KØB PLUS!

Mette Frederiksen: Systemet har slået fejl

Nu vil hun have sund fornuft og større fokus på pligter ind i kontanthjælpssystemet. Hvad mener du? Deltag i debatten her

K, DF og Enhedslisten er positive over for regeringens planer om at få kontanthjælpsmodtagere i arbejde, men har forskellige krav til udformningen.

For den mest arbejdsmarkedsparate gruppe i kontanthjælpssystemet skal det være slut med at få penge fra det offentlige uden at arbejde, foreslår beskæftigelsesminister Mette Frederiksen (S), der er klar med såkaldte »nyttejob« i den kommende kontanthjælpsreformen. Idéen bliver modtaget positivt af de fleste partier i folketingssalen.

Mette Frederiksens vilde plan: Ledige skal feje gader og slå græs

»Det nuværende kontanthjælpssystem har slået fejl på mange områder, og det er afgørende for regeringen, at der kommer mere sund fornuft ind i systemet og større fokus på arbejde samt »ret og pligt« i stedet for forskellige former for aktivering. Det kan nyttejob, hvor man arbejder for sin kontanthjælp, være med til,« siger Mette Frederiksen til Berlingske Nyhedsbureau.

Enlig mor til fire på kontanthjælp: Her er hele Tanias budget

Udmeldingen bliver modtaget positivt hos både Dansk Folkeparti, Venstre og de Konservative.

»Som udgangspunkt er det fint, at man begynder at stille flere krav, men det kan langt fra stå alene. Problemet med, at det ikke kan betale sig at tage et arbejde bliver ikke løst af det her. Kontanthjælpen skal sættes ned, så man kan komme i job eller uddannelse, for det er da mærkværdigt, at det er mere økonomisk attraktivt at være på passiv forsørgelse end at være i uddannelse og på SU,« siger beskæftigelsesordfører Mai Henriksen (K).

Enhedslistens Finn Sørensen (Ø) og Dansk Folkepartis Bent Bøgsted (DF) er også positive, men understreger, at tiltaget ikke må kunne udnyttes og skubbe ordinære job ud af arbejdsmarkedet. Finn Sørensen kræver samtidig, at ordningen får overenskomstmæssige vilkår.

»Det er fornuftigt at tilbyde kontanthjælpsmodtagerne nogle job i stedet for en masse aktiveringskurser. Det kræver bare, at det foregår på overenskomstmæssige vilkår, og at det ikke fortrænger eksisterende job. Samtidig skal det ske i forståelse med den lokale fagforening. Ellers bliver det jo bare en parkering af personer på meget dårlige vilkår,« siger Finn Sørensen.

Hos Liberal Alliance kalder man regeringens forslag for »uambitiøst«.

»Det viser med al tydelighed, at regeringen ikke har modet til at gøre det, der virker, nemlig at sænke ydelserne, så det bliver attraktivt at tage et lavtlønnet job frem at være på offentlig forsørgelse,« siger Joachim B. Olsen (LA) og tilføjer:

»Straksaktivering kan være en udmærket idé, men den tager ikke fat om roden på problemerne - de høje sociale ydelser, der mindsker jobskabelsen og ødelægger incitamentet til at tage et arbejde.«

HVAD MENER DU? DELTAG I DEBATTEN OG AFSTEMNINGEN NEDENFOR ELLER PÅ FACEBOOK HER

Afstemning

Din kommentar

Kommentarer

hjernedødt..

Skrevet af Anonym, Søndag den 8. december 2013, 02:26

Regeringen, har i deres relativt korte tid fortaget sig mange dumme ting, erkender deri at der er fortaget meget i det hele taget, hvilket er positivt. Kontanthjælps reformen har skabt et voldsomt kaos i min verden, men kunne måske nok tilpasse mig hvis jeg havde haft bedre tid til det. Tilgengæld er gensidig forsørgelsespligt i al sin enkelhed hjernedødt. Det er ikke tilfældigheder der gør at der hidtil har været forskel på at være gift og samlevende..!! Det er simpelthen uanstændigt at man skal tvinges ud at vælge mellem økonomi og kærlighed.! Og det blot fordi man ikke er økonomisk godt stillet som udgangspunkt. Folk er da til hest ligeglade med om man tidligere har været det, eller i øvrigt hvorfor man ikke er det. Man konstatere bare at er man ikke velstillet er man ikke noget værd og får som fortjent i den ny reform. I min situation, er det praktisk talt det samme som at vælge mellem liv eller død. Men end ikke det bider på de der ikke selv bliver ramt af det. Vi har sq snart materiale nok til at skrive en ny bibel med alle de prøvelser man skal igennem når man som jeg er psykisk syg.

Danske lønmodtagere er helt til grin! Og arbejdsgiverne jubler!!

Skrevet af Hansen, Torsdag den 28. februar 2013, 19:12

Og Socialakrobater, SF'ere og de Radigale er en flok forrædere!

Virksomhedernes BISTANDSHJÆLP skal være reguleret efter det antal danske skatteydere firmaet har ansat!!!!!!

Hvis en virksomhed skal have skatteyderbetalt tilskud, afskrivninger og omkostningsfradrag, så skal denne ”socialhjælp” være reguleret af antallet af organiserede danske skatteydere hver enkelt virksomhed har ansat, og ved at regulere tilskud på den måde, vil det samtidig være muligt at bekæmpe ”sort arbejde” og ”østarbejdere” som ”løntrykkere”, og det vil være en meget enkel og effektiv måde, at kontrollere og regulere virksomhedernes samfundssind og adfærd på!

Lad mig skitsere et fikseret eksempel, en virksomhed har 500 ansatte, kun 100 af virksomhedens ansatte betaler skat til det danske samfund, ja så er det kun 1/5 af virksomhedens ansatte, der er et aktiv for det danske samfund, og så skal virksomhedens tilskud naturligvis reduceres til 1/5, og afskrivnings-, og omkostningsfradrag naturligvis reduceres til 20%!

Virksomhed i Danmark skal ikke kunne udnytte tilskuds, afskrivnings og omkostningsfradrag, hvis de ikke er registreret og med det totale antal ansatte medarbejdere, ”skat” skal så oprette en speciel afdeling til at samkøre registrene, for at kontrollere at det ”X” antal ansatte danske skatteydere virksomheden har, svarer til den % vise udnyttelse af tilskud, afskrivninger og omkostningsfradrag!

Hvis danske virksomheder vil være globale, så lad dem søge industritilskud for det resterende ”X” antal ansatte i de lande, hvor de vil have deres aktiver placere i, og så se om myndighederne i de lande vil acceptere deres enorme afskrivninger og omkostningsfradrag, for det kan jo ikke være rimeligt, at skatteplagede danske borgere skal finansiere virksomhedernes globale industrieventyr, uden at det på nogen måder skaber DANSKE arbejdspladser!

iNGEN DANSKE ARBEJDSPLADS, INGEN BISTANDSHJÆLP TIL ASOCIALE DANSKE VIRKSOMHEDER, HVIS IKKE DE VIL VÆRE ET AKTIV FOR DANMARK, KAN DE BARE PISSE UD AF LANDET, OG DE MÅ GERNE TAGE ALLE DERES KORRUPTE POLITISKE LAKAJER MED SIG!!!!!!!!!

Og det er i øvrigt helt i overensstemmese med princippet, man skal yde før man kan nyde!!!!!

For det princip gælder vel ikke kun SLAVERNE???

Det vil være rart med lidt ro på fremfor

Skrevet af Philip, Torsdag den 28. februar 2013, 00:27

alt det plidder pladder alle vegne.

1.Sænk skatter og afgifter for alle
2.Sæt gang i renoveringer af kommunale bygninger og tillliggenheder,veje,sygehuse og hvor der ellers trænger til at blive renoveret.
3.Start omgående med håndværker fradraget.
4.Send dem der kan læse,skrive og regne ud i de jobs der opstår
5.Send dem i skole som ikke kan læse.skrive og regne på normal kontanthjælps sats så de ikke skal hæmmes af sult og spekulationer over om de ryger ud af eget hjem
6.Fjern tilskud fra tabsgivende virksomheder,for når de giver tab er det jo fordi ingen rigtigt er interesserede i at benytte eller bruge dem og sælg sas samt udliciter jernbanedriften i Dk
7.Alle gifte med papir på hinanden med indtægt på over 30 000 kr skal klare sig med en løn

Det der skal til er ganske enkelt at alt overflødigt og tabsgivende fjernes samt at man opretholder en rimelig levestandard for dem der er på kontanthjælp hvilket de nuværende satser er,omend de ikke er store for at have en robust arbejdsstyrke.
Og send alle syge og nedslidte på førtidspension så de kan få ro og Jobcentrene ikke mere skal bruge tid på de 3 mdr's samtaler men kan koncentrere sig om noget vigtigere nemlig at få folk i job og på kurser,skole mv.

Politikere er et destruktivt folkefærd m/Rocker-mentalitet.!!!

Skrevet af Hansen, Tirsdag den 26. februar 2013, 09:21

Det er ikke kun Løkke og hans bande, der svigter og vildleder den danske befolkningen, det gør alle politikere, specielt de RadiGale og Socialdemokratiet, ja selv SF'erne og Enhedslisten folketingsgruppe er blevet så korrupt og asocial, at de er villig til at sælge deres egen bedstemor, for en gammel rusten, beskidt og bøjet 25 øre for en position i denne politiske hjemmerøverbande!

Politisk Korruption, magtmisbrug og nepotisme er efterhånden mere reglen end undtagelsen i folketinget, det foregår i både højre og venstrefløjen, Elbæk er ikke den eneste, flere af politikerne har jo enten ægtefæller, elskere/elskerinder eller familiemedlemmer som rådgivere/sekretærer eller andre jobs i partierne, var der ikke også noget med at Corydon fik sin kone ansat i folketinget, og Margrethe Vestager fik sin far ind i folketinget, desuden er flere af de politiske opkomlinge sønner eller døtre, af tidligere eller nuværende toppolitikere, det er som et gammelt ordsprog siger FANDEN hytter sine!

Hvordan kan et "såkaldt demokrati" som Danmark overhovedet have en flok politikere, som har samme adfærdsmønster som ledere i selv de værste bananrepublikker, kan man overhovedet stole på den slags som ledere af landet, de varetager jo i realiteten mere deres egne, familiens og venners interesser, frem for hele den danske befolknings og samfundets interesser!

Et gammelt ordsprog lyder sådan: "Den kloge narrer den mindre kloge!" Men det er så forkert som noget kan være, når f.eks. banker med politisk assistance plyndrer kunder og skatteydere, så er det tydeligt hvor forkert denne floskel er, så er ordsproget i stedet: "De grådige og begærlige snyder og bedrager hinanden og de mindre kloge efter behag"!

Et klogt og anstændigt menneske snyder ingen, det er han/hun både for klog og anstændig et menneske til!!!!!

De moderne hjemme-, og bankrøvere er blevet til banditter i habitter, og det er både politikere og erhvervsledere, hvis vi har underskud i statskassen, så vi ikke har råd til dagpenge og velfærd, så er det jo bare at sende Pestager og skatteålen ned til Bruxelles, og forlange de 40 Milliarder tilbage, som de har stjålet af skatteborgernes penge, og endog helt uden folkeligt mandat, og så melde Danmark ud af den europæiske røverorganisation, så kan vi spare 18 milliarder + stigninger årligt, så danskerne kan få dagpenge og den velfærd, som de har betalt mere end rigeligt for, med verdens højeste skattetryk!

Det er jo ved at være generelt for politikere uanset farve, at det korrupte gen blomstrer livligt, når de får magt og poster de kan udnytte til egen fordel, og det bliver næsten generelt at deres handlinger sjældent tåler dagens lys, og det er uanset om de tilhører højre eller venstrefløjen, de er værre end den “cicilianske mafiosa”, for dem kan man i det mindste arrestere, når de plyndrer befolkningen, men den nationale politisk organiserede mafiosa ændrer bare lovgivningen, hvis den står i vejen for deres organiserede og kriminelle person-, og hjemmerøverier!

Der var en meget ”VIS” statsleder engang, som KLOGT sagde:

Demokrati er den værst tænkelige af alle styreformer, og det har jo vist sig at han havde ret, det eneste folkevalgte politikere evner, er at smadre det demokrati og den velfærd, de hyklerisk påstår at ville kæmpe for at bevare, plyndre landet og befolkningen og køre det hele i sænk, indføre diktatoriske arbejdsprogrammer for slaverne, for at DE (politikerne) kan få penge nok i statskassen, til fortsat at spille karl smart rundt omkring i verden på 1st klasse, luksus destinationer som (Rio De Jainero, Doha og et hav af andre ”såkaldte topmøder” eller ”såkaldt studieture” (SKATTEYDERBETALTE FERIER) all over the World ) og til at dække deres eget luksusforbrug!

Nej send Løkke, og den lønmodtagerfjendske Børsting og alle de andre fedtbjerge i fagbevægelsen, arbejdsgiverforeningerne og det politiske system ud på arbejdsmarkedet, evt. til Skagen, gadefejer/snerydder eller ud og plukke jordbær til max. 70,00 kr. i timen!

Så i stedet for at afskaffe velfærden, så lad os komme af med alle de asociale politiske pampere, både i regeringskontorerne og organisationerne, alle deres pamperfest er alt for dyr og totalt værdiløse, politikerne varetager kun deres egne interesser, og de faglige organisationer er jo alligevel ikke lønmodtagernes (slavernes) repræsentanter mere, de er blevet den til enhver tid siddende regering og arbejdsgivernes slavepiskere, den eneste tilknytning de har til slaverne er, at de lever højt og fedt som parasitter på ryggen af slaverne!

Lønmodtagerne kan så melder sig ud af de asociale pamperes fagforeningsforetagende, så kan de penge der spares næsten dække prisstigningerne og de stigninger, deres asociale "såkaldte repræsentanter" med hjælp af Løkke og Co., de RadiGale, S & SF har belemret slaverne med!

Hvis der stadig mangler arbejdskraft i industrien og erhvervslivet, så sende alle de andre fagforenings-, og mediepampere, Hexia de Trick (Helle Thorning Schmidt), Annette, Krag, Jesper Corydon og alle fedtbjergene i EU-parlamentet, folketinget og statsadministrationen, regionerne, kommunerne, og de administrative systemer ud og arbejde, så de kan få svedt alt det fedt af, som helt klart fylder så meget i deres hoveder, så de ikke mere er i stand til at tænke en eneste logisk og anstændig tanke!
Det samme gælder faktisk for de overfede ledere i industrien, finans-, og erhvervssektoren, de faglige organisationer og arbejdsgiverorganisationerne, send dem ud på arbejdsmarkedet til 70,00 kr. i timen, hvis der virkelig mangler arbejdskraft og de mener det er en anstændig løn for slaverne, så er det mere end rigeligt i løn også til dem, og helst til noget enormt fysisk hårdt arbejde, så de kan få alt deres fedt også mellem ørerne svedt ud, så vi ikke også skal bruge skattekroner til fedtsugning af de dovne flæskebjerge!

Alle de overfede økonomer, vismænd, kommentatorer, analytikere, bankøkonomer, spindoktorer, forskere, kunstnere, redaktører, journalister m. fl., trænger også til at komme ud og arbejde med noget produktivt, for lige som de ovenfor nævnte, har de selv aldrig nogensinde lavet andet i hele deres elendige liv, en at leve som parasitter på ryggen af slaverne, så de kunne også have godt af at komme ud i praktisk fysisk ekstremt hårdt arbejde, i stedet for at sidde og spille kloge på noget, de helt klart ikke aner en hujende fis om, for hvis de virkelig vidste hvad de snakkede om, hvorfor er vi så endt i et totalt økonomisk kaos, nej hvorfor betale for den slags plattenslagere, som helt tydeligt har taget fejl på alle områder de sidste 50 år ?????

Hvis industrien så stadig ikke har "løntrykkere" nok, for det er jo det alle de reformer handler om, for når vi i forvejen har ca. 180.000 arbejdsløse, er der jo ikke arbejde til alle de ekstra mennesker, som politikerne og arbejdsgiverne vil have importeret og presset ind i aktivt arbejde, for der er jo ingen virksomheder med en normal ledelse, som fordobler produktionen eller tager flere ind end de har brug for, produktion og afsætning skal jo svare til hinanden!

Og efterhånden som virksomhederne udsulter slaverne, så har deres underbetalte slaver jo heller ikke råd til at købe virksomhedernes produkter, og så er der ikke mere grundlag for at producere varerne, så de bliver nødt til at fyre endnu flere, eller flytte produktionen til lande, hvor slaverne vil arbejde (næsten gratis), men det gavner da ikke hverken virksomhederne udlandets eller den hjemlige købekraft, tværtimod!

Det kaldes en nedadgående destruktiv dødsspiral uden ende, ”før den når afgrundens bund”!

Men hvis ikke politikerne, den finansielle sektor og arbejdsgiverne med djævelens vold og magt, vil ruinere danskerne, Danmark, det danske samfund og dermed også ødelægge deres egne muligheder, for fortsat at leve deres luksusliv med tårnhøje lønninger, så er det pinedød nødvendigt at slaverne også tjener penge, for ellers går vi alle neden om og hjem i et ”symbolsk Titanic”, for vi er jo “på trods af alt” alle i samme båd!

Hvis de alligevel vælger en kollisionskurs, så ville det da være mere fornuftigt at nedlægge folketinget, de danske politikere og alle deres håndlangere har jo alligevel solgt Danmarks selvstændighed, til den forbryderiske, asociale og udemokratiske Bilderbergerbande i EU, og helt udemokratisk skrevet under på, at EU-lovgivningen er over de tilhørende landes nationale lovgivninger, dermed har politikerne jo faktisk også afskaffet bl.a. Den Danske Grundlov!

På det område har hverken venstrefløjen eller højrefløjen noget at lade hinanden høre, socialister, kommunister eller borgerlige er hverken værre eller bedre end andre i folketinget, så hvis man skulle erklære nogen uegnet til at sidde i folketinget, så bør det jo retfærdigvis også gælde Holger K og alle EU-fanatikerne, de har alle svigtet den danske befolkning, og med løgne, trusler og manipulation underlagt Danmarks selvstændighed under en fremmed magt, så hvis tidligere "såkaldte kommunister" er uværdig til at sidde i folketinget, så må det samme jo gælde alle andre i folketinget, som har konspireret mod og overdraget myndigheden over Danmark, til den diktatoriske og udemokratiske Bilderbergerbandes teknokrater i EU-parlamentet!

Folketinget er jo i realiteten omdannet til EN STAT i EU (Nord Deutche region Dänemark), et ekspeditionskontor for EU’s lovgivning under EU-teknokraternes overformynderi, hvorfor vi fortsat fejrer en Grundlov, som reelt er afskaffet og reduceret til at være en forhistorisk museumsgenstand, er jo også en gåde og et camoufleret bedrageri, i øvrigt har danske politikere jo heller ikke mere respekt for grundloven, menneskerettighederne og demokratiet, end at de gang på gang overtræder dem helt åbenlyst og efter behag, og systemets 100% dresserede, indoktrinerede og velorganiserede håndlangere freder helt åbenlyst alle magthavernes Grundlovsbrud!

Regeringen sælger danskerne til erhvervslivets aktionærer

Skrevet af Johan Karl N, Mandag den 25. februar 2013, 18:09

NU HAR MAN SET OG HØRT DET MED;: DENNE REGERING ER DA TOTALT SINDSYG OG VANVITTIG I SIN POLITIK. INGEN BISTANDSHJÆLP TIL ASOCIALE DANSKE VIRKSOMHEDER, I FORM AF YDERLIGERE SELSKABSSKATTELETTELSER; DER IKKE GIVER JOB: TAK!
DET MÅ VÆRE DE RADIKALE SVINEØRER; DER AGERER LAKAJER FOR MAERSK OG DE ANDRES AKTIONÆRER. DET VISER; AT REGERINGEN ER SOCIALT UDUELIG: HAR ALTSÅ NU ENDEGYLDIGT FRASKREVET SIG ENHVER MULIGHED FOR AT BLIVE GENVALGT: MEN DET VAR VEL OGSÅ MENINGEN; SÅ VESTAGER KAN INDGÅ I DEN BORGERLIGE REGERING EFTER VALGET: ALTSÅ MERE MINISTERPENSION TIL DE LYSEBLÅ RADIGALE PÅ VORES REGNING.

Glem ikke førtidspension

Skrevet af Ali, Mandag den 25. februar 2013, 13:52

En af de største belastninger i systemet er førtidspension, der er over kvart million af dem. Tror mig, 80% af dem er ikke berettige til det. De har snydt sig til det, jeg kender mange af dem. Hvorfor skal førtidspension være 3 gange større end folkepension, de fleste folkepensionister har knoklet hele deres liv og selv har betalt for det.
Førtidspension skal ikke være livsvarigt, det skal tages til eftersyn jævnligt (ligesom i Sverige) og skal fra tages hvis man ikke er beretig mere. De snyder og mange af dem bo i udlandet under sol og varme og griner af det danske system og arbejdende mennesker der betaler til dem. Jeg kender mange på førtidspension både dansker og udlændinge, de fejler ingen ting og har snydt sig til det, det er fordi det uduelige system og idiote social rådgiver tillader det.

Førtidspension.

Skrevet af Johnnie, Tirsdag den 26. februar 2013, 11:02

Jeg er førtidspensionist og blev det, efter 45 år på arbejdsmarkedet. Det tog 7 helbredsundersøgelser og 7 arbejdsprøvninger, før jeg kom så langt. Desuden, har jeg selv betalt til min pension gennem de 45 år, via skatten. Er jeg så ikke berettiget til, at få den?

Desuden er den svenske model vidst blevet indført, da pensionsreformen, blev gennemført sidste år.

Jeg vil give dig ret i, at der er mange førtidspensionister, der ikke burde ha' fået pensionen. Men det er ikke 80%. Nok nærmere 10-20%. Og husk lige, at der tjekkes for socialt bedrageri, i alle kategorier for overførselsindkomster.

Virksomhedernes BISTANDSHJÆLP skal være reguleret!!!!!!

Skrevet af Hansen, Mandag den 25. februar 2013, 12:17

Hvis en virksomhed skal have skatteyderbetalt tilskud, afskrivninger og omkostningsfradrag, så skal denne ”socialhjælp” være reguleret af antallet af organiserede danske skatteydere hver enkelt virksomhed har ansat, og ved at regulere tilskud på den måde, vil det samtidig være muligt at bekæmpe ”sort arbejde” og ”østarbejdere” som ”løntrykkere”, og det vil være en meget enkel og effektiv måde, at kontrollere og regulere virksomhedernes samfundssind og adfærd på!

Lad mig skitsere et fikseret eksempel, en virksomhed har 500 ansatte, kun 100 af virksomhedens ansatte betaler skat til det danske samfund, ja så er det kun 1/5 af virksomhedens ansatte, der er et aktiv for det danske samfund, og så skal virksomhedens tilskud naturligvis reduceres til 1/5, og afskrivnings-, og omkostningsfradrag naturligvis reduceres til 20%!

Virksomhed i Danmark skal ikke kunne udnytte tilskuds, afskrivnings og omkostningsfradrag, hvis de ikke er registreret og med det totale antal ansatte medarbejdere, ”skat” skal så oprette en speciel afdeling til at samkøre registrene, for at kontrollere at det ”X” antal ansatte danske skatteydere virksomheden har, svarer til den % vise udnyttelse af tilskud, afskrivninger og omkostningsfradrag!

Hvis danske virksomheder vil være globale, så lad dem søge industritilskud for det resterende ”X” antal ansatte i de lande, hvor de vil have deres aktiver placere i, og så se om myndighederne i de lande vil acceptere deres enorme afskrivninger og omkostningsfradrag, for det kan jo ikke være rimeligt, at skatteplagede danske borgere skal finansiere virksomhedernes globale industrieventyr, uden at det på nogen måder skaber DANSKE arbejdspladser!

iNGEN DANSKE ARBEJDSPLADS, INGEN BISTANDSHJÆLP TIL ASOCIALE DANSKE VIRKSOMHEDER, HVIS IKKE DE VIL VÆRE ET AKTIV FOR DANMARK, KAN DE BARE PISSE UD AF LANDET, OG DE MÅ GERNE TAGE DERES LAKAJER, DE KORRUPTE AKADEMISKE POLITIKERE MED SIG!!!!!!!!!

Det har ikke en pind med socialdemokratisk politik at gøre!

Skrevet af Jesper, Mandag den 25. februar 2013, 11:49

Det undre mig, at det er dem som har mindst og de svageste grupper som gang på gang skal betale for krisen og nu skal betale for en konkurrenceevnepakke. Hvorfor er det ikke de rigeste som f.eks. mærskdirektøren niels smedegård, bankdirektører , SAS chefen og andre med høje indkomster. De har så vidt jeg ved både fået markante lønforhøjelser og skattelettelser. De slipper desuden for en finansskat. Det rammer jo pilskævt!

Svar

Skrevet af Christian, Mandag den 25. februar 2013, 12:11

Det eneste de kan finde ud af er at fyre folk, så de kan få et endnu større overskud til sig selv og aktionærene(kapitalfondene) til deling.

Politikerne stjæler velfærden til deres ekstreme luksus liv!!

Skrevet af Hansen, Mandag den 25. februar 2013, 10:07

Ja Hitler og Göbbels ville være stolte af dem, de ligge sikkert og griner deres røv i laser, over at hans projekt nu bliver gennemført af korrupte akademiske plattenslagere!

Hvis jeg var ung eller yngre, ville jeg emigrere til Australien eller New Zeeland, ja de ville faktisk ikke kunne se min røv for skosåler, men jeg har betalt til det her rådne lands velfærd hele mit liv, så at overlade min investering til de asociale politikere og deres lakajer, ville jo være at overlade dem hele min opsparede pension, for glem ikke lønmodtagerne har selv betalt for deres pension, lige som de arbejdsløse selv har betalt deres dagpenge, med et ekstremt højt skattetryk!

Og især de unge danske familier vil jeg råde til at flygte som gale, for nu har de asociale politiske plattenslagere lagt kursen, jeres unge poder får ikke en chance i det her lorteland, de vil blive betragtet som statens slaver, og de asociale politikerene og erhvervslivets top har ingen hæmninger, de vil plyndre befolkningen på alle mulige måder, for at forgylde sig selv og hinanden!

Åbent brev til Helle Thorning

Skrevet af John Rasmussen , Mandag den 25. februar 2013, 03:26

Åbent brev til Helle Thorning-Schmidt

Helle Thorning, har du fortalt dine medlemmer at du har ændret socialdemokratiets mangeårig holdning fra at borgerne skal betragtes som aktive demokratiske mennesker til nu at være forbrugere af staten?

Helle Thorning, har du fortalt dine medlemmer at dit mål er at indføre konkurrencesamfundet som afløser for velfærdssamfundet?

Helle Thorning, har du fortalt dine medlemmer at for dit konkurrencesamfund skal fungere skal flest mulige borgere være en del af konkurrencen på arbejdsmarkedet og at det også gælder gamle og syge?

Helle Thorning, har du fortalt dine medlemmer at for konkurrencesamfundet skal kunne fungere skal der være en stor gruppe arbejdsløse til at trykke lønningerne i bund for derved at give arbejdsgiverne de lavest mulige omkostninger?

Helle Thorning, har du fortalt at for dit konkurrencesamfund skal kunne fungere, er det nødvendigt at fjerne så meget af det kollektive sociale sikkerhedsnet at folk der ikke står først til arbejdspladserne må forberede sig på at blive meget fattige og sult er en del af risikoen?

Helle Thorning, har du fortalt dine medlemmer at der ikke vil være forskel på din politik og det Radikale Venstres politik og at i vil fortsætte samme politik som VK-regeringen gjorde?

Helle Thorning, du bad os om at vælge mellem din vækstvej eller Lars Løkke's sparevej. Vi valgte vækst, men se hvor mange mennesker der mister dagpenge, kontanthjælp og sygedagpenge under din ledelse, men du har måske en løsning - i morgen?

Helle Thorning's hemmelige plan:

Konkurrencestaten versus velfærdsstaten.

"En konkurrencestat kan defineres som en stat, der agerer i international konkurrence med andre stater om at skabe økonomisk vækst. Hermed ændres velfærdsstatens opgaver fra primært at sikre beskæftigelsen til primært at sikre virksomhedernes konkurrenceevne.

Blandt de foretrukne midler i konkurrencestatens økonomisk politik er regulering, rammestyring og aktivering af ledige. Menneskesynet er derfor, at borgeren er en personlighed, der skal udvikle sine kompetencer, om nødvendigt med staten som drivkraft.

Hvor velfærdsstaten primært bygger på ideen om den demokratisk aktive borger, bygger konkurrencestaten på ideen om borgeren som forbruger af den offentlige sektor. Statens opgave er at regulere borgernes adfærd på markedet, især arbejdsmarkedet.".

Det nye i Socialdemokratiet er at man ikke længere sætter mennesket i centrum, men mennesket er for at tilfredsstille markedet og det gøres ved at alle skal være konkurrenceparate også de syge og svage. derfor definerer man en ny logik der hedder at alle syge har det bedre på en arbejdsplads, kan og vil de ikke det, så tager man deres penge. Altså er Socialdemokratiet blevet et markedsorienteret parti som man nok bør kalde social-liberalt.

https://www.facebook.com/groups/541932722506299/

Lad os få Akademikervældet afskaffet og Kongedømmet genindført.!

Skrevet af Hansen, Søndag den 24. februar 2013, 20:07

Det har aldrig nogensninde været målet, at få skabt fuld beskæftigelse hverken i Danmark eller EU, tværtimod har målet hele tiden været at skabe frygt, massearbejdsløshed og økonomisk kaos, og Bilderbergerbandens lakajer Heller Thorning Schmidt og Margrethe Vestager, følger nøjagtig de underhåndsdirektiver Bilderbergerbandens Håndlangere teknokraterne i EU befaler dem, det er den eneste måde de kan skabe løntrykkere og undertrykke hele den europæiske befolkning, ved at ruinere "SLAVERNE"!

Hele det politiske system er sammenspist og gennemkorrupt, og desværre har de en flok villige og billige lakajer, til at udføre alt det beskidte arbejde for dem, men bare rolig, de Konservative kommer ikke over spærregrænsen ved næste valg, og inden længe kommer Venstre også ned på samme niveau som Socialdemokratiet og SF, det bliver straffen for deres storhedsvanvid, og leflen for de rige, samtidig som de tramper hen over de fattige og dårligst stillede i samfundet!

Spindoktorer og de (Konservative forklædt som RadiGale og Socialdemokrater), er et problem for et hvilket som helst anstændigt samfund, lige som alle de “såkaldte eksperter” kommentatorer, økonomer, politiske redaktører og alle regeringernes lakajer, for den udemokratiske og asocial Helle Thorning gør nøjagttig hvad Bilderbergerbanden har dikteret hende, og med støtte fra alle deres lakajer i medierne, hun har lige som alle de lakajer ikke hjerne til andet, eller at gøre noget på egen hånd, til gavn for danskerne og det danske samfund, og så håber hun naturligvis, at hun kan få alle de narre de villige spytslikkere i fagbevægelsen, til at gør nøjagtig det samme overfor samfundets slaver!

Og enhedslisten skal nok falde til patten, de skal som små babyer bare lige op at bøvse, før de igen falder til patten, så de vælter desværre ikke den asociale S-SF-R regering, der vil ikke ske noget som helst før befolkningen tager affære, og sparker hele det tyvagtige og korrupte slæng ud af Christiansborg, for hovedparten af dem er med i Bilderbergerbanden, nu med deres kyniske darling Helle Thorning Schmidt i spidsen!

Den danske befolkning kan roligt være særdeles bekymrede, for hun skal nok få hjælp af alle de andre udemokratiske kapitalistiske lakajer fra den borgerlige fløj, det er jo netop en så asocial politik, de havde planlagt før valget, og en så asocial politik kan kun gennemføres af (kapitalistiske pamper-lakajer), forklædt som socialdemokrater, akademikere som aldrig nogensinde har lavet andet, end at leve som parasitter på ryggen af slaverne, lige som alle de faglige organisationers plattenslagere!

Hvis de borgerlige havde gennemført den politik, havde det skabt et oprør a la Grækenland og Mellemøsten!

Og lakajerne i mediernes opgave er desværre blevet, at få folk til at tror på, at Danmark er et demokratisk samfund, og at det er demokratiske beslutninger der bliver serveret for den sagesløse befolkning gennem medierne, men det er så langt fra sandheden som noget overhovedet kan være, lige som det er blevet deres opgave, at få befolkningen til at tror, at vi har kapitalisme her i Danmark, men det har vi ikke og har faktisk aldrig nogensinde haft!

Sandheden er at vi har et ekstremt udemokratisk og topstyret “Partidiktatur og Kapitalsocialisme”!

Danmark er ikke et kapitalistisk system, men er ved hjælp udspekulerede akademiske og teknokratiske lakajer, gennem årtier udviklet et ”kapitalsocialistisk” system, som betyder at:

Når kapitalen har profit, kan den frit stikke pengene i sine egne lommer!

Når den har tab, går den til staten (skatteborgerne) og får pengene tilbage!

For finansselskaber og virksomheder ejer hinandens gæld, og hvis én virksomhed går fallit, er der stor chance ”risiko” for, at to eller flere andre også går konkurs!

Og så kommer de grådige politikere, finansselskaber og industrier i vanskeligheder, og begynder at klynke som små pattebørn, afskediger alle de lavestlønnede medarbejdere, i stedet for at sparke et par af de værdiløse højtlønnede “såkaldte ledere” ud, for at reducere det ekstreme lønomkostningsniveauet!

Det er det værste scenarie overhovedet de politiske akademikere kan tænke sig, for så mister han/hun stemmer og befolkningens tilslutning, og det må undgås med alle til rådighed stående midler, selv halve sandheder eller halve og hele fabrikerede løgne!

Befolkningen må vælge, enten skal vi have “kapitalisme og demokrati” eller også skal vi have “socialisme”, hvis vi skal have “kapitalisme og demokrati”, må samfundet have et system, hvor kapitalen skal stå på egne ben, og selv betale sin regninger og gæld!

Så vil “kapitalisterne” være mere forsigtig med de helt store risikable transaktioner, med “chance” for de helt store profitter, men også “risiko” for endnu større tab, som går ud over både virksomhederne, ejerne, ledelserne og medarbejderne, en chance som skatteyderne så i sidste ende kommer til at betale regningen for!

Kapitalisterne ved alt om, hvordan man beregner risiko, men industriens spekulanter, profit-, og fidusmagere bruger ikke den slags beregninger længere!

Risiko betyder ikke noget i vor tids Danmark, og det er vel nogenlunde det samme i EU og resten af den kapitalistiske verden!
Systemerne er opbygget og udviklet således, at “Staten” skatteborgerne, deres børn og børnebørn altid kommer til at betale regningen, for politikernes og kapitalisternes tab p. g. a. deres uansvarlige handlinger!

Medier, redaktører og journalister er blevet de asociale akademiske plattenslagere og elitens skødehunde!

Eller sagt med andre ord, de er ikke befolknings vagthunde mod magtmisbrug, de er blevet politikernes håndlangere ” svinehunde”, for at støtte op om alle former for politisk magtmisbrug og snavs!

Det har været underligt at se TV2-News faktisk i en ”presseloge” stillede spørgsmålstegn ved, om det overhovedet er moralsk rigtigt, at tage kritiske emner og spørgsmål om politisk magtmisbrug op, og ikke mindst kritik af politikernes handlinger bag lukkede døre, når ord og handlinger er to modsat rettede kræfter, og deres beslutninger helt tydeligt ikke kan tåle dagens lys!

Vi så også et eksempel på hvor farligt det er, at give medierne alt for stor magt, hvor TV2-News for nogen tid siden kom med endnu en af TV2 og Berlinskes utallige ”falske og manipulerede megafonmålinger”, som de igen med assistance af et par højt offentligt lønnede professorer postulerede viste, at danskerne ville acceptere en udvidet brugerbetaling i sundhedsvæsnet og forringet velfærd, det viser helt klart hvor farligt det er for den alm. befolkningen, når medierne den 4 statsmagt (hvem har i øvrigt stemt på dem) og deres ansatte, bliver brugt som politikernes logrende skødehunde, frem for det der normalt er deres opgave, at være på befolkningens side som bidske vagthunde overfor politisk magtmisbrug!

Faktisk indrømmede ”den såkaldte journalist” (oplæseren), at det på grund af en massive politiske ”brainstorming” med mediernes hjælp, var lykkedes at ændre den politiske situation i Danmark, så politikerne ikke mere var befolkningens tjenere, men at der er vendt helt op og ned på den situation, så befolkningen nu er blevet politikernes tjenere!

Men det var jo også hensigten med oprettelse af DR-update og TV2-news, de skulle jo netop bruges som en moderne digital Göbbelske propagandakanaler, i første omgang for at retfærdiggøre de fabrikerede løgne om grundlaget for krigsforbrydelserne mod Irak, Afghanistan og nu også Libyen, og da politikerne fandt ud af hvor nemt det egentlig var, at få den naive befolkning til at acceptere alle deres fabrikerede løgne (skræmmekampagner), når de blot blev positivt kommenteret af højtstående offentligt lønnede lakajer, de “såkaldte spindoktorer” (løgnefabrikanter), kommentatorer, ”eksperter”, økonomer og professorer alle af tvivlsom karakter, så blev den politiske manipulation sat i system og massivt organiseret!

Der er ikke og har aldrig været en økonomisk krise i verden, det er et konstrueret kaos for at ruinere middel-, og underklassen, og på den måde få 100 % kontrol over slaverne på alle måder, med assistance fra mediernes og lakajernes massebombardement af manipulerede meningsmålinger, det er også den direkte grund til, at myndigheder og politikere kan slipper godt fra næsten alt, ved hjælp af alle de konstruerede og manipulerede meningsmålinger, fup, svindel, fabrikerede løgne, vælgerbedrag, brud på valgløfter og Danmarks Grundloven, ja sådan set slipper godt fra hvad som helst, selv de planlagte verdensomspændende organiserede klimarøverier m.m.

Det kan vel ikke komme bag på nogen, at indlæg forsvinder og at politikerne har travlt med at destruere eller slette belastende materiale, det er jo ikke på nogen måder en ny praksis, det har man gjort hele vejen tilbage i historien, det har jo altid været ”vinderne”, som skriver og redigerer historien, så det med at forskere vil have lov til at studere gamle dokumenter, det kan ikke bruges til noget som helst, for den historie de vil komme frem til, vil altid være vindernes konstrueret og redigeret sandhed, som så igen vil blive farvet af forskerens egen politiske holdning, så vi vil aldrig nogensinde få det virkelige billede og sandheden, om magthavernes og deres lakajers barbariske gerninger!

I vor tid er det Bilderbergerbanden, eliten og erhvervslivets udemokratiske topfolk (lakajer), der dikterer, skriver og redigerer historien, indtil den danske og europæiske befolkning vågner op, arresterer Bilderbergerbanden og deres topfolk over hele verden, og smider alle deres sleske spytslikkere på porten, men indtil da er det ikke så underligt, at myndighederne har nemt ved, at plyndre middelklassen og især de lavtlønnede, fattige, pensionisterne, studerende, børnefamilierne og de handikappede, når de har asociale lakajer som Margrethe, Helle Thorning, Villy og mange andre toppolitikere både på højre og venstrefløjen, til at sløre kendsgerningerne og begrænse ytringsfriheden, for at hjælpe politikerne og myndighederne med at camouflere det organiserede magtmisbrug!

Nej lad os få det teknokratiske ”Akademikervælde” afskaffet og Kongedømmet genindført!!!

For desværre ville et valg ikke ændre noget som helst, alle partier fører nøjagtig DEN politik, som bliver dikteret dem af Bilderbergerbanden i EU, så om de er røde, blå, gule grønne, orange, violette eller sorte er bedøvende ligegyldigt, deres mål er at skabe kaos, nød og elendighed, og på den måde få mennesker til at give afkald på alle deres friheder og demokratiske rettigheder, som så kan skabe en grobund for, at befolkningen stille og roligt accepterer en indførelse af et verdensomspændende diktatur (New World Order), styret og kontrolleret af den diktatoriske og Nazistiske Bilderbergerbande og deres udemokratiske slyngler!

http://euro-med.dk/?p=11825

Folketinget har været et værdiløst akademisk plattenslagerforetagende de sidste mange år, de har helt sikkert fået en god akademisk og teoretisk uddannelse både politikere, økonomer, vismænd, rådgivere, embedsmænd og topfolk i erhvervslivet m.fl., men de har ingen faglig indsigt og kompetence overhovedet, så godt som ingen af dem!

Det eneste de sidste 40 års topfolk og politikere har været gode til, det er at rage til sig med både arme og ben, og ruineret Danmark og danskerne nøjagtig som den “græske elite”, og varetaget egne interesser frem for samfundets, men det har de så til gengæld også været rigtig gode til, nå ja og så til at overlade magten over Danmark til teknokrater i det udemokratiske EU-Parnas!

Nu er det jo ikke første gang, at vandallister har ruineret og solgt Danmark til en fremmed magt, i fortiden var det ødsle Kongers udsvævende livsførelse, udvidelse og finansieringer af luksus for kongehuset og deres trofaste lakajer, finansieret ved at belåne Danmark til langt op over Skagens Gren, der ruinerede Danmark og tvang Konger til at overdrage magten og kontrollen af Danmark til fremmede lande!

I vor tid er det politiske pamperi udvidet på samme måde, så det er helt ude af kontrol, både i den borgerlige og venstrefløjens lejr, alle deres støtter og tilhængere kræver nu en del af kagen, for at støtte og holde hånden over de korrupte magthavere!

Nu kan vi jo desværre ikke trylle alle de akademiske og udemokratiske/teknokrater politikere og deres embedsmænd/lakajer væk i Danmark og EU, det ville ellers være en mirakelkur for både Danmark og hele Europa, som så helt stensikkert ville gå frem igen, både hvad sikkerhed, vækst, økonomi og velfærd angår!

Der er kun én eneste løsning, nemlig at alliere os med Kronprins Frederik, og få ham placeret på Danmarks trone hurtigst muligt, afskaffe de korrupte parti-diktaturer betegnet som danske “folkestyre”, og så få genindført “Kongedømmet”!

Pålægge Frederik som sin første og vigtigste opgave, at gennemføre en øjeblikkelig udmelding af ”den udemokratiske Bilderbergstyrede og kontrollerede forbryderorganisationen” og deres lakajer i EU, og så nedsætte et forretningsministerium ledet af 10 -12 VISE og KLOGE ministre, som alle skal kunne fremstilles for en domstol, og stilles til ansvar for deres ”eventuelle kriminelle handlinger” af Kong Frederik, og straffes “HVIS” de begår samme forbrydelser mod den danske befolkning og samfundet, som de sidste 40 års topfolk, politikere og embedsmænd har gjort!

Og alle de “goder” politikerne og deres lakajer har tilkendt sig selv, annulleres med øjeblikkelig virkning deres handlinger gennem de sidste 40 år undersøges, og de bliver stillet til ansvar for deres uansvarlige adfærd og organiserede hjemmerøverier!

Gennemføre en lynhurtig pengeombytning, så alle sorte og kriminelle penge, bliver ugyldige med øjeblikkelig virkning, og kun de penge der er tjent på en helt legal dokumenterbar, kontrollerbar, lovlig, ærlig og redelig måde bliver godtgjort!

At tro på, at de samme politikere, med samme politik, udpeget af de samme ensrettede, indoktrinerede og topstyrede partisystemer, kan rette landet op igen, med nøjagtig den samme politik, som de helt beviseligt har kørt Danmark/EU i sænk med, skulle være den helt rigtige og geniale løsning, det kan man simpelthen kun overbevise en befolkning om, som enten er konstant stive af druk, bedøvet af narko eller er totalt hjernedøde!

Det ville jo være det samme som at tro på, at hvis en læge har stillet en diagnose og ordineret patienten en medicin, og det så skader patienten mere og mere, så hans tilstand bliver værre og værre for hver dag, og at den slet ikke gavner patienten på nogen måder, at det så ville være klogt at lade den samme læge, som så bare ville bruge den samme medicin, i en kraftigere dosis til at helbrede patienten, at det skulle være den helt geniale løsning!

Hvordan mon lægen så ville forklare sine fejl retorisk, mon han så også som erhvervslivets og politikernes akademiske topfolk, og alle deres hjernedøde rådgivere, igen og igen og igen og igen vil påstå, at diagnoserne var den helt rigtige, kuren var også den eneste rigtig, men desværre døde patienten!

Som tidligere nævnt: Er det også helt utrolig trættende, konstant at se og høre Løkke, Helle, Villy, Margrethe og de andre 175 på overførselsindkomst, der er ansat i aktiveringsprojektet “ødelæg alt for Danmark og danskerne” i folketinget!

Velfærd????

Nej som før nævnt, politikerne er en flok korrupte og grådige akademiske plattenslagere, og det uanset om de er røde, blå, grønne, gule, orange, violette eller sorte, og jeg forstår godt at specielt S & SF er på vej ned mod spærregrænsen, for er der nogen, som i den grad har svigtet sine vælgere lige siden “Holger og Konen sagde nej til Unionen”, så er det da den udemokratiske fidusmager Helle og hendes hæmoride Villy!

Det er ikke den alm. befolknings interesser og velfærd, som bekymrer de korrupte akademiske topfolk og politikere i hverken EU, Folketinget, Regionerne eller Kommunerne tænker på, tværtimod er det ved at være mange år siden, at erhvervslivets top, politikere, administratorer og “ALLE” deres lakajer holdt op med at tænke på andet end deres egen velfærd!

Både venstrefløjen og højrefløjen, har i fællesskab brugt alle deres kræfter, på at undergrave dansk demokrati og velfærd på alle måder, ved at de har bevilliget sig selv offentlig støtte, på så at sige alle mulige områder, både til dem selv og lakajerne på europæisk plan, landspolitisk, partierne og alle deres interesse-, og ungdomsorganisationer!

Amts og kommunale politikeres ombud, har tidligere været et ulønnet job, de valgte politikere blev ikke forgyldt, men fik et mindre honorar, fri transport og rimelige omkostninger dækket, i dag farer højt lønnede politikere med storhedsvanvid, sammen med et hav af deres trofaste lakajer verden rundt i privatfly, bor på de dyreste hoteller med eksklusiv roomservice, både når det er i embeds medfør eller det er på de “såkaldte private” skatteyderbetalte ferier, så betegnes det bare som studieture, og på den slags luksusferier har de en hel stab af deres mest trofaste lakajer med til at more sig sammen med!

Så når politikerne som Helle, Margrethe, Villy, Mette Frederiksen og andre S, R og SF-profiler lige som ALLE de borgerlige ledere og håndlangerne, i medierne konstant står og resiterer, vi er stolt og utrolig glad for det danske velfærd, det skal vi gøre alt muligt for at bevare, så er det hykleri langt ud over alle grænser, for hvis de virkelige var så glade for det “såkaldte danske velfærd”, hvorfor i himlens navn gør politikere på både højre og venstrefløjen så alt muligt for at føre EU politik, som helt klart går ud på at smadre den europæiske velfærd totalt?????

“Reform” er jo bare et andet ord, for “nedskæring” af de ydelser og goder, som danske borgere selv har betalt for i form af et af verdens højeste skattetryk, man bevarer altså ikke nogen former for velfærd, ved at fjerne de ydelser og goder som har været hele grundlaget for, at danskerne helt ukritisk har accepteret en hæmningsløs skatteplyndring, hvor de korrupte politikere nu også er begyndt at kræve brugerbetaling for de goder, som befolkningen kollektivt HAR BETALT for a-konto med ekstreme og tårnhøje skatter, moms og et totalt afgifts vanvid langt ud over alle grænser!

Underligt nok er det også altid dem, som har mindst at leve af, politikere vil gennemføre disse reformer (nedskæringer) over for, det er aldrig nogen sinde politisk-, finans-, og erhvervslivets spidsers helt ukontrollable plyndrings politik, med ekstremt høje lønninger og goder, som de vil gennemføre reformere (nedskære) overfor, dem smører (køber) politikerne tværtimod med støtte og alle mulige lempelser, og forgylder dem med ekstra og helt ekstremt høje lettelser i top og mellemskatten, for den slags støtte, lempelse og skattelettelser, har politikerne og embedsmænd jo også selv gavn af!

Her er eksempler på reformer, som ville være mere socialt retfærdige, i stedet for helt asocialt at plyndre dem, som i forvejen har alt alt for lidt at leve af:

1. Valgreform: Fjern fradragsberettiget støtte til politikere og partiers valg-kampagner!

2. Politikerreform: Fjern statstilskud til politikere, politiske partier og deres ungdomsorganisationer, hvis de vil holde sammenkomster og reception (drukfester) m.m., må de som alle andre mennesker selv betale, det kan ikke være de hårdtarbejdende skatteyderes opgave, at betale den slags regninger!

3. Pensionsreform: Reguler pensioner så den slags privatopsparing ikke kan trækkes fra i skat, og indfør en garanti for at alm. mennesker ALDRIG får lavere pension end politikerne og embedsmænd!

4. Mediereform: Fjern alle former for tilskud og licens m.m., til både de trykte og skrevne medier, lad dem leve af de fabrikerede propaganda kampagner de producerer, hvis befolkningen ikke gider betale prisen for at blive manipuleret med, af den slags politiske propaganda kanaler og det bras de sender, eller læse deres politisk ensrettede aviser, ja så må de jo lukke biksen!

5. Kulturreform: Fjern tilskud til teatre og filmindustrien m.m., hvis folk ikke gider betale prisen, for at se de forestillinger, som de vil lokke og terrorisere tilskuerne med, så er det måske på tide, med en kunstnerisk skærpet selvkritik af format, og så producere og sætte forestillinger op, som befolkningen gider betale prisen for at se!

6. Kunstreform: Fjern alle former for kunsttilskud, hvis de ikke kan sælge det bras de laver, ja så må de jo som alle andre i samfundet, søge ind i et andet erhverv og evt. omskoles, at belønne de dygtigste med en livslang bonus fra staten, det er da helt og aldeles galimatias!

Det er jo rablende vanvid, at give mennesker, som kan afsætte og nogle endda leve fedt af deres håndværk (kunst og kultur) statstilskud, men hvis de ikke kan leve af deres håndværk, så må de jo finde ud af at lave noget andet, det må alle andre jo gøre!

7. Sportsreform: Stop alle former for statstilskud til elitesport og sportsklubber, såfremt de har ekstremt højt lønnede professionelle teams ansat, og samtidig bliver forgyldt af private virksomheder!

8. Afskrivnings-, og fradragsreform: Fjern alle mulige former for afskrivnings og fradrag, for den slags sponsorater til elite sporten, som kun har et eneste formål, nemlig at forgylde de klubbers “såkaldte stjerner” med helt vanvittige millionlønninger.
Når vi dagligt af medierne bliver bombarderet med propaganda kampagner, om erhvervslivets forringede konkurrenceevne og dårlige økonomi, og samtidig oplever at virksomhederne samtidig har råd til at forgylde elitesport med (skatteyderfinansierede) millionsponsorater, og ligeledes har råd til at forgylde virksomhedernes ledelse med helt vanvittigt ekstreme millionlønninger, men ikke har råd til at betale deres alm. medarbejdere (slaverne) en anstændig løn!

9. Reklamereform: Fjern alle mulige former for reklamefradrag, så skatteyderne/forbrugerne ikke selv skal betale, for at blive terroriseret af alle de pop op vinduer på internet, og de irriterende reklametilbud i både medierne og postkasserne!!!!!

Det er nøjagtig det samme, som når virksomheder vil have omverdenen til at tro de er åhhhhh så humane, får deres virksomhed nævnt i TV til velgørenheds-show for store donationer, og lige som alle andre virksomheder, så trækker donationerne fra i skat, eller når de sponsorerer sportens professionelle klubber med enorme millionbeløb, teams og klubber som aflønner deres sportsudøvere med mange millioner i lønninger, og trækker sponsoraterne fra i skat, så det i sidste ende er de hårdt plagede danske skatteborgere det går ud over, som af den grund kun har lønnedgang, velfærdsforringelser, ekstreme skatte-, og afgiftsforhøjelser i udsigt så langt ud i fremtiden som øjet rækker, så det kun kan ende med at den alm. befolkning må gå fra hus og hjem, den slags er i min filosofi hjernedød reklame og falsk humanitet “på andres bekostning”!

Nu er det jo ikke noget nyt, at helt utrolig mange mennesker føler sig tiltrukket af mennesker med magt og penge, journalister er ikke anderledes, de elsker at kline sig op af den slags mennesker, for dermed at udstille sig som noget særligt, at være en af dem som medierne ynder at betegne som “kendisser”, og så er det næsten ligegyldigt hvor klamme og ulækre den slags er, bare se Hugh Hefner “er det ikke sådan han hedder ham fra Playboy”, selv unge og meget smukke kvinder sværmer omkring ham, som fluer omkring en stor fed og vammel lort, og danskere er ikke spor anderledes, de vil prostituere sig på alle mulige måder for ussel mammon, uanset hvordan disse personer har skaffet dem!

Det er jo heller ikke noget nyt for den logisk tænkende del af menneskeheden, at Danmark også på dette område er snobberiets højborg i højeste potens, bare se mediehysteriet om Mærsk og Breivik, der er rigtig mange ellers fornuftige mennesker, der ofte er så spytslikkeragtige, slimede og fedterøvsagtige, så hvis man klaskede dem op af en mur, så ville de aldrig nogen sinde slippe fri igen, i hvert fald ikke ved egen kraft!

Stop for gyllen

Skrevet af Daniel Mogensen, Mandag den 25. februar 2013, 12:04

"Hansen" må lide af en sygelig trang til at hævde sig, når "han" gang på gang rykker denne enslydende pærevælling ind.

Censur

Skrevet af Madsen, Søndag den 24. februar 2013, 18:18

Jeg har fulgt med i debatten herinde, og opdaget at flere indlæg ofte forsvinder med mellemrum. Censureres i debatten? Så vidt jeg kan se, er det ikke tale om indlæg, der ikke lever op til de debat etiske regler. Censureres på grund af politik?

Censur?

Skrevet af Sven Olesen, Mandag den 25. februar 2013, 12:10

Hvis der var censur, ville en såkaldt "Hansen" blive fjernet, da han trætter læserne med alenlange, negative skriverier.
At han optræder hele tiden, er et bevis for, at der ikke er censur.
Der kan være forskellige grunde til, at et indlæg ikke bliver bragt, men censur er det ikke.

Det kan der sagtens være tale om

Skrevet af Realisten, Søndag den 24. februar 2013, 20:12

Hej Madsen

Din mistanke kan der sagtens være tale om, da man i dagens DK kun tilgodeser såkaldte liberalistiske udsagn. Disse får fri taletid på samtlige medier da journalisterne er kollegaer med politikere og spin doktorer. Det er tilmed skræmmende at se hvor meget taletid "Kuglestøder Joakim" får pt, én mand som ingen uddannelse har, men som får lov til at stemple enhver som doven og nasser m.m.
Tilbage til emnet, jovist er man kritisk imod "toppen af poppen" kan det sagtens være at indlæg bliver "ups" fjernet .-)

VELFÆRDSSAMFUND FOREVER!

Fjern SU'en

Skrevet af Madsen, Søndag den 24. februar 2013, 18:11

- Kontanthjælpssatsen bør sættes ned til samme sats som SU -

Hvorfor ikke fjerne SU'en, og erstatte den af lån, som kun skal betales tilbage når man får indtægt? De fleste af dem, der får SU, får kæmpe løn bagefter - og vil ikke engang betale skat! Er ikke rimeligt, at de skal betale deres gæld tilbage til samfundet? SU'en, udgør endog kun en lille brøkdel, af det som har kostet at uddanne dem! Lad dem betale det hele selv - men muliggør lån, så også fattige får råd. Og ikke mindst, får råd at betale pengene tilbage, når de får job.

Hvis SU'en omlægges til lån, kunne den passende HÆVES til kontanthjælpen. I stedet for, at vil reducere kontanthjælpen.
Kontanthjælpen er lav nok. Mange, der har indtægt på op til en halv million udbetalt årligt, får mere af socialkassen end kontanthjælpsmodtagere får.

Nemt at finde jobs

Skrevet af Jens, Søndag den 24. februar 2013, 17:55

Det er meget nemt at finde jobs, der ikke tager brødet ud af munden på andre. Som eksempel, kan det offentlige lave en bunke 30 timers jobs, hvor der udbetales det samme, som maksimale dagpengesats. For det offentlige, er det jo ligegyldigt, om de skal betale dagpenge, eller for et regulært job. De pågældende jobs, kan laves som "garantijobs", således at enhver - uanset om de er arbejdsløse eller ej - kan kontakte det offentlige, og blive ansat til 30 timer per uge, og samme løn som understøttelsen.

For at ikke give problemer med budgetter osv. og at der ikke er afsat midler, kan alle 30 timers jobs betales fra en særlig kasse, så det ikke er den offentlige institution som selv betaler. Så er penge nok, og det bliver ikke nødvendigt at opsige andre.

Jeg er sikker på, at mange arbejdsløse vil stå i kø efter garantijobs hos det offentlige. Blandt andet fordi, at det er regulære jobs, og at mange arbejdsløse gerne vil lave noget. Og i et regulært job - også garantijobs - optjenes også timer, hvilket naturligvis virker som en ekstra motivation for at tage et job.

Garantijobs skal naturligvis ikke forbeholdes arbejdsløse, men også gives dem på kontanthjælp, og enhver anden som er interesseret. Vi har ingen interesse i, at nogle skal gå og slikke fortove, hvis de foretrækker et garantijob på 30 timer/uge.

Mange offentlige institutioner vil være lykkelige for, hvis arbejdsløse kontakter dem, og spørger om de ikke er interesseret i en i garantijob. For det er jo gratis, for den offentlige institution.

For arbejdsløse på maksimum sats, vil et garantijob kunne få betydning for dagpengeretten, da den kun er på maksimale dagpengesats. Dem, der får højeste dagpengesats, risikerer derfor at gå ned, hvis de bliver arbejdsløse, uden at tage et andet garantijob. Der er så også fordel, for dem der går på laveste sats fx dimittendsats, da de vil gå lidt op i understøttelse, ved at have arbejdet i et garantijob.

Jeg kan ikke se hvorfor at garantijobs skulle tage arbejdet fra andre - det skal bare laves, så det tages fra en særlig kasse. Og for det offentlige, er det dyrere at have folk på kontanthjælp, eller arbejdsløshedsunderstøttelse, end i garantijob, da dem i garantijob, får nemmere ved at kunne få et ordinært job.

Med 30 timer per uge, og en løn svarende til max. dagpengesats, så mener jeg, at man følger overenskomsterne hos det offentlige.

Der, hvor det går ud over andre, er hvis der ikke oprettes en særlig pulje til aflønningen, og derfor kræves reduktion af arbejdsstyrken, når der antages en person. Det sker ikke, hvis det er et garantijob på 30 timer/uge, hvor at overenskomsterne overholdes, og til max. dagpengesats. Samtidigt, kan de arbejdsløse nemt få et sådant job, hvis den offentlige institution ikke selv betaler, og at pengene tages fra en pulje. Da alle her i landet jo behøver et job, for at kunne få det økonomisk til at hænge sammen, så kan jeg ikke se at garantijobs'ene skal være forbeholdt en udvalgt skare. Enhver, der ønsker det, skal kunne få garantijob hos det offentlige, i 30 timer per uge, og til højeste dagpengesats, hvis de ønsker det, i stedet for understøttelse. Samtidigt, vil de 30 timer per uge optjenes, hvis puljen hører under staten, og ikke betales af a-kassen, da de så er ustøttede i a-kasse sammenhæng.

For erhvervslivet, gælder den nuværende løntilskudsordning, hvor de kan få tilskud i op til et år. Løntilskud i det offentlige, kan erstattes af garantijobs, og ansatte kan evt. være flere år i samme job, da det er et almn. 30 timers job, til fast løn.

Jens, 17:55

Skrevet af Philip, Mandag den 25. februar 2013, 00:04

>>Garantijobs skal naturligvis ikke forbeholdes arbejdsløse, men også gives dem på kontanthjælp <<

Det er måske ikke gået op for dig endnu at der er mange arbejdsløse på kontanthjælp ?

Yde og "nyde".

Skrevet af Jakobs, Søndag den 24. februar 2013, 17:17

Ja - det er i allerhøjeste grad OK at kontanthjælpsmodtagere
yder noget fornuftigt for det de får!
Aktiveringskurser er det værste TIDSSPILDE !!!

Men det må i sandhed være svært at finde jobs, der ikke tager
brødet ud af munden på andre !!!

Jeg tror regeringen har store problemer med at finde ud af,
hvad de i det hele taget vil !!!
På den ene side efterlyser de frivillig gratis arbejdskraft, og
på den anden side vil de også skabe arbejdspladser.
Det er da to ting der ikke går op i en højere enhed.
Frivillig gratis arbejdskraft sætter da heller ikke gang i hjulene!
Mon ikke der er en skjult dagsorden ???

De unge mennesker bliver opfordret til at tage en uddannelse,
og på den anden side, skal vi jo heller ikke have for mange med
en højere uddannelse (har de lige fundet ud af) !

Nej, vi skal ikke have for mange kloge hoveder, så bliver det
jo svært at manipulerer med befolkningen.
Jeg ser da frem til at der bliver efterspørgsel på arbejdskraft
i de "lavere uddannelser" - det kunne jo hæve lønnen (udbud -
efterspørgsel).

Ja, jeg er nu desværre blevet efterlønner, meget imod min vilje,
da jeg sagtens kunne arbejde mange år endnu, men efter at
jeg forgæves har søgt arbejde i fire år, og måtte leve af
dagpenge, så nægter jeg at tilbyde min arbejdskraft GRATIS !
Jeg vil f........ have noget at leve af og løn for min indsats !!!

At fatte eller ikke fatte...

Skrevet af Philip, Søndag den 24. februar 2013, 15:17

>>det er da mærkværdigt, at det er mere økonomisk attraktivt at være på passiv forsørgelse end at være i uddannelse og på SU,« siger beskæftigelsesordfører Mai Henriksen (K) <<

Hvilket viser at hun ikke fatter at der skal penge til for at leve og betale sine regninger.

»Det viser med al tydelighed, at regeringen ikke har modet til at gøre det, der virker, nemlig at sænke ydelserne, så det bliver attraktivt at tage et lavtlønnet job frem at være på offentlig forsørgelse,« siger Joachim B. Olsen (LA)

Og LA fatter lige så lidt

Hvorfor er lønningerne så lave visse steder ?
Ja det kunne feks være ligesom i Jysk hvor man vil tjene mange penge så man kan blive milliardær
Eller fordi et firma er så lille med lidt salg så man ikke har råd til en ordentlig løn.
Eller store skatter og afgifter der gør at virksomhederne sparer på lønnen for at kunne tjene mest muligt.

Hvorfor søger og tager folk de mest vellønnede jobs ?
Ja det er jo ret enkelt eftersom man skal være mere end almindeligt dum hvis man tager et job til en så lav løn at man ikke kan betale sin husleje og få mad på bordet hver dag.
For folk der er røget på kontanthjælp har nøjagtigt de samme udgifter som da de have et godt job de kunne leve af.
Og man kan jo sige sig selv at det giver mere ro i samfundet at man har folk boende i deres hjem end hvis man har horder af sultne og hjemløse strejfende rundt dag og nat.

Og så kan man forøvrigt kalde det nyttejob eller langtidsledige som man vil for resultatet vil blive det samme hvor folk vil sige "Nå det er er en nyjobber" hvor det i gamle dage var "nå det er bare en langtidsledig" når de så folk arbejde rundt omkring og dårligt turde tale med dem for de må være farlige sindsyge og meget lavt begavede og bestemt ikke nogen man nedlader sig til at tale med.....der mangler bare de lange kæder og et stort sort N på ryggen af en skriggul vest.

Danske skatteyderene er helt til grin!!!

Skrevet af Hansen, Søndag den 24. februar 2013, 14:43

Hvis en virksomhed skal have skatteyderbetalt tilskud, afskrivninger og omkostningsfradrag, så skal denne ”socialhjælp” være reguleret af antallet af organiserede danske skatteydere hver enkelt virksomhed har ansat, og ved at regulere tilskud på den måde, vil det samtidig være muligt at bekæmpe ”sort arbejde” og ”østarbejdere” som ”løntrykkere”, og det vil være en meget enkel og effektiv måde, at kontrollere og regulere virksomhedernes samfundssind og adfærd på!

Lad mig skitsere et fikseret eksempel, en virksomhed har 500 ansatte, kun 100 af virksomhedens ansatte betaler skat til det danske samfund, ja så er det kun 1/5 af virksomhedens ansatte, der er et aktiv for det danske samfund, og så skal virksomhedens tilskud naturligvis reduceres til 1/5, og afskrivnings-, og omkostningsfradrag naturligvis reduceres til 20%!

Virksomhed i Danmark skal ikke kunne udnytte tilskuds, afskrivnings og omkostningsfradrag, hvis de ikke er registreret og med det totale antal ansatte medarbejdere, ”skat” skal så oprette en speciel afdeling til at samkøre registrene, for at kontrollere at det ”X” antal ansatte danske skatteydere virksomheden har, svarer til den % vise udnyttelse af tilskud, afskrivninger og omkostningsfradrag!

Hvis danske virksomheder vil være globale, så lad dem søge industritilskud for det resterende ”X” antal ansatte i de lande, hvor de vil have deres aktiver placere i, og så se om myndighederne i de lande vil acceptere deres enorme afskrivninger og omkostningsfradrag, for det kan jo ikke være rimeligt, at skatteplagede danske borgere skal finansiere virksomhedernes globale industrieventyr, uden at det på nogen måder skaber DANSKE arbejdspladser!

Virksomhedens lønniveau bør også tages med

Skrevet af dyngo, Søndag den 24. februar 2013, 15:54

Hvis bestyrelsen, direktøren og resten af organisationen har for høje lønninger: månedsløn, pension, gyldne håndtryk, bonus osv forringer det bundlinjen og virksomheden fremstår som en der skal have hjælp af samfundet. Man kan starte med at reducere lønpakkerne til det rimelige og se hvordan bundlinjen så ser ud.

Staten må vedtage nogle lønintervaller for forskellige stillinger for at få styr på de store ustyrlige danske lønninger.

Det skal gælde i det offentlige og private erhvervsliv. Det giver samlet god styr på danskernes lønudgifter.

Vi kan jo se med DONG og bankerne hvordan tag selv bordet lever i bedste velgående. Det ødelægger danmarks konkurrenceevne og rammer hele samfundet på sigt.

En maskinarbejder skal ikke nøjes med 0% i lønforhøjelse i flere år alt imens en chef skal have 20-30% i lønforhøjelse hvert år.

Man skal yde før man kan nyde

Skrevet af Mogens Weile, Søndag den 24. februar 2013, 15:34

Det mest konstruktive forslag jeg længe har læst. Man kan fristes til at kalde det ”Noget for noget” med et rødt fortegn, om det så kan gennemføres i praksis er en anden sag.

Arbejds”giverne” taler så meget om, at man skal yde før man kan nyde. Det kan de få gode muligheder for med Hansens forslag.

tænk rødt Mettedet er derfor du er valgt

Skrevet af hansen, Søndag den 24. februar 2013, 13:09

Jeg syntes at regeringen skulle konsentrere sig om at skaffe job.Lige så snart de første røg ud af dagpengene her efter jul,begynte arbejds givernes talsmand at dukke op i fjernsynet og tale om at der var for mange på kontant hjælp( selvfølgelig er der det,i har jo lige forkortet dagpenge perioden samtidig med at der ikke er noget arbejde).Jeg mener at de skulle lade kontant hjælp modtagerne være i fred.Der har altid været en lille gruppe der får kontanthjælp,og dem skal der være plads til.Problemet er jo først kommet nu hvor der ikke er noget arbejde at få.Så jeg syntes at Mette Frederiksen skulle konsentrere sig om at skaffe rigtige arbejdspladser,og så lade kontant hjælpen være et sikkerhedspet for dem som ryger ud af dagpengesystemet.

I glemmer at vi betaler Skat

Skrevet af Johnnie, Søndag den 24. februar 2013, 12:59

Har læst, at der der flere der skriver, de ikke vil betale skat til mennesker, på overførselsindkomster. I glemmer vidst, at vi betaler skat, af de penge vi får.

Det glemmer politikerne, også at fortælle. Gjorde de det, havde vi ikke al den ballade, som vi har idag. Og det er stadig politikernes egen skyld, at der er så mange på "støtten". De har jo ladet virksomheder flytte jobbene udenlands, hvor lønnen er meget lavere end her i landet.

Jeg HAR givet mit bidrag til velfærdssamfundet, ved at være på arbejdsmarkedet i 45 år.

DF hop ikke på Mettes forslag

Skrevet af Linda, Søndag den 24. februar 2013, 12:16

Der er enlige kontanthjælpsmodtagere (også syge som modtager kontanthjælp) som ikke kan betale både husleje, mad, varme o.s.v. for 7.000 kr. Hvis børnefamilierne får for meget, så gør noget ved det,,, men straf ikke de svage med mindre i penge og en kost.

Arbejdsgivere i offentlig gabestok med en webside

Skrevet af hakuriks, Søndag den 24. februar 2013, 11:26

Der må oprettes en webside hvor arbejdsløse kan offentliggøre dialogen med arbejdsgiverne.

Stillingsannonce, ansøgning, CV, arbejdsgiverens svar, emails, scannede breve og optagede telefonsamtaler uploades til offentlig skue.

Det vil bevise at ledige søger mange jobs og at arbejdsgiverne fravælger gode ansøgere.

Arbejdsgiverne diskriminerer ledige: langtidsledige, enlig forsørgere (mange børnesygedage), kvinder der snart skal have børn, indvandrere, diabetikere, homoseksuelle, handicappede, alder 50+ ansøgere, dem der har været for kort eller for lang tid på samme arbejdsplads...

De tager vores arbejde

Skrevet af Klaus jensen, Søndag den 24. februar 2013, 11:25

Jeg og en ven, vi har et firma på 5 år, vores hovedindtægts kilde kommer fra havearbejde, snerydning mm. Især for private, det vil angiveligt lukke vores firma, hvis kommunen skal køre rundt med kontanthjælp modtagere, og lave det samme arbejde, så Mette Frederiksen du er jo helt blank, du skaber ikke arbejde, tværtimod.
Vi er enig i at folk på kontanthjælp skal yde for at kunne nyde, men så send dem på skolebænken, det vil også give arbejdspladser til dem som skal undervise mm, de kunne gå til førstehjælp, truck og kran kurser, dansk og matematik, det ville være gavnligt både for kontanthjælpsmodtagere og samfundet.