?

Giv dog de menesker en chance!

Skrevet af kaj christensen, Lørdag den 23. februar 2013, 23:22

GØR DIN PLIGT - OG KRÆV DIN RET!
Den gode regel gælder for alle - og den skal mennesker på kontanthjælp også have glæde af. De skal mærke, at der er brug for deres indsats. Og lære at arbejde for de penge, de modtager.

Enkelte rynker på næsen af de såkaldte nytte-job i kommunen, f.eks. havearbejde, pasning af grønne omrdåer, snerydning, oprydning osv. Men de glemmer, at mange ansatte ved park- og vejvæsen tidligere har udført masser af den slags opgaver, så vore omgivelser er blevet kønnere. Nu sker det bare ikke mere.

Også på private virksomheder ligger bunker af opgaver og venter på at blive klaret, som de faste folk ikke har tid til i travlheden.

Lad dog folk, som trænger til at hjælpende hånd for at komme igang igen, få en chance. Den kan være genvejen til at job, evt. på nedsat tid. Mette Frederiksen er inde på noget af det rigtige!

Social dumping

Skrevet af Morten S.Mogensen, Lørdag den 23. februar 2013, 21:49

Det har en grundlægende verdi at arbejde,ja til en overenkomstmessig løn.Hvis Mette F. skal ha folk til at arbejde for kontanthjælpen(10500 kr.før skat)så bryder hun alle lover og regler på arbejdsmarkedet.Timelønnen for en kontanthjælpsmodtager vil kun blive ca.65 kr.pr.time ved 37 t. arbejdsuge.En pædel har en overenskomstmessig løn på rundt 130 kr. Hvis en entrepenør hyrer en polak til 65 kr. i timen bliver han anmeldt til arbejdstilsynet af fagforreningen.Det samme burde man gjøre med de arbejdsgiverne som tar i mot en kontanthjælpsmodtager som skal arbejde for den ultra lave ydelsen.

Servicejobs !

Skrevet af Knud Sørensen, Lørdag den 23. februar 2013, 21:32

Der er masse jobs som ikke er blevet udført af stat , regioner og komuner på grund besparelser . Hvad med at få vandlåsene rengjort på sygehuse og andre offentlige bygninger . Jeg ved godt at der ingen prestige er i at vedligeholde eksisterende bygninger , så lad dem forfalde og lad os bygge noget nyt . Så er der da noget til vort eftermægle .

Mette Frederiksen er Danmarks nye sundhedsminister!!!

Skrevet af Jan Hansen, Lørdag den 23. februar 2013, 20:31

Aldrig har så mange kroppe ligget på så mange sofaer, slappe og inaktive, til store skade for folkesundheden. Nu skal det være slut med denne destruktive levevis. Mette Frederiksen er Danmarks nye sundhedsminister!!!