KØB PLUS!

Johanne: Lad nu de mænd skifte de bleer

Ubegrundede sexklager og mistænkeliggørelse gør mandlige pædagoger syge. Mistænkeliggørelsen er 'ualmindelig trist', mener Johanne Schmidt-Nielsen.

Det skrev hun tidligere i dag på sin Facebook-side:

- Synes det er ualmindeligt trist, hvis daginstitutioner forbyder mandlige pædagoger at skifte børnene, at have børn på skødet eller at lave aktiviteter med børnene alene. Både for de mandlige pædagoger og for vores børn. For hvad er det for et syn på mænd, vi opdrager vores børn til at have? I bund og grund er det jo at mistænke alle mandlige pædagoger for at ville begå overgreb. Hvad tænker I? PS. Men hvor er det godt og vigtigt, at debatten nu er startet!

Opdateringen kommer i kølvandet på en diskussion om de mange retningslinjer, der i dag er bliver implementeret i danske daginstitutioner, for at beskytte børnene mod seksuelle overgreb og også for at beskytte personalet mod uberettigede anklager.

I nogle institutioner har sådanne retningslinjer ført til, at mænd for eksempel ikke må skifte ble på børnene eller tage et barn op på skødet for at trøste det.

Hos pædagogernes fagforbund, BUPL, har man også set en stigning i antallet af retningslinjer for, hvordan mandlige pædagoger må være sammen med børnene, eller rettere sagt ikke må være sammen med børnene. Og det går ud over de pædagoger, der konstant føler sig mistænkeliggjort, siger Henning Pedersen, der er formand for BUPL:

- Det har nogle alvorlige menneskelige konsekvenser for den enkelte, at mistanken overhovedet rejses. Det berører den enkelte dybt. Det går ud over selvværdet og ens selvforståelse, for hvordan skal man begå sig i forhold til andre mennesker, hvis man hele tiden føler sig mistænkeliggjort, spørger han.

Syv ud af 10 pædagoger føler, at risikoen for at blive anklaget for pædofili er blevet større de seneste år, og otte ud af 10 mandlige pædagoger har i løbet af det seneste år tænkt på risikoen for at blive anklaget for seksuelle overgreb, viser undersøgelsen fra BUPL og Aarhus Universitet.

ER REGLERNE FOR STRAMME, ELLER ER DET NØDVENDIGT? DELTAG I DEBATTEN HERUNDER

Afstemning

Din kommentar

Kommentarer

pædagoger

Skrevet af eva just, Lørdag den 12. januar 2013, 21:14

problemet er ledelserne, de tror ofte at de er guds gave til pædagogerne. De har magt til at tryne en pædagog, som har været så formastelig, at klage til højere instans, hvor pædagogen vandt sagen. Nuvel alle i det offentlige system der er tituleret mere end overassistent kan i bund og grund udtage de personer de kan lide og arbejde for dem. Personer de ikke kan lide bliver syltet igen og igen, især hvis klienten er en person der er meget mere inde i paragrafferne. Lad dog mændene være i fred, de er lige så gode forældre som kvinderne. Men vi har nu fået så mange kvinder ind i visse fag, at de burde starte en sladre klub. Dette er nu min mening om den danske offentlige magtelite.

Lad os mistænke, anklage og dømme de pædofile

Skrevet af Lene, Fredag den 11. januar 2013, 10:45

Lad os mistænke, anklage og dømme de pædofile - og samtidig glæde os over alle de dejlige, dygtige mandlige pædagoger der ikke er pædofile - vores børn har brug for dem.

Hvad ville du sige til, at nægtes adgang til de danske motorveje, fordi en statistisk undersøgelse viser, at mennesker i din aldersgruppe er skyld i flest dødsulykker.

sigtet for overgreb mod 13 børn eller <

Skrevet af jenni, Torsdag den 10. januar 2013, 15:41

jenni, 15:41

Skrevet af Philip, Torsdag den 10. januar 2013, 23:30

Jenni jeg tror du burde kontakte nedenstående gratis psykologisk rådgivning for kvinder,for du har helt afgjort et problem med mænd for du er syg,og syge skal have hjælp.

http://www.kvinderaadgivning.dk

Philip

Skrevet af jenni, Onsdag den 16. januar 2013, 10:12

Hvorfor?
Fordi jeg ikke vil lystre kampagnes manipulerende formål?

http://www.bt.dk/krimi/boernehaveleder-om-sex-sag-rigtig-kedelig

Skrevet af jenni, Torsdag den 10. januar 2013, 15:38

en sag mere.

http://www.bt.dk/danmark/paedagogformand-paedofili-regler-er-et-

Skrevet af jenni, Torsdag den 10. januar 2013, 15:28

Han nåede sørme ikke ret mange spørgsmål.
Og det ser ret ensidigt ud.
Mon det er nogen han i forvejen havde aftale med?

http://www.bt.dk/danmark/paedagogformand-paedofili-regler-er-et-

Skrevet af jenni, Torsdag den 10. januar 2013, 15:28

Han nåede sørme ikke ret mange spørgsmål.
Og det ser ret ensidigt ud.
Mon det er nogen har i forvejen havde aftale med?

Vær dog ikke så naiv

Skrevet af Sanne, Torsdag den 10. januar 2013, 13:00

Selv om vi har ligeberetigelse i dette land, betyder det ikke at mænds ur-instinkter er borte.
Mænd er mænd - se blot en fodboldkamp hvordan mænd opfører sig.

den sædvanlige manipulation

Skrevet af jenni, Torsdag den 10. januar 2013, 15:43

nemlig sanne.
Mænd har endda en pædofilforening.

http://www.bt.dk/krimi/lastbilchauffoer-doemt-for-sex-med-10-aar

Skrevet af jenni, Torsdag den 10. januar 2013, 05:26

Den 53-årige boede i et børnevenligt villakvarter med sin søn og samlever - dog på hver deres etage, da de var ved at gå fra hinanden. Mens sønnen spise aftensmad med sin mor ovenpå, lokkede manden den lille pige ned i kælderen under påskud af at 'ville kigge på hende'.

Her tog han tøjet af hende og udsatte hende for både fuldbyrdet samleje og oralsex 'så hun fik kvælningsfornemmelser' ifølge anklageskriftet.

jenni, 05:26

Skrevet af Philip, Torsdag den 10. januar 2013, 10:26

Hvad har forbrydelser i den store vide verden med børnehaver og vuggestuer at gøre ?

Hvis jeg ville kunne jeg jo nok også finde mange tilfælde med forstyrrede kvinder der ser spøgelser alle vegne og som lider af udpræget paranoia udartende til mande had og hvor de har myrdet mænd på grund af deres forskruede tankegang.

philip

Skrevet af jenni+, Torsdag den 10. januar 2013, 15:33

hvilken stor vid verden?
Sagen er dansk.
En af de utallige danske sager.

jenni+, 15:33

Skrevet af Philip, Torsdag den 10. januar 2013, 23:36

Den store vide verden er alt der foregår uden for institutionernes mure.

Jenni

Skrevet af finn jensen, Torsdag den 10. januar 2013, 09:23

Lever du i en drømmeverden ,og ønsker du virkelig at blive voldtaget:Jeg tror nu ikke det er en særlig stor oplevelse ,men det ladet til at det er dit ønske.Jeg tror faktisk du er fostyret for det er ikke helt normalt at skrive et læsebrev kl halv seks om morgenen.Tage nu og søg hjælp inden det er for sent. -God bedring med dig.

finn jensen

Skrevet af jenni, Torsdag den 10. januar 2013, 15:46

du er ikke rask.
Hold dig væk fra børn og kvinder.

Jenni

Skrevet af Finn Jensen, Torsdag den 10. januar 2013, 16:59

jeg kan da ikke smide min kone ud,og jeg er pensionist og har heller ikke nogen til at lave mad til mig og hun bliver også sur hvis jeg nægter børnebørnene at komme.Ellers håber jeg at du kommer i behandling.

i svømmehallen

Skrevet af torben, Onsdag den 9. januar 2013, 20:50

jeg var i svømmehallen med mine egne to piger for nogle år siden. mens de svømmede rundt fik jeg øje på en dreng omkring 13 år som var rigtig god til udspring. efter jeg havde set 3 af hans spring gik han forbi mig og sagde pædofile stodder i hovedet af mig. jeg var chokeret og helt målløs.. Havde jeg taget fat i ham ville situationen bare blive yderligere forværret, og jeg ville egentligt bare have sagt til ham, at han var god til sine udspring.
Det næste bliver vel, man er pædofil fordi man går hen og se en drengefodboldkamp på det lokale stadion

Glem det -alle pædofile -mine børn kommer I aldrig til at passe!

Skrevet af Mie, Onsdag den 9. januar 2013, 20:47

Pædofili findes stort set kun hos mænd -så der tager I fejl gode venner. Prøv ikke at skylde på os kvinder som I plejer. I det hele taget er det mændene, som er kriminelle, men vi andre må betale lige så meget i skat som jer -helt fejl!! hvorfor skal kvinder betale for politi, domstole, advokater?? crap!!. Jeg skulle aldrig lade mine børn passe af mænd -forget it!!

Mie

Skrevet af jenni, Onsdag den 9. januar 2013, 22:03

godt brølt! Jeg forstår dig, og er enig.
Hvorfor skal vi kvinder betale for de forbrydere.

du er sgu lidt forskruet

Skrevet af torben, Onsdag den 9. januar 2013, 20:59

Måske du skulle finde dig et andet miljø at opholde dig i, for dine holdninger til mænd er da helt i skoven og kan forhåbentligt tilskrives dårlige oplevelser i dit liv. Der findes masser af gode familiefædre, som ville ofre deres liv for deres børn og koner.
Hvorfor tror du iøvrigt pædolfile og voldtægtsdømte er nederst i hierakiet i fængslerne?
Jeg håber du også vil komme til at opleve, der findes good guys.

torben

Skrevet af jenni, Onsdag den 9. januar 2013, 22:06

forskruet holdning til mænd?? Hvem?
Se kriminalstatistikken, du!

Typisk

Skrevet af Molsen, Onsdag den 9. januar 2013, 11:59

Typisk Danmark at mistænkliggøre alt og alle. Føj.

omvendt

Skrevet af jenni, Onsdag den 9. januar 2013, 14:39

Molsen, det er lige omvendt.
DK er alt for naiv.

Flere mænd i institutionerne

Skrevet af Jacob, Onsdag den 9. januar 2013, 11:16

Lad os nu få flere mænd i institutionerne. Især drengene har godt af mandligt modspil og til at lave slåskampe og fodboldkampe. Jeg vil da også meget hellere have en mand til at skifte mine børns ble i stedet for det slet ikke bliver gjort. Har oplevet kvindeligt personale, som konsekvent ikke gad at skifte ble, så når man kom hver dag var bleen fyldt og havde tydeligt været fyldt i lang tid med rød numse som resultat - synd for barnet, men de såkaldt mere omsorgsfulde kvindelige pædagoger var ligeglade.
Man har travlt med at indføre kvindekvoter i danske bestyrelser, ligeledes bør der være mandekvoter i institutionerne!

Jeg synes

Skrevet af Tom, Onsdag den 9. januar 2013, 10:40

vi skal lade kvinderne HELT om den slags. Lad dem dog være alene om at opdrage og passe børn. Så vil jeg håbe at ungerne udvikler sig til små vatbørn, og vi således får et vatsamfund, mere end vi har i dag, så kan man se hvad der sker, når man forsøger at lave en masse tåbelige regler. Lad os få dem passet af ultrafeminister med lille ble om hovedet, så de bliver en omgang grøntsagsædende. hippieunger.

Hvad laver mænd i en børnehave

Skrevet af Lone, Onsdag den 9. januar 2013, 10:29

Kvinder - lad være med at være så naive - mænd er mænd.
Mænd er til krig,bander,brydning,fodbold,boksning o.lign.
Oseaner af mænd ser på børneporno.
Mænd har ikke noget omsorgsfuldt gen (selv om vi lever i 2013). Små drenge leger krig.
Sådan er det jo.

set overvågning op.

Skrevet af Kristian Mellergaard, Onsdag den 9. januar 2013, 10:27

Dansk Fremskridt: Pædagoger er en flok ensrettet Socialistisk amatører der lever en indesluttet tilværelse med den overbevisning vi alene vide må: vi er de eneste der har forstand på børn; Hold op med den Feministisk krig, som offentlig ansat fjern jeres Socialistisk skyklapper udfør jobbet med ærlighed troværdighed overfor de Forældres børn i passer i daglig dagen: Ondskab er skabt af Socialismen.

snu

Skrevet af jenni, Onsdag den 9. januar 2013, 09:58

hvor er de snu at lave denne kampagne.

de, der vil gramse

Skrevet af jenni, Onsdag den 9. januar 2013, 09:28