KØB PLUS!

Her er Vestagers velkomst til Jelved på Facebook

Den radikale politiker og gruppeformand Marianne Jelved bliver ny kulturminister efter Uffe Elbæk. Det bekræfter de Radikale på deres Facebook.

- Marianne Jelved udnævnes i morgen til ny kulturminister, står der kort og godt.

Og efter nyheden var ude var også den radikale leder Margrethe Vestager ude med en kommentar på Facebook. "Marianne er tilbage. Velkommen på holdet!", stod der kort og godt. Sammen med velkomsten til Jelved publicerede Vestager et billede af en håndtaske.

Afstemning

På Facebook strømmer det lige nu ind med lykønskninger til den nye minister og også fra den afgående minister Uffe Elbæk er der roser. "Synes jeg det er godt valg. Ja!", skriver han.

Overfor Politiken uddyber hovedpersonen selv beslutningen om igen at indtage en ministerpost:

- Man skal bare være fuldstændig klar over, at kulturen er det, der binder en nation sammen. Det er kitet i en nation. Det er også det, der binder mennesker sammen på tværs af alle mulige skel, lyder det til Politiken fra den kommende minister, der glæder sig.

- Jeg synes, det er en meget spændende udfordring og opgave. Jeg er ked af det på Uffe Elbæks vegne, det er klart. Men da Margrethe (Vestager, red.) spurgte om jeg ville tage over, så betænkte jeg mig om nogle minutter, for det er godt nok et spring, for jeg er jo glad for det, jeg sidder med nu. Men Margrethe fik sagt det på den rigtige måde, så jeg endte med at sige ja, siger Marianne Jelved til Politiken.

Udnævnelsen kommer som en overraskelse for mange, da den 69-årige Jelved sidste år meddelte, at hun ikke ønsker en ministerpost. Jelved er en af Christiansborgs mest erfarne politikere. Hun har tidligere været økonomi og erhvervsminister, og da De radikale, SF og Socialdemokraterne kom til regeringsmagten sidste år, meddelte hun:

- Hvis jeg skulle være minister, så skulle enten Margrethe Vestager eller Morten Østergaard blive i folketingsgruppen, sagde hun og understregede, at der var brug for hende i folketingsgruppen.

Men man har et standpunkt, til man tager et nyt. Og torsdag skal Marianne Jelved på visit hos dronningen, hvor hun officielt vil blive udnævnt som Uffe Elbæks efterfølger og dermed blive landets nye kulturminister.

HVAD MENER DU? ER JELVED DEN RETTE SOM KULTURMINISTER. DELTAG I DEBATTEN NEDENFOR ELLER PÅ BT'S FACEBOOK-SIDE HER

Din kommentar

Kommentarer

Udvalget af egnede i folketingsgruppen for småt.

Skrevet af Sven Erik Frederiksen , Lørdag den 8. december 2012, 11:28

Marianne Jelved er vel det bedste valg , hvis det skal være en kvinde og en fra folketingsgruppen , hellere hende end Zenia Stampe der ville have været et mareridt . Jeg mener at Margrethe Vestager burde have fundet en kompetent minister udenfor folketinget. Her mener jeg at TV News kulturredaktør Stephanie Suruge ville have været et godt valg , hun har forstand på kultur hele vejen rundt. Ud over Matador hvad kender Marianne Jelved til kultur.
Valget ef kulturminister bekræfter tesen om at det er ikke de dygtigste folk der leder dette land.

Enig

Skrevet af Michael pedersen, Lørdag den 8. december 2012, 16:26

Tilsviningen af vores politikkere er så grov, at det holder mange dygtige væk.
Ved ikke hvad Uffe Elbæk rummer, ved ikke nok om ham, men behandlingen af ham viser min pointe.

Enig

Skrevet af Michael pedersen, Lørdag den 8. december 2012, 16:26

Tilsviningen af vores politikkere er så grov, at det holder mange dygtige væk.
Ved ikke hvad Uffe Elbæk rummer, ved ikke nok om ham, men behandlingen af ham viser min pointe.

Føj

Skrevet af Humus, Lørdag den 8. december 2012, 09:26

Skal den gamle ko nu hives frem i rampelyset igen. Har det l*rteparti (R) ikke andet at byde på?

kultur

Skrevet af a b nielsen, Fredag den 7. december 2012, 21:12

de to radegale madammer for da deres lyst styret nu kan de da sutte pik på muslimerne

!

Skrevet af michael pedersen, Fredag den 7. december 2012, 19:25

Marianne er fin nok.
Hele forløbet med Uffe er latterligt, vi er sku da ikke så fattige i Danmark at vores ministre skal servere havregrød.

He he

Skrevet af Omnivor, Fredag den 7. december 2012, 16:44

Ja og Torkild Tåbe Olesen længere nede: Som jyde glemmer du lige at du stensikkert har arbejdet sort for minst lige så mange penge som du dermed har snydt statskassen for. Sååå hvem er mest umoralsk? Derudover glemmer du at folketinget er overrepræsenteret med jyder der har til formål at rive så mange ubegrundede motorveje og tilskudsordninger til udkantsdanmark som muligt. Er sikker på at mange sjællændere/fynboer ikke gider betale til venstrebøndernes underskudsforretning derovre.

Ja ja

Skrevet af Omnivor, Fredag den 7. december 2012, 16:33

BT´s Nationen tosser er jo også de rette at spørge. For de er eksperter i kultur. Or not.

Flere kvindelige ledere,tak!

Skrevet af Vagn Nørskov, Fredag den 7. december 2012, 11:47

I Danmark er mantraet "for få kvinder på lederposter".
I landets ledelse er der da efterhånden en del, og hu hej hvor det
går.

Radikale ellerer Radifool?

Skrevet af John Doe, Torsdag den 6. december 2012, 21:52

Tante Berlinger er tilbage for at nyde dyre rødvin og middage for vores penge (skatteydernes penge), og for at skælde os ud. Radifools har ødelagt julen for alle de fattige mennesker i Danmark.

180.000 kr. af mine skattekroner - hvornår får jeg dem tilbage

Skrevet af Torkild Olesen, Torsdag den 6. december 2012, 20:12

Jeg har regnet ud at det har taget mig ca. 18 mdr. at indbetale 180.000 kr. i skat - Og dem har Uffe Elbæk og andre radikale så siddet og guffet i sig ovre i København med gourmet mad på denne "vildt kreative skole" på 4 middage.
Smagte det godt minister?
Jeg synes ikke at vi skal betale skat i Jylland til disse tåberier ovre i de københavnske ministerier. Det er simpelthen for galt.
Hvis der var nogen retfærdighed til skulle de betale hver en krone tilbage!
Og vi ved jo hvordan Thorning selv har det med at betale - det er noget man lader de "dumme daenen" gøre- mens man selv svælger i gourmet mad på AFUK ...
Fy for satan.

Gåserøv og kultur

Skrevet af Kim, Torsdag den 6. december 2012, 15:54

Ja, ja da - nu har de så sat hende Gåserøven (ja undskyld men det ligner hun sgu med den lille sammensnerpende mund) til at vogte kulturen.
De må sandelig mangle kvalificerede emner i de radikale rækker, siden de må ty til afdankede politikere.

SANDHEDEN ER ...

Skrevet af Cranberry, Torsdag den 6. december 2012, 15:47

POUL NYROP I 90'ERNE FJERNEDE DEN STORE GÆLD SOM DEN FORIGE VENSTRE REGERING HAVDE SAT DANMAKR I EFTER MANGEÅR STRAMINGIN AF SOCIALE OMRÅDE, LUKNING AF SKOLER OG AF SYGEPLEJERSKER SKOLE MED DEN KLANGAVARIG NEGATIV KONSEKVENSER VI HAR KENDT SIDEN, OG LIGE SOM NU DET ER DE SOCIALISTER SOM SKAL REPARER ØKONOMIEN OG TILBAGEBETALE DEN GÆLD SOM ANDERS FOGH OG LARS LØKKE SKABT. SÅ I DN IVER TAG BRILLERNE PÅ OG SER SANDHEDEN I ØJNEER: DET ER VENSTRE SOM MISBRUGER BEFOLKNINGENS PENGE PÅ SIG SELV MENS SOCIALISTER GIVER DEN TILBAGE TIL FOLKET.

SOCIALISTER HAR LANGT BEDRE FORSTAND OM DEMOKRATIET OG OM FIANNS END VENSTREE NOGENSINDE HAR OG HAR HAFT.

HVER GANG VENSTRE ER VED MAGTEN, LIGEGULDIG HVOR GODT ØKJONOMIEN ER, SÅ ER DE UD AF STADN TIL AT SPARE PENGE, UD AF STAND TIL AT BYGGE BOLIGE BYGERIER FOR ARBEJDERNE OG FOR DET ALMEN BEFOLKNING MENS STATS KASSERNE ER FULDE, DE GLAMMER AT PENGEN TILHØRER BROGERNE OG IKKE DEM OG DERES VENNER, OG DE FORMÅER AT BÅDE AFSKAFFE SOCIALE HJÆLP SAMITIDG MED AT DE AHR MERFE PENGE I KASSEN SOM DE BRUGER TIL AT FOPRGYLDER SIG SELV OG DE RIGESTE SAMTIDIG MED AT DE AFSAKFFE SAKTTEN FOR DE RIGESTE, MEN SKABER EN GÆLD OGSÅ!
MEN DE LÆRER ALDRIG AF DET , OG GENTAGE DET I ORD OG HANDLING SÅ LÆNGE DE LEVER! TIL TRODS FOR AT DET ER EN SELVFØLGE AT NÅR MAN MINDSKE SKAT TIL DE RIGESTE SÅ ER DER INGEN PENGE I KASSEN AF DET GODE GRUND AT DE RIGESTE FÅR DERES PENGE FRA LANDET SELV OG DENS BEFOPLKNING!

OG DET ER DERFOR DE SKAL GIVE TILBAGE SÅÆEDES AT PENGE KAN REDISTRIBUERET TIL ALLE. DET ER PRINCIPEN I EN DEMOKRATIE OFG DET ER PÅ TIDEN AT VENSTRE LÆRER DET!!

VENTRE ER TOTALT UDUELIGT I ØKONOMINE. BEVIS PÅ DET ER AT DE FULGT EFTER REAGAN SYSTEM BAHHAHAH! og VÆRE ENDNU AT DE STADIGVÆK GØR DET!! BAHHAHAHHHAAA!!
TIL TRODS OFR AT REAGANISME ER ÅRSAG TIL VERDEN KRISEN OG ÅRSAG TIL USA KÆMPE STORE GÆLD.

DE RADIKALE ER IKKE ET POLITISKE PARTI, DE SWINGER SOM SWINGDØREN OG SKIFTER POLITISKE FARVE SOM VINDEN BLÆSER.

JEG ØNSKER DEM UD AF FOLKETINGET OG UD AF POLITIK DE ER FULDSTÆNDIG UTÅLELIG EGOCENTRERT OG PATETSISKE OG DE STØRSTE LØGNEHALSER I CHRISITNASBORG. OG DET ER IKKE LIDT, MED KONKURRENTER SOM LØKE, ESPERSEN, OG CO.

TÆNK AT DE BRUGE DEN HISTORIEN OM UFFE TIL AT DÆKKKE OVER DE 72 MILLIARDER SOM STATEN TABT DVS OS, VED AT FJERNE DEN UPSWING MODEL FRA AFTALEN MED DEN DANSKE BANK.. NOGET SOM ANDERS FOGH RASMUSSEN BESLUTEDE SELV I EN MØDE MED NORDEA OG DEDT DANSKE BANKL CHEF, MEN SOM LARS LØKKE OF LENE ESPERSEWN GARDER SIG TIL AT FORTÆLLE.. NÆÆ ISTEDET FOR VENSTRE MEDIERNE ANKLAGEDE LENE ESPERSEN FOR AT BEDRE SKJULE HVAD EGENTLIGT FOREGIK I DNE MØDE OG HVEM VAR TILSTEDET.. SÅSOM LØLLE.. MEN LIGE STRAKS EFTER MAN VAR NÅET TIL LØKKE, SÅ SKYNDTES MEDEIRNE SIG AT SKIFTE EMENT TIL TRODS FOR DEN STOR FOLKELIG OPBAKNING OG INTERESSE I HISTORIEN, OG LYKKEDE DEBATER VED AT TRÆÆKE DEN HISTORIEN OM KULTUR MINISTER MED GRINAGTIG BELØBER SOM ANKLAGE..
HELT ÆRLIGT, DE TAGER DIG FOR EN IDIOT.

KAN I IKKE SE HVAD FORGÅR HER?
DET ER BARE EN UNDSKYLDNING FOR AT DÆKKE OVER VENSTRE LÆMPE STORE FADØSE OG KRIMINALITET.
HVOR MEGET FIK LØKKE OG ANDERS FOGH FOR AT GIVE SÅDAN EN FORDEAGTIG LÅN TIL DET DANSKE BANK? HVAD LAVEDE NORDEA DIREKTØR I DISSE MØDER SIDEN NORDEA VAR IKE I LISTEN OFR BANPAKKE 2? OG HVORFOR BLEV DEN 300 MILION KLRONER VÆRD AF EN RAPPORT OG EXTERMNE KONSULENT SMIDT I SKRALDESPANDE OG OVERSET TIL FORDEL FOR HVAD DANSKE BANK VIL HAVE AF DEN KONTRAKT?

HVAD BLEV SAGT I DEN MØDE MELLEM ANDERS FOGH, LARS LØKKE, LENE ESPERSEN, OG NORDEA OG DET DANSKE BANK DIRELTØR? HVOR MEGET FIK DE I LOMMEN?

LENE ESPERSEN VED SIKKERT EN DEL OM DET.

Hvad har dit indlæg om valg af minister at gøre?

Skrevet af Sven Erik Frederiksen , Lørdag den 8. december 2012, 11:37

Til Cranberry så fik du dine egne meninger frem , men hvad har det med valget at kulturminister at gøre , skulle bare læse 5 linjer af dit indlæg før jeg droppede resten , hvilket jeg håber andre også gør.

Vælg Stampe.

Skrevet af sa, Torsdag den 6. december 2012, 15:44

Sæt dog Zenia Stampe ind på pladsen - så er de radigale ude i kulden i løbet af nul komma fem......

jammerregeringen

Skrevet af sa, Torsdag den 6. december 2012, 15:41

Kære venner - det er mindre end 24 timer siden at den polerede laktaske og skatteål Thorning samt den fungerende statsministe Vestager syntes at Uffe var helt i orden....

Nu klapper de en kustode ind på pladsen, én med fremtiden bag sig. Alt sammen i ren desperation og opgivenhed.

Vil vædde på at Thorning heller ikke syntes at det giver nogen mening at diskutere den konkrete sag, når Jelved heller ikke gider at lege med i regeringens tåbelige flytten rundt på ministre, og latterlige forsøg på at få dens fejlslagne politik til at virke fornuftig.

Udskriv nu bare dét valg SvindlerHelle - så slipper landet for at krumme tæer henover julen.

m helved

Skrevet af a b nielsen, Torsdag den 6. december 2012, 15:30

vor herre til hest en ideot mere i regeringen

VUPTI! SÅDAN FÅR VENSTRE MEDIER FOLK TIL AT GLEMME DET VIGTIGSTE

Skrevet af Cranberry, Torsdag den 6. december 2012, 15:26

HVAD BLEV DER AF LÅN TIL DET DANSKE BANK AF 75 MILIARDER KORNER, OFFCIELT 24 MILIARDER, SOM STATEN, DVS OS, TABT 3 GANGE BELØBET VED AT DE FIK LOV TIL AT SKRIVE KONTRAKTEN UDEN UPSVING CLAUSULEN?

OH DEN BLEV GLEMT TAKKEN VÆRE DEN SLET IKKE TILFÆLDIGT OPFUINDELSE AF EN UKENDT KULTUR MINISTER SOM HAR GJORDT HVAD NØJAGTIG???
BRUGT 180.000 KRONER FOR 6 MIDDAGE MED HELLE SKJOLENS LÆRER OG STAB SAMT BETALING AF KUNSRTNERE INKLUSIV?

OH PÅ DEN MÅDE GLEMMER MAN AT STILLE DEN NÆSTE SPØRGSMÅL EFTER AT LANDSDÆKKENDE VENSTRE ORIENTEREDE AVISER HAVDE ENDELIGT TLSTÅET AT DET VAR IKKELENE ESPERSEN SOM HAVDE ANSVAR FOR MØDET OG BESLUTNING OM AT FJERNE UPSWING MODELEN, MEN DEN DAVÆRENDE FINANSMINISTER LAR LØKKE.. OG NÆSTE SPØRGSMÅL VAR SELVFØLGELIG, ØJ MED DEN SKAGS BELØB, VAR ANDERS FOGH RASMUSSEN, DAVÆRENDE STATSMINISTER, IKKE TILSTEDET??

JO! SELVFØLGELIG VAR HAN DER OG DET ER FOGH SOM SELV BESLUTEDE AT DROPE RÅDGIVING FRA KONSULENTER OG DEN RAPPORT SOM HAVDE KOSTET OS 300 MILLIONER KRONER AT FÅ LAVET, OG LAD DET DANSKE BANK LØB AFSTED MED EN GAVE AF ET LÅN SOM DE SELV ALDRIG FORGYLDER DERES KUNDER MED..

MEN FORDI DEN MÆRKELIGT INTETSIGENDE HISTOREIN OM UFFE DUKKEDE OP DER BLEV IKKE TRYKT EN ENESTE ARTIKLEN OM LÅN TIL BANKEN, SELVOM VI VAR MIDT I EN STPRE DBAT MED NOGET SOM INGEN AF OS VIST.
HVEM HAR RINGET TIL BT OG BERLINGSKE? LARS ELLERS ANDERS FOGH FRA HANS NATO POST..?

DET ER LIGE DET SOM FORARGER MIG VED DEN HISTORIEN.
EN BLUFF FOR AT DÆKKE NOGET LANGT VIGTIGERE! OG HVOR JOURNALISTER KUNNE KULEGRAVE EN MASSE VIGTIGE OPLYSNINGER.
MEN GJORDT DET IKKE..

FOR HISTORIER OM CIRKUS BLEV LIGE PLUDSELIGT MEGET VIGTIG..

DET GIVER STOFF TIL EFTERTANKE.

HVAD BLEV DER AF SAGEN MED GRATIS LÅN TIL DET DANSKE BANK?

Skrevet af Cranberry, Torsdag den 6. december 2012, 15:24

JA SEND VESTAGER TILBAGE I FOLKETING SALEN ISTEDET FOR VI HAR SET HENDES GRIMME FJÆS OG ENDU GRIMMERE INDENI LÆNGE NOK.

Islam over den danske grundlov.

Skrevet af Muhammed, Torsdag den 6. december 2012, 15:24

Når det ikke kunne blive Allah eller Muhammed, er det vel meget godt at det bliver Marianne Jelved.

Ignorant

Skrevet af ALLAH THE UNDER-DOG, Fredag den 7. december 2012, 14:36

Islam og Allah fuck det, ude for enden af udløbet fra rensningsanlægget Lynetten er der nedsunket en kopi af koranen (fastgjort og indpakket)så hver gang vi Københavnere pisser eller skider så løber/flyder det ud over bogen som er grundlag for terror og fordummende mennesker på denne jord!

Den bliver hævet en gang om året og nedsænket igen, så tænk over det når du skider, du må hellere æde din egen afføring så ikke du kommer til og vandhellige din tegneseriefigur (Muhammed) af en gud, men det gør du vel allerede jeres mad lugter da at lort!

NB.: der er nu indsamling og åben for medlemskab i Esbjerg Aarhus samt Odense hvor der påtænkes og få udhugger koranen has en stenhugger med koranen indeni og sænke den ned foran udløbet fra rensningsanlæggene i de respektive byer.

Stakkels Danmark

Skrevet af H. Kristensen, Torsdag den 6. december 2012, 12:54

Tja, først klovne på kulturstøtte, nu bliver det nok imamer, vennerne, dem Jelved spurgte til råds om alt for 20 år siden, der kommer på kulturstøtte. Men absolut, hellere Jelved end Stampe, men hun hopper nok ind på pladsen når hun er færdig med barsel.

Ja det er sgu godt

Skrevet af Mogens Mogensen Kristiansen, Torsdag den 6. december 2012, 11:31

JA det er godt at den forpulede bøsserøv er ude af politik. Han har intet at gøre der. En klam bøsserøv der slikker andre bøsse i røven med hans position og statens penge!

GODT Den BØSSERØV ER UDE

Skrevet af Line La Cour Mortensen, Torsdag den 6. december 2012, 11:28

Det er sgu godt den bøsserøv er ude. De Radikale skal sgu til at passe på at de ikke ender som et bøsse parti- Så det er godt at den bøsserøv er ude. ja det er sgu godt!

GODT Den BØSSERØV ER UDE

Skrevet af Line La Cour Mortensen, Torsdag den 6. december 2012, 11:28

Det er sgu godt den bøsserøv er ude. De Radikale skal sgu til at passe på at de ikke ender som et bøsse parti- Så det er godt at den bøsserøv er ude. ja det er sgu godt!

Jelved

Skrevet af Kirsten C., Torsdag den 6. december 2012, 10:37

Hellere Jelved end Stampen, som fik julelys i øjnene af Elbæk. Marianne Jelved er en fornuftig kone, som måske kan hale cirkusmillionerne ud af FUP-akademiet og tildele give dem til museer og besøgssteder udenfor København.
Derudover er hun også billig i drift - hun får i forvejen ministerpension.

Magtbegærer er tilbage i co pilot sædet

Skrevet af F. Nielsen, Torsdag den 6. december 2012, 10:24

Jelveds tid burde være ovre.

Jelved var sammen med Nyrup og Lykketoft dengang i 1990'erne, med til at undertrykke danskerne med mængder af skatter og afgifter, offentlig gældsætning og uhæmmet indvandring.
De Radikales magtbegær og egen bjærgsomhed er dog så stærk, at en sidste chance ikke skal gå tabt.
Og husk Vestager har været Jelveds protege' gennem årene, så det var oplagt at give tilbage.
Trods alt forekommer hun klogere end Uffe Elbæk, men de småpenge han kunne nå at bruge (sammen med "sin mand") vil formodentligt være minimalt af hvad Jelved kan finde på at deltage i at bebyrde danskerne med.

Lidt ros skal der falde, de andre nævnte mulige emner end Jelved var dog værre.

VENSTRE GÆLDSÆTTE LANDET, SOCIALISTER TILBAGEBETALE GÆLDEN.

Skrevet af Cranberry, Torsdag den 6. december 2012, 15:45

POUL NYROP I 90'ERNE FJERNEDE DEN STORE GÆLD SOM DEN FORIGE VENSTRE REGERING HAVDE SAT DANMAKR I EFTER MANGEÅR STRAMINGIN AF SOCIALE OMRÅDE, LUKNING AF SKOLER OG AF SYGEPLEJERSKER SKOLE MED DEN KLANGAVARIG NEGATIV KONSEKVENSER VI HAR KENDT SIDEN, OG LIGE SOM NU DET ER DE SOCIALISTER SOM SKAL REPARER ØKONOMIEN OG TILBAGEBETALE DEN GÆLD SOM ANDERS FOGH OG LARS LØKKE SKABT. SÅ I DN IVER TAG BRILLERNE PÅ OG SER SANDHEDEN I ØJNEER: DET ER VENSTRE SOM MISBRUGER BEFOLKNINGENS PENGE PÅ SIG SELV MENS SOCIALISTER GIVER DEN TILBAGE TIL FOLKET.

SOCIALISTER HAR LANGT BEDRE FORSTAND OM DEMOKRATIET OG OM FIANNS END VENSTREE NOGENSINDE HAR OG HAR HAFT.

HVER GANG VENSTRE ER VED MAGTEN, LIGEGULDIG HVOR GODT ØKJONOMIEN ER, SÅ ER DE UD AF STADN TIL AT SPARE PENGE, UD AF STAND TIL AT BYGGE BOLIGE BYGERIER FOR ARBEJDERNE OG FOR DET ALMEN BEFOLKNING MENS STATS KASSERNE ER FULDE, DE GLAMMER AT PENGEN TILHØRER BROGERNE OG IKKE DEM OG DERES VENNER, OG DE FORMÅER AT BÅDE AFSKAFFE SOCIALE HJÆLP SAMITIDG MED AT DE AHR MERFE PENGE I KASSEN SOM DE BRUGER TIL AT FOPRGYLDER SIG SELV OG DE RIGESTE SAMTIDIG MED AT DE AFSAKFFE SAKTTEN FOR DE RIGESTE, MEN SKABER EN GÆLD OGSÅ!
MEN DE LÆRER ALDRIG AF DET , OG GENTAGE DET I ORD OG HANDLING SÅ LÆNGE DE LEVER! TIL TRODS FOR AT DET ER EN SELVFØLGE AT NÅR MAN MINDSKE SKAT TIL DE RIGESTE SÅ ER DER INGEN PENGE I KASSEN AF DET GODE GRUND AT DE RIGESTE FÅR DERES PENGE FRA LANDET SELV OG DENS BEFOPLKNING!

OG DET ER DERFOR DE SKAL GIVE TILBAGE SÅÆEDES AT PENGE KAN REDISTRIBUERET TIL ALLE. DET ER PRINCIPEN I EN DEMOKRATIE OFG DET ER PÅ TIDEN AT VENSTRE LÆRER DET!!

VENTRE ER TOTALT UDUELIGT I ØKONOMINE. BEVIS PÅ DET ER AT DE FULGT EFTER REAGAN SYSTEM BAHHAHAH! og VÆRE ENDNU AT DE STADIGVÆK GØR DET!! BAHHAHAHHHAAA!!
TIL TRODS OFR AT REAGANISME ER ÅRSAG TIL VERDEN KRISEN OG ÅRSAG TIL USA KÆMPE STORE GÆLD.

DE RADIKALE ER IKKE ET POLITISKE PARTI, DE SWINGER SOM SWINGDØREN OG SKIFTER POLITISKE FARVE SOM VINDEN BLÆSER.

JEG ØNSKER DEM UD AF FOLKETINGET OG UD AF POLITIK DE ER FULDSTÆNDIG UTÅLELIG EGOCENTRERT OG PATETSISKE OG DE STØRSTE LØGNEHALSER I CHRISITNASBORG. OG DET ER IKKE LIDT, MED KONKURRENTER SOM LØKE, ESPERSEN, OG CO.

TÆNK AT DE BRUGE DEN HISTORIEN OM UFFE TIL AT DÆKKKE OVER DE 72 MILLIARDER SOM STATEN TABT DVS OS, VED AT FJERNE DEN UPSWING MODEL FRA AFTALEN MED DEN DANSKE BANK.. NOGET SOM ANDERS FOGH RASMUSSEN BESLUTEDE SELV I EN MØDE MED NORDEA OG DEDT DANSKE BANKL CHEF, MEN SOM LARS LØKKE OF LENE ESPERSEWN GARDER SIG TIL AT FORTÆLLE.. NÆÆ ISTEDET FOR VENSTRE MEDIERNE ANKLAGEDE LENE ESPERSEN FOR AT BEDRE SKJULE HVAD EGENTLIGT FOREGIK I DNE MØDE OG HVEM VAR TILSTEDET.. SÅSOM LØLLE.. MEN LIGE STRAKS EFTER MAN VAR NÅET TIL LØKKE, SÅ SKYNDTES MEDEIRNE SIG AT SKIFTE EMENT TIL TRODS FOR DEN STOR FOLKELIG OPBAKNING OG INTERESSE I HISTORIEN, OG LYKKEDE DEBATER VED AT TRÆÆKE DEN HISTORIEN OM KULTUR MINISTER MED GRINAGTIG BELØBER SOM ANKLAGE..
HELT ÆRLIGT, DE TAGER DIG FOR EN IDIOT.

KAN I IKKE SE HVAD FORGÅR HER?
DET ER BARE EN UNDSKYLDNING FOR AT DÆKKE OVER VENSTRE LÆMPE STORE FADØSE OG KRIMINALITET.
HVOR MEGET FIK LØKKE OG ANDERS FOGH FOR AT GIVE SÅDAN EN FORDEAGTIG LÅN TIL DET DANSKE BANK? HVAD LAVEDE NORDEA DIREKTØR I DISSE MØDER SIDEN NORDEA VAR IKE I LISTEN OFR BANPAKKE 2? OG HVORFOR BLEV DEN 300 MILION KLRONER VÆRD AF EN RAPPORT OG EXTERMNE KONSULENT SMIDT I SKRALDESPANDE OG OVERSET TIL FORDEL FOR HVAD DANSKE BANK VIL HAVE AF DEN KONTRAKT?

HVAD BLEV SAGT I DEN MØDE MELLEM ANDERS FOGH, LARS LØKKE, LENE ESPERSEN, OG NORDEA OG DET DANSKE BANK DIRELTØR? HVOR MEGET FIK DE I LOMMEN?

LENE ESPERSEN VED SIKKERT EN DEL OM DET.

Valg nu!

Skrevet af J. Hansen, Torsdag den 6. december 2012, 10:14

Hun er ihvertfald ligeså farvestrålende og modebevidst som den glemte pose mel (udløbet år 1973), jeg forleden fandt i mit køkkenskab.
(Mon ikke der nu bliver råd til at få tænderne ordnet og købe andet outfit end det, der er på tilbud i genbrugsbutikken!)

AL magt til kloge bedstemødre!!

Skrevet af Bella, Torsdag den 6. december 2012, 09:58

Jelved er moden OG KULTIVERET,hvad der i den grad fattes i folketinget ,så hjertelig velkommen Marianne Jelved !!!....til gengæld sidder der jo nok nogle gamle, forstokkede mænd med klister på taburetterne!