KØB PLUS!

Kritiserede Thorning: Nu er Pia Kjærsgaard udelukket fra Facebook

Se indlægget, der kostede adgang til det sociale medie her

DF's værdiordfører, Pia Kjærsgaard, er blevet nægtet adgang til det sociale netværk Facebook, efter hun har postet et kritisk indlæg om statsminister Helle Thorning-Schmidt (S).

Dansk Folkepartis tidligere leder og nuværende værdiordfører Pia Kjærsgaard er blevet udelukket fra Facebook.

I et Facebook-indlæg postet tirsdag aften kaldte hun statsminister Helle Thorning-Schmidt (S) for 'dum' og 'naiv' i sagen om den dramatiske narkoaktion i Aalbæk Havn søndag aften.

Kritikken faldt, fordi Helle Thorning-Schmidt nægtede at opgradere toldvæsenet i kølvandet på PET-aktion på havnen, der kostede en 49-årig nordmand livet.

Men ordene 'dum' og 'naiv' var for meget en eller anden, for Pia Kjærsgaard oplevede onsdag eftermiddag, at hendes Facebook-side var blevet midlertidigt blokeret, så hun ikke kunne poste indhold på Facebook de næste 24 timer.

'Dette er din anden advarsel for overtrædelse af Facebooks erklæring om rettigheder og ansvar,' lød beskeden i onsdag eftermiddag, fortæller Pia Kjærsgaard til bt.dk.

- Dem som sidder overordnet for Facebook bør gøre deres arbejde bedre, for en eller anden tosse kan jo udelukke en, så jeg ikke kan komme på min Facebook-side, siger hun.

Alle mulige andre kan skrive til mig på Facebook, uden at jeg har chance for at reagere, lyder det fra værdiordføreren.

- Jeg synes, at det er lidt latterligt. Jeg kan kun trække på skuldrene af det, men det er underligt. Især når jeg tænker på, at der af og til både kommer hadefulde beskeder og dødstrusler, at de så lukker min profil, når jeg skriver indlæg på den måde, siger hun.

Du kan se lidt af Pia Kjærsgaards kritik af Helle Thorning-Schmidt fra Facebook her:

Pia K kritiserer HTS
DF's værdiordfører, Pia Kjærsgaard, er blevet nægtet adgang fra det sociale netværk Facebook, efter hun har postet et kritisk indlæg om statsminister Helle Thorning-Schmidt (S). Foto: Pia Kjærsgaard på Facebook

Er det i orden, at Pia Kjærsgaards facebookprofil bliver lukket i 24 timer? Deltag i debatten herunder

Afstemning

Din kommentar

Kommentarer

PET styring eller hvad

Skrevet af Anonym, Onsdag den 24. december 2014, 09:37

Jeg har både på højre og venstre fløjenes Facebook hjemmesider været inde med saglig begrundet kritik af Politikorpsets adfærd samt manglende hjælp til alm. lovlydige Borgere. Jeg fik en beskidt besked fra et DF medlem. Kort tid efter blev min side lukket. Jeg oprettede en ny fra bunden startende med ny Emailadresse. Gik ind på de Politiske hjemmesider. ALLE mine beskeder var slettet. Cencureret væk. Det var lige før, at jeg kunne høre "støvletramp". Jeg skrev på ny med kritik af manglende ytringsfrihed. Jeg blev pludselig logget ud af den nye FB side også, samt at jeg ikke kunne komme ind på min Emai. Oprettede Emails of FB nummer 3. Gik ind og læste. Alt var igen slettet og pludseligt igen lukket ude af FB. Gad vide hvornår man oplever PET agenter i baghaven iført sløringsnet og grannåle? Jeg tvivler på, at det er ISIS, som er demokratiets værste fjende.....

kjfd,k

Skrevet af Anonym, Mandag den 10. februar 2014, 14:00

jeg hader pia kjærsgård

10-1-2013 Vågn op dansker, valg nu

Skrevet af Kirao, Torsdag den 10. januar 2013, 19:40

Muslimer, skal ud af vores land nu der bliver ikke fred før de kommer ud,
det er en katastrofe, de er her.
Islam, er krig og had.
Socialisterne har ødelagt alt, valg nu.

Tag nu kammertonen frem

Skrevet af karin, Torsdag den 10. januar 2013, 18:29

I denne tid hvor der tales så meget om mopning, skulle folketingsmedlemmerne prøve at stå frem som et godt eksempel.Det er et forfærdeligt sprog de bruger over for hinanden,og det går i særdeleshed ud over Pia Kjærsgård.Man er konsekvent imod alt hvad hun siger,og man er parat til at lade al fornuft til side,bare det ikke bliver som hun har foreslået.Hun er og bliver den stærkeste og mest ærlige person i folketinget,og det skal man åbenbart kanøfles for.
Janteloven er den stærkeste lov på Borgen.

DUMME DUMME NAIVE GODTROENDE danskere

Skrevet af Vivi, Torsdag den 10. januar 2013, 15:36

Har vi ytringsfrihed? NEJ - det har Nyrup ødelagt

*Pia bevare Danmark*

10-1-2013 Vågn op dansker, valg nu

Skrevet af Kirao, Torsdag den 10. januar 2013, 14:19

DUMME DUMME DANSKER
I har intet fattet.
Islam er ved at tage ovre, de griner af jer dumme dansker.
Pia K. kan ikke gå på gaden uden vagter, på grund af alle de satans muslimer, i røde ræve har lukket ind i Danmark.

VI VIL HAVE VORES EGET OMRÅDE

Det er vigtigt, at vi vores område i Danmark, hvor muslimer kan leve som den hellige koran bestemmer
Det er vores menneskeret at få vort eget område, hvor vi kan leve uden druk, og nako, nøgne danske piger, pølsebod, dårliger bodegaer og alle muglige andre danske ting.

Du er en idiot Poul, vågn op dumme dansker.
Køb bogen.
Erobring og Besættelse.

Og hvorfor...

Skrevet af Peter Petersen, Torsdag den 10. januar 2013, 19:01

...skulle danskerne lige give et område til muslimerne? "Om lidt" vil de bare ha' mere - jeg tror nul på muslimske løfter. Se rundt omkring i verden - der er MEGET bøvl med dem alle vegne. Tegn en tegning i Danmark, og de hopper rundt i Syrien og slår 10-20 af deres egne ihjel af bar raseri. Uberegnelige mennesker...

I øvrigt kan ghettoerne slet ikke overleve uden gratis penge fra de danske overførselsindkomster, kommunale støtteprojekter og kriminalitet udført blandt danskerne.

Men selvfølgelig - hvis muslimerne blev der kunne vi i resten af Danmark leve uden vold, trusler og chikane og alle mulige andre muslimske ting - og uden at skulle deltage i så mange krige ude i verden.

Det var vist budskabet - dine egne argumenter brugt omvendt.

Straffes bør ....

Skrevet af L. Johansen, Torsdag den 10. januar 2013, 12:52

STRAFFES BØR ALLE DEM, DER FORHINDRER YTRINGSFRIHEDEN!

http://ekstrabladet.dk/nyheder/politik/danskpolitik/article1896469.ece

Og så tror jeg ikke, det her stopper her!
Nogen må stå til ansvar for at BINDE OS PÅ HÅND OG MUND!

Censuren var så POLITISK?

Skrevet af L. Johansen, Torsdag den 10. januar 2013, 12:42

Alt tyder på - at der kan have været POLITISK CENSUR inde i det...
og så endda SVENSK, måske?
Fyfaaaan....

http://www.bt.dk/politik/facebook-undskyld-pia-kjaersgaard

Den her censur af ytringsfrihed bør få konsekvenser for både anmelderen og den i FB, der har sørget for censur af ytringsfrihed.

10-1-2013 Vågn op dansker, valg nu

Skrevet af Kirao, Torsdag den 10. januar 2013, 12:23

DUMME DUMME DANSKER
I har intet fattet.
Islam er ved at tage ovre, de griner af jer dumme dansker.
Pia K. kan ikke gå på gaden uden vagter, på grund af alle de satans muslimer, i røde ræve har lukket ind i Danmark.

VI VIL HAVE VORES EGET OMRÅDE

Det er vigtigt, at vi vores område i Danmark, hvor muslimer kan leve som den hellige koran bestemmer
Det er vores menneskeret at få vort eget område, hvor vi kan leve uden druk, og nako, nøgne danske piger, pølsebod, dårliger bodegaer og alle muglige andre danske ting.

Du er en idiot Poul, vågn op dumme dansker.
Køb bogen.
Erobring og Besættelse.

Boykot Facebook

Skrevet af Jens Andersen, Torsdag den 10. januar 2013, 11:24

I bund og grund er Facebook et ligegyldigt produkt som ingen har gavn af.
Når jeg hører hvad børn, børnebørn ældre søskende, fætre og kusiner skriver af ligegyldigheder om Deres hverdag på Facebook, tager jeg mig til hovedet og tænker på om de virkelig ikke har noget andet fornuftigt at få tiden til at gå med.
Nogle udtaler at de har flere hundrede venner på Facebook.
Rigtige venner er ikke noget man har på Facebook, det er noget man har tæt på sig, noget man kan mærke, nogen der er der når man har brug for det, og man får ikke ret mange RIGTIGE venner i sit liv, måske en håndfuld hvis man er meget heldig

MAN BINDER OS PÅ HÅND OG MUND...

Skrevet af L. Johansen, Torsdag den 10. januar 2013, 11:09

"MAN BINDER OS PÅ HÅND OG MUND"!

Også i nutidens Danmark

Skrevet af Annalise, Torsdag den 10. januar 2013, 14:51

Ja, "Man binder os på hånd og mund" er jo en linie fra en sang, der blev skrevet af Poul Henningsen. Oprindeligt havde den 4 vers, men vers nummer tre blev i 1940 slettet af censuren under 2. Verdenskrig.

Er tingene anderledes i dag? Næh, ikke stort. Også i nutidens Danmark er der censur, og vi er ikke heller herre i eget land i dag. Under krigen kaldtes det en besættelse, hvor de der samarbejdede med besættelsesmagten kaldtes kollaboratører og landsforrædere.

Hvad mon vi må kalde det idag?

Berufsverbot

Skrevet af Anonym, Onsdag den 24. december 2014, 10:04

Ja undertryggelsen af ytringsfriheden er kommet, men forhåbentligt ikke for at blive. Man må håbe, at danskerne snart vågner op uden tømmermænd? Nej. Det er ikke "de fremmede" som truer ytringsfriheden, men dem som styrer Mediierne. Etniske Danskere. Kun de "politisk korrekte" kommer til orde. På de Sociale Medier er der også blevet lagt blokader ind. Der er Politiske Kræfter som arbejder på uindskrænket økonomisk magt og adfærd til Politiet. Alm. lovlydige borgere kan dø på gaden, hvis de skønnes at være under 100.000kr værd. Nu vil den yderste HØJREFLØJ påstå, at jeg tilhører den yderste venstrefløj. Men nej jeg gør ej. Men jeg vil kæmpe til det sidste for retfærdighed og ytringsfrihed. Men det kræver desværre oprydning blandt Familie dynastiet på Borgen, samt Kammerateriet hos de offentlige Magthavere, hvor bedst kvalificerede er "venne eller familieforhold"! Har Offentligt ansatte chefer virkeligt så travlt, at de er berettiget til at køres rundt i Limosine og Privatchauffør for offentlige midler. Jeg troede ellers, at Danmark lå langt fra Nordkorea.

Berufsverbot

Skrevet af Anonym, Onsdag den 24. december 2014, 10:04

Ja undertryggelsen af ytringsfriheden er kommet, men forhåbentligt ikke for at blive. Man må håbe, at danskerne snart vågner op uden tømmermænd? Nej. Det er ikke "de fremmede" som truer ytringsfriheden, men dem som styrer Mediierne. Etniske Danskere. Kun de "politisk korrekte" kommer til orde. På de Sociale Medier er der også blevet lagt blokader ind. Der er Politiske Kræfter som arbejder på uindskrænket økonomisk magt og adfærd til Politiet. Alm. lovlydige borgere kan dø på gaden, hvis de skønnes at være under 100.000kr værd. Nu vil den yderste HØJREFLØJ påstå, at jeg tilhører den yderste venstrefløj. Men nej jeg gør ej. Men jeg vil kæmpe til det sidste for retfærdighed og ytringsfrihed. Men det kræver desværre oprydning blandt Familie dynastiet på Borgen, samt Kammerateriet hos de offentlige Magthavere, hvor bedst kvalificerede er "venne eller familieforhold"! Har Offentligt ansatte chefer virkeligt så travlt, at de er berettiget til at køres rundt i Limosine og Privatchauffør for offentlige midler. Jeg troede ellers, at Danmark lå langt fra Nordkorea.

Års torsken

Skrevet af 12, Torsdag den 10. januar 2013, 10:57

Sådan går det tit med mennesker, der er født i torskens stjernetegn

Du mener Helle Thorning-Schimidt!

Skrevet af Preben, Fredag den 11. januar 2013, 21:45

Helle Thorning-Schmidt blev valgt til nytårstorsk af ekstrabladets læsere.
http://www.180grader.dk/Politik/statsministeren-fr-ekstra-bladets-bermte...

gogt gået Pia

Skrevet af ole mikkelsen, Torsdag den 10. januar 2013, 10:54

det er godt Pia Kjærsgaard, at du skriver hvad du tænker.

Vi har jo ytrings frihed. Jeg tror vi er mange der tænker, det samme som dig.

TIL Politik I Danmark

Skrevet af Cleunides souza , Torsdag den 10. januar 2013, 10:45

Allan Andersen. Danmark har overhovedet ikke gjort mit land rigere, tværtimod. Det er vidst dig der skal gå skolen om igen, du har vidst ikke hørt efter i timen... Som sagt er der korruption i alle lande, min pointe er at danmark ikke stå ved det og slet ikke gør noget ved det, der skal jeg så hilse og sige at det gør de i mit land (Brasilien)!! Og forresten, ved ikke om du har børn selv, men det er ikke noget med sagen at gøre, du har vidst ingen forståelse. - Jeg efterlader ikke mit barn i danmark og tro mig, så snart jeg har fået mit barn hjem, så skrider jeg for det her diskriminerende land, fri få hånd, trusler og hvad i dansker nu har imod andre ind jer selv. Få dog noget empati! Du er en mand man kun kalde en racist. Jeg er ikke født eller opvokset her, om du kan læse min kommentar eller ej, er ikke mit problem, hvis jeg skrev det på mit sprog vil du ingen gang kunne komme igennem det første ord!!!! - Du kender ikke til reglerne overhovedet i Brasilien åbenbart, så her kan jeg lige fortælle, at hvis mit barn eller andre børn blev misbrugt i sin børnehave, ville de ikke blive fjernet fra sin mor, tværtimod...Børne og forældrene vil ikke betale prisen, men staten i Brasilien vil gå en og give en form for støtte og et behandlings tilbud!!

Godt gået Pia

Skrevet af Elsa, Torsdag den 10. januar 2013, 10:34

Pia Kjærsgård skrev jo ikke grimme ting,hun skrev blot hvad mange andre tænker, og ret har hun
Pia du har altid sagt din mening, bliv ved med det

Sandhenden

Skrevet af Dennis, Torsdag den 10. januar 2013, 10:00

Pia Kjærsgaard siger jo blot det som størstedelen af den Danske befolkning selv tænker.

At Facebook så har valgt at tage politisk parti ved at handle som de har gjort er så en anden sag, men bestemt også et problem!

Godt gået Pia

Skrevet af hansen,, Torsdag den 10. januar 2013, 09:58

Man må godt nok undre sif havd der sker mht Pia Kjærsgaard og facebook. Hendes udtalelser virker da meget harmløse, det politiske sprog taget i betragtning.
Hvad angår hendes kritik af HTS - så er den da helt på sin plads. Lad os da få henne skiftet ud - gerne i 2013. Tak og guds fred !!

hun har jo ret

Skrevet af poul, Torsdag den 10. januar 2013, 09:41

HTs er en statsminister der ikke særlig demokratisk hun lyve ,hun er totalt ubrugelig og nu har hun osse fået nogle tosser til at blokere PK faceprofil. Til bjarne hansen din "professer komentar " tyder jo ikke på at du er særlig inteligent så SELVMÅL ?????

Helt forkert

Skrevet af Elsebeth, Torsdag den 10. januar 2013, 09:31

at lukke for Pia Kjærsgaard. Tonen er jo hård bland politikerne. Når man ser dem debatere for åben skærm op til et valg, fyger det ubehagelige udtalelser, og Margrethe Vestager er ekspert på dette område, hvorimod Pia K er mere moderal i sine udtalelser. Pia siger sin mening, ligesom som så mange andre. Så - hold op med det pjat og luk op igen.

pia.k

Skrevet af bjarne hansen, Torsdag den 10. januar 2013, 09:29

du har altid været giftig når du argumenterer men du er ved at nå et
lavmål når du kalder dine modstandere for dum og naiv.Din karriere
er ikke just præget af de store videregående uddannelser så du burde
være lidt varsom med at kalde andre mennesker for dum og naiv det
kan man kalde for et gevaldig selvmål

Bjarne Hansen

Skrevet af Annalise, Torsdag den 10. januar 2013, 09:50

"Store videgående uddannelser" er nu ikke nogen garanti imod dumhed og naivitet. Du træder på tyndt is her, for bemærk dig engang, hvem der p.t. sidder i regering. Stort set alle af dem har "store videregående uddannelser", og se så hvor dumt og naivt denne regering agerer.
Det er ikke just noget, der får én til at have beundring for "store videregående uddannelser". Egentlig burde sådanne uddannelser forpligte, skulle man synes - men beviserne lader sig desværre ikke skjule for regeringens vedkommende. Ingen fornuft er til stede, og savnes stærkt.

Så langt hellere politikere, der ad naturlig vej besidder både klogskab, hjerne og retfærd - som f.eks. Pia K. Hun er ren guld!

dejligt, at der er nogen der kan lukke munden på Pia K.

Skrevet af Barre, Torsdag den 10. januar 2013, 09:16

Jeg synes det er dejligt, at der er nogen der kan lukke munden på Pia K.

Hmm..

Skrevet af Pedersen, Fredag den 11. januar 2013, 01:57

- og i stedet indhylle sig i de rødes Løgne og Bedrag derinde på Højborgen, ikke?!

esther

Skrevet af a b nielsen, Torsdag den 10. januar 2013, 08:41

stor slagsmål ved basar vest,skud, optøjer ved skadestue,hvem ? muslimer ja vi har da lært noget af de kulturberigere ud af landet med dem hellere i går en i morgen

Pia har fuldstændig ret

Skrevet af sa, Torsdag den 10. januar 2013, 08:26

Pia har jo fod på sagerne - Thorning ER dum og naiv. Grænserne skal beskyttes og muslimerne smides på porten, sådan skal det bare være.
At hun cencureres på facebook viser blot hvor inderligt dumt et fænomen chat-siden face-book er.

Fortsæt med at sige tingene ligeud Pia - Vi venter kun på valget.