KØB PLUS!

Joachim B. Olsen: Håber du får caffe latten galt i halsen

Liberal Alliances Joahim B. Olsen lufter sin vrede over Margrethe Vestager.

Liberal Alliances kontroversielle kuglestøder Joachim B. Olsen har atter engang fået danskerne op i det røde felt. Denne gang over en knap så venlig hilsen til økonomi- og indenrigsminister Margrethe Vestager (R)

- Så har alle de ineffektive og i forvejen møg forkælede snylter-kommuner fået endnu flere penge! Håber du får Caffe latten galt i halsen, Margrethe!

Sådan skriver Joachim B. Olsen på sin Facebook-profil onsdag aften. Hans vrede udsagn kommer efter, at regeringen og Enhedslisten tidligere på dagen blev enige om en kommune-aftale – en aftale som allerede er blevet døbt ’Robin Hood-aftalen’, da den tager penge fra de rige kommuner og giver til de fattige.

Kommunal 'Robin Hood-aftale' på plads

Og det er Joachim B. Olsen ikke tilfreds med.

- Der er i forvejen overudligning mellem de "fattige" og "rige" kommuner. Serviceniveauet er højere i de fattige kommuner end i de rige kommuner. Det er fuldstændigt absurd og uretfærdigt, skriver han på Facebook.

HVAD MENER DU OM 'ROBIN HOOD'-AFTALEN? DELTAG I DEBATTEN UNDER ARTIKLEN

Afstemning

Økonomi- og indenrigsminister Margrethe Vestager har endnu ikke kommenteret Joachim B. Olsens udsagn på hverken Facebook eller Twitter. Tidligere på dagen udtrykte hun dog glæde over aftalen på begge de sociale medier.

- Aftale om justering af udligning med EL: mere rimelig social profil og 400 mill fra større byer til landområder. Glad!, skrev hun.

Vestager: Min drøm er et rimeligt system

Mens Margrethe Vestager altså endnu ikke har faret til tasterne, så har Joachim B. Olsens udmelding i den grad fået danskere op fra stolene. Nogle er enige med Joachim B. Olsen, mens mange er forargede over kuglestøderens udmelding og sprog.

- Du kunne lige så godt sidde på en bodega og komme med de udmeldinger, du kommer med der, lyder det i en af kommentarerne på hans Facebook-side.

Joachim B. Olsen satte sig også i efteråret i fokus, da han kom med nogle yderst kontroversielle meninger om fattigdom. Det skabte en kæmpe debat med ham selv og SF'eren Özlem Cekic i hovedrollen.

Så åbner Özlem fattigdoms- debatten - igen

HVAD MENER DU OM 'ROBIN HOOD'-AFTALEN? SKRIV DIN MENING I KOMMENTARFELTET HERUNDER

Din kommentar

Kommentarer

NEJ POLITIK

Skrevet af cleunides souza , Tirsdag den 7. august 2012, 05:32

BARN SKAL HJEM TIL MOR OG MOR ER IKKE MISBRUGT BARN KOMMUNE HJÆLP IKKE BARN ER MOD BARN KOMMUNE ER KORRUPT JEG VIL FRA MIT BARN HUN BLEV MISBRUGT I BØRNEHAVEN, OG HUN ER BLEVET FJENET FRA MIG DET ER URIMELIGT

Danmark er ikke et socialkontor, for ikke Dansker

Skrevet af Laursen, Fredag den 17. august 2012, 07:01

Da deunides souza ikke fatter debatten her ifølge overskriften af BT.

Jeg må opfordre deunides souza søger LÆGE STRAKS eller rejse hjæm. Hun er ikke dansk statsborger ej heller barnet er muligvis født uden for Danmark.

Hvad skal det skidt her i Danmark.

drøm videre margrethe

Skrevet af erik bøgh larsen, Tirsdag den 5. juni 2012, 14:41

du falder ud af taburetten sammen med resten af regeringen.men det er måske også meningen,men tro mig,så skal du nok ikke sætte næsen op efter indflydelse i en evt ny regering,men man har jo lov til at drømme.sov sødt lille margrethe,man sover bekendt som man har redt.venlig hilsen fra fastlandet.

Joachim støder stadig

Skrevet af Magnus Klein, Fredag den 25. maj 2012, 07:58

Alle I, der har kastet sig over Joachim, fordi han foreslog arbejdsløse at flytte hen, hvor arbejdet er at finde, må være ligeså vrede på Angela Merkel, da hun har foreslået nøjagtig det samme.
Nu kan man jo ikke forvente, at disse vrede mennesker skriver indlæg i tyske medier, men det siger noget om, at ideen ikke var så tosset, som den blev gjort til af den store hob, som ikke ved andet om Joachim, end at han engang stødte kugler.

Strøtanker

Skrevet af Vibeke Henriksen, Fredag den 25. maj 2012, 08:48

Nu, hvor du nævner Merkel, er her et par strøtanker om den politiske situation:
Hollande kom snævert til magten ved at love mere, end han er i stand til at holde. Det er vist set før.
Nu tror han, at han kan tryne Merkel, men hun er Europas absolut stærkeste person, der repræsenterer Europas stærkeste økonomi, så han får ikke et ben til jorden.
Dan Jørgensen (S) fryder sig over, at en meningsfælle er kommet til magten, og han overdriver de positive virkninger, det allerede skulle have haft. Lykke Fries (V) fik ham pillet grundigt ned, da de to mødtes på tv.
At sætte vækst igennem for penge, man først skal ud at låne, giver ingen mening.
Mantraet ”kickstart”, der er regerings løsning på alle problemer, klinger hult. Som Lars Løkke udtalte forleden: ”Det eneste, der har fået en kickstart, er grænsehandlen”.

Han skulle have mad fra en skrallespand.

Skrevet af Laursen, Søndag den 20. maj 2012, 21:50

Kommentar til det foto af Jorkim B Olsen. Kigger man på det foto ved indslage her, får det mine tankerne hen på lucky luke, mener således Dalton brøderne den lange som bare ikke fatter en skid.

Tænk du

Skrevet af Laursen, Søndag den 20. maj 2012, 22:28

Kan ikke forstå kvinder som giver deres døtre G strenge busk på og meget sexet og særdeles udfordrene tøj på i den alder. Og forventer at unormale holder finger for sig selv.

De rige og mest velbjergede, er de største klynkere i samfundet!

Skrevet af Hansen, Søndag den 20. maj 2012, 18:28

Altså foruden nasserøve som j.B. Olsen og hans type!

Er det sådan nogen som dem her, i kalder røde tabere og nasserøve, når de klynker og rager til sig, så er det af grådighed og egoisme, når de lavtlønnede, svage, mindrebemidlede og fattige klynker, så er det af nød i en kamp for overlevelse, på en værdig og anstændig måde!

http://www.bt.dk/politik/danmarks-rigeste-faar-milliarder-i-sociale-ydelser

De rige klynker, de er alle smittet af en slags grådigheds virus, det sidste skud på stammen er, at de penge danske virksomheder betaler i skat, bør kanaliseres tilbage til virksomheden, det er mindre end et år siden, at det blev dokumenteret, at 75% af alle danske virksomheder slet ikke betaler skat, de udenlandske multinationale selskaber i Danmark har aldrig betalt skat, så hvad mon det er for nogle penge de gerne vil have tilbage, er det halvdelen af de penge, skattevæsenet plyndrer virksomhedernes ansatte for?

Nu vil danske politikere både fra højre og venstrefløjen også have skattelettelser i toppen, det er utroligt så hurtigt de borgerlige politikere ( alle 179 i folketinget) og deres lakajer glemmer, for hvem er det egentlig, som har haft magten de sidste 10 år med støtte fra venstrefløjen, så Danmark og danskerne nu er på fallittens rand, det har de tidligere borgerlige magthavere, så derfor har de naturligvis hovedansvaret for den dårlige danske økonomi!

At de borgerlige politikere og deres lakajer så, som Venstre igen og igen og igen og igen og igen og igen påstår: Det er ikke Venstres skyld, det er ikke Venstres Skyld, det er ikke Venstres skyld, det er ikke Venstres skyld, så er det jo en kendsgerning, at løgne ikke bliver sande, selv om politikerne og deres spinn lakajer gentaget dem igen og igen og igen og igen og igen og igen og igen!

Men ja Quinder med stort Q, har næsten altid været dyre i drift, både i folketinget, Regioner, Kommuner, erhvervslivet og i privatlivet, så Helle og Co. grådighed kunne vel ikke komme bag på nogen, men grådige spekulanter, fidusmagere, borgerlige politikere og erhvervsfolk på topposter, har nu heller ikke holdt sig tilbage, tværtimod, men det er altså embedsmandsvældet i baggrunden, der plyndrer befolkningen dikteret af de rabiate EU-teknokrater, politikerne er kun marionetdukker for Bilderbergerbandens håndlangere i de europæiske parlamenter!

Men at påstå det ville have været bedre, hvis Løkke & Co. havde fortsat som Regering, det er altså helt ude i hampen, og at bruge samme løgne igen og igen om, at Løkke & Co. skulle have særlige evner som leder i modsætning til Helle & Co., det er altså løgn så det smælder i Valby Bakke, deres evner som ledere har ført os på vej til afgrunden, om Helle og Co, kan gøre det bedre ved at videreføre Løkke og Co’s. ekstreme højrefløjs politik, det burde selv en blind perlehøne med hornbriller kunne se det umulige i, men på det kunstneriske og ledelsesmæssige plan kan det vel dårligt blive værre, bare husk Løkkes skandale i Cop15 benævnt som ”banging COP15”!

Løkke og Co. har kørt den danske velfærd, sikkerhed og økonomi totalt i sænk, ja det er jo en sandhed med modifikatoner, for så godt som alle venstrefløjens partier har stemt for alle finanslovene, så det har de et medansvar for, men konstant at prale af Lars Løkkes helt fantastiske evner, er da helt ude i skoven!

Med et underskud på 65 milliarder i 2011, og et budgetforslag for 2012 med et underskud på 85 milliarder (måske 95 milliarder), og så et gennemsnitligt underskud på 65 milliarder frem til år 2020, hvis man undlader at bruge den borgerlige Regeringens regnemodel, men bruger logiske regnebegreber: Så er 65 milliarder + 85 milliarder + (7 år x gennemsnitligt 65 Milliarder) = 605 milliarder i underskud i 2020 (måske 6015 milliarder) med en borgerlig regering, det kalder jeg altså ikke en god eller ansvarlig økonomisk politik, tværtimod!!!

Men nu er jeg jo så heller ikke en, af de borgerliges eller venstrefløjens ekstremt højt lønnede politiske spindoktorer, og får over en million om året, for at manipulere med den måde, man sælger sin propaganda-politik til den danske befolkning på!

Jeg skriver ikke det her, for at forsvare Helle & Co’s vælgerbedrag, for venstrefløjen er mindst lige så utroværdige som højrefløjen er og har været, i de 10 år de har haft magten, faktisk virker det mere som om, at rød og blå blok konkurrerer kraftigt om, hvem der er bedst til at snyde, svindle, og tage røven på den mindre velstillede og lavtlønnede danske del af befolkning, og de fattige i særdeleshed!

Men uanset om det er den ene eller den anden side, der har haft magten i Danmark, så er det og “vil altid være” de fattigste og dårligst stillede, der kommer til at betale regningen for den fest de aldrig kommer til at deltage i, for de rige har altid gjort alle mulige krumspring, for at undgå at betale for noget som helst, ikke engang deres egne regninger har de haft lyst til at betale, og det har de aldrig nogensinde gjort, så hvorfor skulle deres moral pludselig ændre sig nu?

Da jeg var dreng, jamrede bønderne sig konstant over trange kår, efterhånden fik de så overbevist politikerne om, at borgerne (skatteyderne) skulle betale alle deres omkostninger i form af landsbrugsstøtte, og alle mulige former for tilskud (bistandshjælp)!

Den fidus lurede fiskerne så og kopierede den, for også at købe deres stemmer, fik fiskerierhvervet så også fiskeristøtte (bistandshjælp)!

Næste gruppe i samfundet, der kopierede dette klynkeri var rederne, så fik de særordninger, og alle former for tilskud, for at de skulle kunne konkurrere på verdensmarkedet med lave lønninger, det medførte at de skiftede danske søfolk ud med udlændinge, det var godt nok en umoralsk måde at sige tak til de danske skatteyderne på!

Den næste gruppe, der kopierede klynkefidusen var industrien, virksomhederne og erhvervslivet, så måtte politikerne igen grave dybt i skatteydernes lommer, og forære dem enorme fradrag, industristøtte og billige lån (bistandshjælp) for at købe industriens og erhvervslivets stemmer, for lønmodtagernes penge!

Og nu her sidst har vi set hvordan den økonomiske sektor især bankerne får den ene Bankpakke efter den anden (bistandshjælp), for at politikerne også kan købe deres stemmer, og så få lidt økonomisk støtte tilbage til valgflæsk!

Ups jeg havde nær glemte en helt speciel gruppe af klynkere, politikerne, organisationerne, medierne, sportseliten, kunst og kulturen, for der er vel ingen som dem, der har forstået at nasse på det danske samfund, med tvangs-licens og alle mulige former for tilskud og støtteordninger (bistandshjælp)!

Men de forskellige nævnte grupper, har aldrig nogensinde selv forsikret sig, som f.eks. lønmodtagerne har med Fagforeninger og A-kasser, så når lønmodtagerne klynker over tabte arbejdspladser, så har de selv kollektivt forsikret hinanden, men de penge har politikerne, embedsmænd, medierne og erhvervslivet raget til sig med både arme og ben, og ikke nok med det, erhvervslivet lever også højt af lønmodtagernes feriepenge, ATP og andre pensionsfondes midler, men naturligvis kun for den del af lønmodtagernes penge, som korrupte politikere ikke har turdet lægge deres klamme hænder på!

Ja vi har fået et klynkesamfund, men dem der klynker højest og mest, er de rigeste og mest velbjergede i samfundet, dem vi kan læse om på linket øverst i indlægget, de rager så meget til sig, så der ikke er penge til velfærd, de arbejdsløse, familier og enlige (med børn), studerende, nedslidte, syge, handikappede, og pensionisterne, alle de virkelig fattige og nødstedte i Danmark!

Topskatten skal væk

Skrevet af Jan, Søndag den 20. maj 2012, 12:52

Nu har regeringen sat udligning yderligere op til udkantsdanmark, man kan ikke blive ved med at plukke Gentofte, Fr.berg og de kommuner hvor folk har været dygtige og flittige, og taget risiko.

Derfor skal topskatten væk, resultatet bliver at de dygtige og velhavende flytter, .. hvem skal så betale til yderkantsdanmark, pensionister, og ghettoerne !

Det svarer til at ma skal løbe 100 meter løb, men hvis du har været flittig og trænet mere, skal du løbe 140 meter ... så er det uretfærdigt og umuligt at vinde .. hvordan skal de flittige danskere få energi og lyst ?

Flyt da

Skrevet af Hanse, Mandag den 21. maj 2012, 14:08

Folk flytter til udlandet, den sætning er efterhånden så slidt at det er til at brække sig over, det er så microskobisk "lille en del som ville flytte, de der gør det er typer som virkelig kan klare sig selv, alle de andre kæfter op og røven går, hvis de flyttede til udlandet og de så fandt ud af at de selv skulle til at betale for alt, ja så går der kun nogle uger inden de igen står i DK hvor de får alt betalt i hoved og røv til deres unger af andre skatteydere, et barn i dk koster skatteyderne så mange penge at det gennemsnitligt ikke har forrentet sig før det er fyldt 72 år. Økonomisk vil det være en fordel for dk at nogle af disse flyttede, men det gør de desværre ikke når det kommer til stykket. Det ville være billigere at importere nogle uddannede unge mennesker.

Flyt da

Skrevet af Hanse, Mandag den 21. maj 2012, 14:08

Folk flytter til udlandet, den sætning er efterhånden så slidt at det er til at brække sig over, det er så microskobisk "lille en del som ville flytte, de der gør det er typer som virkelig kan klare sig selv, alle de andre kæfter op og røven går, hvis de flyttede til udlandet og de så fandt ud af at de selv skulle til at betale for alt, ja så går der kun nogle uger inden de igen står i DK hvor de får alt betalt i hoved og røv til deres unger af andre skatteydere, et barn i dk koster skatteyderne så mange penge at det gennemsnitligt ikke har forrentet sig før det er fyldt 72 år. Økonomisk vil det være en fordel for dk at nogle af disse flyttede, men det gør de desværre ikke når det kommer til stykket. Det ville være billigere at importere nogle uddannede unge mennesker.

kom igen, tofte

Skrevet af Bjarke, Søndag den 20. maj 2012, 20:30

Er der et særligt klynke gen i ghettoer som Gentofte og Frederiksberg?
Eller mangler der au-pair slaver til at komme med en kold drink?
Det er kendte fakta, at nepotisme har den højeste forekomst i disse kommuner. Jeg kan ikke lige finde linket til undersøgelsen, men hovedkonklusionen var vennetjenester og familietjenester fra/til "dygtige flittige folk" i disse ghettoer, der bliver lagt øverst i ansøgerbunke o.l. kostede 6% af indtjeningen og øgede omkostninger i virksomheder .

Rødblok har ødelagt personligt ansvar gennem generationer

Skrevet af Mads, Søndag den 20. maj 2012, 12:44

Hvorfor har vi så mange inaktive slappe klynkende borgere i DK ?

Det er de samme personer som snylter på samfundet i generationer, og som skal hjælpes i hoved og røv.

Hvorfor har vi aldrig stillet personlige krav, uansat om det er en dansker eller fremmed ?

Åbne sluser, med lukkede naive øje, så vi fik verdens højeste skat og et tabersamfund i yderkantsdanmark, hvor nasseri og sort arbejde florerer til det yderste.

Det er ødelagt af den røde naive venstrefløj, som troede at de kunne redde hele verden. MEN ...

Tanken er menneskelig og smuk, men uendelig naiv .... de de på den måde har været med til at ødelægge DK´s økonomi, og personligt ansvar.,
Vi har fået byld på mange tusinde ligegyldige mennesker i stedet, og det var vist ikke meningen rødblok.

Summasumarum = et meget dårligt resultat for den svage, skaffet af de røde...

der er en anden meningen

Skrevet af Kaj madsen, Søndag den 20. maj 2012, 02:40

Adam Kokesh se lidt om ham på youbube

Nu kommer regningen for politikernes synder

Skrevet af Henning Nielsen, Lørdag den 19. maj 2012, 17:55

Ja selvfølgelig kommer regningen nu. Og det er helt OK (og nej, jeg er ikke socialist!).
Der var dengang at bl.a. København eksporterede alle de sociale problemer til bl.a. Lolland-Falster, og herefter kunne vaske hænder. Og den går selvfølgelig ikke i længden. Så derfor kommer regningen nu, og de kommuner, som har handlet som netop beskrevet må nu æde regningen og bare betale ved kasse et!
De skal ikke bare eksportere alle problemerne til fattige udkantskommuner for at de så skal overtage udgifterne.
Godt at loven blev ændret og også godt, at nu må de betale.
Længere er den ikke.

robin hood

Skrevet af susanne larsen, Lørdag den 19. maj 2012, 15:43

er det ok, at jeg bruger alt hvad jeg tjener og så har en forventning om at andre kommer og giver mig flere penge??
er det ok at jeg ikke spare op til min pension, for jeg skal give min nabo pengene for han tjener ikke lige så meget som mig???
er det ok at jeg læser for mine børn, for så behøver de ikke blive passet af for mange pædagoger, for de skal passe de børn, hvis forældre ikke gider at læse???
hvad FA...... er det ffor et land og hvad F..... er det fo en regering.......giv os en mulighed for at vælge noget anden. Næste gang der er valg må man da håbe at folk ikke vælger for at få den første kvindelig statsministerr.........for det har vi da set ikke duer

Hvad er du?

Skrevet af Hans Peter Schou, Lørdag den 19. maj 2012, 15:04

To personer får hver 20.000 kr. at holde hus for en måned.
Da måneden er gået har den ene brugt alle pengene, mens den andet har sparet op og kan lægge 10.000 kr. til side til en anden gang – tror han, men nej, for dem må han dele med ham, der brugte sine op.
Er det retfærdigt?
Hvis du synes ja, er du socialist.
Hvis du synes nej, er du liberal.

Logik for burhøns

Skrevet af Christen Poulsgaard, Mandag den 21. maj 2012, 16:25

En kommune får en kæmpeoverskud da den ikke har nogen som helst udgifter da de ikke giver fattige mennesker adgang til deres kommune og lader de gamle og børn passe sig selv.
En anden kommune har underskud da der bor masser af fattige mennesker i kommunen og forsøger at give befolkningen en anstændig tilværelse. Hvis du synes at den rige kommune skal beholde pengene for sig selv er du liberal (et andet ord for en dum, hyklerisk kæmpeegoist). Hvis du synes at den rige kommune skulle sende den fattige lidt penge er du socialist og tænker dermed på dine medmennesker.

Ædle socialister

Skrevet af Hans Peter Schou, Tirsdag den 22. maj 2012, 15:37

Socialister har aldrig kunnet skabe værdier, kun taget penge fra skaffedyrene; synes du, det er en ædel egenskab?

Socialistisk logik

Skrevet af Vibeke Henriksen, Lørdag den 19. maj 2012, 15:21

I de det tænkte eksempel får de lige meget til at begynde med, og sådan forholder det sig jo ikke i virkeligheden, vil nogen sige.
Jovist, der er forskelle, men som vi ved fra Joachims glansnummer med Carina, er der ikke så kolossalt store indkomstforskelle hos dem, der arbejder og dem, der lader sig forsørge.
Det afgørende er i mange tilfælde, hvad pengene bliver brugt til: Røg, spil, kæledyr, forlystelser, rejser…?
Der er noget sundt i, at det kan betale sig at arbejde, og i, at det kan betale sig at spare op til alderdommen, og man må da være underligt skruet sammen, hvis man synes, at det er helt i orden, at staten inkasserer den fordel, der skulle ligge i at spare op.
Men sådan er socialismen…

Lighed

Skrevet af Poul Stig Lund, Lørdag den 19. maj 2012, 12:51

Der er noget smukt og rørende i, at de rige skal give til de fattige.
Nu vil socialisterne gå videre med tanken: Rige børneinstitutioner skal give penge til fattige.
Konsekvensen bliver bare i den sidste ende, at der ingen fordel er i at være rig.
Hvorfor skulle man knokle for at skaffe sig lidt ekstra, hvis det til sidst bliver taget fra en og givet til dem, der ikke har knoklet?
På samme måde, hvor skulle man gå på arbejde, når man få det samme for at blive hjemme?
Hvis socialisterne havde magt, som de har agt, ville uligheden i samfundet nok blive væsentlig mindre, men samfundet ludfattigt.
Målet er, at vi alle kommer til at tilhøre pjalteproletariatet.
Men selv i de socialistiske stater er der ikke lighed.
De, der er højt til tops i partiet, har privilegier, som får den ulighed, vi kender, til at blegne.

Til Michael, 18:32

Skrevet af Bjarne Christensen, Lørdag den 19. maj 2012, 11:26

Du er jo en Diktator, du tænker kun på dig selv, og det KUN, er DIG, der skal fortælle alle mennesker hvor de skal bo, Hr Diktator, sikke da noget pis at fyre af. Tvangsopløs København og Amager kunne JEG, sige, men jeg er ikke som dig, der vil bestemme hvor folk skal bo, og give udtryk for hvor det er bedst at bo, det er jo en sindssyg holdning at have, sådan er en Diktator jo, flyt til et andet land, hvis du ikke kan leve med at der er et udkantsdanmark, det var da den mest lede mening at have. Hvor bliver der brugt flest penge på kriminalitet, narko bekæmpelse, og den skide bus, hvor narkomanerne kan sprøjte lort i sig, rockere, politi, hjemløse, fodbold, det koster hver gang omkring 15 milioner, og MEGET, andet, der bliver brugt Rigtig, mange milioner, hvad sker der af den slags kriminalitet og alt det andet jeg skrev, i udkantsområderne, meget, meget lidt, så hvis der skal regnes på udgifterne i København og Amager i forhold til udkantsområderne, er der LANGT, langt flere udgifter, og MEGET, MEGET dyrere i København og Amager end i udkantsområderne. Så hvis der er noget der skal opløses p.g.a økonomi, og hvor det bliver spildt FLEST, penge på det sociale og kriminalitet og så videre er det København og Amager. Så lad være med at lukke alt det pis ud. Du er en Diktator, eller en som Hitler der ville skyde alle Jøderne, du vil bare skyde alle i udkantsområderne, selvom det er DER, der bliver brugt aller mindst penge på udgifterne som jeg tidligere har skrevet.

Vi skal væk fra alt det velfærd -

Skrevet af Hugo-Børge, Lørdag den 19. maj 2012, 11:05

Det duer ikke alt det der udligning og omgruppering af de penge, som de selvforsørgende, private arbejdsgivere og -tagere overfører i økonomisk bistandshjælp til det offentliges forsørgelse.
Det burde være sådan, at de kommuner, der ikke kan få pengene til at slå til, omgående tilpassede de øverførselsindkomstforsørgedes lønninger og antal, sålede at disse kommuner igen blev rige.
De rige kommuner skulle omgående nedsætte det offentliges udplyndring af de selvforsørgende således, at disse kommuner blev ligeså fattige som de fattige kommuner, der har nedsat deres offentlige overforbrug så meget, at disse tidligere, fattige kommuner ikke mere var fattige.

Iøvrigt er der med garanti et stort flertal i den del af befolkningen, der er privat arbejdende og selvforsørgende, for, at Danmark skal være en "fattig" stat med en stenrig befolkning - ligesom det var i Grækenland for 20 år siden - indtil det offentlige startede udplyndringen af den selvforsørgende befolkning.

Steorider

Skrevet af Micki, Lørdag den 19. maj 2012, 09:20

Jeg skal da love for at joachim b. er et godt ekselpel på hvad årelangt misbrug af anabolske steorider , gør ved folks hjerner , se som han er blevet tynd, nu han er stoppet, Men hans hjerne ser det ikke ud til kan reddes....

Micki

Selv tak

Skrevet af Rasmus Risk, Lørdag den 19. maj 2012, 11:12

Din hjerne har der vist aldrig været noget at prale af.

GODT JBO

Skrevet af P.O. Andersen, Fredag den 18. maj 2012, 22:31

Danmark får ikke flere penge af at Vestager flytter rundt med skatte- pengene.
Hellige Vestager skulle hellere koncentrerer sig om at skaffe arbejdspladser.

Tvangsopløs de små samfund

Skrevet af Michael, Fredag den 18. maj 2012, 18:32

Det er en urimelig, vi betaler verdens højeste skat + nogle velhaver kommuner straffes endnu hårdere.

Du køber et billigt hus, og har dejlige grønne områder, moderne veje og sportshaller.

De små samfund er verdensmestre i vennetjenester og bedrageri overfor skat. De er alle selvforsynene med kød, frugt, grønt.

Tvangsopløs de små ubrugelige samfund, de vælter sig i sorte penge.

Så malker hovedstaden igen resten af landet.

Skrevet af claus, Fredag den 18. maj 2012, 17:39

Brøndby modtager 32,53 mio, Tårnby får 28,86 mio, Herlev får 21,67 mio, Køge får 20,36 mio, Gladsaxe modtager 19,52 mio, Ballerup tager 14,42 mio, Lejre får 13,63 mio, Rødovre får 13,33 mio, Glostrup tager 8,32 mio, Hvidovre får 6,52 mio, Fredensborg får 3,92 mio, Allerød får 3,73 mio, Solrød modtager 2,27 mio, Dragør får 1,28 mio og Vallensbæk modtager 0,16 mio.
Altså mere end 190 mio til Hovedstaden.
Men her i Horsens skal deres betales 43,4 mio, dvs. min skat stiger 0,4 procent.
Så hvorfor pokker gider jeg arbejde, når idioterne i hovedstaden stjæler alt fatter jeg ikke!

Hvad får Gentofte `?

Skrevet af Jan, Fredag den 18. maj 2012, 18:15

Hvad får Gentofte, det plejer at være en kommune, som bliver malket af resten af landet `?

Der bor de flittige økonomisk ansvarlige mennesker, med menneskelighed, iværksætterne,flittighed, mennesker med en
vinderholdning og morakker indsats

OM MIN DATTER GUADALUPE DA SILVA

Skrevet af cleunides souza silva, Fredag den 18. maj 2012, 16:54

TIL POLITIK

OM MIN DATTER GUADALUP DA SILVA, HUN BLEV SEXUELT MISBRUGT I BØRNEHAVEN, VOLBY BRØNDBY KOMMUNE. HAVDE MIN DATTER STADIG IKKE MODTAGET PSYKOLOGHJÆLP, SELVOM JEG GENTENDE GANGE HAVDE BEDT OM DET. DERFOR REJSIE TIL BRASILIEN, MIT HJEMLAND, FOR AT MIN DATTER KUNNE MODTAGE PSYKOLOGHJÆLP. DA JEG HJEMVENDTE FRA BRASILIEN, KOM BRIGITTA NIELSEN OG EN ANDEN FRA BØRNEFORVALTNINGEN, KL 7.00 OM MORGENEN, OG SPARKEDE TIL MINE TING I MIT HJEM. DE HAVDE INTET BREV MED, OG HAVDE IKKE I FORVEJEN FORTALT NOGET OM, AT MIT BARN SKULLE FJERNES. JEG FIK AT CHOK OG LØB MED MIT BARN. DE RINGEDE TIL POLITIET OG HALVVEJS TIL BANEGÅRDEN KOM POLITIET OG JEG STOPPEDE. BRIGITTA FORTALTE POLITIET AT JEG FØR HAVDE KIDNAPPET MIT BARN, HVILKET IKKE ER SANDT. JEG HAR FORÆLDREMYNDIGHEDEN OVER MIN DATTER, OG ER FRI TIL AT REJSE MED HENDE NÅR SOM HELST. FORÆLDREMYNDIGHEDEN OVER MIN DATTER, OG ER FRI TIL AT REJSE MED HENDE NÅR SOM HELST. MIT BARN ER NU TVANGSFJERNET FRA MIG AF BRØNDBY KOMMUUNE OG FLYTTET PÅ BØRNEHJEM TAO, HVALSØ MIT BARN HAR DET IKKE GODT. JEG ER BEKYMRET FOR MIT BARN OG SYNES DET ER URIMELIGT AT HUN ER BLEVET FJERNET FRA MIG. JEG ER IKKE MISBRUGER OG HAR ALDRIG VÆRET. JEG HAR ALDRIG VÆRET PÅ PSYKIATRISK HOSPITAL OG BRUGER IKKE NOGEN FORM FOR MEDIECIN. MIN DATTERS FAR ER MISBRUGER OG ER VOLDELIG. KOMMUNEN VIL HJÆLPE TIL AT FÅ FORÆLDREMYNDIGHEDEN. JEG HAR VÆRET ALENE MED MIN DATTER SIDEN HUN VAR EN MÅNED I MIN MAVE. DA SMED JEG HENDES FAR UD FRA VORES HJEM, DA HAN VAR VOLDELIG. JEG MÅ KUN SE MIN DATTER 1 1/2 TIME 1 GANG OM MÅNEDEN JEG MÅ IKKE SNAKKE I TELEFON MED HENDE. HENDES FAR HAR LOV AT TALE MED HENDE I TELEFON OG TIL AT SE HENDE MERE END MIG. MIN DATTER GRÆDER OG ER FRUSTRERET. FORTÆLLER MIG AT HUN BLIVER TVUNGET TIL SAMVÆR MED SIN FAR MOD HEDENS VILJE. SOMMER 2011 PRØVEDE MIN DATTER AT KASTE SIG UD AF DILEN, HUN VAR PÅ TUR MED BØRNEHJEMMET. HUN VILLE LØBE HJEM TIL SIN MOR MEN VAR BANGE FOR HUN IKKE KUNNE FINDE VEJ. I RETTEN FIK JEG IKKE SELV TALE RET, KUN ADVOKAT FRA KOMMUNEN. MIT BARN FRA SIDSTE MÅNEDE ER SAND. HUN ER BLEVET TAGET FRA MIG OG JEG STOPPER IKKE FØR HUN ER HOS MIG IGEN. DET ER UTROUGT AT INGEN KAN / VIL HJÆLPE MIG. DA POLITIET OG ANDRE ER INDBLANDET I SAGEN. DET KAN IKKE VÆRE RIGTIGT AT. DER IKKE KAN GØRES NOGET NAR MIT BARN ER BLEVET MISHANDLET I SIN BØRNEHAVE.HUN SAVNER MIG OG HAR BRUG FOR MIG. JEG HAR BEVISER OG JEG FINDER MIG IKKE I AT VI BLIVER SVIGTET SÅDAN JEG VIL GERNE HAVE MIT BARN TILBAGE. VI ER BEGGE BRASILIANSKE STATSBOGERE OG JEG ØNSKER AT VI BEGGE KAN REJSE TILBAGE TIL BRASILIEN. JEG HAR UNDEVRTTET DEN BRASILIANSKE STAT OM MIN SAG.