KØB PLUS!

Hvis der var valg i morgen ville Løkke vinde

Første måling efter valget giver blå blok flest danske stemmer, men Thorning har fortsat 90 mandater bag sig.

Hvis valgkampen havde varet 10 dage længere, ville folketingsvalget have udviklet sig til en regulær valggyser.

Den første meningsmåling efter valget foretaget af Voxmeter for Ritzaus Bureau viser, at blå blok med fungerende statsminister Lars Løkke Rasmussen (V) i spidsen rent faktisk ville overhale den røde blok, hvis danskerne skulle til stemmeurnerne igen.

Den blå blok ville få 50,1 procent af de danske stemmer og 88 mandater mod rød bloks 87 mandater, hvis der var folketingsvalg i morgen.

Men med de fire mandater fra Grønland og Færøerne, der fordeler sig med tre røde og kun et blåt, så ville Helle Thorning-Schmidt og rød blok alligevel på et hængende hår snige sig op på de nødvendige 90 mandater for at kunne mønstre et flertal.

VILLE DU STEMME ANDERLEDES I DAG END DU GJORDE VED VALGET? DELTAG I DEBATTEN UNDER ARTIKLEN

Det er især en markant fremgang til Venstre på over to procentpoint og fire mandater i forhold til valgresultatet, som skaber forskydninger mellem blokkene.

- Jeg er da enormt glad for den opbakning, der er til Venstre. Men der er kun én meningsmåling, der tæller, og det er selve valgdagen, siger politisk ordfører Ellen Trane Nørby (V).

Mens Venstre ser ud til at manifestere sin position som Danmarks største parti, så er der en tilbagegang på ét procentpoint og to mandater for Socialdemokraterne og Helle Thorning, som må kigge langt efter en positiv statsminister-effekt hos vælgerne.

Tilbagegangen er dog ikke noget, der skaber bekymring hos gruppeformand Carsten Hansen (S):

- Jeg glæder mig over, at det lykkedes for os at vinde regeringsmagten, og det ser den her måling jo også ud til, når man tæller de nordatlantiske mandater med, siger han.

Meningsmålingen forstærker på flere punkter tendensen fra valgkampens sidste dage.

I den røde blok går både Socialdemokraterne og SF tilbage i forhold til valgresultatet, mens Enhedslisten fortsætter fremgangen.

I den blå blok er der flere dårlige nyheder til De Konservative, som oven på et katastrofalt valgresultat går yderligere tilbage, mens også Dansk Folkeparti mister stemmer.

Ville du stemme anderledes i dag end du gjorde ved folketingsvalget 15. september?

Deltag i debatten under artiklen. De bedste indlæg bliver bragt i B.T. onsdag

/ritzau/

Din kommentar

Kommentarer

En Fælles Verden..

Skrevet af Mercy, Lørdag den 1. oktober 2011, 16:53

Jamen det er så let faktisk..

Når først penge,den private ejendomsret og den daglige individuelle kamp for overlevelse,som system og ideologi, er nedkæmpet,afskaffet og erstattet af det medmenneskelige fordelings princip,kan det kun gå fremad for menneskeheden..

Kriminaliteten forsvinder øjeblikkeligt det sekund alle er garanteret mad og tag over hovedet..Ingen vil have noget som helst motiv til at stjæle noget som der er fri adgang til og iøvrigt er fælleseje..

Ingen korruption,for ingen kan bestikkes med noget de allerede har fri adgang til..Og ingen vil alligevel have grund til at bestikke nogen for noget overhovedet..

Ingen kvinder risikerer at måtte prostituere sig for sin egen og børnenes overlevelse..

Ingen risikerer at ende som narkomaner og misbrugere på flugt fra stress,konkurs og arbejdsløshed..

Tilliden og trygheden vil hurtigt vende tilbage til virkeligheden,når vi ikke konstant skal være på vagt overfor plat,svindel og bedrageri ,da ingen mere vil forsøge at redde sin egen røv og dårlige økonomi ved at skubbe problemet videre..

Ingen vil have magt og halsret over andre mennesker i kraft af formue og status..

Faktisk vil de eneste kriminelle tilbage at slås imod,være de kapatalistiske egoister som vil HADE at de ikke mere kan udnytte andres behov til at berige og hævde sig selv..

Og vi vil for altid have sagt farvel til en syg verden ,hvor det er de grådige nådesløse
ubarmhjertige asociale fantasiløse simple selvhævdende uestiske amoralske ensporede usympatiske bedrevidende arrogante selvoptagede ubegavede og kyniske sjælløse købmænd som ser en økonomisk vækst for den enkelte som det eneste mulige formål med TILVÆRELSEN,som har magten til at styre,udvikle og strukturere samfundet..

Produktudvikling med eneste focus lagt på kvalitet og holdbarhed og ikke i økonomisk indtjeningsmuligheder..Forskning med hensynet lagt på gavnlig udvikling istedet for som nu på nye markeder..Medicin og behandling med hensynet rettet mod sundheden istedet for som nu til patenter og milliardoverskud..Udvikling af energikilder med hensynet rettet mod omkostningsfri og forureningsfri udnyttelse,i modsætning til nu hvor vi fastholdes på olie af hensynet til magt og milliarder,vil være en ekstra bonus som hele kloden vil nyde godt af helt til verdens ende...

Da Kapitalismen og Kommunismen udgør de 2 ideologiske yderpunkter,vil de fleste andre politiske ideologier såmænd hurtigt kunne gennemskues og klassifiseres som en tilnærmelse af enten det ene eller det andet yderpunkt og bør derfor reelt ikke tillægges mere værdi end det,at de er et kompromis..

Hvad magtens repræsentanter så end måtte kalde sig selv og deres politiske ideologier og overbevisninger,så bør vi som mennesker altid bare holde focus på hvor de befinder sig i forhold til de 2 yderpunkter og så ellers stemme så vi får kørt wannabe kapitalisterne helt ud på sidesporet og wannabe kommunisterne ind til magtens centrum..

Der er kun en rigtig samfundsudvikling for mennesket og menneskehedens skyld...Og det er IKKE den kapitalistiske..

Så ALT magt til den røde ideologi...Det er trods alt et skridt i den rigtige retning,alle ministeremnerne til trods..

Og til alle egoisterne som sikkert får travlt med hysterisk at skrige ROSENRØD UTOPI,kan jeg kun sige...YES WE CAN...

Til Mercy

Skrevet af Hansen, Onsdag den 28. september 2011, 15:27

Ja bare det var så enkelt, men vi er kommet i kløerne på et facistisk system, som er langt værre end både kapitalismen og socialismen, det akademikervælde under ledelse af EU-fundamentalisterne, og de EU-pampere vil ikke gavne verden, men tværtimod have en del af velstanden!

Hvad for en smølf er du? Grådig Smølf?

Skrevet af Mercy, Onsdag den 28. september 2011, 13:02

Aj aj Mr.Wrong...

"for så skal alle jo være lige dumme, lige fattige, lige grimme, samme uddannelse og køre i samme bil....ellers ville der jo være forskel"

Den kommentar demonstrerer med al tydelighed at du simpelthen ikke fatter selv det mest indlysende..

"og drivkraften bag denne opfattelse er lutter misundelse over at andre har noget som man ikke selv magter at skaffe"

Tro mig...Du har da ihvertilfald ikke noget jeg kan bruge til noget..

Men typisk af en superegoist,at tro af mennesker som foragter den grådige,selvoptagede jagt på forbrugsgoder på bekostning af sine medmennesker,gør det af misundelse og manglende evner til at være et skaffedyr af værste skuffe

Men du overser selvfølgelig at misundelse over andres lykke,hører kapitalismen og den private ejendomsret til...Det er her man er såååå bange for at gå glip af noget...

Kapitalisterne har altid haft svært ved at forstå at nogle mennesker gerne giver afkald på deres eget overskud.så heller ikke andre behøver mangle...

Kapitalisterne kan simpelthen ikke fatte at nogen har nok og faktisk ikke besidder det der hjernedøde selvoptagede behov for at hamstre ud i overdrevet..

Støtter Helle

Skrevet af Hans Jensen, Onsdag den 28. september 2011, 09:12

Er stadig glad for at den Sorte blok er blevet væltet.

Kapitalisme korrumperer..

Skrevet af Mercy, Onsdag den 28. september 2011, 03:26

Det er da rigtigt nok at kommunisme og socialisme historisk set har et rigtigt dårligt ry..

Men det burde være ligetil at gennemskue hvor indlysende det selvfølgeligt er,at kapitalismen har brugt enorme ressourcer på at sabotere ethver forsøg på at skabe samfund og en verden som kunne ende med at marginalisere den private ejendomsret ned hvor den ville stikke så meget i øjnene at den endte med at udstille sig selv for hvad den altid har været..kynisk egoisme..

Kommunisme,socialisme,kapitalisme ect ,bør i bund og grund ikke vurderes efter hvordan de fungerer sådan helt praktisk,anno et eller andet..Men efter deres oprindelige værdigrundlag..

Og her er det ligesom med den der stoleleg vi alle kender..I ved,10 mennesker og 9 stole..og så går vi rundt og rundt i trædemøllen indtil baaaam,Brian ryger på gulvet da Møller får møvet sig ind med en spids albue og let løftet knæ..

Men hvor kapitalismen er travlt optaget af hele tiden at nedbringe antallet af stole,er kommunismen/socialismen mere fokuseret på at skaffe plads til os alle sammen..

Og i virkelighedens verden er det faktisk ikke så svært..

Menneskeheden har 2 essentielle ekstentielle udfordringer og har altid haft det..

Den første og vigtigste er indlysende at skabe et system og en logistic der kan udvinde og fordele klodens ressourcer så vi får opfyldt vores basale behov og får organiseret og koordineret uddannelse,forskning og udvikling..

Ingen penge,ingen konkurrence,
ingen nød,ingen magtudøvelse,
ingen nævneværdig kriminalitet..kun opfyldelsen af menneskehedens behov og velbefindende som et fælles projekt..

Den anden og svære er "Og hvad så Menneskehed?"...

Så længe kapitalismen og den personlige ejendomsret hersker,
kommer vi ingen vegne..

Først når vi som menneskehed træder det sidste vigtige skridt ud af junglen og lader dyrene være alene om at kæmpe den daglige indbyrdes kamp for territorie og mad,får vi frigjort vores hjerner og bevidstheder til overvejelser og visioner om menneskehedens fremtid..

At slippe af med en borgerlig regering er det første spæde skridt i den eneste rigtige retning..

....sikke en gang skønmaleri.....

Skrevet af Mr. Right, Onsdag den 28. september 2011, 05:02

Nu fik jeg kæmpet mig igennem din dogme omkring hvordan verdenen skulle se ud fra din synsvinkel - og vinklen vil jeg ikke klandre, da alle naturligvis har ret til at danne sig sin egen holdning. Jeg kan kun respondere med at det jo er et fatamorgana du beskriver som aldrig ville kunne lade sig føre ud i realiteternes verden - dertil er vi alle født forskellige og heldigvis for det. Vi skal hylde forskelligheden og at der er nogen der har og kan mere end andre - sådan er det bare og det vil ikke ændre sig. Lad os aldrig håbe at der bliver så mange tåber i Danmark at EL får mere end marginal (og helst ingen) indflydelse....for så skal alle jo være lige dumme, lige fattige, lige grimme, samme uddannelse og køre i samme bil....ellers ville der jo være forskel. Sikke noget nonsens...og drivkraften bag denne opfattelse er lutter misundelse over at andre har noget som man ikke selv magter at skaffe til...ynkelig indstilling ! Se det i øjnene Meier, din fantasiverden bliver heldigvis aldrig til andet end tankespind.

Kapitalismen er et stort bedrageri!

Skrevet af Hansen, Tirsdag den 27. september 2011, 21:59

Jeg vil ikke fremhæve kapitalismen frem for socialismen, men kendsgerningerne er jo trods alt at begge systemer har spillet falit!

Vi har ikke Kapitalisme i Danmark, vi har det man med et et moderne og ærligt ord kan kalder "Kapitalsocialisme"!

Og selv om anstændigheden er ved at brede sig, blandt politikerne og de rige i den vestlige verden.

Så er det absolut ingen tegn på, at det vil smitte af, på nogle af de danske borgerlige partiers politikere, og slet ikke på finanssektorens lakajer fra Liberal Alliance, heller ikke selv om Obama nu også er tilhænger af, at de rige i USA skal betale en større del i skat til samfundshusholdningen.

http://www.business.dk/business-break/rige-tigger-om-at-betale-skat

Måske er der en chance for, at nogle af dem, som ekstremt har udnyttet systemet i Danmark og derved er blevet multimillionærer, også får dårlig samvittighed over, at mange tusinde børn, p.g.a. deres grådighed må leve under fattigdomsgrænsen!

For sandheden er jo som beskrevet, at vi i Danmark ikke længere har kapitalisme men gennem årtier har udviklet et ”kapitalsocialistisk” system, som betyder at:

Når kapitalen har profit, kan den frit stikke pengene i sine egne lommer.

Når den har tab, går den til staten og får pengene tilbage.

For finansselskaber og virksomheder ejer hinandens gæld, og hvis én går fallit, er der stor chance ”risiko” for at to eller tre andre også går ned.

Og så kommer politikerne, finansselskaberne og industrien i vanskeligheder, begynder at klynke og afskedige medarbejdere, bagefter beklager erhvervslivet sig så over, at danskerne ikke vil svinge dankortet, men hvad skal de svinge det med, når industri og erhvervslivet massefyrer danskere, og flytter virksomhederne til billig arbejdskraft i udlandet.

Det er det værste skræmmesenarie, overhovedet en politiker kan tænke sig, for så mister han/hun stemmer og det må undgås med alle til rådighed stående midler, selv trusler om nød og elendighed, skræmmekampagner, halve sandheder eller halve og hele løgne.

Befolkningen må jo vælge, enten skal vi have "kapitalisme", eller også skal vi have "socialisme", hvis vi skal have "kapitalisme", må befolkningen forlange et system, hvor kapitalen skal stå på sine egne ben, og betale sin egen gæld.

Så vil "kapitalisterne" være mere forsigtig med de helt store risikable transaktioner, med "chance” for de helt store profitter, og risiko for endnu større tab, som skatteyderne i sidste ende kommer til at betale.

Kapitalisterne ved godt, hvordan man beregner risiko, men industriens profitmagere og spekulanter bruger det ikke længere.

Risiko betyder ikke noget i vor tids Danmark.

Systemet er opbygget og udviklet således, at “Staten” skatteborgerne og deres børn og børnebørn altid kommer til at betaler regningen, for politikernes og kapitalisternes tab p.g.a. deres uansvarlige adfærd.

Vi så lige fornylig på TV, at landbruget har en gæld på 360 milliarder, som de nu gerne vil have samfundet (skatteborgerne) til at betale, for at landmændene ikke skal risikere at måtte gå fra hus og hjem, på grund af hæmningsløse investeringer, storhedsvanvid og et enormt privat overforbrug!

Den regning appelerer de så om, at befolkningen (skatteborgerne) samfundet solidarisk vil være med til at betale, med trussel om at ellers vil arbejdspladserne flytte ud af landet, og flere politiske partier har erklæret sig rede til, at bevillige støtte til de ansvarsløse landmænd!

Der er ikke den samme velvilje, når lønmodtagerne bliver massefyret, fordi grådige virksomhedsledere i pengeinstitutterne, industrien og erhvervslivet ruinerer, kører firmaerne i sænk eller flytter dem til udlandet, og arbejderne bliver massefyret, og de så efter kort lediggang miste dagpenge med risiko for at måtte gå fra hus og hjem, som kan smadre deres liv/ægteskab og deres børns tryghed, fremtid og sikkerhed!

Der er heller ikke velvilje overfor "slaverne", nu hvor vi ser at partier i begge sider af det politiske spekter, næsten står på nakken af hinanden, for at erklære deres vilje til at hjælpe de ansvarsløse bønder, hvor er de forskellige partiers solidaritet henne, med de 65.000 børn, som må leve under fattigdomsgrænsen, ikke fordi deres forældre ikke vil lave noget, men fordi grådige akademiske plattenslagere, har kørt deres firmaer i sænk eller flyttet dem til udlandet, så der ikke er nogen arbejdspladser?

Alm. lønmodtagere vil i hvert fald ikke få hjælp, så længe rød blok er tvunget til, at få støtte fra kapitalisternes håndlangere de asociale og korrupte radigale, med dem som støtteparti vil det altid blive de svageste i samfundet, der kommer til at betale regningerne, både for politikernes, landmændenes og de riges helt ekstreme grådighed, overforbrug og vilde luksus!

Mener det hele nok skal gå

Skrevet af jacob, Tirsdag den 27. september 2011, 21:14

Håber de røde kommer med deres ring snart så vi kan få gang i de små butikker på den *rigtige* side af ringen.

Og gi Kvinden og co tid til at finde det rette element at arbejde i og med.

Thorning?

Skrevet af Las2K, Tirsdag den 27. september 2011, 20:40

Hvis Thorning skal indfri bare ét eneste af sine valgløfter så kræver det klingende mønt i statskassen. Så mange millionærer er der ikke i DK. Derfor anser jeg hende for sat skakmat.

Nej til regering støttet af kommunister

Skrevet af hc Kiaer, Tirsdag den 27. september 2011, 19:57

En del vælgere flirtede med deRadikale fordi de troede at de ville støtte en blå politik hvis de fik medgang i stemmetallet. Nu risikerer vi i stedet at enhedslisten (der stadig ser systemerne i Moskva og DDR som ønskværdige tilstande i Danmark), skal få bare en fligs indflydelse her. Katestrofe.

opret en statsbank

Skrevet af Henrik, Tirsdag den 27. september 2011, 19:47

Frygt rentestigningerne!

Den ny regering kunne passende oprette en statsbank der kunne dæmme op for de private bankers udnytning af borgerne.

De seneste rentestigninger koster familen Danmark 8 milliarder kroner ,hvilket vil hæmme væksten og forværre krisen...

Hvis og hvis min røv var spids..

Skrevet af Mercy, Tirsdag den 27. september 2011, 19:22

Jaja..De borgerlige har godt nok svært ved at acceptere at de blev stemt ud..

Og når den nye regering får demonstreret hvor ubesværet der kan føres en fair økonomisk politik uden at lade de svage og fattige betale gildet,så vil de blå opdage at de ikke bare mistede regerings-magten,men i al fremtid også muligheden for at vende tilbage og helt udslette den danske velfærdsstat...Det var lige ved og næsten at de fik omdannet befolkningen til arbejds- og lønslaver som kunne udnyttes af storkapitalen til at vokse sig endnu større og velnærede..

Aldrig mere...

Jojo..Håbet er vendt tilbage til dk..

Misforståelse

Skrevet af Anders, Onsdag den 28. september 2011, 09:36

Det er nu meget sjovt, hvordan man kan blive ved med at snakke om, at de fattige betaler hele gildet for krisen, men hvem er det nu lige, som putter flest penge i statskassen? Personen, som tjener kassen, putter også mange, og jeg siger MANGE flere penge i statskassen end personen, som ikke tjener ret mange penge. Hvordan kan man så sige, at de fattige betaler gildet? Dem der betaler gildet er vel dem, som tjener mange penge og ikke omvendt.

Forstå det nu

Skrevet af Fynboen, Tirsdag den 27. september 2011, 18:29

Prøv nu at forstå, at det ikke har noget at gøre med at tabe eller at vinde. Det har noget at gøre med hvad der er bedst for Danmark.

Nyder freden unden Kjærsgaard hvert minut

Skrevet af Lisbeth, Tirsdag den 27. september 2011, 18:24

Nej, det ville jeg da beste4mt ikke. bare at slippe for at se på DFerne hele tiden er skønt. Jeg håber virkelig, vi nu får Danmark tilbage. Et Danmark der vil mægle i stedet for krig, der har respekt for konventioner, der har respekt for nabolande, der sætter hjælpsomhed for de svage højt. Et Danmark, der ikke blot handler om penge og husejere, biler og tomt forbrug.

Håbet er tændt

Skrevet af kaj christensen, Tirsdag den 27. september 2011, 18:20

Ikke en brøkdel af et sekund har jeg fortrudt min stemme på Socialdemokraterne ved valget.
En ny regering med Helle Thorning i spidsen har tændt håbet om mere anstændige forhold for mange mennesker.
F. eks. enlige kvinder med børn, der må døje med fattigdommens forbandelser. Og som er skubbet til side af den borgerlige bloks asociale politik gennem 10 år.

Tak Hansen

Skrevet af Karin Petersen, Tirsdag den 27. september 2011, 17:52

Du gjorde det bedre end jeg. Det er da dejligt der er et andet menneske der kan se hvad vi er ude i. At nogle vil påstå at der er et Blå flertal, så læs lige hvordan Pia Kærsgaard går efter Lars Barfod og ikke vil støtte en regering hvis de Konservative skulle gå i regering igen. Venstre vil gå solo og hvordan hænger det så lige sammen. Nej lad os få den regering som er ved at blive dannet.

Thorning gemmer sig ikke, vi ved hvor hun er

Skrevet af Karin Petersen, Tirsdag den 27. september 2011, 17:35

Nu skal jeg svare dem, der har jord i hovedet. Det kan være svært at lave et regeringsgrundlag, med alle de mange klovnenumre Løkke og CO har lavet de sidste 10 år. Den regering har bare soldet et kæmpe overskud op Danmark har nu et underskud på over 100 mill. og næste år bliver ikke bedre. Ja - jeg synes det er uanvarlig optræden fra den borgelige regerings side. Og ja - du kan jo tage til Grækenland hvis du tør.

Gemmer sig ikke??????

Skrevet af John, Onsdag den 28. september 2011, 01:11

Du er da naiv Karin.... hun betaler ikke moms af sin tyske bil, hendes mand scorer kassen og betaler ikke skat i DK, hendes boern gaar i privatskoler og betalingsringen skal ligge lige paa den anden side af hendes bolig...

Den kvinde hytter sit eget skind og vil skide paa danskerne som helhed.... alle skal bidrage, bare ikke Helle T

Til Bente

Skrevet af Hansen, Tirsdag den 27. september 2011, 17:30

Hvad mener du med en økonomisk ansvarlig regering?????

Du har ret, den har været ansvarlig for, at det danske velfærd er blevet totalt smadret!

Den er også ansvarlig for den førte økonomiske politik, og hvordan er den så:?

Danmark har i år et underskud på 65 milliarder, nogle mener endda det vil ende med at blive 100 milliarder højere, de fremlagde et finansforslag på 85 milliarder i underskud for 2012, og en 2020 plan med et gennemsnitligt underskud på 65 milliarder årligt frem til 2020, det vil give et samlet underskud uden de 100 milliarder eksperterne frygter på 605 milliarder!

Er det hvad du kalder økonomisk ansvarlighed, hvad tror du banken og din familie vil sige om dig, hvis du lagde et budget, som viste et krraftigt underskud for de næste 10 år, så du var nødt til at gældsætte både dig selv og din familie, tror du de ville kalde dig økonomisk ansvarlig?

Hvordan i himlens navn er økonomer, journalister og alm. tænkende mennesker kommet så langt ud, så de vil kalde den slags vandalister ansvarlige?

Og en eller anden tåbe skrev, hvorfor udskriver den fungerende statsminister ikke valg, i en anden tråd kom en lige så idiotisk kommentar fra n anden, som foreslog at Helle skulle udskrive nyvalg, det kan hverken Helle eller Løkke, han er fungerende statsminister uden beføjelser, Heller er endnu ikke blevet statsminister, så brug dog lige den indvendige side af hovedet!

Hvorfor gemmer Helle Thorning sig ?

Skrevet af LRP, Tirsdag den 27. september 2011, 16:33

Er der nogen derude der kan svare mig på ;-) hvorfor Helle Thorning, Willy Søvndal og ikke mindst Margrethe Vestager går og gemmer sig ? Synes det er en uansvarlig optræden overfor os borgere i Danmark ! Det viser måske det som vi har i vente ? Måske man skal overveje at bosætte sig i et andet land ?

Rødt flertal i Danmark - nej.

Skrevet af Ole, Tirsdag den 27. september 2011, 16:32

Igen og igen bliver det påstået, at vi har et rødt flertal i Danmark.
Det har vi ikke. Uanset hvilken regering Helle T. danner. Ihvertfald 20 % af Radikale kvier sig nok over, at de nu fuldstændig er sat i bås med både S, SF og EL! Og 28000 stemmer på Kristen Demokraterne er også borgerlige. Så rødt flertal? Kun i fantasien hos Helle T., Johanne Nielsen, Sohn og Søvndal. Ikke i befolkningen.

Rødt flertal i Danmark - nej.

Skrevet af Ole, Tirsdag den 27. september 2011, 16:32

Igen og igen bliver det påstået, at vi har et rødt flertal i Danmark.
Det har vi ikke. Uanset hvilken regering Helle T. danner. Ihvertfald 20 % af Radikale kvier sig nok over, at de nu fuldstændig er sat i bås med både S, SF og EL! Og 28000 stemmer på Kristen Demokraterne er også borgerlige. Så rødt flertal? Kun i fantasien hos Helle T., Johanne Nielsen, Sohn og Søvndal. Ikke i befolkningen.

Hvad er grunden?

Skrevet af Louise, Tirsdag den 27. september 2011, 16:27

Hvad kan grunden være til at Lars Løkke ville få flere stemmer?
- Hvad tro I?

Løfte i flok?

Skrevet af Hs, Tirsdag den 27. september 2011, 16:15

I mit hoved, må det være sådan at hvis du gider og arbejde 50 timer om ugen skal der også være en gevinst ved det.
Du får ALDRIG folk til at arbejde mere og tjene mindre ved at fortælle dem at ham/hende der ikke gider arbejde skal have deres penge. Måske et mindretal...

Kan overhoved ikke få ind i mit hoved hvordan folk kan få sig selv til at stemme rødt, det kan være det bare er mig der er underlig.....

Håber inderligt bare at alle jer der stemte rødt, havde ret og økonomien ikke bliver værre, tvivler dog meget på dette....

Tag det nu roligt...

Skrevet af Michael, Tirsdag den 27. september 2011, 15:56

Lad nu partierne danne regering i det tempo, de skal bruge. Der er intet nyt i, at en ny regering bruger lang tid på at forhandle grundlaget på plads. Schlüter var tre uger om det, Fogh var to uger om det.

Ny BLÅ regering

Skrevet af K. Lassen, Tirsdag den 27. september 2011, 15:48

Lad den fungerende statsminister udskrive nyvalg - det vil ikke tage mange dage at forene de blå kræfter i en ny regering.

Lars L. har jo mest indsigt i tingene

Skrevet af Svend, Tirsdag den 27. september 2011, 15:37

Det er jo ret klart, at Lars L. har mest indsigt i tingene.

Han har mere fakta end 12. min.

BT - stop nu - det er kvalemende efterhånden

Skrevet af Philp Magnussen, Tirsdag den 27. september 2011, 15:33

Efterhånden virker det ynkeligt og patetisk, at I som avis bliver ved med at skrive artikler, der forherliger Lars Løkke eller blå blok. Kan vi snart komme videre. Slik jeres sår og bliv lidt konstruktive! Dette her tangerer til latterlighed!

kan kun være enig

Skrevet af flemming bang, Tirsdag den 27. september 2011, 16:32

men sådan er det, når man tager slikket fra børn, så vræler de.