KØB PLUS!

Løkkes dobbeltspil: Indførte selv 101 nye skatter og afgifter på 2,5 år

Hyklerisk, mener Socialdemokraterne

Venstre formand, Lars Løkke Rasmussen indførte selv et hav af nye skatter og afgifter for erhvervslivet. Nu stiller han krav om fredning af erhvervslivet resten af valgperioden

Det bedste forsvar er et angreb, siger man.

Måske er det derfor, at Venstres formand, Lars Løkke Rasmussen, nu bryder sin tavshed og tordner med krav om, at erhvervslivet skal fredes for ekstra skatter og afgifter frem til næste valg.

De 2½ år han selv sad i statsministeriet indførte han selv ikke mindre end 101 forskellige skatter og afgifter, der vedrører erhvervslivet.

Det svarer til, at der blev besluttet ca. 3,5 skatte-og afgiftsforhøjelser om måneden i hans regeringsperiode, viser en opgørelse fra Skatteministeriet. 

DELTAG I DEBATTEN UNDER ARTIKLEN

Afstemning

Men nu forventer Venstre snart at blive indkaldt til forhandlinger med regeringen om en vækstpakke og banen bliver ’kridtet op’.

- Hvis vi skal lave en aftale med regeringen her i foråret om konkurrenceevnen, så skal det ledsages af et håndslag på, at de forbedringer, vi aftaler, dem slår man ikke tilbage senere i valgperioden. Erhvervslivet skal fredes for nye skatter og afgifter frem til næste valg, siger Lars Løkke Rasmussen.

Socialdemokraternes skatteordfører, Thomas Jensen er mildt sagt forundret over Lars Løkke Rasmussens udmelding.

- Han lyder nærmest som en af de sidste dages hellige. Det er hyklerisk at høre fra en mand, der har påført dansk erhvervsliv så mange byrder. Det er noget af en forvandling han er ude i, siger Thomas Jensen (S).

Han efterlyser konkrete bud på, hvordan Venstre vil håndtere den nye stil. Om de vil løbe fra den aftale, de indgik med regeringen i forbindelse med skattereformen og energiforliget. Om der er nogle af deres egne skatter og afgifter, de ikke længere vil stå ved.

- Vi har som fælles mål at sikre erhvervslivet bedre vilkår. Regeringens udspil kommer i starten af marts, og her vil der være konkrete, gennemarbejdede bud på, hvordan mener en vækstpakke kan se ud, siger Thomas Jensen, der afviser at løfte lidt af sløret for, hvad vi kan forvente.

Men statsminister Helle Thorning-Schmidt var allerede på Dansk Industris topmøde i efteråret ude med budskabet om, at erhvervslivet kan forvente ro fremadrettet.

- Der skal naturligvis være plads til fornuftige omlægninger af skatter og afgifter. Men regeringen har ingen planer om nye generelle forhøjelser af afgifter, erhvervsskatter eller indkomstskatter. Det er mit klare budskab til jer i dag, sager Helle Thorning-Schmidt på DI’s topmøde 25. september 2012.

Løkkes kommentar kan derfor mest af alt ses som forsøget på at sparke en åben dør ind, mener Thomas Jensen (S).

Her er et udpluk af Løkkkes skatter og afgifter

* Forhøjelse af energiafgifter

* Afgift på deponering af
affald

* Afgift på chokolade-og
sukkervarer

* Afskaffelse af fradrag for advokat-og revisoromkostninger

* Ophævelse af momsfritagelse for levering af fast ejendom

* Forhøjelse af lønsumsafgiften for den finansielle sektor

* Forhøjelse af spildevandsafgift

* Omlægning af afgift på varebiler

* Afgift på sukkerholdige sodavand

* Reduktion af godtgørelse af energiafgift til erhvervsbrændsel

* Indførelse af grønne kørselsafgifter på lastbiler

* Reduktion i bundfradrag i CO2-afgiften

* Forhøjelse af tobaksafgifter

* Fedtafgiften

* Forhøjelse af vinafgift

* Øget varmeafgift af varmeproduktion fra kraftvarme
m.fl.

Kilde: Skatteministeriet

Er Lars Løkke Rasmussen hyklerisk, når han kræver fredning af erhvervslivet, mens hans selv indførte 101 nye skatter og afgifter for erhvervslivet, da han var statsminister?

Deltag i debatten under artiklen
 
 

Din kommentar

Kommentarer

Lad os få Akademikervældet afskaffet og Kongedømmet genindført.!

Skrevet af Hansen, Søndag den 24. februar 2013, 20:10

Det har aldrig nogensninde været målet, at få skabt fuld beskæftigelse hverken i Danmark eller EU, tværtimod har målet hele tiden været at skabe frygt, massearbejdsløshed og økonomisk kaos, og Bilderbergerbandens lakajer Heller Thorning Schmidt og Margrethe Vestager, følger nøjagtig de underhåndsdirektiver Bilderbergerbandens Håndlangere teknokraterne i EU befaler dem, det er den eneste måde de kan skabe løntrykkere og undertrykke hele den europæiske befolkning, ved at ruinere "SLAVERNE"!

Hele det politiske system er sammenspist og gennemkorrupt, og desværre har de en flok villige og billige lakajer, til at udføre alt det beskidte arbejde for dem, men bare rolig, de Konservative kommer ikke over spærregrænsen ved næste valg, og inden længe kommer Venstre også ned på samme niveau som Socialdemokratiet og SF, det bliver straffen for deres storhedsvanvid, og leflen for de rige, samtidig som de tramper hen over de fattige og dårligst stillede i samfundet!

Spindoktorer og de (Konservative forklædt som RadiGale og Socialdemokrater), er et problem for et hvilket som helst anstændigt samfund, lige som alle de “såkaldte eksperter” kommentatorer, økonomer, politiske redaktører og alle regeringernes lakajer, for den udemokratiske og asocial Helle Thorning gør nøjagttig hvad Bilderbergerbanden har dikteret hende, og med støtte fra alle deres lakajer i medierne, hun har lige som alle de lakajer ikke hjerne til andet, eller at gøre noget på egen hånd, til gavn for danskerne og det danske samfund, og så håber hun naturligvis, at hun kan få alle de narre de villige spytslikkere i fagbevægelsen, til at gør nøjagtig det samme overfor samfundets slaver!

Og enhedslisten skal nok falde til patten, de skal som små babyer bare lige op at bøvse, før de igen falder til patten, så de vælter desværre ikke den asociale S-SF-R regering, der vil ikke ske noget som helst før befolkningen tager affære, og sparker hele det tyvagtige og korrupte slæng ud af Christiansborg, for hovedparten af dem er med i Bilderbergerbanden, nu med deres kyniske darling Helle Thorning Schmidt i spidsen!

Den danske befolkning kan roligt være særdeles bekymrede, for hun skal nok få hjælp af alle de andre udemokratiske kapitalistiske lakajer fra den borgerlige fløj, det er jo netop en så asocial politik, de havde planlagt før valget, og en så asocial politik kan kun gennemføres af (kapitalistiske pamper-lakajer), forklædt som socialdemokrater, akademikere som aldrig nogensinde har lavet andet, end at leve som parasitter på ryggen af slaverne, lige som alle de faglige organisationers plattenslagere!

Hvis de borgerlige havde gennemført den politik, havde det skabt et oprør a la Grækenland og Mellemøsten!

Og lakajerne i mediernes opgave er desværre blevet, at få folk til at tror på, at Danmark er et demokratisk samfund, og at det er demokratiske beslutninger der bliver serveret for den sagesløse befolkning gennem medierne, men det er så langt fra sandheden som noget overhovedet kan være, lige som det er blevet deres opgave, at få befolkningen til at tror, at vi har kapitalisme her i Danmark, men det har vi ikke og har faktisk aldrig nogensinde haft!

Sandheden er at vi har et ekstremt udemokratisk og topstyret “Partidiktatur og Kapitalsocialisme”!

Danmark er ikke et kapitalistisk system, men er ved hjælp udspekulerede akademiske og teknokratiske lakajer, gennem årtier udviklet et ”kapitalsocialistisk” system, som betyder at:

Når kapitalen har profit, kan den frit stikke pengene i sine egne lommer!

Når den har tab, går den til staten (skatteborgerne) og får pengene tilbage!

For finansselskaber og virksomheder ejer hinandens gæld, og hvis én virksomhed går fallit, er der stor chance ”risiko” for, at to eller flere andre også går konkurs!

Og så kommer de grådige politikere, finansselskaber og industrier i vanskeligheder, og begynder at klynke som små pattebørn, afskediger alle de lavestlønnede medarbejdere, i stedet for at sparke et par af de værdiløse højtlønnede “såkaldte ledere” ud, for at reducere det ekstreme lønomkostningsniveauet!

Det er det værste scenarie overhovedet de politiske akademikere kan tænke sig, for så mister han/hun stemmer og befolkningens tilslutning, og det må undgås med alle til rådighed stående midler, selv halve sandheder eller halve og hele fabrikerede løgne!

Befolkningen må vælge, enten skal vi have “kapitalisme og demokrati” eller også skal vi have “socialisme”, hvis vi skal have “kapitalisme og demokrati”, må samfundet have et system, hvor kapitalen skal stå på egne ben, og selv betale sin regninger og gæld!

Så vil “kapitalisterne” være mere forsigtig med de helt store risikable transaktioner, med “chance” for de helt store profitter, men også “risiko” for endnu større tab, som går ud over både virksomhederne, ejerne, ledelserne og medarbejderne, en chance som skatteyderne så i sidste ende kommer til at betale regningen for!

Kapitalisterne ved alt om, hvordan man beregner risiko, men industriens spekulanter, profit-, og fidusmagere bruger ikke den slags beregninger længere!

Risiko betyder ikke noget i vor tids Danmark, og det er vel nogenlunde det samme i EU og resten af den kapitalistiske verden!
Systemerne er opbygget og udviklet således, at “Staten” skatteborgerne, deres børn og børnebørn altid kommer til at betale regningen, for politikernes og kapitalisternes tab p. g. a. deres uansvarlige handlinger!

Medier, redaktører og journalister er blevet de asociale akademiske plattenslagere og elitens skødehunde!

Eller sagt med andre ord, de er ikke befolknings vagthunde mod magtmisbrug, de er blevet politikernes håndlangere ” svinehunde”, for at støtte op om alle former for politisk magtmisbrug og snavs!

Det har været underligt at se TV2-News faktisk i en ”presseloge” stillede spørgsmålstegn ved, om det overhovedet er moralsk rigtigt, at tage kritiske emner og spørgsmål om politisk magtmisbrug op, og ikke mindst kritik af politikernes handlinger bag lukkede døre, når ord og handlinger er to modsat rettede kræfter, og deres beslutninger helt tydeligt ikke kan tåle dagens lys!

Vi så også et eksempel på hvor farligt det er, at give medierne alt for stor magt, hvor TV2-News for nogen tid siden kom med endnu en af TV2 og Berlinskes utallige ”falske og manipulerede megafonmålinger”, som de igen med assistance af et par højt offentligt lønnede professorer postulerede viste, at danskerne ville acceptere en udvidet brugerbetaling i sundhedsvæsnet og forringet velfærd, det viser helt klart hvor farligt det er for den alm. befolkningen, når medierne den 4 statsmagt (hvem har i øvrigt stemt på dem) og deres ansatte, bliver brugt som politikernes logrende skødehunde, frem for det der normalt er deres opgave, at være på befolkningens side som bidske vagthunde overfor politisk magtmisbrug!

Faktisk indrømmede ”den såkaldte journalist” (oplæseren), at det på grund af en massive politiske ”brainstorming” med mediernes hjælp, var lykkedes at ændre den politiske situation i Danmark, så politikerne ikke mere var befolkningens tjenere, men at der er vendt helt op og ned på den situation, så befolkningen nu er blevet politikernes tjenere!

Men det var jo også hensigten med oprettelse af DR-update og TV2-news, de skulle jo netop bruges som en moderne digital Göbbelske propagandakanaler, i første omgang for at retfærdiggøre de fabrikerede løgne om grundlaget for krigsforbrydelserne mod Irak, Afghanistan og nu også Libyen, og da politikerne fandt ud af hvor nemt det egentlig var, at få den naive befolkning til at acceptere alle deres fabrikerede løgne (skræmmekampagner), når de blot blev positivt kommenteret af højtstående offentligt lønnede lakajer, de “såkaldte spindoktorer” (løgnefabrikanter), kommentatorer, ”eksperter”, økonomer og professorer alle af tvivlsom karakter, så blev den politiske manipulation sat i system og massivt organiseret!

Der er ikke og har aldrig været en økonomisk krise i verden, det er et konstrueret kaos for at ruinere middel-, og underklassen, og på den måde få 100 % kontrol over slaverne på alle måder, med assistance fra mediernes og lakajernes massebombardement af manipulerede meningsmålinger, det er også den direkte grund til, at myndigheder og politikere kan slipper godt fra næsten alt, ved hjælp af alle de konstruerede og manipulerede meningsmålinger, fup, svindel, fabrikerede løgne, vælgerbedrag, brud på valgløfter og Danmarks Grundloven, ja sådan set slipper godt fra hvad som helst, selv de planlagte verdensomspændende organiserede klimarøverier m.m.

Det kan vel ikke komme bag på nogen, at indlæg forsvinder og at politikerne har travlt med at destruere eller slette belastende materiale, det er jo ikke på nogen måder en ny praksis, det har man gjort hele vejen tilbage i historien, det har jo altid været ”vinderne”, som skriver og redigerer historien, så det med at forskere vil have lov til at studere gamle dokumenter, det kan ikke bruges til noget som helst, for den historie de vil komme frem til, vil altid være vindernes konstrueret og redigeret sandhed, som så igen vil blive farvet af forskerens egen politiske holdning, så vi vil aldrig nogensinde få det virkelige billede og sandheden, om magthavernes og deres lakajers barbariske gerninger!

I vor tid er det Bilderbergerbanden, eliten og erhvervslivets udemokratiske topfolk (lakajer), der dikterer, skriver og redigerer historien, indtil den danske og europæiske befolkning vågner op, arresterer Bilderbergerbanden og deres topfolk over hele verden, og smider alle deres sleske spytslikkere på porten, men indtil da er det ikke så underligt, at myndighederne har nemt ved, at plyndre middelklassen og især de lavtlønnede, fattige, pensionisterne, studerende, børnefamilierne og de handikappede, når de har asociale lakajer som Margrethe, Helle Thorning, Villy og mange andre toppolitikere både på højre og venstrefløjen, til at sløre kendsgerningerne og begrænse ytringsfriheden, for at hjælpe politikerne og myndighederne med at camouflere det organiserede magtmisbrug!

Nej lad os få det teknokratiske ”Akademikervælde” afskaffet og Kongedømmet genindført!!!

For desværre ville et valg ikke ændre noget som helst, alle partier fører nøjagtig DEN politik, som bliver dikteret dem af Bilderbergerbanden i EU, så om de er røde, blå, gule grønne, orange, violette eller sorte er bedøvende ligegyldigt, deres mål er at skabe kaos, nød og elendighed, og på den måde få mennesker til at give afkald på alle deres friheder og demokratiske rettigheder, som så kan skabe en grobund for, at befolkningen stille og roligt accepterer en indførelse af et verdensomspændende diktatur (New World Order), styret og kontrolleret af den diktatoriske og Nazistiske Bilderbergerbande og deres udemokratiske slyngler!

http://euro-med.dk/?p=11825

Folketinget har været et værdiløst akademisk plattenslagerforetagende de sidste mange år, de har helt sikkert fået en god akademisk og teoretisk uddannelse både politikere, økonomer, vismænd, rådgivere, embedsmænd og topfolk i erhvervslivet m.fl., men de har ingen faglig indsigt og kompetence overhovedet, så godt som ingen af dem!

Det eneste de sidste 40 års topfolk og politikere har været gode til, det er at rage til sig med både arme og ben, og ruineret Danmark og danskerne nøjagtig som den “græske elite”, og varetaget egne interesser frem for samfundets, men det har de så til gengæld også været rigtig gode til, nå ja og så til at overlade magten over Danmark til teknokrater i det udemokratiske EU-Parnas!

Nu er det jo ikke første gang, at vandallister har ruineret og solgt Danmark til en fremmed magt, i fortiden var det ødsle Kongers udsvævende livsførelse, udvidelse og finansieringer af luksus for kongehuset og deres trofaste lakajer, finansieret ved at belåne Danmark til langt op over Skagens Gren, der ruinerede Danmark og tvang Konger til at overdrage magten og kontrollen af Danmark til fremmede lande!

I vor tid er det politiske pamperi udvidet på samme måde, så det er helt ude af kontrol, både i den borgerlige og venstrefløjens lejr, alle deres støtter og tilhængere kræver nu en del af kagen, for at støtte og holde hånden over de korrupte magthavere!

Nu kan vi jo desværre ikke trylle alle de akademiske og udemokratiske/teknokrater politikere og deres embedsmænd/lakajer væk i Danmark og EU, det ville ellers være en mirakelkur for både Danmark og hele Europa, som så helt stensikkert ville gå frem igen, både hvad sikkerhed, vækst, økonomi og velfærd angår!

Der er kun én eneste løsning, nemlig at alliere os med Kronprins Frederik, og få ham placeret på Danmarks trone hurtigst muligt, afskaffe de korrupte parti-diktaturer betegnet som danske “folkestyre”, og så få genindført “Kongedømmet”!

Pålægge Frederik som sin første og vigtigste opgave, at gennemføre en øjeblikkelig udmelding af ”den udemokratiske Bilderbergstyrede og kontrollerede forbryderorganisationen” og deres lakajer i EU, og så nedsætte et forretningsministerium ledet af 10 -12 VISE og KLOGE ministre, som alle skal kunne fremstilles for en domstol, og stilles til ansvar for deres ”eventuelle kriminelle handlinger” af Kong Frederik, og straffes “HVIS” de begår samme forbrydelser mod den danske befolkning og samfundet, som de sidste 40 års topfolk, politikere og embedsmænd har gjort!

Og alle de “goder” politikerne og deres lakajer har tilkendt sig selv, annulleres med øjeblikkelig virkning deres handlinger gennem de sidste 40 år undersøges, og de bliver stillet til ansvar for deres uansvarlige adfærd og organiserede hjemmerøverier!

Gennemføre en lynhurtig pengeombytning, så alle sorte og kriminelle penge, bliver ugyldige med øjeblikkelig virkning, og kun de penge der er tjent på en helt legal dokumenterbar, kontrollerbar, lovlig, ærlig og redelig måde bliver godtgjort!

At tro på, at de samme politikere, med samme politik, udpeget af de samme ensrettede, indoktrinerede og topstyrede partisystemer, kan rette landet op igen, med nøjagtig den samme politik, som de helt beviseligt har kørt Danmark/EU i sænk med, skulle være den helt rigtige og geniale løsning, det kan man simpelthen kun overbevise en befolkning om, som enten er konstant stive af druk, bedøvet af narko eller er totalt hjernedøde!

Det ville jo være det samme som at tro på, at hvis en læge har stillet en diagnose og ordineret patienten en medicin, og det så skader patienten mere og mere, så hans tilstand bliver værre og værre for hver dag, og at den slet ikke gavner patienten på nogen måder, at det så ville være klogt at lade den samme læge, som så bare ville bruge den samme medicin, i en kraftigere dosis til at helbrede patienten, at det skulle være den helt geniale løsning!

Hvordan mon lægen så ville forklare sine fejl retorisk, mon han så også som erhvervslivets og politikernes akademiske topfolk, og alle deres hjernedøde rådgivere, igen og igen og igen og igen vil påstå, at diagnoserne var den helt rigtige, kuren var også den eneste rigtig, men desværre døde patienten!

Som tidligere nævnt: Er det også helt utrolig trættende, konstant at se og høre Løkke, Helle, Villy, Margrethe og de andre 175 på overførselsindkomst, der er ansat i aktiveringsprojektet “ødelæg alt for Danmark og danskerne” i folketinget!

Velfærd????

Nej som før nævnt, politikerne er en flok korrupte og grådige akademiske plattenslagere, og det uanset om de er røde, blå, grønne, gule, orange, violette eller sorte, og jeg forstår godt at specielt S & SF er på vej ned mod spærregrænsen, for er der nogen, som i den grad har svigtet sine vælgere lige siden “Holger og Konen sagde nej til Unionen”, så er det da den udemokratiske fidusmager Helle og hendes hæmoride Villy!

Det er ikke den alm. befolknings interesser og velfærd, som bekymrer de korrupte akademiske topfolk og politikere i hverken EU, Folketinget, Regionerne eller Kommunerne tænker på, tværtimod er det ved at være mange år siden, at erhvervslivets top, politikere, administratorer og “ALLE” deres lakajer holdt op med at tænke på andet end deres egen velfærd!

Både venstrefløjen og højrefløjen, har i fællesskab brugt alle deres kræfter, på at undergrave dansk demokrati og velfærd på alle måder, ved at de har bevilliget sig selv offentlig støtte, på så at sige alle mulige områder, både til dem selv og lakajerne på europæisk plan, landspolitisk, partierne og alle deres interesse-, og ungdomsorganisationer!

Amts og kommunale politikeres ombud, har tidligere været et ulønnet job, de valgte politikere blev ikke forgyldt, men fik et mindre honorar, fri transport og rimelige omkostninger dækket, i dag farer højt lønnede politikere med storhedsvanvid, sammen med et hav af deres trofaste lakajer verden rundt i privatfly, bor på de dyreste hoteller med eksklusiv roomservice, både når det er i embeds medfør eller det er på de “såkaldte private” skatteyderbetalte ferier, så betegnes det bare som studieture, og på den slags luksusferier har de en hel stab af deres mest trofaste lakajer med til at more sig sammen med!

Så når politikerne som Helle, Margrethe, Villy, Mette Frederiksen og andre S, R og SF-profiler lige som ALLE de borgerlige ledere og håndlangerne, i medierne konstant står og resiterer, vi er stolt og utrolig glad for det danske velfærd, det skal vi gøre alt muligt for at bevare, så er det hykleri langt ud over alle grænser, for hvis de virkelige var så glade for det “såkaldte danske velfærd”, hvorfor i himlens navn gør politikere på både højre og venstrefløjen så alt muligt for at føre EU politik, som helt klart går ud på at smadre den europæiske velfærd totalt?????

“Reform” er jo bare et andet ord, for “nedskæring” af de ydelser og goder, som danske borgere selv har betalt for i form af et af verdens højeste skattetryk, man bevarer altså ikke nogen former for velfærd, ved at fjerne de ydelser og goder som har været hele grundlaget for, at danskerne helt ukritisk har accepteret en hæmningsløs skatteplyndring, hvor de korrupte politikere nu også er begyndt at kræve brugerbetaling for de goder, som befolkningen kollektivt HAR BETALT for a-konto med ekstreme og tårnhøje skatter, moms og et totalt afgifts vanvid langt ud over alle grænser!

Underligt nok er det også altid dem, som har mindst at leve af, politikere vil gennemføre disse reformer (nedskæringer) over for, det er aldrig nogen sinde politisk-, finans-, og erhvervslivets spidsers helt ukontrollable plyndrings politik, med ekstremt høje lønninger og goder, som de vil gennemføre reformere (nedskære) overfor, dem smører (køber) politikerne tværtimod med støtte og alle mulige lempelser, og forgylder dem med ekstra og helt ekstremt høje lettelser i top og mellemskatten, for den slags støtte, lempelse og skattelettelser, har politikerne og embedsmænd jo også selv gavn af!

Her er eksempler på reformer, som ville være mere socialt retfærdige, i stedet for helt asocialt at plyndre dem, som i forvejen har alt alt for lidt at leve af:

1. Valgreform: Fjern fradragsberettiget støtte til politikere og partiers valg-kampagner!

2. Politikerreform: Fjern statstilskud til politikere, politiske partier og deres ungdomsorganisationer, hvis de vil holde sammenkomster og reception (drukfester) m.m., må de som alle andre mennesker selv betale, det kan ikke være de hårdtarbejdende skatteyderes opgave, at betale den slags regninger!

3. Pensionsreform: Reguler pensioner så den slags privatopsparing ikke kan trækkes fra i skat, og indfør en garanti for at alm. mennesker ALDRIG får lavere pension end politikerne og embedsmænd!

4. Mediereform: Fjern alle former for tilskud og licens m.m., til både de trykte og skrevne medier, lad dem leve af de fabrikerede propaganda kampagner de producerer, hvis befolkningen ikke gider betale prisen for at blive manipuleret med, af den slags politiske propaganda kanaler og det bras de sender, eller læse deres politisk ensrettede aviser, ja så må de jo lukke biksen!

5. Kulturreform: Fjern tilskud til teatre og filmindustrien m.m., hvis folk ikke gider betale prisen, for at se de forestillinger, som de vil lokke og terrorisere tilskuerne med, så er det måske på tide, med en kunstnerisk skærpet selvkritik af format, og så producere og sætte forestillinger op, som befolkningen gider betale prisen for at se!

6. Kunstreform: Fjern alle former for kunsttilskud, hvis de ikke kan sælge det bras de laver, ja så må de jo som alle andre i samfundet, søge ind i et andet erhverv og evt. omskoles, at belønne de dygtigste med en livslang bonus fra staten, det er da helt og aldeles galimatias!

Det er jo rablende vanvid, at give mennesker, som kan afsætte og nogle endda leve fedt af deres håndværk (kunst og kultur) statstilskud, men hvis de ikke kan leve af deres håndværk, så må de jo finde ud af at lave noget andet, det må alle andre jo gøre!

7. Sportsreform: Stop alle former for statstilskud til elitesport og sportsklubber, såfremt de har ekstremt højt lønnede professionelle teams ansat, og samtidig bliver forgyldt af private virksomheder!

8. Afskrivnings-, og fradragsreform: Fjern alle mulige former for afskrivnings og fradrag, for den slags sponsorater til elite sporten, som kun har et eneste formål, nemlig at forgylde de klubbers “såkaldte stjerner” med helt vanvittige millionlønninger.
Når vi dagligt af medierne bliver bombarderet med propaganda kampagner, om erhvervslivets forringede konkurrenceevne og dårlige økonomi, og samtidig oplever at virksomhederne samtidig har råd til at forgylde elitesport med (skatteyderfinansierede) millionsponsorater, og ligeledes har råd til at forgylde virksomhedernes ledelse med helt vanvittigt ekstreme millionlønninger, men ikke har råd til at betale deres alm. medarbejdere (slaverne) en anstændig løn!

9. Reklamereform: Fjern alle mulige former for reklamefradrag, så skatteyderne/forbrugerne ikke selv skal betale, for at blive terroriseret af alle de pop op vinduer på internet, og de irriterende reklametilbud i både medierne og postkasserne!!!!!

Det er nøjagtig det samme, som når virksomheder vil have omverdenen til at tro de er åhhhhh så humane, får deres virksomhed nævnt i TV til velgørenheds-show for store donationer, og lige som alle andre virksomheder, så trækker donationerne fra i skat, eller når de sponsorerer sportens professionelle klubber med enorme millionbeløb, teams og klubber som aflønner deres sportsudøvere med mange millioner i lønninger, og trækker sponsoraterne fra i skat, så det i sidste ende er de hårdt plagede danske skatteborgere det går ud over, som af den grund kun har lønnedgang, velfærdsforringelser, ekstreme skatte-, og afgiftsforhøjelser i udsigt så langt ud i fremtiden som øjet rækker, så det kun kan ende med at den alm. befolkning må gå fra hus og hjem, den slags er i min filosofi hjernedød reklame og falsk humanitet “på andres bekostning”!

Nu er det jo ikke noget nyt, at helt utrolig mange mennesker føler sig tiltrukket af mennesker med magt og penge, journalister er ikke anderledes, de elsker at kline sig op af den slags mennesker, for dermed at udstille sig som noget særligt, at være en af dem som medierne ynder at betegne som “kendisser”, og så er det næsten ligegyldigt hvor klamme og ulækre den slags er, bare se Hugh Hefner “er det ikke sådan han hedder ham fra Playboy”, selv unge og meget smukke kvinder sværmer omkring ham, som fluer omkring en stor fed og vammel lort, og danskere er ikke spor anderledes, de vil prostituere sig på alle mulige måder for ussel mammon, uanset hvordan disse personer har skaffet dem!

Det er jo heller ikke noget nyt for den logisk tænkende del af menneskeheden, at Danmark også på dette område er snobberiets højborg i højeste potens, bare se mediehysteriet om Mærsk og Breivik, der er rigtig mange ellers fornuftige mennesker, der ofte er så spytslikkeragtige, slimede og fedterøvsagtige, så hvis man klaskede dem op af en mur, så ville de aldrig nogen sinde slippe fri igen, i hvert fald ikke ved egen kraft!

Hjælp

Skrevet af Holger Danske, Lørdag den 23. februar 2013, 01:05

Ansvarsløse politikere skal fratages regeringsretten.!!!

Skrevet af Hansen, Fredag den 22. februar 2013, 23:58

Og desværre har det vist sig, at Margrethes marionetdukker Helle og Co. ikke er en pot pis bedre end Løkke og Co., de er simpelthen noget af det mest afskyelig kryb, som findes på Guds grønne jord!

Det er ikke kun de hensynsløse Konservative, RadiGale, Socialdemokratiet og SF'ere, der burde sendes ned under spærregrænsen og ud af folketinget, samtilige partier har svigtet den danske befolkning, de varetager ALLE som de Konservastive og Socialdemokraterne KUN deres egne interesser!

Nogle mennesker siger, at hvis man ikke kan bekæmpe politisk idioti retorisk, må man bare lære at leve med uretfærdigheden, hvor intelligent er det lige???

Og mon det hjælper alle de arbejdsløse, som dagligt mister et eksistens-, og forsørgelsesgrundlag her efter 1 januar, og måske må gå fra hus og hjem, med brudte ægteskaber og uskyldige børn som de sikre ofre???

Hvis alle også havde fulgt denne Göbbelske filosofi under anden Verdenskrig, så havde Hitler vundet krigen dengang!!!

Så skriver nogle at befolkningen skal spare på deres vrede, men når jeg ser nogle mennesker blive behandlet uanstændigt og uretfærdigt, uanset om det er børn, unge mennesker, voksne eller gamle mennesker det går ud over, så bliver jeg f***** G******* rasende og aggressiv, og giver udtryk for min vrede overfor de helt hensynsløse og uansvarlige (ansvarlige), uanset om det er forældre, politikere eller myndigheder!!!

Der er et gammel filosofisk mundheld der lyder: “Med ondt skal ondt fordrives”!

”Den filosofi er evig gyldig”, måske ender det også med at blive en konsekvenserne af den førte asociale og egoistiske politik, der bliver ført i vor tid!

Vi har faktisk en lovgivning i Danmark, hvor forældre kan fratages deres forældremyndighed, hvis de ikke røgter deres opgave som forældre ordentligt, og et barn bliver forsømt eller går for lud og koldt vand og derfor mistrives!

Faktisk må befolkningen kræve en lignende lovgivning for de folkevalgte, så en politiker fratages retten til at sidde i folketinget, når de ikke røgter deres opgave som folkevalgte tjenere ordentligt, og derfor er uansvarlig (ansvarlig) for, at store dele af befolkningen lever i nød og mistrives, enten fordi de må leve langt under fattigdomsgrænsen, eller risikerer at blive sat på gaden med deres børn, og må leve som hjemløse i et helvede, især om vinteren!

Sådan en uanstændig politisk adfærd er ikke et rigt land værdigt, og slet ikke når man samtidig ser, hvordan politikerne rager goder til sig selv med både arme og ben, og forgylder sig selv, deres håndlangere, de rige, velbjergede og især de mest indflydelsesrige i samfundet, for at tækkes den økonomiske elite!

Den slags politikere bør fratages retten til at sidde i folketinget, og retten til på nogen måder at have politisk indflydelse på noget som helst overhovedet, altså fratages enhver form for legitim regeringsret!

Og send så alle de asociale akademiske politiske plattenslagere ud og arbejde f.eks. som jordbærplukker, gadefejere, sneryddere eller som opvasker på et hotel i Skagen til 85 kr. i timen, hvis det er godt nok til slaverne eller SAS ansatte, må det også være mere end rigeligt til politiske pampere som startløn, og hovedparten af de asociale bumser er jo ikke demokratisk valgt til folketinget, men udpeget af de forskellige partiers top ”pamperlakajerne” (vælgerforeningerne) og aner overhovedet inetet om, hvad fysisk hårdt arbejde er for noget!

Det eneste Margrethe, Helle, Annette, Jesper, Corydon, Løkke & Co og typer som JBO er gode til, er at plyndre befolkningen med fup svindel og retoriske løgne, men det er de så til gengæld også virkelig så gode til, at man næsten kan sammenligne dem med andenrangs ”spindoktorer” (løgnefabrikanter) a la Mogensen & Christiansen!

I opgangstider

Skrevet af C. Kent, Torsdag den 21. februar 2013, 23:47

som vi havde under Fogh og Løkke er det normalt, at man laver afgifter for at sætte kedlens tempratur ned.

I tider som nu hvor Socialdemokratiet og Det radikale Venstre desværre leder landet er det på tide at man fjerne de bånd der holder kedlen for at varme op igen.

Danmark's problem består desværre i, at det Radikale Venstre åbnet grænserne for alle ikke-vestlige illegale flygtninge, asylansøgere og indvandrere som har fungeret som kræftceller.

Sigøjnere og ovenstående ligger et dræn på Statskassen på over 24 milliarder årligt.

Derudover ville det have været rart hvis vi havde kylet Grønland ud af Rigsfællesskabet engang i 70'erne idet de tapper os yderligere for 2,5 milliarder årligts samtidigt med at vi skal ligge og tage imod alle deres kriminelle elementer som render rundt i en saligt brandert hver evige eneste dag.

Nej

Skrevet af Michael pedersen, Fredag den 22. februar 2013, 19:43

København har en vækstrate på 3 procent, kæmpe overskud på betalingsbalancen, store overskud hos de store virksomheder, lav rente, faldende arbejdsløshed.
Nogen gør noget rigtigt, men det har du så ikke opdaget endnu?

Nej Grønland er dansk

Skrevet af Sven Erik frederiksen, Fredag den 22. februar 2013, 13:16

Jeg mener blok tilskud er på det dobbelte 5 miliarder. Men Grønland er dansk og skal ikke kyles ud. Men det var der en del andre der skulle ,hvoraf en mindre dell ville omstyrte samfundet til shiria lov hvis de havde muligheden.

Løkke Rasmussen

Skrevet af eva just, Torsdag den 21. februar 2013, 23:15

Lars Løkke er som et strå i vinden, de duver fra side til side, men kommer aldrig længere. Klart han har indtil d.d. totalt ødelagt det gode danske social system, samt område opdelingen vi havde med amter, kommuner, og hospitaler. Især det sidste er en katastrofe, patienter ligger på gangene, politiet bliver rekvireret. Regions formand Bent Hansen står bare og smiler lige så dumt og siger vi vil se på sagen og der vil blive gjort noget, (eller noget i den retning) En anden politiker udtaler at hun ikke synes det er så slemt, vi må jo huske på alle de ting der er sat igang. Jo tak. Det er så slemt, at selv medierne ikke vil røre ved det, for de kan vel heller ikke gennemskue den magtarrogance som Lars Løkke har. Man kan ikke længere stole på venstre selv om deres motto er "venstre ved man hvor man har" rigtigt venstre er i arroganternes paradis. Det er min mening

Løkke er en katastrofe for demokratiet,

Skrevet af Karin Nielsen, Torsdag den 21. februar 2013, 17:49

Ja Lars (U)Løkke er hyklerisk og dobbeltmoralsk. Er til skade for demokratiet og retsikkerheden med alle de manipulerende tiltag og usaglige spin, der kommer frem medierne. Jeg undrer mig at danske journalister deltager aktivt i dette. Savner er professionel mere saglig journalistik i DK.

Løkke er en katastrofe for demokratiet,

Skrevet af Karin Nielsen, Torsdag den 21. februar 2013, 17:49

Ja Lars (U)Løkke er hyklerisk og dobbeltmoralsk. Er til skade for demokratiet og retsikkerheden med alle de manipulerende tiltag og usaglige spin, der kommer frem medierne. Jeg undrer mig at danske journalister deltager aktivt i dette. Savner er professionel mere saglig journalistik i DK.

Løkke er en katastrofe for demokratiet,

Skrevet af Karin Nielsen, Torsdag den 21. februar 2013, 17:49

Ja Lars (U)Løkke er hyklerisk og dobbeltmoralsk. Er til skade for demokratiet og retsikkerheden med alle de manipulerende tiltag og usaglige spin, der kommer frem medierne. Jeg undrer mig at danske journalister deltager aktivt i dette. Savner er professionel mere saglig journalistik i DK.

Ja du har trykket 3 gange

Skrevet af Sven Erik Frederiksen, Fredag den 22. februar 2013, 13:19

ja du har trykket på knappen 3 gange , godt du ikke har den mulighed når du skal stemme.

Værre

Skrevet af Michael pedersen, Torsdag den 21. februar 2013, 17:38

Det er værre at han er ved at sætte rigsfællesskabet over styr, bare for at score nogle kortsigtede gevinster.
gudskelov at Helle bevarede hovedet koldt, så må vi bare håbe at det ikke er forsendt

Yes

Skrevet af Peder, Onsdag den 20. februar 2013, 12:31

YES Hansen !!!!

Danske skatteyderene er helt til grin!!!

Skrevet af Hansen, Onsdag den 20. februar 2013, 12:18

Hvis en virksomhed skal have skatteyderbetalt tilskud, afskrivninger og omkostningsfradrag, så skal denne ”socialhjælp” være reguleret af antallet af organiserede danske skatteydere hver enkelt virksomhed har ansat, og ved at regulere tilskud på den måde, vil det samtidig være muligt at bekæmpe ”sort arbejde” og ”østarbejdere” som ”løntrykkere”, og det vil være en meget enkel og effektiv måde, at kontrollere og regulere virksomhedernes samfundssind og adfærd på!

Lad mig skitsere et fikseret eksempel, en virksomhed har 500 ansatte, kun 100 af virksomhedens ansatte betaler skat til det danske samfund, ja så er det kun 1/5 af virksomhedens ansatte, der er et aktiv for det danske samfund, og så skal virksomhedens tilskud naturligvis reduceres til 1/5, og afskrivnings-, og omkostningsfradrag naturligvis reduceres til 20%!
Virksomhed i Danmark skal ikke kunne udnytte tilskuds, afskrivnings og omkostningsfradrag, hvis de ikke er registreret og med det totale antal ansatte medarbejdere, ”skat” skal så oprette en speciel afdeling til at samkøre registrene, for at kontrollere at det ”X” antal ansatte danske skatteydere virksomheden har, svarer til den % vise udnyttelse af tilskud, afskrivninger og omkostningsfradrag!

Hvis danske virksomheder vil være globale, så lad dem søge industritilskud for det resterende ”X” antal ansatte i de lande, hvor de vil have deres aktiver placere i, og så se om myndighederne i de lande vil acceptere deres enorme afskrivninger og omkostningsfradrag, for det kan jo ikke være rimeligt, at skatteplagede danske borgere skal finansiere virksomhedernes globale industrieventyr, uden at det på nogen måder skaber DANSKE arbejdspladser!

Dovne politikere

Skrevet af Else, Onsdag den 20. februar 2013, 09:32

Det kan ikke betale sig at indvandrekvinder kommer ud på arbejdsmarkedet - de skal jo føde hele tiden, og de skal jo også passe alle de andre søskende, så glem det.

Tja

Skrevet af Michael pedersen, Onsdag den 20. februar 2013, 20:07

Faktisk er indvandrerne pigerne dem der rykker mest i skolen. De skal ikke ende som mor. så fremtiden er ikke så sort.

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Skrevet af Alf, Onsdag den 20. februar 2013, 09:30

R.I.P. socialdemokratiet til SF meld jer ud af dette til R hvornår begynder i at samarbejde i er fucking blå allesammen der er kun Et parti der er rødt i Danmark.klassekampen er tilbage. fogh/løkke tog fra os allesammen men det var jo også deres politk og man skulle næsten tro at de gjorde det med fuldt overtræk fortæl mig hvor der ikke er skåret ned PGA deres VoKs politk.

Hyklere hele bundtet!

Skrevet af Kc, Onsdag den 20. februar 2013, 08:52

Nu er målet nået, eller NEJ det er for længst nået. Det er ikke gjort
med Lars Løkkes hykleri, den er rivende gal hele vejen rundt i det
politiske billede.

Jeg GIDER simpelthen ikke mere, at være med til at forsørge de mange
indvandrekvinder, som i årevis har lullet rundt på kontanthjælp, så fjern omgående denne ydelse og lad deres ægtefæller om at klare for-
sørgelsen. Det er simpelthed så forargeligt, at danskerne er pålagt
denne forsørgerpligt alt imens livsvilkårene for den helt almindelige
dansker forringes dag for dag.

I brøndby kommune har man muslimer siddende, som kvit og frit
kan lufte deres antisemitisme og det endda med borgmesterens vel-
signelse, men denne leflen for muslims adfærd er ikke ukendt på de
kanter. Antallet af muslimer er stort og giver gode vælgere til social-
demokraterne.

Om statsministeren hedder Helle eller Lars er fløjtende ligegyldigt,
de vil begge hæve skatter og afgifter på de mest snedige måder for
at kunne financiere den store skare af uproduktive tilflyttere. Al integration er fejlslagen og den danske dansker må bare betale ved kasse 1, det er nemlig den eneste måde politikerne kan løse de problemer, som de selv har skabt igennem de sidste 20-30 år.

Det politiske spil, den politiske råddenskab krænker og forarger mig,
men hvad kan jeg stille op?? Absolut ingen ting!

ja

Skrevet af michael pedersen, Torsdag den 21. februar 2013, 07:15

Jeg er mere rystet over hvor mange "danske" der ikke er kommet i gang med at bidrage. Det kan vi ikke være bekendt.

her er en løsning!

Skrevet af andersen, Onsdag den 20. februar 2013, 07:53

Det er vel meget fornuftigt at opkræve skatter i en opgangsperiode - når kasserne er tomme skal der tilsvarende lettes på byrderne.
Det er sgu da logik for burhøns.

Forslag; Træk 50% i bistandshjælpen i de familier der begår kriminalitet. Hvis Hassan ryger i spjældet for at lave ballade, skal det koste resten af familien.
På sigt vil det rette op på de snotdumme bandemedlemmers opførsel. For er der noget muslimerne har respekt for, er det at blive ramt på pengepungen.
Der fandt vi ligepludselig en 10-20 milliarder til fælleskassen......

Delvist enig

Skrevet af C. Kent, Torsdag den 21. februar 2013, 23:58

Hvis der er kriminelle indvandrere skal de smides ud af landet og da de er kommet ind som familie burde man også smide dem ud som familie.

Vi har 10 dybt kriminelle indvandrere som alene koster samfundet over 10 millioner pr stk.

Ham der FIS Fisse skulle sendes tilbage til sit hjemland og jeg ville skide på om hans hjemland havde en arrestordre på ham og han derefter røg i spjældet resten af hans liv eller blev henrettet i hans hjemland.

Hmmmmm

Skrevet af Svend, Tirsdag den 19. februar 2013, 23:48

Jeg forstår altså ikke hvorfor erhvervslivet skal forkæles.
Mange store firmaerne betaler ikke skat i DK - og de ansætter den billigste arbejdskraft, så det hjælper da ikke den danske befolkning ret meget.

JA, GODT skrevet Hansen 18:14 - jeg er helt enig.

!

Skrevet af Michael pedersen, Onsdag den 20. februar 2013, 07:36

Det er jo altså erhvervslivet der betaler ALT.
Hvis det ikke var nødvendigt tror du så at regeringen ville bruge så mange kræfter på at hjælpe dem. Næppe

Var det hyklerisk at nedsætte indkomstskatten

Skrevet af Carina, Tirsdag den 19. februar 2013, 23:25

Løkkes afgiftsforhøjelser gik til en højest tiltrængt nedsættelse af indkomstskatten.

At det er nødvendigt at frede erhvervslivet nu, gør ingen forskel i, at det for 2-3 år siden var en god ide at sænke den direkte skat.

Så hykleriet må BT stå for, som ikke oplyser tingenes rette sammenhæng.

.

Skrevet af Michael pedersen, Onsdag den 20. februar 2013, 23:29

Han havde mulighed for at ændre i skat/afgifter, det mente han var nødvendigt. det vil det også være fremover.
Det er jo derfor at hans forslag er plat politisk drilleri.
Det overraskende er at BT vælger at være med til at afdække det.

Godt gået Hansen - særdeles godt

Skrevet af Bjarne, Tirsdag den 19. februar 2013, 21:30

Hansen 18:14 - Hvor herlig en redegørelse, der sidder lige i øjet - hvis ikke vi her alle i forvejen var lovede bort og forlovede, ville vi omgående smide "slæverne med lakridserne" ind hos dig.

Godt gået Johansen -

Skrevet af Hugo-Børge, Tirsdag den 19. februar 2013, 21:23

Hvor har Johansen ret - godt gået - som sød musik i øret - bare der dog snart stillede nogle hæderlige og ordentlige folk op og tilbød et ordentligt og hæderligt styre til riget og borgernes fordel og glæde - der må da findes nogen derude omkring, der kan opkvalificere og opgradere vælgerne, der godt kan mistænkes for at være helt ukvalificerede til at vælge over en temmelig lang periode.
Vi vil have en rig befolkning og en fattig og fredelig stat.

Bistandshjælp til det offentliges overforbrug -

Skrevet af Johansen, Tirsdag den 19. februar 2013, 21:15

Løkke blev jo ligesom hele EU-forsamlingen af deres spindoktorer narret til at overforgylde forsumpede og degenererede, ikke-produktive horder af luxusmedarbejdere, der havde opdaget, at skatteborgerne kunne yderligere udplyndres, og at bankbosserne og deres degenererede og indavlede bestyrelser kunne tømme bankerne for opsparernes aktie- og garantindskud sandsynligvis helt lovligt - nu er de samme spekulanter gået igang med at ville have fat i pensionsopsparernes formuer i pensionsselskaberne.
Den nuværende regering havde i forbindelse med dens tilbud om at overtage regeringsmagten helt overset, at de forskellige pengekasser af de forsumpede horder - herunder de lønfestende, offentlige ghettoer - så godt som var plevet plyndrede, og har siden - efter at have opdaget problemerne - måttet gennemføre det ene valgløftesvigt efter det andet i bestræbelserne på at formindske underskudene, konkurserne og virksomheds-/medarbejderflugten til andre steder - samt tabet, der hidrører fra prisbevidste borgeres indkøbsflugt til udlandet - hvis den tidligere Løkke-regering var blevet hæderligt og ordentligt informeret af dens forsumpede og uproduktive rådgivere, ville den da have startet besparelserne straks. Skammeligt at de folkevalgte på borgen ikke i tide blev informeret om rigets tilstand - ny sidder skatteborgerne/vælgerne så med skammen og regningerne, mens festlighederne i stort omfang fortsætter ude i de offentlige ghettoer og ude i EU-paladserne. VI GLÆDER OS TIL AT SE NYE, KVALIFICEREDE HOVEDER I FOLKETINGET - OG SELVFØLGELIG NOGEN DER HAR KAPACITET TIL OGSÅ AT FÅ FAT I HÆDERLIGE OG ORDENTLIGE RÅDGIVERE.

Men HAN drænede ikke kassen....

Skrevet af Karina Harder Olesen, Tirsdag den 19. februar 2013, 20:53

Det er ufatteligt... Jeg tror seriøst man skal være mere end godt dum, hvis ikke man kan se, at hvis man beskatter erhvervslivet mere, så har vi ENDNU flere firmaer der flytter udenlands... Det er klogt det Løkke vil.... Nuff said.

Ja

Skrevet af Michael pedersen, Onsdag den 20. februar 2013, 23:30

det er der jo heller ikke nogen der vil.
det er jo derfor det er så plat af ham.