Politik

Konservative: Vi støttede Røde Kors

Tak for tilmeldingen!

X

Vi har også masser af andre gode nyhedsbreve. Du kan til- og framelde dig dem her, hvor du også kan opdatere dine personlige oplysninger og interesser.

Venlig hilsen BT.dk

De Konservative pointerer oven på sangerinden Nanna Lüders kritik af partiets brug af hendes Afrika-sang på weekendens årsmøde, at de skam også benyttede sammenkomsten i Aalborg til at støtte Røde Kord.

Ved Det Konservative Folkepartis landsråd i weekenden optrådte den konservative folketingsgruppe lørdag aften med en revy, der blandt andet omfattede en sang på melodien fra den såkaldte Afrika-sang, som Dansk Røde Kors er rettighedshaver til. Det har vakt en vis debat i pressen.

Derfor ønsker partiets generalsekretær Martin Dahl at oplyse, at Det Konservative Folkeparti faktisk brugte landsrådet som en anledning til at støtte Dansk Røde Kors´ landsindsamling:

"Dansk Røde Kors afviklede sin landsindsamling om søndagen. Og netop brugen af Afrika-sangen ved revyen lørdag aften kan ses som en opfordring fra vores partiledelse til, at vores tilstedeværende delegerede og gæster støttede landsindsamlingen.

Det kunne de ganske nemt gøre i de indsamlingsbøsser, vi havde opstillet rundt omkring, ligesom vi også havde givet Dansk Røde Kors tilladelse til vederlagsfrit at opstille en udstillingsstand i forhallen som støtte til deres indsamlingsarbejde,” skriver Martin Dahl i en pressemeddelse.

Det læser andre