KØB PLUS!

Kan tordne ind i Folketinget: De kan stifte nyt rødt parti

Tesfaye og Möger kan udfordre Thorning og Vilhelmsen, siger to eksperter

Hvis SFs netop afgåede næstformand, Mattias Tesfaye, vil stille sig i spidsen for et nyt parti på venstrefløjen, vil partiet kunne erobre 10 pct. af stemmerne og måske endda få afgørende indflydelse på regeringens politik.

Det mener de to debattører Lars Olsen og Mikkel Skov Petersen, der begge er respekteret for deres skarpe samfundsanalyser og indgående kendskab til den danske venstrefløj.

Mikkel Skov Petersen var indtil 2009 pressechef i Enhedslisten. Han mener, at de seneste dages begivenheder i SF har vist, at der er et stort politisk tomrum mellem S og SF, som et nyt parti vil kunne udnytte.

Naturlig frontfigur


Ingen kan naturligvis vide, om afvandringen fra SF fortsætter, ligesom det må indrømmes, at det er ret spekulativt at sætte Mattias Tesfaye og den tidligere skatteminister Thor Möger Petersen i spidsen for et nyt parti.

Mikkel Skov Petersen påpeger blot, at hvis et nyt parti skal have en chance, er Mattias Tesfaye den stærkeste og mest naturlige frontfigur, man kan sætte i spidsen for det.

- Mattias Tesfaye er hamrende dygtig, superhøjt begavet og utrolig karismatisk. Han vil kunne mobilisere en ganske betragtelig opbakning langt ind i Socialdemokratiet, et stykke ind i SF og sågar også tage en bid af Enhedslisten, siger han

Afstemning

Bred appel

Forfatteren og journalisten Lars Olsen vurderer, at et nyt parti skal henvende sig bredt til folk, der stemmer på S, SF og EL samt på DF og Venstre.

- Der er to processer, der skaber et tomrum, som et nyt parti kan fylde ud. Det ene er, at vi blandt de frustrerede SFere har et ret sammentømret miljø, som er skolet i SFU, og som har en fælles forestilling om, hvordan et bestemt parti skal være. Det andet er, at Thorning og Corydon har en dårlig fornemmelse for, hvordan mange socialdemokrater tænker. De har fremmedgjort en meget stor gruppe vælgere, der kun med den største modvilje stemmer socialdemokratisk i dag. Derfor vil dette nye parti ikke kun kunne tiltrække frafaldne SFere, men også mange andre. Partiet skal lægge sig lidt til venstre for S og være mere folkeligt end Thorning og Annette Vilhelmsen.

Det skal kunne indgå forlig og arbejde for en omfordeling af goderne i samfundet til fordel for arbejderne, siger Lars Olsen.

Han forestiller sig, at et sådan parti kunne bestå af folk fra SF og nogle halvkendte afhoppere fra S.

- Jeg tror godt, man vil kunne få en vælgeropbakning på 10 pct., siger Lars Olsen.

Direktør Kristian Weise fra centrum-venstre tænketanken Cevea køber ikke argumentet.

- Nej, jeg har svært ved at se, hvilken profil man skal have, der adskiller sig fra de eksisterende partier.

I andre lande i Europa har det været muligt at starte nye partier på venstrefløjen, men jeg har svært ved at se det for mig i Danmark. Man skal huske, at Enhedslisten var en samling af tre små partier, og i den forstand er det politiske spektrum dækket ind, siger Kristian Weise.

En ægte arbejder

Men det afviser Mikkel Skov Petersen.

- Kristian Weise tager grundlæggende fejl, hvis han ikke kan se, at der er plads til et nyt parti.

Man undervurderer Mattias Tesfaye og størrelsen af den gruppe mennesker, han appellerer til. Han taler også til Dansk Folkepartis vælgere, og han har den fordel frem for Möger, som ikke er populær og som ikke er god til at spille rollen som arbejder, at han ikke behøver at spille rollen som arbejder. Det er han, og derfor er hans profil helt unik i dansk politik. Vi har ikke set det siden Preben Møller Hansen, som i øvrigt er et af hans forbilleder, siger Mikkel Skov Petersen.

Lars Olsen tøver heller ikke med at kalde Mattias Tesfaye for et naturtalent.

- Hvornår har man sidst set en arbejder i spidsen for et parti? Man skal helt tilbage til Preben Møller Hansen og Anker Jørgensen.

Jeg taler om et bredere parti, der ikke kun taler til frustrerede mennesker på venstrefløjen, men som også henvender sig til socialdemokrater og de mange politisk hjemløse.

Derfor skal der også nogle socialdemokrater med for at gøre det folkeligt. Man skal længere ud end de københavnske cafémiljøer, siger Lars Olsen.

Mattias Tesfaye ønsker ikke at kommentere sagen.

HVAD MENER DU? VILLE ET SÅDANT PARTI BLIVE EN SUCCES? DELTAG I DEBATTEN NEDENFOR ELLER PÅ BT'S FACEBOOK-SIDE HER

Din kommentar

Kommentarer

her er guds råd fra guds tjener

Skrevet af mogens pind guds tjener, Mandag den 21. januar 2013, 20:31

jeg ville spørge gud biblen stod på vid gab i hvad jeg mente var første moses bog altså på den første dag skabte gud himlen og jorden etc etc men da jeg åbnede den opdagede jeg den havde stået på hovedet og at jeg havde slået op på biblens sidste side der bærer et landkort over jerussalem lige nu hører jeg the buggieman med eric wollfson som døde af aids jeg har kontakt med ham fra døds riget endnu før hørte jeg dora en kærligheds sang om lotte om jeres parti JEG VIL SPØRGE GUD ØJE BLIK JEG FÅR AT VIDE MATHEUS EVANGELIET KAPITTEL 2 DER HVOR HERRODES BEDER SINE TJENERE FÅ AT VIDE HVOR JESUS ER FØDT SÅ HAN KAN BRINGE GAVER DET GØR DE MEN DA HERODES HØRER AT JESUS VIL BLIVE EN SVØBE FOR ONDE FOLK VIL HERODES SENDE SOLDATER OG DRÆBE JESUS MEN JOSEF OG MARIA FLYGTER VENT JEG VIL CHEKKE OM DER ER MERE AT SIGE TIL JER FRA GUD JO ESAJAS BOG 12 OG 13 OG 14 OM AT være gud taknemmelig når han via sin stolte hær får ram på alle ens fjender og om at gud vil bruge medien det betyder medierne fjernsyn og radio oversat fra gammelt sprog at gud vil bruge medien i mod ens fjender hvis man er med gud kan i ikke sørge for jeg gennem mine beboere her ude kan få 2 gram amphetamin for hjælpen jeg har frygtelige krops og psykiske smerter jeg har ingen penge men betaler til den første jeg kan give flere råd EN NASIST ER EN NAZERÆR DER STÅR ER STED I biblen at hvis han ønsker guds accept skal han lade sit hår gro til normal længde og at han ikke må bruge en skalpel til at rage hårrene af hovedet skulle han eller hun komme i berøring med lig må nazeræren gerne og skal bruge en skalpell til at fjerne alt hår på hovedet og skal tilkalde en præst som skal anbringe to turtelduer altså fugle ved siden af liget og skal ofre et lam som sone offer til gud hvis det er uagtsomt manddrab han skal bede præsten om at ofre lam middag og aften som præsten eller ligtilsynet skal spise også sammen med nazeræren altså nazisten turtle duerne skal fjernes og slippes fri når liget af den døde er begravet men jeg så i dag en punker han havde langt strittende hår i toppen og var skaldet i siderne om han var nazist ved jeg ikke men sådan kan man også gøre yder mere læs kong salomos ordsprogenes bog og husk den mindste er den største og omvendt med venlig hilsen mogens held og lykke

TAK FOR KAFFE

Skrevet af Anonym, Søndag den 20. januar 2013, 13:06

Disse to politikere var med til forringe min økonomi som førtidspensionist.De får IKKE min stemme.

To big to mail/fail/jail!

Skrevet af Murersvend 007, Lørdag den 19. januar 2013, 14:00

Oh ja,Møger (fras dreng) er hammer rød????
Og ja ,Mattias T,er murersvend,og det gør ham så rød?Manden har trådt sin tid i fagforeningen,er han så Danmarks Lula,så skulle i måske lige studere Lula(cpi inns sangue suga de ambulancia, Chalie Waterfall=PT,s deep throath,Maluf?) en smulle mere,ikke blæksprutten den ni fingrede!

Put Mattias og Møger i samme sæk og ryst den,ud kommer,en ny udgave af Socialhypokraterne i LA(stødderpartiet?kuglerne,saxos) suits:
Hvad Danmark,og hele kloden mangler,er,et RETSPARTI,det være sig rødt grønt blåt pink eller what ever,hvad f.nden hjælper det,at folk er blå røde grønne,hvis de i bund og grund,ikke representere befolkningen:

Nå ja,der fandtes jo 20.000 idioter der satte deres underskrift på:
DF og LA,så med den i mente,så kan alt jo ske.

Spin,skrevet af to experter,jo tak do!Liebor on Eurobor!

Det skulle da aldrig

Skrevet af Christian Haugaard, Lørdag den 19. januar 2013, 13:08

undre mig, om der ikke fandtes mindste 20.000 tosser i DK der er villige til at sætte deres underskrift på dette parti........

rød front

Skrevet af mattias tisfaye, Mandag den 14. januar 2013, 19:22

rød front, verdens undertrykte forenig jer, til kamp mod de rige svin som forpester vor jord, alle som har værdier over 20kr, har nasset, snyltet og røvet fra prolatarene

Thor som stemmesluger?

Skrevet af Venstreløven, Mandag den 14. januar 2013, 19:03

Hvilket lands befolkning ønsker, at stemme på Thor?

Er der noget jeg har misforstået? Var Thor netop en står årsag til den tilbagegang SF har oplevet...

Kan næppe tro han kan trække mange stemmer i Danmark!

Det er meningsløst i forhold til...

Skrevet af Jens, Mandag den 14. januar 2013, 18:02

Se billederne fra Kina..menneskeheden er hastigt ved at ødelægge jordkloden. Kina bliver altid fremhævet som det store mirakel med tårnhøje vækstrekorder hvert år, men prisen og de langsigtede konsekvenser er langt værre for det væksthelvede, som vi har sat igang men ikke længere kan styre eller stoppe. Nu er det Grønland som skal udpines af kinesiske minearbejdere for at tilfredstille vores uendelige grådighed efter naturressourcer. Næste gang bliver det vel Sydpolen. Ingen plet på jorden får lov til at henlægge uden at vi skal udnytte hver eneste cm2. Polerne smelter, Australien har hedebølge med temperaturer på over 50 grader..og vi får skybrud. Det hele går ad helvede til!!hvis vi ikke ændre levevis nu.

Skidesprællere

Skrevet af Per.I, Mandag den 14. januar 2013, 17:56

Har man ikke noget at lave så kan man komme i folketinget,der er nok lort derinde nu (kuglestøder)uden kugle.der er ikke brug for flere nasse røve .

arbejder parti

Skrevet af Jesper Thomsen, Mandag den 14. januar 2013, 17:53

det må være en joke , der er da ingen arbejder i thor møger , det er vel derfor konen, kæresten går , de vil lukke de skattelettelser som thor og kupanerne får for et års spild arbejde med at give topskatteletelser som de lavest lønnede nu skal betale

684 stemmer

Skrevet af kaj, Mandag den 14. januar 2013, 17:38

Til folketingsvalget fik Thor Möger 684 personlige stemmer..man skal vist hedde Lars Olsen og være ræverød for at sætte det i forbindelse med at "tordne ind i folketinget"

Drop det det er som Olsen fra banden ville have sagt "et par skidesprællere"

DET KAN KUN GÅ FOR LANGSOMT

Skrevet af j hANSEN, Mandag den 14. januar 2013, 17:11

Alt skal da prøves. Jo før vi kan slippe af med HTS og det vægelsind hun fremviser, jo bedre. Heller ikke Mette F tør sige tingene som de skal og erkende at det konstant går nedad for Danmark. Vi vil have nogle på Borgen der vil gøre op med hykleriet, nasseriet og den evindelige beklagelse over at samfundet gør for lidt for den enkelte. Vi kan ikke fortsætte med den store bistand og bare tage for sig af den store fællesbuffet!! Kom nu igang med et nyt parti!!

muligvis

Skrevet af erik bøgh larsen, Tirsdag den 8. januar 2013, 20:34

men jeg tror ikke at et nyt parti ,hverken vil gøre fra eller til.hvorimodhvis han melder sig ind i en socialdemokratisk vælgerforening i kbh,så er det nok muligt at han kan sætte lidt fut i fejemøget,og hvad det så kan blive til,kan kun tiden vise.
dog en ting tror jeg på,at helle ikke er statsminister når valget udskrives,og andre tager over.
så uanset hvad tesfayes agter at gøre,så held og lykke med dine planer.

Ingen tid at spilde!

Skrevet af Bent Warburg, Tirsdag den 8. januar 2013, 17:22

Hva' med at smøge ærmerne op og gå i gang? Skibet er ved at synke, og I bliver nødt til at gøre op med jer selv, om I vil have alle stemmerne der blev røvrendt af regeringspartierne, inden der bliver valg, og det er bestemt ikke så få! Så - gå til biddet!

Der findes allerede et sådant nyt parti

Skrevet af Erik Lybøl, Tirsdag den 8. januar 2013, 12:22

Der er allerede et sådant parti - Det humanistiske parti "Socialbalance" - Men det er jo nok gået BTs næse forbi
Tjek www.socialbalance.dk - Politiken? - Siger navnet nok lidt om.
Vi er mange der ikke kunne se os selv i det partipolitiske som den nye regering står for, og samler fra over midten og ud på venstre fløjen.

Jamen fint

Skrevet af Kim, Mandag den 14. januar 2013, 17:03

Jeg kan se at hele 255 har fundet jer på facebook og at der har været hele 2 indlæg i jeres forum de sidste 3 måneder. Det skal nok blive stort.....

Der findes allerede et sådant nyt parti

Skrevet af Erik Lybøl, Tirsdag den 8. januar 2013, 12:22

Der er allerede et sådant parti - Det humanistiske parti "Socialbalance" - Men det er jo nok gået BTs næse forbi
Tjek www.socialbalance.dk - Politiken? - Siger navnet nok lidt om.
Vi er mange der ikke kunne se os selv i det partipolitiske som den nye regering står for, og samler fra over midten og ud på venstre fløjen.

glem dansk folkeparti

Skrevet af jens jensen, Mandag den 31. december 2012, 11:28

Glemte at minde om at det var DF som sagde god for at forringe dagpengeperioden optjeningskravet samt efterlønnen altsamment noget som virkeligt rammer folk som har arbejdet. fatter ikke at det parti ikke rammer spærregrænsen.
Så jo største nytårsønske Nyt parti.

Der er brug for et ARBEJDERPARTI

Skrevet af jens jensen, Mandag den 31. december 2012, 11:18

Tro mig. Rigtig mange venter lige netop på et nyt arbejderparti som ikke kæmper om at være mere radikal end de radikale som sf. og s gør,og på den anden side, ikke som enhedslisten kun kæmper for overførselsindkomster. Der er klart brug for et parti som også inddrager den ganske almindelige lønmodtager som passer sit arbejde trods lave lønninger. Mikkel skov petersens og lars olsens analyse sidder lige i plet. Et nyt parti ville blive større end S vi er rigtig mange som næste gang kun stemmer S af mangel på alternativ. Og man kunne frygte at mange vil droppe at stemme.

Arbejderparti

Skrevet af jan, Tirsdag den 8. januar 2013, 08:41

Enig, men hvis Thor Møger er med, så bliver det uden min stemme, han har nemlig vist hvor han står, og han er kun en skabsarbejder ;-)
Han kommer fra et fint hjem, og som skatteminister viste han hvad han står for, nemlig kun at fylde egene lomme, og være ligeglad med retssikkerhed..

ESAJAS BOG BIBLEN

Skrevet af mogens pind guds tjener, Søndag den 30. december 2012, 19:43

ESAJAS BOG KAPITTEL 13 HÆREN MØNSTRES I GUDS NAVN GUD KOMMER FOR AT SKABE ORDEN MEDIEN VÆKKES IMOD FJENDEN MEDIEN BETYDER MEDIERNE TV RADIO SALMERNES BOG KAPITTEL 99 HERREN ER KONGE GUD ALTSÅ IKKE MIG HVIS FATTIG ALTID HAR VÆRET FATTIG OG RIG ALTID HAR VÆRET RIG TROR I SÅ NOGET FOLKETINGS MEDLEM KAN SKABE BALLANCE SÅ ALLE FÅR HVAD DE FORTJENER FKS RETFÆRDIGHED?ESAJAS BOG KAPITTEL 13 OG PLADEN ER GÅET I HAK GLÆDELIG JUL OG GODT NYTÅR OG ESAJAS BOG KAPITTEL 13 OG PLADEN ER GÅET I HAK OG HELLE THORNING ER EN REEINKARNATION AF DATIDENS RITT BJERREGAARD ANDERS BRECKAWICK HED ANDERS BERRING I SIT TIDLIGERE LIV OG DEN GANG HED DET HYBRIDNETTET I ET TIDLIGERE LIV OG LARS LILHOLT HED EJNER GRENSTED OG SALMERNES BOG KAPPITTEL 45 TIL REGERRINGEN HVIS I KAN STANDSE VOLD PÅ GADEN OG DISCOTEKERNE ESAJAS BOG KAPITTEL 45 OG 54 HVIS DEN DANSKE REGERRING KAN SÆNKE DEN KRIMMINELLELAV ALDER IHVERTILFÆLDE HVAD SEX MED VOKSNE ANGÅR STOP AL KORRUPTION OG STYRK DE HJEMLØSE OG HJÆLP DE FADERLØSE ENKEN OG DE HJÆLPELØSE GLÆDELIG JUL OG GODT NYTÅR FRA MOGENS PIND GUDS TJENER

Caps

Skrevet af Morten Nielsen, Tirsdag den 8. januar 2013, 09:13

@Mogens: Brug tasten "Caps lock" til at skifte mellem store og
små bogstaver. Du finder tasten i venstre side af tastaturet. Hvis du blot skal skrive et bogstav med stort, kan du med fordel benytte tasten under "Caps lock" hvor der er
angivet en "pil op".

Arbejderpartier er yt

Skrevet af Vagn Nørskov, Fredag den 14. december 2012, 10:49

Såkaldte arbejderpartier har ingen gang på jorden i vore dage.
Partier der vil opnå indflydelse, skal henvende sig til en bredere del af vælgerskaren.

Nyt parti?

Skrevet af Anna Nielsen, Torsdag den 13. december 2012, 20:31

Nej, vi har ikke brug for flere partier.

Lad os få Akademikervældet afskaffet og Kongedømmet genindført.!

Skrevet af Hansen, Torsdag den 13. december 2012, 18:34

Hele det politiske system er sammenspist og gennemkorrupt, og desværre har de en flok villige og billige lakajer, til at udføre alt det beskidte arbejde for dem, men bare rolig, de Konservative kommer ikke over spærregrænsen ved næste valg, og inden længe kommer Venstre også ned på samme niveau som Socialdemokratiet og SF, det bliver straffen for deres storhedsvanvid, og leflen for de rige, samtidig som de tramper hen over de fattige og dårligst stillede i samfundet!

Spindoktorer og de Konservative er et problem for et hvilket som helst anstændigt samfund, lige som alle de “såkaldte eksperter” kommentatorer, økonomer, politiske redaktører og alle regeringernes lakajer, for den udemokratiske og asocial Helle Thorning gør jo bare hvad Bilderbergerbanden har dikteret hende, og med støtte fra alle deres lakajer i medierne, hun har lige som alle de lakajer ikke hjerne til andet, eller at gøre noget på egen hånd, til gavn for danskerne og det danske samfund, og så håber hun naturligvis, at hun kan få alle håndlangerne i fagbevægelsen, til at gør nøjagtig det samme overfor samfundets slaver!

Og enhedslisten skal nok falde til patten, de skal bare som små babyer lige op at bøvse, før de igen falder til patten, så de vælter desværre ikke den asociale S-SF-R regering, der vil ikke ske noget som helst før befolkningen tager affære, og sparker hele det tyvagtige og korrupte slæng ud af Christiansborg, for hovedparten af dem er med i Bilderbergerbanden, nu med deres darling Helle Thorning Schmidt i spidsen!

Den danske befolkning kan være ganske rolig, hun skal nok få hjælp af de udemokratiske kapitalistiske lakajer fra den borgerlige fløj, det er jo netop en så asocial politik, de havde planlagt før valget, og den kan kun gennemføres af socialdemokratiske pampere, som aldrig nogensinde har lavet andet, end at leve som parasitter på ryggen af slaverne, lige som alle de faglige organisationers plattenslagere!

Hvis de borgerlige havde gennemført den politik, havde det skabt et oprør a la Grækenland og Mellemøsten!

Nej mediernes opgave er desværre blevet, at få folk til at tror på, at Danmark er et demokratisk samfund, og at det er demokratiske beslutninger der bliver serveret for den sagesløse befolkning gennem medierne, men det er så langt fra sandheden som noget overhovedet kan være, lige som det er blevet deres opgave, at få befolkningen til at tror, at vi har kapitalisme her i Danmark, men det har vi ikke og har faktisk aldrig nogensinde haft!

Sandheden er at vi har et ekstremt udemokratisk og topstyret “Partidiktatur og Kapitalsocialisme”!

Danmark er ikke et kapitalistisk system, men er ved hjælp udspekulerede akademiske og teknokratiske lakajer, gennem årtier udviklet et ”kapitalsocialistisk” system, som betyder at:

Når kapitalen har profit, kan den frit stikke pengene i sine egne lommer!

Når den har tab, går den til staten (skatteborgerne) og får pengene tilbage!

For finansselskaber og virksomheder ejer hinandens gæld, og hvis én virksomhed går fallit, er der stor chance ”risiko” for, at to eller flere andre også går konkurs!

Og så kommer de grådige politikere, finansselskaber og industrier i vanskeligheder, og begynder at klynke som små pattebørn, afskediger alle de lavestlønnede medarbejdere, i stedet for at sparke et par af de værdiløse højtlønnede “såkaldte ledere” ud, for at reducere det ekstreme lønomkostningsniveauet!

Det er det værste scenarie overhovedet de politiske akademikere kan tænke sig, for så mister han/hun stemmer og befolkningens tilslutning, og det må undgås med alle til rådighed stående midler, selv halve sandheder eller halve og hele fabrikerede løgne!

Befolkningen må vælge, enten skal vi have “kapitalisme og demokrati” eller også skal vi have “socialisme”, hvis vi skal have “kapitalisme og demokrati”, må samfundet have et system, hvor kapitalen skal stå på egne ben, og selv betale sin regninger og gæld!

Så vil “kapitalisterne” være mere forsigtig med de helt store risikable transaktioner, med “chance” for de helt store profitter, men også “risiko” for endnu større tab, som går ud over både virksomhederne, ejerne, ledelserne og medarbejderne, en chance som skatteyderne så i sidste ende kommer til at betale regningen for!

Kapitalisterne ved alt om, hvordan man beregner risiko, men industriens spekulanter, profit-, og fidusmagere bruger ikke den slags beregninger længere!

Risiko betyder ikke noget i vor tids Danmark, og det er vel nogenlunde det samme i EU og resten af den kapitalistiske verden!
Systemerne er opbygget og udviklet således, at “Staten” skatteborgerne, deres børn og børnebørn altid kommer til at betale regningen, for politikernes og kapitalisternes tab p. g. a. deres uansvarlige handlinger!

Medier, redaktører og journalister er blevet de asociale akademiske plattenslagere og elitens skødehunde!

Eller sagt med andre ord, de er ikke befolknings vagthunde mod magtmisbrug, de er blevet politikernes håndlangere ” svinehunde”, for at støtte op om alle former for politisk magtmisbrug og snavs!

Det har været underligt at se TV2-News faktisk i en ”presseloge” stillede spørgsmålstegn ved, om det overhovedet er moralsk rigtigt, at tage kritiske emner og spørgsmål om politisk magtmisbrug op, og ikke mindst kritik af politikernes handlinger bag lukkede døre, når ord og handlinger er to modsat rettede kræfter, og deres beslutninger helt tydeligt ikke kan tåle dagens lys!

Vi så også et eksempel på hvor farligt det er, at give medierne alt for stor magt, hvor TV2-News for nogen tid siden kom med endnu en af TV2 og Berlinskes utallige ”falske og manipulerede megafonmålinger”, som de igen med assistance af et par højt offentligt lønnede professorer postulerede viste, at danskerne ville acceptere en udvidet brugerbetaling i sundhedsvæsnet og forringet velfærd, det viser helt klart hvor farligt det er for den alm. befolkningen, når medierne den 4 statsmagt (hvem har i øvrigt stemt på dem) og deres ansatte, bliver brugt som politikernes logrende skødehunde, frem for det der normalt er deres opgave, at være på befolkningens side som bidske vagthunde overfor politisk magtmisbrug!

Faktisk indrømmede ”den såkaldte journalist” (oplæseren), at det på grund af en massive politiske ”brainstorming” med mediernes hjælp, var lykkedes at ændre den politiske situation i Danmark, så politikerne ikke mere var befolkningens tjenere, men at der er vendt helt op og ned på den situation, så befolkningen nu er blevet politikernes tjenere!

Men det var jo også hensigten med oprettelse af DR-update og TV2-news, de skulle jo netop bruges som en moderne digital Göbbelske propagandakanaler, i første omgang for at retfærdiggøre de fabrikerede løgne om grundlaget for krigsforbrydelserne mod Irak, Afghanistan og nu også Libyen, og da politikerne fandt ud af hvor nemt det egentlig var, at få den naive befolkning til at acceptere alle deres fabrikerede løgne (skræmmekampagner), når de blot blev positivt kommenteret af højtstående offentligt lønnede lakajer, de “såkaldte spindoktorer” (løgnefabrikanter), kommentatorer, ”eksperter”, økonomer og professorer alle af tvivlsom karakter, så blev den politiske manipulation sat i system og massivt organiseret!

Der er ikke og har aldrig været en økonomisk krise i verden, det er et konstrueret kaos for at ruinere middel-, og underklassen, og på den måde få 100 % kontrol over slaverne på alle måder, med assistance fra mediernes og lakajernes massebombardement af manipulerede meningsmålinger, det er også den direkte grund til, at myndigheder og politikere kan slipper godt fra næsten alt, ved hjælp af alle de konstruerede og manipulerede meningsmålinger, fup, svindel, fabrikerede løgne, vælgerbedrag, brud på valgløfter og Danmarks Grundloven, ja sådan set slipper godt fra hvad som helst, selv de planlagte verdensomspændende organiserede klimarøverier m.m.

Det kan vel ikke komme bag på nogen, at indlæg forsvinder og at politikerne har travlt med at destruere eller slette belastende materiale, det er jo ikke på nogen måder en ny praksis, det har man gjort hele vejen tilbage i historien, det har jo altid været ”vinderne”, som skriver og redigerer historien, så det med at forskere vil have lov til at studere gamle dokumenter, det kan ikke bruges til noget som helst, for den historie de vil komme frem til, vil altid være vindernes konstrueret og redigeret sandhed, som så igen vil blive farvet af forskerens egen politiske holdning, så vi vil aldrig nogensinde få det virkelige billede og sandheden, om magthavernes og deres lakajers barbariske gerninger!

I vor tid er det Bilderbergerbanden, eliten og erhvervslivets udemokratiske topfolk (lakajer), der dikterer, skriver og redigerer historien, indtil den danske og europæiske befolkning vågner op, arresterer Bilderbergerbanden og deres topfolk over hele verden, og smider alle deres sleske spytslikkere på porten, men indtil da er det ikke så underligt, at myndighederne har nemt ved, at plyndre middelklassen og især de lavtlønnede, fattige, pensionisterne, studerende, børnefamilierne og de handikappede, når de har asociale lakajer som Margrethe, Helle Thorning, Villy og mange andre toppolitikere både på højre og venstrefløjen, til at sløre kendsgerningerne og begrænse ytringsfriheden, for at hjælpe politikerne og myndighederne med at camouflere det organiserede magtmisbrug!

Nej lad os få det teknokratiske ”Akademikervælde” afskaffet og Kongedømmet genindført!!!

For desværre ville et valg ikke ændre noget som helst, alle partier fører nøjagtig DEN politik, som bliver dikteret dem af Bilderbergerbanden i EU, så om de er røde, blå, gule grønne, orange, violette eller sorte er bedøvende ligegyldigt, deres mål er at skabe kaos, nød og elendighed, og på den måde få mennesker til at give afkald på alle deres friheder og demokratiske rettigheder, som så kan skabe en grobund for, at befolkningen stille og roligt accepterer en indførelse af et verdensomspændende diktatur (New World Order), styret og kontrolleret af den diktatoriske og Nazistiske Bilderbergerbande og deres udemokratiske slyngler!

http://euro-med.dk/?p=11825

Folketinget har været et værdiløst akademisk plattenslagerforetagende de sidste mange år, de har helt sikkert fået en god akademisk og teoretisk uddannelse både politikere, økonomer, vismænd, rådgivere, embedsmænd og topfolk i erhvervslivet m.fl., men de har ingen faglig indsigt og kompetence overhovedet, så godt som ingen af dem!

Det eneste de sidste 40 års topfolk og politikere har været gode til, det er at rage til sig med både arme og ben, og ruineret Danmark og danskerne nøjagtig som den “græske elite”, og varetaget egne interesser frem for samfundets, men det har de så til gengæld også været rigtig gode til, nå ja og så til at overlade magten over Danmark til teknokrater i det udemokratiske EU-Parnas!

Nu er det jo ikke første gang, at vandallister har ruineret og solgt Danmark til en fremmed magt, i fortiden var det ødsle Kongers udsvævende livsførelse, udvidelse og finansieringer af luksus for kongehuset og deres trofaste lakajer, finansieret ved at belåne Danmark til langt op over Skagens Gren, der ruinerede Danmark og tvang Konger til at overdrage magten og kontrollen af Danmark til fremmede lande!

I vor tid er det politiske pamperi udvidet på samme måde, så det er helt ude af kontrol, både i den borgerlige og venstrefløjens lejr, alle deres støtter og tilhængere kræver nu en del af kagen, for at støtte og holde hånden over de korrupte magthavere!

Nu kan vi jo desværre ikke trylle alle de akademiske og udemokratiske/teknokrater politikere og deres embedsmænd/lakajer væk i Danmark og EU, det ville ellers være en mirakelkur for både Danmark og hele Europa, som så helt stensikkert ville gå frem igen, både hvad sikkerhed, vækst, økonomi og velfærd angår!

Der er kun én eneste løsning, nemlig at alliere os med Kronprins Frederik, og få ham placeret på Danmarks trone hurtigst muligt, afskaffe de korrupte parti-diktaturer betegnet som danske “folkestyre”, og så få genindført “Kongedømmet”!

Pålægge Frederik som sin første og vigtigste opgave, at gennemføre en øjeblikkelig udmelding af ”den udemokratiske Bilderbergstyrede og kontrollerede forbryderorganisationen” og deres lakajer i EU, og så nedsætte et forretningsministerium ledet af 10 -12 VISE og KLOGE ministre, som alle skal kunne fremstilles for en domstol, og stilles til ansvar for deres ”eventuelle kriminelle handlinger” af Kong Frederik, og straffes “HVIS” de begår samme forbrydelser mod den danske befolkning og samfundet, som de sidste 40 års topfolk, politikere og embedsmænd har gjort!

Og alle de “goder” politikerne og deres lakajer har tilkendt sig selv, annulleres med øjeblikkelig virkning deres handlinger gennem de sidste 40 år undersøges, og de bliver stillet til ansvar for deres uansvarlige adfærd og organiserede hjemmerøverier!

Gennemføre en lynhurtig pengeombytning, så alle sorte og kriminelle penge, bliver ugyldige med øjeblikkelig virkning, og kun de penge der er tjent på en helt legal dokumenterbar, kontrollerbar, lovlig, ærlig og redelig måde bliver godtgjort!

At tro på, at de samme politikere, med samme politik, udpeget af de samme ensrettede, indoktrinerede og topstyrede partisystemer, kan rette landet op igen, med nøjagtig den samme politik, som de helt beviseligt har kørt Danmark/EU i sænk med, skulle være den helt rigtige og geniale løsning, det kan man simpelthen kun overbevise en befolkning om, som enten er konstant stive af druk, bedøvet af narko eller er totalt hjernedøde!

Det ville jo være det samme som at tro på, at hvis en læge har stillet en diagnose og ordineret patienten en medicin, og det så skader patienten mere og mere, så hans tilstand bliver værre og værre for hver dag, og at den slet ikke gavner patienten på nogen måder, at det så ville være klogt at lade den samme læge, som så bare ville bruge den samme medicin, i en kraftigere dosis til at helbrede patienten, at det skulle være den helt geniale løsning!

Hvordan mon lægen så ville forklare sine fejl retorisk, mon han så også som erhvervslivets og politikernes akademiske topfolk, og alle deres hjernedøde rådgivere, igen og igen og igen og igen vil påstå, at diagnoserne var den helt rigtige, kuren var også den eneste rigtig, men desværre døde patienten!

Som tidligere nævnt: Er det også helt utrolig trættende, konstant at se og høre Løkke, Helle, Villy, Margrethe og de andre 175 på overførselsindkomst, der er ansat i aktiveringsprojektet “ødelæg alt for Danmark og danskerne” i folketinget!

Velfærd????

Nej som før nævnt, politikerne er en flok korrupte og grådige akademiske plattenslagere, og det uanset om de er røde, blå, grønne, gule, orange, violette eller sorte, og jeg forstår godt at specielt S & SF er på vej ned mod spærregrænsen, for er der nogen, som i den grad har svigtet sine vælgere lige siden “Holger og Konen sagde nej til Unionen”, så er det da den udemokratiske fidusmager Helle og hendes hæmoride Villy!

Det er ikke den alm. befolknings interesser og velfærd, som bekymrer de korrupte akademiske topfolk og politikere i hverken EU, Folketinget, Regionerne eller Kommunerne tænker på, tværtimod er det ved at være mange år siden, at erhvervslivets top, politikere, administratorer og “ALLE” deres lakajer holdt op med at tænke på andet end deres egen velfærd!

Både venstrefløjen og højrefløjen, har i fællesskab brugt alle deres kræfter, på at undergrave dansk demokrati og velfærd på alle måder, ved at de har bevilliget sig selv offentlig støtte, på så at sige alle mulige områder, både til dem selv og lakajerne på europæisk plan, landspolitisk, partierne og alle deres interesse-, og ungdomsorganisationer!

Amts og kommunale politikeres ombud, har tidligere været et ulønnet job, de valgte politikere blev ikke forgyldt, men fik et mindre honorar, fri transport og rimelige omkostninger dækket, i dag farer højt lønnede politikere med storhedsvanvid, sammen med et hav af deres trofaste lakajer verden rundt i privatfly, bor på de dyreste hoteller med eksklusiv roomservice, både når det er i embeds medfør eller det er på de “såkaldte private” skatteyderbetalte ferier, så betegnes det bare som studieture, og på den slags luksusferier har de en hel stab af deres mest trofaste lakajer med til at more sig sammen med!

Så når politikerne som Helle, Margrethe, Villy, Mette Frederiksen og andre S, R og SF-profiler lige som ALLE de borgerlige ledere og håndlangerne, i medierne konstant står og resiterer, vi er stolt og utrolig glad for det danske velfærd, det skal vi gøre alt muligt for at bevare, så er det hykleri langt ud over alle grænser, for hvis de virkelige var så glade for det “såkaldte danske velfærd”, hvorfor i himlens navn gør politikere på både højre og venstrefløjen så alt muligt for at føre EU politik, som helt klart går ud på at smadre den europæiske velfærd totalt?????

“Reform” er jo bare et andet ord, for “nedskæring” af de ydelser og goder, som danske borgere selv har betalt for i form af et af verdens højeste skattetryk, man bevarer altså ikke nogen former for velfærd, ved at fjerne de ydelser og goder som har været hele grundlaget for, at danskerne helt ukritisk har accepteret en hæmningsløs skatteplyndring, hvor de korrupte politikere nu også er begyndt at kræve brugerbetaling for de goder, som befolkningen kollektivt HAR BETALT for a-konto med ekstreme og tårnhøje skatter, moms og et totalt afgifts vanvid langt ud over alle grænser!

Underligt nok er det også altid dem, som har mindst at leve af, politikere vil gennemføre disse reformer (nedskæringer) over for, det er aldrig nogen sinde politisk-, finans-, og erhvervslivets spidsers helt ukontrollable plyndrings politik, med ekstremt høje lønninger og goder, som de vil gennemføre reformere (nedskære) overfor, dem smører (køber) politikerne tværtimod med støtte og alle mulige lempelser, og forgylder dem med ekstra og helt ekstremt høje lettelser i top og mellemskatten, for den slags støtte, lempelse og skattelettelser, har politikerne og embedsmænd jo også selv gavn af!

Her er eksempler på reformer, som ville være mere socialt retfærdige, i stedet for helt asocialt at plyndre dem, som i forvejen har alt alt for lidt at leve af:

1. Valgreform: Fjern fradragsberettiget støtte til politikere og partiers valg-kampagner!

2. Politikerreform: Fjern statstilskud til politikere, politiske partier og deres ungdomsorganisationer, hvis de vil holde sammenkomster og reception (drukfester) m.m., må de som alle andre mennesker selv betale, det kan ikke være de hårdtarbejdende skatteyderes opgave, at betale den slags regninger!

3. Pensionsreform: Reguler pensioner så den slags privatopsparing ikke kan trækkes fra i skat, og indfør en garanti for at alm. mennesker ALDRIG får lavere pension end politikerne og embedsmænd!

4. Mediereform: Fjern alle former for tilskud og licens m.m., til både de trykte og skrevne medier, lad dem leve af de fabrikerede propaganda kampagner de producerer, hvis befolkningen ikke gider betale prisen for at blive manipuleret med, af den slags politiske propaganda kanaler og det bras de sender, eller læse deres politisk ensrettede aviser, ja så må de jo lukke biksen!

5. Kulturreform: Fjern tilskud til teatre og filmindustrien m.m., hvis folk ikke gider betale prisen, for at se de forestillinger, som de vil lokke og terrorisere tilskuerne med, så er det måske på tide, med en kunstnerisk skærpet selvkritik af format, og så producere og sætte forestillinger op, som befolkningen gider betale prisen for at se!

6. Kunstreform: Fjern alle former for kunsttilskud, hvis de ikke kan sælge det bras de laver, ja så må de jo som alle andre i samfundet, søge ind i et andet erhverv og evt. omskoles, at belønne de dygtigste med en livslang bonus fra staten, det er da helt og aldeles galimatias!

Det er jo rablende vanvid, at give mennesker, som kan afsætte og nogle endda leve fedt af deres håndværk (kunst og kultur) statstilskud, men hvis de ikke kan leve af deres håndværk, så må de jo finde ud af at lave noget andet, det må alle andre jo gøre!

7. Sportsreform: Stop alle former for statstilskud til elitesport og sportsklubber, såfremt de har ekstremt højt lønnede professionelle teams ansat, og samtidig bliver forgyldt af private virksomheder!

8. Afskrivnings-, og fradragsreform: Fjern alle mulige former for afskrivnings og fradrag, for den slags sponsorater til elite sporten, som kun har et eneste formål, nemlig at forgylde de klubbers “såkaldte stjerner” med helt vanvittige millionlønninger.
Når vi dagligt af medierne bliver bombarderet med propaganda kampagner, om erhvervslivets forringede konkurrenceevne og dårlige økonomi, og samtidig oplever at virksomhederne samtidig har råd til at forgylde elitesport med (skatteyderfinansierede) millionsponsorater, og ligeledes har råd til at forgylde virksomhedernes ledelse med helt vanvittigt ekstreme millionlønninger, men ikke har råd til at betale deres alm. medarbejdere (slaverne) en anstændig løn!

9. Reklamereform: Fjern alle mulige former for reklamefradrag, så skatteyderne/forbrugerne ikke selv skal betale, for at blive terroriseret af alle de pop op vinduer på internet, og de irriterende reklametilbud i både medierne og postkasserne!!!!!

Det er nøjagtig det samme, som når virksomheder vil have omverdenen til at tro de er åhhhhh så humane, får deres virksomhed nævnt i TV til velgørenheds-show for store donationer, og lige som alle andre virksomheder, så trækker donationerne fra i skat, eller når de sponsorerer sportens professionelle klubber med enorme millionbeløb, teams og klubber som aflønner deres sportsudøvere med mange millioner i lønninger, og trækker sponsoraterne fra i skat, så det i sidste ende er de hårdt plagede danske skatteborgere det går ud over, som af den grund kun har lønnedgang, velfærdsforringelser, ekstreme skatte-, og afgiftsforhøjelser i udsigt så langt ud i fremtiden som øjet rækker, så det kun kan ende med at den alm. befolkning må gå fra hus og hjem, den slags er i min filosofi hjernedød reklame og falsk humanitet “på andres bekostning”!

Nu er det jo ikke noget nyt, at helt utrolig mange mennesker føler sig tiltrukket af mennesker med magt og penge, journalister er ikke anderledes, de elsker at kline sig op af den slags mennesker, for dermed at udstille sig som noget særligt, at være en af dem som medierne ynder at betegne som “kendisser”, og så er det næsten ligegyldigt hvor klamme og ulækre den slags er, bare se Hugh Hefner “er det ikke sådan han hedder ham fra Playboy”, selv unge og meget smukke kvinder sværmer omkring ham, som fluer omkring en stor fed og vammel lort, og danskere er ikke spor anderledes, de vil prostituere sig på alle mulige måder for ussel mammon, uanset hvordan disse personer har skaffet dem!

Det er jo heller ikke noget nyt for den logisk tænkende del af menneskeheden, at Danmark også på dette område er snobberiets højborg i højeste potens, bare se mediehysteriet om Mærsk og Breivik, der er rigtig mange ellers fornuftige mennesker, der ofte er så spytslikkeragtige, slimede og fedterøvsagtige, så hvis man klaskede dem op af en mur, så ville de aldrig nogen sinde slippe fri igen, i hvert fald ikke ved egen kraft!

Baggrund

Skrevet af Marie, Torsdag den 13. december 2012, 16:54

Thor Møger har langtfra god forudsætning for at være i politik, fordi han kommer fra overklassehjem i Birkerød. Det har medført, at han aldrig haft nogen kontakt med håndværk, arbejdere og underdanmark.

(43.3 % af samtlige husstande i Birkerød har husstandsindkomst mellem 800.000 kr. - 100.000.000 kr. pr. år).

Kilde: Danmarks Statistik.

Åh nej.

Skrevet af torben eriksen, Torsdag den 13. december 2012, 16:03

Disse to politikere var med til forringe min økonomi som førtidspensionist.De får IKKE min stemme.

Føj....

Skrevet af Kristian Allerslev, Torsdag den 13. december 2012, 11:43

...føj, føj, føj, forfærdelig tanke.

Langt fra 90 mandater

Skrevet af Fritz Folehave, Torsdag den 13. december 2012, 09:05

Først skal de indsamle i tusindvis af underskrifter. Det er i sig selv et stort arbejde, men da det at skrive under ikke forpligter til at stemme på partiet, er det ikke umuligt at få det nødvendige antal.

Så skal der opstilles et partiprogram, som ikke falder helt sammen med eksisterende partiers.
Så skal der afgives nogle lokkende løfter, men efter at vi fik en regering, der straks brød alle de mest markante løfter, er vælgerskaren ikke så nem at bedrage.
Det er ikke tilstrækkeligt, at et parti lover en masse dejlige ting, hvis ikke der er en jordisk chance for at opfylde løfterne - og sådan vil det være med det nye Möger-Tesfaye-parti.
Jeg giver dem ikke en kinamands chance.

hørt!

Skrevet af sa, Torsdag den 13. december 2012, 11:10

@ fritz
Kan kun give dig ret.
Den røde regering har fuppet sig ind på magtens koridorer - og endnu et rødt parti vil ikke kunne promovere sig, uden at love guld og grønne skove.
Dén hopper vælgerne ikke på én gang mere.

Lynkineser

Skrevet af Bjarne Witt Svendsen, Torsdag den 13. december 2012, 09:09

Nej, kinamændene kan få lov til at arbejde i Grønland til dumpinglønninger.
Mon ikke 3F i stedet for at spilde tiden ved Vejlegården snart skulle flytte blokaderne til Grønland?