KØB PLUS!

Lykketoft kritiserer regeringen: Skattelettelser skaber ikke job

Folketingets formand, Mogens Lykketoft, underkender regeringens økonomiske politik. Den tidligere finansminister afviser, at skattelettelser skaber flere arbejdspladser.

Regeringen fokuserer alt for meget på at øge arbejdsstyrken, når det aktuelle problem er voksende ledighed. Desuden er det yderst tvivlsomt, at regeringens skattelettelser vil skabe de arbejdspladser, som man regner med.

Sådan lyder nogle af kritikpunkterne fra Folketingets formand, Mogens Lykketoft (S), i Det økonomiske Råds jubilæumsskrift, der blev udgivet i december. Den tidligere socialdemokratiske partiformand og finansminister skyder med skarpt mod regeringens økonomiske politik og efterlyser ifølge Ekstra Bladet et opgør med »de kloge hoveder« i Finansministeriet og deres økonomiske modeller.

- Der er ikke stærkt belæg for, at skattelettelser til virksomheder eller lønmodtagere skaber efterspørgsel efter arbejdskraft i en konjunktursituation som den aktuelle, skriver Lykketoft ifølge Ekstra Bladet.

Over for avisen understreger han sin modstand mod skattelettelser.

- I den aktuelle konjunktursituation er der ikke belæg for, at skattelettelser får folk til at arbejde mere. Når folk er bange for at miste jobbet, hjælper skattelettelser ikke, siger Mogens Lykketoft.

Han fortæller videre, at han i sin tid selv tog et opgør med økonomerne i Finansministeriet.

- Man skal jo altid være kritisk over for modellerne. I 1993, da jeg blev finansminister, var arbejdsløsheden på 12 procent. Og dengang lød svaret fra økonomerne i Finansministeriet, at arbejdsløsheden umuligt kunne blive lavere end ni procent. Men det er der ingen økonomer, der siger i dag, hvor den er meget lavere, konstaterer Mogens Lykketoft.

Til Ekstra Bladet siger finansminister Bjarne Corydon (S), at han ikke ser en »dybere politisk konflikt« i udmeldingerne fra hans forgænger og partifælle.

- Jeg står i samme situation, som Mogens stod i i 90erne. Krisen er bare dybere nu. Som finansminister blev han selv mødt af kaskader af kritik fra begge sider. Internt og også fra fagbevægelsen. Den var gal med pinsepakken, arbejdsmarkedsreformer og privatiseringen af TDC. Men de stod fast - og Helle Thorning og jeg har indtaget samme placering. Så tager vi tæskene, siger finansministeren.

Han påpeger samtidig, at Mogens Lykketoft selv var med til at lette skatten på arbejde for at skabe mere beskæftigelse. Også i dag er skattelettelser en god idé, fastslår Bjarne Corydon.

- De har gjort den almindelige befolkning mere trygge, end de ellers ville være i en krisetid. Så folk ikke går i panik. Almindelige lønmodtagere får en håndsrækning, så det betaler sig at arbejde, siger han til Ekstra Bladet.

Hvad mener du? 
Deltag i debatten herunder.

Din kommentar

Kommentarer

Lad os få Akademikervældet afskaffet og Kongedømmet genindført.!

Skrevet af Hansen, Søndag den 13. januar 2013, 03:52

Det har aldrig nogensninde været målet, at få skabt fuld beskæftigelse hverken i Danmark eller EU, tværtimod har målet hele tiden været at skabe frygt, massearbejdsløshed og økonomisk kaos, og Bilderbergerbandens lakajer Heller Thorning Schmidt og Margrethe Vestager, følger nøjagtig de underhåndsdirektiver Bilderbergerbandens Håndlangere teknokraterne i EU befaler dem, det er den eneste måde de kan skabe løntrykkere og undertrykke hele den europæiske befolkning, ved at ruinere "SLAVERNE"!

Hele det politiske system er sammenspist og gennemkorrupt, og desværre har de en flok villige og billige lakajer, til at udføre alt det beskidte arbejde for dem, men bare rolig, de Konservative kommer ikke over spærregrænsen ved næste valg, og inden længe kommer Venstre også ned på samme niveau som Socialdemokratiet og SF, det bliver straffen for deres storhedsvanvid, og leflen for de rige, samtidig som de tramper hen over de fattige og dårligst stillede i samfundet!

Spindoktorer og de (Konservative forklædt som RadiGale og Socialdemokrater), er et problem for et hvilket som helst anstændigt samfund, lige som alle de “såkaldte eksperter” kommentatorer, økonomer, politiske redaktører og alle regeringernes lakajer, for den udemokratiske og asocial Helle Thorning gør nøjagttig hvad Bilderbergerbanden har dikteret hende, og med støtte fra alle deres lakajer i medierne, hun har lige som alle de lakajer ikke hjerne til andet, eller at gøre noget på egen hånd, til gavn for danskerne og det danske samfund, og så håber hun naturligvis, at hun kan få alle de narre de villige spytslikkere i fagbevægelsen, til at gør nøjagtig det samme overfor samfundets slaver!

Og enhedslisten skal nok falde til patten, de skal som små babyer bare lige op at bøvse, før de igen falder til patten, så de vælter desværre ikke den asociale S-SF-R regering, der vil ikke ske noget som helst før befolkningen tager affære, og sparker hele det tyvagtige og korrupte slæng ud af Christiansborg, for hovedparten af dem er med i Bilderbergerbanden, nu med deres kyniske darling Helle Thorning Schmidt i spidsen!

Den danske befolkning kan roligt være særdeles bekymrede, for hun skal nok få hjælp af alle de andre udemokratiske kapitalistiske lakajer fra den borgerlige fløj, det er jo netop en så asocial politik, de havde planlagt før valget, og en så asocial politik kan kun gennemføres af (kapitalistiske pamper-lakajer), forklædt som socialdemokrater, akademikere som aldrig nogensinde har lavet andet, end at leve som parasitter på ryggen af slaverne, lige som alle de faglige organisationers plattenslagere!

Hvis de borgerlige havde gennemført den politik, havde det skabt et oprør a la Grækenland og Mellemøsten!

Og lakajerne i mediernes opgave er desværre blevet, at få folk til at tror på, at Danmark er et demokratisk samfund, og at det er demokratiske beslutninger der bliver serveret for den sagesløse befolkning gennem medierne, men det er så langt fra sandheden som noget overhovedet kan være, lige som det er blevet deres opgave, at få befolkningen til at tror, at vi har kapitalisme her i Danmark, men det har vi ikke og har faktisk aldrig nogensinde haft!

Sandheden er at vi har et ekstremt udemokratisk og topstyret “Partidiktatur og Kapitalsocialisme”!

Danmark er ikke et kapitalistisk system, men er ved hjælp udspekulerede akademiske og teknokratiske lakajer, gennem årtier udviklet et ”kapitalsocialistisk” system, som betyder at:

Når kapitalen har profit, kan den frit stikke pengene i sine egne lommer!

Når den har tab, går den til staten (skatteborgerne) og får pengene tilbage!

For finansselskaber og virksomheder ejer hinandens gæld, og hvis én virksomhed går fallit, er der stor chance ”risiko” for, at to eller flere andre også går konkurs!

Og så kommer de grådige politikere, finansselskaber og industrier i vanskeligheder, og begynder at klynke som små pattebørn, afskediger alle de lavestlønnede medarbejdere, i stedet for at sparke et par af de værdiløse højtlønnede “såkaldte ledere” ud, for at reducere det ekstreme lønomkostningsniveauet!

Det er det værste scenarie overhovedet de politiske akademikere kan tænke sig, for så mister han/hun stemmer og befolkningens tilslutning, og det må undgås med alle til rådighed stående midler, selv halve sandheder eller halve og hele fabrikerede løgne!

Befolkningen må vælge, enten skal vi have “kapitalisme og demokrati” eller også skal vi have “socialisme”, hvis vi skal have “kapitalisme og demokrati”, må samfundet have et system, hvor kapitalen skal stå på egne ben, og selv betale sin regninger og gæld!

Så vil “kapitalisterne” være mere forsigtig med de helt store risikable transaktioner, med “chance” for de helt store profitter, men også “risiko” for endnu større tab, som går ud over både virksomhederne, ejerne, ledelserne og medarbejderne, en chance som skatteyderne så i sidste ende kommer til at betale regningen for!

Kapitalisterne ved alt om, hvordan man beregner risiko, men industriens spekulanter, profit-, og fidusmagere bruger ikke den slags beregninger længere!

Risiko betyder ikke noget i vor tids Danmark, og det er vel nogenlunde det samme i EU og resten af den kapitalistiske verden!
Systemerne er opbygget og udviklet således, at “Staten” skatteborgerne, deres børn og børnebørn altid kommer til at betale regningen, for politikernes og kapitalisternes tab p. g. a. deres uansvarlige handlinger!

Medier, redaktører og journalister er blevet de asociale akademiske plattenslagere og elitens skødehunde!

Eller sagt med andre ord, de er ikke befolknings vagthunde mod magtmisbrug, de er blevet politikernes håndlangere ” svinehunde”, for at støtte op om alle former for politisk magtmisbrug og snavs!

Det har været underligt at se TV2-News faktisk i en ”presseloge” stillede spørgsmålstegn ved, om det overhovedet er moralsk rigtigt, at tage kritiske emner og spørgsmål om politisk magtmisbrug op, og ikke mindst kritik af politikernes handlinger bag lukkede døre, når ord og handlinger er to modsat rettede kræfter, og deres beslutninger helt tydeligt ikke kan tåle dagens lys!

Vi så også et eksempel på hvor farligt det er, at give medierne alt for stor magt, hvor TV2-News for nogen tid siden kom med endnu en af TV2 og Berlinskes utallige ”falske og manipulerede megafonmålinger”, som de igen med assistance af et par højt offentligt lønnede professorer postulerede viste, at danskerne ville acceptere en udvidet brugerbetaling i sundhedsvæsnet og forringet velfærd, det viser helt klart hvor farligt det er for den alm. befolkningen, når medierne den 4 statsmagt (hvem har i øvrigt stemt på dem) og deres ansatte, bliver brugt som politikernes logrende skødehunde, frem for det der normalt er deres opgave, at være på befolkningens side som bidske vagthunde overfor politisk magtmisbrug!

Faktisk indrømmede ”den såkaldte journalist” (oplæseren), at det på grund af en massive politiske ”brainstorming” med mediernes hjælp, var lykkedes at ændre den politiske situation i Danmark, så politikerne ikke mere var befolkningens tjenere, men at der er vendt helt op og ned på den situation, så befolkningen nu er blevet politikernes tjenere!

Men det var jo også hensigten med oprettelse af DR-update og TV2-news, de skulle jo netop bruges som en moderne digital Göbbelske propagandakanaler, i første omgang for at retfærdiggøre de fabrikerede løgne om grundlaget for krigsforbrydelserne mod Irak, Afghanistan og nu også Libyen, og da politikerne fandt ud af hvor nemt det egentlig var, at få den naive befolkning til at acceptere alle deres fabrikerede løgne (skræmmekampagner), når de blot blev positivt kommenteret af højtstående offentligt lønnede lakajer, de “såkaldte spindoktorer” (løgnefabrikanter), kommentatorer, ”eksperter”, økonomer og professorer alle af tvivlsom karakter, så blev den politiske manipulation sat i system og massivt organiseret!

Der er ikke og har aldrig været en økonomisk krise i verden, det er et konstrueret kaos for at ruinere middel-, og underklassen, og på den måde få 100 % kontrol over slaverne på alle måder, med assistance fra mediernes og lakajernes massebombardement af manipulerede meningsmålinger, det er også den direkte grund til, at myndigheder og politikere kan slipper godt fra næsten alt, ved hjælp af alle de konstruerede og manipulerede meningsmålinger, fup, svindel, fabrikerede løgne, vælgerbedrag, brud på valgløfter og Danmarks Grundloven, ja sådan set slipper godt fra hvad som helst, selv de planlagte verdensomspændende organiserede klimarøverier m.m.

Det kan vel ikke komme bag på nogen, at indlæg forsvinder og at politikerne har travlt med at destruere eller slette belastende materiale, det er jo ikke på nogen måder en ny praksis, det har man gjort hele vejen tilbage i historien, det har jo altid været ”vinderne”, som skriver og redigerer historien, så det med at forskere vil have lov til at studere gamle dokumenter, det kan ikke bruges til noget som helst, for den historie de vil komme frem til, vil altid være vindernes konstrueret og redigeret sandhed, som så igen vil blive farvet af forskerens egen politiske holdning, så vi vil aldrig nogensinde få det virkelige billede og sandheden, om magthavernes og deres lakajers barbariske gerninger!

I vor tid er det Bilderbergerbanden, eliten og erhvervslivets udemokratiske topfolk (lakajer), der dikterer, skriver og redigerer historien, indtil den danske og europæiske befolkning vågner op, arresterer Bilderbergerbanden og deres topfolk over hele verden, og smider alle deres sleske spytslikkere på porten, men indtil da er det ikke så underligt, at myndighederne har nemt ved, at plyndre middelklassen og især de lavtlønnede, fattige, pensionisterne, studerende, børnefamilierne og de handikappede, når de har asociale lakajer som Margrethe, Helle Thorning, Villy og mange andre toppolitikere både på højre og venstrefløjen, til at sløre kendsgerningerne og begrænse ytringsfriheden, for at hjælpe politikerne og myndighederne med at camouflere det organiserede magtmisbrug!

Nej lad os få det teknokratiske ”Akademikervælde” afskaffet og Kongedømmet genindført!!!

For desværre ville et valg ikke ændre noget som helst, alle partier fører nøjagtig DEN politik, som bliver dikteret dem af Bilderbergerbanden i EU, så om de er røde, blå, gule grønne, orange, violette eller sorte er bedøvende ligegyldigt, deres mål er at skabe kaos, nød og elendighed, og på den måde få mennesker til at give afkald på alle deres friheder og demokratiske rettigheder, som så kan skabe en grobund for, at befolkningen stille og roligt accepterer en indførelse af et verdensomspændende diktatur (New World Order), styret og kontrolleret af den diktatoriske og Nazistiske Bilderbergerbande og deres udemokratiske slyngler!

http://euro-med.dk/?p=11825

Folketinget har været et værdiløst akademisk plattenslagerforetagende de sidste mange år, de har helt sikkert fået en god akademisk og teoretisk uddannelse både politikere, økonomer, vismænd, rådgivere, embedsmænd og topfolk i erhvervslivet m.fl., men de har ingen faglig indsigt og kompetence overhovedet, så godt som ingen af dem!

Det eneste de sidste 40 års topfolk og politikere har været gode til, det er at rage til sig med både arme og ben, og ruineret Danmark og danskerne nøjagtig som den “græske elite”, og varetaget egne interesser frem for samfundets, men det har de så til gengæld også været rigtig gode til, nå ja og så til at overlade magten over Danmark til teknokrater i det udemokratiske EU-Parnas!

Nu er det jo ikke første gang, at vandallister har ruineret og solgt Danmark til en fremmed magt, i fortiden var det ødsle Kongers udsvævende livsførelse, udvidelse og finansieringer af luksus for kongehuset og deres trofaste lakajer, finansieret ved at belåne Danmark til langt op over Skagens Gren, der ruinerede Danmark og tvang Konger til at overdrage magten og kontrollen af Danmark til fremmede lande!

I vor tid er det politiske pamperi udvidet på samme måde, så det er helt ude af kontrol, både i den borgerlige og venstrefløjens lejr, alle deres støtter og tilhængere kræver nu en del af kagen, for at støtte og holde hånden over de korrupte magthavere!

Nu kan vi jo desværre ikke trylle alle de akademiske og udemokratiske/teknokrater politikere og deres embedsmænd/lakajer væk i Danmark og EU, det ville ellers være en mirakelkur for både Danmark og hele Europa, som så helt stensikkert ville gå frem igen, både hvad sikkerhed, vækst, økonomi og velfærd angår!

Der er kun én eneste løsning, nemlig at alliere os med Kronprins Frederik, og få ham placeret på Danmarks trone hurtigst muligt, afskaffe de korrupte parti-diktaturer betegnet som danske “folkestyre”, og så få genindført “Kongedømmet”!

Pålægge Frederik som sin første og vigtigste opgave, at gennemføre en øjeblikkelig udmelding af ”den udemokratiske Bilderbergstyrede og kontrollerede forbryderorganisationen” og deres lakajer i EU, og så nedsætte et forretningsministerium ledet af 10 -12 VISE og KLOGE ministre, som alle skal kunne fremstilles for en domstol, og stilles til ansvar for deres ”eventuelle kriminelle handlinger” af Kong Frederik, og straffes “HVIS” de begår samme forbrydelser mod den danske befolkning og samfundet, som de sidste 40 års topfolk, politikere og embedsmænd har gjort!

Og alle de “goder” politikerne og deres lakajer har tilkendt sig selv, annulleres med øjeblikkelig virkning deres handlinger gennem de sidste 40 år undersøges, og de bliver stillet til ansvar for deres uansvarlige adfærd og organiserede hjemmerøverier!

Gennemføre en lynhurtig pengeombytning, så alle sorte og kriminelle penge, bliver ugyldige med øjeblikkelig virkning, og kun de penge der er tjent på en helt legal dokumenterbar, kontrollerbar, lovlig, ærlig og redelig måde bliver godtgjort!

At tro på, at de samme politikere, med samme politik, udpeget af de samme ensrettede, indoktrinerede og topstyrede partisystemer, kan rette landet op igen, med nøjagtig den samme politik, som de helt beviseligt har kørt Danmark/EU i sænk med, skulle være den helt rigtige og geniale løsning, det kan man simpelthen kun overbevise en befolkning om, som enten er konstant stive af druk, bedøvet af narko eller er totalt hjernedøde!

Det ville jo være det samme som at tro på, at hvis en læge har stillet en diagnose og ordineret patienten en medicin, og det så skader patienten mere og mere, så hans tilstand bliver værre og værre for hver dag, og at den slet ikke gavner patienten på nogen måder, at det så ville være klogt at lade den samme læge, som så bare ville bruge den samme medicin, i en kraftigere dosis til at helbrede patienten, at det skulle være den helt geniale løsning!

Hvordan mon lægen så ville forklare sine fejl retorisk, mon han så også som erhvervslivets og politikernes akademiske topfolk, og alle deres hjernedøde rådgivere, igen og igen og igen og igen vil påstå, at diagnoserne var den helt rigtige, kuren var også den eneste rigtig, men desværre døde patienten!

Som tidligere nævnt: Er det også helt utrolig trættende, konstant at se og høre Løkke, Helle, Villy, Margrethe og de andre 175 på overførselsindkomst, der er ansat i aktiveringsprojektet “ødelæg alt for Danmark og danskerne” i folketinget!

Velfærd????

Nej som før nævnt, politikerne er en flok korrupte og grådige akademiske plattenslagere, og det uanset om de er røde, blå, grønne, gule, orange, violette eller sorte, og jeg forstår godt at specielt S & SF er på vej ned mod spærregrænsen, for er der nogen, som i den grad har svigtet sine vælgere lige siden “Holger og Konen sagde nej til Unionen”, så er det da den udemokratiske fidusmager Helle og hendes hæmoride Villy!

Det er ikke den alm. befolknings interesser og velfærd, som bekymrer de korrupte akademiske topfolk og politikere i hverken EU, Folketinget, Regionerne eller Kommunerne tænker på, tværtimod er det ved at være mange år siden, at erhvervslivets top, politikere, administratorer og “ALLE” deres lakajer holdt op med at tænke på andet end deres egen velfærd!

Både venstrefløjen og højrefløjen, har i fællesskab brugt alle deres kræfter, på at undergrave dansk demokrati og velfærd på alle måder, ved at de har bevilliget sig selv offentlig støtte, på så at sige alle mulige områder, både til dem selv og lakajerne på europæisk plan, landspolitisk, partierne og alle deres interesse-, og ungdomsorganisationer!

Amts og kommunale politikeres ombud, har tidligere været et ulønnet job, de valgte politikere blev ikke forgyldt, men fik et mindre honorar, fri transport og rimelige omkostninger dækket, i dag farer højt lønnede politikere med storhedsvanvid, sammen med et hav af deres trofaste lakajer verden rundt i privatfly, bor på de dyreste hoteller med eksklusiv roomservice, både når det er i embeds medfør eller det er på de “såkaldte private” skatteyderbetalte ferier, så betegnes det bare som studieture, og på den slags luksusferier har de en hel stab af deres mest trofaste lakajer med til at more sig sammen med!

Så når politikerne som Helle, Margrethe, Villy, Mette Frederiksen og andre S, R og SF-profiler lige som ALLE de borgerlige ledere og håndlangerne, i medierne konstant står og resiterer, vi er stolt og utrolig glad for det danske velfærd, det skal vi gøre alt muligt for at bevare, så er det hykleri langt ud over alle grænser, for hvis de virkelige var så glade for det “såkaldte danske velfærd”, hvorfor i himlens navn gør politikere på både højre og venstrefløjen så alt muligt for at føre EU politik, som helt klart går ud på at smadre den europæiske velfærd totalt?????

“Reform” er jo bare et andet ord, for “nedskæring” af de ydelser og goder, som danske borgere selv har betalt for i form af et af verdens højeste skattetryk, man bevarer altså ikke nogen former for velfærd, ved at fjerne de ydelser og goder som har været hele grundlaget for, at danskerne helt ukritisk har accepteret en hæmningsløs skatteplyndring, hvor de korrupte politikere nu også er begyndt at kræve brugerbetaling for de goder, som befolkningen kollektivt HAR BETALT for a-konto med ekstreme og tårnhøje skatter, moms og et totalt afgifts vanvid langt ud over alle grænser!

Underligt nok er det også altid dem, som har mindst at leve af, politikere vil gennemføre disse reformer (nedskæringer) over for, det er aldrig nogen sinde politisk-, finans-, og erhvervslivets spidsers helt ukontrollable plyndrings politik, med ekstremt høje lønninger og goder, som de vil gennemføre reformere (nedskære) overfor, dem smører (køber) politikerne tværtimod med støtte og alle mulige lempelser, og forgylder dem med ekstra og helt ekstremt høje lettelser i top og mellemskatten, for den slags støtte, lempelse og skattelettelser, har politikerne og embedsmænd jo også selv gavn af!

Her er eksempler på reformer, som ville være mere socialt retfærdige, i stedet for helt asocialt at plyndre dem, som i forvejen har alt alt for lidt at leve af:

1. Valgreform: Fjern fradragsberettiget støtte til politikere og partiers valg-kampagner!

2. Politikerreform: Fjern statstilskud til politikere, politiske partier og deres ungdomsorganisationer, hvis de vil holde sammenkomster og reception (drukfester) m.m., må de som alle andre mennesker selv betale, det kan ikke være de hårdtarbejdende skatteyderes opgave, at betale den slags regninger!

3. Pensionsreform: Reguler pensioner så den slags privatopsparing ikke kan trækkes fra i skat, og indfør en garanti for at alm. mennesker ALDRIG får lavere pension end politikerne og embedsmænd!

4. Mediereform: Fjern alle former for tilskud og licens m.m., til både de trykte og skrevne medier, lad dem leve af de fabrikerede propaganda kampagner de producerer, hvis befolkningen ikke gider betale prisen for at blive manipuleret med, af den slags politiske propaganda kanaler og det bras de sender, eller læse deres politisk ensrettede aviser, ja så må de jo lukke biksen!

5. Kulturreform: Fjern tilskud til teatre og filmindustrien m.m., hvis folk ikke gider betale prisen, for at se de forestillinger, som de vil lokke og terrorisere tilskuerne med, så er det måske på tide, med en kunstnerisk skærpet selvkritik af format, og så producere og sætte forestillinger op, som befolkningen gider betale prisen for at se!

6. Kunstreform: Fjern alle former for kunsttilskud, hvis de ikke kan sælge det bras de laver, ja så må de jo som alle andre i samfundet, søge ind i et andet erhverv og evt. omskoles, at belønne de dygtigste med en livslang bonus fra staten, det er da helt og aldeles galimatias!

Det er jo rablende vanvid, at give mennesker, som kan afsætte og nogle endda leve fedt af deres håndværk (kunst og kultur) statstilskud, men hvis de ikke kan leve af deres håndværk, så må de jo finde ud af at lave noget andet, det må alle andre jo gøre!

7. Sportsreform: Stop alle former for statstilskud til elitesport og sportsklubber, såfremt de har ekstremt højt lønnede professionelle teams ansat, og samtidig bliver forgyldt af private virksomheder!

8. Afskrivnings-, og fradragsreform: Fjern alle mulige former for afskrivnings og fradrag, for den slags sponsorater til elite sporten, som kun har et eneste formål, nemlig at forgylde de klubbers “såkaldte stjerner” med helt vanvittige millionlønninger.
Når vi dagligt af medierne bliver bombarderet med propaganda kampagner, om erhvervslivets forringede konkurrenceevne og dårlige økonomi, og samtidig oplever at virksomhederne samtidig har råd til at forgylde elitesport med (skatteyderfinansierede) millionsponsorater, og ligeledes har råd til at forgylde virksomhedernes ledelse med helt vanvittigt ekstreme millionlønninger, men ikke har råd til at betale deres alm. medarbejdere (slaverne) en anstændig løn!

9. Reklamereform: Fjern alle mulige former for reklamefradrag, så skatteyderne/forbrugerne ikke selv skal betale, for at blive terroriseret af alle de pop op vinduer på internet, og de irriterende reklametilbud i både medierne og postkasserne!!!!!

Det er nøjagtig det samme, som når virksomheder vil have omverdenen til at tro de er åhhhhh så humane, får deres virksomhed nævnt i TV til velgørenheds-show for store donationer, og lige som alle andre virksomheder, så trækker donationerne fra i skat, eller når de sponsorerer sportens professionelle klubber med enorme millionbeløb, teams og klubber som aflønner deres sportsudøvere med mange millioner i lønninger, og trækker sponsoraterne fra i skat, så det i sidste ende er de hårdt plagede danske skatteborgere det går ud over, som af den grund kun har lønnedgang, velfærdsforringelser, ekstreme skatte-, og afgiftsforhøjelser i udsigt så langt ud i fremtiden som øjet rækker, så det kun kan ende med at den alm. befolkning må gå fra hus og hjem, den slags er i min filosofi hjernedød reklame og falsk humanitet “på andres bekostning”!

Nu er det jo ikke noget nyt, at helt utrolig mange mennesker føler sig tiltrukket af mennesker med magt og penge, journalister er ikke anderledes, de elsker at kline sig op af den slags mennesker, for dermed at udstille sig som noget særligt, at være en af dem som medierne ynder at betegne som “kendisser”, og så er det næsten ligegyldigt hvor klamme og ulækre den slags er, bare se Hugh Hefner “er det ikke sådan han hedder ham fra Playboy”, selv unge og meget smukke kvinder sværmer omkring ham, som fluer omkring en stor fed og vammel lort, og danskere er ikke spor anderledes, de vil prostituere sig på alle mulige måder for ussel mammon, uanset hvordan disse personer har skaffet dem!

Det er jo heller ikke noget nyt for den logisk tænkende del af menneskeheden, at Danmark også på dette område er snobberiets højborg i højeste potens, bare se mediehysteriet om Mærsk og Breivik, der er rigtig mange ellers fornuftige mennesker, der ofte er så spytslikkeragtige, slimede og fedterøvsagtige, så hvis man klaskede dem op af en mur, så ville de aldrig nogen sinde slippe fri igen, i hvert fald ikke ved egen kraft!

Vi har ikke råd til at give gaver

Skrevet af Tove Adersen, Onsdag den 9. januar 2013, 23:09

Som venster siger så har vi i Danmark ikke råd til at give gaver, og de se kontanthjælpen som en gave.

Venster se at alle kontanthjælpensmodtager bare sider der hjemme og ikke ønske at tage et arbejde, for der er jo flere pengene i kontanthjælpen end at tage en underbetale lavtlønsjob, selv hvis hviskontanthjælpen blive halveret er der stadig flere penge i den en i et underbetale lavtlønsjob.

Venster gå helt klar ind for løn og sociale-dumping efter tysk model, men venstre glemme helt, at vi i Danmark har verden højste skatte og afgifte tryk, så hvis man sætte kontanthjælpen til tysk niveau ville man fra føste dag sætte ca. over 150.000 personer på gade, for ingen på tysk kontanthjælpen niveau ville ingen i danmark havde råd til den billige husleje, og el, varme, vand og mad er en blivet luksusvare og på samme tid lukke man denne stor gruppe ud af den teknolige fremtid, hvor hvis man ikke har en computer og internet forbindele ikke kan få kontakte til den offentlige ikke kan søge offentlige stillinger.

Og de enste job mulighede dette gruppe er job til 10 kr. i timen, derved er Venster plan lykkes til fulde.

Så det kan god værre at lønninger er få høje i danmark, men det stor grund er netop at skatte og afgifter er verden højste, og dem ønske man ikke at røre ved, derved forsvinder stor set alle arbejdspladser i danmark inden år 2020, og dem der tilbage ville gå til billige udenlandske arbejdere, der netop en logisk grund til at der stor set ingen praktik plader er i Danmark, for firma ønske ikke at uddanne dansk håndværker, når de unden problemer kan få en polsk håndværker, der koste lange under det halve, se bare metrobyggeriet, ørestaden de nye nord/syd havn bydel med mere, alle bygge af udenlandske arbejdskraft, det er vores skattepenge der gå til disse byggerier, med den arbejdsløse og nyuddannede dansk håndværkere få en lang næse, for samfundet sige jo til dem at de er uønsket da der er for dyre for samfundet, derfor er det et spil at samfundet uddannede dansk håndværkere, for pengene er spildt.

Man burte seriøse se hele uddannede systeme i gemme og fjeren de uddannede hvor jobben blive erstend at billige udenlandske arbejdskraft, alle dansk håndværkere, sundhed, it med mere uddannede kan lukke i morgen, for her blive folk kun uddannedet til arbejdløsehed.

En anden mulighed er at man nedsætte lønne for denne gruppe med det halve og nedsatte skatte og afgifter også med det halve, dette gøre lette ved at staten opsige overenskomstmed de røde fagforening og tegner en ny med de gule fagforening.

Løkketoft går på Pension NU!!!

Skrevet af Dennis, Onsdag den 9. januar 2013, 23:05

Jeg forstå ikke at man som 66 år vælger stadigvæk at blive siddende i folketinget. Hvorfor ikke bane vejen for nye unge kreative krafter?

Løkketoft og andre over 65 år bør pensioneres med det samme, de har mistet gnisten, gejsten og evnerne.

Smertefuld simpel logik

Skrevet af Willy Saugmann, Onsdag den 9. januar 2013, 21:34

Mogens Lykketoft har ikke ret, hvis vi skal kunne sælge vores produkter skal de kunne sælges til den rigtige pris, derfor bliver mange kedler, skibe, motorer osv produceret i lande hvor lønningerne er lavere. Hvis skatten på lønarbejde sænkes kan lønnen sænkes, og så kan produktet sælges billiger. Da jeg stod i lære på Alpha Disel fik jeg at vide at salgsprisen på en motordel blev fundet ved at gange materialepris og medgået direkte arbejdsløn med 10.
De arbejdsløse bliver trygge ved at få fast arbejde.

Er arbejdsløse trygge fordi alle andre får skattelettelser???

Skrevet af Marianne, Onsdag den 9. januar 2013, 19:21

Bjarne Corydon: Du mener at alle de arbejdsløse er trygge fordi du vælger at give skattelettelser og mest til dem der har allermest?? Eller er de ikke almindelige mennesker??

Men i sagde jo også før valget at der ikke var råd til både skattelettelser og velfærd og i vælger så at s.... på alle de arbejdsløse som har bidraget med massevis af skattekroner til fællesskabet da de var i arbejde - SNYDERE - LØGNERE det er hvad i er!!! De arbejdsløse får ingen skattelettelser men alle de afgifter i har indført og mange står efter 2 års dagpenge med 0 kroner i indtægt - hvor stor tryghed tror du lige det giver og tror du på at det giver alle dem der er i arbejde som er bange for at miste deres job tryghed?

Nej, vel de tør selvfølgelig heller ikke bruge af deres opsparing da de kan se hvordan i sviner alle de arbejdsløse hvis de skulle miste deres job og det betyder så at virksomhederne ikke kan komme af med deres varer - og må lukke!! Hvad er det for nogle økonomer i lytter til!! De kommer da vist ikke ude i virkeligheden!!! KLAPHATTE!!!

Politikere er et destruktivt folkefærd m/Rocker-mentalitet.!!!

Skrevet af Hansen, Onsdag den 9. januar 2013, 18:37

Det er lidt sent du vågner op Lykketoft, men som man plejer at sige, bedre sent end aldrig, men da du har været i ledetogt med de asociale ultra "neo-konservative ekstremt højreorienterede lakajer" forklædt som socialdemokrater, Helle Thorning, Bjarne Corydon, Mette Frederiksen, Hækkerupperne, Villy Søvndal (Möger), Anette Vilhelmsen og resten af den asociale bande i Socialdemokratiet og SF, og i har acepteret at Margrete Vestagers politik, som er endnu mere asocial, umenneskelig og højreorienteret, end selv Venstres og de borgerliges politik, så Lykketoft skaden er allerede sket, og så omfattende, så den bliver næsten umulig at rette op igen!

Det er ikke kun Løkke og hans band, der svigter og villeder den danske befolkningen, det gør alle politikere, selv SF'erne og Enhedslisten folketingsgruppe er blevet så korrupt, at de er villig til at sælge deres egen bedstemor, for en gammel rusten, beskidt og bøjet 25 øre for en position i denne politiske hjemmerøverbande!

Politisk Korruption, magtmisbrug og nepotisme er efterhånden mere reglen end undtagelsen i folketinget, det foregår i både højre og venstrefløjen, Elbæk er ikke den eneste, flere af politikerne har jo enten ægtefæller, elskere/elskerinder eller familiemedlemmer som rådgivere/sekretærer eller andre jobs i partierne, var der ikke også noget med at Corydon fik sin kone ansat i folketinget, og Margrethe Vestager fik sin far ind i folketinget, desuden er flere af de politiske opkomlinge sønner eller døtre, af tidligere eller nuværende toppolitikere, det er som et gammelt ordsprog siger FANDEN hytter sine!

Hvordan kan et "såkaldt demokrati" som Danmark overhovedet have en flok politikere, som har samme adfærdsmønster som ledere i selv de værste bananrepublikker, kan man overhovedet stole på den slags som ledere af landet, de varetager jo i realiteten mere deres egne, familiens og venners interesser, frem for hele den danske befolknings og samfundets interesser!

Et gammelt ordsprog lyder sådan: "Den kloge narrer den mindre kloge!" Men det er så forkert som noget kan være, når f.eks. banker med politisk assistance plyndrer kunder og skatteydere, så er det tydeligt hvor forkert denne floskel er, så er ordsproget i stedet: "De grådige og begærlige snyder og bedrager hinanden og de mindre kloge efter behag"!

Et klogt og anstændigt menneske snyder ingen, det er han/hun både for klog og anstændig et menneske til!!!!!

De moderne hjemme-, og bankrøvere er blevet til banditter i habitter, og det er både politikere og erhvervsledere, hvis vi har underskud i ststskassen, så vi ikke har råd til dagpenge og velfærd, så er det jo bare at sende Pestager og skatteålen ned til Bruxelles, og forlange de 40 Milliarder tilbage, som de har stjålet af skatteborgernes penge, og endog helt uden folkeligt mandat, og så melde Danmark ud af den europæiske røverorganisation, så kan vi spare 18 milliarder + stigninger årligt, så danskerne kan få dagpenge og den velfærd, som de har betalt mere end rigeligt for, med verdens højeste skattetryk!

Det er jo ved at være generelt for politikere uanset farve, at det korrupt gen blomstrer livligt, når de får magt og poster de kan udnytte til egen fordel, og det bliver næsten generelt at deres handlinger sjældent tåler dagens lys, og det er uanset om de tilhører højre eller venstrefløjen, de er værre end den “cicilianske mafiosa”, for dem kan man i det mindste arrestere, når de plyndrer befolkningen, men den nationale politisk organiserede mafiosa ændrer bare lovgivningen, hvis den står i vejen for deres organiserede og kriminelle person-, og hjemmerøverier!

Der var en meget ”VIS” statsleder engang, som KLOGT sagde:

Demokrati er den værst tænkelige af alle styreformer, og det har jo vist sig at han havde ret, det eneste folkevalgte politikere evner, er at smadre det demokrati og den velfærd, de hyklerisk påstår at ville kæmpe for at bevare, plyndre landet og befolkningen og køre det hele i sænk, indføre diktatoriske arbejdsprogrammer for slaverne, for at DE (politikerne) kan få penge nok i statskassen, til fortsat at spille karl smart rundt omkring i verden på 1st klasse, luksus destinationer som (Rio De Jainero, Doha og et hav af andre ”såkaldte topmøder” eller ”såkaldt studieture” (SKATTEYDERBETALTE FERIER) all over the World ) og til at dække deres eget luksusforbrug!

Nej send Løkke, Børsting og alle de andre fedtbjerge i fagbevægelsen, arbejdsgiverforeningerne og det politiske system ud på arbejdsmarkedet, evt. til Skagen, gadefejer/snerydder eller ud og plukke jordbær til max. 128 kr. i timen!

Så i stedet for at afskaffe velfærden, så lad os komme af med alle de asociale politiske pampere, både i regeringskontorerne og organisationerne, alle deres pamperfest er alt for dyr og totalt værdiløse, politikerne varetager kun deres egne interesser, og de faglige organisationer er jo alligevel ikke lønmodtagernes (slavernes) repræsentanter mere, de er blevet den til enhver tid siddende regering og arbejdsgivernes slavepiskere, den eneste tilknytning de har til slaverne er, at de lever højt og fedt som parasitter på ryggen af slaverne!

Lønmodtagerne kan så melder sig ud af de asociale pamperes fagforeningsforetagende, så kan de penge der spares næsten dække prisstigningerne og de stigninger, deres asociale "såkaldte repræsentanter" med hjælp af Løkke og Co., de RadiGale, S & SF har belemret slaverne med!

Hvis der stadig mangler arbejdskraft i industrien og erhvervslivet, så sende alle de andre fagforenings-, og mediepampere, Hexia de Trick (Helle Thorning Schmidt), Villy, Annette, Krag, Jesper Corydon og alle fedtbjergene i EU-parlamentet, folketinget og statsadministrationen, regionerne, kommunerne, og de administrative systemer ud og arbejde, så de kan få svedt alt det fedt af, som helt klart fylder så meget i deres hoveder, så de ikke mere er i stand til at tænke en eneste logisk og anstændig tanke!

Det samme gælder faktisk for de overfede ledere i industrien, finans-, og erhvervssektoren, de faglige organisationer og arbejdsgiverorganisationerne, send dem ud på arbejdsmarkedet til 128 kr. i timen, hvis der virkelig mangler arbejdskraft og de mener det er en anstændig løn for slaverne, så er det vel mere end rigeligt i løn også til dem, og helst til noget enormt fysisk hårdt arbejde, så de kan få alt deres fedt også mellem ørerne svedt ud, så vi ikke også skal bruge skattekroner til fedtsugning af de dovne flæskebjerge!

Alle de overfede økonomer, vismænd, kommentatorer, analytikere, bankøkonomer, spindoktorer, forskere, kunstnere, redaktører, journalister m. fl., trænger også til at komme ud og arbejde med noget produktivt, for lige som de ovenfor nævnte, har de selv aldrig nogensinde lavet andet i hele deres elendige liv, en at leve som parasitter på ryggen af slaverne, så de kunne også have godt af at komme ud i praktisk fysisk ekstremt hårdt arbejde, i stedet for at sidde og spille kloge på noget, de helt klart ikke aner en hujende fis om, for hvis de virkelig vidste hvad de snakkede om, hvorfor er vi så endt i et totalt økonomisk kaos, nej hvorfor betale for den slags plattenslagere, som helt tydeligt har taget fejl på alle områder de sidste 50 år ?????

Hvis industrien så stadig ikke har "løntrykkere" nok, for det er jo det alle de reformer handler om, for når vi i forvejen har ca. 180.000 arbejdsløse, er der jo ikke arbejde til alle de ekstra mennesker, som politikerne og arbejdsgiverne vil have importeret og presset ind i aktivt arbejde, for der er jo ingen virksomheder med en normal ledelse, som fordobler produktionen eller tager flere ind end de har brug for, produktion og afsætning skal jo svare til hinanden!

Og efterhånden som virksomhederne udsulter slaverne, så har deres underbetalte slaver jo heller ikke råd til at købe virksomhedernes produkter, og så er der ikke mere grundlag for at producere varerne, så de bliver nødt til at fyre endnu flere, eller flytte produktionen til lande, hvor slaverne vil arbejde (næsten gratis), men det gavner da ikke hverken virksomhederne udlandets eller den hjemlige købekraft, tværtimod!

Det kaldes en nedadgående destruktiv dødsspiral uden ende, ”før den når afgrundens bund”!

Men hvis ikke politikerne, den finansielle sektor og arbejdsgiverne med djævelens vold og magt, vil ruinere danskerne, Danmark, det danske samfund og dermed også ødelægge deres egne muligheder, for fortsat at leve deres luksusliv med tårnhøje lønninger, så er det pinedød nødvendigt at slaverne også tjener penge, for ellers går vi alle neden om og hjem i et ”symbolsk Titanic”, for vi er jo “på trods af alt” alle i samme båd!

Hvis de alligevel vælger en kollisionskurs, så ville det da være mere fornuftigt at nedlægge folketinget, de danske politikere og alle deres håndlangere har jo alligevel solgt Danmarks selvstændighed, til den forbryderiske, asociale og udemokratiske Bilderbergerbande i EU, og helt udemokratisk skrevet under på, at EU-lovgivningen er over de tilhørende landes nationale lovgivninger, dermed har politikerne jo faktisk også afskaffet bl.a. Den Danske Grundlov!

På det område har hverken venstrefløjen eller højrefløjen noget at lade hinanden høre, socialister, kommunister eller borgerlige er hverken værre eller bedre end andre i folketinget, så hvis man skulle erklære nogen uegnet til at sidde i folketinget, så bør det jo retfærdigvis også gælde Holger K og alle EU-fanatikerne, de har alle svigtet den danske befolkning, og med løgne, trusler og manipulation underlagt Danmarks selvstændighed under en fremmed magt, så hvis tidligere "såkaldte kommunister" er uværdig til at sidde i folketinget, så må det samme jo gælde alle andre i folketinget, som har konspireret mod og overdraget myndigheden over Danmark, til den diktatoriske og udemokratiske Bilderbergerbandes teknokrater i EU-parlamentet!

Folketinget er jo i realiteten omdannet til EN STAT i EU (Nord Deutche region Dänemark), et ekspeditionskontor for EU’s lovgivning under EU-teknokraternes overformynderi, hvorfor vi fortsat fejrer en Grundlov, som reelt er afskaffet og reduceret til at være en forhistorisk museumsgenstand, er jo også en gåde og et camoufleret bedrageri, i øvrigt har danske politikere jo heller ikke mere respekt for grundloven, menneskerettighederne og demokratiet, end at de gang på gang overtræder dem helt åbenlyst og efter behag, og systemets 100% dreserede, indoktrinerede og velorganiserede håndlangere freder helt åbenlyst alle magthavernes Grundlovsbrud!

asocialt

Skrevet af torben eriksen, Onsdag den 9. januar 2013, 17:32

Skattelettelserne blev brugt til at købe stemmer,ren fedterøvs politik.Syge og handicappede fik INGEN lettelser.Dem regner regeringen ikke for noget.Jeg håber at,allerede ved kommunevalget,S og SF får så mange vælgerlussinger som muligt.

I øvrigt VV

Skrevet af Per Hansen, Onsdag den 9. januar 2013, 17:20

I øvrigt v v: De kloge hoveder tjener da rigeligt i DK, at sige at de bliver underbetalt i vores land med vores lønninger og købekraft er da klynk ud over alle grænser.

Martin Sørensen - og løsningen er ....?

Skrevet af Per Hansen, Onsdag den 9. januar 2013, 17:18

Øhhh, ligegyldig hvor meget du giver i skattelettelser til ansatte eller virksomheder vil vi i vores samfund aldrig kunne nå så lave omkostninger og lønninger som i fx. Polen. Der vil altid være nogle, der er billigere og folk køber jo der på nettet osv. Vi vil aldrig kunne konkurrere med deres billige priser.

uHA

Skrevet af knud erik, Onsdag den 9. januar 2013, 17:09

Nu det jo bt venstre avisen, der koger suppe på artiklen, Så får den jo en ekstra Tand lige som oprøret, i S ulmer Men pyt så får de borgelige læsere igen en grund til at blive enige med sig selv, Men godt gået, Håber suppen bliver kold.Men alt i alt har mogens lykketoft, ret i kritikken, Men så er den vel heller ikke længere,

Sammenhold

Skrevet af Jensen, Onsdag den 9. januar 2013, 19:18

Stop nu med at snakke om de kloge hoveder der smutter hvis skatten er for høj. Dem kan vi ikke bruge til noget som helst. Vores land er bygget op på solidaritet og sammenhold, og dem der ikke vil deltage kan bare smutte. De gør intet godt for vores land

Arbejde gratis eller?

Skrevet af vv, Onsdag den 9. januar 2013, 15:45

Ja - fjern endelig skattelettelserne igen - så skal alle de kloge hoveder, der får lidt højre løn nok forlade Danmark, og søge lykken andre steder!
Hvad har man så tilbage...?

Snøft !

Skrevet af HTS, Onsdag den 9. januar 2013, 15:38

Hold så op med at drille mig. Jeg kan da ikke gøre for at i har valgt mig til statsminister. Men i troede alligevel på det jeg sagde inden valget. Hi Hi.

For mange år på borgen og for mange år fra den virkelige verden!

Skrevet af Martin Sørensen, Onsdag den 9. januar 2013, 15:34

"Ikke belæg for at der skabes større efterspørgsel, ved skattelettelser for lønmodtager og virksomheder...."
Forstår du slet ikke, Mogens Lykketoft, at det først og fremmest handler om, for vores virksomheder, at kunne konkurrere om det, der er i markedet nu? Det, der er i markedet nu, har vi ikke en chance for at få ordrerne på. Glem alt om øget efterspørgsel, men meld dig nu for helvede ind i virkeligheden og fat dog, at vi bliver "kørt over" af vores udenlandske konkurrenter. Prøv at forstå Mogens, at vi byder mod lavere løn, lavere produktionsomkostninger på grund af færre skatter og afgifter!!
Puha - det er svært at få banket virkelighed ind i en, der har været væk fra den så længe....!

Lavere løn er lig med mere fattigdom, eller......

Skrevet af Gunnar Eg, Onsdag den 9. januar 2013, 19:25

Jeg er enig med dig et langt stykke hen ad vejen, men de lavere prod. omk. skyldes udelukkende en mere udbredt fattigdom i disse lande, ellers ville det aldrig kunne lade sig gøre. Hvis man eksempelvis sænkede lønnen med 10% og tilsvarende sænkede skatten med 7%, så ville den enkelte stå med den samme pose penge efter skat. Til gengæld ville Staten Danmark stå tilbage med et tabt provenue på hele 25%. Jeg ved godt at vi bare kan nedlægge forsvaret, men vi bliver nok også nødt til at love hinanden, at vi opfører os ordentligt, så vi også kan fjerne politi-etaten fra statsbudgettet.
Det er jo to helt uhyrlige gerninger, som jo desværre kun efterlader en mulighed: Nemlig at acceptere fattigdom i stor skala i vores lille land. Her mener jeg ikke 40-50.000 fattige, men nærmere 35-40% af befolkningen, da lønnen som minimum skal halveres, såfremt en reel konkurrencesituation skal opnåes.

S

Skrevet af jk, Onsdag den 9. januar 2013, 15:20

Regeringen fører asocial og uretfærdig politik.

Man skal enten være naiv, uvidende, arrogant eller kynisk ved at lægge stemme til Socialdemokraternes politik.

Vi fattigrtøve betaler gildet

Skrevet af Per Nielsen, Onsdag den 9. januar 2013, 15:16

Skattelettelser til de bedst stillede i Danmark, og afgiftsforhøjelser, der økonomisk rammer de laveste indkomster hårdest, burde ikke være en Socialdemokratisk eller SF politik. Krisen er skabt af finansverdenen, spoekulanter og andre velstillede platugler. De får skattelettelser, vi andre betaler med højere afgifter og ringere velfærd.
Med rød og subversiv hilsen
Per Nielsen

Den mand m/k der har begge ben

Skrevet af Bent Warburg, Onsdag den 9. januar 2013, 13:42

på jorden, hænger ikke på træerne. Og slet ikke i regeringen, som jo soleklart IKKE er på borgernes side. Man skulle tro Corydon kommer fra en anden planet! Se nu for fanden at få fingrene i jorden og begynd at lytte til folket, inden det er for sent. Valget kan komme før man aner det!

Apropos Corydon

Skrevet af Ole, Onsdag den 9. januar 2013, 15:18

• Og så var der den om :

arbejderen der var medlem af en dyr "rød" fagforening
og skulle til "lønforhandling" med sin chef
Midt under fohandlingerne dukker der pludseligt en SMS op på hans mobiltelefon fra Bjarne Corydon -: "sig nu ja til hans (chefens) tilbud."
"Jamen Jamen" stammede den stakkels lønmodtager og fortsatte : "jeg plejer at få 140,00 kr.i timen
Nu vil han kun give mig 110,00 kr. i timen, det er sgu da ikke en Fair Løsning for mig".
Bjarne brummer videre "Sådan er det altså, for nu er det NEMLIG MIG og HELLE fra Asocialbureuakraterne der bestemmer".

Ha en fortsat god dag.
Hilsen
Bjarne "Floridor" Corydon
Danmarks nye "frie" fagforening
ASOCIALBUREUAKRATERNE

den gamle propagandist

Skrevet af thorbjørn nilsson, Onsdag den 9. januar 2013, 13:13

socialismen er altså død-og danmarks grænser er pivåbne

Gak,gak

Skrevet af J. Hansen, Onsdag den 9. januar 2013, 13:07

Nej, regeringen skaber ingen nye jobs og det gør Lykketoft heller ikke!
Skal han iøvrigt ikke snart gå på pension?!

hvis ikke skattelettelser, hvad så?

Skrevet af Blåmand, Onsdag den 9. januar 2013, 12:58

Det er da klart at Lykketoft, der i sin tid som skatteminister var den mest kreative minister hvad angår skatte/ og afgiftsforhøjelser og derfor ikke kan tænke i andre baner end det! Var det ikke ham der indførte moms på statens afgifter - se bare på jeres elregning hvor der betales moms af statens afgift (skat). Sådan noget findes altså kun i Danmark. Lykketoft formår ikke at omstille sig til moderne tider. Selvfølgelig skaber skattelettelser på sigt flere arbejdspladser. Det er logik for perlehøns som også Lykketoft er nød til at acceptere.

Jeg er blot en dum burhøne........

Skrevet af Gunnar Eg, Onsdag den 9. januar 2013, 19:44

.....Så derfor kan jeg ikke se logikken i at skattelettelser giver flere arbejdspladser. Kan du ikke forklare en dum burhøne, hvordan det hænger sammen - specielt mht. hvem skal have hvor store skattelettelser før den plan virker???

Hej burhøne ;o)

Skrevet af Blåmand, Torsdag den 10. januar 2013, 10:26

Ja det kan jeg da – i ultrakort form uden den store afhandling.
flere penge til rådighed = større forbrug
større forbrug = stigende produktion og/eller større omsætning
stigende aktivitet = større efterspørgsel af arbejdskraft
større efterspørgsel = mindre arbejdsløshed
mindre arbejdsløshed = færre dagpengemodtager
færre dagpengemodtager = flere penge til yderligere skattenedsættelser
yderligere skattenedsættelse = større forskel mellem overførselsmodtagere og arbejdstagere
større forskel = færre nassere!
Så enkelt er det!
Dette virker, som jeg også skrev, på sigt, dvs. krisens psykologiske effekt på forbrugere skal være overstået og optimismen skal være tilbage. Det er da logik for perlehøns, eller …..? ;o)
Mht. hvem der skal have skattelettelser: selvfølgelig alle arbejdsindkomster også topskatten. Det er horribelt at en mellemindkomst allerede løber ind i topskat. Derfor er en lettelse i topskatten også nodvendigt at holde de "rige forbrugere" her i landet (se bare hvad der sker i Frankrig lige nu)

VI HAR FÅET NOx - VALG NU !

Skrevet af Ole, Onsdag den 9. januar 2013, 12:48

Skattelettelser skaber ikke job ????
Men det gør "røde" øgede afgifter og skatter sikkert,
Ifølge denne fantasi regering !
Sæt nu jeres såkaldte miljøafgifter op i en sådan grad, at de
sidste seriøse virksomheder forlader Danmark.

JA VI GJORDE DET !
kan skatteålen HTS så kvidre lystigt, alt mens hun drager afsted til drømmejobbet i hendes elskede EU.

Enig!

Skrevet af Martin Sørensen, Onsdag den 9. januar 2013, 15:51

Hej Ole

100% enig - desværre!!!!!!

Helt enkelt

Skrevet af Kirsten Hansen, Onsdag den 9. januar 2013, 12:43

Sæt momsen ned nu, det vil sætte gang i privatforbruget og dermed større beskæftigelse. Så behøver man heller ikke tænke på skattelettelser OG det vil komme alle samfundsgrupper til gode, hvilket kun er rimeligt, i stedet for kun en del af de arbejdende.
Er selv pensionist, har været på arbejdsmarkedet i 43 år, så jeg har bidraget, men fik ikke en krone i skattelettelse. Får dog 240 kr. nedslag i den beregnede skat, men hvad hjælper det, når der samtidig er en omlægning , så den 1% sundhedsbidraget nedsættes med, tillægges grundskatten, som beregnes af bruttoindkomsten i stedet for skattepligtig indkomst.
Det rammer alle med fradragsberettigede renter, heraf alle husejere.
Så helt enkelt, sæt momsen ned.

Endnu en løgn fra S

Skrevet af Marie, Onsdag den 9. januar 2013, 12:26

Skattelettelse til højtlønnede og rige kommer ALDRIG, aldrig og aldrig til at medføre flere arbejdspladser. RAF-regime er demagoger når de bliver ved med at hævde dette det er simpelthen blå propagandaløgn.

kun de rige???

Skrevet af Blåmand, Onsdag den 9. januar 2013, 15:36

kære Marie, hvor har du det fra, at kun de højtlønnede og velstillede har fået skattelettelser? jeg vil ikke kalde mig det ene eller andet, men har dog fået lidt mere i lønningsposen her i det nye år (desværre dækker det ikke stigningen i diverse afgifter som de røde idioter har pålagt os)

Løgn fra S

Skrevet af Marie, Onsdag den 9. januar 2013, 12:23

Skattelettelse til højlønnede og rige kommer ALDRIG, aldrig og aldrig til at medføre mere arbejdspladser. RAF-regime er demagoger når de bliver ved med at hævde dette det er simpelthen blå propagandaløgn.