KØB PLUS!

Hvorfor gemmer du dig, Løkke?

Lars Løkke Rasussen kritiseres for at holde sig ude af den offentlige debat

Det er uacceptabelt, når Venstre-formand Lars Løkke Rasmussen i stigende grad holder sig ude af den offentlige debat og i stedet kommunikerer til pressen via Facebook

Det mener et flertal af danskerne ifølge en ny meningsmåling, som Gallup har foretaget for Berlingske forud for Venstres landsmøde i weekenden. V-toppen har en strategi om at holde Løkke fri af den daglige debat i medierne. Internt i Venstre hedder det, at 'man altid skal kunne få en kommentar fra Venstre – bare ikke fra Løkke'. I stedet vælger V-formanden ofte at skrive korte beskeder på sin Facebook-side, som medierne kan vælge at citere.

En ny opgørelse, som Berlingske Research har foretaget, viser, at medierne i stigende grad citerer Løkke fra Facebook. I første halvår af 2012 blev Løkke generelt citeret tre gange færre i de skrevne, landsdækkende medier end i samme periode sidste år. Det er mindre overraskende, da statsministre oftere bliver citeret end partiformænd. Men samme undersøgelse viser, at hele 22 pct. af Løkke-citaterne stammer fra Facebook.

Hvorfor så tavs? Løkke har ikke sagt noget i 85 dage

62 pct: Det er ikke acceptabelt

Og det er ikke en acceptabel strategi fra Løkkes side, mener 62 procent af danskerne i Gallup-målingen, mens 22 pct. ikke ser noget problem. For Sigge Winther Nielsen, der forsker i strategisk kommunikation på Københavns Universitet, er opgørelsen interessant, da den for første gang sætter tal bag Løkkes kommunikationsstrategi.

- Løkke og Venstre har lavet en strategi om, at man gerne vil kunne kontrollere sin kommunikation ved at bruge Facebook. Indtil videre har det virket. Men hvis der danner sig en holdning om, at Løkke er en bangebuks, som ikke stiller op i medierne, og som ikke tør at få stillet de kritiske spørgsmål, men mest vil kommunikere med vennerne på Facebook, så bliver det en svaghed for ham, siger Sigge Winther Nielsen.

Afstemning

Samtidig har et flertal af danskerne opfattelsen af, at Løkke afviser at deltage i offentlige debatter. Ifølge Gallup-målingen mener 61 pct. af danskerne, at Løkke har afholdt sig fra at deltage i politiske debatter, siden valget sidste år.

De Radikales gruppeformand, Marianne Jelved, mener sågar, at Løkke har været i 'flyverskjul', siden Venstre og de Konservative måtte overlade ministerkontorerne til S, R og SF.

- Lars Løkke Rasmussen har en nem gang på jorden. Han er usynlig, og der er et underligt tomrum, når lederen af landets største oppositionsparti er væk fra enhver form for debat. Han er hele tiden i et flyverskjul, siger Jelved.

Det har ikke været muligt at få en kommentar fra Lars Løkke Rasmussen til denne artikel. I løbet af i går valgte han i stedet at skrive to politiske markeringer på sin Facebook-side.

Venstres politiske ordfører, Ellen Trane Nørby, ser ikke nogen problemer i strategien, men mener, at det derimod kan gavne borgernes dialog med Løkke, at de kan skrive til ham på Facebook.

- Den måde, som vores medier udvikler sig på, betyder, at de sociale medier får en større og større rolle. Det giver også en mulighed for at debattere med politikerne, uden at der er et filter, og hvor man faktisk kan komme direkte i kontakt med Lars Løkke Rasmussen, siger hun.

Men er det Løkke selv, der svarer på henvendelserne, eller er det hans rådgivere?

- Det er i høj grad Lars, som styrer sin Facebook-profil. Man kan altid se, hvis den er opdateret af andre end ham. Så står der, at den er opdateret af redaktionen, siger hun.

Hvad mener du - Er det acceptabelt, at Lars Løkke udebliver fra den offentlige debat?  Deltag i debatten herunder

Det bedste indlæg bliver bragt i BT lørdag

 

Din kommentar

Kommentarer

Afsky

Skrevet af kl, Tirsdag den 20. november 2012, 17:23

Venstres feberdrøm er, at Danmark skal være indrettet som i USA. Et mareridt uden lige. Adskillige millioner skal leve af madkupon stukket i hånden af barmhjertige sjæle. Konservative idioter synes også det er super med Venstres plan. V og K politik fører kun politik for overdanmark, det grotesk at almindelige lønmodtagere stemmer på disse idioter.

Sur røv

Skrevet af Mille, Tirsdag den 20. november 2012, 17:06

Ny-, og gammel regering går ud på at fremme uligheden folket vil de skide ét stykke. Nuværende repræsentative demokrat er ikke én potte værd. Derimod vil direkte demokrati være med til fremme landets udvikling mod noget bedre både for folket og for landet.

Sådan er det jo

Skrevet af Olsen, Tirsdag den 20. november 2012, 16:38

Socialstaten måtte bøde eftersom parasitter Danske Bank skulle have bistandshjælp med hjælp fra V, K, LA og hattedamerne fra S og SF.

Ridefogedkrejlerne

Skrevet af ab, Tirsdag den 20. november 2012, 16:17

VKO har sendt folket i krig iført nyliberal jerntrøje. Hot cougar Helle synes det er en mægtig ide har fortsætte dette.

Vanetænking har fucket landet op, vi kan ikke spare os ud af krisen det siger sig selv. Almindelig sund fornuft. Kejserens nye klæder.

Forskellen på en STOR og en LILLE mand!!

Skrevet af Hansen, Søndag den 18. november 2012, 16:01

Jeg vil gerne lige her beskrive hvorfor, at jeg p.g.a. at jeg ikke er politisk orienteret, hverken til højre eller venstrefløjen, og do alligevel må give Knudsen ret!

Man bliver ikke en stor mand, fordi man er villig til at slagte andre mennesker, eller fordi man helt hensynsløst og uden dårlig samvittighed, kan trampe hen over de svageste i samfundet, et sådant individ kan kun betegnes som en meget meget lille mand!

En stor og modig mand viser sin storhed, ved den måde han behandler sin næste på, og både i ord og gerning viser sine medmenneskelige egenskaber, som ALDRIG kunne acceptere at hans handlinger går ud over eller skade sine medmennesker!

Ansvarsløse politikere skal fratages regeringsretten.!!!

Nogle mennesker siger, at hvis man ikke kan bekæmpe politisk idioti retorisk, må man bare lære at leve med uretfærdigheden, hvor intelligent er det lige???

Og mon det hjælper alle de arbejdsløse, som mister et eksistens-, og forsørgelsesgrundlag efter 1 januar, og måske må gå fra hus og hjem, med brudte ægteskaber og uskyldige børn som de sikre ofre???

Hvis man havde fulgt den filosofi under anden Verdenskrig, så havde Hitler vundet krigen dengang!!!

Så skriver nogle at befolkningen skal spare på deres vrede, men når jeg ser nogle mennesker blive behandlet uanstændigt og uretfærdigt, uanset om det er børn, unge mennesker, voksne eller gamle mennesker det går ud over, så bliver jeg f***** G******* vred og aggressiv, og giver udtryk for min vrede overfor de uansvarlige (ansvarlige), uanset om det er forældre, politikere eller myndigheder!!!

Der er et gammel filosofisk mundheld der lyder: “Med ondt skal ondt fordrives”!

”Den filosofi er evig gyldig”, måske bliver det også konsekvenserne p. g. a. den asociale og egoistiske politik, der bliver ført i vor tid!

Vi har faktisk en lovgivning i Danmark, hvor forældre kan fratages deres forældremyndighed, hvis de ikke røgter deres opgave som forældre ordentligt, og børnene bliver forsømt eller går for lud og koldt vand og derfor mistrives!

Befolkningen må kræve en lignende lovgivning for de folkevalgte, hvor en politiker kan fratages retten til at sidde i folketinget, når de ikke røgter deres opgave som folkevalgte tjenere ordentligt, og derfor er uansvarligt (ansvarlige) for, at store dele af befolkningen lever i nød og mistrives, enten fordi de må leve langt under fattigdomsgrænsen, eller risikerer at blive sat på gaden med deres børn, og må leve som hjemløse i et helvede, især om vinteren!

Sådan en uanstændig politisk adfærd er ikke et rigt land værdigt, og slet ikke når man samtidig ser, hvordan politikerne rager goder til sig selv med både arme og ben, og forgylder sig selv, deres håndlangere, de rige, velbjergede og især de mest indflydelsesrige i samfundet, for at tækkes den økonomiske elite!

Den slags uanstændige politikere skal fratages retten til at sidde i folketinget, og retten til på nogen måder at have politisk indflydelse på noget som helst overhovedet, altså fratages enhver form for legitim regeringsret!

Og send så alle de asociale akademiske politiske plattenslagere ud og arbejde f.eks. som jordbærplukker, gadefejere eller som opvasker på et hotel i Skagen til 85 kr. i timen, hvis det er godt nok til slaverne, må det også være mere end rigeligt til politikere som startløn, og de asociale bumser er jo ikke demokratisk valgt til folketinget, men udpeget af de forskellige partiers top ”pamperlakajerne” (vælgerforeningerne) og aner i øvrigt intet om hvad arbejde er for noget!

Det eneste Margrethe, Helle, Annette, Jesper, Corydon, Løkke & Co er gode til er at plyndre befolkningen og retorisk løgne, men det er de så til gengæld også virkelig så gode til, så de mere minder om politiske amatører eller andenrangs ”spindoktorer” (løgnefabrikanter) a la Mogensen & Christiansen!

Nej danskere brug den indvendige side af hovedet, “TÆNK JER DOG OM”!

Vi skal ud af den europæiske røverorganisation, lige som den engelske og tyske befolkning nu også kræver det, EU og de rabiate, udemokratiske og teknokratiske tyveknægte i EU, er ikke løsningen på noget som helst, “de er selve det politiske, økonomiske og demokratisk europæiske problem”, hele Europas nedtur startede i 1972, lige så snart EF afstemningen var gennemført, og en totalt voldtaget dansk befolkning havde stemt “ja” til dette Hitlerske projekt!

At Danmark og flere andre lande har et økonomisk underskud er ren manipulation, fake meningsmålinger, RETORIK, FUP, SVINDEL og fiduser af banditter i habitter (bl.a. politikerne og deres håndlangere i medierne), det er så let som at klø sig selv, der hvor ryggen bliver fræk, at skaffe milliarder til dagpenge og velfærd!

Smatsoen Margrethe Vestager skal bare jages ned til Bruxelles og kræve de 40 milliarder tilbage, som hun og Hexia de Trix (Helle Thorning) har stjålet af statskassen, og foræret væk af de skatteplagede danske skatteborgeres penge helt uden et folkeligt mandat, til de ødsle og gældsplagede lande i Sydeuropa “Grækenland, Spanien, Italien m.fl.”

http://politiken.dk/udland/ECE1474308/danmark-skyder-40-milliarder-krone...

Det er utroligt at danske politikere S og SF i særdeleshed og nu også Enhedslisten, vil plyndre de dårligst stillede danskere med en så asocial politik, så man skal se at få sparket alle de asociale og udemokratiske politikere ud af folketinget, de bumser har ikke noget folkeligt mandat overhovedet, til at føre en så hensynsløs politik, de er folkets tjenere ikke deres diktatorer, deres opgave er at efterleve deres parlamentariske grundlags ønsker?

Desuden kan en udmelding af forbryderorganisationen EU, spare det danske samfund for 18 Milliarder årligt!

http://www.business.dk/oekonomi/danmarks-bidrag-til-eu-vokser-lystigt

En løsrivelse fra Euroen kan desuden gøre Danmark til et nyt Schweiz, et tilflugtssted for hele den Europæiske økonomiske elite, hvor svært kan det være?????

LLR er en lille mand!

Skrevet af Knudsen, Søndag den 18. november 2012, 13:14

Ang. LLR og CHF. Stol aldrig på en mand med korte ben. Hans hjerne er for tæt på hans bagdel.

Sølle Kommentar

Skrevet af Professor Arroganz, Søndag den 18. november 2012, 14:03

Hvis ovenstaaende Udsagn skulde have Gyldighed, maa De selv være en Person af liden Størrelse, for sjældent oplever man saa uintelligente Indlæg i Debatten.
Men Udsagnet er falsk og skal vel kun opfattes som en Morsomhed, om end vi er mange, som ikke deler den Opfattelse af Humor.
Menneskers aandelige Formaaenhed haver intet Sammenfald med deres fysiske Størrelse. Nogle af de mest betydningsfulde Mænd har været smaa af Vækst, Napoleon for blot at nævne en.
Frustrerede Tilhængere af Danmarkshistoriens ringeste Regering, som i Afmagt over at se Partiet Venstre vokse dem over Hovedet, og som ikke formaar at føre en lødig Debat, maa i Fortvivlelse nøjes med at omtale Størrelsen paa de politiske Modstandere.
Det kalder jeg en Falliterklæring.

Yakke di jak!

Skrevet af Knudsen, Søndag den 18. november 2012, 19:32

Professor: Du må også være liden af størrelse, intelligenssamt format, og har ikke kunne nå bordet i skolen, siden du ikke ved hvad man skriver med stort, og småt, samt brugen af datid og nutid? Måske er din Cortex ikke fuldt udviklet?

Størrelsen irrelevant

Skrevet af Professor Arroganz, Mandag den 19. november 2012, 08:26

Nævnte Professor anvender den Ortografi, som han lærte i Skolen, før Systemet fik af Lave.
Det fremgaar med al Tydelighed, at Herr, Fru eller Frøken Knudsen er ikke i Stand til at vurdere Rigtigheden af det Skrevne.
Med Hensyn til Vurderingen af anvendte Præsens, Præteritum og Imperfektum er bemeldte Person paa vaklende Grund.

Til lykke med opbakningen

Skrevet af Heinz Knoblauch, Søndag den 18. november 2012, 10:06

Det er en bombe under den socialistiske ideologi, at en erfaren mand som Ole Sohn melder ud, at landet har brugt for det modsatte af, hvad regeringen arbejder på.
Man har et standpunkt, til man tager et nyt. Ofte skifter man mening af den simple grund, at man er blevet klogere.
Ole Sohn har erfaring for, at socialistiske planøkonomiske planer altid endte som en drønende fiasko, og som minister har han haft så nær kontakt med erhvervslivet, at han er blevet klar over, hvor skoen trykker.
Liberal Alliance, som indtil i går af mange blevet lagt for had for at ville landets bedste, har fået forbundsfæller i Lars Løkke og Ole Sohn.

Det er meget fornuftigt at

Skrevet af Philip, Søndag den 18. november 2012, 06:46

Løkke skriver hvad han mener og har at sige på FB fremfor til pressen eftersom det jo så bliver den rene ukrydrede og ufordrejede mening og oplysninger der bliver vist og fortalt eftersom det til og ofte blive piftet op eller ned og krydret efter diverse jouranlisters private agenda og smag i pressen.

At jeg aldrig kan og kunne drømme om at have en FB profil er noget helt andet.

Skatten og afgifter skal ned, ellers revner ballonen.

Skrevet af Mads, Søndag den 18. november 2012, 01:16

Helle Thorning brugte samme taktik for 2-3 år siden da Lars Løkke sad ved roret.

Der er ingen grund til at arbejde, når rødblok gør blåbloks arbejde.

Rødblok er uerfarne, unge naive, og de løser ingen problemer for erhvervslivet og eksporten, som skal redde Danmark.

Skat og afgifter skal ned, ellers revner ballonen.

Fjæsbog

Skrevet af Holger Danske, Søndag den 18. november 2012, 00:03

Hvorfor ikke diskuter i det offentlige rum i stedet for et sted hvor man skal være medlem

Vi er jo trods alt ikke alle på fjæsbog

Og ikke alle har brug for at se hvor mange venner eller røvslikker man har Så det er ikke stedet

Danmark frit

tyve i natten

Skrevet af Tonny, Søndag den 18. november 2012, 00:02

ser i de danske politiker over en kam vil skide på den danske befolkning da de jo er eruopære som godt nok har snablen i den danske kasse men den har de osse snart tømt,de høje herre og damer med deres på det tørre er sikret en plads i udlandet hvis de bliver landsforvist som dem der solgte danmark for en slik.
men de vil nok også gerne have fingerne i vores pensionskasser også inden de smutter.

Ja

Skrevet af Jens, Lørdag den 17. november 2012, 18:42

Venstre og Konservative burde stævnes for Retten.

http://forbryderalbum.dk/

Korrupte....

Skrevet af Hans, Søndag den 18. november 2012, 00:38

Så er der vistnok nogle partier, der kommer først i køen,- jeg kommer til at tænke på Helle pisst-væk og co.,- Magtfulde Margrethe og co.,- og...og.. flere henad den Røde Bane.........!!

Hjort og Løkke er djævelens advokater!

Skrevet af Hansen, Lørdag den 17. november 2012, 16:44

Jamen danskere dog!!! --- Hvad sker der med jer?????

Det ville været godt, hvis Hjort og Lars Løkke kunne holde kæft og helst med tilbagevendende kraft, de har altid lukket lort ud, og sammen med Fogh været den direkte årsag til, at dansk konkurrenceevne og velfærdssamfundet er blevet smadret!!!!!

Brug den indvendige side af hovedet, “TÆNK JER DOG OM”!

Vi skal ud af den europæiske røverorganisation, lige som den engelske og tyske befolkning nu også kræver det, EU og de rabiate, udemokratiske og teknokratiske tyveknægte i EU, er ikke løsningen på noget som helst, “de er selve det politiske, økonomiske og demokratisk europæiske problem”, hele Europas nedtur startede i 1972, lige så snart EF afstemningen var gennemført, og en totalt voldtaget dansk befolkning havde stemt “ja” til dette Hitlerske projekt!

At Danmark og flere andre lande har et økonomisk underskud er ren manipulation, fake meningsmålinger, RETORIK, FUP OG SVINDEL, det er så let som at klø sig selv, der hvor ryggen bliver fræk, at skaffe milliarder til dagpenge og velfærd!

Smatsoen Margrethe Vestager skal bare jages ned til Bruxelles og kræve de 40 milliarder tilbage, som hun og Helle har stjålet af den danske statskasse, og foræret væk af de skatteplagede danske skatteborgeres penge, og helt uden et folkeligt mandat, til den ødsle og gældsplagede lande i Sydeuropa “Grækenland, Spanien, Italien m.fl.”

http://politiken.dk/udland/ECE1474308/danmark-skyder-40-milliarder-krone...

Det er utroligt at danske politikere S (Asocialdemokratiet) og SF (Socialistiske Fjolser) i særdeleshed, vil plyndre de dårligst stillede danskere med en så asocial politik, og så skal man se at få sparket alle de asociale og udemokratiske politikere ud af folketinget, de bumser har ikke på noget måder et folkeligt mandat til den førte politik, ja faktisk uden løgn og vælgerbedrag, havde de endog ikke været i stand til at danne regering, så S og SF's folketingsgruppe har ingen legitim rettighed til at sidde i folketinget, når de ikke fører en politik, der svarer til deres parlamentariske grundlags ønsker?

Politikerne er folkets tjenere, ikke folkets HERRER!!!!!

Desuden kan en udmelding af forbryderorganisationen EU, spare det danske samfund for 18 Milliarder årligt!

http://www.business.dk/oekonomi/danmarks-bidrag-til-eu-vokser-lystigt

En løsrivelse fra Euroen kan desuden gøre Danmark til et nyt Schweiz, et tilflugtssted for hele den Europæiske økonomiske elite, hvor svært kan det være?????

Endelig set lyset

Skrevet af Magnus Klein, Lørdag den 17. november 2012, 15:42

Liberal Alliance har længe slået til lyd for skattelettelser og en nulvækst i det offentlige.
Partiet er blevet hånet og latterliggjort, men fra i dag er Venstre enig.

Og for at det ikke skal være løgn, er selv forhenværende kommunist og minister Ole Sohn kommet til erkendelsen af, at LA´s program er forudsætningen for, at der skabes lyst til at arbejde og job at få.
Sådan kan alting pludselig ændres.

Vagthund

Skrevet af Mette Mariager Poulsen, Lørdag den 17. november 2012, 17:23

Nogle vil sikkert synes, at Liberal Alliance er overflødig, nu hvor Venstre deler en stor del af politikken, men tværtimod! Nu er det meget vigtigt for LA at fastholde Venstre på den liberale kurs.

Magten

Skrevet af Michael pederseno, Lørdag den 17. november 2012, 21:47

'Magten i DAnmark går igennem dem på overførselsindkomst' citat Asger Aamund. det vidste Fogh, og han lærte 750000 danskere at det ikke er nødvendigt at lave noget.
Det er jo det der den nye regerings problem, de skal nu lærer dem at det skal man.
Men spændende hvor længe Venstre tør holde deres nye 'ansvarlige' linje, for når det går op for flertallet, der jo lever af velfærdsstaten, hvad den politik vil betyde for dem, så flygter de fra Venstre.
Man kan ikke vinde valg på at fjerne folks levegrundlag.
Deres retur løb skal blive sjovt at se.

Hvad fjerner levegrundlaget?

Skrevet af Mette Mariager Poulsen, Mandag den 19. november 2012, 09:03

Blot til din orientering: Asger Aamund, som du citerer, støtter Liberal Alliance.
Hvordan kan staten blive ved med at uddele penge, hvis ikke der er nogen i kassen?
Socialdemokrater og andre venstreorienterede, som ikke kender andre indtægtskilder end stadig højere skatter, kan ikke fortsætte med den politik. Den sidste virksomhed vil om kort tid lukke i Danmark.
Hvad enten man finder Lars Løkkes ”nye” politik sympatisk eller ej, er det den eneste farbare vej til at bevare velfærdssamfundet.
Selv en garvet kommunist som Ole Sohn er efter mange års vildfarelse kommet til den konklusion.

Tænk mulighederne igennem

Skrevet af Knud Storm, Mandag den 19. november 2012, 09:45

De penge, socialister deler ud, stammer fra det private erhvervsliv. Hvis danske firmaer ikke sælger varer til udlandet, kommer der ingen penge i kassen, og arbejdspladser nedlægges med stor arbejdsløshed til følge.
Det mest tossede, man kan foretage sig, er at kvæle indtægtskilderne, men det er det, regeringen er godt på vej til ved at pålægge firmaer øgede skatter og afgifter.
Vi ender hurtigt der, hvor Enhedslisten helst ser landet: ingen ulighed – alle er nemlig blevet lige fattige, for de rige har samlet resterne og er flyttet til udlandet. Tilbage sidder et pjalteproletariat, som tror, at de kan overleve ved at klippe hinanden.

Dum, dummere eller dummest!

Skrevet af Kc, Lørdag den 17. november 2012, 15:11

Hele mit liv har jeg stemt Venstre. Nu synes jeg imidlertid, at Lars
Løkke samt de fleste andre politikere optræder ekstremt vattet og
uansvarligt i spørgsmålet om indvandring og alvoren i spredningen af
islam, der foregår med lynets hast.

Jeg ser kun et parti, der har mod og forståelse for, at dette kan ikke
blive ved og her tænker jeg selvfølgelig på DF. Jeg tror, at rigtig
mange tror som jeg. Man er hverken dum eller u-uddannet når krydset sættes på DF ved næste valg. Nej, snare er man dum ved
ikke at gøre det.

Korrekt!

Skrevet af Pedersen, Lørdag den 17. november 2012, 18:53

Jeg har det akkurat ligesom dig,- Venstre er ikke det parti, det var engang,- nu er der gået for meget PENGE og magt i det,- samt en hælden til den modsatte side!!!
Nej, selvfølgelig er man da ikke dum at stemme på DF!
Vi har stemt på DF hver gang,- og fremover bliver det på Kristian Thulesen Dahl, som er den eneste ansvarlige, dygtige politiker, der kan bruge hovedet og tænker på DANSKERNE!!
På høje tid, han kommer til,- og helst som den øverste!

Lars er ikke tavs

Skrevet af Fritz Folehave, Lørdag den 17. november 2012, 15:03

Lars Løkke har lige været særdeles synlig, da han holdt sin store tale på landsmødet.
En flot tale, der ramte regeringen på dens mange ømme punkter.
Nu må regeringen sende Magnus Heunicke på banen, så han kan sige noget om oppositionens utiltalende politik og huske at fortælle, hvor mange arbejdspladser regeringen skaber - også om søndagen.

Så kom han

Skrevet af Flora Frederikke Sørensen, Lørdag den 17. november 2012, 16:32

Magnus Heunicke har allerede været på banen og afliret den forventede svada om Venstres plan.
Han glemte denne gange at fortælle, hvor mange arbejdspladser regeringen skaber hver dag.
Måske har han selv opdaget, at folk griner ad ham, når han kommer med det sludder.

nullerne tog fra, ja de tog fra

Skrevet af Arne, Lørdag den 17. november 2012, 12:21

Hvad ved vi om venstre jo at de ville afskaffe strejkeretten her til

lands hvis de får magten igen for så er der flertal med DF.

Helle for Løkke

Skrevet af Mogens Hansen, Lørdag den 17. november 2012, 11:52

I frustration over, at regeringen bliver ved med at dykke i meningsmålingerne, har den røde blok mobiliseret en række skribenter for at nedgøre Lars Løkke.
Indrømmet: På klimatopmødet gjorde han ikke en god figur, men han var overtræt, så det er unfair at blive ved med at dømme ham alene på den optræden. Da Henrik Qvortrup slagtede ham i spørgsmål, om Venstre havde talt om skattesagen, var han heller ikke så heldig, men det er små skønhedsfejl – se nu at komme videre.

Hvis nogen skulle være interesseret i at undersøge styrkeforholdet mellem Lars Løkke og Helle Thorning, så gå ind på Youtube og find duellerne fra valgkampen frem.
Alt det Lars Løkke sagde, står stadig til troende, mens Helle Thornings tågesnak om fair løsning, 12 minutter, betalingsring og billigere busbilletter i dag er indgået i samlingen af galgenhumor.

venstre

Skrevet af bjarne hansen, Lørdag den 17. november 2012, 10:56

med tanke på Løkkes yderst pinlige optræden under klimamødet i
københavn og ved andre gange han har optrådt er det klart at venstre
prøver at spare løkke der tilsyneladende hurtig bliver træt når han skal
optræde det er lidt nemmere på facebook der er kunderne ikke så
kræsne.se til personer som Fogh og Thorning der arbejder hårdt hele
året den lille mand fra Græsted må spares så må hans løjtnanter på
banen og svine diverse modstandere til,Løkke vend du bare tilbage til
dit vinterhi

LOL

Skrevet af Jørgen Jeppesen, Lørdag den 17. november 2012, 10:36

Den eneste grund til at man holder LLR ude af pressen er fordi erfaringen viser, at det koster V stemmer hver gang han åbner munden.