KØB PLUS!

Kommentatorer gør status: Troels Lund Poulsen risikerer højst en næse

Vi har endnu ikke set dokumentation for anklagen om magtmisbrug i skattesagen, vurderer to kommentatorer.

Hvor er den rygende pistol, spørger to kommentatorer, der fra første færd har fuldt skattesagen tæt.

Efter afhøringen af sagens helt centrale vidne, skattechef Erling Andersen i to hele dage vurderer Danmarks Radios analytiker Jens Ringberg, at mistanken om magtmisbrug ikke er blevet bestyrket.

Og den vurdering er Radio24syvs politiske redaktør Jesper Termansen enig i.

- Vi har ikke set bevis på, at nogen har forsøgt at presse en bestemt afgørelse igennem. Der har været diskussionen og afholdt møder om de fire linier, men det er ikke noget bevis på magtmisbrug. Jeg vil dog godt tage det forbehold, at vi ikke ved, hvordan kommissionen vil lægge snittet og definere magtmisbrug. Men jeg tror ikke, at Troels Lund Poulsen står på randen af en rigsretssag, siger Jens Ringberg.

DELTAG I DEBATTEN UNDER ARTIKLEN

Afstemning

Sagen har imidlertid allerede haft konsekvenser for den unge Venstre-politiker. Hans karriere er sat i stå, men efter Ringbergs vurdering risikerer han i sidste ende nok højst en næse.

Jesper Termansen udtrykker det på den måde, at ’der er alvorlig risiko for, at sagen ender i ingenting’.

- Hvis du spørger, om det kan ende med en rigretssag, er svaret nej. Efter at vi har hørt Erling Andersen, og uden ham ingen undersøgelseskommission, står hans ord i et lidt andet skær. Der er ikke skyggen af bevis for indblanding i selve sagsbehandlingen. Hans mange ord bygger på sand, siger Jesper Termansen.

Begge de to herrer er også enige om, at den suspenderede departementschef Peter Loft står med dårlige kort på hånden.

- Hvis nogen risikerer at få placeret en abe på skulderen, er det Peter Loft, siger Jens Ringberg. Han hæfter sig ved, at Loft personligt rekvirerede oplysninger om Thornings lejlighed i London. Det er i strid med armslængdeprincippet, mener han.

Jesper Termansen udpeger Peter Loft til sagens første offer.

- Han mistede sit job, og hans renomé er flosset, siger han.

Peter Loft har fra starten været helt blottet for illusioner om, at han blev renset. Kort efter sin suspension nedtonede han forventningen om at vende tilbage til Skatteministeriet til nul.

- Så skulle det da være som pedel, sagde han galgenhumoristisk til BT.

Først til foråret får offentligheden mulighed for at høre Peter Lofts udlægning af sagen.

Synes du, at skattesagskommissionen er alle millionerne værd?

Deltag i debatten herunder - de bedste indlæg bliver bragt i BT

Din kommentar

Kommentarer

Politikere er et destruktivt folkefærd m/Rocker-mentalitet.!!!

Skrevet af Hansen, Lørdag den 5. januar 2013, 11:29

Politisk Korruption, magtmisbrug og nepotisme er efterhånden mere reglen end undtagelsen i folketinget, det foregår i både højre og venstrefløjen, Elbæk er ikke den eneste, flere af politikerne har jo enten ægtefæller, elskere/elskerinder eller familiemedlemmer som rådgivere/sekretærer eller andre jobs i partierne, var der ikke også noget med at Corydon fik sin kone ansat i folketinget, og Margrethe Vestager fik sin far ind i folketinget, desuden er flere af de politiske opkomlinge sønner eller døtre, af tidligere eller nuværende toppolitikere, det er som et gammelt ordsprog siger FANDEN hytter sine!

Hvordan kan et "såkaldt demokrati" som Danmark overhovedet have en flok politikere, som har samme adfærdsmønster som ledere i selv de værste bananrepublikker, kan man overhovedet stole på den slags som ledere af landet, de varetager jo i realiteten mere deres egne, familiens og venners interesser, frem for hele den danske befolknings og samfundets interesser!

Et gammelt ordsprog lyder sådan: "Den kloge narrer den mindre kloge!" Men det er så forkert som noget kan være, når f.eks. banker med politisk assistance plyndrer kunder og skatteydere, så er det tydeligt hvor forkert denne floskel er, så er ordsproget i stedet: "De grådige og begærlige snyder og bedrager hinanden og de mindre kloge efter behag"!

Et klogt og anstændigt menneske snyder ingen, det er han/hun både for klog og anstændig et menneske til!!!!!

De moderne hjemme-, og bankrøvere er blevet til banditter i habitter, og det er både politikere og erhvervsledere, hvis vi har underskud i ststskassen, så vi ikke har råd til dagpenge og velfærd, så er det jo bare at sende Pestager og skatteålen ned til Bruxelles, og forlange de 40 Milliarder tilbage, som de har stjålet af skatteborgernes penge, og endog helt uden folkeligt mandat, og så melde Danmark ud af den europæiske røverorganisation, så kan vi spare 18 milliarder + stigninger årligt, så danskerne kan få dagpenge og den velfærd, som de har betalt mere end rigeligt for, med verdens højeste skattetryk!

Det er jo ved at være generelt for politikere uanset farve, at det korrupt gen blomstrer livligt, når de får magt og poster de kan udnytte til egen fordel, og det bliver næsten generelt at deres handlinger sjældent tåler dagens lys, og det er uanset om de tilhører højre eller venstrefløjen, de er værre end den “cicilianske mafiosa”, for dem kan man i det mindste arrestere, når de plyndrer befolkningen, men den nationale politisk organiserede mafiosa ændrer bare lovgivningen, hvis den står i vejen for deres organiserede og kriminelle person-, og hjemmerøverier!

Der var en meget ”VIS” statsleder engang, som KLOGT sagde:

Demokrati er den værst tænkelige af alle styreformer, og det har jo vist sig at han havde ret, det eneste folkevalgte politikere evner, er at smadre det demokrati og den velfærd, de hyklerisk påstår at ville kæmpe for at bevare, plyndre landet og befolkningen og køre det hele i sænk, indføre diktatoriske arbejdsprogrammer for slaverne, for at DE (politikerne) kan få penge nok i statskassen, til fortsat at spille karl smart rundt omkring i verden på 1st klasse, luksus destinationer som (Rio De Jainero, Doha og et hav af andre ”såkaldte topmøder” eller ”såkaldt studieture” (SKATTEYDERBETALTE FERIER) all over the World ) og til at dække deres eget luksusforbrug!

Nej send Løkke, Børsting og alle de andre fedtbjerge i fagbevægelsen, arbejdsgiverforeningerne og det politiske system ud på arbejdsmarkedet, evt. til Skagen, gadefejer/snerydder eller ud og plukke jordbær til max. 128 kr. i timen!

Så i stedet for at afskaffe velfærden, så lad os komme af med alle de asociale politiske pampere, både i regeringskontorerne og organisationerne, alle deres pamperfest er alt for dyr og totalt værdiløse, politikerne varetager kun deres egne interesser, og de faglige organisationer er jo alligevel ikke lønmodtagernes (slavernes) repræsentanter mere, de er blevet den til enhver tid siddende regering og arbejdsgivernes slavepiskere, den eneste tilknytning de har til slaverne er, at de lever højt og fedt som parasitter på ryggen af slaverne!

Lønmodtagerne kan så melder sig ud af de asociale pamperes fagforeningsforetagende, så kan de penge der spares næsten dække prisstigningerne og de stigninger, deres asociale "såkaldte repræsentanter" med hjælp af Løkke og Co., de RadiGale, S & SF har belemret slaverne med!

Hvis der stadig mangler arbejdskraft i industrien og erhvervslivet, så sende alle de andre fagforenings-, og mediepampere, Hexia de Trick (Helle Thorning Schmidt), Villy, Annette, Krag, Jesper Corydon og alle fedtbjergene i EU-parlamentet, folketinget og statsadministrationen, regionerne, kommunerne, og de administrative systemer ud og arbejde, så de kan få svedt alt det fedt af, som helt klart fylder så meget i deres hoveder, så de ikke mere er i stand til at tænke en eneste logisk og anstændig tanke!

Det samme gælder faktisk for de overfede ledere i industrien, finans-, og erhvervssektoren, de faglige organisationer og arbejdsgiverorganisationerne, send dem ud på arbejdsmarkedet til 128 kr. i timen, hvis der virkelig mangler arbejdskraft og de mener det er en anstændig løn for slaverne, så er det vel mere end rigeligt i løn også til dem, og helst til noget enormt fysisk hårdt arbejde, så de kan få alt deres fedt også mellem ørerne svedt ud, så vi ikke også skal bruge skattekroner til fedtsugning af de dovne flæskebjerge!

Alle de overfede økonomer, vismænd, kommentatorer, analytikere, bankøkonomer, spindoktorer, forskere, kunstnere, redaktører, journalister m. fl., trænger også til at komme ud og arbejde med noget produktivt, for lige som de ovenfor nævnte, har de selv aldrig nogensinde lavet andet i hele deres elendige liv, en at leve som parasitter på ryggen af slaverne, så de kunne også have godt af at komme ud i praktisk fysisk ekstremt hårdt arbejde, i stedet for at sidde og spille kloge på noget, de helt klart ikke aner en hujende fis om, for hvis de virkelig vidste hvad de snakkede om, hvorfor er vi så endt i et totalt økonomisk kaos, nej hvorfor betale for den slags plattenslagere, som helt tydeligt har taget fejl på alle områder de sidste 50 år ?????

Hvis industrien så stadig ikke har "løntrykkere" nok, for det er jo det alle de reformer handler om, for når vi i forvejen har ca. 180.000 arbejdsløse, er der jo ikke arbejde til alle de ekstra mennesker, som politikerne og arbejdsgiverne vil have importeret og presset ind i aktivt arbejde, for der er jo ingen virksomheder med en normal ledelse, som fordobler produktionen eller tager flere ind end de har brug for, produktion og afsætning skal jo svare til hinanden!

Og efterhånden som virksomhederne udsulter slaverne, så har deres underbetalte slaver jo heller ikke råd til at købe virksomhedernes produkter, og så er der ikke mere grundlag for at producere varerne, så de bliver nødt til at fyre endnu flere, eller flytte produktionen til lande, hvor slaverne vil arbejde (næsten gratis), men det gavner da ikke hverken virksomhederne udlandets eller den hjemlige købekraft, tværtimod!

Det kaldes en nedadgående destruktiv dødsspiral uden ende, ”før den når afgrundens bund”!

Men hvis ikke politikerne, den finansielle sektor og arbejdsgiverne med djævelens vold og magt, vil ruinere danskerne, Danmark, det danske samfund og dermed også ødelægge deres egne muligheder, for fortsat at leve deres luksusliv med tårnhøje lønninger, så er det pinedød nødvendigt at slaverne også tjener penge, for ellers går vi alle neden om og hjem i et ”symbolsk Titanic”, for vi er jo “på trods af alt” alle i samme båd!

Hvis de alligevel vælger en kollisionskurs, så ville det da være mere fornuftigt at nedlægge folketinget, de danske politikere og alle deres håndlangere har jo alligevel solgt Danmarks selvstændighed, til den forbryderiske, asociale og udemokratiske Bilderbergerbande i EU, og helt udemokratisk skrevet under på, at EU-lovgivningen er over de tilhørende landes nationale lovgivninger, dermed har politikerne jo faktisk også afskaffet bl.a. Den Danske Grundlov!

På det område har hverken venstrefløjen eller højrefløjen noget at lade hinanden høre, socialister, kommunister eller borgerlige er hverken værre eller bedre end andre i folketinget, så hvis man skulle erklære nogen uegnet til at sidde i folketinget, så bør det jo retfærdigvis også gælde Holger K og alle EU-fanatikerne, de har alle svigtet den danske befolkning, og med løgne, trusler og manipulation underlagt Danmarks selvstændighed under en fremmed magt, så hvis tidligere "såkaldte kommunister" er uværdig til at sidde i folketinget, så må det samme jo gælde alle andre i folketinget, som har konspireret mod og overdraget myndigheden over Danmark, til den diktatoriske og udemokratiske Bilderbergerbandes teknokrater i EU-parlamentet!

Folketinget er jo i realiteten omdannet til EN STAT i EU (Nord Deutche region Dänemark), et ekspeditionskontor for EU’s lovgivning under EU-teknokraternes overformynderi, hvorfor vi fortsat fejrer en Grundlov, som reelt er afskaffet og reduceret til at være en forhistorisk museumsgenstand, er jo også en gåde og et camoufleret bedrageri, i øvrigt har danske politikere jo heller ikke mere respekt for grundloven, menneskerettighederne og demokratiet, end at de gang på gang overtræder dem helt åbenlyst og efter behag, og systemets 100% dreserede, indoktrinerede og velorganiserede håndlangere freder helt åbenlyst alle magthavernes Grundlovsbrud!

Politikere er et destruktivt folkefærd m/Rocker-mentalitet.!!!

Skrevet af Hansen, Onsdag den 26. december 2012, 18:05

Politisk Korruption, magtmisbrug og nepotisme er efterhånden mere reglen end undtagelsen i folketinget, det foregår i både højre og venstrefløjen, Elbæk er ikke den eneste, flere af politikerne har jo enten ægtefæller, elskere/elskerinder eller familiemedlemmer som rådgivere/sekretærer eller andre jobs i partierne, var der ikke også noget med at Corydon fik sin kone ansat i folketinget, og Margrethe Vestager fik sin far ind i folketinget, desuden er flere af de politiske opkomlinge sønner eller døtre, af tidligere eller nuværende toppolitikere, det er som et gammelt ordsprog siger FANDEN hytter sine!

Hvordan kan et "såkaldt demokrati" som Danmark overhovedet have en flok politikere, som har samme adfærdsmønster som ledere i selv de værste bananrepublikker, kan man overhovedet stole på den slags som ledere af landet, de varetager jo i realiteten mere deres egne, familiens og venners interesser, frem for hele den danske befolknings og samfundets interesser!

Et gammelt ordsprog lyder sådan: "Den kloge narrer den mindre kloge!" Men det er så forkert som noget kan være, når f.eks. banker med politisk assistance plyndrer kunder og skatteydere, så er det tydeligt hvor forkert denne floskel er, så er ordsproget i stedet: "De grådige og begærlige snyder og bedrager hinanden og de mindre kloge efter behag"!

Et klogt og anstændigt menneske snyder ingen, det er han/hun både for klog og anstændig et menneske til!!!!!

De moderne hjemme-, og bankrøvere er blevet til banditter i habitter, og det er både politikere og erhvervsledere, hvis vi har underskud i ststskassen, så vi ikke har råd til dagpenge og velfærd, så er det jo bare at sende Pestager og skatteålen ned til Bruxelles, og forlange de 40 Milliarder tilbage, som de har stjålet af skatteborgernes penge, og endog helt uden folkeligt mandat, og så melde Danmark ud af den europæiske røverorganisation, så kan vi spare 18 milliarder + stigninger årligt, så danskerne kan få dagpenge og den velfærd, som de har betalt mere end rigeligt for, med verdens højeste skattetryk!

Det er jo ved at være generelt for politikere uanset farve, at det korrupt gen blomstrer livligt, når de får magt og poster de kan udnytte til egen fordel, og det bliver næsten generelt at deres handlinger sjældent tåler dagens lys, og det er uanset om de tilhører højre eller venstrefløjen, de er værre end den “cicilianske mafiosa”, for dem kan man i det mindste arrestere, når de plyndrer befolkningen, men den nationale politisk organiserede mafiosa ændrer bare lovgivningen, hvis den står i vejen for deres organiserede og kriminelle person-, og hjemmerøverier!

Der var en meget ”VIS” statsleder engang, som KLOGT sagde:

Demokrati er den værst tænkelige af alle styreformer, og det har jo vist sig at han havde ret, det eneste folkevalgte politikere evner, er at smadre det demokrati og den velfærd, de hyklerisk påstår at ville kæmpe for at bevare, plyndre landet og befolkningen og køre det hele i sænk, indføre diktatoriske arbejdsprogrammer for slaverne, for at DE (politikerne) kan få penge nok i statskassen, til fortsat at spille karl smart rundt omkring i verden på 1st klasse, luksus destinationer som (Rio De Jainero, Doha og et hav af andre ”såkaldte topmøder” eller ”såkaldt studieture” (SKATTEYDERBETALTE FERIER) all over the World ) og til at dække deres eget luksusforbrug!

Nej send Løkke, Børsting og alle de andre fedtbjerge i fagbevægelsen, arbejdsgiverforeningerne og det politiske system ud på arbejdsmarkedet, evt. til Skagen, gadefejer/snerydder eller ud og plukke jordbær til max. 128 kr. i timen!

Så i stedet for at afskaffe velfærden, så lad os komme af med alle de asociale politiske pampere, både i regeringskontorerne og organisationerne, alle deres pamperfest er alt for dyr og totalt værdiløse, politikerne varetager kun deres egne interesser, og de faglige organisationer er jo alligevel ikke lønmodtagernes (slavernes) repræsentanter mere, de er blevet den til enhver tid siddende regering og arbejdsgivernes slavepiskere, den eneste tilknytning de har til slaverne er, at de lever højt og fedt som parasitter på ryggen af slaverne!

Lønmodtagerne kan så melder sig ud af de asociale pamperes fagforeningsforetagende, så kan de penge der spares næsten dække prisstigningerne og de stigninger, deres asociale "såkaldte repræsentanter" med hjælp af Løkke og Co., de RadiGale, S & SF har belemret slaverne med!

Hvis der stadig mangler arbejdskraft i industrien og erhvervslivet, så sende alle de andre fagforenings-, og mediepampere, Hexia de Trick (Helle Thorning Schmidt), Villy, Annette, Krag, Jesper Corydon og alle fedtbjergene i EU-parlamentet, folketinget og statsadministrationen, regionerne, kommunerne, og de administrative systemer ud og arbejde, så de kan få svedt alt det fedt af, som helt klart fylder så meget i deres hoveder, så de ikke mere er i stand til at tænke en eneste logisk og anstændig tanke!

Det samme gælder faktisk for de overfede ledere i industrien, finans-, og erhvervssektoren, de faglige organisationer og arbejdsgiverorganisationerne, send dem ud på arbejdsmarkedet til 128 kr. i timen, hvis der virkelig mangler arbejdskraft og de mener det er en anstændig løn for slaverne, så er det vel mere end rigeligt i løn også til dem, og helst til noget enormt fysisk hårdt arbejde, så de kan få alt deres fedt også mellem ørerne svedt ud, så vi ikke også skal bruge skattekroner til fedtsugning af de dovne flæskebjerge!

Alle de overfede økonomer, vismænd, kommentatorer, analytikere, bankøkonomer, spindoktorer, forskere, kunstnere, redaktører, journalister m. fl., trænger også til at komme ud og arbejde med noget produktivt, for lige som de ovenfor nævnte, har de selv aldrig nogensinde lavet andet i hele deres elendige liv, en at leve som parasitter på ryggen af slaverne, så de kunne også have godt af at komme ud i praktisk fysisk ekstremt hårdt arbejde, i stedet for at sidde og spille kloge på noget, de helt klart ikke aner en hujende fis om, for hvis de virkelig vidste hvad de snakkede om, hvorfor er vi så endt i et totalt økonomisk kaos, nej hvorfor betale for den slags plattenslagere, som helt tydeligt har taget fejl på alle områder de sidste 50 år ?????

Hvis industrien så stadig ikke har "løntrykkere" nok, for det er jo det alle de reformer handler om, for når vi i forvejen har ca. 180.000 arbejdsløse, er der jo ikke arbejde til alle de ekstra mennesker, som politikerne og arbejdsgiverne vil have importeret og presset ind i aktivt arbejde, for der er jo ingen virksomheder med en normal ledelse, som fordobler produktionen eller tager flere ind end de har brug for, produktion og afsætning skal jo svare til hinanden!

Og efterhånden som virksomhederne udsulter slaverne, så har deres underbetalte slaver jo heller ikke råd til at købe virksomhedernes produkter, og så er der ikke mere grundlag for at producere varerne, så de bliver nødt til at fyre endnu flere, eller flytte produktionen til lande, hvor slaverne vil arbejde (næsten gratis), men det gavner da ikke hverken virksomhederne udlandets eller den hjemlige købekraft, tværtimod!

Det kaldes en nedadgående destruktiv dødsspiral uden ende, ”før den når afgrundens bund”!

Men hvis ikke politikerne, den finansielle sektor og arbejdsgiverne med djævelens vold og magt, vil ruinere danskerne, Danmark, det danske samfund og dermed også ødelægge deres egne muligheder, for fortsat at leve deres luksusliv med tårnhøje lønninger, så er det pinedød nødvendigt at slaverne også tjener penge, for ellers går vi alle neden om og hjem i et ”symbolsk Titanic”, for vi er jo “på trods af alt” alle i samme båd!

Hvis de alligevel vælger en kollisionskurs, så ville det da være mere fornuftigt at nedlægge folketinget, de danske politikere og alle deres håndlangere har jo alligevel solgt Danmarks selvstændighed, til den forbryderiske, asociale og udemokratiske Bilderbergerbande i EU, og helt udemokratisk skrevet under på, at EU-lovgivningen er over de tilhørende landes nationale lovgivninger, dermed har politikerne jo faktisk også afskaffet bl.a. Den Danske Grundlov!

På det område har hverken venstrefløjen eller højrefløjen noget at lade hinanden høre, socialister, kommunister eller borgerlige er hverken værre eller bedre end andre i folketinget, så hvis man skulle erklære nogen uegnet til at sidde i folketinget, så bør det jo retfærdigvis også gælde Holger K og alle EU-fanatikerne, de har alle svigtet den danske befolkning, og med løgne, trusler og manipulation underlagt Danmarks selvstændighed under en fremmed magt, så hvis tidligere "såkaldte kommunister" er uværdig til at sidde i folketinget, så må det samme jo gælde alle andre i folketinget, som har konspireret mod og overdraget myndigheden over Danmark, til den diktatoriske og udemokratiske Bilderbergerbandes teknokrater i EU-parlamentet!

Folketinget er jo i realiteten omdannet til EN STAT i EU (Nord Deutche region Dänemark), et ekspeditionskontor for EU’s lovgivning under EU-teknokraternes overformynderi, hvorfor vi fortsat fejrer en Grundlov, som reelt er afskaffet og reduceret til at være en forhistorisk museumsgenstand, er jo også en gåde og et camoufleret bedrageri, i øvrigt har danske politikere jo heller ikke mere respekt for grundloven, menneskerettighederne og demokratiet, end at de gang på gang overtræder dem helt åbenlyst og efter behag, og systemets 100% dreserede, indoktrinerede og velorganiserede håndlangere freder helt åbenlyst alle magthavernes Grundlovsbrud!

Rolex er nogenlunde så troværdig som Skråningen

Skrevet af Peter Kariuki, Onsdag den 26. december 2012, 12:13

Alle - alle uden undtagelser - vasker hænder....... i snavset vand!

Hvor tåbeligt kan man spørge .... ?

Skrevet af Peter Kariuki, Onsdag den 26. december 2012, 12:10

Hvis det er Olav Skråning, der stillier spørgsmålet... er svaret: Der er ingen grænser, - er det en nogenlunde almindeligt begavet journalist må svaret være: Det vides ikke..... Præcist som ingen kan gi` et fornuftigt svar på det stillede, retoriske spørgsmål: Er skattesags....... alle mil. værd.

Er der kommet svar på de spørgsmål man med rette kan stille?
Nej vel!
Hvordan kan så nogle klaphatte af såkaldte eksperter så udtales sig om "skyld ikke skyld" og om Traktor Troels mulige straf?

Det er - undskyld mig - ikke andet en B.T`s sædvanlige kampagne journalistik----

skattesag

Skrevet af eva just, Tirsdag den 25. december 2012, 15:01

det er en hån mod borgerne at denne skattesagskommision ikke blev sat igang - FØR - statsministeren blev anerkendt som statsminister. Hele sagen er og bliver en gang bluf, der skal lede opmærksomheden væk fra det FOLKELIGE DEMOKRATI som PIA OG LØKKE nedlagde i deres egoisme med at nedlægge amterne i stedet for kommunerne, der jo er aldeles inkompetente til at varetage borgernes interesse, men er medlem af DANMARKS eneherskende politikker elite samt deres deres familier familier der den ene gang efter den anden bliver valgt ind. Dette lader sig gøre fordi hovedbestyrelserne sætter dem som spids kandater, og befolkningen kan jo kun stemme på dem hovedbestyrelserne opstiller, derved har de sikret sig at hele partiet er enig OM ALT VED AFSTEMNINGERNE PÅ CHRISTIANSBORG, deres elektroniske offentlige stemmetavle sikre at alle stemmer som de har fået ordre til.

skattesag

Skrevet af eva just, Tirsdag den 25. december 2012, 15:01

det er en hån mod borgerne at denne skattesagskommision ikke blev sat igang - FØR - statsministeren blev anerkendt som statsminister. Hele sagen er og bliver en gang bluf, der skal lede opmærksomheden væk fra det FOLKELIGE DEMOKRATI som PIA OG LØKKE nedlagde i deres egoisme med at nedlægge amterne i stedet for kommunerne, der jo er aldeles inkompetente til at varetage borgernes interesse, men er medlem af DANMARKS eneherskende politikker elite samt deres deres familier familier der den ene gang efter den anden bliver valgt ind. Dette lader sig gøre fordi hovedbestyrelserne sætter dem som spids kandater, og befolkningen kan jo kun stemme på dem hovedbestyrelserne opstiller, derved har de sikret sig at hele partiet er enig OM ALT VED AFSTEMNINGERNE PÅ CHRISTIANSBORG, deres elektroniske offentlige stemmetavle sikre at alle stemmer som de har fået ordre til.

Plat spørgsmål

Skrevet af Per Mortensen, Tirsdag den 25. december 2012, 11:48

Bt spørger, og i for svar som i ønsker.
I holder hånden over forbryderne.
Så derfor har vi ikke et " Sveesken " på bordet.
Men det er jo ikke slut i nu.
Måske BT ikke er til mere, år kommisionen kommer med afgørelse.
Vis i stilede spørgsmålet om Simon Andersen og Olav Skaaning var en skamplet.
På den samlede journalist stand.
Vil 80% nok sigde ja.
Tør i stille det spørgsmål!

Plat spørgsmål

Skrevet af Per Mortensen, Tirsdag den 25. december 2012, 11:48

Bt spørger, og i for svar som i ønsker.
I holder hånden over forbryderne.
Så derfor har vi ikke et " Sveesken " på bordet.
Men det er jo ikke slut i nu.
Måske BT ikke er til mere, år kommisionen kommer med afgørelse.
Vis i stilede spørgsmålet om Simon Andersen og Olav Skaaning var en skamplet.
På den samlede journalist stand.
Vil 80% nok sigde ja.
Tør i stille det spørgsmål!

Ja

Skrevet af hans j olsen, Søndag den 23. december 2012, 20:15

Selvfølgelig er det pengene værd, sådan nogle mennesker som Traktormanden, skal stoppes han er for mig ikke værdig, til at sidde og hæve sin gage i folketinget, da det brændte på tog han orlov til læse og gå til eksamen, det koster yderligere for en anden at han afløser traktor manden ca. 300.000 for tre måneder, han burde selv betale!
Har hørt han ikke tog nogen eksamen!!!!!!!!!!!!!

Vigtigt

Skrevet af Børge Hansen, Lørdag den 22. december 2012, 17:51

Det er vigtigt at få belyst magtmisbruget. Det er kommet bag på alle, hvor tæt Christiansborg journalister har sovet sammen med Venstre. Og det er vigitigt at se ind i Venstres syge sind det helliger målet frem for de midler der bruges. Det er vigitgt at finde ud af Venstres kampretorik og BT's subjektive holdning til sandheden, der kun bliver trykt når Venstres partitop har godkendt indholdet. Alt dette er pengene værd.

Politikere er et destruktivt folkefærd m/Rocker-mentalitet.!!!

Skrevet af Hansen, Lørdag den 22. december 2012, 15:32

Og det er uanset om de tilhører højre eller venstrefløjen, de er værre end den “cicilianske mafiosa”, for dem kan man i det mindste arrestere, når de plyndrer befolkningen, men den nationale politisk organiserede mafiosa ændrer bare lovgivningen, hvis den står i vejen for deres organiserede og kriminelle hjemmerøverier!

Der var en meget ”VIS” statsleder engang, som KLOGT sagde:

Demokrati er den værst tænkelige af alle styreformer, og det har jo vist sig at han havde ret, det eneste folkevalgte politikere evner, er at smadre det demokrati og den velfærd, de hyklerisk påstår at ville kæmpe for at bevare, plyndre landet og befolkningen og køre det hele i sænk, indføre diktatoriske arbejdsprogrammer for slaverne, for at DE (politikerne) kan få penge nok i statskassen, til fortsat at spille karl smart rundt omkring i verden på 1st klasse, til luksus destinationer som (Rio De Jainero og et hav af andre ”såkaldte topmøder” eller ”såkaldt studieture” (SKATTEYDERBETALTE FERIER) all over the World ) og til at dække deres eget luksusforbrug!

Nej send Børsting og alle de andre fedtbjerge i fagbevægelsen, arbejdsgiverforeningerne og det politiske system ud på arbejdsmarkedet, evt. til Skagen eller ud og plukke jordbær til 128 kr. i timen!

Så i stedet for at afskaffe velfærden, så lad os komme af med alle de asociale politiske pampere, både i regeringskontorerne og organisationerne, alle deres pamperfest er alt for dyr og totalt nytteløs, politikerne varetager kun deres egne interesser, og de faglige organisationer er jo alligevel ikke lønmodtagernes (slavernes) repræsentanter mere, de er blevet den til enhver tid siddende regering og arbejdsgivernes slavepiskere, den eneste tilknytning de har til slaverne er, at de lever fedt som parasitter på ryggen af slaverne!

Lønmodtagerne kan så melder sig ud af det despotiske og asociale fagforeningsforetagende, og så kan de penge der spares næsten dække prisstigningerne og de stigninger, deres asociale repræsentanter med hjælp af de RadiGale S & SF har belemret slaverne med!

Hvis der stadig mangler arbejdskraft i industrien og erhvervslivet, så sende alle de andre fagforenings-, og mediepampere, Hexia de Trick (Helle Thorning Schmidt), Villy, Annette, Krag, Jesper Coridon og alle fedtbjergene i EU-parlamentet, folketinget og statsadministrationen, regionerne, kommunerne, og de administrative systemer ud og arbejde, så de kan få svedt alt det fedt af, som helt klart fylder så meget i deres fede hoveder, så de ikke mere er i stand til at tænke en eneste logisk og anstændig tanke!

Det samme gælder faktisk for de overfede ledere i industrien, finans-, og erhvervssektoren, de faglige organisationer og arbejdsgiverorganisationerne, send dem ud på arbejdsmarkedet til 90 kr. i timen, hvis der virkelig mangler arbejdskraft og de mener det er en anstændig løn, så er det vel mere end rigeligt i løn også til dem, og helst til noget enormt fysisk hårdt arbejde, så de kan få alt deres fedt også mellem ørerne svedt ud, så vi ikke også skal bruge skattekroner til fedtsugning af alle de værdiløse og de dovne flæskebjerge!

Alle de overfede økonomer, vismænd, kommentatorer, analytikere, bankøkonomer, spindoktorer, forskere, kunstnere, redaktører, journalister m. fl., trænger også til at komme ud og arbejde med noget produktivt, for lige som de ovenfor nævnte, har de selv aldrig nogensinde lavet andet i hele deres elendige liv, en at leve som parasitter på ryggen af slaverne, så de kunne også have godt af at komme ud i praktisk fysisk ekstremt hårdt arbejde, i stedet for at sidde og spille "Karl Smart" og kloge på noget, de helt klart ikke aner en hujende fis om, for hvis de virkelig vidste hvad de snakkede om, hvorfor er vi så endt i et totalt økonomisk kaos, nej hvorfor betale for den slags plattenslagere, som helt tydeligt har taget fejl på alle områder de sidste 50 år ?????

Hvis industrien så stadig ikke har løntrykkere nok, for det er jo det alle reformerne handler om, når vi i forvejen har ca. 180.000 arbejdsløse, er der jo ikke arbejde til alle den strøm af østarbejdere, som de også vil have importeret og presset ind i aktivt arbejde, for der er jo ingen virksomheder med en normal ledelse, som fordobler produktionen eller tager flere ind end de har brug for, produktion og afsætning skal jo svare til hinanden!

Og efterhånden som virksomhederne udsulter slaverne, så har de underbetalte slaver jo overhovedet ikke råd til at købe virksomhedernes produkter, og så er der ikke mere grundlag for at producere varer, så de bliver nødt til at fyre endnu flere, eller flytte produktionen til lande, hvor slaverne vil arbejde (næsten gratis), men det gavner da ikke hverken udlandets eller den hjemlige købekraft, tværtimod!

Det kaldes en nedadgående destruktiv dødsspiral uden ende, ”før den når afgrundens bund”!

Men hvis politikerne, den finansielle sektor og arbejdsgiverne med djævelens vold og magt, vil ruinere danskerne, Danmark, det danske samfund og dermed også deres egne muligheder, for fortsat at leve deres luksusliv med tårnhøje lønninger, så er det pinedød nødvendigt at slaverne også tjener penge, for ellers går vi alle neden om og hjem i et ”symbolsk Titanic”, for vi er jo “på trods af alt” alle i samme båd!

Hvis de alligevel vælger en kollisionskurs, så ville det da være mere fornuftigt at nedlægge folketinget, de danske politikere og alle deres håndlangere har jo alligevel solgt Danmarks selvstændighed, til den forbryderiske, asociale og udemokratiske Bilderbergerbande i EU, og helt udemokratisk skrevet under på, at EU-lovgivningen er over de tilhørende landes nationale lovgivninger, dermed har politikerne jo faktisk også afskaffet Den Danske Grundlov!

På det område har Venstre og SF’ere jo desværre vist sig, ikke at være spor bedre end de fleste andre i folketinget, så hvis man skulle erklære nogen uegnet til at sidde i folketinget, så bør det jo retfærdigvis også gælde Holger K og alle EU-fanatikerne, de har alle svigtet den danske befolkning, og med løgne, trusler og manipulation underlagt Danmarks selvstændighed under en fremmed magt, så hvis tidligere kommunister er uværdig til at sidde i folketinget, så må det samme jo gælde alle andre i folketinget, som har konspireret mod og overdraget myndigheden over Danmark, til den diktatoriske og udemokratiske Bilderbergerbandes teknokrater i EU-parlamentet!

Folketinget er jo i realiteten omdannet til EN STAT I EU (Nord Deutche region Dänemark), et ekspeditionskontor for EU’s lovgivning under EU-teknokraternes overformynderi, hvorfor vi fortsat fejrer en Grundlov, som reelt er afskaffet og reduceret til at være en forhistorisk museumsgenstand, er jo også et camoufleret bedrageri, i øvrigt har danske politikere jo heller ikke mere respekt for grundloven, menneskerettighederne og demokratiet, end at de gang på gang overtræder dem helt åbenlyst og efter behag, og systemets 100% indoktrinerede og velorganiserede håndlangere freder helt åbenlyst alle magthavernes Grundlovsbrud!

Thornings håb er at sende Troels Lund Poulsen i fængsel

Skrevet af Morten Hemmingsen, Lørdag den 22. december 2012, 14:13

Det har været klart fra dag 1. Meningen var så at der skulle skrues en historie sammen om en magtarrogant borgerlig opposition, og en moralsk regering.
Det er bare ikke det vi har fået ud af kommissionsarbejde.

Ligegyldigt om det ender med at Troel Lund Poulsen kommer i fængsel eller ej - Så har vi et billede af en statsminister der vil gøre ganske meget for at undgå at betale skat. For at undgå at støtte op om det danske fællesskab.
Og hvad skal vi med sådan en statsminister?
Ikke nok med at Helle Thorning sejler rundt i regeringskontorene - Så er fornemmelsen at man dybest set pisser på befolkningen (Som Johanne Enh.listen ville sige det). Og vil grapse den mindste lille fordel til sig selv - samtidig med at regeringen skubber danskere ud i den sociale massegrav efter nytår.
Aldrig har der været en så ringe og så arrogant regering.

ministerierne

Skrevet af kroyers, Fredag den 21. december 2012, 11:33

Det det drejer som er om ministerierne har handlet korrekt,det er det samme i kulturministeriet,før var det forsvar sundhedsministerierne.De embedsmænd der sidder der,høj som lav skal lave det de er ansat til og ikk skid andet,ellers må de ud færdigt arbejde.De er misbrugerne.

Spil for galleriet

Skrevet af Peter, Fredag den 21. december 2012, 07:17

Har tabet ikke været stor nok på statsministerens mands skatteundragelse.
Behøves vi nu også at skulle finanserer en kampagne som skal få fokus væk fra at det er en skatte undragelse og ikke megatmisbrug af opositionen.
Men selvfølgelig det er et politisk spil af folk som ikke bekymrer sig om at der er mennesker som betaler deres skat og finanserer deres undragelser og intriger.

Skatteålens forsøg på at fjerne focus fra skattefiflerierne!

Skrevet af J.Hansen, Fredag den 21. december 2012, 08:59

@ Peter.
Fuldstændig korrekt analyse!

?

Skrevet af Michael Pedersen, Fredag den 21. december 2012, 07:22

Tror du selv på det?, ak ja, livet er svært

Sandheden.....

Skrevet af Martin, Torsdag den 20. december 2012, 21:55

....kommer alligevel aldrig frem, og enhver der tror det modsatte er ubegribeligt naiv.

Det drejer sig om politik ergo er det løgn og latin fra ende til anden.

Erling Andersen begår magtmisbrug!

Skrevet af Peter, Torsdag den 20. december 2012, 21:00

Det ligner nepotisme. Erling Andersen som er skattechef og socialdemokrat afgjorde Thornings-Schmidts skat, det er rablende sindssygt. Udfaldet kan kun blive at Thorning-Schmidt slipper, fordi de er kammerater.

Erling Andersen har oven i købet hemmeligt ændret retspraksis i skat en næsten 20 år gammel regel blev fjernet ellers var Kinnock skattepligtig - det er svindel og bedrageri.

Til Peter

Skrevet af K Nielsen, Torsdag den 20. december 2012, 21:23

Du har fuldstændig ret. Erling Andersen er blevet belønnet af Thor Möger Pedersen med en stilling som direktør af SKAT (dvs. forfremmet), fordi han har fritaget Kinnock for at betale skat. Det er nepotisme.

Erling Andersen har fortiden travlt med at forsøge at svine Venstre til med forskellige påstande. Erling Andersen er utroværdig og burde fyres.

Det er ufatteligt

Skrevet af P.Munk, Torsdag den 20. december 2012, 18:06

at så mange af BT´s læsere er modstandere af det demokrati vi har i landet, og finder det i orden at man jorder en politisk modstander ved magtmisbrug, hvis det var Hviderusland kunne jeg forstå det men i Danmark skam jer

Det sker snart …

Skrevet af Lars Mortensen, Torsdag den 20. december 2012, 20:43

P. Munk: Hvor har du ret, men fat mod, snart vil BT's metoder blive afsløret for enhver, det sker snart, før du aner (:
Det bliver morsomt, og temmelig sørgeligt.

Advokater og kommisionsmedarbejdere score kassen!

Skrevet af Preben, Torsdag den 20. december 2012, 16:43

Det er noget svineri at bruge så mange penge på sådan noget.

De skattekroner kunne bruges mere fornuftigt.

Det er rigeligt at rigmanden Stephen Kinnock ikke betaler skat.

Ja

Skrevet af Michael Pedersen, Torsdag den 20. december 2012, 17:23

Osse ham Tony Blair, han har garanteret også nogle penge vi kan bruge.

SUK!

Skrevet af J Hansen, Torsdag den 20. december 2012, 16:22

Skattekommisionen er en katastrofe. Kun nedsat for at dække over at den blanke Barbiedukkes mand (?) imod alle tidligere afgørelser af andres skattesager fik de socialdemokratiske skattemyndigheder til at være meget kreative. De indførte blot en regel, der gjorde manden (?) skattefri!
Føj for den lede "de bredeste skuldre...bla..bla....bla!

?

Skrevet af michael pedersen, Torsdag den 20. december 2012, 15:34

Enten er de fleste læsere af BT islamiske fundamentalister, eller også har vi et demokratisk problem i Danmark.
Er flertallet af BT`s læsere virkelig ligeglad med om vi har frie og lige valg i Danmark?
Det er skræmmende.

Ryd så op, Danmark.

Skrevet af Mona Larsen, Torsdag den 20. december 2012, 15:15

Jeg finder det højst besynderligt at folk her kan støtte et så fundamentalt angreb på en politisk modstander og især et angreb på persondataloven, og den ukrænkelige ret, hver enkelt har om sine personlige oplysninger? Der er i sandhed gået amoral i disse anløbne mennesker, vi må en gang for alle have sat en stopper for denne deroute, og statueret et eksempel, ellers er vi på vej banarepublikkens kendetegn. BT har sin rolle her, “News of the world“ blev lukket for lignende mafiametoder, er det meningen at vi alle skal støtte den slags metoder, igennem mediestøtten? Er det meningen at medierne skal spille dikkende lammehaler for en politisk dagsorden? NEJ siger jeg, nu skal der ryddes op.
Forhåbentlig vil der komme et retsligt efterspil for Simon Andersen, Brüchmann og Olav Skåning, og hvem der evt. er indblandet fra politiske partier, vi vil ikke finde os i den slags metoder her til lands.

Misundelsens brød skal også spises

Skrevet af jan pedersen, Torsdag den 20. december 2012, 15:15

Hvis man " lider " af misundelse så er S & SF det helt rigtige sted, men man kommer altså ikke uden om, at hvis man opholder sig MERE end 179 dage om året i DK & har sin Livsinteresse her ( når man har helårsbolig og ens navn står på døren, har kone og børn, som går i privatskole/ folkeskole ) ja så er man skattepligtiget til danmark, efter min mening kan man ikke lige pludselig lave dette om, med mindre at man har kammerater til at gøre det , og det har man jo ikke i denne regering. Nu tales der om hvem der har fortalt hvad om HTS`s mand, det er overhovedet ikke det vi skal underholdes om, det er om man har ren mel i posen og aldeles ikke andet. 181 dage uden for danmark - du betaler ikke skat til dk, mere end 179 dage i danmark - skat til DK, ja men så enkelt er det og har været i de sidste 30 år.

Lad dog vær

Skrevet af Niels Klausen, Torsdag den 20. december 2012, 20:46

Jan: Kom dog ud af din depression, og kom videre, men mest af alt, lad være med at gøre dig klog på ting du ingen forstand har på, det virker ynkeligt og patetisk.

Anløben moral

Skrevet af Lars Thomsen, Torsdag den 20. december 2012, 15:25

Jan: Det er interessant at du i dit endeløse had mod HT og hendes mand, tilsidesætter alle former for retsbeskyttelse af den enkelte borger, ligegyldig hvem de er, du er jo gennemsyret af en foragt for vores retssystem, vor herre bevares, skrid dog hjem til en af de diktaturer hvor sådanne mennesker trives bedre, der er IKKE brug for din amoralske tilgang til den enkeltes retssikkerhed, i vores demokrati!

Skat

Skrevet af Damsgaard, Torsdag den 20. december 2012, 14:45

Det er det rene Galemands Pjat ..Ingen vinder her, Kun Taber og det er os ..De kan jo bare Betale deres skat , som alle andrer må ..
Det er altid dem der har , som går fri ..
Og før den sag er færdig, er den forældet ..
Så må SF , Betale hvad det koster .